Orijinalini görmek için tıklayınız : Bon Jovi Hollanda Konseri - 13 Haziran, saat: 20.00 - Amsterdam Arena Stadı
UgUrTaN
05-13-2008, 05:49 PM
Merhaba Arkadaşlar,
Bon Jovi Turkey'in sesini yurt dışında da duyurmak amacıyla :D Hollanda konserine Esra ile beraber gitme kararı aldık.
Bu başlık altında seyahatimiz ve konser hakkında ayrıntılı haber, fotoğraf vb. bilgileri bulabileceksiniz.
Şu an uçak ve otel rezervasyonlarımızı yaptırmış durumdayız. Biletlerimizi zaten 6 ay önceden almıştık. Yakında vize için başvuru yapacağız. 12 Haziran gidiş, 16 Haziran ise dönüş tarihimiz.
Kewser
05-13-2008, 07:31 PM
Ooo süper Uğurtan abi!!!Çok sevindim..Bol eğlenceler!!!
SPAWN-TheUndead
05-14-2008, 12:54 AM
Hadi bakalım.Ordan bana BJ kupası falan al ha sakın unutma hediye isterim valla...
jbjey88
05-14-2008, 01:17 AM
bizim yerimizede eğlenin...
UgUrTaN
05-14-2008, 03:06 AM
teşekkür ederiz...merak etmeyin hepiniz için eğleneceğiz..;)
king_o'swing
05-14-2008, 03:46 AM
teşekkür ederiz...merak etmeyin hepiniz için eğleneceğiz..;)
Hiç şüphem yok :D
in these arms
05-14-2008, 12:14 PM
o stad zaten acaip bi stad sadece resimlerden biliyorum ve ajax tan biliyorum bi aralar hollanda ligini iyi takip ediyodum,ayrıca 2000 avrupa şampiyonasında arena nın tanıtımını içeren bi program da vardı,hakikaten acaip bi yer ve 5 yıldızlı bi konser sizi bekliyor vallahi değecek,bol bol eğlenin işte ne diyim :D zaten stad sıradan bile olsa bonjovi konseri işte ;)
UgUrTaN
05-17-2008, 09:45 PM
stad muhteşem tek kelimeyle...orda olup konseri hayal etmek bile heyecan vericiydi
Esra vizeyi aldı bu arada, çok rahat bi şekilde.. vize almak zordur, şöyledir, böyledir diyen arkadaşlara duyurulur. Belgeler tam oldumu endişeye gerek yok..
bende pin kodumu aldım, bu hafta randevu alıp gideceğim. belgeleri tamamladım.
tuuuche
05-17-2008, 10:27 PM
Sizin adınıza nasıl seviniyorum anlatamam...
Gidin...gezin...eğlenin... :cool:
JoviGirL!
05-17-2008, 10:32 PM
Jonu getirmeyi unutmayın :D:D
jbjey88
05-17-2008, 11:23 PM
bol bol fotograf çekin ve siteye koyun lütfeeennnnnn;) :)
bongiovanni
05-19-2008, 11:09 PM
uğurtan, 2 sene önce bizim Mine'yle olan HAND turnesi macerasına benzer bişey olucak galiba bu. Mine, 13 Mayıs Düsseldorf, ben 28 Mayıs Münih konserindeydim. Naçizane bikaç tavsiyem olabilir siz gitmeden, eğer istersen...
UgUrTaN
05-19-2008, 11:36 PM
tabiiki,
dinliyoruz....
jovistesra
05-21-2008, 12:41 PM
fotoğraf makinesine el koymazlarsa çok resim çekeceğim söz...
in these arms
05-21-2008, 12:50 PM
türkiye ile ilgili bi pankart düşünülüyor mu ,bizimde reklamımızı yapsanız nasıl olur ;)
en azından gruba hatırlatmak amacıyla :D
bongiovanni
05-21-2008, 08:46 PM
tabiiki,
dinliyoruz....
Şimdi şöyle ki, stada erken gitmenizi önerebilirim öncelikle. Eğer biletiniz saha içiyse tabi daha da erken... Ama tribündeyseniz, öğleden sonra 2-3 gibi uygun olabilir. Merchandising standlarına uğramadan etmeyin. Eğer yanınızda şarkılara eşlik etmeyen, sadece alkış tutan insanlar görürseniz garipsemeyin.
Ürünlerin pahalılığı ilk başta gözünüzü korkutabilir. Eğer düşünüyorsanız, 2 sen önce tişörtler 30-40 Euro civarındaydı. Bunun dışında bol bol fotoğraf çekin tabi. Jon konser boyunca yaklaşık 3-4 kez kıyafet değiştirebiliyor...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, unutulmaz bir macera olacağı kesin...
iyi eğlenceler
PS: biletlerinizi de sakın dalgaya düşüp atmayın, ondan büyük hatıra yok çünkü
UgUrTaN
05-21-2008, 09:29 PM
sabah erkenden orada olacağız orası kesin. Stada girmeden önce o havayı doya doya teneffüs edeceğiz :)
merchandising ürünlerinin çok pahalı olacağına şüphem yok, artık ucuz bişeyler bulmaya çalışcaz
Bilet dediğimiz şey ise sadece bi mailden ibaret :)
üzerinde barkod bulunan bir pdf sayfası sadece, basılı bilet değil yani, şimdiden 10 tane bastım bile, konser sonrası isteyene yollarım, hatıra die:)
sabah erkenden orada olacağız orası kesin. Stada girmeden önce o havayı doya doya teneffüs edeceğiz :)
merchandising ürünlerinin çok pahalı olacağına şüphem yok, artık ucuz bişeyler bulmaya çalışcaz
Bilet dediğimiz şey ise sadece bi mailden ibaret :)
üzerinde barkod bulunan bir pdf sayfası sadece, basılı bilet değil yani, şimdiden 10 tane bastım bile, konser sonrası isteyene yollarım, hatıra die:)
Merak etmeyin uygun fiyatlı birşeyler bulursunuz
Anahtarlık, bandana, rozet vs... onların fiyatları fena olmuyor. 5 Euro filan gibi.
Bir de tavsiyem (varsa) tourbook alın. Turneye ait fotoğraflar, bilgiler oluyor onun içinde. Çok çok güzel bi hatıra olur.
Ben HAND'inki almıştım, süper bişey :)
jbjkızı
05-24-2008, 12:42 AM
ayy çok şanslısın ugurtan jonu bolbol seyret izle ve dinle tadını çıkar herkesin dediği gibi jonu getirmeyi unutma hehe:D:D
UgUrTaN
05-27-2008, 09:44 AM
hollanda konsolosluğunun önünde randevu saatini bekliyorum.. belgeleri teslim edip pasaportumun posta ile bana yollanmasını bekleyeceğim artık :)
jbjey88
05-27-2008, 08:21 PM
hadi bakalım size iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler iyice seyredın artık bon jovi yi
SPAWN-TheUndead
05-27-2008, 08:25 PM
Ugurtan eger en ön saflarda olursan hani bir şans eseri richiden bir pena kapmaya çalış benim için.Yada bodozlama gir vagır give me a guitar diye :D
Diger isteklerimi bilion zati.(Elin boş dönde bak ne yapıyorum sana)
Hadi yolunuz açık olsun...
JoviGirL!
