Orijinalini görmek için tıklayınız : Konser.. forum.. vesaire...
Aylardır söylememek için kendimi tutuyorum ama sonuçta burada biz bizeyiz, daha fazla içimde tutmama gerek yok diye düşündüm. Konu şu ki, taa eski forumdan başlayarak bugüne dek olanlara bakınca, nerede yanlış anlaşılma var diye merak ediyorum. Bu konser muhabbeti ortaya çıktığından beri en ufak bir olumsuz gelişme olduğunda site yönetimine gerek forumdan gerekse forum dışı yollardan biraz fazla tepki geldi arkadaşlar. Her seferinde daha da can sıkıcı oluyor bu durum. Açıkçası buna anlam veremiyorum.
Bu sitenin oluşturulması, sürdürülmesi, konserle ilgili yapılan (veya yapılmaya çalışılan) şeyler sadece Bon Jovi sevgisinden ileri gelen şeyler. Bu konularda emek ve zaman harcayan hiçkimsenin bir beklentisi, karı veya kazancı söz konusu değil. Ve tahmin edilenden çok fazla bir emek var ortada. Bununla beraber, yarın "konser olmayacak" diye bir açıklama gelse site yönetimi "Siz biz kandırdınız" naraları eşliğinde linç edilecekmiş gibi bir hava hakim forumda! Bu konser gerçekleşmezse herkes eşit derecede hayal kırıklığına uğrayıp üzülecek, galiba bu yeteri kadar netleşemedi bir türlü.
Unutmayalım ki amatör ruhla yola çıkıldı burada, fanlar adam gibi bir çatı altında toplansın dedik, ama eleştirilerin dozunun kaçması biraz fazla sıklaştı son zamanlarda. Buna hiç gerek yok. Hepimiz aynı nedenden buradayız. Aynı şeyi istiyoruz. Dolayısıyla, karşılıklı olarak daha yapıcı ve daha az kırıcı olursak, herşey daha iyi olur gibime geliyor. Aksi biraz haksızlık olmuyor mu sizce?
in these arms
05-30-2008, 01:05 PM
bu kadarıyla bile bence gurur duymamız gerekiyor,bu konser olmasa bile yapılamasa bile gösterilen bu çabanın ve emeğin karşılığı :konser olmadığı zamanki eleştriler olmamalı bencede,herkesin biraz elini vicdanına koyması gerekiyor,bende dahil herkes,yaptığımız şu işler dier forumlarda bile tartışıldı,yani elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık hepberaber,tabiki tatmin olamaynalar yöneticilerimize eleştrilerini söylemiş olabilirler,ben şöyle düşünüyorum ki;bu forumdaki yöneticilere bi haksızlık yapıldıysa yada yapılcaksa aynı oranda banada yapılır,bu forumda bi yönetici varsa ve bu vasfa o layık görülmüşse biraz yardımcı olmalı ve yapıcı olmalıyız die düşünüyorum
resmi sitedeki o habere biraz canım sıkıldı tabiki ama ne olursa olsun bişeylere inanmam gerekiyor ve o şeyde konserin olacağı .eğer olmazsa da bunu burdaki kimse yapmadı...burdaki herkes olması için uğraştı.
jbjey88
05-30-2008, 01:38 PM
bu kadarıyla bile bence gurur duymamız gerekiyor,bu konser olmasa bile yapılamasa bile gösterilen bu çabanın ve emeğin karşılığı :konser olmadığı zamanki eleştriler olmamalı bencede,herkesin biraz elini vicdanına koyması gerekiyor,bende dahil herkes,yaptığımız şu işler dier forumlarda bile tartışıldı,yani elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık hepberaber,tabiki tatmin olamaynalar yöneticilerimize eleştrilerini söylemiş olabilirler,ben şöyle düşünüyorum ki;bu forumdaki yöneticilere bi haksızlık yapıldıysa yada yapılcaksa aynı oranda banada yapılır,bu forumda bi yönetici varsa ve bu vasfa o layık görülmüşse biraz yardımcı olmalı ve yapıcı olmalıyız die düşünüyorum
resmi sitedeki o habere biraz canım sıkıldı tabiki ama ne olursa olsun bişeylere inanmam gerekiyor ve o şeyde konserin olacağı .eğer olmazsa da bunu burdaki kimse yapmadı...burdaki herkes olması için uğraştı.
kesinlıkle katılıyorum geldigimiz yol kolay değil eski siteden buraya kadar çok yol kat ettik ve bütün bunlar profesyonel eli değmeden yapıldı konser olsun ya da olamasın bunlar küçümsenecek şeyler degil en azından herkese bu fanların neler yapabileceğinı birazda olsun gösterdik .site yöneticilerine gelince bence bazı seylere bu kadar üzülmememeli facebookta ki eleştirilere falan sonuçta onlar sizin burda ne kadar emek harcadıgınızı bilmeyen insanlar :( siz elinizden gelenı yaptınız bence gönlünüz rahat olamalı ve son olarak içimde hala umut var benim konser olacakk:)
jbjkızı
05-30-2008, 05:28 PM
sna katılıyorum in these arms ve mine sanada oyle bu konuda özelikle bon jovi ve istanbulda gerçekleşecegi konser hakkında herkes çok titiz davranıyo ama bu konuda bizim forumumuza en çok yardımcı olan kşilerden biridir mine ve ona gerçekten çok teşekkür ediyorum fakat bencil olmayın arkadaşlar ve bu kadar yol kat etmişken herkesin dediği gibi bir konser için bu çirkin lafar hakedimiyor bu konuda mine ve in thesse armsa hemfikirim ve bu konuyu dogrulyan heerkesle biz ahmet beye istediğimiz şşeyi soyledik kabul etti ve bon jovi yi getirmek üzere işe kalkıştı aslında bu bile büyük bir iş bunun içn bnce herkes bu forumdaki kişilerin ve emek harcayan herkesin kıymetini bilmesi lazım
tuuuche
05-30-2008, 07:43 PM
Hey millet bu ne karamsarlık yahu ??? Kim söylemiş o lafları çekelim hemen kulaklarını !!! :) Bu sitedeki hiç kimse Mine'nin Alper'in ya da Uğurtan'ın emeğini gözardı edemez. Biz bilgisayarın başında otururken onlar koşuşturup duruyolar.
