PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jon 60 Minutes'de

Mine
05-17-2008, 02:04 PM
Resmi sitede "Bon Jovi's interview will be broadcast this Sunday, May 18, at 7 p.m. ET/PT." şeklinde duyurulmuş bulunuyor.
Jon'la bir röportaj izleyeceğiz/dinleyeceğiz yani! :)

Link de burada:

http://www.bonjovi.com/bonjovi/blog.php?uf_item_id=1-105334&uf_system_id=0 (http://www.bonjovi.com/bonjovi/blog.php?uf_item_id=1-105334&uf_system_id=0)

Mine
05-19-2008, 06:29 PM
Youtube'dan izlememiş veya izleyeymemiş olanlar için link:

http://www.cbsnews.com/stories/2008/05/15/60minutes/main4099645.shtml (http://www.cbsnews.com/stories/2008/05/15/60minutes/main4099645.shtml)

Görüntü ve ses kalitesi süper!

jbjkızı
05-20-2008, 03:47 PM
çok sağol minecim paylaşım için

jbjey88
05-21-2008, 12:44 AM
izledim çok güzel evdeki dev ekran beni bitirdi

in these arms
05-21-2008, 12:43 PM
daha öncede görmüştüm evini ama insan her görüşünde ayrı bi etkileniyo, ev deilde şato falan desek daha doğru olur heralde ,ayrıca bu kadar şan şöhret ve her türlü şeye karşı aile babası mnisyonunu ne kadar asil bi şekilde taşıdığıda ortada,örnek bir dünya starı ,bence jon u dier starlardan ayıran özellikte budur

Mine
05-21-2008, 10:55 PM
daha öncede görmüştüm evini ama insan her görüşünde ayrı bi etkileniyo, ev deilde şato falan desek daha doğru olur heralde ,ayrıca bu kadar şan şöhret ve her türlü şeye karşı aile babası mnisyonunu ne kadar asil bi şekilde taşıdığıda ortada,örnek bir dünya starı ,bence jon u dier starlardan ayıran özellikte budur

Evet ev hakikaten şahane, en mütevazi tabirle "malikane" diyorum ben.
Hele o televizyon... bitiriyor beni cidden:D

Ayrıca çok katılıyorum söylediklerine. Jon'u Jon yapan sadece müzikal kimliği, sahne ışığı, karizması filan değil. Aile hayatı, yaşamının her alanındaki istikrarı, çalışma ahlakı, yardımseverliği, bulaştığı her ama her işte ses getiren fark yaratan birşeyler yapma azmi... Tüm bu özellikler çok farklı kılıyor O'nu. Çok! :)

Mine
05-22-2008, 10:10 PM
Bu arada ben bu programda daha önce bilmediğim birşey öğrendim.

Jon, Richie ve Dave aynı hastanede doğmuşlar. Hem de aynı ebe tarafından! :)

jbjey88
05-23-2008, 01:50 AM
ebe'nin eli uğurluymus görüyo musun? bu arada Amerikada ebe var mı ya?:D

Mine
05-24-2008, 01:56 PM
Bu röportajda ilgimi çeken bazı yerleri çevirdim arkadaşlar.

Beklediği saygıyı görüp görmediği sorusuna Jon şöyle cevap veriyor:
“Bu nasıl bir saygı istediğinize ve saygıyı nasıl tanımladığınıza bağlı. Saygı görmek kalıcı olmak mıdır? Eve geldiğinizde ailenizin sizinle gurur duyuyor olması mıdır saygı? Bana sorduğunuz eleştirmenlerin tutumu mu bilmiyorum. Eleştirmenlerin ‘biricik’leri vardır, ben asla öyle olmayacağım. Bunu çoktan anladım.

“Bu sizin için çok iyi bir yıl oldu” cümlesine Jon şöyle karşılık veriyor: “Doktora popoma vurduğundan beri hiç kötü bir yıl yaşamadım zaten ben!”

“Sizin Fransız şatosu tarzında bir eviniz olacağını düşünmemiştim” diyor röportajı yapan adam, Jon da, “Gördün mü, ‘asla bir kitabı kapağına bakarak değerlendirme’ demişler işte!” diye cevap veriyor gülerek.

“Jon bu işin lideri. Bu kesin. Ve bu bir avantaj.” Diyor Richie. Röportajı yapan adam 1985’de Jon’un kontrat üzerindeki tek kişi olduğunu ve gruptaki diğer üyelerin O’nun çalışanları olarak belirtildiğini hatırlatıyor. Richie de “Bu doğruydu. Ve hala da böyle.” Diyor ve devam ediyor, “Bu çok orijinal bir pozisyon ve müzik işindeki en orijinal şey. Bizim birliğimizn nasıl bir dayanışma olduğunu da gösteriyor bence. Jon, herşeyin patronudur; hayırseverlik girişimlerinde, futbol takımında, şarkı yazarlığında, prodüksiyonda. O çok, çok zeki bir adam. Ve hepsinden önemlisi, hayal edebileceğiniz en iyi erkek kardeştir. Çok tutarlıdır. Her zaman. Geçtiğimiz yıl botunca başıma gelenler konusunda çok büyük yardımı oldu bana. Beni ayakta tuttu. Çalışmayı sürdürmemi sağladı.”

“Biz aynı dili konuşuyoruz. Aynı yerde büyüdük. Jon, David ve ben aynı hastanede aynı ebe tarafından dünyaya getirilmişiz hatta!” diye açıklıyor Richie ve David de diyor ki: “Bizimkisi evlilikten öte bir bağ. Boşanamayız birbirimizden. Bu gruptan ayrılmak ancak ölümle olur, anlatabiliyor muyum?”

Mine
05-24-2008, 01:59 PM
ebe'nin eli uğurluymus görüyo musun? bu arada Amerikada ebe var mı ya?:D

Eh tabii ki var. Jinekoloğa yardım edene ebe diyoruz hala modern tıpta ;)
Hatta artık ülkemizde de yükseköğrenim gerektiriyor ebe olmak.
Bu bölümde okuyanların genetik dersinde asistanlık yapıyorum 2 senedir, ebe deyip geçmemek lazım cidden önemli bir iş. Sadece doğumla bitmiyor iş. Bebekteki erken fark edilmesi gereken her sorun için iyi bir ebe bazen hekimden daha önemlidir yani.
Neyse, konumuzdan sapmayalım :D

Doğdukları hastane ve tüm personele koca bir alkış lazım, sonuca bakar mısınız:
Jon, Dave ve Richie!!! :)

king_o'swing
05-24-2008, 07:44 PM
Boşanmayın zaten :D

Till Death Do us Apart!