Orijinalini görmek için tıklayınız : Bon Jovi 2008 Türkiye Konseri
santafe
05-29-2008, 02:27 PM
Havada bulut sen bu konseri unut arkadaş, ben demiştim demeyi çok seven yüksek egolu şımarık bi arkadaşınız olarak bu adamların hep aynı olan güzergahının (Avrupa'nın doğusundan konsere başlayıp batısına gelip İngilterede son noktayı koymak) bu sene de malesef ve malesef değişmediğini görüyoruz abilerimiz an itibariyle 15 temmuz new york konserini veriyolar size sonrasınıda söyliim ondan bir iki hafta sonrada New jersey Gaint stadyumu konserini görürsünüz zaten 3 aylık bi yorucu konserler zincirinden sonrada kimsede tatlı yatağından çıkıp Türkiye'ye konser vermeye gelmez arkadaşlar mantıklı olalım biraz kafadan Ağustostan sonra en az 2-3 ay mikrofana gitara bile dokunmaz bu abiler. hee sonrası ne olur artık yeni bir albüm yeni bir tur programı yeni umutlar , son olarak diyeceğim şudur ki Ahmet ''sen öyle '' San ,biz onun için bir nabız yoklamasının bir pazar araştırmasının hevesli genç kurbanlarından başka birşey olamıyoruz. Artık Def leppard ve türevleri ile yetiniriz
jbjkızı
05-29-2008, 03:44 PM
yaa başlatmayın def leppard dan burası bonjovi sitesi ayrıca daha ahmet beyden duymadık ayrıca ahmet beye karsı bu kadar kaba ve ser olamazsın santafe ben yinede bunları mineden veya alperden neyse işte bu konuyla ilgilenen kişilerden duymak istiyorum lütfennnn
Kewser
05-29-2008, 06:56 PM
Ayy 2 haftadır uzaktan izlemek zorundaydım siteyi,son sınavlar yüzünden..
Ama şimdi bi baktım şok oldum yaa arkadaşlar!!!!:eek: Tabii kesin bişey yok anladıgım kadarıyla,kimse bi açıklama yapmamış zaten daha..
İsterse seneye olsun ama olsun yaa noolur!Geç olsun güç olmasın ama bi şekilde olsuuun!:(
jbjey88
05-29-2008, 07:21 PM
gelecek haberlerı beklemek sanırım en doğrusu böyle haberlerle kendımızı üzmek yerine. eminim bir şekilde ne olduğu belli olur. açıkcası ben hala inanıyorum butün bunlar boşuna olamaz hem bu sene gelmeseler bıle seneye mutlaka buralara uğrarlar
Ozanisius
05-29-2008, 07:36 PM
Facebook'ta 25 Eylül diye bişi gördüm aslı var mı????
jbjey88
05-29-2008, 07:39 PM
facebookta nerde gördün söyle bende bir bakıyım
Arkadaşlar, resmi sitedeki haberde bir enteresanlık yok. Lost Highway turnesinin Temmuz ayında gerçekleşecek olan Madison Square Garden konserleri ile sonlanacağını oldukça uzun bir süredir biliyoruz. Söz konusu İstanbul konseri için ilk bahsedilen tarih Eylül sonuydu, ancak bir ara Temmuz'u Avrupa'da değerlendirme durumu gündeme geldi grubun. O zaman da Ahmet Bey bize ulaşıp "20 Temmuz tarihini ilan edin" demişti.
Bizim sorunumuz bunun değişmiş olması. Güven sarsılması oldu farkındayım (burada olmasa bile facebook'da filan)Ama farkındaysanız bizim de elimizden gelen birşey yok. Hatta muhtemelen en çok başı ağrıyan bizler oluyoruz her gelişme, haber veya dedikodu patladığında. Herneyse...
Sonuç olarak, şu an için yeni bir haber veya gelişme yok. Bu yıl konser olursa Eylül sonu (veya Ekim'in ilk haftası) olacak. Dolayısıyla Lost Highway turnesi kapsamında bir konser olması mümkün değil. Belirsizlik ve beklemede olmak çok can sıkıcı, farkındayım, ama tahminimce turne bu kadar dopdolu sürerken biz bir süre daha muallakta kalacağız. Eee, herşey sırayla tabi...
Yine de, iyi veya kötü bir gelişme olduğunda burada paylaşırız. Ne diyeyim artık ben de bilmiyorum. "Hayırlısı olsun" diyeyim bari.....
İngilizcesi olan arkadaşlar için official BJ sitesinden gelen orjinal cvbı da yolluyorum..Sahiden gözlerim doluyor çünkü çok hazırlamıştım kendimi geleceklerine ancak sanırım konserin bu yıl içinde olmama ihtimali var, hatta yüksek ihtimal olmayabilir tabi yine de belli olmaz gelecek günler ne gösterir bilemeyiz.. Ancak denen o ki konser serisinin bitiminden sonra grup 9 aylık yorgunluklarını atmak için tatile çıkmayı planlıyor. Bonjovi.com'dan gelen cvbı aynen yolluyorum.... Ama bu yıl gelmeseler bile bir gün geleceklerine tüm kalbimle inanıyorum...
"I've heard about these discussions. But to all intents and purposes it seems right now that the tour is set to end at MSG in a couple of months. I think all you can really do is sit tight and see what gets posted up here. After all, BJ.COM is probably the place to get the accurate information. I know that's not very helpful, and I know how difficult that is to hear, but this is where the correct info'll come from -- the horses mouth, so to speak ...... : )
I hope you get your show, I really do -- a Jovi gig is the best thing on the planet ; ) -- but I would just be prepared for it not to happen. They've spent a lot of time on the road and away from their families. I think they both want and deserve a well earned break..."
der official websitedekiler...
Bunu diyen Hannah D. yeni bir mod mu? Yoksa official website'da sen, ben ya da aramızdan herhangi biri gibi bir fan mı? Bildiğim kadarıyla o da sadece bir fan.
Eskisi kadar ilgilenmiyorum resmi siteyle (boardları kapattıklarından beri yani), sadece haberlere göz atıyorum, o kadar. Eğer Hannah D. mod filansa, tamam. Bir diyeceğim yok. Ama öyle değilse... Lütfen dikkat edelim, herhangi birinin yorumunu resmi haber gibi buraya taşımak doğru olmaz çünkü. İstanbul konseri konusu artık her yerde konuşulan birşey sonuçta, herkes yorum yapıyor. (Tabii "yorum" başka şey, "haber" bambaşka) Bu konuda örneğin Obie de birşey söylemedi... Sadece fanlar yorum yapıyor, o kadar. Hatta benim de bir-iki satır lafım var orada, o blog mesajlarına fazla takılmayalım yani.
nilgunc
05-29-2008, 11:23 PM
Ben aylardan beri forumları takip ediyorum "official" websitesindeki... H.'nin ve Obie 'nin verdiği cvplar çok fazla profesyonel, ben bir fan olarak kalkıp herkesin commentine bu derece kesin cvp yazmam..Bir fan olarak gidip Türkiye'da olacak konser için "sadece BJ.com" a güvenin de yazmam..Sen yazar mısın bilmiyorum...Zaten Amerikalı herhangi bir fan çok ilgilenmez bizim ülkemizdeki konserle.. Artı aynı sayfanın sonuna doğru inersen ben sormaya devam edince (ki aylardır ısrarla soruyorum) Obie'nin cvp vermeyi kesip H.'nin cvp yazmaya başladığı dikkatini çeker..Ve açıkçası şöyle bi cümleyi kurmak da bir fan'e düşmez:
"As for the request to comment on the question, they'll be in Istanbul when they can get to Istanbul and arrange all that needs arranging for it... It's more complicated than 'hop on a plane' me thinks..."
Arkadaşlar aslında bunca ay official web sitekiler yerine organizatörün dediğine inanmak çok realistik değildi..ve hala gidip official wall'a organizatörlerle direk bağlantılardan bahsetmek entersan, orası official website, muhtemelen birileri, bunları okuyor ve BJ.com'a güvenin sadece diyor..Ama biz hala organizatör diyoruz, H. kimmiş diyoruz...
Ne diyim keşke siteyle irtibatınızı keseceğinize güçlendirmeye çalışsaydınız, hala official web sitede yazılanlara değil de organizatör x'e inanmak da bize özgü bir şey olsa gerek..
Bence artık organizatöre ilişkin ya da "Bu konser olacak" tarzı cvplar yazmayalım...Ve açıkçası ben organizatörü tanımadığım için aylardır official website'a commentler yazıyorum ve ilk defa Obie ve H. (aynı sayfada H.'nin verdiği diğer cvpları da okumanızı tavsiye ederim bu arada fan olup olmadığına karar vermek için) tarafından cvp geldi..
