PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakın buraya bi!

JoviGirL!
05-05-2008, 06:00 PM
Site çığırında çıktı..
Bu nedir ya?
Bon Joviden başka herşey konuşuluyo..
Açılan başlıklara ve konuşuln konulara dikkat edilirse sevinirim!
Burası BONJOVİ FAN CLUB sitesi..
Böyle konular konuşmak için,
CHAT sitelerine girin...

Ozanisius
05-05-2008, 06:05 PM
Ne gibi yani ne başlıklar mesela???

JoviGirL!
05-05-2008, 06:06 PM
Şu 4 x 4 falan filan..
nebilm abi..son haftalarda site mahvolmşbi vaziyette..
bunu dien tek şahıs ben değilm!

Ozanisius
05-05-2008, 06:10 PM
Şu 4 x 4 falan filan..
nebilm abi..son haftalarda site mahvolmşbi vaziyette..
bunu dien tek şahıs ben değilm!

Ben bi ton Bon Jovi şeyi koydum.Dergiler,jon'un ödülleri,eski yazılar,diskografiler,mesela david ve asıl grubun,Bon Jovi ile ilgili daha bi dolu şey kimse bakmamış....

JoviGirL!
05-05-2008, 06:11 PM
yaa işte.
Millet başka şeylerle ilgilenio..
Delleniyorum

Ozanisius
05-05-2008, 06:14 PM
yaa işte.
Millet başka şeylerle ilgilenio..
Delleniyorum

Ben millet bakın diyince de adminler zorla kimseye yorum yada tşk yazdıramazsın diyor.2005 Blue Jean yazısına yada David Bryan diskografisine kimse bakmamış....Bazı Bon Jovi bilgilerine de 2 3 kişi bakmış....Site de Bon Jovi sitesi....

JoviGirL!
05-05-2008, 06:39 PM
Bon Joviden başka herşeyde yorum vaR!

king_o'swing
05-05-2008, 06:54 PM
Ben millet bakın diyince de adminler zorla kimseye yorum yada tşk yazdıramazsın diyor.2005 Blue Jean yazısına yada David Bryan diskografisine kimse bakmamış....Bazı Bon Jovi bilgilerine de 2 3 kişi bakmış....Site de Bon Jovi sitesi....

Pardon sen bu yazıları kendinmi hazırlıyorsun bir yerden mi kopyala yapıştır yapıyorsun, ve istereyek yapıyorsan teşekkürü neden bekliyorsun?

Ve hadi teşekkür bekliyorsun bunu neden dile getiriyorsun?

Bu 3 soruyu gerçekten merak ediyorum.

JoviGirL!
05-05-2008, 07:25 PM
Bu kadar saçma sorular sormak zorundamsn:S

king_o'swing
05-05-2008, 07:33 PM
Bu kadar saçma sorular sormak zorundamsn:S

SAÇMA olduğunu düşünseydim zaten sormazdım.

Belki sen açıklarsan neyin saçma olduğunu ona göre değiştirebilirim sorularımı!

JoviGirL!
05-05-2008, 07:41 PM
Bilmem..Sürekli bi çelişki içindesin..
Bişeye tam bi cvp werdiğini görmedm..
Bonjovi gelcek deniyo..Hala inanmıyosunda ondan..

king_o'swing
05-05-2008, 08:11 PM
Bilmem..Sürekli bi çelişki içindesin..
Bişeye tam bi cvp werdiğini görmedm..
Bonjovi gelcek deniyo..Hala inanmıyosunda ondan..

Öncelikle Ozan'ın yazdığı yazılarla, açlığı başlıklarla hiçbir sorunum yok ne güzel açsın yazsın, benim sinirime dokunan açtığı başlıkların altında hep bir laf çarpması, hiç hoş değil...Basit ama gerçek ister teşekkür ederim ister etmem, ki bu laf çarpmaları yapmıyo olsaydı şu an teşekkür ediyor olurdum...

Ayrıca tam cevap vermemekten kastın nedir, onu da tam anlayamadım ya neyse.

