PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bon Jovi 2008 Türkiye Konseri

Sayfa : [1] 2

dn'z
02-25-2008, 01:25 AM
http://bonjovitr.asiafreeforum.com/users/65/86/83/album/bon_jo10.gif

Bon Jovi İstanbul'da

Yer: ? Tarih: ?

in these arms
02-25-2008, 01:40 AM
resmen gün saymaktayım,146...

UgUrTaN
02-25-2008, 02:20 AM
benim şafak 109 :)

Ozanisius
02-25-2008, 04:19 PM
Az kaldı mutlu sona sabır biraz daha sabır:D

Mine
02-25-2008, 09:18 PM
resmen gün saymaktayım,146...

:D Facebook'da "countdown" diye bir application var, bir bak ona... benim profilimde var mesela :D :D

AntaReS
02-26-2008, 04:52 AM
söylentiler nerden arkadaşlar..?!?
adamların sitelerinde temmuz ayına kadar olan konserler var..
bu konserler kapsamında da haziran ayının başlarında avrupa konserleri başlıyor.
en son ingiltere konserlerinde 28 haziranda kalmış.

JoviGirL!
02-26-2008, 12:35 PM
Arkadaşlar biş dcem ya.
Dün bana arkadaş İnönü stadınn sezon sonuna yıkılağını syledi

in these arms
02-26-2008, 01:44 PM
yok yaw yıkılsa haberimiz olurdu,etrafımızda koyu beşiktaşlılar var en azından onlar söylerdi;hem orası tarihi eser e girdiği için yıkılması yasak,ama zemin e bişeyler yaparlarsa bilemem:(

in these arms
02-26-2008, 02:02 PM
http://www.futbol724.com/home/modules/AMS/article.php?storyid=1068
arkadaşlar,harbiden yıkılıyor,lütfen biri bana panik yapma,konserin sadece yeri değişecek desin,

jbjey88
02-26-2008, 02:34 PM
ya siz doğru mu söylüyosunuz ben sadece zemin biraz daha alçalacak diye biliyorum şimdiden panik yaptımmmm:eek:

in these arms
02-26-2008, 02:41 PM
link e tıkla bak haber orda ,bende sadece zemin alçalır die bkliyodum:(off

OrodrethAlcarin
02-26-2008, 02:52 PM
orası tarihi eser olduğu için öncelikle izin alınması gerekiyor. bildiğim kadarıyla izin yok şimdilik. ama beşiktaş yönetiminin bu tarz bi planıda var....

JoviGirL!
02-26-2008, 03:05 PM
Dün imza atılmış arkadaşlar!

OrodrethAlcarin
02-26-2008, 03:27 PM
dooru hatta ilk kazma 19 Mayısta vurulcakmış. gasteler ööe yazıyo... peki konser ne oldu? :confused:

in these arms
02-26-2008, 04:55 PM
ooooooooooffffffffffffffffff beee ,sıkıntı bastı hee ,zaten doru dürüst uyuyamıyodum:(

jbjey88
02-26-2008, 05:18 PM
arkadaşlar bende çok panikledim ama sakin olmamız lazımm hemen kendimizi üzmeyelim bi açıklaması mutlaka vardırrr

OrodrethAlcarin
02-26-2008, 05:36 PM
ya bu konser hakkında ahmet san dışında açıklama yapan kimse var mı? Bon Jovi Managment ya da Bon jovi.com bişyden bahsediyomu?... bonjovi.com da hiçbirşey yazmıyor... açıkçası kıllanmıyo değilim...

ama boşuna kıllanıyosamda yüksek ihtimalle konser yeri değişir. belki parkorman ya da başka bir alana alırlar konser...

Ozanisius
02-26-2008, 05:38 PM
Ali Sami YEn'e gelsinler ultraslan bizim mekan:D

in these arms
02-26-2008, 06:14 PM
ali samiyen e 6s taraftarı bile gitmiyo be :) şaka bi yana şu stad deişsin de yeterki gelsinler

JoviGirL!
02-26-2008, 06:28 PM
kafayı yiyorum ya

Kewser
02-26-2008, 06:40 PM
Ya sadece stad onarılıo diye Türkiye konseri iptal edilmez diimi!!! :confused:
Hayallerim vardı amaa! :eek:

SPAWN-TheUndead
02-26-2008, 10:56 PM
Sakin olun arkadaşlar.19 Mayısta kademe kademe yıkım başlayacak dogru.Şu an konserin yeri degişirmi konusunu bizde bilmiyoruz.Ama belki kademe kademe oldugu için genede degişmeyebilirde.O yüzden kesin birşey diyemiyecegim bu konuda.

Ahmet Abiden bilgiyi alır almaz sizlerlede paylaşıcagız bizde bekliyoruz sizin gibi.

UgUrTaN
02-26-2008, 11:17 PM
Panik yapmaya gerek yok.. Stadın yeniden yapılacağı haberi bariz bi şekilde Yıdırım demirörenin taraftarın tepkisini azaltmak için ortaya attığı bi tampon sadece. Değil 19 mayısta, 109 mayısta bile o stad yıkılmayacak. Galatasarayın Ali Sami Yen i yıkma hikayesi gibi 12 yıldır hala yıkacağız :)

İçiniz rahat olsun, taraftarın tepkisini azaltmak için yapılan bi manevradan başka bişe değil bu. şubatta proje açıklayıp mayısta kazma vurmak ancak türk filmlerinde olur. Bizim hayatımızda aynen film gibi zaten :p şu cümlelere bakın:

Bu benim değil, Beşiktaş'ın projesidir. Bana göre spor alanında en önemli projedir. Bu proje, Her Beşiktaşlının sahip çıkması gereken, engellemelere set çekmesi gereken,. Bilmeden konuşanları susturması gereken, yardımcı ve destek olması gereken bir projedir. Camiamıza hayırlı olsun.''

Yani diyecek ki kazma vurulmayınca biz herşeyi yaptık ama beşiktaş düşmanları bizi engellediler...

Önce stadın kaç paraya mal olacağını ve finansmanı nasıl sağlayacağını açıklasınlar

SPAWN-TheUndead
02-26-2008, 11:19 PM
Panik yapmaya gerek yok.. Stadın yeniden yapılacağı haberi bariz bi şekilde Yıdırım demirörenin taraftarın tepkisini azaltmak için ortaya attığı bi tampon sadece. Değil 19 mayısta, 109 mayısata bile o stad yıkılmayacak. Galatasarayın Ali Sami Yen i yıkma hikayesi gibi 12 yıldır hala yıkacağız :)

İçiniz rahat olsun, taraftarın tepkisini azaltmak için yapılan bi manevradan başka bişe değil bu. şubatta proje açıklayıp mayısta kazma vurmak ancak türk filimlerinde olur. Bizim hayatımızda aynen film gibi zaten :p

Belli olmaz ugurtanın dedigi de çıkabilir dogrusu.Kolay degil stat yıkıp yapmak hele ki türkiyedeysen.İzinleri alman 10 yıl sürer :D
Neyse dedigim gibi bekleyip gelişmeleri görcez.

jbjey88
02-26-2008, 11:20 PM
Panik yapmaya gerek yok.. Stadın yeniden yapılacağı haberi bariz bi şekilde Yıdırım demirörenin taraftarın tepkisini azaltmak için ortaya attığı bi tampon sadece. Değil 19 mayısta, 109 mayısata bile o stad yıkılmayacak. Galatasarayın Ali Sami Yen i yıkma hikayesi gibi 12 yıldır hala yıkacağız :)

İçiniz rahat olsun, taraftarın tepkisini azaltmak için yapılan bi manevradan başka bişe değil bu. şubatta proje açıklayıp mayısta kazma vurmak ancak türk filimlerinde olur. Bizim hayatımızda aynen film gibi zaten :p
helal olsun çok güzel açıklamış bende katılıyorum kimse bu kadar kısa surede bisey yapamaz

OrodrethAlcarin
02-26-2008, 11:33 PM
umarum dediğniz gibi olur... :)

king_o'swing
02-27-2008, 12:08 AM
konser olmazsa kafama sı*ayım, herşeyden vazgeçtim yahu..neden hala açıklanmıyo bu konser...

Kewser
02-29-2008, 06:48 PM
Konser tamamen kesinleşmiş arkadaşlar.Tabii stad onarılcak diye vazgeçmiiceklerdi. :D Blue Jean ve Rolling Stone mart sayısında konser haberinden bahsediliyo.Ve Blue Jean in kapakta Jon var! :D
Artık hiç şüphem kalmadı!!!!Süperr!.

SPAWN-TheUndead
02-29-2008, 07:28 PM
Zaten bu dergiler konser olmasa bi 40 yıl daha haber vermiyecekler yada kapak yapmayacaklar BJ'yi.Sadece Jon kapaktaysa ne diyim ne mutlu jon fanlarına.

ace
02-29-2008, 09:01 PM
gercek olamiycak kadar guzel biseydi zaten diye dusunesim geldı bırden. ama bon jovinin cidden niyeti varsa gelir. illa inonuye mi gelmesi lazım. istanbul da bi tane mı stadyum var. istenırse baska yer ayarlanabilir bence. hatta cidden dediginiz gibi bu ulkede hangi olay ha deyince yapılıyoki..
umudu yitirmemek lazım :S

Mine
02-29-2008, 09:59 PM
Arkadaşlar, bunu "Yeni Eklenen Konser Haberleri" başlığı altında da dile getirdim, buraya da yazıyorum. Çünkü bir konuya açıklık getirmek istiyorum.
Facebook'da orda burda zaten millet "kesin mi?" "yoksa asparagas mı?" şeklinde baskı yapıyorlari bari aynı şey kendi evimiz dediğimiz yerde olmasın artık.

Temmuz 2008 BON JOVI ISTANBUL KONSERİ GERÇEKLEŞECEK.

Sanırım yeteri kadar açık ve net. Öyle değil mi?
Dün Ahmet San tarafından bir kez daha kesinleştirildi, lütfen artık şüpheler ve "acaba?" lar olmasın aramızda. Ahmet San'la bir sonraki görüşme tarihimiz filan da belli, organizayon ayrıntıları konuşulurken en azından bu forumda bulanıklık olmasın arkadaşlar. Bu konser çerçevesinde hepimize çok iş düşecek, eh tabii bir yandan da tadını çıkarmak lazım. Kısacası içiniz rahat olsun. Bu konser gerçekleşecek.

Kewser
02-29-2008, 10:05 PM
Mine süpersin yaa!!!Çok şahane bi haber bu!!Artık tamamen içim rahat!!!
İiiki varsınız hepiniz!! :cool:

king_o'swing
02-29-2008, 10:09 PM
Arkadaşlar, bunu "Yeni Eklenen Konser Haberleri" başlığı altında da dile getirdim, buraya da yazıyorum. Çünkü bir konuya açıklık getirmek istiyorum.
Facebook'da orda burda zaten millet "kesin mi?" "yoksa asparagas mı?" şeklinde baskı yapıyorlari bari aynı şey kendi evimiz dediğimiz yerde olmasın artık.

Temmuz 2008 BON JOVI ISTANBUL KONSERİ GERÇEKLEŞECEK.

Sanırım yeteri kadar açık ve net. Öyle değil mi?
Dün Ahmet San tarafından bir kez daha kesinleştirildi, lütfen artık şüpheler ve "acaba?" lar olmasın aramızda. Ahmet San'la bir sonraki görüşme tarihimiz filan da belli, organizayon ayrıntıları konuşulurken en azından bu forumda bulanıklık olmasın arkadaşlar. Bu konser çerçevesinde hepimize çok iş düşecek, eh tabii bir yandan da tadını çıkarmak lazım. Kısacası içiniz rahat olsun. Bu konser gerçekleşecek.

Ohh baa,, gerizekalı damgası yemeyecem ...

Mete
02-29-2008, 10:28 PM
bu konser olacak, onu biliyoruz artık. Ailecek aylardır konserle yatıp konserle kalkıyoruz ablam sağolsun :D

king_o'swing
02-29-2008, 10:31 PM
Benim de kardeşime aynı etkim var :)

tuuuche
02-29-2008, 10:42 PM
yaaa bi de kardeş olayı var...
o da gelcekmiş konsere.....
%100 ayakbağı :D

Kewser
02-29-2008, 10:46 PM
Hehe.Benim ablam ayakbağı diil Allah tan.Konserde omzuna alcak söz verdi. :D

in these arms
03-01-2008, 12:17 AM
o zamana kadar bi sevgilim olmazsa tek tabancayım:)

king_o'swing
03-01-2008, 12:17 AM
Hehe.Benim ablam ayakbağı diil Allah tan.Konserde omzuna alcak söz verdi. :D

Zaten sen ona ayakbağısın....yaşasın ablalar :D

Kewser
03-01-2008, 12:40 AM
Evet haklısın yaşasın ablalar!Konser masrafımı karşılıcak,ee o kadar maaş alıyo yapcak tabi kardeşine bi güzellik :D

tuuuche
03-01-2008, 02:48 PM
Evet haklısın yaşasın ablalar!Konser masrafımı karşılıcak,ee o kadar maaş alıyo yapcak tabi kardeşine bi güzellik :D

siz ablaları böyle mi görüyosunuz ??? :confused:
yandık allahım ki ne yandık....

