PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Headbang Dergisi Richie Sambora Yazısı

SPAWN-TheUndead
05-21-2008, 04:14 PM
Mutluluğun Formülü:Bir RİCHİR SAMBORA solosu

Deprasyondan kaçarken daha ağırına tutulursunuz.En iyisi müzik dinlemekmidir?Ama cuma cumartesi barlarda kafa zaten şişmiş haldedir,ne dinlemek lazımdır?İşte Richie Sambora o anda imdadımıza yetişir.Bon Jovi zaman zaman hızlı metalci yanımız tarafından dalga konusu olsada ilk 3 albüme sarılmadan uyuyamaz durumda oldugumuz da kaçınılmaz bir gerçektir.

Basşlıktanda zaten anladığınız üzere Bon Jovi müziğinde en çok Sambora sololarını severiz.Duygu yüklü,elle değil kalple çalınan sololardır bunlar.İçinde sevğide barındırır,öfke de.Zamanıda mekanıda unutturur.Sizi bambaşka yerlere sürükler.Sonra solonun başına alıp tekrar dinlersiniz.Tekrar...Tekrar...

Önce basit başlar,sonra birazcık daha karmaşıklaşır.Virtüözlük barındırmaz.Belki dünyanın en iyi gitaristinden en iyi soloları dinlemiyorsunuzdur ama o notaların kalpden geldiğine eminizdir.

Yazı işleri müdürü Çağlan Tekil'in yazısından richie ile ilgili olan bölümün alıntısıdır.

jbjey88
05-21-2008, 04:41 PM
başlangıçta söyledigi sadece ilk 3 albümle ilgili olanlarına katılmak benim için imkansız ama sambora için güzel yazmış.. gerçekten de kalbiyle çalıyo richie

in these arms
05-21-2008, 04:57 PM
zamanıda mekanıda unutturur cümlesi o kadar doğru ki,o kadar doğru ki..

Captain_Kidd
05-21-2008, 07:51 PM
Bon Jovinin sadece ilk 3 albümü olsaydı ondan sonrası olmasaydı şu an Bon Jovi fanı olmazdım

jbjey88
05-21-2008, 10:13 PM
Bon Jovinin sadece ilk 3 albümü olsaydı ondan sonrası olmasaydı şu an Bon Jovi fanı olmazdım
evet bende bunu söylemek istemiştim:)

tuuuche
05-21-2008, 11:12 PM
Şimdi doğru söze ne denir ki ??? Gerçekten Richie içinden gelerek çalıyo zaten.. yani o çalarkenki yüz ifadelerinden de anlıyosunuz.. :D yatmadan önce mi dinlenirmiş onlar ayıp yani :)

Ozanisius
05-22-2008, 11:07 PM
Yaa Alper çok fırsatçısın ben koycaktım siteye...Eline sağlık güzel paylaşım:)

SPAWN-TheUndead
05-23-2008, 01:26 PM
Önemli olan paylaşmak ;) İstersen yazmadıgım baş bölümleri de sen koy...

Ozanisius
05-23-2008, 04:02 PM
Önemli olan paylaşmak ;) İstersen yazmadıgım baş bölümleri de sen koy...

Dergiden bakıp elde yazıyorum yaa pek zaman yok...Sınaw geldi...İnş ÖSS'DEN sonra:)