05-27-2008, 09:22 PM
Uğurtancığm banada sözün var :)
UgUrTaN
05-27-2008, 10:10 PM
:) merak etmeyin.. hepsi aklımda
jovistesra
05-28-2008, 03:23 PM
bi de hollanda fransa maçını koymuşlar o güne artık hatrınız için onu da izlicezzz:)
in these arms
05-28-2008, 04:28 PM
e herkes bişeyler istemiş :D Jon'a Mine gibi Turkey dedirtin bi kez daha bende onu istiyorum :D :D tabi bunun ses kaydı var görüntü kaydı varr artık halledin bi zahmet oraya kadar gidiyosunuz ;) dünyanın en şanslı insanlarından 2 sii
jbjkızı
05-28-2008, 04:58 PM
ama ben istemedim bişeyler ama ne istesem ki ben senden sadece çekeceğin fotoları bize ulaştırmanı istiyorum keyfini çıkar eger onlarla konusursan benden bahsetmeyi unutma sakın ha de yani bizim forumda arzu var de bayılıyo size de ona göre tmm
UgUrTaN
05-30-2008, 04:56 PM
Ewett.. benim vizede ulaştı elime..
biletlerde alındı..
artık yapacağımız tek şey konser gününü beklemek :p
tam olarak 14 gün 4 saat 8 dakika kaldı
jbjkızı
05-30-2008, 05:15 PM
ayy ugurtan çok şanslısın her zamanki dediğim gibi bol bol eglen cnm bak orda bzi temsil ediyosun ona gore sakın uutma bir pankart filan al tmm sen iyyi biilrsin zaten aman
Ewett.. benim vizede ulaştı elime..
biletlerde alındı..
artık yapacağımız tek şey konser gününü beklemek :p
tam olarak 14 gün 4 saat 8 dakika kaldı
HEPİMİZİN yerine tadını çıkarın ;)
Kewser
05-30-2008, 09:29 PM
Ahh süper yaa!Hepimiz için eglenin,bol bol eglenin,çok eglenin!!!Ayy ben olsam dayanamam yaa küt diye düşüp bayılırım!Gerçi inşallah o günleri de görcem..Neyse bol eglenceler!!!
Captain_Kidd
06-04-2008, 08:38 PM
Konsere 9 gün kaldı turnenin en iyi konserlerinden biri olacak hiç şüphem yok.Stada biraz erken gidin ve olabildiğince önlerde olmaya çalışın başka bişey istemiyorum :)
Mr.Josambo
06-04-2008, 09:16 PM
bizim içinde eğlenin ve güzel vakit geçirin ;)
in these arms
06-06-2008, 10:42 AM
Uğurtan ve Esra Klaplerinizi dinlemeyi ve duymayı isterdim nasıl bir heycandır acaba?
neyse unutmayın Jon a Turkey dedirtmeyi ve atacağınız çığlığı :D
jbjkızı
06-06-2008, 01:21 PM
ayy evt harika konuya değindin in these arms sakın uğurtan jona turkey dedirttirmeden donme ona gore şöyle bir pankart hazırlayın bonjoviturkey fanclub diye ayyy süper olucak çocuklar herkesin dediği gibi iyi egklencelerrr
jovistesra
06-06-2008, 01:32 PM
Şu an itibariyle sadece 1 hafta kaldı uğurtanın bilet saha içi benm değil malesef ama stad önünde takas yapabilmeyi düşünüyoruz...ya ölsem gam yemem cümlesi tam da burda denir heralde bi göreyim.tokyo konserini izledim dün 2008 lost highway turu iyice girdim havaya:)
UgUrTaN
06-06-2008, 06:05 PM
Merhabalar,
Yolculuğumuzun detaylarını Esra ile birlikte az önce netleştirdik.. Programımız şu şekilde olacak..
Uçağımız 12 haziran saat 13.55 te kalkıyor. Akşam saat 17.00 de Amsterdam'da olacağız.
Gece Amsterdam'ı gezeceğiz, ertesi gün sabah erkenden stada gidip, tüm gün ve geceyi doyasıya BJ ile geçireceğiz...
14 haziran cumartesi sabahı eşyalarımızı toplayıp Rotterdam'a geçeceğiz. Tüm gün Rotterdam'ı gezdikten sonra gece 23.00 te otobüs ile Paris'e doğru yola çıkacağız.
15 haziran pazar günü saat 6.00 da Paris'te oluyoruz. Bütün günü Paris'i gezerek geçirdikten sonra gece saat 23.15 te Amsterdam'a doğru otobüsle hareket edeceğiz.
16 haziran sabahı saat 6.30 da Amsterdam'da oluyoruz ve saat 11.15 te İstanbul'a doğru hareket edeceğiz...
Sanırım mükemmele yakın bi plan oldu :D:D
jovistesra
06-06-2008, 06:07 PM
tabi benim bi de istanbuldan ankaraya dönüşüm var:)
Kewser
06-06-2008, 06:30 PM
Kesinlikle mükemmel bi plan!Sizin adınıza çok seviniyorum,bol bol coşun!Jon'a Richie'ye Tico'ya David'e selamlarımı iletin :D :D :D :D
Merhabalar,
Yolculuğumuzun detaylarını Esra ile birlikte az önce netleştirdik.. Programımız şu şekilde olacak..
Uçağımız 12 haziran saat 13.55 te kalkıyor. Akşam saat 17.00 de Amsterdam'da olacağız.
Gece Amsterdam'ı gezeceğiz, ertesi gün sabah erkenden stada gidip, tüm gün ve geceyi doyasıya BJ ile geçireceğiz...
14 haziran cumartesi sabahı eşyalarımızı toplayıp Rotterdam'a geçeceğiz. Tüm gün Rotterdam'ı gezdikten sonra gece 23.00 te otobüs ile Paris'e doğru yola çıkacağız.
15 haziran pazar günü saat 6.00 da Paris'te oluyoruz. Bütün günü Paris'i gezerek geçirdikten sonra gece saat 23.15 te Amsterdam'a doğru otobüsle hareket edeceğiz.
16 haziran sabahı saat 6.30 da Amsterdam'da oluyoruz ve saat 11.15 te İstanbul'a doğru hareket edeceğiz...
Sanırım mükemmele yakın bi plan oldu :D:D
Kulağa süper geliyor bu program!
Doyasıya tadını çıkarın!!! (hepimizin yerine ;))
misslakers28
06-06-2008, 11:25 PM
ne mutlu onlara...
UgUrTaN
06-11-2008, 08:28 PM
ve büyük gün geldi.....
yarın kısmetse TR saatiyle 18.00 gibi Amsterdamda olacağız..
Ayy ne güzeell, sizin adınıza çok seviniyorum çok şanslısınız. Beni bile heyecan sardı:D Şimdiden hayırlı yolculuklar. Bizler için güzel fotoğraflar çekin:D Pankart falan açıcakmısınız??? Açıcaksanız Neden Türkiye'ye gelmiyorsunuz yazın:mad:
jbjkızı
06-11-2008, 10:30 PM
evt nur dogru soyluyosun ama adamlar kızıp sonra hiç gelmemezlik yapmasınlar siz sadece soyle bizim sitenin adını pankarta yazın türkey falan diyin işte ayy konsere giden sizsiniz ben plan yapıyorum acayip biriyim yawww:D:D:D
UgUrTaN
06-13-2008, 11:22 AM
Amsterdam dan sevgiler...
Merhaba BJ ahalisi' .... su an Esra ile birlikte oteldeyiz...ogleden sonra stada dogru yola cikacagiz...
ve aksam turkiye saatiyle 11.30 da dunyadan ayrilacagiz...
hepiniz adina eglenecegiz tabii ki :))
Mr.Josambo
06-13-2008, 01:17 PM
way anasını sayın seyirciler :D
jbjkızı
06-13-2008, 02:18 PM
evt ugurtan hollandada konmsere gitti harika birşey bu inşallah bize harika resim ve vidyolar getirirsin ugurcm
Sen süper bir insansın ya taa nerelerden bize ulaşıyorsun:D , Çok teşekkürler Uğurtan. Eeee bizlerede tabiki iyi eğlenceler demek düşüyor:)
jbjey88
06-13-2008, 09:45 PM
rüya gibi bişey olmalı vay canına...
Kewser
06-13-2008, 10:21 PM
Şuan konser başlamışmıdır arkadaşlar,kaçta başlicaktı???
Ahh ahh süper yaa!..
Captain_Kidd
06-13-2008, 10:34 PM
Konser başladığı andan itibaren dakika dakika hangi şarkıları çaldıalar bende burada canlı yayında olacam isteyen takip edebilir :)
Şu anki gelişmelere bakacak olursak... Uğurtan ve Esra Amsterdam'dan sonra Bruksel konserine de gidecekler!!! Ne muhteşem değil mi???