Kewser
03-01-2008, 05:54 PM
Ama haksız değilim kendisi diyo bişi istiyomusun diye,ben naapim?!Konser istiyorum işte. :D
Sen ablamısın yoksa Tuğçe?

tuuuche
03-01-2008, 06:07 PM
Ama haksız değilim kendisi diyo bişi istiyomusun diye,ben naapim?!Konser istiyorum işte. :D
Sen ablamısın yoksa Tuğçe?

evet bacımmmm :p

SPAWN-TheUndead
03-05-2008, 04:14 PM
Bu günkü vatan gazatesinde 24. sayfada konserlerle ilgili bir yazı hazırlamışlar.2008'in yıldız takvimi başlıgı altında.
Birçok kişinin gelicegi ve konser vericegini belirtmiş ve isimler vermişler.BKM organizasyon şirketinin neredeyse tüm knserlerini sanatçı sanatcı olarak hepsi için ayrı ayrı 1 paragraf yazı yazmışlar.
Altınada Dedikodular diye kırmızı bir başlık atmışlar.Bu dedikodulardada 3 küçük paragraf yapmışlar 4-5 cümle içeren.Ahmet san'ın getirecekleri kişilerin hepsinede dedikodu olarak nitelemişler.

Aynen yazan;
Ahmet San'ın organizasyonuyla Temmuz-Agustos ayı içinde,İnönü Stadyumu'nu şahlandıracak muhtemel sesler arasında:Bon Jovi,Metallica,Leonard Cohen,Julio Iglesias,Elton John,Liza Minnelli ve birçok isim yer alıyor.Takipte kalın!

Paragrafın yanındada Jonun surat resmi Resmin kösesindede Jon Bon Jovi degil Bon Jovi yazmış gençler.
Siz'in evdeki gazetelerede bi göz gezdirin.

in these arms
03-05-2008, 04:21 PM
allah allahhhhh allah allahhhhhhh yani :)

Captain_Kidd
03-05-2008, 04:31 PM
Ahmet san çıkıp kendi açıklamadığı sürece yada resmi Bon Jovi sitesinde yayınlanmadığı sürece habere kimse inanmayacak

Ozanisius
03-05-2008, 04:34 PM
Ahmet san çıkıp kendi açıklamadığı sürece yada resmi Bon Jovi sitesinde yayınlanmadığı sürece habere kimse inanmayacak

Aynen öyle kimse bizi tınmıyo

Crush
03-05-2008, 04:43 PM
Ben stara baktım ama göremedim bişey.Ahmet san tv de reklam yapıcaktır eminim onu bekliyelim.

Mine
03-14-2008, 12:11 AM

Evet, öyle olacak tabii... Aksi olsa şaşardım zaten!
Ama resmi açıklamadan sonra bakın nasıl "Biz size hep inanmıştık" diyecek millet :D

in these arms
03-14-2008, 12:14 AM
sağdan soldan yarı bonjovicilerden hep duyuyorum (kendi arkadaşlarımdan bahsediyorum) gelmicekmiş ya falan filan...ve inanın hiçbirşey anlatmıyr hiçbir açıklama yapmıyorum ve 20 tewmmuz a konsantre oluyorum sizzde yapın iyi oluyo :)

king_o'swing
03-14-2008, 12:23 AM
Evet, öyle olacak tabii... Aksi olsa şaşardım zaten!
Ama resmi açıklamadan sonra bakın nasıl "Biz size hep inanmıştık" diyecek millet :D

ben demeyecem

tralalallala

Bon Jovi
03-14-2008, 12:28 AM
merhaba arkadaşlar çok heycan verici bir durum gnrturkey den Guns N' önder abi sayesinde sizinle buluştum ve mutluyum:)GNR konserinde olduğu gibi yine en öndeyiz apartmanca:)

serap
03-15-2008, 07:16 PM
umarım balon haber değildir. Ben de geri sayıma başladım çünkü.

Kewser
03-15-2008, 10:00 PM
Balon haber de ne demek yaa!!!

Ozanisius
03-16-2008, 11:04 AM
Ahmet San'la görüşmüş bizimkiler ve iş kesin balon değil Serapçım

ekin&jbj
03-16-2008, 11:32 AM
umarım balon haber değildir. Ben de geri sayıma başladım çünkü.
bu konuda bi korkun olmasın yani canım :) tam kesinn

maxiko
03-16-2008, 12:09 PM
Metallica'da geliyor:D Aman sabahlar olmasın para biriktirmek lazım:D:D

JoviGirL!
03-16-2008, 01:30 PM
metallica iptal olmş

Mine
03-16-2008, 01:35 PM
metallica iptal olmş

Bu bilgiyi nereden aldın diye sorabilir miyim?

JoviGirL!
03-16-2008, 01:39 PM
tabikide srabilrsn:D
ya arkadaşım söyledi..
öyle duyurmuşlar iptal olmş die..
ama bilmiorm yani..
iptal olmş dedi ağladı zırladı :S

santafe
03-16-2008, 01:51 PM
Herşey iyi güzel Ahmet San getirirse getirir ama hala internet sitelerinde tek sayfa haber olmaması beni deli etmektedir ki abilerin tur programını kabaca tarif etmek gerekirse avrupa konserlerine almanyada başlayacaklar ordan hollandaya sonrada iskandinav ülkeleri (isveç norveç) gezip ingiltereye gelecekler ve herkezin bildiği gibi Bon Jovi Avrupa turnesini hep İngilterede ve mümkünse wembley de sonlandırır. Bu bağlamda 28 haziran son konser tarihi olunca temmuz bana pek inandırıcı gelmedi çünkü en fazla Almanya'dan sonra buraya uzanabilirler İngiltereden sonra değil, Bon Jovi.com daki ''on the road'' da göremedikten sonra değil Ahmet San , Abdullah Gül bile gelicek dese şüpheyle yaklaşırım madem o kadar kesin tek satır bahsedilmiyor?

Mine
03-16-2008, 01:58 PM
tabikide srabilrsn:D
ya arkadaşım söyledi..
öyle duyurmuşlar iptal olmş die..
ama bilmiorm yani..
iptal olmş dedi ağladı zırladı :S

Hmmm.. anladım.
Şimdi şöyle birşey var ki, resmi siteden ilan edilmemiş olan bir konserin iptal edilmesi de olanaksız. Metallica bu turne biraz enteresan bir sırayla açıklıyor konser turnelerini, farkındayım. Bir ağustos konseri açıklanıyor, sonra hooop temmuza geri dönüyorlar filan. Trafik o tarafta da yoğun yani. Bakalım, bekleyip göreceğiz tabii.
Ama işin Ahmet San tarafında, en azından 2 hafta önce hala "27 temmuz 2008 Metallica konseri var" durumu geçerliydi. Bu konuda bilgim bu kadar şu an.

Mine
03-16-2008, 02:07 PM
Herşey iyi güzel Ahmet San getirirse getirir ama hala internet sitelerinde tek sayfa haber olmaması beni deli etmektedir ki abilerin tur programını kabaca tarif etmek gerekirse avrupa konserlerine almanyada başlayacaklar ordan hollandaya sonrada iskandinav ülkeleri (isveç norveç) gezip ingiltereye gelecekler ve herkezin bildiği gibi Bon Jovi Avrupa turnesini hep İngilterede ve mümkünse wembley de sonlandırır. Bu bağlamda 28 haziran son konser tarihi olunca temmuz bana pek inandırıcı gelmedi çünkü en fazla Almanya'dan sonra buraya uzanabilirler İngiltereden sonra değil, Bon Jovi.com daki ''on the road'' da göremedikten sonra değil Ahmet San , Abdullah Gül bile gelicek dese şüpheyle yaklaşırım madem o kadar kesin tek satır bahsedilmiyor?

Grubun internet sitesinde bir haber olmadığının farkındayız arkadaşlar. Zaten biz de "bilet satışına başladık" filan demedik henüz, dedik mi? Hayır. Neden? Çünkü grup hala turnenin temmuz ayağını ayarlıyor. Tek Istanbul değil, birkaç şehir var bunların arasında. Örnek vermek gerekirse: Milan, Atina, Budapeşte, Zagreb, St. Petersburg, Moskova gibi. Grubun yaklaşık bir ay önce "Temmuz'da Amerika'da mı olsak yoksa Avrupa'da mı?" çelişkisini aşıp, Avrupa'da karar kıldıklarını kendi ağızlarından duyduk, (daha doğrusu okuduk tabii). Daha yeni, live chat'de Jon da hala Temmuz konserlerini ayarlamakla meşgul olduklarını tekrarladı.
Yani durum şu;
Temmuz'da Avrupa'da 10'dan fazla Bon Jovi konseri olacak. Vazgeçilen ve eklenen şehirler tamamlanınca, konser yerleri kesinleşince hızlı bir şekilde açıklanıp, biletler satışa sunulacak. Ahmet San'ın veya resmi sitenin henüz açıklama yapmamış olması bu yüzden. Bizler de sabırsızlanıyoruz, şahsen ben geriliyorum zaman daraldıkça çünkü yapacağımız bazı şeyler için zaman gerekiyor, ortada alınmış bir sorumluluk var. Ama beklemek durumundayız, var mı başka fikri olan?

Captain_Kidd
03-16-2008, 02:11 PM
Bon Jovi'nin turnesi sitede görüldüğü gibi Haziranda İngilterede bitmeyecek.Temmuzda da Avrupada kalacaklar ve bu ülkeler tarihler şu an ayarlanmaya çalışılıyo bunu Jon birkaç kez ropörtajlarında dile getirdi.

Ozanisius
03-17-2008, 10:23 AM
Umarım öyle olur dediğiniz gibi

bongiovanni
03-17-2008, 06:09 PM
Ben Mine'ye güveniyorum ztn. Ben payıma düşecek görevi bekliyorum. ( Biraz yağcı bi post oldu idare edin:D)

tuuuche
03-17-2008, 06:46 PM
hepimiz üzerimize düşeni yapıcaz ama canım... bi haber ediversinler yeter... uzaktayız falan ama bi maile bakar... :)

Mine
03-17-2008, 08:27 PM
Ben Mine'ye güveniyorum ztn. Ben payıma düşecek görevi bekliyorum. ( Biraz yağcı bi post oldu idare edin:D)

Estağfurullah yav, yağcılık ne demek :p :D
Arkadaşlar, tabii ki hep birlikte birşeyler yapacağız.
Ama durum anlattığım gibi. Şu an bekliyoruz. Birazcık daha bekleyeceğiz.
Sonunda değecek buna, biliyorsunuz ;) :)

in these arms
03-17-2008, 08:56 PM
biliyoruz :)

JoviGirL!
03-17-2008, 09:30 PM
İnşallah..
Bi rsmi siteye yazılsada,rahatlasam...

tuuuche
03-17-2008, 09:43 PM
yazıcaklar yazıcaklar...
şimdiye kadar sabrettik ... azıcık kaldı artık ...

jambco
03-17-2008, 09:44 PM
Ben de kamera almak,pankartlar vb. şeyler için resmi sitede açıklanmasını bekliyorum.Ama kesin inanıyorum konser olacak.

Captain_Kidd
03-18-2008, 05:55 PM
The additional info was: Bon Jovi will play Sofia too (100% sure) but still there is no date announced.The other mentioned cities for a Bon Jovi concert were Prague,Istanbul,Athens and Belgrade.The dates were announced by Marcel Avram.My info for the Sofia concert is 20 July (not 18 July)

Bulgaristan kaynaklı bir haber.Yunanistan konseri 14 Temmuz olarak düşünülürken 16 Temmuza,Bulgaristanda 18 Temmmuz iken 20 Temmuza kaymış gibi görünüyor.Bizimkinden hala bir haber yok.Ahmet Sanın Sofya konserinin iptalini bekleyip Bon Joviyi 18 Temmuza alma gibi bir planı vardı galiba bakalım şimdi ne yapacak.

king_o'swing
03-18-2008, 07:49 PM
The additional info was: Bon Jovi will play Sofia too (100% sure) but still there is no date announced.The other mentioned cities for a Bon Jovi concert were Prague,Istanbul,Athens and Belgrade.The dates were announced by Marcel Avram.My info for the Sofia concert is 20 July (not 18 July)

Bulgaristan kaynaklı bir haber.Yunanistan konseri 14 Temmuz olarak düşünülürken 16 Temmuza,Bulgaristanda 18 Temmmuz iken 20 Temmuza kaymış gibi görünüyor.Bizimkinden hala bir haber yok.Ahmet Sanın Sofya konserinin iptalini bekleyip Bon Joviyi 18 Temmuza alma gibi bir planı vardı galiba bakalım şimdi ne yapacak.

Bu kaynaklarda mı acaba bizim konser gibi kesin, laf çarptırma gibi anlaşılmasın ama sadece yani sözde mi kesin?

JoviGirL!
03-18-2008, 08:02 PM
Adam gibi bi bilgi gelmedi!
Deliricem artık ya

Kewser
03-18-2008, 08:41 PM
Ayy hakkaten çıldırmak üzereyim şimdi.Nolur yardım edin.Bi el atın yaa.Olurmu böyle şey.!