Yine de, herşeye rağmen facebook event'inde de dediğim gibi BJ fan'i olmak "KEEP THE FAITH" olmak demektir...
Sevgiler
Ben aylardan beri forumları takip ediyorum "official" websitesindeki... H.'nin ve Obie 'nin verdiği cvplar çok fazla profesyonel, ben bir fan olarak kalkıp herkesin commentine bu derece kesin cvp yazmam..Bir fan olarak gidip Türkiye'da olacak konser için "sadece BJ.com" a güvenin de yazmam..Sen yazar mısın bilmiyorum...Zaten Amerikalı herhangi bir fan çok ilgilenmez bizim ülkemizdeki konserle.. Artı aynı sayfanın sonuna doğru inersen ben sormaya devam edince (ki aylardır ısrarla soruyorum) Obie'nin cvp vermeyi kesip H.'nin cvp yazmaya başladığı dikkatini çeker..Ve açıkçası şöyle bi cümleyi kurmak da bir fan'e düşmez:
"As for the request to comment on the question, they'll be in Istanbul when they can get to Istanbul and arrange all that needs arranging for it... It's more complicated than 'hop on a plane' me thinks..."
Arkadaşlar aslında bunca ay official web sitekiler yerine organizatörün dediğine inanmak çok realistik değildi..ve hala gidip official wall'a organizatörlerle direk bağlantılardan bahsetmek entersan, orası official website, muhtemelen birileri, bunları okuyor ve BJ.com'a güvenin sadece diyor..Ama biz hala organizatör diyoruz, H. kimmiş diyoruz...
Ne diyim keşke siteyle irtibatınızı keseceğinize güçlendirmeye çalışsaydınız, hala official web sitede yazılanlara değil de organizatör x'e inanmak da bize özgü bir şey olsa gerek..
Bence artık organizatöre ilişkin ya da "Bu konser olacak" tarzı cvplar yazmayalım...Ve açıkçası ben organizatörü tanımadığım için aylardır official website'a commentler yazıyorum ve ilk defa Obie ve H. (aynı sayfada H.'nin verdiği diğer cvpları da okumanızı tavsiye ederim bu arada fan olup olmadığına karar vermek için) tarafından cvp geldi..
Yine de, herşeye rağmen facebook event'inde de dediğim gibi BJ fan'i olmak "KEEP THE FAITH" olmak demektir...
Sevgiler
1) Ben eskisi kadar ilgilenmiyorum dediysem, site yönetimideki herkes resmi siteyi görmezden geliyor demedim. "H. kimmiş" diyen yok, ama mod filansa bile gidip de onu Obie'yle aynı kefeye koyacak halimiz de yok herhalde. Organizatör x dediğiniz kişiye gelince, benim de babamın oğlu değil, bir şekilde O'nunla irtibata geçtik, bugüne dek paylaştığımız bilgilere ulaştık. Elden gelen bu kadar şu an.
2) Resmi site veya fan club ile profesyonel anlamda irtibata geçmek çocuk oyuncağı değil, takdir edersiniz ki bu tip şeyler ciddi zaman, imkan ve sağlam ekip gerektirir. Şu an için BJ management ile köprü ancak ulusal organizatörler üzerinden mümkün, çoğu ülkede olduğu gibi.
3) "official web sitekiler yerine organizatörün dediğine inanmak" diye birşey hiçbir zaman söz konusu olmadı. Olamaz da. Zaten bu iki taraftan da resmi bir açıklama gelmedi, ne olumlu ne de olumsuz, farkındaysanız.
4) Konser olacak veya olmayacak gibi mesajlara gelince... Dileyen istediğini yazsın. Artık zaman gösterecek ne olacağını. Dönüp dolaşıp 6 aydır aynı şeyleri konuşmak sadece vakit kaybı artık. Grup turneye doludizgin devam ederken turne sonrası programları için açıklama beklemenin de anlamı yok ayrıca. Yani bir süre daha beklemede kalıp maalesef belirsizlikle boğuşmak durumundayız.
5) Resmi sitede verdiğiniz emek için teşekkürler.
nilgunc
05-30-2008, 12:58 AM
Obie'nin tarzı espirili ve tiye alan cvplar yazmak üzerine..H.'nin cvpları ise tam tersi araya girip konuya açıklık getirme üzerine ağırlıklı..Aynı işi farklı şekillerde yapıyolar..
5 maddelik özet için teşekkürler..burdaki üslup nomal olabilir ama official sitede bu kadar cesur olmamak lazım diye düşünüyorum, sonuçta yazışmalar sizi anlıyoruz tarzındayken araya girip "ben türkiye fan club moderator'iyim, ve direkt organizatörle bağlantım war, bekleyin.." burası için normal karşılnabilir ancak official ortamda iddialı.."herhangi birinin yorumunu resmi haber gibi buraya taşımak doğru olmaz " deyip de resmi bir ortamda insanlara "wait" demeyi nasıl yorumluyoruz o zaman.. Dönüp dolaşıp 6 aydır bu tartışmalara mahal verdirecek açıklmalar keşke kesin teyitli gibi aktarılmasaydı...Şimdi BJ'den açıklama yok diyoruz zaten hiç olmadı çünkü bütün açıklamalar AS'den geldi bunca aydır..
Sevgiler
in these arms
05-30-2008, 11:56 AM
sonucu ne olursa olsun kesin bişeyler açıklanana kadar bu zamana kadar nasıl davrandıysam öyle hareket edicem,kendi adıma bunları söyleyebilirim,ben demiştim bu konser olmyacak die bekleyenlerde olabilir,olmayabilirlerde,sonuçta herkesin bu konseri istediğini düşünüyorum ve herkese biraz sabır diliyorum,en azından benim için hala kesin ve net birşey yok,olacakmış gibi konserimizi bekliyorum,boşuna yada değil ...
jbjkızı
05-30-2008, 04:20 PM
yahu konser ekim ayı diyosunuz bnce hiç olmsın daha iyi ekim kış başlıcak biz bon jovi konserinemi gidicez madı seneye gelsin asıl yazın konser olur
Obie'nin tarzı espirili ve tiye alan cvplar yazmak üzerine..H.'nin cvpları ise tam tersi araya girip konuya açıklık getirme üzerine ağırlıklı..Aynı işi farklı şekillerde yapıyolar..
5 maddelik özet için teşekkürler..burdaki üslup nomal olabilir ama official sitede bu kadar cesur olmamak lazım diye düşünüyorum, sonuçta yazışmalar sizi anlıyoruz tarzındayken araya girip "ben türkiye fan club moderator'iyim, ve direkt organizatörle bağlantım war, bekleyin.." burası için normal karşılnabilir ancak official ortamda iddialı.."herhangi birinin yorumunu resmi haber gibi buraya taşımak doğru olmaz " deyip de resmi bir ortamda insanlara "wait" demeyi nasıl yorumluyoruz o zaman.. Dönüp dolaşıp 6 aydır bu tartışmalara mahal verdirecek açıklmalar keşke kesin teyitli gibi aktarılmasaydı...Şimdi BJ'den açıklama yok diyoruz zaten hiç olmadı çünkü bütün açıklamalar AS'den geldi bunca aydır..
Sevgiler
Ya ben anlatamıyorum ya da ortada başka bir şey var, HİÇBİR ZAMAN kesin teyitten bahsedilmedi. Ne burada, ne de eski sitemizde. Ahmet San'la irtibata geçtiğimiz günden beri olan biten bir bir paylaşıldı, o kadar.
Örneğin 20 Temmuz muhabbeti için Ahmet Bey direk arayıp "ilan edin" dedi, ne yapsaydık, "resmi siteden haber gelene kadar ağzımızdan laf alamazsınız" mı deseydik? Hep birlikte giriştiğimiz iş sadece bu işe vakit ayıran 3-5 kişi arasında mı kalsaydı? Böyle bir lüksümüz yoktu açıkçası, çünkü bu iş eski forumdaki herkesin payının olduğu birşeydi. Yine de her adımda minimum kaos için elimizden geleni yaptık, ama nafile. Tv'de ve internette, hatta yazılı basında da yer alan bir konu oldu bu sonuçta. Daha birkaç hafta önce Ahmet San tv'de tekrarladı, BJ kesin gelecek diye, yani Istanbul konseri muhabbeti sadece bu siteyle sınırlı bir konu değil.
"Şimdi" BJ'den açıklama yok denmiyor ayrıca, hiçbir zaman olmadığının altını çiziyorum kaç seferdir. Anlaşılmayan ne bilmiyorum.