Döndüklerinde bize anlatacakları çok şey olacak!!! :) Dört gözle bekliyorum şahsen! :)
Kewser
06-13-2008, 10:37 PM
Saat 20:00'deymiş yaa koskocaman başlık,görmedim.Çüş :D
Evet yaa süper,geldiklerinde bissürü resim felan,bize anlatcakları çok şey olcak!!!
SPAWN-TheUndead
06-14-2008, 01:43 AM
Konserin 1 saati geride kaldı :D Damm...
UgUrTaN
06-14-2008, 04:18 AM
Ve konser bitti... ruya gibiydi.. muhtesem bir konser oldu .. Kesinlikle anlatilamaz bir sey bu...
Planlarimizi degistirdik.. Yarin sabahtan Bruksele gecerek ordaki konseride izleyecegiz.... konser biter bitmez parise dogru yola cikacagiz...
Ayrintilari ve her iki konserden resim ve videolari turkiye ye dondugumuzde yollayacagiz...
Hepinize kucak dolusu sevgiler...
Ugurtan & Esra
Şimdi konser hakkında birkaç yorum okudum da, harika bir konser olmuş anlaşılan.
Setlist:
ROCKING ALL OVER THE WORLD
LOST HIGHWAY
BORN TO BE MY BABY
BAD NAME
RAISE YOUR HANDS
SLEEP with Jumping Jack Flash and Gimme some Lovin'
WHOLE LOTTA LEAVIN'
IN THESE ARMS - Dave
DIAMOND RING :eek: (Önlerdeki bir banner'ı görüp çalmaya karar vermişler)
ALWAYS
CAPT. CRASH
JUST OLDER
SATURDAY NIGHT
WE GOT IT GOING ON
IT´S MY LIFE
KEEP THE FAITH (Jungle version)
I'll Be There Fpr You - Richie
BLAZE OF GLORY
BLOOD ON BLOOD
HAND
WHO SAYS
PRAYER
Bis:
STICK TO YOUR GUNS :eek::eek::eek: (Jon bu şarkıyı ilk defa çaldıklarını söylemiş)
WANTED
Planlarimizi degistirdik.. Yarin sabahtan Bruksele gecerek ordaki konseride izleyecegiz.... konser biter bitmez parise dogru yola cikacagiz...
Kesinlikle çok doğru bir karar almışsınız bence. Benim de planlarımda (hayallerimde:rolleyes:) oraya kadar gitmişken birkaç konser görmek var.
Captain_Kidd
06-14-2008, 12:16 PM
İnanılmaz Stick To Your Guns sadece 1 kere çalınmıştı daha önce 15 Aralık 1988 Brüksel konserinde Jonun çaldıklarını hatırlamaması normal :) Ama gerçekten çok sevindim Diamond Ring ve Always de çok iyi ayrıntılı yorumları bekliyoruz
Captain_Kidd
06-14-2008, 01:28 PM
Brüksel konseride bugünmüş 24 saat ara ile 2 konser izlemiş olacaklar :)
tuuuche
06-14-2008, 01:30 PM
Ne kadar şanslılarmış.. Stick To Your Guns ... !!!!
Umarım bugünde bu kadar iyi bi setlist seyrederler... :)
Kewser
06-14-2008, 02:36 PM
Ahh süper yaa!!!Şahane bi setlist,ve Stick to your guns!!! :eek:
Çok şanslılar gerçektende!!!2 konser birden..
Youtube'a videolar düşmeye başladı. Gerçekten de olağanüstü bir konser olduğu görünüyor.
Always'in sonundaki solo gitgide uzuyor, bu seferki de inanılmaz.
Stick To Your Guns da beni çok etkileyen birşey var. O da öndeki seyircilerin kağıtlara hazırladıkları şarkı sözlerini gruba tutuyor olması ve Jon&Richie'nin ordan bakarak söylemesi. Yani burda etkileyici olan, bu kadar profesyonel bir prodüksiyonda bu adamların bu kadar spontane kalabilmesi ve ordaki hazırlıklı seyircileri kırmayıp şarkıyı söylemeleri (Richie şarkının başında Jon'a şarkıdaki birkaç akoru göstermiş :)). Burda o hayranları da kutlamak lazım. Bunları belgeselde görecek olmak beni çok heyecanlandırıyor ki, yönetmenin oscar sayısı kadar bile IQ'su varsa, böyle önemli bir anı filme koyar diye düşünüyorum:D.
Diamond Ring'i de çok beğendim, youtube'a düşen seyirci çekimi videosunu isteyenler aşağıdan indirebilir ;)
http://rapidshare.com/files/122365236/Diamond_Ring___Amsterdam__13.06.08_.rar.html
Captain_Kidd
06-14-2008, 05:16 PM
Amsterdam konserinin mükemmel olcağından şüphem yoktu bu stadtaki verdikleri bütün konserler özel olmuştur herzaman.Bende izledim youtube tan Always yine mükemmel bu turnede ilk çaldıkları günden beri her seferinde daha iyiye gidiyo.Diamond Ring te çok iyi.Stick To Your Guns ta ilk izlediğim videoda belli olmuyodu seyircinin gruba şarkı sözlerini tuttuğu sonradan izleyince anladım neden Jonun sürekli öndekilere baktığını :)
tuuuche
06-14-2008, 05:21 PM
Always'i ben de seyrettim.. ÇOOOK güzeldi yaa. Saonra onlara eşlik eden o bi stad dolusu insanın içinde Uğurtan Ve Esra olduğunu düşününce onlar adına bikaç misli daha sevindim.. :) Stick to your guns'ı bulamadım ama izlerim canım onu da... Bu arada bu olaya da fanların azmi isteği diyebiliriz.. :)
SPAWN-TheUndead
06-14-2008, 06:04 PM
Süper ya.İyide nasıl bilet bulucaklar ki bilet varmıdır.Aylar öncesinden bitiyor ya hani nasıl olucak bu iş acaba.
Birde bugun hayatımdaki en ilginç rüyalardan birini gördüm arkadaşlar.Bahsetmeden olmaz hep bu ugurtan yüzünden :D
Sonunda beklenen gerçekleşmiş ve BJ türkiye konseri yapılmakta.Konserde en öndeyiz.Bad Medicine çalıyor.Herkezde bir ön sıraya geçme çabası falan var.Neyse öyle böyle derken işte konser bitiyor.Sonra 2. kez sahneye geliyorlar tam parça çalıcaklar birden arkadan öne bir kadın fırlıyor.Kilolu bir teyze.Jona bagrıyor işte oglum niye gene geldiniz gitmedinizmi hadi bırakında bir evimize gidelim falan diyor.Başımız şişti burda dır dır gece vakti çekilmez oglum ANLAMIYORUM Kİ ŞARKILARINI falan diyor jona.Jonda tamam teyze sana tükçe çalalım diyor.Mesela biz aynadan ölünce sevemessem seni parçasını seviyoruz diyor.Sonra o anda grup üyeleri bagrıyor çalmasını biliyoruz diye falan :D Jon işte bazen konserlerde cover çalarız diyor işte guns ve whitesnake falan.
Sonra başlıyorlar ölünce sevemessem seni çalmaya :D jon söylüyor richir solosunu atoıyor falan.
Böle birşey işte yurdum insanı :D
Kewser
06-14-2008, 07:09 PM
Aman Alper süper yaa!!!:D :D :D Ne rüyaymış begidip tekrar geliyolar sahneye,Ayna mı dinliyolarmış anlamadım tam.:D :D:D O teyze de bi alemmiş,agzının payını verseydin.:D :D :D
tuuuche
06-14-2008, 07:12 PM
Sizde açılırmı bilmiyorum ama ... Stick To Your Guns linkleri...