Konu benim bon jovi'nin konserinin gerçekleşeceğine inanıp inanmama nasıl geldi bir anda yani -ne alaka- yeterince hüsrana uğradım tüm planlarımı güvenip 20 temmuza göre ayarlayarak, o zaman da şimdiki kadar KeSİNDİ...ve Ahmet San beyefendi ne söylerse söylesin ben bon Jovinin sitesinde kendi gözlerimle Türkiye konser tarihi görmeden ASLA ve ASLA inanamayacağım ve kendimle çeliştiğim falan yok, bir daha okumanı öneririm mesajlarımı...Hiç olmadığım kadar kavgacı oluyorum bu sitede nedense, bundan sonra ne cevap gelirse gelsin bu konu hakkında da tek kelime etmeyi düşünmüyorum artık.

Mine
05-05-2008, 08:17 PM
ARKADAŞLAR,
SİTEDE HİÇBİRŞEYİN ÇIĞRINDAN ÇIKTIĞI FİLAN YOK. ORTAMIN TADI ASIL BU TİP GEREKSİZ VE OLGUNLUKTAN UZAK TAVIRLAR DEVAM EDERSE KAÇACAK.

BİLDİĞİNİZ GİBİ BU FORUMDA HERKES İSTEDİĞİ MESAJI ATAR, İSTEDİĞİ KONUYU OKUR, DİLEDİĞİNE TEŞEKKÜR EDER, ANLAŞTIĞI KİŞİYLE MUHABBET KURAR, FARKLI FREKANSTA OLDUKLARIYLA SAMİMİ OLMAZ. BURADA HİÇ KİMSE BİR BAŞKASINI ELEŞTİRME, AŞAĞILAMA VEYA YÖNLENDİRME HAKKINA DA SAHİP DEĞİL. ONUN İÇİN ARTIK LÜTFEN HİÇ KİMSE KİŞİSEL GERGİNLİKLERİNİ BU PLATFORMADA DALLANDIRIP BUDAKLANDIRMASIN.

KONULARA VE MESAJLARA GELİNCE; UYGUNSUZ BİR DURUM OLDUĞUNDA ÜYELER GEREKLİ UYARILARI ALIYOR ZATEN, YAKIŞIK ALMAYAN KONULARIN KİLİTLENDİĞİNİ DE ZATEN BİLİYORSUNUZ. YANİ KİMSE ENDİŞE ETMESİN SİTE VE FORUM BİRÇOK FORUMA ORANLA SON DERECE İYİ BİR KONTROL ALTINDA.

AYRICA SON ZAMANLARDA GEREK SİTEDEN ÖZEL MESAJ VB. İLE GEREKSE MSN, FACEBOOK, E-MAİL GİBİ YOLLARDAN FAZLASIYLA ŞİKAYET VE RİCA GELMEYE BAŞLADI MODERATÖRLERE. SİTE YÖNETİMİ OLARAK BUNDAN SONRA BASİT UYARI MESAJLARI YERİNE DAHA CİDDİ VE KALICI YÖNTMELERE BAŞVURMAK ZORUNDA KALABİLİRİZ.

SONUÇ OLARAK, TÜM FORUM ÜYELERİNİ OLGUN TAVIRLA VE SAYGI ÇERÇEVESİ İÇİNDE DAVRANMAYA DAVET EDİYORUM. BU SİTEYE VE BON JOVİ'YE YAKIŞAN HIRGÜR VE NEGATİF ENERJİ DEĞİL, O YÜZDEN ARTIK GEREKSİZ GERGİNLİKLERE İZİN VERMEYELİM.

santafe
05-05-2008, 09:24 PM
Bon Jovi'nin hayranları tarafından kurulan bir forumda sadece bon jovi ile igili konuların konuşulabileceğine inanıyorsanız o zaman bu forma üye olanların bu forumda en fazla 2-3 ay kalabileceğinede inanmalısınız. Bir derneğe, kulube ve'ya lokal'e üye olan herkez bilirki orda sadece oranının kurulma sebebi değil hertürlü mesela konuşulur lakin öyle olmasaydı bize forum değil bir msj veya facebook grubuda yetebilirdi. Burda yıllarca aynı grubu dinlemiş insanların kafa dengi olduğunu düşündükleri çoğunlukla malesef ''sandıkları'' insanlarla bişeyler paylaşmaya çalıştıkları bir ortam oldu. Burdan forumdaki atak gençlerimize şunu söylemek istiyorum eğer kuçuk bir arkadaş grubu değilde büyük bir topluluk içinde hakkınızda negatif görüşler oluşmadan var olmak istiyorsanız öncelikle demokrat olmak zorundasınız. bu da malesef zorlansanızda başkasının ne yaptığını yargılamamaktan ve ona saygı duymaktan geçer. bunu yapmadığınız sürece kendinizi sürekli bir kavga ortamında ve antipatik tavırlar içinde bulursunuz.Eğer değiştirmek istediğiniz bir durum varsa bunu öneri olarak sunun ve içinde en az bir tane ''lütfen'' olsun .

