Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu foruma nasıl ulaştınız?
Soru şu arkadaşlar:
Bu foruma ve/veya siteye nasıl ulaştınız?
Not: Cevabınız "Bir başka forumda bu siteden bahsedildiğini görüp geldim" ise lütfen o forum veya sitenin adresini/ismini belirtin.
in these arms
05-03-2008, 01:29 PM
bi önceki siteyi araştırıp bulmuştum .aslında ilk kez bonjoviclub ta yer aldım daha sonra o site kapatılmıştı,sonra açılan bi önceki sitemizide geç kalmıştım biraz ve sonra 2008 türkiye konserinden sonra bu siteye geçişimi yaptım,yaklaşık3 yada 4 senedir tam hatrılamıyorum bonjoviturkiye fan sitelerinde yer aldım hep in these arms tım ve burda sizlerle olmaktan dolayı çok ama çok mutluyum ,teşşekür ederim ;)
bi önceki siteyi araştırıp bulmuştum .aslında ilk kez bonjoviclub ta yer aldım daha sonra o site kapatılmıştı,sonra açılan bi önceki sitemizide geç kalmıştım biraz ve sonra 2008 türkiye konserinden sonra bu siteye geçişimi yaptım,yaklaşık3 yada 4 senedir tam hatrılamıyorum bonjoviturkiye fan sitelerinde yer aldım hep in these arms tım ve burda sizlerle olmaktan dolayı çok ama çok mutluyum ,teşşekür ederim ;)
Yani Jovidaşım? O zaman senin cevabın "hiçbiri" mi?
in these arms
05-03-2008, 01:42 PM
Yani Jovidaşım? O zaman senin cevabın "hiçbiri" mi?
hayır jovidaşım sen neyi işaretlediysen o ;)
eski forumdan yöneldim :D
Bende sürekli bir Bon Jovi Fan sitesi arayışı içindeydim. Aramalarım boşa çıkmadı eski sitemizi buldum, üye oldum daha sonrada buraya yeni sitemize geçiş yaptım. Konser haberi hepimizi ve benide çok heyecanlandırmıştı, BJ sevgimizi daha bir arttırdı.Herşey olaması gerektiği gibi profesyonelce ilerliyor. Emeği geçen bütüüüün arkadaşlarıma Teşekkürler. Hepinizi seviyoruuuum:)
Kewser
05-03-2008, 02:13 PM
Ben de eski siteden yöneldim yeni eve..:D
JoviGirL!
05-03-2008, 02:30 PM
aynen bnmkide senin gibi barışcığım:)
tuuuche
05-03-2008, 02:37 PM
hmm ben de bonjovi.com'daki boards'a başlık açmıştım... var mı benim gibi turkish arkadaşlar diye... county de bana eski siteyi sööledi... ben de geldimm.. iyiki de gelmişim ... :) zaten orayı da çok geçmeden kapattılar...
sonra da eski siteden buraya göçtük hep beraber...
yani ne oluyo benim cevap... başka bi forumda gördüm de geldim.. :D
deathroom
05-03-2008, 02:50 PM
facebook saolsun :D
hmm ben de bonjovi.com'daki boards'a başlık açmıştım... var mı benim gibi turkish arkadaşlar diye... county de bana eski siteyi sööledi... ben de geldimm.. iyiki de gelmişim ... :) zaten orayı da çok geçmeden kapattılar...
sonra da eski siteden buraya göçtük hep beraber...
yani ne oluyo benim cevap... başka bi forumda gördüm de geldim.. :D
O mesajı hatırlıyorum! bonjovi.com'dakini yani. :) Dilekolay, 6 yıl oradaydım ben. Neredeyse 13000 mesajım vardı. Sonra PAT! diye kapandı gitti... :(
tuuuche
05-03-2008, 03:06 PM
O mesajı hatırlıyorum! bonjovi.com'dakini yani. :) Dilekolay, 6 yıl oradaydım ben. Neredeyse 13000 mesajım vardı. Sonra PAT! diye kapandı gitti... :(
hatırlarsın tabi greatmagic ... :) yazık ettiler yaa orayı.. güzel güzel konuşuluyodu.. herkes bi tarafa dağıldı.. kim aklına geldi acaba bu müthiş fikir... :mad:
hatırlarsın tabi greatmagic ... :) yazık ettiler yaa orayı.. güzel güzel konuşuluyodu.. herkes bi tarafa dağıldı.. kim aklına geldi acaba bu müthiş fikir... :mad:
Kimin fikriydi bilmiyorum, zaten bilsem ben onun... :mad: :mad: :mad:
Anlamıyorum yani, böyle bir hareket hangi mantığa sığar ki?
