PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bon Jovi ve Leann Rimes'a CMT'den Bir Ödül

dn'z
04-15-2008, 05:33 PM
Leann Rimes ve Bon Jovi dün düzenlenen CMT Ödül Töreni'nde ''En İyi İşbirliği Video Ödülü'''nü kazandılar. Ödülü kabul ederken Leann Rimes ''Jon'la yatakta yuvarlanırken çok eğlendim'' dedi. Sonra da seyirciler arasındaki kocasına bakıp ''Özür dilerim hayatım, seni seviyorum. Sen daha yakışıklısın'' diye ekledi.

SPAWN-TheUndead
04-15-2008, 06:49 PM
Yok artık daha neler :D Kocası kim ki daha yakışıklıymış genç... :D

in these arms
04-15-2008, 07:15 PM
yaw kocası daha yakışıklı olsa bunları söyleyip özür dilemezdi heralde :D :D

Kewser
04-15-2008, 07:55 PM
yaw kocası daha yakışıklı olsa bunları söyleyip özür dilemezdi heralde :D :D

Evt kesinlikle!:D :D :D Hem Jon'dan yakışıklısımı var!!!Zaten o kadına gıcıktım,artık görünce boğasım var...:D :D :D

dn'z
04-15-2008, 08:01 PM
Yaw yüklenmeyin o kadar, sonuçta espri yapmış. Sonra da gönlünü almış kocasının.

Bu arada bu olay Türkiye'de olsa muhtemelen 3. sayfa haberi olurdu :D :D

tuuuche
04-16-2008, 10:22 PM
http://www.cmt.com/loaded/player.jhtml?id=1585453

önce alan jackson amcanın şarkısı var ama ... azıcık sabırla videonun sonuna doğru izleyebilirsiiniz....

santafe
04-17-2008, 01:16 PM
CMT Ödül Töreni sonrasında kocasından feci şekilde dayak yediği söylentileri dolaşan Leann Rimes media mensuplarına verdiği demeçte ''merdivenlerden iniyordum ayağım kaydı'' dedi . Evdeki kavga sesleri üzerine polis'i çağıran komşuları sabaha kadar evden tekme tokat sesleri geldi ne yapucagumızu bilemeduk derken olaylardan sonra Leann Rimes devlet hastenesinden 1 ay iş göremez raporu aldı

JoviGirL!
04-17-2008, 02:20 PM
şakamısın ya:D
bende ciddi ciddi okudum

Mine
04-17-2008, 09:43 PM
CMT Ödül Töreni sonrasında kocasından feci şekilde dayak yediği söylentileri dolaşan Leann Rimes media mensuplarına verdiği demeçte ''merdivenlerden iniyordum ayağım kaydı'' dedi . Evdeki kavga sesleri üzerine polis'i çağıran komşuları sabaha kadar evden tekme tokat sesleri geldi ne yapucagumızu bilemeduk derken olaylardan sonra Leann Rimes devlet hastenesinden 1 ay iş göremez raporu aldı

:D :D :D :D :D ...............

jbjkızı
04-19-2008, 03:42 PM
bu kadını oldürürüm ardından dorothea oldurur :D