Orijinalini görmek için tıklayınız : Supernatural
Diziyi izlemiyorum, ama belki bu haberden sonra izleyebilirim. Geçenlerde amerika'da gösterilen yeni bir bölümünde bu iki arkadaş arabada bon jovi dinlemiş, bon jovi rocks gibilerinden bişeyler demiş biri. Neyse uzatmayım, diziyi izleyenler veya merak edenler için işte o sahne:
http://www.smallvillevirtuality.com/crypt/s3/clips/norest/bonjovi.wmv (sağ tıklayıp farklı kaydedin)
jbjey88
05-31-2008, 05:43 PM
teşekkürler bu şarkıya kımse kayıtsız kalamıyor ... baya da içten söylemişler:D :p
Hallelujah
11-21-2008, 06:34 PM
İzlediğim tek dizi diyebilirim. Bon Jovi'yi tanıyıp bu kadar sevmeme sebep olduğu için bu kadar seviyorum belki de. Teşekkürler (:
in these arms
11-21-2008, 06:53 PM
süper ya,evde yalnız kaldığım anlar geldi aklıma ;)
bloody_mary
02-02-2009, 02:12 PM
işte benim dizim =)
bi aralar bu şarkı jensen'ın telefon zil sesi müziğiydi .
diziyi izleyen arkadaşlar bilirler.sadece şarkılarıyla deil, isimleriylede dizide bolca yer alır BJ. nitekim dean zamanında kendine richie samborra dan esinlenip richard samborra demiştr .kısaca BJ ruhunu diziinin herhangi bi biölümünde yaşamınız an meselesidir ..
bloody_mary
02-03-2009, 02:14 PM
diziyi izleyen arkadaşlar bilirler.sadece şarkılarıyla deil, isimleriylede dizide bolca yer alır BJ. nitekim dean zamanında kendine richie samborra dan esinlenip richard samborra demiştr .kısaca BJ ruhunu diziinin herhangi bi biölümünde yaşamınız an meselesidir ..
evet çok haklısın
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.