Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Video Klip: Whole Lot Of Leaving''
http://www.youtube.com/watch?v=OlmQkJs7V60
Ben çok beğendim. İlk fotoğrafla birlikte tüylerim diken diken oldu bile diyebilirim. Renkler ,fotoğraflar harika. Bir de sonlara doğru grup elemanlarını da görebilseydik keşke ama bu bi nevi LH kliplerinin ana teması oldu. Yani sadece Jon.
Bu arada klip destination anywhere dönemlerinde çekilseydi Jon'da pek bi değişiklik olmazdı gibime geliyor. Bir insan hiç mi yaşlanmaz be kardeşim.
Kewser
04-18-2008, 06:53 PM
Gerçekten süper bi klip..Herşey çok iyi.Dehşet ötesi bi çalışma olmuş!!
Ben I love this town olcak zannediyodum.Belki bi sonraki klip onun olur..
Çok yakışmış siyah beyaz.Tabii diger üyeleri de görebilseydik araıra..Solo kısmında Richie'nin resimleri dikkatimi çekti,çok yaratıcı!!
Teşkkürler Deniz!!!Vidyoyu koymasan haberim olmazdı bile:D ..Tam olarak ne zaman çıkmış,bilen varmı?!
in these arms
04-18-2008, 06:55 PM
klip çok güzegerçekten ama bu grubun diğer elemanlarını görememek yavaş yavaş üzmeye başladı beni :( hadi bi önceki klibimiz düet ti normal karşıladım ama böyle mi gidicek en azından bu albümde ,neyse bekliyip görücezz
king_o'swing
04-18-2008, 07:05 PM
Şimdiye kadar LH dahilinde izlediğim ve beğendiğim ilk klip, hemde öyle böyle değil çok çok beğendim...O kadar ki sadece Jon un olması batmadı gözüme, zaten bu şarkının temasına da uyuyo hatta...Oh be nihayet, Tebrikler =)
Ya nası yaşlanmamış deniz, bal gibi yaşlanmış ama zamanın en az dokunduğu adam diyebiliriz yine de =)
Tam olarak ne zaman çıkmış,bilen varmı?!
Bildiğim kadarıyla bu klip ve single sadece Avrupa'da yayınlanacaktı. Sanırım Avrupa tv'lerinde dün ya da bugün yapıldı klibin promiyeri, dolayısıyla bugünlerde çıktı diyebiliriz. Klibin bu şarkıya çekileceğini biliyordum ama şu saate kadar tek bi kare fotoğraf ya da çekim yeri ve zamanı ile ilgili bir haber okumamıştım. Bana da baya süpriz oldu.
Klip güzel ama ben şaşırdım We Got It Going On olur diye bekliyordum. Birde klipte keşke sadece Jon olmasaymış. Sanki diğer grup üyeleri Allah korusun ölmüşte Jon'da onların anısına şarkı söylüyormuş gibi bir hava yarattı bende. Ama yinede güzel, umarım bundan sonraki klip We Got It Going On olur:)
Kewser
04-18-2008, 08:09 PM
Jon bencede zamanın en az dokundugu insan!Bir efsane!..Ama bu klipte yakın markajdan çizgileri,kırışıklıkları pek belli olmuş.Olsun sorun degil:D
Jon hep yakışıklı!:cool:
tuuuche
04-18-2008, 08:46 PM
BAYILDIMMMM....
Çok güzel olmuş yaaa...
Harbici bi yalnızlık teması var videoda... tek başına iskambil kağıtlarıyla falan... herkes gitti bi ben kaldım havası...
klibi çok begendimm!! ya çok guzel çekmişler huzur verdi boyle bi anda bana. kendimi hafiften bon jovi hayatımın içinde yolculuk yapıyo gibi hissettim o resimlerle birlikte=) bu klibin cıkacagına dair en ufak bi fikrim yoktu. sagol deniz.
Bon Jovi rulezz
king_o'swing
04-18-2008, 09:42 PM
BAYILDIMMMM....
Çok güzel olmuş yaaa...
Harbici bi yalnızlık teması var videoda... tek başına iskambil kağıtlarıyla falan... herkes gitti bi ben kaldım havası...
Evet o iskambil kağıtları bende de aynı etkiyi yarattı, kim düşündüyse onu çok ince bi ayrıntı!
JoviGirL!
04-18-2008, 10:54 PM
Bu Jon yaşlanmaz ya :D
Klibi beğendim..