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/ab3edb1344f13e5875ee36df0f92872dde81d798dd204ce680 ec96326382ff1ff47b2335f533616816650
http://www.youtubeunblock.com/index.php/1010110A/ab3edb1344f13e5875ee36df0f92872dde81d798dd204ce680 ec96326388de33f12c6001a647540116650
Muhteşemdi :D
Kewser
06-14-2008, 07:43 PM
Bende açldı Tugçe çok teşkkürler,gerçekten muhteşemmiş!
Süper ya.İyide nasıl bilet bulucaklar ki bilet varmıdır.Aylar öncesinden bitiyor ya hani nasıl olucak bu iş acaba.
Birde bugun hayatımdaki en ilginç rüyalardan birini gördüm arkadaşlar.Bahsetmeden olmaz hep bu ugurtan yüzünden :D
Sonunda beklenen gerçekleşmiş ve BJ türkiye konseri yapılmakta.Konserde en öndeyiz.Bad Medicine çalıyor.Herkezde bir ön sıraya geçme çabası falan var.Neyse öyle böyle derken işte konser bitiyor.Sonra 2. kez sahneye geliyorlar tam parça çalıcaklar birden arkadan öne bir kadın fırlıyor.Kilolu bir teyze.Jona bagrıyor işte oglum niye gene geldiniz gitmedinizmi hadi bırakında bir evimize gidelim falan diyor.Başımız şişti burda dır dır gece vakti çekilmez oglum ANLAMIYORUM Kİ ŞARKILARINI falan diyor jona.Jonda tamam teyze sana tükçe çalalım diyor.Mesela biz aynadan ölünce sevemessem seni parçasını seviyoruz diyor.Sonra o anda grup üyeleri bagrıyor çalmasını biliyoruz diye falan :D Jon işte bazen konserlerde cover çalarız diyor işte guns ve whitesnake falan.
Sonra başlıyorlar ölünce sevemessem seni çalmaya :D jon söylüyor richir solosunu atoıyor falan.
Böle birşey işte yurdum insanı :D
:D Allah iyiliğini versin Alper. Ne rüyaymış be film gibi. Ayna'da ne alakaysa :D Aslında bir iki ay önce bende çok komik bir rüya görmüştüm, benimkisi seninkinden de alakasız:D Bon Jovi bizim mahallenin süper marketinde:D Nasılmııı?? Şöyle; BJ konseri olmamış olamamış (Allah korusun) bunlar gelmişler ellerinde poşetler falan alışveriş yapıyorlar ben o sırada markete giriyorum bunları görüyorum hem çok seviniyorum hemde görmemezlikten geliyorum çünkü gelmedikleri için çok gıcığım onlara:D İstanbul'a gelmiyorlar Bursa'da ne işleri var bunların falan diyorum içimden. Jon çok ilginçtir aynı senin rüyanda olduğu gibi Türkçe konuşmaya başlıyor Richie ve diğer grup üyelerine dönerek '' bu bizim fanımız değilmi neden bizi tanımadı???'' diyor Traji komik :D Hepimiz oynatmaya başladık artık. Rüyalara girer oldular.Eveet yok mu arttıran:D
Stick To Your Guns da beni çok etkileyen birşey var. O da öndeki seyircilerin kağıtlara hazırladıkları şarkı sözlerini gruba tutuyor olması ve Jon&Richie'nin ordan bakarak söylemesi. Yani burda etkileyici olan, bu kadar profesyonel bir prodüksiyonda bu adamların bu kadar spontane kalabilmesi ve ordaki hazırlıklı seyircileri kırmayıp şarkıyı söylemeleri (Richie şarkının başında Jon'a şarkıdaki birkaç akoru göstermiş :)). Burda o hayranları da kutlamak lazım. Bunları belgeselde görecek olmak beni çok heyecanlandırıyor ki, yönetmenin oscar sayısı kadar bile IQ'su varsa, böyle önemli bir anı filme koyar diye düşünüyorum:D.
Gerçekten tüyleri diken diken edecek güzellikte bir performans, ve inanılmaz birşey, ben de çok etkilendim seyircilerdeki sözleri okuyarak söylemeleri. Muazzam birşey ya!
Bunu sahnedeki ekrana da yansıtmışlar... Tek keilmeyle muhteşem!!!
http://img372.imageshack.us/img372/7151/stygla1.jpg
county
06-14-2008, 09:18 PM
gerçekten stick to your guns'ı çalmaları süper sözleri seyircilerden okumaları ayrı bir süper, çok güzel bir konser olmuş
jbjkızı
06-14-2008, 09:22 PM
ayy alper rüyana bayıldım ayrıca vidyoda cok süper harika birşey bu yaa keşke orda olabilseydim offf inşallah artık ne diyelim darısı başımıza arkadaslarrr:D
Captain_Kidd
06-14-2008, 11:37 PM
Bürüksel konseri başlayalı baya oluyo.Bizimkiler kesin gittimi ?
Şuana kadar çalınan şarkılar
Lost Highway
Born To Be My Baby
You Give Love A Bad Name
Raise Your Hands
One Wild Night
I'll Sleep When I'm Dead
In These Arms
Captain_Kidd
06-15-2008, 12:20 AM
Evet şu an Dry County yi çaldıkları haberi ulaştı.Bu turnede ilk kez çalıyolar umarım gitmişlerdir konsere bende boşuna yırtmıyorumdur kendimi burda :)
Kewser
06-15-2008, 12:23 AM
İnş gitmişlerdir,zaten gitmeseler burda olup haber verirlerdi,diye tahmin ediyorum.Bu arada Dry county ye çok şaşırdım,eger ordalarsa çok şanslılar!!!Vay diyorum başka bişi demiyorum,ahh..
Captain_Kidd
06-15-2008, 12:48 AM
Evet One Wild Night ve Dry County den sonra Living In Sin de çalınmış bulunmakta güzel bir gece oluyo
jbjey88
06-15-2008, 12:59 AM
offf imrendikçe içim bir kötü oluyo onlarla beraber olmak vardı
Mr.Josambo
06-15-2008, 04:29 AM
bende rüyamda görmüştüm grubu ve doğal olarak yine türkçe konuşuyorlardı
ben grupla beraber normal bi evdemi ne yaşıyordum
rüyam muhteşemdi baya oldu hatırlamıyorum ama jonla bi elbise yüzünden kavga ediyoduk , kıyafetimimi ne istiyodu vermiyodum falan, çok uzun gelmişti o zaman rüya sanki gerçek gibiydi baya şey olmuştuda hatırlamıyorum valla :D
UgUrTaN
06-15-2008, 10:14 AM
Merhabalar...
Meraklanmayin, Bruksel konserinede gittik
inanilmaz bir sey yasamis bulunuyoruz 24 saatten az bi surede 2 konser...
su an hizli trenle parise gecmek uzereyiz
detaylari turkiyeye donunce yazacagiz
hepinizi opuyoruz
SPAWN-TheUndead
06-15-2008, 11:00 AM
Türkiyeye dönebilirseniz tabi.Bu gidişte tüm tura gidiceksiniz.Onuda geç abd dekilerede katılın tam olsun bare :D sonra tr ye dönüş paranız kalmıcak. :D
Bir tadı alan bırakamıyor yahu... :D
Captain_Kidd
06-15-2008, 12:15 PM
14 Haziran 2008 King Bauduin Stadium,Brussels-BELÇİKA
SETLIST:
1.Lost Highway
2.Born To Be My Baby
3.You Give Love A Bad Name
4.Raise Your Hands
5.I'll Sleep When I'm Dead w/ Rockin all over the world / Start me up)
5.One Wild Night
6.In These Arms
7.Story Of My Life
8.Any Other Day
9.Capt. Crash
10.Keep The Faith
11.Have A Nice Day
12.It's My Life
13.Blaze Of Glory
14.Blood On Blood
15.I'll Be There For You
16.Dry County
17.Last Man Standing
18.Who Says You Can't Go Home
19.Livin' On A Prayer
Bis:
21.Living In Sin
22.Wanted Dead Or Alive
23.Bad Medicine / Shout
Hem Dry County hem Livin' in Sin!!!! Ne muazzam birşey olmalı!!! Bi de One Wild Night! Off offff süper bir gece yaşamış olmalı bizimkiler, ayrıntıları heyecanla bekliyorum açıkçası. Her iki konserde harika olmuş okuduğum/duyduğum kadarıyla (Stick To Your Guns yahu! Daha ne diyeyim!!!), bakalım Uğurtan'la Esra neler anlatcak bize....