Captain_Kidd
03-18-2008, 08:45 PM
Bu kaynaklarda mı acaba bizim konser gibi kesin, laf çarptırma gibi anlaşılmasın ama sadece yani sözde mi kesin?
Evet bunlarda sözde kesin bonjovi.com da yazana kadar her konser sözde kesin olarak kalacak.

in these arms
03-18-2008, 09:59 PM
sistim haa yemin ederim :(

bongiovanni
03-18-2008, 11:53 PM
Arkadaşlar ilk Bon Jovi konseriniz olucağı için heyecanınız normal. Ya bi terslik çıkarsa korkunuzu anlıyorum ama hepimizin bildiği gibi bu işler hep organizatörler, menajerler vs. gibi kişilerin elinde... Böle şüphelerle sadece kendinizi üzersiniz. Azıcık daha rahat olmaya çalışın

county
03-20-2008, 01:29 AM
ya az önce tv'de dolaşırken dream tv'de yüxekses diye bir programda adam yazın bir çok konser olacak ülkemizde diyordu fakat bon jovi konseri gerçekleşemeyecekmiş grup avrupa turnesinden 3-4 konseri iptal etmiş tarzı şeyler söyledi...
tabiki aslı var mı bilmiyorum yalnızca tv'de duyduğumu ileteyim dedim
Mine Ahmet San ile son zamanlarda iletişime geçtin mi??

Captain_Kidd
03-20-2008, 01:50 AM
Nerden ulaştılar bu bilgiye acaba.Bon Jovi'nin Mayıs ve Haziran ayındaki Avrupa konserlerinden 3-4 tanesinin iptal olduğu falan yok şu an ayarlanmakta olan Temmuz programındaki resmileşmemiş konserlerin iptal olduğuna dair zaten bi bilgiye ulaşılamaz çünkü açıklanan bişey yok ortada.

Yoksa bu adamlar artık ortadaki dedikodulara bi son vermek isteyip Ahmet Sanımı aradılarda bu cevabı aldılar.

county
03-20-2008, 01:53 AM
yani ben de yalnızca adamın dediğini söyledim
tabiki en güvenilir bilgiyi Ahmet San verir...

Crow
03-20-2008, 11:03 AM
Ortalığı velvereye vermemek gerek.Ben yazın bir iki grubun konserine gittim.. Aylar önceden belli olmaz bazı şeyler.1993 Bon jovi Konseride son 1 ay kala tv lrede reklam verildi , sokaklardaki afişlere 2/3 hafta kala asıldı.Tabi o dönem internet yok gibi bişeydi.Ben bekleyin derim.Çok heyecanlı arkadaşlar var.Sakinn, kasmaya gerek yok.

county
03-20-2008, 12:52 PM
ben bunu yazarken kimse panik olsun diye yazmadım yalnızca tv'de duyduğumu söyledim resmi bir bilgi değil sonuçta

ekin&jbj
03-20-2008, 04:06 PM
inşallah bi değişiklik olmamıştır yaaa :(

SPAWN-TheUndead
03-20-2008, 04:10 PM
Hemen telaşa vermeyin arkadaşlar.Sonuçta ahmet san'ın bize saydığı tüm o konserler arasında muhakkak 1-2 tanesinin güme gideceğini ben biliyordum.
Ama bizi ilgilendiren en önemli konser BJ konseri olduğu için onun güme gitmemesine çalışacağız.
Bazı güvenilir yerlerden bende iptal oldu bilgisini aldım.Bunuda söyliyim bazı yerlerdende avruma litesinde türkiyenin yazdığınıda gördüm.Ama şu an %100 değil bu haber.Ahmet san abi ile iletişime geçip ne olduğunu öğrenmeye çalışacağız.
Anca öyle gerçeği ögrenebiliriz.

Gene bekleyin siz anacığım :p

Mine
03-20-2008, 05:17 PM
Arkadaşlar, -mış'lı ve -muş'lu haberlere ve dedikodulara kulak tıkayın lütfen. Ocak ayından beri türlü söylentiler çıktı ve artık gerçekten kabak tadı verdi. Biraz sakin olmak lazım, Bon Jovi olsun, Metallica olsun, konserler oldu-olacak-iptal-yok iptal değil diye laflar çok dolaştı, bundan sonra daha da fazla dolaşacağından kuşkum yok.

Tabii ki konser iptal olabilir, bu her zaman ihtimal dahilinde. Ama gerek Marcel Avram gerek Ahmet San hayrına girmediler bu işe, kar edecekler ve başarılı bir organizasyona imza atmış olacaklar. Dolayısıyla herkes elinden geleni yapıyor.

Konser şu an itibariyle iptal olmuş olsaydı, Ahmet Bey bize direk haber verirdi, bundan emin olabilirsiniz. Aslen geçen hafta toplantı yapalım demişti ama hem O'nun yoğunluğu hem de muhtemelen grubun Temmuz konser programının hala son halini almamış olması yüzünden bu toplantıyı henüz yapmadık. Negatif veya pozitif bir gelişme olduğunda hemen haberiniz olacak tabii ki.

Sakin olup sabretmek lazım, şu an bundan başka söyleyeceğim birşey yok.

JoviGirL!
03-20-2008, 05:58 PM
Resmi siteye yazmadan inanmam ben..
Ya nblm..Çok sevindim..sonra böle haberleri duydum..
Yıkıldım..açıkası umutsuzum kusura bakmayn

Mine
03-20-2008, 07:14 PM
Tabii ki tam olarak kesin demek için resmi sitede görmeyi bekliyoruz hepimiz. Yoksa taaa Ocak ayından beri bir sürü işe kalkışırdık, niye bekliyoruz sizce arkadaşlar? Hep beraber bekleyelim, resmi siteden iyi veya kötü haber çıkacak eninde sonunda. Ama hemen havluyu atmayalım yani, bi durun bakalım, sabredelim. Di mi? :)

Captain_Kidd
03-20-2008, 07:56 PM
Bu gün herkez heryerde bütün forumlarda konserin Dram Tv kaynaklı haber nedeni ile iptal olduğunu söylüyor.

Mine
03-20-2008, 08:02 PM
Ne Dream tv, ne Vatan gazetesi, ne o forum ne bu forum...
Doğru ve gerçekten güvenilir haber için LÜTFEN resmi sitenin açıklamasını bekleyelim.
Ortalığı velveleye vermenin anlamı yok çünkü.

county
03-20-2008, 09:23 PM
ya bende herkez panik olsun diye söylemedim, öyle ya da böyle tv'de konserle ilgili bir şey duydum, yalnızca bunu yazdım Ahmet San'lada siz iletişimde olduğunuz için birşeyden haberiniz var mı dedim, kimsenin heycanlandığı yok, bonjovi.com'da yazacak birşeyi bekliyoruz tabiki...

tuuuche
03-20-2008, 09:50 PM
arkadaşlar olursa ne ala olmazsa pekala .... :p

king_o'swing
03-20-2008, 09:53 PM
Gerçekten tebrik ediyorum kaç haftadır haber çıkmadığı halde inanmaya devam edebilen insanları, hep böyle olmak istemişimdir!!!

Umarım konser olur da inananlar bana nanik çeker =)

Mine
03-20-2008, 10:18 PM
arkadaşlar olursa ne ala olmazsa pekala .... :p

İşte budur ya! Harikasın Tuğçe :)

Tabii ki konser olmazsa dünyanın sonu değil, n'apalım, olmazsa olmaz.
Ama daha 2 hafta önce Ahmet San net ve çok açık bir şekilde yineledi "konser o-la-cak" diye, tabii ki resmi açıklama kadar sağlam veya inanılası olmayabilir, ama şu da var ki; ben bonjovi.com'da Temmuz konserleri açıklanmış da Istanbul içlerinde yokmuş gibi davranmayı reddediyorum şu an.

Bu turne grubun son 10 yıldır yaptıkları turneler içinde en karman çorman açıklanan, en çok değişikliğe uğrayan, organizasyon politikası açısından hem Amerika hem Avrupa'da ciddi şekilde eleştirilen bir turne oluyor, biz de iniş-çıkıştan nasibimizi alıyoruz sanırım.
Bekleyip görelim....

dn'z
03-20-2008, 10:28 PM
Arkadaşlar son derece gereksiz birsürü mesajla 10. sayfaya gelinmiş. Burası bir forum, sohbet yeri değil (sohbet-eğlence bölümü hariç). Bu başlık konserle ilgili bilgilerin paylaşılması için açıldı. Kimin canı sıkkın, kimin neresi şişti, kim geleceklerini düşünüyor yoklaması vs... bunları öğrenme derdinde değiliz. Bunları kimseyi özellikle düşünerek yazmıyorum. Kimse gerekenden fazla üzerine alınmasın.

Konserle ilgili basında çıkan haberleri burada paylaşabilirsiniz, hatta iyi de olur. Ama her okuduğunuza da inanmayın. Bunun dışında bizim gibi Ahmet San'dan gelecek haberi bekleyin ve her sıkıldığınızda hıncınızı bu başlıktan çıkarmayın!

BJ.com'da Temmuz ayına dair hiç konser açıklanmadı ki Türkiye hakkında bir yazı yok diye endişeleniyorsunuz. Temmuz'da da turnenin devam edeceğini defalarca söylediler. Konser tarihleri sayfası (http://www.bonjovi.com/bonjovi/ontheroad_tourdates.php) güncellenince de görebileceğiz iptal olup olmadığını.

tuuuche
03-20-2008, 10:50 PM
İşte budur ya! Harikasın Tuğçe :)

Tabii ki konser olmazsa dünyanın sonu değil, n'apalım, olmazsa olmaz.
Ama daha 2 hafta önce Ahmet San net ve çok açık bir şekilde yineledi "konser o-la-cak" diye, tabii ki resmi açıklama kadar sağlam veya inanılası olmayabilir, ama şu da var ki; ben bonjovi.com'da Temmuz konserleri açıklanmış da Istanbul içlerinde yokmuş gibi davranmayı reddediyorum şu an.

Bu turne grubun son 10 yıldır yaptıkları turneler içinde en karman çorman açıklanan, en çok değişikliğe uğrayan, organizasyon politikası açısından hem Amerika hem Avrupa'da ciddi şekilde eleştirilen bir turne oluyor, biz de iniş-çıkıştan nasibimizi alıyoruz sanırım.
Bekleyip görelim....

öhömmm öhömmmm .... :D
sonuçta ne kaybedeceklerinin farkındalar... fazla da konuşmaya gerek yok aslında...
ben de konser olmayacakmış gibi davranmayı istemiyorum ama %51 şansımız var...
(çok konuşmayayım deniz kızıyo :D )

jbjkızı
03-21-2008, 06:09 PM
ya nasıl dünyanın sonu değil bence dünyanın sonu BON JOVI şimdi gelmezse sonra gelicek sanki şimdi başaramadıksak birdaha nasıl başarıcaz söylemisiniz

king_o'swing
03-21-2008, 08:10 PM
Deniz yazında vermişsin veriştirmişsin ama başlığı öyle bi açmışsınız ki sanki herşey kesin HALBUKİ HİÇBİRŞEY kesin değil, bu bir haber değil bi söylenti ŞUAN. Bu mesajdan sonrada emrettiğiniz üzre bişey yazmayacağım buraya tabi, ve açıkçası ben bu konsere gitmek için elime bir daha asla geçmeyecek fırsatları teptim, bi çok kişiyi üzdüm kırdım yani benim için dünyanın sonu TEK DİLEĞİM gerçekten BON JOVINİN TÜRKİYEYE BİR DAHA GELMESİ ve yediğim haltları bi sebebim olduğu için yedim diyebilmem kendime, bi olasılık yüzünden değil.

JoviGirL!
03-21-2008, 08:14 PM
sana katılıyorum!

Mine
03-21-2008, 09:29 PM
Çok hoş arkadaşlar, zaten biz bu siteyi ve forumu hırgür olsun diye hazırlamıştık. Tebrikler, devam edelim yok yere birbirimize laf sokuşturmaya.... :rolleyes:

Herneyse...
Yaklaşık 10 dakika önce Ahmet San'dan direk olarak gelen bilgiyi aktarayım sizlere: Konser kesinlikle gerçekleşecek, iptali filan kesinlikle söz konusu değil.