Interneti en fazla ve en akıllıca kullanan gruplardan birinin sitesinde forum/message board olayını DAN! diye bitirmek... Binlerce üye (ve yüzlercesi aktif üyeler bunlar!) varken onlara "git bastır parayı fan club'a gir" diye akıl vermek... Hem de bunu dünya turnesi başlarken yapmak!!! Düpedüz salaklık bu! Bindiği dalı kesmek yani. İş sırf para da değil, örneğin ben fan club üyesiyken bile o siteye girmezdim çünkü o ortam bizim bonjovi.com'la karşılaştırılmayacak gibiydi, asla ısınamadım. İnsanlar sırf bu message board olayından ciddi ciddi protesto ettiler grubu bir ara. Herneyse... olan oldu zaten.... Yapacak birşey yok şu aşamada.
jbjkızı
05-03-2008, 03:39 PM
ben eski evimizden yani eskiş siteden ogrendim ve yonlendim bole yanii:D
"Bir başka forumda bu siteden bahsedildiğini görüp geldim" diye oy veren arkadaşımız hangi forumdan bahsettiğini paylaşabilir mi acaba bizimle? ;)
tuuuche
05-04-2008, 04:02 PM
"Bir başka forumda bu siteden bahsedildiğini görüp geldim" diye oy veren arkadaşımız hangi forumdan bahsettiğini paylaşabilir mi acaba bizimle? ;)
sanrım o ben oluyorum.... yanlış mı işaretledim ne ??? :o :p :D
Gulcin
05-04-2008, 06:24 PM
Arkadas vasitasi ile haberim oldu
bonjovi_34
05-05-2008, 12:24 PM
aradım kendim buldum =P böyle bi yer arıyodum zaten bon jovi'yle ilgili! Benim abimde daha öncede bi Bon jovi Forumunda Moderatordü! ve daha sora kapatıldığı için bende burada kendime yer bulmaya çalışıyorum ve sizlerle birlikte olmak istiyorum =P hürmetler =P
aradım kendim buldum =P böyle bi yer arıyodum zaten bon jovi'yle ilgili! Benim abimde daha öncede bi Bon jovi Forumunda Moderatordü! ve daha sora kapatıldığı için bende burada kendime yer bulmaya çalışıyorum ve sizlerle birlikte olmak istiyorum =P hürmetler =P
iyi ki de arayıp bulmuşsun diyelim o zaman :)
Bu arada abin hangi forumda moderatördü?
ve şimdi bizim sitede de üye mi acaba?
county
05-06-2008, 02:42 AM
bende ilk olarak bonjovi.com'da gördüm sonra eski sitedende buraya geldik
bu arada eskiden bonjoviclub vardı, o siteyi yapanlarla şimdiki modlarımız aynımı??
SPAWN-TheUndead
05-06-2008, 01:18 PM
bende ilk olarak bonjovi.com'da gördüm sonra eski sitedende buraya geldik
bu arada eskiden bonjoviclub vardı, o siteyi yapanlarla şimdiki modlarımız aynımı??
Sadece ben.Tabi ordan gelen üyelerde var aramızda burda.
missing.spirit
05-07-2008, 01:54 PM
google ile ulaştım
misslakers28
05-07-2008, 07:56 PM
facebook sayesinde ve alper sayesinde saolsunlar :D
in these armsınız saolsun :D önce bonjovi yi zor kullanarak sevdirdi sonrada seve seve foruma yönlendirdi :D :D
ama hiç pişman değilim iyi ki burdayım,sabırsızlıkla konseri bekliyoruz
jbjey88
05-08-2008, 06:40 PM
eski site sağolsun (gerçi onu baya aramıstım ama ordan yenı evimize geçmek çok kolay oldu)
in these arms
05-09-2008, 11:14 AM
in these armsınız saolsun :D önce bonjovi yi zor kullanarak sevdirdi sonrada seve seve foruma yönlendirdi :D :D
ama hiç pişman değilim iyi ki burdayım,sabırsızlıkla konseri bekliyoruz
daha bana dua ediceğin çok şey görüceksin hele bi konserimiz olsun , sen böle devam et yeterki :D :D :D
ekin&jbj
05-23-2008, 03:06 PM
Eski foruma üyeydim, oradan yönlendirildim işte böyle oldu :d
Ozanisius
05-23-2008, 04:51 PM
Eski siteden buraya geçtim her eski üye gibi...Eski siteye de wikipedia Türkçe bölümünün linkler kısmından ulaştım...