Dört gözle bekliyorum! :D
SPAWN-TheUndead
06-15-2008, 12:59 PM
Gitmediğime yanıyorum bende burda :D
in these arms
06-15-2008, 02:21 PM
rüya gibi ya rüya ..acaip merak ettim çabuk gelin de bizde yaşayalım şu konserleri :D
Nedir bu bizim insanımızın şansı diyorum, her giden Dry County dinliyor ne güzel :cool:
Kewser
06-15-2008, 06:01 PM
Ahh süper yaa!Muhteşem bi 24 saat geçirmişiniz,ne güzel.Bi gelseler de bizde sevinsek..
24 saatte 2 konser? :eek: Müthiş ya! O adrenalin artık 1 ay bırakmaz heralde yakanızı :D Bir an önce dönün de anlatın nasıldı konserLER, bonjoviturkey olarak herkez merak içinde sanırım :) setlistlere ve youtube düşen görüntülere bakılırsa harbi iyiymiş her ikisi de. Ama galiba Amsterdam Bruksel'den daha coşkulu geçmiş gibi. Neyse artık Uğurtan abiler gelince anlatırlar herşeyi. bekliyoruz :)
king_o'swing
06-15-2008, 10:37 PM
Acayip kıskanıyorum, imreniyorum ve bunu tarif edecek bütün kelimelere açığım,,,sırf kıskançlığımdan bu başlığa bakmıyordum bile STICK TO YOUR GUNS ı çaldıklarını öğrendikten sonra,,tüm söyleyeceklerim bu kadar hala kıskançlık pençesinde kıvranıyorum çünkü =)
Acayip kıskanıyorum, imreniyorum ve bunu tarif edecek bütün kelimelere açığım,,,sırf kıskançlığımdan bu başlığa bakmıyordum bile STICK TO YOUR GUNS ı çaldıklarını öğrendikten sonra,,tüm söyleyeceklerim bu kadar hala kıskançlık pençesinde kıvranıyorum çünkü =)
Kıskanmamak elde değil di mi? Ablamın bazı arkadaşları var, her turne 7-8 konsere gidiyorlar, resmen krize giriyo ablam bazen, haksız da diil yani! Ama burda durum daha farklı, sonuçta gidenler yabancımız deği, Uğurtan abiler yani. Umarım burdaki herkezin yerine coşup eğlenmişlerdir. Yerleri nasıldı, ne kadar yakındılar, sağda solda ortada nerdeydiler ben onu da merak ediyorum
Captain_Kidd
06-15-2008, 11:52 PM
Bürüksel konserinden Richienin sololarını içeren bir video Dry County de yer almakta
http://www.youtubeunblock.com/index.php/1010110A/8f85602ea7b27dd0a41646cc33cf37ee48e44d6f29eed390ec 862f363491950ca12fecca8a31c20017324
Buda yine Bürükselden Have A Nice Day
http://www.youtubeunblock.com/index.php/1010110A/8bef0f8d864d004bb87b5da52c2f80dca2a9c5178dcfe60f7d b95f7c9f42ec3c45c9d4c0f52dc15617490
king_o'swing
06-16-2008, 06:05 PM
Kıskanmamak elde değil di mi? Ablamın bazı arkadaşları var, her turne 7-8 konsere gidiyorlar, resmen krize giriyo ablam bazen, haksız da diil yani! Ama burda durum daha farklı, sonuçta gidenler yabancımız deği, Uğurtan abiler yani. Umarım burdaki herkezin yerine coşup eğlenmişlerdir. Yerleri nasıldı, ne kadar yakındılar, sağda solda ortada nerdeydiler ben onu da merak ediyorum
bende bunu anlamıyorum abi, adamlar gitti eğlendi nası benim yerime gidip coşup eğlenebilir, geçelim bunları arkadaşım :D İşin gerçeği şu: Uğurtan ve Esra konsere gitti, eğlendi bende burda kös kös oturdum, neyse en azından tanıdıklar gitti diye acım da hafifleyecek değil =)
Abartmış olabilirim, ama bi bon jovi konserine gitmeyi bende gerçekten isterim de o yüzden =)
SPAWN-TheUndead
06-16-2008, 06:33 PM
Öyle tabi ama işte para biriktir sende git yapılacak bişey yok.Ben bu yıl aylıgımı eve verdigim için gidemedim.Yoksa o grupda bende olucaktım.En başından konuşmuştuk esra ben ugurtan gidiyorduk ama aile faktörü girdi.Yardım etmem gerekti aileme.
jbjkızı
06-16-2008, 07:30 PM
ayyy yahu siz yine iyisiniz aylıgınız avra para alıyosunuz ya biz daha calışcak durumda olmadıgmız için konser yuzu goremiyorum babamdan bu yaz için izin aldımda su bilet parasını cıkarmak için çalışmaya yoksa onada gondermicek adam hem kendisi diyo off bon joviye gidilmezmi diye bana gelince yok halk konseriymiş yok içkili olurmus jmus ayy banane orda can versem bile gitmek istiyorum ama sartlar işte ahhh neden bir kız olarak dogdum ki sırf bu yuzden kendi cinsiyetimden nefret ediyorum bir 18 ol diyo ee 2 yıl sonre 18im zaten şimdi gitsem nolur bazen su ebeveynleri hiç anlamıyorum bu arada konserlerdeki şarkılara bayıldım hele one wild night en sevdigim sarkı vayyy be o havayı gormek isterdimm :D:D:D
UgUrTaN
06-16-2008, 09:05 PM
Herkese selamlar...
Şu an itibarıyla salonda oturmuş, laptopu kucağıma almış ve birazdan sizlere yazacağım şeyleri kafamda planlarken o anları yeniden yaşamanın keyfini çıkarıyorum :))
Anlatacak o kadar çok şey varki...
parça parça anlatacağım, çekebildiğimiz resim ve videoları ise yükledikçe sizinle paylaşacağım...
Haydi.. başlayalım
UgUrTaN
06-16-2008, 09:13 PM
Gün 1 - Amsterdama Gidiş
12 Haziran günü saat 17.00 civarı sorunsuz bi şekilde Amsterdama indik ve kalacağımız yere yerleştik.
Aklımızda olan tek şey bir an önce stada gidip ortama bakmaktı. Stada vardığımızda kısa süreli bir şok yaşadık...Stadın herhangi bir yerinde ertesi gün konser olacakmış gibi hiç bir hareket yoktu. Bir tek bon jovi afişi bile yoktu.
Durumu garipseyerek stattan ayrıldık ve şehir merkezine döndük.. Hedefimiz tabiiki Hard Rock cafeydi. Bu arada havanın saat 23.00 te karardığınıda belirteyim..
Hard Rock cafede aradığımız şeyi bulduk tabiiki :) Richie nin gitarınında yer aldığı BJ köşesi !!!
Resimlerimizi çekip otele döndük ve ertesi günün heyecanıyla uykuya daldık..
UgUrTaN
06-16-2008, 09:24 PM
Gün 2 - Konser Öncesi..
Cuma günü sabah ilk hedefimiz Madame Tussaud müzesiydi. Aradığımız şeyi şöylemeye gerek varmı :D:D
Bire bir boyutlardaki Jon Bon Jovi balmumu heykeliyle samimi :p resimlerimizi çektikten sonra bisiklet kiralayarak merkezden 8 km uzaktaki stada doğru şehir turuna çıktık.
Geze geze saat 12 gibi stada geldik. Hedefimiz Esra için saha içi bileti bulmaktı. Ben yılbaşından önce almıştım biletimi. Esra ise daha sonradan aldığı için ancak tribunden yer bulabilmişti.