İsteyen inanır, isteyen inanmaz,
Gelmek isteyen gelir, istemeyen gelmez.

in these arms
03-21-2008, 09:52 PM
extra bi sevinç yaşamıyorum çünkü hiç bozmadım :D hep geliceklerine inandım :D

Mine
03-21-2008, 10:10 PM
extra bi sevinç yaşamıyorum çünkü hiç bozmadım :D hep geliceklerine inandım :D

Eeee, ne demişler "Good things come to those who wait", öyle değil mi?
Böyle zamanlarda gotta Keep The Faith yani ;)

Kewser
03-21-2008, 10:28 PM
Fazla söze ne hacet!:D
Neşeyle doluyor insan!!!:p :p :p

in these arms
03-21-2008, 10:32 PM
Eeee, ne demişler "Good things come to those who wait", öyle değil mi?
Böyle zamanlarda gotta Keep The Faith yani ;)
:D :D :D süpersin:D

Mete
03-22-2008, 12:27 AM
Kaç aydır gelişmeleri çok yakından hatta en yakından izliyorum ve bu konserin olacağını biliyorum. En ufak bir olumsuzluk yada sorun duymadım, görmedim. Olcak bu konser! bonjovicom' da temmuz konserlerinin tarihleri çıktığında her beraber görücez zaten. :)

NUR
03-22-2008, 12:32 AM
Ya arkadaşlar zaten Ahmet San abimiz dememişmiydi '' bu konser o-la-caaak '' O olacak diyorsa o-luurr :D Olacakta zaten benim en ufak bir şüphem yok. Biz konserde nasıl eğleneceğimize yoğunlaşalım bence :D Çok güzel olacak çoook :D :cool:

UgUrTaN
03-22-2008, 12:41 AM
Merhaba arkadaşlar,
epeydir çok yoğun olduğum için siteyi ve gelişmeleri takip edemiyordum. Bu dönemde konserin iptal olacağı söylentileri ayyuka çıkmış...bende merak etmeye başlamıştım...
bu akşam Ahmet San ile yaptığım telefon görüşmesinde, hiçbir tereddüte yer kalmayacak şekilde konserin yapılacağını söyledi. ayrıntıya girmedi bile.
detayları sonra konuşmak üzere sözleşip görüşmeyi bitirdik.

artık hiçbir endişem yok. Ahmet San dan başka hiçbir kaynağa inanmadığımdan bundan sonra konser olacakmı olmayacakmı diye düşünmeye gerek yok. içiniz rahat olsun. ve lütfen bundan sonra bu sitede konser olacakmı olmayacakmı vb. mesajlar atmayın.

Benden ve site yöneticilerinden başka hiçbir kaynağa güvenmeyin.

Konserin detayları belli olana kadar ve ahmet san tarafından resmi açıklama yapılana kadar bu site dışında iptal söylentileri duyabilirsiniz. inanmayın...

Mete
03-22-2008, 12:43 AM
Merhaba arkadaşlar,
epeydir çok yoğun olduğum için siteyi ve gelişmeleri takip edemiyordum. Bu dönemde konserin iptal olacağı söylentileri ayyuka çıkmış...bende merak etmeye başlamıştım...
bu akşam Ahmet San ile yaptığım telefon görüşmesinde, hiçbir tereddüte yer kalmayacak şekilde konserin yapılacağını söyledi. ayrıntıya girmedi bile.

artık hiçbir endişem yok. Ahmet San dan başka hiçbir kaynağa inanmadığımdan bundan sonra konser olacakmı olmayacakmı diye düşünmeye gerek yok. içiniz rahat olsun. ve lütfen bundan sonra bu sitede konser olacakmı olmayacakmı vb. mesajlar atmayın.

Benden ve site yöneticilerinden başka hiçbir kaynağa güvenmeyin.

Konserin detayları belli olana kadar ve ahmet san tarafından resmi açıklama yapılana kadar bu site dışında iptal söylentileri duyabilirsiniz. inanmayın...

Uğurtan abi! Harikasın! sağol buraya bunları yazdığın için. ben her gelişmeyi direk ablamdan alıyorum zaten de, herkesin görmesi için iyi oldu yazdığın.

county
03-22-2008, 01:52 AM
son bilgi için sağolun

king_o'swing
03-22-2008, 03:05 AM
Çok hoş arkadaşlar, zaten biz bu siteyi ve forumu hırgür olsun diye hazırlamıştık. Tebrikler, devam edelim yok yere birbirimize laf sokuşturmaya.... :rolleyes:

Herneyse...
Yaklaşık 10 dakika önce Ahmet San'dan direk olarak gelen bilgiyi aktarayım sizlere: Konser kesinlikle gerçekleşecek, iptali filan kesinlikle söz konusu değil.

İsteyen inanır, isteyen inanmaz,
Gelmek isteyen gelir, istemeyen gelmez.

Hiç hırgür çıkarmaya çalışmadım, bu sitenin varlığına en çok sevinenlerden biri de benim ben sadece hiç bi kanıt olmadan inanmaktan bıktım, sıkıldım, yoruldum, bu sitede de isyan edemeyeceksem nerde edicem şunu da ekleyeyim benim gibi paranoyanın doruklarında yaşayan biri için bile olağanüstü bişeydi bu kadar inanmam.. Hem ayrıca kendinizi benim yada sizden başka herangi biri yerine koyun bütün görüşmeleri zaten siz yapıyosunuz, yani en azından Ahmet San ın gözlerinin içine sadece siz bakıyosunuz ben sizi görmüş bile değilim, hatta tanıyo bile değilim buna rağmen bütün planlarımı ve hayallerimi erteledim,,o yüzden keep the faith şeylerini söyleme bi bon jovi fanı için kırıcı nitelikte onlar!!

ha bi da öyle bi yere geldi ki sanki bu adamların türkiyeye gelmelerini istemiyomuşum gibi oldu, tahmin edersiniz ki ÇOK İSTİYORUM!!! sadece I need SOMETHING TO BELIEVE IN, ahmet san şunu söyledi bunu söylediden fazlasını...

dn'z
03-22-2008, 04:07 AM

Bizi merakta bırakmadığın için çok teşekkürler Uğurtan.

Harika ya, desene yakında herşey belli olacak ve faaliyetlere başlıcaz.

Ya bi de biirşey sorucam, Metallica konseri hakkında bir bilgi var mı? Ya da öğrenebilir miyiz? Tanıdığım ne kadar 'tallica hayranı varsa umudu tüketmişler. Forumlarda, msn'de sürekli iptal olduğu haberleri geliyor. Acaba onlar da BJ hakkındakiler gibi asparagas mı?

in these arms
03-22-2008, 10:55 AM
bu hır gür çıkarmayı kimse üstüne alınmasın .bence tabi,kendim bu sitede herkesi eşit şartlarda ve herkesin bonjovi nin gelmesini deli gibi istediğini düşünerek bulunuyorum,herşey yoluna girmişken bu gibi şeylerle vakit kaybetmeyelim kimsenin kötü bi niyeti yok gördüğümüz üzere ...

SPAWN-TheUndead
03-22-2008, 12:07 PM
Deniz yazında vermişsin veriştirmişsin ama başlığı öyle bi açmışsınız ki sanki herşey kesin HALBUKİ HİÇBİRŞEY kesin değil, bu bir haber değil bi söylenti ŞUAN.
Swing biz kesin olmayan bir konser söylentİsi üzerinde bukadar durmayız.Durmanın anlamı olmaz.Burda herzaman söyledik konser olucak.Haa ne olur yer değişir tarih değişir vesaire ama eninde snunda olur.Biz ilk günden beri sadece Ahmet abinin dediği söylediği sözler doğrultusunda hareket ettik hep.Dün ben çalışıyorken uğurtana dediği gibi;BU KONSER OLUCAKTIR!
Ne oldu bende tereddüt yaşadım güven abinin falan tv de konser iptal oldu demesi sırasında falan.Ama son sözü genede alıcağımız yer belli.Konser tarihine dahada yaklaştıkça belkide başka haberler vesaireler çıkıcak asıllı asılsız.Dayancaz gençler :p
Yanlış düşünmeni istemem konuya bir açıklık getirmek niyetiyle yazdım bunları.Herhangi bir amacım yok.Kendini kötüde hissetme bir sorun yok Everthing gone a be allright :)

jbjkızı
03-22-2008, 02:17 PM
yaşasın sağol mine bize bilgi verdiğin için

UgUrTaN
03-23-2008, 04:28 AM
Bizi merakta bırakmadığın için çok teşekkürler Uğurtan.

Harika ya, desene yakında herşey belli olacak ve faaliyetlere başlıcaz.

Ya bi de biirşey sorucam, Metallica konseri hakkında bir bilgi var mı? Ya da öğrenebilir miyiz? Tanıdığım ne kadar 'tallica hayranı varsa umudu tüketmişler. Forumlarda, msn'de sürekli iptal olduğu haberleri geliyor. Acaba onlar da BJ hakkındakiler gibi asparagas mı?

Rica ederim ne demek...Metallica hakkında bilgim yok, sormadım açıkçası, ama bir dahaki görüşmede onuda sorarım.

NUR
03-23-2008, 04:01 PM
Arkadaşlarım, jovidaşlarım, şu fan aleminde birbirine en bağlı en saygılı ve diğer fan clup'ler arasında belkide en heyecanlı fan clup biziz.:) Bütün bu tartışmalar ve anlaşmazlıklar BJ'yi çok sevmemizden, herbirimizin gerçek birer BJ fanı olmamızdan ve birbirimizi hiç tanımasak bile BJ fanı olmak hürmetine karşılık birbirimize duyduğumuz saygı ve sevgidir. Saygı ve sevgi olayını abarttığımı düşünebilirsiniz belki ama benim düşüncelerim böyle. Barış (in these arms) arkadaşımın söylediklerine katılıyorum. Kimsenin kötü bir niyeti elbetteki yok.
King o swing arkadaşım sanada katılıyorum sende haklısın. Evet beklemek, sabırsızlanmak çok can sıkıcı olabiliyor. Bende çok sıkılıyorum, sabırsızlanıyorum, biran önce temmuz ayı gelsin istiyorum. Ama gerçekten sıkıcıda olsa bize düşen sabırla beklemek. Sakın söylediklerimi yalnış anlama. Ve şunuda eklemek istiyorum bu sitede kimsenin başka bir kimseye '' Sen BJ nin gelmesini istemiyorsun_musun'' v.b gibi sözler söylemesi, bırak söylemeyi ima bile etmesi mümkün değil. Eğer eden varsa haksızlık yapmış olur çünkü Bj'nin gelmesini istemeyen birinin bu sitede ne işi olabilirki. Tabiki hepimiz onları seviyoruz ve gelmelerini istiyoruz.
Bende senin gibi bütün işlerimi bu konsere göre ayarladım, bir çok işimi iptal ettim. Konser haberini aldığım günden beri ailemin beni konsere göderip gödermeme yüzdesini %0'dan %50'ye ulaştırdım ve %100 yapmak içinde uğraşıyorum.
(Bu söylediklerim Ulusa Sesleniş konuşması gibi oldu :) kusura bakmayın çok uzattım.)
Benim içinde Bj'nin gelmesi rüya gibi birşey.
Bu siteyi kuran arkadaşlarımız , Ahmet San beyle görüşen arkadaşlarımız ve tabiki Ahmet San gerçekten çok çaba sarfettiler. Bizde onlara sabrımızla destek verelim.Biraz daha dayanalım, bugün şafak 111.
İçimizde kuşkuda olsa, umutsuzluğa bile düşsek bekleyelim ve görelim.
Bu bütün söylediklerimi Fan clup'ümüzdeki hiç bir arkadaşım sakın yalnış anlamasın. Site içerisinde elbette tartışmalar ve anlaşmazlıklar olacaktır, olmalıda. Birbirini seven insanlar tartışır:) ;)
Son olarak söylemek istediğim;
'' Bon Jovi Gücü Adınaaa!! Güüç Bizdee Artıııııııkk!!! '':D

king_o'swing
03-23-2008, 04:10 PM
Ya valla beklerim, neyi beklemedim ki sadece geleceği açıklansın tek dileğim. Son dakika bilmem nesi olmasın, a life time event bizim için yav =)

dn'z
03-24-2008, 01:28 AM
Rica ederim ne demek...Metallica hakkında bilgim yok, sormadım açıkçası, ama bir dahaki görüşmede onuda sorarım.

Eyvallah, şimdiden teşekkürler.

Ozanisius
03-24-2008, 03:50 PM
Hiç hırgür çıkarmaya çalışmadım, bu sitenin varlığına en çok sevinenlerden biri de benim ben sadece hiç bi kanıt olmadan inanmaktan bıktım, sıkıldım, yoruldum, bu sitede de isyan edemeyeceksem nerde edicem şunu da ekleyeyim benim gibi paranoyanın doruklarında yaşayan biri için bile olağanüstü bişeydi bu kadar inanmam.. Hem ayrıca kendinizi benim yada sizden başka herangi biri yerine koyun bütün görüşmeleri zaten siz yapıyosunuz, yani en azından Ahmet San ın gözlerinin içine sadece siz bakıyosunuz ben sizi görmüş bile değilim, hatta tanıyo bile değilim buna rağmen bütün planlarımı ve hayallerimi erteledim,,o yüzden keep the faith şeylerini söyleme bi bon jovi fanı için kırıcı nitelikte onlar!!

ha bi da öyle bi yere geldi ki sanki bu adamların türkiyeye gelmelerini istemiyomuşum gibi oldu, tahmin edersiniz ki ÇOK İSTİYORUM!!! sadece I need SOMETHING TO BELIEVE IN, ahmet san şunu söyledi bunu söylediden fazlasını...

