PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1995 Wembley Konserleri

Captain_Kidd
02-25-2008, 12:44 AM
23,24 ve 25 Haziran 1995 tarihlerinde These Days turnesi esnasında gerçekleşen Bon Jovinin kariyerindeki ilk Wembley Stadyumu konserleri grubun kariyerinin en önemli anları arasında yer almaktadır.Bu konserler sayesinde Bon Jovi Londra Wembley Stadyumunda 3 gece üst üste sold out konser veren tek grup ünvanını elde etmişti.Biletler ise konser gününden tam 5 ay önce tükenmiş toplamda 216 bin bilet satılmıştı.

http://img412.imageshack.us/img412/7631/w35cq7.png (http://imageshack.us)
23 Haziran 1995 Cuma(İlk Konser)
Setlist:
1. Livin' On A Prayer
2. You Give Love A Bad Name
3. Wild In The Streets
4. Keep The Faith
5. Blood On Blood
6. Always
7. I'd Die For You
8. Blaze Of Glory
9. Runaway
10. Dry County
11. Lay Your Hands On Me
12. I'll Sleep When I'm Dead
~ Jumpin' Jack Flash
~ Papa Was A Rolling Stone
13. Bad Medicine
14. Shout

Bis 1:
15. Bed Of Roses
16. Hey God
17. Rockin' All Over The World

Bis 2:
18. Wanted Dead Or Alive
19. Someday I'll Be Saturday Night
20. Good Guys Don't Always Wear White
21. This Ain't A Love Song

Not:
- Wembley Stadındaki 3 sold out konser serisinin ilki
- Little Steven, Rockin All Over The World ve Someday Ill Be Saturday Night şarkılarında grupla beraber çaldı
- Konserin sonunda This Aint A Love Song u çalackaları anda Jon birden vazgeçip seyirciye ekstra oalarak Good Guys Dont Always Wear White,I Believe,Ill Be There For You ve Never Say Goodbye arasından hangisini çalmalarını istediklerini sordu.En çok alkış ve gürültü I'll Be There For You ya gelmesine rağmen Jon hareketli bişeyler olsun diye konserlerde çok çok nadir olarak çaldıkları Good Guys Dont Alway Wear White ı çalmışlardır.

24 Haziran 1995 Cumartesi(İkinci Konser)
Setlist:
1. Livin' On A Prayer
2. You Give Love A Bad Name
3. Wild In The Streets
4. Keep The Faith
5. Blood On Blood
6. I Can't Help Falling In Love (a capella)
7. Always
8. I'd Die For You
9. Blood Money
10. Blaze Of Glory
11. Runaway
12. Dry County
13. Lay Your Hands On Me
14. I'll Sleep When I'm Dead
~ Jumpin' Jack Flash
~ Papa was a Rolling Stone
15. Bad Medicine
16. Shout

Bis 1:
17. Bed Of Roses
18. Hey God
19. Rockin' All Over The World
20. I Believe

Bis 2:
21. Wanted Dead Or Alive
22. I´ll Be There For You

Bis 3:
23. Havin A Party
24. This Ain't A Love Song

Not:
- Wembley Stadındaki 3 sold out konser serisinin ikincisi.Bir önceki konsere göre biraz daha farklı bir setlist
- Little Steven yine Rockin All Over The World te grupla beraber çalıyor
- Blaze Of Glory'den önce Blood Money akustik oalrak çalnıyor
- Bir önceki gecede çalmadıkları şarkılardan I believe, Ill Be There For You ve Havin A Party bu sefer çalınıyor
- Can't Help Falling In Love,Always'den önce Jon tarafından acapella olarak söyleniyor.Bu Keep The Faith turnesi esnasında genellikle Bed Of Roses ile beraber söylediği bi şarkıydı.
http://img389.imageshack.us/img389/7903/w287hc9.png (http://imageshack.us)

25 Haziran 1995 Pazar(Üçüncü Konser)
Setlist:
1. Livin' On A Prayer**
2. You Give Love A Bad Name**
3. Wild In The Streets
4. Keep The Faith**
5. Blood On Blood
6. Always**
7. I'd Die For You
8. Blaze Of Glory **
9. Runaway
10. Dry County
11. Lay Your Hands On Me**
12. I'll Sleep When I'm Dead**
~ Jumpin' Jack Flash
13. Bad Medicine**
14. Shout**

Bis 1:
15. Bed Of Roses
16. Hey God**
17. These Days

Bis2:
18. Rockin' All Over The World
19. Something For The Pain
20. I Don't Like Mondays