Görevliye sorduğumuzda bilet satışının saat 14.00 te başlayacağını söyledi. Bizde orada gişenin açılmasını bekledik. Gişe açıldığında görevli memur saha içi biletin kalmadığını ama tribun bileti bulunduğunu belirtti.
Bizde seyirciler arasında bilet satan birilerini bulmayı düşündük ve elindeki fazla bileti satmaya çalışan bi bayandan neredeyse yarı fiyatına saha içi bileti bulduk :)
Mutlu ve mesut bir şekilde bisikletle şehir merkezine geze geze döndük. Bisikletleri bıraktıktan ve konser için hazırlandıktan sonra metro ile stada doğru yola çıktık...
UgUrTaN
06-16-2008, 09:37 PM
Bon Jovi Amsterdam Konseri
Stada saat 16.00 gibi vardık. İlk hedef merchandising standıydı. En büyük düş kırıklığını burada yaşadık. BJ tişörtleri diye saattıkları şeyler o kadar kalitesiz ve pahalıydıki anlatamam. Pazardan alacağınız 5 ytl lik bi tişörte BJ fotoğrafı bastırıp giyseniz çok daha kaliteli dururdu. Fiyatlar 60 YTL den başlıyordu..
Özellikle sweat almayı düşünerek hazırlıksız gelen ben öyle bişey olmadığını görünce amsterdam ayazında üzerimdeki tişörtle kala kaldım. Hava gerçekten soğuktu. Esrada sadece ince bir kot mont getirmişti. Çok üşüdük..
Birde bunun üstüne sırada beklerken yağan yağmur eklenince baya zorlandık. Resmen donduk..
Daha önce saat 20.00 de başlayacağı söylenen konser Hollandanın euro 2008 maçı nedeniyle saat 22.30 a alınmıştı. bizi saat 19.30 a kadar dışarda beklettiler...
Kapılar açıldığında koşarak yerimizi aldık. sahne önünde fan clup için hazırlanan yer bulunuyordu. Tahmini 30 metre uzakta ise bizim bölüm başlıyordu. Sahnenin hafif sağında neredeyse tam karşıdan barikatın hemen dibinden yerimizi aldık
UgUrTaN
06-16-2008, 09:46 PM
saat 20.45 te Hollanda - fransa maçını yaklaşık 50.000 hollandalı ile beraber izledik.. Maçıda hollanda farklı kazanınca iyice çoştu millet...
BU arada sahneden bahsetmeden geçemeyeceğim. Muhteşem bişeydi. sahnenin iki yanında dvd kalitesinde iki dev ekran, tüm sahneyi kaplayan ve her renk ışığı barındıran perde gibi bi kaplama ve sahnenin içinde 6 adet yukarı aşağı hareket edebilen, onlarca küçük parçaya ayrılabilen, birleşip tek bir ekran haline gelebilen 6 adet dev ekran...Tek kelimeyle muhteşemdi...
Maç biter bitmez her yer karardı, grup yerleşti, müzik başladı ve sırtında jon yazan 1 numaralı Hollanda milli takım forması ve gitarıyla JON ile nihayet buluştuk..
Whole Lot Of Leavin..
http://vupload.facebook.com/video/video.php?v=17278848963
UgUrTaN
06-16-2008, 10:03 PM
stadın üstü kapanıyor biliyorsunuz. Bu nedenle bir statta değilde dev bir spor salonunda gibiydik. Yağmurdan etkilenmeden izleyebildik konseri...
saha içi tamamen doluydu. Tribunde ise boşluk vardı. Özellikle uzak tribunun üst katını siyah perdelerle örtmüşler. Biletler satılmayınca boş gözükmesin diye.. Diğer tribunler doluydu ama..Göz kararı 60.000 kişi vardı diyebilirim
setlist i biliyorsunuz. Fazla söze gerek yok. Anlatılamaz bişey zaten. 2,5 saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz..
Bis için döndüklerinde wanted i söyleyeceklerdi hatta ilk notaları gelmeye başlamıştı wantedin
ama en ön sırada bulunan fan kulübü üyelerinin her birinin elinde Stick to your guns un bir satır sözü olmak üzere yapmış oldukları baskı :D sonucunda şarkıyı değiştirdiler ve o muhteşem görüntü ortaya çıktı. Hangi söze sıra gelirse o sözü tutan seyirci elindeki kağıdı havaya kaldırıyor ve jon da ona bakarak :p şarkıyı söylüyor..
Şu an hala o anları yaşıyorum.. Gerçekten denebilecek bişey bulamıyorum..tam anlamıyla bir rüyaydı..
Kewser
06-16-2008, 11:14 PM
Ahh Ugurtan abi neler diyosun!!!Süpermiş herşey!!!Balmumu Jon'la samimi fotograflarınızı şiddetle bekliyorum!! :p Hadi paylaşın,videolar,resimler..Orda havanın 23:00 de kararması çok süper bişi olsa gerek,ahh sorcak bissürü soru varyaa!!
jovistesra
06-17-2008, 04:20 PM
Merhaba arkadaşlar,
Uğurtan öyle detaylı anlatmış ki bknz benim ince kot montum:)sadece eklemek bi de benim bakış açımdan görün diye yazıyorum öncelikle ben resimleri facebooka yüklemeye başladım ama hepsini yüklemek ve 3000kba yakından bakmanız ordan zor tabi...Balmumu heykeli jona çok benzemiyordu ancak paristeki müzede keep the faith halinin daha cok benzediğini görmüştüm...Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim Uğurtan'daki cep bilgisayarı ile gitmek istediğimiz yeri yazınca tak diye önüne çıkıyorduk,zaten soğuk hollandalıların yer tarif etmeye bayıldıkları da söylenemez...
Şehirde hiç afiş olmaması,hatta stadın bir gün önce ölü sessizliğinde olması beni tırsmadı diyemem,ayrıca benim saha içi biletim de yoktu yani çok stresliydim anlayacağınız,Uğurtan gayet relax:)Şehirlerle,yabancı ülke izlenimleriyle çok yormadan kafanızı sadece konserleri anlatmak istiyorum ilgilenen arkadaşlarla detaylı konuşuruz:)stick to your guns,blood on blood,born to be my baby,living in sin,any other day,dry county,diamond ring,saturday night duymak için çıldırdığım şarkılardı anlatamam o duyguları...
Blood on bloodda sahne nakaratta kırmızıya boyanıyordu,Have a nice dayde gülen yüzler göz kırpıyordu,Brükseldeki konser biraz daha erken başladığı için hava kararmamıştı ama konser öncesi hava daha iyiydi.Yaşlı teyzeler,abiler iron maiden tipler:)))ordaydı tam takır gelenler de kitle çok değişikti yani...Brükseldeki konserde artık bizde profosyonel seyirci havasındaydık oturduğumuz yerden katıldık şarkılara...Ama Amsterdamkinde çok ayakta beklemiştik,soğuğu yemiştik ama en öndeydik 2 doz Bon Jovi konseri süper oldu üstelik 2.konser bonus oldu...Helsinki konserine bile gidecektik nerdeyse.....
jbjkızı
06-17-2008, 04:39 PM
ugurtan bu anlattıkların süper yaa çok şanslısın bnize bütün vidyoları resimleri ver çabuk insan bunları okuduktan sonr asabırsızlanıyoo
UgUrTaN
06-17-2008, 06:20 PM
14 haziran Brüksel Konseri Öncesi
13 haziran Amsterdam konseri için sırada beklerken yanımızda duran kızın giymiş olduğu lost Highway tur tişörtünde yazan konser tarihleri gözümüze ilişti.
14 haziran bruksel yazıyodu...
Esra ile göz göze geldik :) o anda karar verilmişti. Rotterdam yerine rotamız belli olmuştu.