2007 Temmuz'unda Bon Jovi'nin Live Earth İstanbul ayağına geleceği söylendi.Bizim eski forumdada başlık açıldı.Şahsen ben dahil pek çok kişi de inanmadı.Forumdada yazılar 2 sayfayı geçmedi.Çünkü söylentiydi.Bunda işin kesinliği konuşuluyor.Ahmet San'la arkadaşlar konuştu.Heralde bu haber fason olsa Live Earth gibi olurdu.Bu kadar muhabbet söylenti üzerine olmaz.Bu kadar paranoyak olma.Çevrene negatif elektrik yayıyorsun.

SPAWN-TheUndead
03-24-2008, 04:50 PM
Bu konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok arkadaşlar.
Daha önce dediğim gibi biz Ahmet san ne diyorsa onu uyguluyoruz.Bize konser olucaktır dediyse tamam deriz olsun deriz.Aksini söylemedikcede hiçbiryerde çıkan habere inanmayız.Zaten şu toplantıyı bir yapabilsek birçok bilgi gün ışığına çıkıcak herkezde bir ohhh çekicektir.

ekin&jbj
03-25-2008, 02:49 PM
bencede.............

simorov riddle
03-25-2008, 06:26 PM
merhaba arkadaşlar!
bu yazın muazzam konserlerinden ilk olarak MetallicA'yı duymuş ve duyduğum gün gün saymaya başlamışken (bugün itibariyle şafak: 124) ardından BonJovi'nin haberini aldım. ahmet san'ın ayarladığı konser, blue jean'in mart sayısında 2008 yaz konserleri listesinde ''neredeyse kesinleşen en büyük kovboy'' başlığıyla geçiyor. blue jean'in mart sayısının çıkmasından sonra ahmet san herhangi bir açıklama yaptığı bilgisi elimize gelmediği için şuanda ''neredeyse kesinleşen'' olarak nitelemeye devam ediyoruz konseri. bu durumda konserimize bugün itibariyle 117 gün var :) umarız ki hayalimiz gerçekleşir ve ''en büyük kovboy''u, arena konserlerinin dünya çapındaki en büyük imzasını, BonJovi'yi izleme şansını yakalarız. kesinleştiği haberini alırsak da günler öncesinden konser alanına çadır kurma konusunda tartışırız =D | eklemek istediğim diğer konu konser alanı olarak söylenen beşiktaş inönü standyumuyla ilgili. stadın yıkılacağı haberi kesinleşmiş bulunmaktadır arkadaşlar. başkan yıldırım demirören, 2007 yılı olağan idari ve mali genel kurulunda, mayıs ayı sonunda stadın yıkımına başlamak istediklerini açıklamış (bkn. : http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=12047). bu haber benim gibi beşiktaşlı arkadaşlar için yeterince kötü olsa da, BonJovi konserini etkileyeceğini sanmıyorum, başka yerde yapılabilir (yer mi yok :D).ahmet san açıklama yapıp kesinleştiğini söyleyene kadar ''neredeyse kesinleşen'' konser olarak kalmaya devam edecektir. bu durumda sakin olmaya çalışıp beklemeye devam etmek en iyi fikir gibi gözüküyor.keyifli şafaklar arkadaşlar :)

simorov riddle
03-25-2008, 06:29 PM
bu arada sitenin adresini de billboard dergisinden öğrendim ve bugün de üye oldum. BonJovinin türk hayranları için oldukça sevindirici bir haber. ve siteyi çok beğendim. kuruculara teşekkürler.

tuuuche
03-26-2008, 09:50 PM
bu arada sitenin adresini de billboard dergisinden öğrendim ve bugün de üye oldum. BonJovinin türk hayranları için oldukça sevindirici bir haber. ve siteyi çok beğendim. kuruculara teşekkürler.

hoşgeldin... benim mail işe yaramış mı ne ??? :D

Mine
03-28-2008, 10:18 PM
hoşgeldin... benim mail işe yaramış mı ne ??? :D

Galiba öyle ;) ...................

SİBEL
03-30-2008, 09:20 PM
ayrica 20 temmuz iyiydi .pazara geliyor .calisan insanlari da dusunsunler azicik.(hafta ici cok zor oluyor)

aceofspades
03-30-2008, 10:18 PM
ben de inönü stadının yıkılacağına dair söylemler duydum, NASSI OLACAK BU İŞLER ACABA???
ya bu organizasyon camiasında sağlam bi tanıdığı olan yok mudur bunca insan içinde?
bi güncellesek bu konser haberini de kendimize gelsek?

Mine
03-30-2008, 10:37 PM
Arkadaşlar,
Artık lütfen bu konser konusundaki kişisel fikirler ve hiçbir dayanağı olmayan söylentiler yeni birer gelişme gibi gösterilmesin burada. Konu dönüp dolaşıp aynı yere geliyor ve habire aynı muhabbet gereksiz bir şekilde uzuyor.
Bir değişiklik veya netlik kazanan bir durum ya da kesinleşen en ufak bir ayrıntı olduğunda buradan da facebook'dan da haber vereceğiz.
Konserin iptal olması, tarihinin değişmesi, yerinin değişmesi vb. konulardaki söylentileri çığ gibi büyütmeyelim lütfen.
Ahmet Bey gerekli açıklamaları zamanı geldikçe yapıyor bize, biz de size ulaştırıyoruz. Grubun temmuz programı kesinleşmeden resmi açıklama olmuyor işte, onu bekliyoruz hep beraber. Lütfen sakin olalım, beklemeye devam edelim. Eğlenceli değil biliyorum bu bekleme kısmı ama yapacak birşey yok, sabretmeye devam.

Kewser
03-30-2008, 10:39 PM
ben de inönü stadının yıkılacağına dair söylemler duydum, NASSI OLACAK BU İŞLER ACABA???
ya bu organizasyon camiasında sağlam bi tanıdığı olan yok mudur bunca insan içinde?
bi güncellesek bu konser haberini de kendimize gelsek?

Ahmet San gelcekler dediyse kesin gelcektir,hiç şüphem yok!Nerde olursa olsun,isterseler gelsinler bizim bahçede çalsınlar!Bırakın yıkılsın İnönü..Başka stad mı yok İstanbul'da.Elbette bi stad buluruz:D :D :D

Mine
03-31-2008, 12:52 AM
Arkadaşlar, bu başlık 13 sayfaya ulaştı ama dönüp dolaşan hep aynı muhabbet. Artık gerçekten gereksiz oldu ve konu şu an kesinlikle amacına hizmet etmiyor. Kimbilir kaçıncı kez durumu özetliyorum, herkes için fazlasıyla zaman kaybı bu.

Bon Jovi'nin bu yaz İstanbul'da konser vermesi konusu eski forumuzda aylar önce gündeme gelmişti. Ocak ayında Uğurtan, ben ve Alper Ahmet San'la görüşmeye gittik ve konserin gerçekleşeceği haberini de Şubat başında gerek facebook gerekse eski siteden haber verdik. Bunları takiben de şimdiki sitemizi kurduk. Bu arada tv'de, yazılı basında ve internette konserle ilgili haberler, olumlu ve olumsuz söylentiler aldı başını gitti. Biz defalarca bu konserin gerçekleşeceğinin teyidini aldık Ahmet Bey'den, her seferinde de sizlere ilettik zaten. Şu an için iptal olması, tarih veya yerinin değişmesi ile ilgili bir gelişme yok. Herhangi bir olumsuzluk veya aksilik de söz konusu değil. Resmi açıklama için grubun Temmuz konserlerinin düzenlenmesini bekleniyor. Durum bu. Netleşen en ufak bir ayrıntı olduğunda her zaman olduğu gibi haberiniz olacak, hiç merak etmeyin, forumu takip edin.

Konserin resmi ilanını takiben organizasyonla ilgili çok güzel gelişmelere imza atacağız hep beraber, şu an için beklemeye devam. Bu süreçte de söylenti ve dedikodularla daha fazla uğraşmamak için bu konuyu (yeni bir gelişme olana dek) geçici olarak kilitliyorum.

Mine
04-12-2008, 10:49 AM
Son bir hafta içinde Facebook, e-mail ve özel mesajla, hatta telefonla bana ulaşan arkadaşlara söylediklerimi buraya da aktarmam gerektiğini düşündüm.

Arkadaşlar,
Bon Jovi Istanbul 2008 konserinin yerinin ve tarihinin değişmesiyle ilgili endişeleriniz yersiz değil, evet, bunlar ihtimal dahilinde. Söz konusu olmayan şey ise konserin iptali. 4 aydır gerek Bon Jovi tarafı gerekse Ahmet San & Purple Concerts tarafı havlu atmadı, herkesi memnun edecek olan tarih ve yeri ayarlamada sorun yaşanıyor, o kadar. Kayda değer bir gelişme olduğunda haberiniz olacak, paniğe ve moral bozmaya gerek yok, hep birlikte bekliyoruz.

Bakın, Metallica konserinin tarihi ağustos sonu deniyordu, yer önce F1 pisti sonra İnönü diye duyuruldu, ama 27 temmuz Ali Sami Yen olarak sonuçlandı.. Dün pre-sale bilet satışı başladı, 14 nisan'da da biletix satışı başlayacak. Ki, defalarca bu konserin iptal olduğu dedikoduları her yerde dolaşmıştı.
Onun için, haticeye değil, neticeye bakmak lazım. ;)

özbi
04-18-2008, 09:34 PM
arkadaşlar mrb.ben aranıza yeni katıldım. 20 temmuzu bende sizin kadar bekliyorum ancak bu yıl öss ye çalışmamdan ötürü çok sık aranızda olamayacağım.20 temmuzda hep birlikte inönüde buluşmak üzere=)

jbjkızı
04-19-2008, 03:41 PM
eet mine doğru soyluyosun ayrıca özbicim sende hoşgeldin onemlid değil cnm fazla takılamaman sen yeterki bon joviyi ve konseri unutma yeter össsede senini hayatın sonuçta neyse iyi çalışmlar sanabende arzu memnun oldum cnm

özbi
04-19-2008, 08:15 PM
bende memnun oldum=) benim bi sorum olacak.acaba izmirden konsere gidicek arkadaşlar bireysel mi hareket edicek yoksa herhengi bir buluşma söz konusu olabilir mi? bu soruyu sormak çok erken ve saçma mı oldu =S

king_o'swing
04-19-2008, 11:06 PM
bende memnun oldum=) benim bi sorum olacak.acaba izmirden konsere gidicek arkadaşlar bireysel mi hareket edicek yoksa herhengi bir buluşma söz konusu olabilir mi? bu soruyu sormak çok erken ve saçma mı oldu =S

KAlbini kıran ben olmak istemem ama konser kesin bile değil daha biliyosun demi?

Mine
04-19-2008, 11:39 PM
KAlbini kıran ben olmak istemem ama konser kesin bile değil daha biliyosun demi?

Evet, konser hala kesinleşmiş değil.
Hatta ufak ufak kendimizi Temmuz dışında bir tarihe (çok büyük ihtimalle Eylül sonu - Ekim başı gibi bir zaman) alıştırmaya başlayabiliriz.
Yakında (cidden yakında) bu konuda haber alacağız Ahmet Bey'den, bakalım gelişmeler ne yönde olacak....

dn'z
04-19-2008, 11:47 PM

Bir buluşma söz konusu olabilir, ama evet bunları konuşmak için çok erken. Bi konser kesinleşsin de birşeyler ayarlayabiliriz.

Mine
04-19-2008, 11:58 PM

Çok önceden (taaa eski forumda bile) bu konulara değinmiştik aslında, yeni arkadaşlarımızın da haberi olsun diye tekrarlıyorum şimdi:
Konser kesinleştikten sonra çeşitli organizasyonlarımız olacak, özellikle İstanbul dışındaki arkadaşları yakından ilgilendirecek, onların herhangi bir zorlukla karşılaşmasını engelleyecek olan planlar var yani.

Ama tabii ki ilk adım konserin resmi ilanı olmalı. Onun için, bek-li-yo-ruz... ;)

santafe
04-20-2008, 12:25 AM
http://www.bonjovi.com/bonjovi/ontheroad_tourdates.php son tur tarihine bir bakın ve kafanızda tur haritasını bir canlandırın arkadaşlar açıklanmasına veya suya düşmesine çok az kaldı.sitedekiler %100 kesinleşmiş konserler bana göre 2.si biraz ağır basıyor çünkü Amerika'dan Avrupa'ya gelip tekrar Amerika'da 2-3 konser verip bir daha avrupa'ya dönmeleri sizcede mantıklı mı?

Mete
04-20-2008, 01:31 AM
E zaten ablamlar Uğurtan abi filan Ahmet San'a ilk gittiklerinde adam Eylül sonu demişti, demek ki iş dönüp dolaşıp o noktaya geri gelicek. Ne demişler, geç olsun da güç olmasın, di mi? :-)

Kewser
04-20-2008, 02:38 PM
Evt yaa konser olsun da isterse ocakta olsun!:D :D :D
Şaka bi yana gerçekten olsun da geç olsun!