Resmi sitedeki mesajımın ne derece iddialı olduğu da benim şahsi meselem sanırım, orada bir iddia filan atmadım ortaya zaten, sadece varolan durumu yineledim.
Son olarak şunu da ekleyeyim, Purple Concerts'la da irtibata geçtik. Daha doğrusu onlar bize ulaştı. Çok yakında fazlasıyla net bir açıklamanın geleceğini düşünüyorum.
tuuuche
05-30-2008, 08:00 PM
Hobaaaaa millet hayırdır ??? Kendi aramızda atışmalara başladık bakıyorum. Hepimizin haklı olduğu bi yer vardır sonuçta ama sitemiz içnde bütünlüğü sağlayamazsak eğer dışarıya nasıl bir tutum sergileriz acep??? Hepimiz gerginiz, sinirlerimiz ayakta kalk gidelim diyorlar ama sonuçta biz burda birbirimiz için varız..
Bu gün çok uzlaşmacı tarafımdan kalktım galiba :)
Ayrıcana "Keep The Faith" modundan çıkmayalım ha ne dersiniz???
jbjkızı
05-30-2008, 08:22 PM
dogru soyluyosun derim tugce iyi ve öz konustun
nilgunc
05-31-2008, 02:09 AM
"ya ben anlatamıyorum" şeklinde cümleye başlamak pek modertor vari oldu sahiden...ortada "şöyle böyle bişey var" diye de birşey yok.. herkes haber alma/verme özgürlüğünü kullanıyor sadece..ben de resmi web sitesinden bana söyleneni paylaştım..yine de BJ fani olmak demek "keep the faith" olmak demektir diye de ekledim..ancak sizin neden "moderator" olarak bu kadar agresif cvplar verdiğinizi anlayamıyorum açıkçası...eminim burda kimsenin anlamada bir sıkıntısı yok üslup olarak seviyeyi korumakta fayda var..Düzeyli tartışmak güzel ve verimli birşeydir, bunu öğrenmek lazım... ama ne acı ki onu bile beceremiyoruz...
Gördüğüm kadarıyla Hannah orada yetkili biri değil, senin benim gibi üyelik almış, yorum yazabilen birisi. Bakma uslübuna, vardır öyle kendi kendilerini yetkili atayan tipler. Bence Bon Jovi'yi daha önce Türkiye'ye getirmiş bir organizatör, konuyla pek ilgisi olmayan bir hayrana göre daha güvenilir bir kaynak.
"ya ben anlatamıyorum" şeklinde cümleye başlamak pek modertor vari oldu sahiden...ortada "şöyle böyle bişey var" diye de birşey yok.. herkes haber alma/verme özgürlüğünü kullanıyor sadece..ben de resmi web sitesinden bana söyleneni paylaştım..yine de BJ fani olmak demek "keep the faith" olmak demektir diye de ekledim..ancak sizin neden "moderator" olarak bu kadar agresif cvplar verdiğinizi anlayamıyorum açıkçası...eminim burda kimsenin anlamada bir sıkıntısı yok üslup olarak seviyeyi korumakta fayda var..Düzeyli tartışmak güzel ve verimli birşeydir, bunu öğrenmek lazım... ama ne acı ki onu bile beceremiyoruz...
Bu mesajın artık "Bon Jovi 2008 Türkiye Konseri (http://www.bonjoviturkey.com/forum/showthread.php?p=4373#post4373)" başlığına uymadığını düşünüyorum. Konuya özel mesajla devam etmekte fayda var çünkü bu tartışmanın yeri burası değil.
nilgunc
05-31-2008, 11:24 AM
These Days Stars Seem Out of Reach olsa bile we KEEP THE FAITH ; ) Burdan da BJ.com'dan da bastırın arkadaşlar Orda da, burda da epey dramatik oldum ama zaman daraldıkça duygularıma hakim olmakta zorlanıyorum...
Sevgiler
santafe
05-31-2008, 01:37 PM
Bu tartışmaya öncelerde de bi kaç odun atan arkadaşınız olarak site içinde birbirinizle bu derecede tartışmanız pek te mantıklı değil çünkü bu arkadaşlarımızın hiç biri biletleri kendileri satmayacak ve bu durumdan maddi bir kazanç sağlamayacak ama benim tekrar yinelemek istediğim bi durum var bundan sonra bize '' 20 Temmuz muhabbeti için Ahmet Bey direk arayıp ilan edin dedi ''diyen hiç bir gerçek dayanağı olmayan bir ''Bey in '' sözlerinin fazla kaile alınmaması gerektiğinide anlamış olmamız lazım . O bir organizatör olarak kendisi için mantıklı olanı yapmış bu kadar büyük bir grubun maliyetini çıkarıp çıkaramayacağını anlamak için bizim gibi hevesli gençler üzerinden pazar araştırması yapmıştır ki biletler belli bir sayının altında satılınca Ahmet San'ın zarar edeceği kesindir o da Bon Jovi 'yi babasının hayrıına veya bizi sevindirmek için getirmeyecektir. Böyle bir durumda Offical site ve BJ managment dışındaki ''onu bunu aradım haberler iyi'' türünde ki yorumlar yeni tartışmalara yelken açmamızdan başka bir şeye sebeb olmayacaktır . Allah korusun öyle bi duruma gelicezki konserin gerçekleştiği gün Fener - Galatasaray taraftarları gibi arada polis kordonu ile ayrı tribünlerde oturacağız :))
son olarak Bon Jovi dinleyen Can dır efendim
in these arms
05-31-2008, 01:56 PM
kendi adıma ahmet san BEY ın bir pazar araştırması yaptığını ve bu yoldan biz kullandığına asla inanmıyorum,ayrıca bu kişi babamın oğlu değil ama insanların rüyalarında bile zor görebiliceği isimleri türkiye ye getirmesinden ve daha önemlisi bonjovi yi ilk kez türkiye ye getirmesinden ötürü BEY kelimesini bence fazlasıyla hakediyor,kendi açımdan; bu insanı kalile aldığım için sorun yok.
Arkadaşlar, hemen herkes oldukça gergin (ki bundan doğal birşey yok şu an) ama isterseniz sakin olmayı deneyelim, ne dersiniz? Tartışıp fikir paylaşalım tabii ki, ama kimsenin sinirlenmesine veya kırılmasına gerek yok, durum ortada.
Facebook'da dönüp duran mesajımızı burada da yineleyelim...
"Bon Jovi Lost Highway turnesi kapsaminda Istanbul'da bir konser gerceklestirmeyecektir. Grubun Temmuz 2008'i Dogu Avrupa'da gecirme planlari ABD'deki ekonomik endiselerin ortadan kalkmasi uzerine degismistir. Turne Temmuz ayinda Amerika'da son bulacaktir.
Soz konusu Istanbul konseri turne sonrasi ileri bir tarihe ertelenmistir. Yer ve tarih kesinlestigi zaman resmi aciklama Türkiye'de organizasyonu yürütecek olan şirket, Bon Jovi Management ve bonjoviturkey.com fan sitesi tarafindan es zamanli olarak gerceklestirilecektir."
Hiç sevimli değil, farkındayım ama şu an söylenecek başka birşey yok artık.
Tahminimizden çok daha uzun bir süre bekleyeceğiz.
SPAWN-TheUndead
05-31-2008, 11:24 PM
İlk başta ne güzeldi.Ahmet san ile görüşebilmemiz sonrasında konser için onunda istekli oldugunu ögrenmemiz.15 yıl aradan sonra 2. kez gelebilecek olmalarının mutlulugu.Bir heyecan bir umut bir ışık.Bunu hep beraber yaşadık hep beraber paylaştık.Ne sen ne ben ne o ''BİZ''...
Ahmet abiye güvendik onun dediklerini kendimizce yapmaya ona yardımcı olmaya çalıştık elimizden geldigince.Konser haberi çıktıgı ilk günden bugune hatta ilerki günler de dahil olucaktır.Hem sıkıntı hemde güzel günler geçirdik.Çalıştık ve bunu yaparken de zorlandık...
Şimdi bu yıl konserin olmama ihtimalinin çok yüksek oldugu ortaya çıktı.Üzüldük kırıldık.Ama bu bir sonmu ki...Benim Ahmet San'a güvensizligim yok.Eminim bir tarih ayarlayıp eninde sonunda bu konseri gerçekleştiricek.Biz çalıştıkca heleki benim içimdeki istek ve ışık sönmedikce inancım hala var.Bu yıl olmadımı o zaman 2009.Ama ne olursa olsun Türkiyede konser vermeleri için elimden geleni yapıcagım.En azından ben kendi adıma eminim...