Renkler falan baya güzel ama
keşke dier grup üyeleride olsaymış
in these arms
04-18-2008, 11:46 PM
jon, resmen karizma ,tip, ne derseniz diyin herşeyni konuşturup bu almede bu alanda tek olduğunu bi kez daha gösterdi bence
SPAWN-TheUndead
04-19-2008, 03:44 AM
Ben beyenmedim.İyice solo olayına döndü bu iş.Klipde tek beyendigim yer eski resimler araya girmesi.Gerçi esk idedigim birkaç aylık resimleri.Solo sırasında richinin resimler igirdi mesela.O çok güzeldi :D
Onun dışında gene jon.Sanki jubile yapıyorlar gibi bir hava hisseddim.
jambco
04-19-2008, 09:38 AM
Jon'un solo single'ı olsaydı harika olmuş derdim.Konsept ne şimdi.Diğerlerini mi özlüyo yani.Keşke o resimlere daha fazla yer verselerdi.Yalnız renklendirmeye bayıldım.Ne zamandır siyah beyaz klip görmüyoduk.Bi de beni Jon'un şarkıyı öyle ağızını kısar gibi söylemesi rahatsız etti.Keşke albüm versiyonuna hiç dokunmasaymışlar.
Genel olarak pek klip-sever bir şahsiyet olmamakla birlikte, bu klibi görmezden gelemeyeceğimi fark ettim. Resmen tüylerim diken diken oldu, tuhaf bir rahatsızlık mı desem, burukluk mu desem.. öyle bir etki bıraktı bende. Hani, ağlamakla gülümsemek arasında birşey gibi....
Tabii kliplerdeki bu solo konsept olayı neden, nereden çıktı bilmiyorum, ama camiada rahatsızlığa sebep olduğu kesin, insanlar diğer üyeleri de görmek istiyor doğal olarak. Ayrıca parçanın albüm versiyonu kullanılsaymış daha iyi olurmuş bence de, o sound daha iyiydi çünkü.
Ama... yiğidi öldürsen de hakkını yeme demişler, öyle değil mi? Işık, renkler, iskambil kağıdı gibi ayrıntılar hakikaten kaliteli bir video çıkarmış ortaya. Sonuç olarak gayet etkileyici bence. Bir de, bu şarkının yazılma aşamasını, hikayesini düşünürsek, Richie'ye ithaf edilmiş gibi bir hava olmasından daha doğal ne olabilir ki zaten?
Bu arada, dn'z gibi ben de çekim zamanı ve yerini öğrenmeden pat diye klibe ulaşmış olmanın şaşkınlığı içersindeyim! :eek:
Son bir not: Evet, bu sadece Avrupa'da yayınlanacak bir klip ve son anda bir fikir değişikliği olmazsa bu albümden başka video çekilmeyecek.
JoviGirL!
04-19-2008, 03:21 PM
We got it olsaydı daha iyi olurdu ama bu klipte güzel ya(:
jbjkızı
04-19-2008, 03:36 PM
süperdi gerçekten harika bence bu albüm süper olucak
Captain_Kidd
04-19-2008, 03:44 PM
Sanki Richie ölmüşte arkasından onun anısına yapılmış bir klip gibi herhalde 10 dolara falan mal oldu
Whole Lot Of Leavin albümde Any Other Day ile birlikte en sevdiğim şarkı idi.Klipte neden şarkıyı yeniden daha bayık bi şekilde yorumlama ihtihacı duymuş Jon anlamış değilim.
santafe
04-19-2008, 08:59 PM
Hem sevdim hem sevmedim açıkçası albümde ki en sevdiğim şarkıdır youtube'a kendimce videosunu bile yaptığım için offical videosu bi garip geldi daha önceki arkadaşlarında dediği gibi veda yada ölen Richie'nin ardından tribute gibi bişi olmuş niye sadece Jon var o da ayrı bi soru? kesinlikle çok daha yavaş bi şarkıya ait olması gereken bir klip belkide my guitar bleeding in my arms'a son olarak hiç biri oynamasaydı da missunderstood gibi 3. kişi videosu olsaydı sanırım olmamış diyecem
Captain_Kidd
04-19-2008, 09:24 PM
kesinlikle çok daha yavaş bi şarkıya ait olması gereken bir klip
Nası ifade edecem diye saatlerdir düşünüyorum aynen katılıyorum.Whole Lot Of Leavin i ben hep hareketli yada orta tempo bi şarkı olarak gördüm hatta Today Show performansında oldukçada gaza gelmiştim ama klip Make A Memory den bile daha slow bir şarkının klibi gibi :)
Bu şarkıya klip çekeceklerini hiç sanmıyodum çünkü genelde Bounce albümünden beri benim sevdiğim şarkılara klip çekmezler bu yüzden sevinçliyim
Bu videoda geçen fotoğraflardan elinizde varsa bu başlığa atabilir misiniz? Özellikle, şu alttaki Jon'un richie'nin gitarına mikrofon uzattığı resmin aslını biri gönderirse sevinirim.
http://img232.imageshack.us/img232/2429/joviresimistekkl5.png
JoviGirL!
05-19-2008, 11:15 AM
Bende o resmin olması lazım..
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.