aaalp
05-30-2008, 07:07 PM
Google'a bon jovi istanbul konseri yazınca ilk sayfada çıkan linklerin içinde idi.
jbjkızı
05-30-2008, 09:27 PM
vayy be maşallah bizim siteye biz neymişiz yaww
Mr.Josambo
06-08-2008, 02:16 PM
içime doğru :D hatırlamıyorum uzun zaman önceydi bundan önceki forum ,
fathertime
08-03-2008, 01:44 AM
Acaba var mıymış bon jovi ile ilgili türkçe bir site diyerekten googleda araştırdım ve direk buraya düştüm.. :)
Acaba var mıymış bon jovi ile ilgili türkçe bir site diyerekten googleda araştırdım ve direk buraya düştüm.. :)
Çok da iyi yaptın. :) Bir kez daha hoşgeldin.
fathertime
08-03-2008, 05:12 PM
Bir kez daha hoşbulduk :)
cbeyazcam
08-03-2008, 05:53 PM
HeavyMetalTR üyesiyim orda Bon Jovi Türkiye konserinden vs bahsedilmişti bnde merak ettim acaba Bon Jovi Turkiye sitesi varmıdır die baktım google dan ve buldum hmn üye oldum ayrıca sanırım bu sene yok konser seneye galiba :S
Tarneldor
08-23-2008, 11:19 PM
Başka bir fan sitesinde konusulmustu. Hem de dn'z in arkadasıyım. Bon Jovi arşivine onun sayesinde kavustum. Buradan ona teşekkür ediyorum.
Başka bir fan sitesinde konusulmustu. Hem de dn'z in arkadasıyım. Bon Jovi arşivine onun sayesinde kavustum. Buradan ona teşekkür ediyorum.
Biz de aramıza katılmana vesile olduğu için Deniz'e teşekkür ediyoruz :)
Tekrar hoşgeldin, karşılıklı güzel bir paylaşım yapmıştık geçen sene gn'r izmir buluşmasında ve sonrasında.
Umarım ilerde bir bon jovi izmir buluşması da yaparız forumca...
bengonat
10-25-2008, 04:19 PM
Başka bir fan sitesinde konusulmustu.
o sakın gnrturkey olmasın :) ben de oradan buldum.
TheButcher
11-14-2008, 10:04 PM
öyle bon jovi hastalık derecesi yok ama dinlediğim şaarkıları var tr çevirisni merak ettim googleye yazdım bu geldi :) güzel bir site fakat bon jovi hayranı pek yok gibi :S
in these arms
11-15-2008, 12:16 PM
öyle bon jovi hastalık derecesi yok ama dinlediğim şaarkıları var tr çevirisni merak ettim googleye yazdım bu geldi :) güzel bir site fakat bon jovi hayranı pek yok gibi :S
bu yorum beni biraz üzdü açıkçası,ama bence çokta yanlış bi yorum değil,forumumuza gelen misafirlerin bu izlenimde olması düşündürücü olabilir kendi adıma,ama şunuda söylemeden geçemem,burda bonjovi hayranlığının ötesinde insanlar da var yavaş yavaş bunu görürsünüz zaten,hoşgeldiniz diyorum,iyiki geldiniz ,)
Hallelujah
11-21-2008, 06:10 PM
Facebook'da Bon Jovi'yle ilgili gruplar sayesinde haberim oldu (:
ßLuewis€acRe
11-25-2008, 10:49 PM
arkadaşım sayesinde haberim olduu,,, sağolsunnn ;))
Ozanisius
11-25-2008, 11:55 PM
Facebook'da Bon Jovi'yle ilgili gruplar sayesinde haberim oldu (:
Hangi grup??????????
günseli
12-12-2008, 09:07 PM
internette geziniyordum bon jovi haberlerina bakıyodum eski forum çıktı ordan geldim
New Jersey
01-07-2009, 02:17 PM
Uzun zaman önce turkrock.com'dan duymuştum. Yeni üye olabildim...
bloody_mary
02-02-2009, 02:03 PM
hiçbiri .kendim buldum :D.Ama tesadüfen diil .arayarak Ve bulduğuma da çok sevndim
quietwall
04-04-2009, 02:28 PM
çok hayranım Bon'a benim gibi başkalarıda varmıdır diye merak ettim araştırdım kendi kendime burayı buldum çokda sevdim :)
FanOfJovi
04-19-2009, 05:47 PM
geçen sene Bon Jovi geliyo mu gelmiyo mu internetten ararken bulmuştum bu forumu fakat üye olmam biraz daha sonraya kaldı anlayacağınız:)
dangerous kid
07-29-2009, 09:56 PM
ben google da gezinirken fark ettim
tanem
10-31-2009, 03:03 PM
aynen bende google ile ulaştım...iyi ki de öyle olmuş..!!