Tartışmalar herzaman olur.İnsanlar umutlanır sonra umutları söner.Sinirlenir kızarlar.Normal birşey benim için sorun degil.Ben bunlara çok bakan biri degilim.Ben sadece elimden geleni yapmaya çalışıyorum okadar.Ve diger arkadaşlarımda öyle yapıyorlar.Olmadı iş bitti GG demem ben.
Biraz uzun oldu galiba...Neyse herzaman oldugu gibi BJ FOREVER and Rock İn Side...
nilgunc
06-01-2008, 01:06 AM
Arkadaşlar acıklı olan şu ki...Bu ülkenin kaderi bu...Sevip de kavuşamayan, yanı başımızdaki Avrupalılara imrenerek bakan bi ülke olmaktan kurtulabilmek tek dileğim..Official sitede yediğim lafları yutmak için hala uğraşıyorum...Her istanbul'da ne zaman konser olacak sorumun üstüne birileri "BJ bizim ülkemize geliyo.." "çok güzel olucak..." "çok heycanlıyım.." laflarını duymak acayip sinir bozucu...En son discussion board mevzu üzerinde Amerikalının birinin yazdıklarını gidip okumanızı isterim.."istanbul konstantinapolis" değil mi discussion'ınında barbar ülke durumuna düşmemek için (bizi malesef nsan haklarının olmadığı bir ülke olarak bildikleri için) alttan alttan alarak ama mesajları vermeye çalışarak uğraşıyorum (ama son mesajlar cidden ağır sanırım daha fazla alttan almakta zorlanabilirim)
Ama şöyle de bişey varki bu ülkede orjinal cd alımı yaygınlaşmadığı müddetçe bizi daha çok es geçebilirler ne yazık ki...Keşke bir star'ın cd'si çıktığı an gidip alma eğilimi olan bir toplum olsaydık şu an konser turnesinin ilk durağı biz olabilirdik...Şimdiyse son durak olmak bir yana sezonun bittiği bir aya sıkışabilmek için toplu takla atmak için uğraşıyoruz....Ama koskoca Bon Jovi bizi ne olarak tanıyolar neyimize güvenip de konser verecekler...Ellerinde bir göstergeleri yok, ki bir star için en büyük gösterge CD satışlarıdır...
BJ.com'daki konstantinapolis tartışması için: http://www.bonjovi.com/bonjovi/blog.php?uf_item_id=3-1701218
İlk başta ne güzeldi.Ahmet san ile görüşebilmemiz sonrasında konser için onunda istekli oldugunu ögrenmemiz.15 yıl aradan sonra 2. kez gelebilecek olmalarının mutlulugu.Bir heyecan bir umut bir ışık.Bunu hep beraber yaşadık hep beraber paylaştık.Ne sen ne ben ne o ''BİZ''...
Ahmet abiye güvendik onun dediklerini kendimizce yapmaya ona yardımcı olmaya çalıştık elimizden geldigince.Konser haberi çıktıgı ilk günden bugune hatta ilerki günler de dahil olucaktır.Hem sıkıntı hemde güzel günler geçirdik.Çalıştık ve bunu yaparken de zorlandık...
Şimdi bu yıl konserin olmama ihtimalinin çok yüksek oldugu ortaya çıktı.Üzüldük kırıldık.Ama bu bir sonmu ki...Benim Ahmet San'a güvensizligim yok.Eminim bir tarih ayarlayıp eninde sonunda bu konseri gerçekleştiricek.Biz çalıştıkca heleki benim içimdeki istek ve ışık sönmedikce inancım hala var.Bu yıl olmadımı o zaman 2009.Ama ne olursa olsun Türkiyede konser vermeleri için elimden geleni yapıcagım.En azından ben kendi adıma eminim...
Tartışmalar herzaman olur.İnsanlar umutlanır sonra umutları söner.Sinirlenir kızarlar.Normal birşey benim için sorun degil.Ben bunlara çok bakan biri degilim.Ben sadece elimden geleni yapmaya çalışıyorum okadar.Ve diger arkadaşlarımda öyle yapıyorlar.Olmadı iş bitti GG demem ben.
Biraz uzun oldu galiba...Neyse herzaman oldugu gibi BJ FOREVER and Rock İn Side...
Ne uzunu az bile söyledin Alper'cim. Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum arkadaşım.
Çok uğraşıldı çok didinildi ve tabiki bitmedi, bunlar devam edicek.
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza söylemek istediğim birkaç şey var. Siteye kaydolduktan sonra lütfen bütün sayfaları inceleyin,okuyun.
Mine, Uğurtan, Alper ve tabiki Ahmet San Abimizin uğraşılarını, çabalarını gözardı etmeyelim çok çabaladılar ve her türlü övgüye layıklar bence. Bizlerde onlara uzaktanda olsa destek verdik. Ahmet San gibi bir organizatöre tabiki güvendik ve güvenmeyede devam edeceğiz. BJ'yi ve diğer bütün dünya starlarını ilk Türkiye'ye getiren isim Ahmet San'dır. O bizim BJ ile tek irtibat bağımız. Kalkıpta offical sitedekilere soracak degiliz. Yada kalkıp Jon'a telefon açıp soracak değiliz. Adamlar zaten görüşmek için çok kuvvetli referans istiyorlar.Ki bizim en büyük ve hatta tek referansımız Ahmet San. Şuana kadar elimizden geldiğince kendisi ne yapmamızı istediğse yaptık, yapacağızda. Benimde Ahmet San'a karşı en ufak bir güvensizliğim yok. Bir şekilde bu konu çözülecek. Olayın cd almakla bir ilgisi olduğunu pek düşünmüyorum, yani genelde işler tabiki belli rakamlara bakar ama B.A.Emirliklerinde ki satışları nasılmış acaba ki oraya aniden pat diye bir konser tarihi ayarlayıp gittiler. Zaten çok gıcığım oraya gideceklerine bize gelebilirlerdi.
Şu İstanbul meselesine gelince, aksine tarih boyunca en çok imrenilen ve kıskanılan daima biz Türk'ler olmuşuzdur. Onlar ne düşünürse düşünsün. Bizi yakından tanımaya cesaretleri olmadığından akıllarına ne geliyorsa söylüyorlar. Cesaretleri yok çünkü haksız olduklarını anlayacaklar.
Son olarak, bu konser bir şekilde geçte olsa olacak ben bu şekilde inanıyorum. Gönlümüzden geçen en kısa zamanda olması tabii.
BJ FOREVER & KEEP THE FAITH
santafe
06-01-2008, 05:55 PM
Tarih ve coğrafya cahili Amerikalı'ların ''Wasn't Istanbul named Constantinople?'' sorusuna verilecek cevap ''yes it was'' dır. ama şunuda bilsinlerki Constantinapole sadece sur içinde kalmış haliç'in girişinden topkapı ya kadar olan kısımdır efendim . kaldıki bu sorunun amacı İstanbul Yunanlılara ait değilmiydi ise o zaman zaten Los Angels Meksikalılarındı Alaska'yı Rus'lardan bir iş adamı satın aldı kaldı ki kendine amerikalıyım diyenlerin karışık Avrupalı ataları orda yaşayan kızılderili ve benzer uygarlıkların soyunu kırıp oraya yerleşmeden çok daha önce biz o constantinaple'u alıp İstanbul yapmıştık efendim.
Ozanisius
06-01-2008, 06:33 PM
Ama şöyle de bişey varki bu ülkede orjinal cd alımı yaygınlaşmadığı müddetçe bizi daha çok es geçebilirler ne yazık ki...Keşke bir star'ın cd'si çıktığı an gidip alma eğilimi olan bir toplum olsaydık şu an konser turnesinin ilk durağı biz olabilirdik...Şimdiyse son durak olmak bir yana sezonun bittiği bir aya sıkışabilmek için toplu takla atmak için uğraşıyoruz....Ama koskoca Bon Jovi bizi ne olarak tanıyolar neyimize güvenip de konser verecekler...Ellerinde bir göstergeleri yok, ki bir star için en büyük gösterge CD satışlarıdır...
BJ.com'daki konstantinapolis tartışması için: http://www.bonjovi.com/bonjovi/blog.php?uf_item_id=3-1701218 (http://www.bonjovi.com/bonjovi/blog.php?uf_item_id=3-1701218)
Benim sürekli söylediğim şey....Neden Bon Jovi için Türkiye bir Kanada bir Japonya olmasın dediğimde herkez bir laf ediyor.Japonya'da öle bon Jovi satıyorki her turnede bir kaç kez Japonyadalar.Türküyeyede anca 15 20 senede gelirler....