özbi
04-20-2008, 03:45 PM
teşekkürler arkadaşlar. konser sarhoşuyum mazur görün herşeye oldu gözüyle bakmaya başladım.ama bu konser olucak =) (bakın hala bakmaya devam ediyorum sizde olumlu düşünün=))

jbjey88
04-20-2008, 07:23 PM
dün drem tv de metellicanın konserınden bahsedıyolardı akbank sponsor olmus konsere sonra sponsorlarla röpörtaj yaptılar adam metallica ;kylıe ;bon jovi bunlar sayesınde eskı stadyum konserlerıne gerı dönülecek falan dedi yanı bu konser bı sekılde olacak er ya da geç(umuyorum) yanı sponsorlar bıle bon jovi den bahsettıyse

jbjkızı
04-20-2008, 10:12 PM
yaa şu konser olsun artıkta başka birşey istemiyorum artık bu gelip gelmeme konusu canımı sıkmaya basladı

UgUrTaN
04-21-2008, 12:14 AM
Bon Jovi Türkiye konserinin anlaşmaları yapıldı. Konser Türkiye de gerçekleşecek...

Resmi olarak ilan edilmemesinin sebebi ise bj management in henüz kendi planlarını netleştirememiş olması,

Ahmet bey ile yaptığımız görüşmede kendisinin istediği tarihin eylül olduğunu ama bj management in ekim ayını istediğini, konserin büyük bi ihtimalle ekim başında yapılacağını, durum kesinleşene kadar bu konunun bilinmemesini istemişti.

Temmuz ayı civarında BJ nin avrupa ile ilgili bir planı yoktu bizde beklemiyorduk böyle birşey...

Ancak daha sonra Amerikada patlak veren ekonomik kriz BJ management i tedirgin etti ve Yaz aylarında ekonominin dahada kötüye gideceği düşüncesiyle Amerika daki konserleri iptal ederek bu zamanı avrupada değerlendirmeyi düşündüler ve tarihleri ayarlamaya çalıştılar. Bu arada ortaya çıkan 20 temmuz tarihi Ahmet bey den duymayı beklemediğim bir tarihti ve şaşırmıştım açıkcası...

Ancak son gelişmeler BJ management in ekonominin gelişimini izleyerek yeniden amerikada kalmayı düşündüğünü ve bizimki dahil aynı tarihlerde ziyaret edeckleri diğer avrupa ülkelerini daha ileri bi tarihe attıklarını gösteriyor.

Ahmet bey ile temas kurduğumda net bilgileri yeniden sizinle paylaşacağım.

jambco
04-21-2008, 01:07 AM
Bu açıklamalar için teşekkürler.Ayağı yere basan bi açıklamaya ihtiyacımız vardı.Artık oturup resmi açıklamayı bekleyelim.Moral bozmayalım lütfen.Ve de konser gününün hayalini kuralım.

NUR
04-21-2008, 01:10 AM
Gerçekten böyle bir açıklamaya ihtiyacımız vardı çok teşekkürler. Umarım en kısa zamanda resmi açıklamayıda alırız.

özbi
04-21-2008, 01:53 AM
sevindirici bi haber evt..

in these arms
04-21-2008, 10:59 AM
bende aynen böyle düşünmüştüm ve hayallerimi hiç ertelemedim kaldığım yerden devam ediyorum :D teşşekkür ederim.

jbjkızı
04-21-2008, 06:18 PM
açıklama için sağol şimdi herşey yerine oturdu birde resmi tarih gelse daha iyi olacak

ozlem
04-21-2008, 06:28 PM
İçimize su serptiniz , Çabanız için çok sağolun arkadaşlar ....

halloween
04-21-2008, 06:37 PM
-çok çok mutluyum. bon jovi yi canlı izleme fırsatı hayatta kaç kez çıkar ki karşıma...

JoviGirL!
04-21-2008, 06:38 PM
bu habere sevindm işte...

king_o'swing
04-21-2008, 09:56 PM
Çok tedirginim, hayal kurmaya başlamalımıyım acaba yeniden...Yok, sanırım biraz da erteleyecem!

tuuuche
04-21-2008, 10:08 PM
bi insan bütün haberleri hep mi geç alır yahuuuu...
sevindim ben saolasınız arkadaşlar...
her zaman dediğim gibi.. olursa ne ala olmazsa pekala.. ama onlar da sanki buraya gelmek istiyolar.. :D

Kewser
04-21-2008, 10:39 PM
Ohh haberler süper!Çok iyi yaa!Olsun da eylülde olsun..

misslakers28
04-21-2008, 11:55 PM
içimdeki şu belirsiz sancı ve sıkıntı gitti biraz olsun...çok şükür
hayellere kaldığıımız yerden devam, hem eylül'de olmasıda iyi serin serin iyi olur :)

in these arms
04-22-2008, 10:37 AM
içimdeki şu belirsiz sancı ve sıkıntı gitti biraz olsun...çok şükür
hayellere kaldığıımız yerden devam, hem eylül'de olmasıda iyi serin serin iyi olur :)
aynen serin olur,belki jon da arkasında bonjovi new jersey yazılı kot montunu giyer konserden sonra bize atarda ben de alırım,,,, belki :confused:
:D

simorov riddle
04-22-2008, 01:10 PM
1 hafta giremedim foruma (MetallicAnın haberi gelince kendimizi kaybettik), yeni öğrendim tarihin ertelendiğini!
BonJoviden 1 hafta sonra MetallicA.. e kalbim dayanmayabilirdi! üstelik temmuz sıcağında kovboy şapkası takmak da vardı..
neyse, bir de kovboy çizmesi ekleriz sonbahar dolayısıyla:)
sabır... =)

özbi
04-22-2008, 06:55 PM
hayatımın en güzel doğum günü hediyesi olucak

Mine
04-22-2008, 07:38 PM
:) Ortalık böyle rahat, tabiri caizse "asayiş berkemal" olunca forumumuz daha mı tatlı oluyor ne? ;) iyi ki bu konunun kilidini kaldırmışım, oh be, ne guzel işte böyle! :)

Kewser
04-22-2008, 08:26 PM
hayatımın en güzel doğum günü hediyesi olucak

Ne güzeeel!Eger 20 tmmuz ertelenmeseydi bnim en şahane dogum günü hediyem olcaktı..:p :D

jbjkızı
04-22-2008, 08:51 PM
harika kewsercim

özbi
04-22-2008, 10:09 PM
Ne güzeeel!Eger 20 tmmuz ertelenmeseydi bnim en şahane dogum günü hediyem olcaktı..:p :D

2008i ele alırsak bu konser hepimize unutulmyacak bi armağan olucak;)

Kewser
04-22-2008, 11:38 PM
2008i ele alırsak bu konser hepimize unutulmyacak bi armağan olucak;)
Orası zaten kesin!En güzel hediye işte!Hatta güzel ne kelime!:p
Azcık daha beklicez sadece..

bongiovanni
04-23-2008, 02:22 PM
Buradan Mine'ye sesleniyorum. Forumu düzenli takip ediorum, entry girmediğim için olaydan uzak kaldım sanmasın kendisi:D Benim herşeyden haberim var.

Bu arada, daha önce de defalarca belirttiğim gibi, başta Ankara, İzmir, Bursa vb. gibi büyük şehirlerde ufak ufak da olsa toplanmaya başlamanın faydası var. Daha konser tarihi kesinleşmeden böyle şeylerin yapılması yanlış gözükebilir ancak görüldüğü üzere bu işlerde tarihin kesin olarak saptanması çok zaman alabiliyor. Bu nedenle bu toplantıların son dakikaya sıkışması bizim açımızdan yaratacağımız yankının etkisiz kalmasına neden olabilir. Hemen planlar yapmaya başlayalım demiyorum elbette- zaten Mine, Alper ve Uğurtan'ın mutlaka belli planlardan haberi vardır- ama en azından aynı şehirde yaşayanlar için uygun bi buluşma platformu ayarlansa- bu forumda link açılabilir her şehir için mesela- bu bile yeter şu aşamada. Bu benim naçizane fikrimdir. Hepimiz sabırsızlıkla konseri bekliyoruz ve emeği geçen tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler.

misslakers28
04-23-2008, 03:06 PM
aynen serin olur,belki jon da arkasında bonjovi new jersey yazılı kot montunu giyer konserden sonra bize atarda ben de alırım,,,, belki :confused:
:D
yok canım onu artık kaç kişiysek ona göre böleriz herbir parçası bizde kalır böylece :D yok öle bencilik:D
buarada bu siteyi ve konseri organize eden arkadaşlarıma (tekrar) candan teşekkür etmeyi borç bilirim;) ve sitedeki tüm bon jovi seven arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler selamlar...bu gün kendimi ve herkezi çok seviyorum

ozlem
04-23-2008, 04:00 PM
Buradan Mine'ye sesleniyorum. Forumu düzenli takip ediorum, entry girmediğim için olaydan uzak kaldım sanmasın kendisi:D Benim herşeyden haberim var.

Bu arada, daha önce de defalarca belirttiğim gibi, başta Ankara, İzmir, Bursa vb. gibi büyük şehirlerde ufak ufak da olsa toplanmaya başlamanın faydası var. Daha konser tarihi kesinleşmeden böyle şeylerin yapılması yanlış gözükebilir ancak görüldüğü üzere bu işlerde tarihin kesin olarak saptanması çok zaman alabiliyor. Bu nedenle bu toplantıların son dakikaya sıkışması bizim açımızdan yaratacağımız yankının etkisiz kalmasına neden olabilir. Hemen planlar yapmaya başlayalım demiyorum elbette- zaten Mine, Alper ve Uğurtan'ın mutlaka belli planlardan haberi vardır- ama en azından aynı şehirde yaşayanlar için uygun bi buluşma platformu ayarlansa- bu forumda link açılabilir her şehir için mesela- bu bile yeter şu aşamada. Bu benim naçizane fikrimdir. Hepimiz sabırsızlıkla konseri bekliyoruz ve emeği geçen tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler.

Her şehir için link açılması bencede güzel bir fikir , yani en azından bu sayılan belli başlı şehirler için ...Mesela ben antalyada yaşıyorum , az kişiyiz biliyorum ama kalkar ankaraya gelirim en azından , yapılacak ne varsa , konuşulacak ne varsa yapmak adına..

ekin&jbj
04-23-2008, 11:31 PM
Orası zaten kesin!En güzel hediye işte!Hatta güzel ne kelime!:p
Azcık daha beklicez sadece..
doğru lafa ne denir =)

Mine
04-24-2008, 08:05 PM

Ekremcim, ben senin konudan uzak kaldığını düşünecek son insanım sanırım, bu biiiir :) Fikirlerin için sağol, her zaman fikir alışverişi yapıp yardımlaşmak için biraradayız zaten, öyle değil mi? Bu da ikiii :) ;)

İstanbul dışındaki arkadaşlar için ciddi planlar olacağını hep söylüyoruz zaten, çünkü en başından beri en çok üstüne düştüğümüz konulardan biri bu. Hem bu arkadaşların herhangi bir zorluk çekmemeleri açısından, hem de orada hep birlikte "bonjoviturkey.com" gövde gösterisi yapmak açısından ;)

Zaman konusunda sıkışma endişeni çok çok iyi anlıyorum, haklısın. Bunu Alper, Uğurtan ve Yiğit'le en kısa zamanda görüşüp forum bazında birşeyler yapmaya başlayabiliriz. Tabii ki asıl adımlar için konser tarihi ve resmi ilan şart, ama içiniz rahat olsun arkadaşlar, yan gelip yatmıyoruz, zamanımızı en iyi şekilde kullanıcaz bu konser organizasyonu için. :)

jbjkızı
04-24-2008, 10:13 PM
evet dediğin şeye katılyorum mine özellikle orda bonjoviturkey.com fan club olarak bulunmamıza ben bu konuyu eski evimizdede gözönünde blundurmuştum ve arkadaşalrın dediği merak etmeyin herşey yoluna girecek sözleriyle iyi oldum ama şlimdi açmanız hem bizi bilgilendirdi hemde iyi oldu peki bu dediklerinizi nasıl yapabiliriz öğrenmek istediğim bu

misslakers28
04-25-2008, 12:40 AM
24 nisan 2008 sabah gazetesi ekonomi haberleri

http://i278.photobucket.com/albums/kk111/misslakers/yalovacnarckeriklidelmeceyaylasd-1.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk111/misslakers/yalovacnarckeriklidelmeceyaylasdips.jpg

SPAWN-TheUndead
04-25-2008, 02:53 AM
24 nisan 2008 sabah gazetesi ekonomi haberleri

http://i278.photobucket.com/albums/kk111/misslakers/yalovacnarckeriklidelmeceyaylasd-1.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk111/misslakers/yalovacnarckeriklidelmeceyaylasdips.jpg

Resimdeki gitar hangi gitar?Richie'nin yeni ESP'simi yoksa standart fender mi?Merak ettim yahu onunda resmini çekseydin :D

dn'z
04-25-2008, 03:11 AM
Sıradan bir fender var sitesinde: http://www.sabah.com.tr/haber,FEC610A04D814396988EDD995A899D88.html

jbjkızı
04-25-2008, 06:40 PM
allahım bnlar gazetelerebile çıktıysa artık ayyy süper tmm yaa oldu bu iş şu tarihlerde belli olsa sağol mistlakers paylaşım süper

misslakers28
04-25-2008, 11:24 PM
Resimdeki gitar hangi gitar?Richie'nin yeni ESP'simi yoksa standart fender mi?Merak ettim yahu onunda resmini çekseydin :D
sadece bir resim mekana uysun diye:) bütün olarak aktaramadım sayfa çok büyüktü yazıcıma sığmadı

eyoruk
04-26-2008, 04:28 PM
Evet bence de çok iyi olur diğer şehirlerdeki arkadaşlarımızın toplanması,organizasyonlar..Hem kopmamış oluruz hem de biletler çıktığında,tarih yaklaştığında neler yapılacak herşey konuşulur,planlanır :)

jbjkızı
04-26-2008, 04:35 PM
katılıyorum eyoruk bnce organizasyon kesin olmalı

Mine
04-26-2008, 07:01 PM
katılıyorum eyoruk bnce organizasyon kesin olmalı

Evet, bu tip organizasyon(lar) kesin olmalı. Ve o-la-cak. ;) :)

