PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dört X Dört

ShadOkhaN
05-04-2008, 11:16 AM
Bugüne kadar enstrümanları ile tanınan dört müzisyenin bir araya gelmesi ile oluşan bir Rock grubu “Dört X Dört (http://www.lastfm.com.tr/music/D%C3%B6rt+X+D%C3%B6rt)”

Gitar ve vokalde: Deniz Tuzcuoğlu
Gitarda: Göktuğ Şenkal
Bass gitarda: Burak Kulaksızoğlu
Davulda: Arbak Dal’ın

yer aldığı “Dört X Dört (http://www.lastfm.com.tr/music/D%C3%B6rt+X+D%C3%B6rt)” duruşlarıyla Rock müziğine yeni bir soluk getiriyorlar.
Onbir şarkının yer aldığı albümde, enstrümanlarının yanında söz ve besteleri ile de seslenen “Dört X Dört (http://www.lastfm.com.tr/music/D%C3%B6rt+X+D%C3%B6rt)” , “alternatif arayışlar yüzünden gerçeğinden uzaklaşmadan, Rock müziğinin saf, sade ve de en sert haliyle ama yaşadığı çevreden kopmadan müzik yapmayı hedeflediklerini” söylüyor. Hedeflerinde onlara yardımcı olacak tek şey ise her birinin ardında bıraktığı binlerle ifade edilen canlı performanslarındaki enerjileri ve tecrübeleri.
Yıllardır sahne performanslarıyla, Rock müziğinin bilinen isimleri olan İndians, Badluck (http://www.lastfm.com.tr/music/Badluck), Teoman (http://www.lastfm.com.tr/music/Teoman), Demir Demirkan (http://www.lastfm.com.tr/music/Demir+Demirkan) ile birlikte çalışan grup elemanları, “HAYIR” adını verdikleri ilk albümleri ile sesleniyorlar dinleyenlerine…

Kasım ayının son haftası müzik marketlerde yerini alan “Hayır” albümünün çıkış parçası Dün Gece olmasıyla birlikte, tüm müzik kanallarında klibine rastlayabilirsiniz…

Resmi Web Siteleri;

www.4x4online.net (http://www.dortcarpidort.com/)

jbjkızı
05-04-2008, 01:31 PM
paylaşım için sağol shadokhan yahu bu isim uzun gerçek ismin yokmu senin :D:D

ozgul
05-04-2008, 02:04 PM
bir grup bu kadar mı muhteşem olur. Bu kadar mı şahane insanlardan oluşur. Her zaman kendilerini müziğe adamış ve severlerinden uzaklaşmamış öncü müzisyenleri barındırıyor Dört X Dört. Bass taki Burak'ın parçalardaki duyguları eşsizleştirmesi, elektrodaki göktuğ'un sizi ezgilerle bütünleştirmesi, deniz'in vokaliyle içimizdeki sözcükleri dışarı dökmemiz, arbak'ın baterideki performansıyla kendimizi müziğe kaptırmamız tesadüf değil. Canlı performanslarını bir izleyin eminim ki bana hak vericeksiniz ve kopamayacaksınız dört X dört 'ten :)

sinem
05-04-2008, 02:04 PM
Arkadaşlar hepiniz dörtxdört'ü dinlemelisiniz gerçekten çok kaliteli bir grup.Senelerdir bu işi yapan adamların bir araya gelip ortaya çıkarttıkları bu albümde hepiniz kendinizden birşeyler bulabilirsiniz...

hilalll
05-04-2008, 02:05 PM
saol shadokhan paylaşım için bence herkesin bilgi sahibi olması , müziklerini dinlemesi gereken bi grup dört x dört.. yaptıkları müzik grup üyelerinin sıcak kanlılığı ya onlar harikalar hem müzik hemde kişilik olarak..burak,göktuğ,arbak,deniz muhteşem dörtlü diyebilirim yane..dinlemeyenlerin onları dinledikten sonra benimle aynı fikirde olacaklarına eminim...

pirates.leon
05-04-2008, 02:14 PM
ne söyleyebilirimki harika yani türkçem yetmez övmeye çok seviyorum bu grubu şarkıları harika olağan üstü hepside türkiyenin en kaliteli müzisyenlerinden çok sağlamlar kişiliklerine laf yok zaten kendilerini ıspatlamış bir grup arkadaşsan arkadaş kardeşsen kardeş abiysen abi olurlar çok seviyorum onları yolları açık biliyorum kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar mutlaka dinleyinn

likable33
05-04-2008, 02:54 PM
kalite ve müzik terimlerini bir araya getiren grup...

şeyda
05-04-2008, 03:00 PM
DÖRT X DÖRT gerçekten sağlam müzik yapan , sağlam 4 adamdan oluşmuş bir grup.. Üzerlerinde yılların birikimi ve deneyimini taşıyan , şimdiye kdr hepimizinde dinlediği ünlü sanatçılarla çalışan , şimdi ise kendi müziğini yapan , üreten ve bunu hayata en güzel şekilde geçiren , ciddi anlamda başarılı ve dinlenesi bir grup =)) !!