Captain_Kidd
06-01-2008, 06:57 PM
Türkiyeye 25 sene boyunca anca 1 kez gelirlerse satmaz albümleri tabi doğal olarak tanındıklarına şükretsinler :)
Valla ben yeni okudum mjslerı.. Kısmet belki son anda bir süpriz bir gelişme olur...:(( Hayal kırıklığı kötü bişey , ama umut herzaman olan bişey.. Onlar yaşadıkça , bizim umutlarda yaşayacak...
Aslında suçlu yok , gülben ergen ,ismail yk, sesi olmayan hülya avşar gibi ... vs süper starlara lafım!!!! milyon albüm satarken , "birtanesi stad konseri yapmaktan aciz" dünya yıldızları saydığımız insaları göz ardı etmek , bizi bu kısır döngüye soktu.biride kalkıp kardeşim nereniz star , süper star, yurt dışından biri geldiğinde 10binlerce türk gidiyor.. siz ve sizin gibiler tv programlarında süper star yakıştırması , damgası vurabiliyor.BU SÖZLERİM TARKAN içinde geçerlidir...
bj gibi gruplar gelirken akıllarında acaba ?? sorusu belirir isteristemez..Ben olsam benimde gelir...
Neyse arkadaşlar ben biraz doluyum bu konuda özür dilerim kafa şişirdim..
93'te gittim 15 yıl bekledim.Biraz daha bekliyebilirim..
county
06-02-2008, 01:00 AM
20 temmuz tarihi için ahmet san'ı suçlamanın anlamı yok çünkü 20 temmuz istanbul ve bazı diğer avrupa ülkelerinin temmuz tarihleri başka sitelerde de yazıldı (drycouny.com'daki forumlarda falan yani yazanlar bizim forumdan ya da Türk değildi) ama ne tür bi aksaklık olduysa gerçekleşmedi. hatta ahmet san'ın bize dönmesi bile büyük birşeydi...
Bon Jovi'nin 15 senedir buraya gelmeyip tanınması yorumuna da katılıyorum=))
Son olarak organizatörler ısrarla bon jovi gelecek diyorlarsa bunu ilerki projelere bağlayabiliriz belki seneye çıkacak bir greatest hits turnesinde gelirler (yalnızca benim fikrim)...
Ama 20 temmuza odaklanıp bir anda olmayacağını bilmek gerçekten sinir bozucu, yani sinirlenenlere de hak veriyorum=))
JoviGirL!
06-02-2008, 07:06 PM
tamam anlaşıldı..olmıcak bu konser..
Def Leppard bni bekler
Mr.Josambo
06-02-2008, 07:26 PM
bnce boşuna karamsarlığa düşmeyi ve tartışmayı bırakıp gelişmeleri takip etmek en sağlıklısı olacaktır.
Umarım konser olur ama konser olmayacak gibi bir durum olursa bu kimsenin hatası değildir onun için kimse kimseyi aşşağılama yada küçük görme gibi bir duruma girmesin lütfen, görünüşe göre modlar ve sorumlu kişiler ellerinden geleni yapıyor( buna inanıyorum ), onun için içlerindeki hevesi arzuyu bitirmemek için herkesi sağduyuya çağırıyorum
Gelin :D
jbjkızı
06-03-2008, 11:14 PM
bnce de artık seneye gesinler kış kıyamette konsere gitcek halimiz yok belki bu bizim için daha hayırlıdır bir kerede iyi tarafından bakın en aından türkiyedekonse om ihtimali hala daha var bunun için sadece konseri ve tarihini bekliyelim
jovistesra
06-04-2008, 05:05 PM
Yazılan,çizilen bazı şeylere üzüldüm sadece Uğurtan'la tanışabilme imkanım oldu ama bu konser için ne kadar hevesle uğraştıklarını biliyorum ki uğurtanla ben Hollanda konseri için gün sayarken yani biz zaten görücez burdakilerde hayaliyle yaşasın değildi o çabalar buna rağmen diyorum.Eski forumdan beri 93 konserini gören biri bile aramızda yokken yani Türkiyede Bon Jovi nasıldır hissiyatını bile paylaşan kimse yokken bugün geleceklerdi niye gelmediler tartışmasına geçilebildi bu yadsınamaz bir gelişme.Ben 10 yıldır bu hayali kovalıyorum eczaneyi açıp,kendi ayaklarıkmın üstünde durduğum anda ilk işim konser planı yapmak oldu.Bize min.1000-1500ytl malolacak işin finans kısmını merak edenler için ama manevi anlamda tartamam.Sizlerle o günü paylaşıcaz.
Mr.Josambo
06-04-2008, 08:16 PM
Yazılan,çizilen bazı şeylere üzüldüm sadece Uğurtan'la tanışabilme imkanım oldu ama bu konser için ne kadar hevesle uğraştıklarını biliyorum ki uğurtanla ben Hollanda konseri için gün sayarken yani biz zaten görücez burdakilerde hayaliyle yaşasın değildi o çabalar buna rağmen diyorum.Eski forumdan beri 93 konserini gören biri bile aramızda yokken yani Türkiyede Bon Jovi nasıldır hissiyatını bile paylaşan kimse yokken bugün geleceklerdi niye gelmediler tartışmasına geçilebildi bu yadsınamaz bir gelişme.Ben 10 yıldır bu hayali kovalıyorum eczaneyi açıp,kendi ayaklarıkmın üstünde durduğum anda ilk işim konser planı yapmak oldu.Bize min.1000-1500ytl malolacak işin finans kısmını merak edenler için ama manevi anlamda tartamam.Sizlerle o günü paylaşıcaz.
sen şu eczacı ablasın tmm seni hatırladım :D ankaradaydın heralde :D
Mr.Josambo
06-05-2008, 03:39 PM
ana sayfada ahmet sandan haberi aldık konser artık kesin 20 temmuzda yazıyo
o eski habermi yoksa yeni habermi ????????????????????????????????
jbjey88
06-05-2008, 03:56 PM
sanırım eski haber:(
ana sayfada ahmet sandan haberi aldık konser artık kesin 20 temmuzda yazıyo
o eski habermi yoksa yeni habermi ????????????????????????????????
Ana sayfa henüz yenilenmedi yani maalesef o eski haber.
Şubat 2008'den kalma.
jbjkızı
06-05-2008, 09:25 PM
evt keşkke yeni haber olsaydı ama maalesef :(
Mr.Josambo
06-07-2008, 02:29 AM
Ana sayfa henüz yenilenmedi yani maalesef o eski haber.
Şubat 2008'den kalma.
wow üzüldüm
bnde çok fena bir bağırış içine girdim sebepsiz yere evin içinde :o :D neyse istanbula gelmeseler bile 2 sene sonra norveçte olacağım için bir sonraki albüm turnesinde bj yi görme imkanım olur umarım, isveç ve danimarkayada gelirlerse bir senede 3 konser
düşünsenize
neyse
hayallere ara verelim biip :D :D
misslakers28
06-07-2008, 11:42 PM
gelselerdi şayet daha fazla hayran kitlesine ulaşırlardı.enazından bana bon jovi'yi bonjur diye okuyup anlamı ne diyenler olmaz bende sinirlenmezdim.gerçekten sinir verici birşey bukadar sevdiğin bir grubun ismini hiç duymayanlar bilmeyenlere açıklama yapmak zorunda olmak...
sağlık olsun ,ben onların gelebilme ihtimallerini seveyim:)
bunu yazmak ne kadar doğru bilmiorum ama axl rose un jon bon jovi için söylediğine bakılırsa ve aralarındaki sürtüşmelerin hiçte az olmadığı görülürse bu sitede guns and roses grubunun herhengi bir içeriğinin yer almaması gerektiğini düşünüyorum. yaptıkları müziklere eyvallah ta onlar bu sitenin dışında kalmalı ki bu "bence" dir. şahsi fikrimimizdir.saygılar..
king_o'swing
06-16-2008, 05:01 PM
bunu yazmak ne kadar doğru bilmiorum ama axl rose un jon bon jovi için söylediğine bakılırsa ve aralarındaki sürtüşmelerin hiçte az olmadığı görülürse bu sitede guns and roses grubunun herhengi bir içeriğinin yer almaması gerektiğini düşünüyorum. yaptıkları müziklere eyvallah ta onlar bu sitenin dışında kalmalı ki bu "bence" dir. şahsi fikrimimizdir.saygılar..
Neden böyle bişey olsun ki, bu nası bir SANSÜR isteğidir :D
şu ana kadar axl-jon tartışması sitede ayrılığa yol açmadı,,,yol açsa bile ben guns and roses ı seviyorsam, hakkında bişeyler söylüyorsam kime ne? Sırf axl jon'a laf attı yada Jon axl'a laf attı diye BON jovi sitesinde Guns and Roses'a yer vermemek biraz saçma değil mi sevenleri olduktan sonra!
demek tek tırnak yetmemiş """"bence"""" . bon jovi sitesi çatısı altında bu düşüncelerim yoksa koyan koysun dinleyen dinlesin isterseniz mini bi forum bile açın..