Mamaluj
03-27-2010, 01:42 PM
Facebook'ta Bon Jovi Türkiye grubunu görerek buraya ulaştım. Grupta bilgiler, linkler falan gayet güzel ama biraz daha ağırlık verilmesi lazım sanırım çok az üyeye sahip.
sunshine
03-27-2010, 06:07 PM
vikipedia'daki resmi türkiye web sitesi link aracılığıyla şimdi burdayım:)
Facebook'ta Bon Jovi Türkiye grubunu görerek buraya ulaştım. Grupta bilgiler, linkler falan gayet güzel ama biraz daha ağırlık verilmesi lazım sanırım çok az üyeye sahip.
O grup çok yeni, açıkçası bu yaz yeni www.bonjoviturkey.com (http://www.bonjoviturkey.com) hazır olacak, o zaman FB'deki grup da daha kalabalık ve fonksiyonel olur diye düşünüyorum. Öyle umuyoruz yani.
summerwine
04-29-2010, 01:27 AM
arama motoruna bonjoviturkey yazdım simdi de burdayım... selamlar... sevgiler...
MJ It's My Life
05-21-2010, 07:20 PM
MJ ve Bon Jovi'nin bir resmine rasladım tıpkı hiç ummadığın bir anda geçmişe gidip küçük kırıntılarla dönmek gibi oldu ve buradayım... Ailemden dolayı ben hiç günümüzün dandik tiplerinin yaptığı müziği dinlemedim hep ''80'ler ve 90'lar'' vardı etrafımda... Şimdi arkadaşlarım diyor hep ''Neden bu kadar yaşlılara takılıyosun?? Yenileri var artık...'' onlara ''Bugün hiç kimse 80'lerin yada 90'ların müziğini yapamıyor ki en iyiyi görünce daha azıyla yetinmek istemiyorsun'' diyorum beni buraya getiren şey işte bu...
Butterbeer
07-30-2010, 03:22 PM
Google'a deli gibi 'Bon Jovi Turkey' yazıp arıyordum.En sonunda da buldum. :)
e.deniz
09-16-2010, 08:07 PM
google saolsun diyorum :D grupla ilgili bilgi ararken siteye rastladım bir süre uye olmadan takıldım surekli inceledim falan sonra bir baktım sitenin fanı olmusum hergun surekli girip kontrol ediyorum bu yuzden de uye oldum :D
'misafir' olarak kalmayıp aramıza katılmana çok sevindik Deniz.
Tekrar hoşgeldin =)
jobojo
10-22-2010, 09:38 PM
ben google amca sayesinde buldum siteyi.yani hiçbiri :D
kalper
11-05-2010, 03:23 AM
ben de google sayesinde ulaştım iyiki de ulaşmışım :D
Google sayesinde setlistleri ararken buldum.
hsncan
12-09-2010, 03:03 PM
circle 2011 konseri belli olunca hemen bilet için harekete geçtim google vasıtasıyla ilk buraya damladım :)
thelongestroad
12-10-2010, 11:54 AM
Herkese merhaba, siteyi 8 Temmuzdaki konser için google da gezinirken buldum :)
gulbin
02-01-2011, 11:31 PM
2011 8 temmuz konserini duyduğum an heen araştırma yapınca bi official sayfa bide buraya ulaştım hemen üye oldum tabiki...
ki asıl jbj backstage e üye olsan da tekrar giriş yapamıosun sorunlu en çok buradan tüm bilgileri alabiliorum ztn
Captain Crash
03-01-2011, 10:18 PM
Tam olarak hatırlamamakla birlikte, galiba google'da jovisurfing yaparken bir şekilde buraya düşmüştüm.
Konser icin gogle da gezinirken burayı cok begendim ve uye oldum :)
Tam olarak hatırlamamakla birlikte, galiba google'da jovisurfing yaparken bir şekilde buraya düşmüştüm.
Ben çok iyi hatırlıyorum jovisurfing seni Facebook sayfamıza getirdi :D
Anlaşılan o ki konser haberi sitemize yaramış :)
Hepiniz tekrar hoşgeldiniz arkadaşlar!
dafnecan
03-26-2011, 09:08 PM
merhaba arkadaşlar,ben 93 inönü stad konserini en önden izleyen sıkı bir Bon Jovi hayranı olarak bu foruma katılmaya geç bile kaldığımı belirtmek isterim..facebook'ta zaten Bon Jovi turkiye grubuna dahildim oradan karıştırırken buldum..
