PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008 METALLICA konseri

obsession
04-10-2008, 08:31 PM
an itibarı ile metallica.com'dan yapılan açıklamaya göre....

Son Bir Avrupa Turu Duyurusu [ 4/10/2008 ] 2008 Avrupa yaz tatilimizin son konser duyurusu oldugu icin uzgunuz. Bu, haftalardir hakkinda konustugunuz konser... 27 Temmuz'da Ali Sami Yen Stadi'nda bir konser icin 'Tallica tarihinde ucuncu kez olmak sartiyla Istanbul / Turkiye'ye geri donuyor olacagiz. Dostlarimizdan Down ve The Sword'un bize katilimi ile yolculugumuzun ikinci bolumunun son konserini tamamlayacagiz. Tum tercumanlari evlerine gonderebiliriz artik... sizleri orada gormek dilegi ile!!

Mine
04-10-2008, 09:12 PM
an itibarı ile metallica.com'dan yapılan açıklamaya göre....

Son Bir Avrupa Turu Duyurusu [ 4/10/2008 ] 2008 Avrupa yaz tatilimizin son konser duyurusu oldugu icin uzgunuz. Bu, haftalardir hakkinda konustugunuz konser... 27 Temmuz'da Ali Sami Yen Stadi'nda bir konser icin 'Tallica tarihinde ucuncu kez olmak sartiyla Istanbul / Turkiye'ye geri donuyor olacagiz. Dostlarimizdan Down ve The Sword'un bize katilimi ile yolculugumuzun ikinci bolumunun son konserini tamamlayacagiz. Tum tercumanlari evlerine gonderebiliriz artik... sizleri orada gormek dilegi ile!!

Canım benim!
Az değil, tam 90 gün bekledin bu haber için, sonunda muradına erdin (sen ve tüm 'Tallica alemi erdi yani :)
Hayırlı olsun diyorum, ne diyeyim, çok güzel bir haber bu!!! :)

JoviGirL!
04-10-2008, 10:11 PM
ŞU BONJOVİDE AÇIKLANSADA
DERSLERİ ADAM GİBİ DİNLESEM :s

Mine
04-11-2008, 12:13 AM
ŞU BONJOVİDE AÇIKLANSADA
DERSLERİ ADAM GİBİ DİNLESEM :s

Sen derslerini adam gibi dinle şeker, Bon Jovi ge-li-yor.
İçin rahat olsun ;)

king_o'swing
04-11-2008, 05:38 AM
Sen derslerini adam gibi dinle şeker, Bon Jovi ge-li-yor.
İçin rahat olsun ;)

Pardon bunları inancın tam olduğu için mi söylüyorsun yoksa bişey biliyorum da söylüyorum bunları mı diyosun, merak?

Ozanisius
04-11-2008, 10:11 AM
İyi iyi Metallica kesinleşti.90 lira kadarda oraya gider heralde.Sıra Bon Jovi'de...O da açıklansa süper olcak.Judas Priest 65 YTL,Metallica 89 YTL (Sanki böyle birşey görmüştüm).Bon Jovi de ne olur bilmem.Ama sonuçta bir lise son öğrencisi olarak yazın maddi açıdan battım...

ace
04-11-2008, 08:11 PM
konserin metallica tarafından da kesinlesmesi çok iyi oldu da biletler dehset pahalı. golden circle yanı en on 350 ytl, saha içi 80 vip ler 150 civarı numaralı yerler de 90 küsür.. biletler 15 nisanda biletix den satısa sunulucakmıs. metclub uyeleri de bugun alabiliyormus. ya bunlar daha once yazıldı mı bilmiyorum ama haberı okuyunca bi şevkle yazayım dedim.

Captain_Kidd
04-11-2008, 09:32 PM
http://www.biletix.com/static/images/live/seat/metallica_seat.jpg

ace
04-11-2008, 09:40 PM
hah evet anlatmak istedigim olay buydu=)

king_o'swing
04-11-2008, 09:53 PM
Biletler de ne kadar ucuzmuş, maşallah

Mine
04-12-2008, 10:55 AM
Pardon bunları inancın tam olduğu için mi söylüyorsun yoksa bişey biliyorum da söylüyorum bunları mı diyosun, merak?