SPAWN-TheUndead
06-16-2008, 05:39 PM
Axl fanı gelip burda laf atmadıkça her yönüyle axl and guns'n roses konuşulabilir.Aynı şekilde gnrturkey.net dede bj konuşulmaktadır.Bu konuyu uzatmayalım burda keselim bu başlık yapılması planlanan 2008 konseri içindir konuyu saptırmamak adına devam edelim.
nilgunc
06-26-2008, 10:30 PM
bu konserin olma ihtimali cidden sıfır mı??? şu an bon jovi'nin web sitesinde kendimce bi ipucu yakaladım...soylersem buyusu bozulur mu diye korkuyorum ; ) sanki belki hala bi umut varmış gibi geldi ama bilmiyorum kesin olmayacakmış bilgisine sahibiz değil mi?? sanki official websitesine türkiye için bi link yönlendirilmiş... ya da onceden yapılabilirliği olduğu için de koymuş olabilirler..eski bişeye ait bi link de olabilir.. kafam karıştı : (
UgUrTaN
06-26-2008, 10:47 PM
Türkiye de Bon Jovi Konseri yapılacak....
sadece ne zaman olacağı belli değil...BJ eğer avrupa da kalmayı tercih etseydi 20 temmuzda olacaktı ancak Amerika ya dönmeyi uygun buldukları için konser ertelendi.. Muhtemelen bir kaç ay içerisinde belli olacak konser zamanı...
şu linki buraya koyabilirmisin rica etsem, ben bulamadımda..
nilgunc
06-26-2008, 11:01 PM
saçma olabilir tabi ama şöyle: www.google.co.uk (http://www.google.co.uk) , www.google.it'den (http://www.google.it'den) ben sürekli bon jovi istanbul 2008 ve türkiye 2008 olarak search yapıyodum aylardır.. dün bon jovi türkiye 2008 yazınca direk bon jovi tur tarihlerine link verdi ancak link açılınca hala tur tarihleri 15 july'da gözüküyor... ancak yine google.it'de ve google.co.uk'de istanbul 2008 yazınca official websitesine ait bi linke rastlamıyoruz...bambaşka sayfalar açılıyo... google.fr'de de dün ilk sıradaydı ama bugün 3. sırada çıkıyor...
sanki bişeyler dönüyomuş gibi geldi...acaba büyüyü bozdum mu bilmiyorum ; ) bütün bunlar kendi hayal gücüm de olabilir tabi ; )
Axl'la geçmişinin çok parlak olmadığı doğru.Ama çok eski bir mewzu o..Kaldki jon bir ropörtajında axlla konuştuğunu , onu anladığını ve saygı duyulucak biri olduğunu sölemiştir.Ben bir gnr funıyım , çoğunuzun doğdu yıllarda 2 grubuda dinliyodum...
Ve 93 te gnr'ye gidemedim, Bon joviye gidebildim.Gnrturkiye sitesindede bon jovinin konserine çok ilgi oldu destek oldu..Bence talihsiz bir yazı olmuş bu :)
UgUrTaN
06-27-2008, 12:15 AM
saçma olabilir tabi ama şöyle: www.google.co.uk (http://www.google.co.uk) , www.google.it'den (http://www.google.it%27den) ben sürekli bon jovi istanbul 2008 ve türkiye 2008 olarak search yapıyodum aylardır.. dün bon jovi türkiye 2008 yazınca direk bon jovi tur tarihlerine link verdi ancak link açılınca hala tur tarihleri 15 july'da gözüküyor... ancak yine google.it'de ve google.co.uk'de istanbul 2008 yazınca official websitesine ait bi linke rastlamıyoruz...bambaşka sayfalar açılıyo... google.fr'de de dün ilk sıradaydı ama bugün 3. sırada çıkıyor...
sanki bişeyler dönüyomuş gibi geldi...acaba büyüyü bozdum mu bilmiyorum ; ) bütün bunlar kendi hayal gücüm de olabilir tabi ; )
official olarak hiçbir zaman ilan edilmedi ve resmi sitede yer almadı İstanbul konseri.. ama 2008 şubat ayı civarı BJ turne tarihlerinde ve şehirlerde değişiklik yapma kararı aldı ve bir çok doğu avrupa kenti ile beraber İstanbul'uda listeye aldılar. bir çok sitede bu tarihler yer aldı. Daha sonra yeniden karar değiştirip Amerika ya dönmeye karar verdiklerinde çeşitli sitelerde yer alan bu tarihlerin hiçbir anlamı kalmadı tabii...
temmuzda kesin, büyük ihtimallede 2008 de istanbul konseri olmayacak. 15 temmuzda amerikada sona erecek turne ile beraber BJ bir tatile çıkmayı planlıyor..
İstanbul konseri ise BJ yeniden avrupaya geldiğinde yapılacak. Bunun anlaşması yapıldı.. ancak bu ne zaman olur onu şu an kimse bilmiyor. Ulaşabildiğim en yetkili kişilerden aldığım son güncel bilgi ise 2009 yılı içinde çok büyük ihtimalle istanbul konserinin gerçekleştirileceği yönünde..
bekleyip göreceğiz...
Ozanisius
06-27-2008, 01:53 PM
Size bişey diyimmi benim açımdan hele de Bon Jovi açısından daha iyi oldu.Bu kadar fakir bir ülkede bu yaz bu kadar konser vardı ve gidecek kesim de belli bayhan ibrahim tatlıses ws dinleyen bir ülkeyiz resmi müzik basit pop ve arabesk genel ülke imajı krooo... Böyle bir durumda örneğin Guns'n Roses'a gidenler Bon jovi'ye de gidecekti ama ikisine üçüne birden para bulmak çok zor ülke fakir o yüzden stadın dolacağını sanmıyordum ben iyi oldu bu durum...2009'a kadar belki ekonomide bişiler olabilir bu yazki yoğunlukta stadın dolmama şansı vardı.Bu şans azaldı çünkü her sene her sene böyle yoğun geçmez organizatörlerin her yıl onlarca konser yapacak parası yok...Alternatif bu kadar çok olmaz ve Bon Jovi konserine ilgi daha iyi olur ayrıca bence sansasyonel bir durum oldu geldiler gelmediler geliyorlar bu da ilgiyi artıracak bir durum hani bizim Hülya Avşar ws gündemde olmak para kazanmak ws için hep gündemde kalmak için paparazzilerde sansasyon yaparlar ya aynen öyle yıllardır RHCP de geldi gelecek ucundan kaçtı deniyor herkez yolunu bekliyor ulaşılamaz birşey gibi ve RHCP kıymete bindi ülkemizde bir ara Rock'n Coke'a gelcekler dedikodusu vardı mesela...Biz de bu durumdan yararlanmalıyız...Bunlar ilgi çekici şeyler...Ayrıca kişisel olarak benim için daha iyi oldu.Bu yaz babamdan konserler için çok para istedim Adam hepsini karşılayamadı tabiki..Üniversiteyi kazanınca abime kendi maaşı kadar burs buldu.Bana DA AYDA 600 700 YTL GİBİ BİR BURS AYARLAYACAĞINI -TABİ KAZANIRSAM- SÖYLEDİ BENDE BU PARAYLA BABAMI ZORA SOKMADAN VIP'DEN BİLE BON JOVİ BİLETİ ALABİLİRİM BENİM İÇİN DAHA İYİ OLDU ERTELENMESİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
jbjkızı
06-27-2008, 04:18 PM
ozana katılıyorum çünkü bende para sıkıntısı ve izin koparma cabaları içindeydim ertelenmesi süper oldu plan yapma fırsatı doğdu bence ayrıca geç olsunda güç olmasın diye bişey var :D
in these arms
06-27-2008, 05:47 PM
official olarak hiçbir zaman ilan edilmedi ve resmi sitede yer almadı İstanbul konseri.. ama 2008 şubat ayı civarı BJ turne tarihlerinde ve şehirlerde değişiklik yapma kararı aldı ve bir çok doğu avrupa kenti ile beraber İstanbul'uda listeye aldılar. bir çok sitede bu tarihler yer aldı. Daha sonra yeniden karar değiştirip Amerika ya dönmeye karar verdiklerinde çeşitli sitelerde yer alan bu tarihlerin hiçbir anlamı kalmadı tabii...
temmuzda kesin, büyük ihtimallede 2008 de istanbul konseri olmayacak. 15 temmuzda amerikada sona erecek turne ile beraber BJ bir tatile çıkmayı planlıyor..