Amsterdam konseri bittikten sonra geceyi Amsterdamda geçirip sabah dinlenmiş olarak kalktıktan sonra trene atlayıp 4 saate yakın süren bir yolculuktan sonra Brüksele ulaştık. Eşyalarımızı tren garına kitledikten sonra metroya atlayıp stadın yolunu tuttuk.. Bilet bulma endişesini taşıyorduk ama stada gidince rahatladık. Her yerden bilet vardı. Bu sefer tribünde oturmayı tercih ettik.
Stada girdik ve konser saatini beklemeye başladık.. Stad gene doluydu ama full değildi.. Saha içi doluydu. yan tribünlerin sahne tarafında kalan kesimleri boşluktu. Sahne karşısındaki kale arkası ise büyük oranda boştu.
UgUrTaN
06-17-2008, 06:30 PM
14 haziran Bruksel Konseri
Havanın bu coğrafya da saat 22.30 civarında kararmasından dolayı konser başladığında hava aydınlıktı. Buda ışık ve dev ekran görüntülerini olumsuz etkilesede, sahnedeki performans her şeyi unutturuyordu tabiiki...
Bu konserde inanılmaz anlar yaşadık tabii ki.. Amsterdam konserinin üzerinden 24 saat dahi geçmeden yine bir BJ konserine tanık olmak anlatılamaz bir şey...
Havanında kararmasıyla iyice havaya girdik ve tabiiki yine kendimizden geçmiş bir halde zamanın nasıl geçtiğini anlamadık..
Konser bitiminde şehir merkezine döndük ve geceyi brükselde geçirdik...
UgUrTaN
06-17-2008, 07:03 PM
15 Haziran Paris
15 haziran sabah erkenden hızlı trenle Paris in yolunu tuttuk.. Gece saat 23.00 te yola çıkacak olan paris-amsterdam otobusune biletlerimizi aldıktan sonra tüm gün paris i gezdik..
Paris tek kelimeyle muhteşem bir yer.. Fransızların neden burnunun büyük olduğunu şimdi anladım. Böyle bir kenti inşa eden milletin bir vatandaşı olsaydım benimde burnum büyük olurdu...İstanbulu fransızlar inşa etmiş olsaydı nasıl bi yer olurdu kimbilir!!!
Başta eyfel kulesi olmak üzere gezebildiğimiz her yeri gezdik. Tabii ki burada da hedeflerimizden biri Hard rock cafeydi. benim patron sayesinde aradığımız yeri kolayca bulduk ve yine bir richie gitarıyla süslü Bon jovi köşesinde resimlerimizi çektik :p
saat 23.00 te dönüş için amsterdam otobusune bindik ve rüya gibi geçen bir yolculuğu amsterdamdan İstanbul a uçarak noktaladık..
Bişey sorcam, bir forumda millet amsterdam stadının üstünün kapalı olmasının sesi olumsuz etkilediğini söylüyordu. Bildiğim kadaıyla 2. konseriniz açık bir stadyumdaydı. Ses sistemlerinin performasnları açısından açık ve kapalı stadumları karşılaştırsanız ne dersiniz?
İki soru daha; Dry County başladığında ne hissettiniz? Jon başında ya da sonunda birşey söyledi mi?
UgUrTaN
06-17-2008, 08:18 PM
Walla ben ses açısından bi fark görmedim, zaten görecek halde de değildim :)
sesten anlayan profosyonel biri belki daha ii cevap verebilir bu soruya
Dry county sırasında ise ne hissettiğimi anlatmak mümkün değil... titrediğimi hissettim sadece...
jon bişey söylemedi...başında yada sonunda, yada ben duymadım :)
Oooof ooof :( Rüya gibi geçmiş konserler çok şanslısınız. Umarım en kısa zamanda bizlerede yaşatırlar bu güzelliği. Ayrıca fotoğraflar harika çok teşekkürler:)
jbjkızı
06-17-2008, 09:54 PM
yeter anlatma artık sinirlerim bozuluyooooo bayılcam birazdan mükemmel bir konsere gidemedik utanıyorum kendimden :D:D:D
jovistesra
06-18-2008, 12:41 PM
yani arkadaşlar çok da imkansız değil inanın ki para biriktirmeye başlayın bi yerden bence benim 2 konsere rağmen tadı damağımda kaldı
Captain_Kidd
06-18-2008, 11:04 PM
Amsterdammı daha iyiydi Bürükselmi konser açısından yani Belçikalı bi dostum 2 konserdede bulunmuş ama ısrarla Amsterdamın daha iyi olduğunu sölüyo siz ne düşünüyosunuz.Bana kalırsa setlist açısından Frankfurt ile birlikte Amsterdam ve Bürksel şu ana kadarki en iyi 3 konser arasında.Amsterdamın ardından Jonda bi yorgunluk varmıydı 1 gün ara ile oldu çünkü iki konser.
UgUrTaN
06-19-2008, 12:27 AM
Şöyle farklılıklar sayabilirim...
Konser öncesi olarak kesinlikle Brüksel daha iyiydi.. stada geldiğinizde birazdan bi konser olacağı izlenimi ediniyordunuz hemen. Amsterdamda ise bunu hissetmedik, herkes truncu hollanda forması ile geldiği için olsa gerek sanki maça gelmiş gibiydik..
Amsterdam arena mekan olarak çok daha iyiydi öncelikle..Stad resmen dev bir kapalı salon gibiydi, konserin geç başlayacak olması hava karardığı için bi avantaj oldu..stad dolu dolu gözüküyordu. boş kalan uzak kale arkasının üst kısmıda siyah perde ile kapandığından atmosfer çok daha uygundu.
Brukselde ise stad çok genişti. Atletizm pistide olduğu için tribunler sahneye baya uzaktı. Saha içide kalabalık olmasına rağmen geniş olduğu için boş gibi gözüküyordu. Ayrıca tribunlerde de boşluklar olduğundan ilk izlenim sanki stad boşmuş gibiydi. Saat 20.30 da başlayan konserde hava aydınlık olduğu için ışık ve video gösterileri etkisiz kaldı.
Ayrıca hollanda daki seyirci çok daha olaya hakimdi, örneğin wanted de ilk kıtayı tamamen biz söyledik, oysa belçika da jon yine seyircinin söylemesi için giriş yapmadı şarkıya ama ben bi tek kendi sesimi duydum :) kimse eşlik etmedi.
Sanırım grup ve jon da seyircinin verdiği tepkiye göre daha bir enerjık oluyor. Ben açıkça hissettim brukselde seyirciden elektrik alamadığını
Sonuç olarak Amsterdam, konser öncesindeki durum hariç, her açıdan Brükselden iyiydi bana görede
JoviGirL!
06-20-2008, 03:01 PM
ya şaka mı bu..
offfffffffffffffffffffff
bongiovanni
06-22-2008, 02:56 PM
Uğurtan'ın da söylediği gibi Avrupa seyircisi bazen değişik davranabiliyor. Ben de 2006'da Münih Olimpiyat Stadı'nın girişinde tek kelime İngilizce bilmeyen seyircilerle karşılaşmıştım. Bu insanlar yalnızca müzik dinlemiş olmak için 100 Euro verebilecek refah seviyesinde oldukları için herhalde grubun fanı olmaları gerekmiyor. En diehard seyirci zaten saha içini kapladığından tribün seyircisi 'sabah şekerleri' seyircisi kıvamında olabiliyor. Bu da muhtemelen grubun havasını etkiliyor ve konser de o oranda sönük geçebiliyor. Tabi ki performans açısından Bon Jovi standartlarını yıllar önce benimsedi ama seyirci faktörü de konseri konser yapan en önemli şeylerden biri..