Kewser
04-26-2008, 07:55 PM
Biz İstanbul'dan arkadaşlar konsere gitmeden önce bi yerde görüşüp kaynaşsak.Sonra da konserimize aksak??O da bi organizasyon olur,olmasa da olur aslında.:D Ama ben şahsen Jovidaşlarımla tanışmak isterim.Konserde tanışmak biraz zor olur belki,Jon felan da varya.:p

eyoruk
04-26-2008, 09:00 PM
Evet işte benim de demek istediğim olay bu aslında...Konser yerine hep birlikte gidelim.Orada grup halinde kuyrukta bekleyelim sonra hangi sıradan bilet aldıysak da oralara ayrılırız , zaten elbet birilerimiz aynı bölümden olacak değil mi ? :)
Biletleri de nereden almak ne zaman almak bunları konuşalım konser öncesi organizasyonunda ..Şahsen ben nereden bilet alırsam daha iyi olur bilemiyorum :):)
Yani şimdi 300 verip önden alırsın ama öyle bir yere düşersin ki 100 ytl veren grup ile neredeyse aynı yerden seyredersin konseri !! Böyle bir şey çok kötü olur :(

Luthien
04-27-2008, 05:03 PM
nasıl ya takip edememişim yani bu konser gerçekleşecek mi şimdi?bunun bi kesinliği var mı:confused:

özbi
04-27-2008, 10:48 PM
ben kanıt diye buna derim. misslakers28 arkadaşa teşekkürler.

jbjkızı
04-28-2008, 05:02 PM
arkadaşlar bnce konser olmadan once bonjoviturkey fanclub olarak bir pankart yaparım ve pankartı goren fan club arkadaşlarımız oraya gelsin ve orada tanışalım hem konsere gideriz hemde tanışmış oluruz ayrıca bnce konserdede bonjoviturkey fan club olarak hem sitemizi hemde türkiyeyi temsil etmek amacıyla hep bir yerde olmalıyız ayrılmamalıyız bunun için nasıl bilet almamıza hep birlikte karar verelim konserde hep birlikte olalım kopmak bağırmak ve agzımızın suyu akarken bakmak beraber gerçekleşsin nasılım ama tabii bu aklınıza yatarsa ben zorlamıyorum ille boyle olsun diye

Kewser
04-28-2008, 05:27 PM
arkadaşlar bnce konser olmadan once bonjoviturkey fanclub olarak bir pankart yaparım ve pankartı goren fan club arkadaşlarımız oraya gelsin ve orada tanışalım hem konsere gideriz hemde tanışmış oluruz ayrıca bnce konserdede bonjoviturkey fan club olarak hem sitemizi hemde türkiyeyi temsil etmek amacıyla hep bir yerde olmalıyız ayrılmamalıyız bunun için nasıl bilet almamıza hep birlikte karar verelim konserde hep birlikte olalım kopmak bağırmak ve agzımızın suyu akarken bakmak beraber gerçekleşsin nasılım ama tabii bu aklınıza yatarsa ben zorlamıyorum ille boyle olsun diye

Evet,zaten ben bilet konusunda çok çömezim:D .Hiçbişekilde bilmiyorum nerden almam gerektigini.Tam en ön ve orta istiyorum aslında,şöyle Jon'la karşılıklı ..:p

simorov riddle
04-29-2008, 12:26 PM
eğer mümkünse bir istekte bulunacaktım ben !
bu konu başlığı oldukça güncel olduğu için sürekli aktif ve ben haftada bir bakabiliyorum siteye. mesela son okuduğum konserin sonbahara ertelendiğiydi. şimdi konser öncesi organizasyonları olmuş hihihi:)
acaba konserle ilgili haberleri(ahmet sanla yapılan görüşmeler ve konser tarihi), site girişindeki ''haberler'' başlığında okuyabilir miyiz? orda hala ''20 temmuz'' yazmakta?

jbjkızı
04-29-2008, 04:36 PM
arkadaşcağazım konser tarihi belli değil fakat biz karışıklık olmasın diye bazı planları şimdi yapma endişesindeyiz konser zamanı karısıklık olmasın diye bu yuzden yani yoksa konser tarihi yeri ve zamanı daha kesinleşmedi bnm bildiğime gore

Chen
05-01-2008, 02:40 PM
son durum ne açıklayabilir misiniz tam olarak :S

Kewser
05-01-2008, 02:56 PM
Son durum şu,Bon Jovi eylül ayında İstanbul'da süper bi konser vercek.Tarih tam bilinmiyo ama eylül ayı kesin.

jbjkızı
05-01-2008, 04:37 PM
inşallah okullar başlamadan onceki gunlerde olur valla okullar acılsa bile giderim yahu bananee

JoviGirL!
05-01-2008, 04:39 PM

valla ben sizden kopabilirm:D
hatta bayılabilirm:D
zaten sakinleştirici ilaç içicem
hadi hayırlısı:S

Kewser
05-01-2008, 04:41 PM
Sakinleştirici içme yaa,uyku yapar!Gerçi BJ konserinde kimin uykusu gelir ki!:D

jbjkızı
05-01-2008, 04:42 PM
Ben Seni Tutarim Sen Hiç Meraketmee Zaten Jonu Ve Richieyi Gördükten Sonra Kim Sağ Kim Selamet Orada Ggorucez Hadi Bakammm Işimiz Hayir Ola

jbjkızı
05-01-2008, 04:42 PM
ne uykusu yaww konserde uyku yedek yastık arıyomusuz bide :D:D

king_o'swing
05-01-2008, 08:00 PM
Son durum şu,Bon Jovi eylül ayında İstanbul'da süper bi konser vercek.Tarih tam bilinmiyo ama eylül ayı kesin.

Pardon nasıl kesin bu? O ayrıntıyı kaçırmışım sanırım

Ozanisius
05-02-2008, 07:49 PM
Arkadaşlar Blue Jean'in yeni Mayıs sayısında Ahmet San Röportajı var....Ahmet San yapamazsın diyenlere inat bir sürü stad konseri yaptım benim istediğim herşey olur her grup gelir diyor.Bon Jovi'de soruluyor.Kesin gelcekler diyor Ahmet Bey....Adam çok iddialı.Ben dersem olur diyor.

Kewser
05-02-2008, 08:52 PM
Pardon nasıl kesin bu? O ayrıntıyı kaçırmışım sanırım

Ne biliyim,temmuz iptal eylüle kaydırıldı dendi ya.Yanlış hatırlamadıgıma eminim.

king_o'swing
05-02-2008, 09:19 PM
Ne biliyim,temmuz iptal eylüle kaydırıldı dendi ya.Yanlış hatırlamadıgıma eminim.

Kesin olan bişey yok lütfen insanları yanlış yönlendirme

jbjey88
05-02-2008, 09:24 PM
uzun zamandır giremiyodum neler olmus neler neyse arkadaslar temmuz,ağustos,eylül ya da ekim nasılsa gelecekler:) (umutla bekliyorum valla ):)

Kewser
05-02-2008, 09:25 PM
Pardon Swing ama moderatörler Ahmet San'la görüşüp defalarca bu konser gerçekleşicek dediler.Demekki kesin olan bişey var.

king_o'swing
05-02-2008, 09:38 PM
Pardon Swing ama moderatörler Ahmet San'la görüşüp defalarca bu konser gerçekleşicek dediler.Demekki kesin olan bişey var.

Hiçbirşey kesin değilken ve hala sadece sözdeyken siteyi de pek takip etmeyen birine bunu söylemek ne kadar uygun olur, neyse dilediğini yap =)

Mine
05-03-2008, 01:02 PM
Arkadaşlar Blue Jean'in yeni Mayıs sayısında Ahmet San Röportajı var....Ahmet San yapamazsın diyenlere inat bir sürü stad konseri yaptım benim istediğim herşey olur her grup gelir diyor.Bon Jovi'de soruluyor.Kesin gelcekler diyor Ahmet Bey....Adam çok iddialı.Ben dersem olur diyor.

Bak bu isabet olmuş işte, Ahmet Bey'in bizzat "kesin gelecekler" demesi yani.

Bu arada foruma yeni giren arkadaşlara bu konunun geneline göz atmalarını takip etmelerini tavsiye ediyorum. Oldukça uzun, yer yer saçma sapan bir konu oldu bu başlık, hatta bir süre kapatmak durumunda da kaldık. Bugüne kadar neler olduğunu, 2008 İstanbul konseriyle ilgili gelişmelerin ne aşamada olduğunu anlamak için bu konudaki mesajlara göz atmak yeterli şu an için. Değişen, daha doğrusu resmileşen bir surum olduğunda konu başka bir platformda devam edecek zaten.

JoviGirL!
05-03-2008, 02:27 PM
Swing zaten sen hiçbişeye inanmıyosun..kusura bakma yani..
sürekli milletin kafasını kurcalamaktan başka bişey yapmıosn

deathroom
05-03-2008, 02:33 PM
bu konsere gitmeyü ne kadar istediimi anlatamam kelimeler yetmes

in these arms
05-03-2008, 02:43 PM
bu konsere gitmeyü ne kadar istediimi anlatamam kelimeler yetmes
çok iyi anlıyoruz seni,hepimiz öyleyiz
kendi adıma; konser kesin gerçekleşicek merak etme ve bekle diyoırum,sadece yer ve zaman belli olucak bize haber gelicek ve biz güzelk güzel gidicez :D

deathroom
05-03-2008, 03:06 PM
bi aksilik çıkmasa bari ,ben yazın staj yapçam ama kaçarım artık yemişim stajını :D

in these arms
05-03-2008, 03:09 PM
yazın yada sonbahardaartık orası belli değil ama konun genelini okursan belli fikir oluşur kafanda ,bu konunun hepsini okumanı tavsiye ediyorum

deathroom
05-03-2008, 03:13 PM
tamam bi bakayım

jbjkızı
05-03-2008, 03:45 PM
allahım arkadaşlar internette gezerken bir sürü siteye baktım ve elalem bizi konusuyo heryerde bon jovi ve bizim sitemizden bahsediliyo işte birtanesi:

''bon jovi konseri için kesin diyebilirim çünkü turkiye'deki fan sitesi ahmet san'ın kendilerini arayıp konseri teyit ettiğini söylüyorlar (aman fan sitesinden nolur demeyin konserde görev yapacak kişi onlar) yani bu konserde yanılma payı yok. Bon jovi'nin resmi sitesinde biletler henuz basılmadıgı için konser tarihi daha yer almıyor... ''

ayy çok gururlandım resmen övmüşler bizi yahu aferin övsünler tabii sonuçta bir fan club olarak koskoca bon jovi grubunu getirtiyoruz çoook mutlu oldum boyler demelerine ya siz????

in these arms
05-03-2008, 04:00 PM
allahım arkadaşlar internette gezerken bir sürü siteye baktım ve elalem bizi konusuyo heryerde bon jovi ve bizim sitemizden bahsediliyo işte birtanesi:

''bon jovi konseri için kesin diyebilirim çünkü turkiye'deki fan sitesi ahmet san'ın kendilerini arayıp konseri teyit ettiğini söylüyorlar (aman fan sitesinden nolur demeyin konserde görev yapacak kişi onlar) yani bu konserde yanılma payı yok. Bon jovi'nin resmi sitesinde biletler henuz basılmadıgı için konser tarihi daha yer almıyor... ''

ayy çok gururlandım resmen övmüşler bizi yahu aferin övsünler tabii sonuçta bir fan club olarak koskoca bon jovi grubunu getirtiyoruz çoook mutlu oldum boyler demelerine ya siz????
bizde mutlu oldukta bu nerde yazıyo?

jbjkızı
05-03-2008, 04:09 PM
galiba JON WOWTURKEY DİYE BİR YER BİR KONUŞMA ESNASINDA BUNU YAZMISLAR ASLIN BURDA BJK STADYUMUNDAN BAHSEDİLİYO GALİBA BİLMİYORUM TAM OLARAK BEN DİREK JON YAZAN YERİ GORDUGUM İÇİN

CeyLin_
05-05-2008, 03:02 PM
ya biri ''kesiiiiiiiiiin ulaaaan gelio işteee ne inanıosun ona buna'' die baaarsıııııııııın

ShadOkhaN
05-05-2008, 04:55 PM
Eğer ki olumsuzluk olupta konser iptal olursa çok kötü olur. Türkiye ye başka dış kaynaklı sanatçıları getirmek için binbir türlü çaba gösteren organizatörler umarım Bon Jovi içinde bu hassasiyeti gösterirler ve onu bekleyen sevenlerine güzel bir gece yaşatırlar..

jambco
05-05-2008, 06:13 PM
Pek fazla konuşulmadı ama ben şu B.A.E konseri haberine hem çok şaşırdım hem de çok sevindim.Büyük ihtimalle adamlarımız Arabistan'da konser verecek ilk Amerikan grubudur ya da ilk rock grubudur ya da her ikisidir.Diğer sevinme sebebim galiba sonradan eklenen araya sıkıştırılan bi konser oldu.Bu beni hala Temmuz için ümitlendiriyo.Çünkü senelik iznim Temmuz'da.Gerçi Eylül,Ekim'de olur ama şöyle yaz ortasında yapmak varken insanlar daha enerji doluyken bi de ben izindeyken daha iyi olurdu.

