PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ahmet San'ın Yeni Web Page'i

rusedski
04-14-2008, 12:23 PM
Bildiğiniz gibi, www.ahmetsan.com (http://www.ahmetsan.com) u tıkladığınızda tek bir tanıtım sayfası çıkıyordu.
ve uzun zamandır under construction yazıyordu.
site açılmış.
ahmet san productions, property projects development, entertainment projects development, barkod film, business project development olarak ayrılmış sayfalar var.
Ahmet Abiye hayırlı olsun.

NUR
04-14-2008, 12:38 PM
Güzel olmuş gerçektende bizimkilerinde ufacık bir resmi vardı:) Çok güzel olmuş Hayırlı Olsun.

in these arms
04-14-2008, 03:07 PM
yahu madonna nın fan sitesindeydi galiba ahmet san ın ve madonna nın erkek kardeşinin resimleri vardı. özel resimlerdi ,yazılar falan vardı..bonjovi yle birlikte çekilmiş resimleri yok mu?yada gördünüz mü ?? (uğurtan ,mine ,alper) :D 1. ahmet görüşmesi nde ... :D

Mine
04-14-2008, 11:25 PM
yahu madonna nın fan sitesindeydi galiba ahmet san ın ve madonna nın erkek kardeşinin resimleri vardı. özel resimlerdi ,yazılar falan vardı..bonjovi yle birlikte çekilmiş resimleri yok mu?yada gördünüz mü ?? (uğurtan ,mine ,alper) :D 1. ahmet görüşmesi nde ... :D

Hayır, Bon Jovi'yle olan resimleri görmedik. Ama bir sürü başka ünlüyle resimler vardı. Aslında Ahmet San'ın ofisinde resmen bir tarih yatıyor arkadaşlar, inanılmaz anılar dolu yani.

in these arms
04-14-2008, 11:27 PM
Hayır, Bon Jovi'yle olan resimleri görmedik. Ama bir sürü başka ünlüyle resimler vardı. Aslında Ahmet San'ın ofisinde resmen bir tarih yatıyor arkadaşlar, inanılmaz anılar dolu yani.
çok görmek isterdim doğrusu :(

UgUrTaN
04-15-2008, 02:01 AM
Güzel olmuş gerçektende bizimkilerinde ufacık bir resmi vardı:) Çok güzel olmuş Hayırlı Olsun.

ben niye göremiyorum ? nerde bu resimm

NUR
04-15-2008, 11:44 PM
ben niye göremiyorum ? nerde bu resimm
Şuanda bende göremiyorum sitede değişiklik yapmışlar sanırım. Sitenin arka fonundaki karışık resimlerin arasındaydı.

Mine
05-22-2008, 10:12 PM
Bu arada Salı akşamı Kuruçeşme'deki Kylie Minogue konserinde VIP otoparkından Ahmet San'ın arabası çalınmış. Bence büyük rezalet.

JoviGirL!
05-23-2008, 12:19 AM
ahaha yuh yA:D
millet sapıtmış

jbjkızı
05-24-2008, 12:53 AM
hemde nasıl sapıtmış