ShadOkhaN
05-04-2008, 10:19 PM
4 x 4 müdür nedir..
ona varana kadar bissürü sağlam müzik var

Herkesin kendine göre müzik zevki olduğu gibi anlayışada farklı ama gel gelelim ki bu anlayışları ifade ederken, bir grubun sevenlerini kırarak veya ezip geçen sözler kullanmak pek hoş değil.

Müzik bilgini merak ettim dersem senin yazdığın mesajın kırıcılığını yaratmış olurum. En iyisimi sen sen ol sevmesende bu tür mesajlarla, bunca emekler sonucunda var olan yapıtlara saygısızlık yapma. Yapacaksan da geç ayna karşısına gördüğün kişiye istediğin kadar yap olur mu ?

in these arms
05-05-2008, 07:14 AM
Herkesin kendine göre müzik zevki olduğu gibi anlayışada farklı ama gel gelelim ki bu anlayışları ifade ederken, bir grubun sevenlerini kırarak veya ezip geçen sözler kullanmak pek hoş değil.

Müzik bilgini merak ettim dersem senin yazdığın mesajın kırıcılığını yaratmış olurum. En iyisimi sen sen ol sevmesende bu tür mesajlarla, bunca emekler sonucunda var olan yapıtlara saygısızlık yapma. Yapacaksan da geç ayna karşısına gördüğün kişiye istediğin kadar yap olur mu ?
beyler bayanlar özellikle 4x4 arkadaşlara diyorum: tabiiki herkes istediği müziği dinlemekte ,beğenmekte ve eleştirmekte özgürdür buna diycek bişeyimiz yok olamazda.fakat burası bonjoviturkey ve hiçbir grup bonjkoviden daha fazla olamaz burda,ayrıca bu 4x4 fırtınasını anlayabilmiş değilim,bonjovi hakkındaki yorumlarınız 4x4 ten fazla olmadığı takdirde kendi adıma söylüyorum ki sizi dikkate almıcam,foruma ilginiz için teşşekkürler ,en azından beni ilgilendiren bonjovi burda

in these arms
05-05-2008, 09:26 AM
ayrıca belirtiyim 4x4 ü bi kaç kere dinlemiştim ve beğenmiştim .

banu
05-05-2008, 11:50 AM
noluyor yahu !!! nerdeyiz biz, şaşırdım :D

JoviGirL!
05-05-2008, 03:53 PM
Burası BONJOVİ sitesi evet..
En baba grup gelsin,burda tanıtım yapsın,UMRUMDA DEĞİL!
Ben burası BONJOVİ FAN CLUB die geldim O KADAR!

hilalll
05-05-2008, 04:02 PM
Bilgi sahibi olmadığın konu , şahıs , grup hakkında yorum yapma !!.. adım gibi eminim bu insanalrla ilgili hiiçbirşey bilmeden yorum yapıyorsn..önce öğren sonra yorumunu yaz !!

katılıyorum şeydacım sana önyargılı davranmayın bu konuda önce kimlerle çalışmışlar ,müzik bilgileri neler ,albümlerindeki şarkılar nasıl ve kime ait...

JoviGirL!
05-05-2008, 05:52 PM
La başlarım onlara ya..adamı hasta etmeyin..harbi sinirlendm..gidin başka siteye hasta mısın nesinz beeeeeeeeeeeee

Mine
05-05-2008, 08:38 PM
La başlarım onlara ya..adamı hasta etmeyin..harbi sinirlendm..gidin başka siteye hasta mısın nesinz beeeeeeeeeeeee

SEVİYEYİ AŞAĞI ÇEKMEYELİM LÜTFEN, HOŞ OLMUYOR BU TİP MESAJLAR.

ShadOkhaN
10-22-2008, 12:53 AM
Arkadaşlar biz burda grubun tanıtımı yapmıyoruz, yapma gibi bir derdimizde yok. Sadece Bon Joviyi seviyoruz ve sevdiğimiz grubun forumunda bulunmaktayız bu durumda Dört X Dört grubu hakkında fikirlerimizi paylaşıyoruz. Denilmiş ki hiçbir grup bon joviden üstün olamaz. Kimsenin kimseden üstün olma çabası yok, herkesin yapıtları başka olduğu gibi, sevgiside başkadır. Ben nasıl Dört X Dört ile bon jovi sevgimi karıştırmıyorsam ve kıyaslamıyorsam sizden de bunu beklerim. Bundan ötürü kızmaya ve tartışma platformunu oluşturmaya gerek yok. Tek istediğim Dört X Dört'e yazılan mesajların saygı çerçevesinde olması, saygısızlığı dile getiren üyenin mesajlarınıda yönetimce silinmesi ve bu grubun konusuna sahip çıkmasını diliyorum. Umarım bunları yazdım diye tekrardan eleştireye mahruz kalmam.

Bom Jovi'yi de en kısa zamanda türkiyede görmekten mutluluk duyacağımıda belirtirim..