ÖÖÖööff aslında ne yazacağımı de bilemedim ama kişi ilk önce kendine bakmalı bi eleştiri yapmadan önce ...
Neyse daha önce de belirtmiştim.... OLURSA NE ALA, OLMAZSA PEKALA... Kendileri bilirler.. :)
Ozanisius
06-01-2008, 03:36 PM
Yaaa millet fazla abartmayalım.Ben hep iyimser bakmak istedim.Olursa süper olmazsa da can sağlığı...DVD izleriz bizde....Nolcak sanki...Ben eski foruma en başlarda üye oldum.Geçen sene haziran gibi...O zaman gündemde konser de yoktu.Biz fanclube üye olmuştuk.Burası fan club...Organizatörlük şirketi değilki...Herşey konser değil...O yüzden sitemizze fan club olarak bakıp öyle girelim siteye.O misyonla msj atalım.Admin ve moderatör arakadaşlarımıza fazla yüklenmeyelim...Sonuçta onlar da fan.Konser organizatörü değil....Burası fan club...Herşey var.Sadece konser değil...Albüm yorumları....Resimler...Paylaşımlar....O yüzden başta sitemizin sevgili yöneticilerine fazla yüklenmeyelim.Önceden dediğim gibi bu site açıldığında konser yoktu ortada...Burası fan club...O yüzden iyi günde kötü günde hep destek tam destek.Okey????Keyfinize bakın.Resim indirin.Video paylaşımları indirin.Fan clubun keyfini çukarın...Herkeze sitede eğlenceler:)
Mr.Josambo
06-02-2008, 08:30 PM
mine sonuna kadar katılıyorum sana, konser topiğinde mesajlara baktımda gerçekten görmem uzun sürmedi düşündüklerini,bncede bu saçma anlayıştan vazgeçilmeli, sonuçta sizde bizim gibi birer dinleyici ve sevensiniz, sizi paryla tutmuş yada çalıştırmıyoruz,siz bu sevgi için bişeyler yapmaya calısırken gönüllü olarak, burada gelmiş yapmak zorundaymışsınız gibi davranmak hata olur,
umarım bu konular sona erer,
iyi forumlar.
simorov riddle
06-03-2008, 11:49 AM
Yaaa millet fazla abartmayalım.Ben hep iyimser bakmak istedim.Olursa süper olmazsa da can sağlığı...DVD izleriz bizde....Nolcak sanki...Ben eski foruma en başlarda üye oldum.Geçen sene haziran gibi...O zaman gündemde konser de yoktu.Biz fanclube üye olmuştuk.Burası fan club...Organizatörlük şirketi değilki...Herşey konser değil...O yüzden sitemizze fan club olarak bakıp öyle girelim siteye.O misyonla msj atalım.Admin ve moderatör arakadaşlarımıza fazla yüklenmeyelim...Sonuçta onlar da fan.Konser organizatörü değil....Burası fan club...Herşey var.Sadece konser değil...Albüm yorumları....Resimler...Paylaşımlar....O yüzden başta sitemizin sevgili yöneticilerine fazla yüklenmeyelim.Önceden dediğim gibi bu site açıldığında konser yoktu ortada...Burası fan club...O yüzden iyi günde kötü günde hep destek tam destek.Okey????Keyfinize bakın.Resim indirin.Video paylaşımları indirin.Fan clubun keyfini çukarın...Herkeze sitede eğlenceler:)
merhabalar!
konu başlığını bugün gördüm (genelde haftada bir girebiliyorum siteye) ve Mine'nin yazısını okuyunca üzüldüm.
arkadaşımın dediklerine tamamen katılıyorum. bu site bir fan sitesi (güzel de bir fan sitesi), BonJovi Türkiye konserini organize eden bir şirket değil. bu forum yalnızca konserle ilgili olumlu-olumsuz haberleri bize bildirir (ne güzel işte, olaydan haberdar oluruz!) ve konserin gerçekleşmesini umar (hepimiz bunu umduğumuz için burda değil miyiz zaten?).
bu nedenle ''gönüllü'' olarak bu işe başlayan site yöneticilerine yıkıcı eleştiri yapılması oldukça ''saçma''. hatta site yöneticileri gerekenden fazla bile ilgi gösteriyorlar. foruma üye olduğumda ''merhaba'' maili aldığımı hatırlıyorum!
''BonJovi Türkiye Konseri'' başlığında bir bölüm açılacaksa, burda ''nereden kovboy şapkası alabileceğimizi'' konuşmalıyız bence! :)
facebook, başka siteler vs.de yapılan eleştirileri de eğer haklıysa dikkate alıp yanlış olan bişey varsa düzeltmeye çalışmalı, eğer haklı değilse de hiç mi hiç dikkate almamalı diye düşünüyorum.
burda BonJovi hayranlarıyla yazışıyor olduğum için mutluyum! şimdilik hoşçakalın!
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.