PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bomba İhbarı - Bon Jovi Florida

Mine
04-27-2008, 02:15 PM
Dün Florida BankAtlantic Center'daki Bon Jovi konserinin başlangıç saatinin 19:30 olması beklenirken, soundcheck sırasında gelen ve polis deparmanının "ciddi" olarak değerlendirdiği bomba ihbarı dolayısıyla izleyiciler dışarıda bekletilmiş. Güvenlik sağlanana dek konserin başlayamayacağı belirtilirken, dışarıda beklemekte olan seyircilere pek fazla açıklama yapılmamış (muhtemelen panik olmasın diye).

Grup sahneye ancak 10:45 sularında çıkmış. Jon fanlara "Gitmeyip beklediğiniz için teşekkür ederim. Acı da olsa gerçek şu ki şimdi etrafımızdakilere dikkat etmeliyiz. Soundcheck sırasında gelen polis şefi durumun ciddi olduğunu söyledi. Polis departmanındaki tüm bay ve bayanlara teşekkür ediyorum." diye bir açıklama yapmış.

Söz konusu bombanın cep telefonuyla patlatılacak mekanizmaya sahip olduğu açıklanmış. Polisin herhangi bir tutuklama yapıp yapmadığı konusuda bir açıklama yok, hatta bunun tamamen gerçekdışı bir ihbar olduğu söylentileri bile çıkmış konser sonrasında.

Ne diyeyim... tüm BJ alemine bununla geçmiş olsun. Tabii ki can sıkıcı bir durum. Çok daha kötüsü olabilirdi, her zaman da olabilir. Dileğimiz bu tip şeylerin yaşanmaması ama bugün Dünya'nın geldiği noktaya bakacak olursak... Çok da ümitli olamıyoruz bazen maalesef.

NUR
04-27-2008, 02:24 PM
:eek: Üzücü bir olay gerçekten. Güvenliğin ne kadar önemsenmesi gerektiğininde ayrıca bir kanıtı. Böyle olaylar insanı düşündürüyor (malum ülkemizin durumu Allah Korusun)Geçmiş olsun diyelim, umarım birdaha tekrarlanmaz.

tuuuche
04-27-2008, 03:44 PM
Cümleten geçmiş olsun...
Cok acı ama biz alıştık bu bomba olaylarına...
konsere gitmiş bi arkadaş yazmış da en can sıkıcı tarafı kimsenin onları bilgilendirmemesiymiş.. köpekleri görünce bomba olabileceğini düşünmüşler..
konser de 10'a doğru başlayıp 12.30'da falan bitmiş..

Kewser
04-27-2008, 05:44 PM
Ayy ucuz kurtulmuşlar,bu bi felaket!Ya farkedemeseydiler,düşünmek bile istemiyorum!Bir daha olmaması dilegiyle..

Mine
04-27-2008, 10:29 PM
Ayy ucuz kurtulmuşlar,bu bi felaket!Ya farkedemeseydiler,düşünmek bile istemiyorum!Bir daha olmaması dilegiyle..

Evet, tam bir facia olabilrdi tabii ki.
Böyle şeylerin hiçbir yerde hiçbir zaman yaşanmaması dileğiyle...

king_o'swing
04-28-2008, 01:10 AM
Peki bomba sadece ihbar mıymış yoksa bulmuşlar da imha etmişler de sonra mı düzelmiş herşey, gerçi bomba bulunsaydı konser gerçekleşmezdi ama?

jbjkızı
04-28-2008, 04:51 PM
iyiki bomba bon jovi konserdeyken aniden patlamamış ayyy düşünmesi bile çook üzücü güvenlik çok onemli bnce buyuk bir olay kalkmış bon jovi grubunun ustunden

santafe
04-28-2008, 05:32 PM
ben dedim bu albümleri bomba gibi diye

JoviGirL!
04-28-2008, 09:50 PM
BonJovi konserini izledikten snra,
ölebilirim valla..
Yeterki izliyim

simorov riddle
04-29-2008, 11:56 AM

konu başlığını yeni gördüm, ben de üzüldüm bu gergin olay için, hatta yüzümde boş bir ifadeyle yazılanları okuyordum.. ta ki bu cümleyi görene kadar ''ben dedim bu albümleri bomba gibi diye'' ! çok iyi ya :D

hepimize geçmiş olsun diyelim, umarım bir daha yaşanmaz.
yeryüzüne uzaktan bakan biri, müzisyenleri korumakla görevli olmalı. kesinlikle birine ihtiyaç var :)

missing.spirit
05-02-2008, 02:06 PM
bide güvenlik olcak :/ bomba gerçekten olmuş olsa bile bu daha kötü geçmiş olsun arkadaşlar

jbjey88
05-02-2008, 09:32 PM
evet album gerçekten bomba gibi :D ama konserde iyiki o bomba patlamamıs tam bir feleket olabilirdi yoksa....:(