çok güzel bir site hazırlamışsınız öncelikle tebrik etmek isterim..
Birşey sormak istiyorum acaba Bon Jovi'nin online chat günlerine buradan da katılabiliyor muyuz?böyle bir imkan bize sunuluyor mu tabii bu soruyu da önce sormam gerekli?
görüşmek üzere...
Birşey sormak istiyorum acaba Bon Jovi'nin online chat günlerine buradan da katılabiliyor muyuz?böyle bir imkan bize sunuluyor mu tabii bu soruyu da önce sormam gerekli?
Öncelikle hoşgeldin. Kısa cevap: Hayır.
Uzun Cevap: Bu resmi bir fan sitesi değil. Zaten tek resmi fan sitesi backstage with jbj ve ordaki herhangi bir organizasyona bu siteden katılmamız mümkün değil.
dafnecan
03-26-2011, 09:21 PM
çok ümitlenmiştim..
bilgi için teşekkürler..
kovarinko
03-28-2011, 10:27 PM
lyrics bakarken burayı keşfettim .
frozen
03-30-2011, 07:59 PM
Tamamen Bon Jovi fanı olma sonucunda keşfettim , yeni üye oldum ama , bu forumdan uzun süredir haberim var...:)
malum konserle ilgili bilgi toplamaya çalışırken google aracılığıyla buldum =>
Dilara JBJ
04-05-2011, 07:13 PM
Tamamen Bon Jovi fanı olma sonucunda keşfettim , yeni üye oldum ama , bu forumdan uzun süredir haberim var...:)
aynen benimde öylee:p
peacefulmind
04-05-2011, 08:57 PM
Google'dan ulaştım.Uzun zamandır haberdarım ama yeni üye oldum.
Ms. Brownstone
04-05-2011, 09:18 PM
Bon Jovi İstanbul konseri için İzmirden kalkacak hayran dolu bir otobüs veya onun gibi bir organizasyon arıyodum siteyi buldum. google sağolsun. :)
serin
04-21-2011, 01:47 AM
konser için bilgi toplarken buldum
forumlardaki bilgiler çok işime yaradı
Newjersey35
05-04-2011, 12:45 AM
Yaklaşık bir sene önce, Bon Jovi Mp3 arşivim için araştırma yaparken keşfettim. İlk girdiğim kısım Forumun Multimedya bölümüydü.
doganhayrullah
06-30-2011, 01:06 PM
netten araştırdım, buldum... üyeyim....
geçtiğimiz yıl sonisphere organizasyonundan sonra 2011 yazında bon jovi ülkemize gelicek söylentileri dolanmaya başlamıştı, bende sağlıklı bilgiler alabilmek için google'a bon jovi türkiye fanları yazınca karşıma bu site çıktı. siteden uzun süredir haberim olmasına rağmen üye olmak için neden bu kadar geciktim bende bilmiyorum :)
geçtiğimiz yıl sonisphere organizasyonundan sonra 2011 yazında bon jovi ülkemize gelicek söylentileri dolanmaya başlamıştı, bende sağlıklı bilgiler alabilmek için google'a bon jovi türkiye fanları yazınca karşıma bu site çıktı. siteden uzun süredir haberim olmasına rağmen üye olmak için ne kadar bu geciktim bende bilmiyorum :)
Geç oldu ama güç olmadı :)
Facebook sayfamızdan tanıyoruz seni ;) Ailemize hoşgeldin!
Uğur'la birlikte, aramıza yeni katılan tüm arkadaşlarmıza bir kez daha hoşgeldiniz diyorum... Buyrun tadını çıkarın!
geçtiğimiz yıl sonisphere organizasyonundan sonra 2011 yazında bon jovi ülkemize gelicek söylentileri dolanmaya başlamıştı, bende sağlıklı bilgiler alabilmek için google'a bon jovi türkiye fanları yazınca karşıma bu site çıktı. siteden uzun süredir haberim olmasına rağmen üye olmak için ne kadar bu geciktim bende bilmiyorum :)
Geç oldu ama güç olmadı :)
Facebook sayfamızdan tanıyoruz seni ;) Ailemize hoşgeldin!
Uğur'la birlikte, aramıza yeni katılan tüm arkadaşlarmıza bir kez daha hoşgeldiniz diyorum... Buyrun tadını çıkarın!
Diggiz
07-10-2011, 02:38 AM
Şıklarda yok; ama buradan söyleyeyim.
Bon Jovi'ye gerçekten değer veren, bir hayran sitesi bulmak çok zor oldu. :)
Juvixted
07-10-2011, 11:30 PM
Google üzerinden ulaştım. :)
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.