UgUrTaN
06-23-2008, 12:19 AM
dediğini şöyle destekleyebilirim...
amsterdam da tribünlere dönüp baktığımda herkes ayakta ve bi taraflarını sallayarak dans etmekte, şarkıya eşlik etmekteydiler
oysa brukselde zaten çok dolu olmayan tribünlerin büyük bir bölümü neredeyse tüm konseri oturarak seyretti..
jbjkızı
06-23-2008, 12:54 PM
heralde o brukseldeki insanlar ruhsuz bon jovi konserinde ve oturuyorlar ben olsam çıldırırdım onlara bakarken :D
UgUrTaN
07-02-2008, 11:42 PM
http://img79.imageshack.us/img79/1294/dsc09189jg2qh3.jpg (http://imageshack.us)
http://img79.imageshack.us/img79/1294/dsc09189jg2qh3.ac331d7df8.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=79&i=dsc09189jg2qh3.jpg)
Amsterdam konserinin bileti... ticketmaster tarafından bana mail olarak atılmıştı pdf formatında.. bende çıktısını almıştım konsere giderken
UgUrTaN
07-02-2008, 11:43 PM
http://img143.imageshack.us/img143/3504/dsc09188ks5ve0.jpg (http://imageshack.us)
http://img143.imageshack.us/img143/3504/dsc09188ks5ve0.7cb278f4f1.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=143&i=dsc09188ks5ve0.jpg)
buda brüksel bileti...yarım aklıllı bilet tasarımcısı, BON yazısının biletin kapıdan girişte yırtılıp alınan tarafta kalacağını nası atlamış inanamıyorum.. gitti hatıramın yarısı :)
JoviGirL!
07-02-2008, 11:54 PM
aman tanrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
UgUrTaN
07-11-2008, 03:22 AM
İlerde yurtdışında bir bj konserine gitme imkanı bulabilecek arkadaşlar için yuvarlayarak ortalama bir maliyet hesabı yapmaya çalıştım, bugünkü kur üzerinden.. sıfırdan başlayarak yazıyorum..
Pasaport ve vize 360 YTL
eğer pasaportunuz yoksa 80 YTL bedelle bir tane edinmeniz gerekiyor. En azından 1 yıllık geçerlilik süresi olması lazım bunun maliyetide 150 YTL. Vize ücreti ise ülkeden ülkeye değişmekle beraber Holanda - Shengen için 130 YTL bayıldık
Uçak Bileti 500 YTL
Erken rezervasyon yapmamız sayesinde normalde 350-400 euro civarı olan THY hollanda gidiş dönüş biletini tüm vergiler dahil 247 euroya aldık.
Konaklama 100 YTL
En ucuz konaklama yolu hostelde kalmak. gecelik fiyatı 25 euro. 2 gece kalındığını varsayarsak 50 euro. kahvaltı dahil fiyat.
Konser Bileti 120 YTL
Bana saha içi bileti 120 ytlye mal oldu. ama stadın önünde ellerinde kalmış biletleri satmaya çalışanları bulabilirseniz Esra nın yaptığı gibi 45 euroya da bulabilirsiniz:)
Yemek ve Transferler 100 YTL
Avrupada yemek ve şehir içi ulaşım oldukça pahalı. örneğin havaalanından şehir merkezine trenle gitmek 7 euro (14 YTL). Kartal-Haydarpaşa arası kadar bi mesafe. bizde sanırım 1,5 YTL gibi.
1200 YTL gibi bir meblag oluşuyor. Ufak tefek extralarıda katarsak sadece bir şehire konser için gidip ertesi gün dönmek 1300 YTL gibi fiyatla mümkün.
UgUrTaN
07-11-2008, 03:37 AM
Eğer bizim yaptığımız çılgınlığa benzer birşey yapacaksanız 4 günde 3 şehir, 2 konser gibi :) maliyet şöyle oluyor...
pasaport ve vize (pasaportum vardı, 2 yıllık süre yaptırdım) 380 YTL
uçak bileti 500 YTL
2 gece amsterdam konaklama 60 euro - 120 YTL
Amsterdam konser bileti 120 YTL
Amsterdam şehir içi ulaşım ve yemek 50 euro - 100 YTL
Amsterdam - Bruksel trenle ulaşım 34 euro - 70 YTL
Bruksel Konser bileti 75 euro - 150 YTL
Bruksel 1 gece konaklama, şehir içi ulaşım ve yemek 50 euro - 100 YTL
Bruksel - Paris hızlı trenle ulaşım 82 euro - 165 YTL
Paris şehir içi tur ve gezi, yemek vs. harcaması 50 euro - 100 YTL
Paris - Amsterdam otobusle gece yolculuğu - 34 euro - 70 YTL
özel harcamalar hariç (hediyelik eşya, bisiklet kiralama, müze gezisi vb.) Esra ile birlikte yaptığımız bu yolculuk bize aşağı yukarı kişi başı 1850 - 1900 YTL ye patladı. Değdimi derseniz??
Sonuna kadar......:D:D
Ozanisius
07-11-2008, 11:12 AM
Eğer bizim yaptığımız çılgınlığa benzer birşey yapacaksanız 4 günde 3 şehir, 2 konser gibi :) maliyet şöyle oluyor...
pasaport ve vize (pasaportum vardı, 2 yıllık süre yaptırdım) 380 YTL
uçak bileti 500 YTL
2 gece amsterdam konaklama 60 euro - 120 YTL
Amsterdam konser bileti 120 YTL
Amsterdam şehir içi ulaşım ve yemek 50 euro - 100 YTL
Amsterdam - Bruksel trenle ulaşım 34 euro - 70 YTL
Bruksel Konser bileti 75 euro - 150 YTL
Bruksel 1 gece konaklama, şehir içi ulaşım ve yemek 50 euro - 100 YTL
Bruksel - Paris hızlı trenle ulaşım 82 euro - 165 YTL
Paris şehir içi tur ve gezi, yemek vs. harcaması 50 euro - 100 YTL
Paris - Amsterdam otobusle gece yolculuğu - 34 euro - 70 YTL
özel harcamalar hariç (hediyelik eşya, bisiklet kiralama, müze gezisi vb.) Esra ile birlikte yaptığımız bu yolculuk bize aşağı yukarı kişi başı 1850 - 1900 YTL ye patladı. Değdimi derseniz??
Sonuna kadar......:D:D
YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH BU NE YAAAAAAAAA
UgUrTaN
07-11-2008, 03:33 PM
http://img509.imageshack.us/img509/3376/75430880pj5.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/3376/75430880pj5.55ef268eb0.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=509&i=75430880pj5.jpg)
Amsterdam arenada bulunduğumuz yer..
jbjkızı
07-11-2008, 05:28 PM
ugurtan bu para allahım nerdeyse 2 milyar ben o parayla dersaneye yazılırım :D:D ama sonuçta bon jovi olunca kesin değer ama ben konserden gelirken aglamaya başlardım :D o kesin
UgUrTaN
07-12-2008, 01:23 AM
walla bende şu an hafif ağlamaklıyım :)
ekstreye bakıp bakıp geriliyorum
tabi sonra jon un turuncu formayla gitarıyla beraber sahneye çıkışı ve rockin all over the world u soylemeye başlaması gözümün önüne gelio... unutuyorum ekstreyi
SPAWN-TheUndead
07-12-2008, 03:32 AM
Yani parayla ölçülmez bir anı...
jbjkızı
07-16-2008, 02:53 PM
tabii orası oyle ama ben yani oyle işte soylencek söz bile bulamıyorum
UgUrTaN
06-13-2009, 02:19 AM
ve işte tam 1 yıl oldu bu muhteşem seyahati yaşayalı.. daha dün gibi..
ve işte tam 1 yıl oldu bu muhteşem seyahati yaşayalı.. daha dün gibi..
Vay... 1 yıl oldu bile diyosun? Zaman ne çabuk akıp gidiyor... Ama ne kadar zaman geçerse geçsin Jovi anıları hep bir şekilde canlı kalıyor :) Nice Jovi gig anılarına!!! ;)
jovistesra
06-13-2009, 04:15 PM
Kesinlikle arkadaşlar günü yaşatmak adına paris hard rock cafeden aldığım tshirtü giydim,amsterdam konser kaydını ve you tube videolarını izliyorum ordaydım demek için:)Çok güzeldi ve bundan sonra yine gitmeye kesin kararlyım
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.