İstanbul konseri ise BJ yeniden avrupaya geldiğinde yapılacak. Bunun anlaşması yapıldı.. ancak bu ne zaman olur onu şu an kimse bilmiyor. Ulaşabildiğim en yetkili kişilerden aldığım son güncel bilgi ise 2009 yılı içinde çok büyük ihtimalle istanbul konserinin gerçekleştirileceği yönünde..
bekleyip göreceğiz...
canım arkadaşlarım...2009 da çok yüksek bi ihtimal askerde olucam ben.ÖLDÜRÜN BENİ OZAMAN İŞTE!!!!!! :(
UgUrTaN
06-27-2008, 06:27 PM
canım arkadaşlarım...2009 da çok yüksek bi ihtimal askerde olucam ben.ÖLDÜRÜN BENİ OZAMAN İŞTE!!!!!! :(
alırız senin için bi çarşı izni :D:D:D
Bölük komutanınla konuşurum ben merak etme...kor tanıyorum ben:D:D
benim kardeşi askeri polis olarak belçika ya yolladı, 20 gün sonra gidiyor puş.
biz sivasta -20 de çapraz duralım allam ya...
Maşallah burs olsun, askerlik olsun site üyelerimiz baya torpilli :rolleyes::D
Bu arada yüxexes'te söylenmişti, Purple Concerts seneye Türkiye'de 4 stadyum konseri düzenleyecek, anlaşmaları hazır.
nilgunc
06-27-2008, 11:23 PM
purple concerts'ın ajanda sayfasında hala sonbahar 2008 için 3 konser alanı soru işareti olarak gözüküyor bu arada.....
Ozanisius
06-28-2008, 02:39 PM
Benim için en iyisi 2009 baharı... 19 yaşımda cebinde ayda 500 600 YTL olan bir genç olarak ılık havada giderim konsere...
ekin&jbj
06-30-2008, 11:52 AM
konser olsunda aslında hepimiz bütün imkanlarımı kullanarak gidebilirz ne zaman olursa olsun gerekirse evden kaçarım :D
in these arms
06-30-2008, 02:20 PM
konser olsunda aslında hepimiz bütün imkanlarımı kullanarak gidebilirz ne zaman olursa olsun gerekirse evden kaçarım :D
ama ben askerden kaçamam :( :( :confused:
county
07-03-2008, 08:12 PM
blue jean dergisinin bu sayısında purple concerts in ortağı cengizhan yeldan ile bir röportaj yapmışlar bon jovi kısmını yazayım
"Biz bir festival yapıyorduk Metallica'nın headliner olduğu, Bon Jovi ile birlikte iki gün üst üste çıkacağı bir festival. Sırf piyasayı bombalamayalım diye yapmadık. Herkesin işi biter. Yapmamak için Bon Jovi'yi seneye attık."
Kesin olarak Bon Jovi konseri seneye oluyor o zaman.
"Kesin. Bir sorun çıkmazsa, Richie Sambora bir rehabilitasyona girecek."
in these arms
07-03-2008, 09:24 PM
ya bişe yazardım şimdi ama..bonjovi yi seneye atmışlar,ya ben olamıcam galiba seneye,allah ım yardım et :(
jambco
07-03-2008, 09:54 PM
Hemen karamsarlığa kapılma izni denk getirebilirsin belki.Askere gideceksin esir kampına değil.Hiç belli olmaz.
SPAWN-TheUndead
07-03-2008, 11:45 PM
Kesin. Bir sorun çıkmazsa, Richie Sambora bir rehabilitasyona girecek
Bu ne demek şimdi.Rihie genemi rehabilitasyona gidiyor yoksa şakasına eger richie gene gitmesse gelicekler diye birşeymi demek istiyor.
in these arms
07-04-2008, 11:29 AM
Hemen karamsarlığa kapılma izni denk getirebilirsin belki.Askere gideceksin esir kampına değil.Hiç belli olmaz.
esir kapı değil tabikide,ben yıllardır başıma böyle bişeyi,n gelmesinden korkuyodum,karamsarlığım bu yüzden,konsere gidememem için çok önemli bi kaç sebepten biriside bu olduğu için ;) tek umudum iznime denk gelmesi
JoviGirL!
07-07-2008, 11:39 AM
abi şmdi bonjovi seneyemi gelcek?bnm kfam karıştı
UgUrTaN
07-07-2008, 03:09 PM
arkadaşlar,
son durum şu şekildedir, herkesin kafasındaki soru işaretlerini gidermek amacıyla yazıyorum...
yukarıda adı geçen purple concerts ortağı Cengizhan beyden aldığım son durum bilgisine göre,
bu sene eğer BJ avrupada kalmaya karar verseydi gerçekleşecek olan Türkiye konserinin, 2009 yılı içerisinde (eğer BJ avrupa ya yeniden gelirse ki bu çok büyük bir ihtimal gerçekleşecek - Greatest Hits albümü turnesi olması yüksek ihtimal) yapılacağı.
Konser ile ilgili anlaşmalar yapılmış durumda ve BJ yeni turne programını yaptığında Türkiye de listede olacak.
Ne zaman olur bu konser, nasıl olur şu an bu konuda bir bilgi yok, olmasıda imkansız.. Yapacak olduğumuz tek şey LH turnesi bittikten ve grup tatile çıkıp bir müddet dinlendikten sonra çıkaracakları yüksek ihtimalle bir Greatest Hits albümü ve bu albümün turnesinin (yine büyük ihtimalle uzun bir turnesi olacak) listesinde Türkiye'nin de olduğunu görmeyi beklemek.
UgUrTaN
07-07-2008, 03:18 PM
günümüzdeki müzik piyasası göz önüne alındığında...
artık albumler satmıyor, teknoloji sayesinde daha album çıkmadan mp3 ler herkesin eline ulaşıyor, 1 numara olan LH bile 3 milyon satışta kaldı...
bu nedenle BJ için para kazanmanın yolu turneden geçiyor. Ne kadar çok konser demek o kadar çok para demek.. ve şuda bi gerçekki 50 ye merdiven dayayan dostlarımız için zaman ilerledikçe turneye çıkmakta bi o kadar zor olacak.
Bu nedenle hala güçleri yerindeyken gidebildikleri her yere gidip verebildikleri kadar çok konser vermeyi düşündüklerini sanıyorum. Bu nedenle yeni bir album yapıp hem bunun masraflarıyla uğraşıp hemde satamadıktan sonra, cross road tarzı 2 yeni şarkıyla süslü bir greatest hits albumuyle beraber yine uzun bir turneye çıkıp kasaların iyice doldurmayı seçeceklerdir.
Ayrıca tahminim bu turnenin çok uzun süreceği, dünyada gidebilecekleri her yere gitmek isteyecekleri ve bir dahada böyle bir turneye çıkmayacakları yönünde...Muhtemelen 2009 baharında başlayacakları ve 2010 yılı boyunca süren bir turne ile karşılaşabiliriz...
JoviGirL!
07-07-2008, 04:15 PM
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jbjkızı
07-07-2008, 04:29 PM
tmm olsun 2009 bana uyar ve onlara da uyuyo işte bu süper tamam kendinizi üzmeyin koskoca 15 yıl geçmiş 1 yıl hayli hayli gecer üzülmeyin :D:D pozitif düşünce :relaxx
ekin&jbj
07-08-2008, 07:40 PM
bencede yaaa gelsinlerde
santafe
07-09-2008, 01:41 AM
Richiee rehabilitasyona falan girme olum manyakmısın :) önce gel İstanbula konserini ver çal git sonra gerekirse beraber gireriz nereye girilecekse :) fıstık gibi karın vardı onu dahada fıstık gibi denise richards la aldattın alkollu araba kullanmaktan tuttuklandın biraz kendine gel , bu ne saçma hayat , bu ne serkeş hayat , bu ne dingil hayat yaa, bu ne kopuk hayat bu ne manyak yaşam tarzı.. bu ne bohem yaa acilen kendinee gell böyle yaşam olmaz...
Melody=)
07-17-2008, 05:55 PM
Hergün resmi sitelerine bakıyorum belki bir değişiklik olurda tur listeinde Turkey 2008...Yer:.... yazar diye bekliyorum =) Ne olur gelin artık lütfen.. =]
Az önce biten Dream Tv'deki Soundwave programında Bon Jovi'nin Central Park haberi verildi. Konserden görüntüler ve seyircilerden bazılarıyla ropörtajlar yayınlandı haberde. Dah sonra sunucular kendi aralarında BJ hakkında konuşmaya başladılar. Meğer kız olan büyük bir Bon Jovi hayranıymış.Erkek sunucu konserden bahsetti, ''öyle bir dedikodu vardı, biri bir taş atıyor sonra internette yayılıp gidiyor'' dedi. Bende bunun üzerine hiç kendimden beklemeyeceğim bir şey yaparak programa aşağıdaki e-maili attım:
Merhaba, tv'de az önce Bon Jovi'nin Central Park haberinize denk geldim. Öncelikle haberdeki görüntüler için teşekkürler.