Bis 3:
21. Wanted Dead Or Alive**
22. Stranger In This Town(Richie Sambora)
23. Someday I'll Be Saturday Night
24. This Ain't A Love Song**

Not:
- Wembley Stadındaki 3 sold out konser serisininin sonuncusu
- Little Steven yine Rockin All Over The Wolrd te grupla beraber çalıyor.
- Grup,Bob Gledolf un konseri izlemeye geleceğini duyunca bir Bomtown Rats klasiği olan I dont Like Mondays i hazırladı ve Bob Geldolf un da eşlik etmesi ile bu şarkıyı çaldılar.One Wild Night Live 1985-2001 albümünde bunun kaydı bulunmaktadır.
-Konserin bitiminden kısa bir süre önce Jon seyirciye These Days albümünün Michael Jackson'ın 1 hafta önce çıkmış albümü HIStory yi 1 numaradan indirerek İngiltere albüm listelerine direk olarak 1 numaradan girdiğini açıklaması seyirci ve gruptaki herkez için büyük bir sürpriz oluyor.Grup böyle bir olayı beklemediği için hem sevinmiş hemde şaşırmış.Michael Jackson gibi tartışılmaz bir ismi 1 numaradan indirmeleri ozamanki popülerliklerinin nekadar büyük olduklarını gösteriyor.
-Bu konser İngilterede BBC radyo tarafından canlı olarak yayınlanmıştır ve ayrıca setlistteki (**)işaretli şarkılar daha sonra Live From London adında yayınlanacak olan video kaset ve dvd'de yer almıştır.

http://img474.imageshack.us/img474/1996/w297bo2.png (http://imageshack.us)
Bon Jovi 2000 yılında Ağustos ayında tekrardan Wembley Satdında 2 sold out konser vermiştir bu konserlerin önemi ise Live Aid,Queen,Michael Jackson ve Guns N Roses konserleri gibi önemli etkinliklere ev sahipliği yapmış bu tarihi stad yıkılmadan önce verilen son konserler olmasıydı.Bon Jovi 10-11 Haziran 2006 tarihinde yeni Wembley Stadında gerçekleşecek ilk konserleri verme şansını tüm biletlerin(2 gece için toplamda 160.000 bilet) satılmış olmasına rağmen inşaatın bitmemesi üzerine kaçırdı.Konserler yine aynı tarihlerde Londradaki başka bir açık konser alanı olan 65.000 kapasiteli Milton Keyns te gerçekleşti

Not:Yine Londrada bulunan Wembley Arena ile Wembley Stadı aynı şey değildir.Wembley Arena 12.000 kişilk kapalı bir arenadır eski Wembley Satdyumu ise 72.000 kapasiteli idi.Bon Jovi daha önce Wembley Arenada da defalarca konser vermişti.

in these arms
02-25-2008, 12:48 AM
Burdaki Always perforfamsını izlettiğim herkes hasta oluyo,şu ana kadar benim gördüğüm en iyi canlı perfmns .richie nin kopuşu da ayrı tabi:)

dn'z
02-25-2008, 12:48 AM
İnanılmaz, olağanüstü, mükemmel... gibi kelimelerin kifayetsiz kaldığı konser serisi. (ekşisözlük gibi oldu :P)

king_o'swing
02-25-2008, 01:02 AM
Herşeyi çığrından çıkartan konser, bu konserdir ki beni bon jovinin sahne performansıyla tanıştırmıştır,,,bu konserdir ki bundan öte bişey olamaz dedirtmiştir,,,ama bundan daha iyileri BİLE var laaaaaaaaaan diye nida etmek isterim burdan :)

Ozanisius
02-25-2008, 05:15 PM
Süper konser gerçekten 3 gece sold out olan bir wembley ne denirki...Tanrılar büyük oynar:D:D

OrodrethAlcarin
02-25-2008, 06:51 PM
muhteşem konser bnce... D&R da şans eseri dvd sini bulmuştum gerçekten süper bi konser... bi de live olarak dinleseydim daha güsell olurdu. napalım temmuza :)

Ozanisius
03-23-2008, 12:32 PM
muhteşem konser bnce... D&R da şans eseri dvd sini bulmuştum gerçekten süper bi konser... bi de live olarak dinleseydim daha güsell olurdu. napalım temmuza :)

Ankara Dost Kitabevinde 39 YTl'dir bu konserin DVD'si

misslakers28
03-23-2008, 12:53 PM
kesinlikle muhuteşem gözkamaştıran insanı soluksuz bırakan bir atmosfer...açılışıda kapanışıda muhteşemdi.

