Orijinalini görmek için tıklayınız : Youtube'u üstüme kapadılar
santafe
05-05-2008, 06:15 PM
Bu inanılmaz ama gerçek olay 5 mayıs 2008 saat 17:04 sularında gerçekleşmiştir ben deniz spider-man 4 preview'ı ararken başka bi linke tıklamam la şu korkunç yazı karşıma çıkmıştır
BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/0200 tarih ve 2008/468 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/0200 of 2008/468.
Bunun üzerine girdiği mağazada tuvalette sıkışmış bir ihtiyarcasına paniğe kapılmış olup kendi son bi gayretle site dışına atıverdim ve normalda sık yaşanan ama kendimce tarihi bi olaya tanıklık etmiş oldum
korkuyorum anne elimi tut
jambco
05-05-2008, 06:18 PM
Ya bu iş çocuk oyuncağına döndü.Aç-kapa aç-kapa.İnternette hiç bi yasağın işlemediğini hala öğrenemedi bizim yetkililer.Hayır siteyi değil kendi vatandaşlarını cezalandırıyolar.Sonra bir bakıyolar ki herkes girmenin bi yolunu bulmuş yasağı kaldırıyolar.Bunlar aptal.
in these arms
05-05-2008, 06:20 PM
Bu inanılmaz ama gerçek olay 5 mayıs 2008 saat 17:04 sularında gerçekleşmiştir ben deniz spider-man 4 preview'ı ararken başka bi linke tıklamam la şu korkunç yazı karşıma çıkmıştır
BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/0200 tarih ve 2008/468 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/0200 of 2008/468.
Bunun üzerine girdiği mağazada tuvalette sıkışmış bir ihtiyarcasına paniğe kapılmış olup kendi son bi gayretle site dışına atıverdim ve normalda sık yaşanan ama kendimce tarihi bi olaya tanıklık etmiş oldum
korkuyorum anne elimi tut
benimde üstüme kapandı ama bu ikişnci defa oldu bir daha olursa youtube artık girmicem
desemde inanmasın kimse off ya sinir oldum ne zaman açılcak kimbilir
Amaaan... hakikaten saçmalıyorlar yani, bu ne öyle ikide bir aç-kapa aç-kapa... Bakalım bu kez kaç gün youtubesuz kalacağız...
tuuuche
05-05-2008, 08:34 PM
gene mi kapattılar yaaaaa .... hayretlerim bile şaştı artık... çocuk oyuncağı gibi bi açıyolar.. olmadı bi action yapak deyip üstüne bi de kapatıyolar...
sinir bi durum...
king_o'swing
05-05-2008, 08:41 PM
Ulan bıktım şu başlığı görmekten, sayın üst yetkililer bunu yapmaktan sıkılmadılar..
missing.spirit
05-07-2008, 01:57 PM
sank engel olabilecekler konulan videolara ne kadar gereksiz bi eylem çocuk oyuncağına döndü
jbjkızı
05-07-2008, 02:40 PM
hep aynı şey ir kapatıyorlar bir bakıyoruz ki yine açılmış buda acılıcaktır hiç merak etmeyin saçmalık bu yaa rezalet
jbjkızı
05-31-2008, 09:31 PM
yahu daha acılmadımı bu youtube bonjovi you tube forumuna girdim verdiğiniz linklewri bir turlu acamıyorum hep bu siteye erişim engellenmiştir diyo hayret nedense bu zamana kadar acılmalıydı
Pm'lerden anladığım kadarıyla youtube yine birçoğumuzun bilgisayarında kapalı :mad:
Firefox kullananlara şöyle bir çözüm bulmuşlar; tepedeki araçlar menüsünden seçenekler...'i seçiyoruz. Çıkan ekranda Gelişmiş > Ağ > Ayarlar'ı tıklıyoruz. Çıkan ekranda otomatik vekil sunucu ayarları (URL): yazan yeri tikleyip altına http://go.navige.com/ yazıyoruz. Tamam deyip kapatıyoruz. Sonra Firefox'u kapatıyoruz. Açtığımızda mutlu sonla karşılaşıyoruz.
in these arms
06-26-2010, 11:49 AM
saol deniz ;)
FanOfJovi
10-30-2010, 09:54 PM
Haberlerde youtube yasağının kalktığını duydum. Çok sevindim açıkçası, gerçi işin kötü tarafı demin açmaya çalıştım ama açamadım, sağlık olsun belki de yoğunluktan açılmıyordur :D
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.