bu benim nacizane tecrübemdir sabırla okuyanlara teşekkür ederim

SPAWN-TheUndead
05-05-2008, 10:35 PM
Bu forumda herkez belli bir yere kadar istedigini konuşabilir.İster 4X4 ister Ferdi tayfur.Sonuçta ana hat herzaman BJ dir.Bj hakkında bilgi koyanda resim koyanda video koyanda mp3 koyanda birdir.Ve bunu biz zorladıgımız için degil kendi istekleri dogrultusunda yapmaktadırlar.Birçok konuda yapılan bir paylaşım üyelerce teşekkür edilmekte.Belkide bazı yapılan paylaşımlar teşekkür görmemiş olabilir tabi.Bunu kötü algılamamak gerekirde.

BJ az konuşuluyor düşünen varsa kendi konussun.

Ozanisius
05-13-2008, 04:34 PM
Pardon sen bu yazıları kendinmi hazırlıyorsun bir yerden mi kopyala yapıştır yapıyorsun, ve istereyek yapıyorsan teşekkürü neden bekliyorsun?

Ve hadi teşekkür bekliyorsun bunu neden dile getiriyorsun?

Bu 3 soruyu gerçekten merak ediyorum.

Evet kendim dergiden elde yazıyorum pc'ye misal Richie röportajı....Misal Ekim 2005 yazısı...Dillendiriyor olmam yaptığım emeğe saygı ve kesinlikle de sen kendi ile çelişen birisin!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mine
05-13-2008, 05:00 PM
Evet kendim dergiden elde yazıyorum pc'ye misal Richie röportajı....Misal Ekim 2005 yazısı...Dillendiriyor olmam yaptığım emeğe saygı ve kesinlikle de sen kendi ile çelişen birisin!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ozanisius,
Bu tip gereksiz gerginlikleri fazlasıyla sık yaratmanın emeğe saygı ile uzaktan yakından alakası olmadığını, moderatörlere hakkında şikayet gelenler listesinde başı çektiğini, buna rağmen yönetimden kimsenin seni üyeliğin üzerinde yetkisini kullanmadığını hatırlatmak durumundayım.
ANCAK forumda kişisel çatışma ve tartışmalara göz yumacak halimiz de yok. Dolayısıyla bundan sonra daha dikkatli olmanı rica ediyorum.
"sen kendi ile çelişen birisin!!!!!!!!!!!!!!!" gibi ifadeler hiç hoş kaçmıyor, hiçbir üyemizi kırmak uzaklaştırmak istemesek de birinin gönlü olsun diye 10 kişiyi sinir etmeye ve ortamın seviyesinin düşmesine izin vermeyeceğim.

bonjovimania
07-10-2008, 10:35 AM
Arkadaşlar şu anda tekrar aradım ahmet san ın organizasyon firmasını ama net bişey yok olursa medyadan haber alırsınız diolar iyice hevesim kırıldı 20 Temmuza ne kaldı sanırım olmıcak:(

in these arms
07-10-2008, 10:46 AM
Arkadaşlar şu anda tekrar aradım ahmet san ın organizasyon firmasını ama net bişey yok olursa medyadan haber alırsınız diolar iyice hevesim kırıldı 20 Temmuza ne kaldı sanırım olmıcak:(
20 temmuz dan ümidi keseli nerdeyse aylar olucak yahu :)
forumları takip edersen daha ayrıntılı öğrenebilirsin gelişmeleri artık 20 temmuz u değil 2009 un herhangi bi gününü bekliyoruz ;)

dangerous kid
07-25-2009, 09:50 PM
size kesinlikle katılıyorum siteye üye olalı 5 dakika olduğu için sudan çıkmış balık gibi hissediyorum bon jovi fan sitesi değil mi burası ayrıca neden anında sohbet şansı yok bu arada 1986 dan beri bon jovi fanı olduğumu belirteyim ve 23 yıldır hergün dinlemezsem kendime gelemiyorum