Gulcin
04-25-2008, 04:27 PM
Ilk gece bende ordaydim 95 teki 3 konserin hepsine gidemedim ama 2000 yilindaki 2 konserede gitmistim resimleri ve bazi video kayitlarini koymayi dusunuyorum siteye sakincasi yoksa

dn'z
04-26-2008, 11:52 AM
Ilk gece bende ordaydim 95 teki 3 konserin hepsine gidemedim ama 2000 yilindaki 2 konserede gitmistim resimleri ve bazi video kayitlarini koymayi dusunuyorum siteye sakincasi yoksa

Sakıncası olur mu hiç ya, süper olur.

in these arms
04-26-2008, 12:06 PM
şiddetle bekliyorum:D

Mine
04-26-2008, 01:31 PM

"Sakıcası yoksa" mı?? Şaka yapıyor olmalısın! :eek: Tabii yok! Hatta bence asıl bunları siteye koymazsan sakıncası olur!!! :p :D
Merakla bekliyoruz ;) Şimdiden teşekkürler :)

tuuuche
04-26-2008, 07:03 PM
"Sakıcası yoksa" mı?? Şaka yapıyor olmalısın! :eek: Tabii yok! Hatta bence asıl bunları siteye koymazsan sakıncası olur!!! :p :D
Merakla bekliyoruz ;) Şimdiden teşekkürler :)

Kesinlikle katılıyorum .... :cool:

Mr.Josambo
06-08-2008, 08:43 AM
konseri ilk izlediğimde bj ye aşık olmuştum resmen
her parçada her performansta resmen donup kalıyordum
tüylerim diken diken
bazen gözlerim doluyo
ne konsermiş ama
always yokmu off böyle bir canlı performans olamaz
seyircide mükemmel, sahanın ortasından bütün seyirciyi kamera yukardan gösterirken nasıl bir görüntüdür o allahım inanılmaz.

Ozanisius
06-08-2008, 12:56 PM

Kesinlikle bekliyoruz istiyoruz.Gözümüz yollarda:D

Mr.Josambo
06-08-2008, 02:51 PM
foruma girdiğimden beri gördüğüm önemli şeylerden biriside Gulcin ' in paylaşım yapma noktasında çok çaba göstermesi

yaprakgil
05-05-2009, 01:32 PM
dünyaca ünlü starların canlı perfonmanslarıyla bilinen wembley stadının büyülü ortamında verilmiş efsane konser !! bir parça izlemek için bile açtığımda kaptırıp sonuna kadar izliyorum.çaldıkları tüm parçaları dvd ye koymalarını isterdim.. =)

jovistesra
05-05-2009, 02:32 PM
Jonun stili çok iyi bu dönem...

TheSlashest
05-23-2010, 01:24 AM
Dry County ve Runaway performansları Youtube'da var. Ama neden DVD'ye konulmamış bilen var mı?

Captain_Kidd
05-23-2010, 10:31 AM
Youtube taki Runaway ve Dry County 23 Hazirandaki konserden yani ilk gece. Bu konserin çok iyi olmayan ses arada bi gidip gelen videosu dvd si bir çok hayranda bulunmakta. Live From London dvd si ise 25 Hazirandaki konserden 3. geceden. Neden çaldıkları bütün şarkılar yok sebebi bilinmiyo. Bence sebep şu 1995 te bu konser vhs olarak yayınlandı ozamanlar dvd yoktu .vhs kasede tüm konseri sığdıramayacakları için belli başlı en büyük hitlerini koydular. 2000 yılında çıkan Crush Tour dvd sinde olan bazı şarkılar vhs versyonda yok mesela. Süre ile ilgili olabilir.

UgUrTaN
05-23-2010, 09:08 PM
bir şeyide bilme captain :)

dangerous kid
05-28-2010, 11:12 PM
zamanının akmarında vcd ye aktarttığım defalar ve defalarca izlemekten bıkmadığım çok duygusal bir anımda bir başka fan arkadaşıma hediye ettiğim dev konser... yalnız bişey dikkatimi çekti üç konserin üçünde de born to be my baby yok mu yoksa ben mi yanlış görüyorum ??????!!!!!!!

eyoruk
06-14-2010, 03:39 AM
Ankara Dost Kitabevinde 39 YTl'dir bu konserin DVD'si
bu dvd şimdi hiçbir yerde görünmüyor ne yazık ki ..
Ayrıca dvd deki şarkılar sadece ilk günden değil mi ?

Captain_Kidd
06-14-2010, 08:18 PM
Dvd deki şarkılar 25 Haziran 1995 tarihindeki 3. konserden.