BJ Türkiye konserine gelince, maalesef bu seneki konser iptal oldu, ama Purple Concerts'tan gelen açıklamaya göre 2009'da bu konserin gerçekleşme ihtimali hala var. Gelişmeleri ve Bon Jovi'ye dair çok daha fazlasını sitemiz www.bonjoviturkey.com'dan bulabilirsiniz. İyi yayınlar...
DenizBir klip arasından sonra ''sıcak bir gelişme var'' denilerek e-mailim okundu. Sonrasında ''hmm varmış gerçekten de böyle bir dedikodu diyip, bize teşekkür ettiler''. Açıkçası asıl niyetim sitemizin reklamını yapmaktı.Umarım sitemizden haberi olmayan birkaç Joviac'a da böyle ulaşmışızdır.
Ozanisius
07-17-2008, 07:52 PM
Az önce biten Dream Tv'deki Soundwave programında Bon Jovi'nin Central Park haberi verildi. Konserden görüntüler ve seyircilerden bazılarıyla ropörtajlar yayınlandı haberde. Dah sonra sunucular kendi aralarında BJ hakkında konuşmaya başladılar. Meğer kız olan büyük bir Bon Jovi hayranıymış.Erkek sunucu konserden bahsetti, ''öyle bir dedikodu vardı, biri bir taş atıyor sonra internette yayılıp gidiyor'' dedi. Bende bunun üzerine hiç kendimden beklemeyeceğim bir şey yaparak programa aşağıdaki e-maili attım:
Bir klip arasından sonra ''sıcak bir gelişme var'' denilerek e-mailim okundu. Sonrasında ''hmm varmış gerçekten de böyle bir dedikodu diyip, bize teşekkür ettiler''. Açıkçası asıl niyetim sitemizin reklamını yapmaktı.Umarım sitemizden haberi olmayan birkaç Joviac'a da böyle ulaşmışızdır.
Eline sağlık deniz.Benim tam da dediğim bu...Sitenin reklamını medyada yapmak...Bunun için zamanında BlueJean'e yazalım ws demiştim...Hala 300'lü sayılardayız.Bırak binleri beşyüzü geçemedik...
Eline sağlık deniz.Benim tam da dediğim bu...Sitenin reklamını medyada yapmak...Bunun için zamanında BlueJean'e yazalım ws demiştim...Hala 300'lü sayılardayız.Bırak binleri beşyüzü geçemedik...
Uzun yıllardır BlueJean almıyorum. Dergilerinde e-mailleri yayınlayan bir bölüm varsa olabilir tabii. Ama ''siz nasıl BJ haberi koymazsınız, adamlar şunları şunları yaptı'' şeklinde değil de, ''Bon Jovi'nin artık böyle böyle bir sitesi var, ilgilenenleri bekleriz'' şeklinde olmalı bence.
Ozanisius
07-17-2008, 08:04 PM
Uzun yıllardır BlueJean almıyorum. Dergilerinde e-mailleri yayınlayan bir bölüm varsa olabilir tabii. Ama ''siz nasıl BJ haberi koymazsınız, adamlar şunları şunları yaptı'' şeklinde değil de, ''Bon Jovi'nin artık böyle böyle bir sitesi var, ilgilenenleri bekleriz'' şeklinde olmalı bence.
Evet var buraya en az 30 40 kişi poster istiyoruz ve bu da sitemizin adresi diye mail atsa bir sonuç alınır.Birde baz zamanlar dergilerde site tanıtımı bölümleri var.Dergi yazarları site tanıtımı yapıyor.Ordada sitemizi tanıtsalar üye sayısı iyi artar walla....
Kewser
07-18-2008, 12:00 AM
Yaa ben de bıktım artık sürekli resim stüdyolarına gidip usb den resim çıkarmaktan!Bi poster versinler şööyle kuşe kagıda baskılı :D
jbjkızı
07-18-2008, 01:01 PM
bekle verirler artık bunlar off sinir oluyorum
çok iyi yapmıssın deniz. o sırada dream tv yi izliyor olmak ısterdim.
bence mailini okuyup bunun hakkında yorum yapmıs olmaları bile bizim için bir artıdır.
jbjkızı
07-20-2008, 02:02 PM
yahu dream tv uyduda yok galiba bizde çıkmıyo izleyemiyorum bir türlü
Ozanisius
07-20-2008, 02:38 PM
yahu dream tv uyduda yok galiba bizde çıkmıyo izleyemiyorum bir türlü
SAdece D-Smartta çekiyo artık eskiden uydudaydı D-Smart öncesi...
jbjkızı
07-20-2008, 11:16 PM
off yaa kalkıp babama d smart al desem ha bide o eksikti der aman yani offf :D
rockygensoul
07-20-2008, 11:26 PM
Yaa ben de bıktım artık sürekli resim stüdyolarına gidip usb den resim çıkarmaktan!Bi poster versinler şööyle kuşe kagıda baskılı :D
arkadaslar madem poster istiyoruz, bluejean.com.tr de posterini sec diye bi bölüm varmıs.oraya gelecek ay kimin posterini istiyosak yazıyoruz ve en cok istenen poster verılıo gelecek ay.tum bon jovi fanları yazsın bi zahmet :) tamam blue jean okuyun demiyorum.posteri alın gerisini çöpe atın yada kardeşinize verin ne bliimm :)
jbjkızı
07-22-2008, 12:02 AM
denemedikmi sanıyosun hayatım neler neler yaptık :D:D
Ozanisius
07-22-2008, 12:28 AM
arkadaslar madem poster istiyoruz, bluejean.com.tr de posterini sec diye bi bölüm varmıs.oraya gelecek ay kimin posterini istiyosak yazıyoruz ve en cok istenen poster verılıo gelecek ay.tum bon jovi fanları yazsın bi zahmet :) tamam blue jean okuyun demiyorum.posteri alın gerisini çöpe atın yada kardeşinize verin ne bliimm :)
BEn o kampanyayı kaç kere söyledim ama forumda tınlayan yok...
jbjkızı
07-22-2008, 12:40 AM
aa neden oyle diyosun ozan ben senin soylediğini yapmıştım ama cnm
Ozanisius
07-22-2008, 03:14 PM
aa neden oyle diyosun ozan ben senin soylediğini yapmıştım ama cnm
Senden bahsetmiyorum Arzucum sen yaptin tabiki:) Ama istisnaslar kaideyi bozmaz:D
jbjkızı
07-22-2008, 11:36 PM
evt doğru soyluyosun :D yani işin özü o formül denendi hemde kaç kere
central park ta new yorkluların yaşadığı ücretsiz bon jovi konserine gözlerimiz yaşlı, yüreğimiz yaralı bakarken, içimizden buraya gelmeleri için dua ederiz. vereceğimiz paraların, çekeceğimiz yolların hiçbir cefası düşünülmez. umutsuzken başka umutsuzlara moral weririz, geleceklerine dair iddiaya gireriz, konser gününü düşleriz. TARİH mi? onu bile bilememek bonjoviseverleri durdurmaz yıldırmaz.. işte böyledir bonjovi sevgisi inancı birlikteliği. tüm bonjovi fanları için tekrar ederiz "bu konser kesin olucak ve gidicez" deriz...
in these arms
07-29-2008, 06:41 PM
deriz ,diyeceğizde,en azından ben bunu diycem ve hayatımda 1 kerede olsa bonjovi konserine gideceğim...
Kewser
07-29-2008, 06:52 PM
deriz ,diyeceğizde,en azından ben bunu diycem ve hayatımda 1 kerede olsa bonjovi konserine gideceğim...
Ahh işte çok güzel söyledin Barış abi!
İnancımızı korucaz.Biz o konseri izlicez,bir kere de olsa..
jbjkızı
07-29-2008, 10:52 PM
işte bu be özbi bitanesin valla tabii ki biz bonjovi fanıyız kolaymı oyle umutsuzluga kapılmak
Tam gaz ileri Jovistler :D İşte böyle azim ve kararlılıkla devam etmeliyiz, inancımızı yitirmeden umutlarımızı kırmadan. Bu arada Konserle ilgili yeni bir gelişme varmı??? 1 haftadır internete giremedimde, tatildeydim.
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.