Mine
05-05-2008, 08:07 PM
Pek fazla konuşulmadı ama ben şu B.A.E konseri haberine hem çok şaşırdım hem de çok sevindim.Büyük ihtimalle adamlarımız Arabistan'da konser verecek ilk Amerikan grubudur ya da ilk rock grubudur ya da her ikisidir.Diğer sevinme sebebim galiba sonradan eklenen araya sıkıştırılan bi konser oldu.Bu beni hala Temmuz için ümitlendiriyo.Çünkü senelik iznim Temmuz'da.Gerçi Eylül,Ekim'de olur ama şöyle yaz ortasında yapmak varken insanlar daha enerji doluyken bi de ben izindeyken daha iyi olurdu.

Seni rahatlatacak birşey söylemek isterdim ama Temmuz işini yattı kabul etmek durumundayız. Grup temmuz ayını Amerika'da değerlendirecek ve 14-15 Madison Square Garden konserleri LH turnesini noktalayacak. Bizimkisi taaa en başında söz konusu olduğu gibi Eylül sonu olacak gibi yani.

NUR
05-05-2008, 08:21 PM

Evet kesinlikle katılıyorum B.A.E'ni görünce benimde aklımdan geçmedi değil, umarım süpriz bir konser tarihi ayarlarlar bize. Off ya keşke Mayısta gelseler yada Temmuz için söylenilen tarih yatmamış olsa :(

Captain_Kidd
05-05-2008, 08:40 PM
Eğer Bon Jovi Lost Highway turnesi 15 Temmuzda bittikten sonra Eylülde Türkiyeye sadece Türkiyede kosner vermek için hemde dev bir stadyum konseri organizasyonu için gelirse 25 yıllık Bon Jovi tarihinde bir ilk yaşanmış olacak.Yok eğer daha önce yapılması planlanan doğu avrupa turunu Eylülde yapacakalrsa neden 15 Temmuzda Lost Highway turnesini bitirip Eylülde bir daha turneye çıkacaklar buda ayrı bir soru.Ekşi sözlükte Bon Jovi istanbul konseri 25 Eylül diye bi başlık açılmış.

Bu arada geçen sene Aerosmith Dubaide konser vermişti orda ilk konser verecek grup Bon Jovi olmayacak

county
05-06-2008, 03:03 AM
Eylül'de geleceklerse yalnızca Türkiye için değil diğer Avrupa ülkeleri için de gelirler sanırım
aslında düşününce eylül de konser için çok güzel bir zaman yaz konserlerinin finali bon jovi olcak=)

Rainmaker©
05-06-2008, 03:10 AM
Bugün öğlen cnbce de ahmet san konuşuyodu bi programda. Bu yaz için, linkin park, metallica, bon jovi, popçu olarak da kylie minogue kesin gelcek diyordu. Ayrıca julio iglesias dan fln bahsediyodu da o kısımları pek dinlemedim açıkçası :) Birde REM i getirmeyi düşünüyormuş ahmet san, ne diyim, bu adamda olmasa bu ülke şarkıcı, grup vs. görmeyecek resmen :)

Önceleri bonjovi ve metallica konserlerinin bir hafta arayla yani 20 ve 27 temmuzda yapılması düşünülüyomuş, ancak başka bi festivalle tarih olarak çakışacağı için bon jovi konseri daha ileriki bir tarihe ertelenmiş, 27 temmuzda metallica olacak, bon jovi konseri de metallica dan sonra ne zaman olursa artık, kesin bi tarihi sormalarına rağmen özellikle vermedi ;) 2 single konser şeklinde bişeyler olacak yani kesinlikle.

Ama anlaşma için bon jovi memnun, biz memnunuz, herkes memnun şeklinde ek bi not da düştü :)

in these arms
05-06-2008, 10:23 AM
Bugün öğlen cnbce de ahmet san konuşuyodu bi programda. Bu yaz için, linkin park, metallica, bon jovi, popçu olarak da kylie minogue kesin gelcek diyordu. Ayrıca julio iglesias dan fln bahsediyodu da o kısımları pek dinlemedim açıkçası :) Birde REM i getirmeyi düşünüyormuş ahmet san, ne diyim, bu adamda olmasa bu ülke şarkıcı, grup vs. görmeyecek resmen :)

Önceleri bonjovi ve metallica konserlerinin bir hafta arayla yani 20 ve 27 temmuzda yapılması düşünülüyomuş, ancak başka bi festivalle tarih olarak çakışacağı için bon jovi konseri daha ileriki bir tarihe ertelenmiş, 27 temmuzda metallica olacak, bon jovi konseri de metallica dan sonra ne zaman olursa artık, kesin bi tarihi sormalarına rağmen özellikle vermedi ;) 2 single konser şeklinde bişeyler olacak yani kesinlikle.

Ama anlaşma için bon jovi memnun, biz memnunuz, herkes memnun şeklinde ek bi not da düştü :)
evet bizde çok memnunuz hepte söylüyoruz zaten :D:D:D

deathroom
05-06-2008, 08:33 PM
konser yeri inönü stadı olması zor çünkü inönü yıkılacak ali sami yen de mi olur acaba

JoviGirL!
05-06-2008, 09:50 PM

AHMET SANI SEVİYORUM ULEEEEEEEEEEEEN

Crow
05-06-2008, 11:41 PM
Bana eylül gibi geliyor.

CeyLin_
05-07-2008, 01:34 PM
geç olsun güç olmasın abi...beklioruzz bizz onlarıı

jbjkızı
05-07-2008, 02:47 PM
neyse yaa sonucta konser olucak ama su eylul sonu olması gotu oldu ama bon jovi gelsinde ne zaman olursa olsun kısın ortasındada gelebilir yani farketmez biz yine ordayız:D:D:D

özbi
05-07-2008, 06:53 PM
ahmet san için bu sefer "oldu" galiba

banu
05-07-2008, 09:04 PM
bana hep sempatik gelmişti bu adam zaten teşşekkr ediorum kendi adıma ona ve sizlere...

jbjkızı
05-10-2008, 01:22 PM
dünde beyaz showdaydı zaten kendisi eger programda kalsaydı beyazı arar Ahmet abiye bon jovi ile ilgili sorular sorardım hemde televizyondan herkes ogrenmiş olurdu bon jovi olayını ama bir turlu kalmadı hemen gitti adam

JoviGirL!
05-11-2008, 12:15 PM
evet bnde aramayı düşündm:)

Mine
05-11-2008, 01:22 PM
evet bnde aramayı düşündm:)

Ben dedim zaten, "Ahmet Bey yayında kalırsa kesin bizim kızlardan biri bağlanıp BJ konerini sorar" diye. Eh, aklıma gelen ilk 3 isimden biri de sendin tabii :D

JoviGirL!
05-11-2008, 05:27 PM
Hadi ya:D
Valla annem cırladı."Ahmet Saaaannnnn beyazda koşşşşşşşşşşşşş"die:D
Durarıyım dedimm gtti:(

jbjkızı
05-13-2008, 03:29 PM
yahu ben tam arıcam annemdiyo ne işin var ne rahatsız etcen adamı yani zaten rahatsız olmuş olacagı kadar koskoca showa çıkmış ben bi soru sorcam fenamı olur çıldırttı kadın beni gece gece ama adam kalmadı yayında julio ingeli bişey bi adamla konustu keşke kalsaydı yaa

jbjey88
05-13-2008, 10:00 PM
yahu ben tam arıcam annemdiyo ne işin var ne rahatsız etcen adamı yani zaten rahatsız olmuş olacagı kadar koskoca showa çıkmış ben bi soru sorcam fenamı olur çıldırttı kadın beni gece gece ama adam kalmadı yayında julio ingeli bişey bi adamla konustu keşke kalsaydı yaa
dedigi kişi julio iglesias'tır muhtemelen bende ahmet san varken kaçırdım da senın dedıgınde bı o çıkıyo:D zaten turnesıne türkiyeden baslaycakmış

jbjkızı
05-14-2008, 04:49 PM
evet oyle aman ben bon jovi ile ilgileniyorum valla julio falan hiç umrumda değil

Kewser
05-14-2008, 06:33 PM
Ben de Hatırla Sevgilinin reklamında bi Beyza a bakim dedim,Ahmet San ı gördüm!..Şaşırdım:D
5 dakka bile dolmadan hemen gitti,ona daha çok şaşırdım:D

JoviGirL!
05-14-2008, 06:52 PM
Ahmet San'ın ingilizcesi çok kötü ya:D

jbjkızı
05-14-2008, 06:58 PM
aa neden yole diyon ne guzel konustu adam beyaz showda

JoviGirL!
05-15-2008, 02:31 PM
Telafuzu çok kötü canm:)
Tane tane konuştu resmen:S
Bi tuhaftı

tuuuche
05-15-2008, 10:08 PM
ahhh ahhh o telaffuz yüzünden çekmediğim kalmadı .. :D.. bi bana sorun onu bi de speaking hocama ... hehe :D:D:D:D

jbjkızı
05-16-2008, 03:24 PM
ooo telaffuzu edemeyen insanlar var şükredin :D:D:D hehe

deathroom
05-26-2008, 05:08 PM
gelişmeler ne durumda yeni bi haber var mı?

JoviGirL!
05-26-2008, 05:55 PM
Tam olarak resmi sitede artık görmeyi istiyorum..
Eğer yoksada Def Lepparda gidicem!

öykü su
05-27-2008, 07:47 PM
bilet nerden bulabilirim ?? öğrendiimden beri hergün bakıyorum ama henüz bulamadım lütfen yardım edinnnn !! :( :( :( :( :confused:

bongiovanni
05-27-2008, 07:52 PM
Tam olarak resmi sitede artık görmeyi istiyorum..
Eğer yoksada Def Lepparda gidicem!
aynen, ama o konserin biletleri satışa çıkmadı die biliyorum ben, tarih kesin ama!

in these arms
05-27-2008, 07:52 PM
bilet nerden bulabilirim ?? öğrendiimden beri hergün bakıyorum ama henüz bulamadım lütfen yardım edinnnn !! :( :( :( :( :confused:
öncelikle hoşgeldin aramıza,henüz konser tarihi tam belli deil,o yüzden biletlerde satışta değil,burdan biletleri ve diğer gelişmeleri takip edebilirsin..

JoviGirL!
05-27-2008, 08:07 PM
aynen, ama o konserin biletleri satışa çıkmadı die biliyorum ben, tarih kesin ama!
Def leppard biletleri çıktı 22 mayısta

jbjkızı
05-28-2008, 04:42 PM
yahu off bu aralar ahmet sanla konuşmalar yok heralde baksanıza forum artık bekledikçe çok can sıkıyo şu konser gerçekleşsede bitse artık en azından bir haberler verseniz???

nilgunc
05-28-2008, 11:59 PM
İngilizcesi olan arkadaşlar için official BJ sitesinden gelen orjinal cvbı da yolluyorum..Sahiden gözlerim doluyor çünkü çok hazırlamıştım kendimi geleceklerine ancak sanırım konserin bu yıl içinde olmama ihtimali var, hatta yüksek ihtimal olmayabilir tabi yine de belli olmaz gelecek günler ne gösterir bilemeyiz.. Ancak denen o ki konser serisinin bitiminden sonra grup 9 aylık yorgunluklarını atmak için tatile çıkmayı planlıyor. Bonjovi.com'dan gelen cvbı aynen yolluyorum.... Ama bu yıl gelmeseler bile bir gün geleceklerine tüm kalbimle inanıyorum...

"I've heard about these discussions. But to all intents and purposes it seems right now that the tour is set to end at MSG in a couple of months. I think all you can really do is sit tight and see what gets posted up here. After all, BJ.COM is probably the place to get the accurate information. I know that's not very helpful, and I know how difficult that is to hear, but this is where the correct info'll come from -- the horses mouth, so to speak ...... : )

I hope you get your show, I really do -- a Jovi gig is the best thing on the planet ; ) -- but I would just be prepared for it not to happen. They've spent a lot of time on the road and away from their families. I think they both want and deserve a well earned break..."

der official websitedekiler...

aaalp
05-29-2008, 12:02 PM
Def leppard biletleri çıktı 22 mayısta

Def Leppard konseri nerede olacak, biletleri nerde satılıyor. Tüm zamanların en iyi albümlerinden birisi bence Hysteria.