Hem inancım tam, hem de aksinin olacağına dair en ufak bir haber veya kanıt ulaşmadı bana henüz. Kayda değer kaynaklardan bahsediyorum tabii, -miş'li -muş'lu dedikoduları kaale alacak halim yok tabii ki.
Yer ve zaman konusu biraz can sıkıcı şu an, resmi ilanı geciktiren de bunlar. Tabii ki HER konser iptal edilebilir, konsere 1 saat kala da bir aksilik olabilir, ama şu ana dek ne onlar gelmekten vazgeçtiler, ne de buradaki organizatörler 'aman gelmesinler, çok uğraştırıyorlar' moduna geçtiler. Dolayısıyla şu aşamada Bon Jovi gelmiyor diyemez hiçkimse.

Mine
04-12-2008, 11:02 AM
Biletler de ne kadar ucuzmuş, maşallah

Evet, golden circle uçuk, ama gerisi gayet normal. Diğer Avrupa ülkelerine oranla bu tip organizasyonlar daha zor bizde, vergisiydi algısıydı, cart-curt derken, iş daha pahalıya geliyor herkes açısından. Maalesef. :rolleyes:

Bilet fiyatları bir yana, dün Biletix.com süper rezildi. Saatlerce çalışmadı, pre-sale sırasında metallica fan club'da insanlar dumur oldu, moderatörler de dehşete düştü bu kadar dandik bir satış sitesi karşısında. Dün saat 11'de başlayıp 3 gün sürecek olan pre-sale için site (biletix yani) hazır değildi dün, link mink yoktu öğlene kadar, call-center'dan gelen cevap "yarım saate kadar hazır olacak efendim" şeklindeydi sürekli. Ya böyle ciddiyetsiz iş olur mu? Bu işler son gün son dakika mı yapılır? Saat 14:00 gibi nihayet adam gibi çalışmaya başladı site. Anlamıyorum yani, ne diye organizatörlerden %10 civarında alıyor biletix, bu rezil hizmet anlayışı ve tembellik için mi???

dn'z
04-12-2008, 11:04 AM
Şu VIP'lerin ne özelliği var anlamıyorum. Bu very idiotic person'lar niye o kadar uzaktan izlemek için o kadar para verirler. 'Ah saha içi'nde pogo'lar, mud pit'ler olur, ben kaldıramam diyenin Metallica'yla ne işi olur??? Neyse tarihleri ayarlayabilirsem Jaymz'e saha içinden bakmayı planlıyorum.

Captain_Kidd
04-12-2008, 11:52 AM
Bende saha içinden almayı düşünüyorum ama eğer Bon Jovi konseri iptal olursa o moral bozukluğu ile bu yaz gerçekleşecek hiç bi konsere gitmemeyi planlıyorum

JoviGirL!
04-12-2008, 12:34 PM
Bon Jovi gelmesse ,
Tabikide DEF LEPPARD'a gidicem..
Buarada DF'nin konser fiyatlarını bilen varsa,paylaşabilir mi?

Mine
04-12-2008, 01:07 PM
Saha içi bilet var elimde şu an 2 tane, dünkü pre-sale'den. Ama saha içi istemiyorum ben. Tribün istiyorum. Bilmiyorum açık mı daha iyi olur, kapalı mı... Tamam, dinlerim Metallica ama fan değilim bu bir, belli bir süre dinleyince cidden fazla ağır geliyor bana soundları, onun için benim gibilerin yeri tribün bence. Haksız mıyım?

Mete
04-12-2008, 01:36 PM
obsession ve ablam sağolsun gidiyorum konsere :D
tek yapmam gereken nerden bilet istediğime karar vermek. sahne önü fahiş bi fiyat, bence metallicaya değer aslında ama saha içi veya tribünde olcam ben, öyle gözüküyo. 350 değil de bari 200 filan olsaydı neyse, ama 350 acaip çok, insanın içine oturur o kadar parayı tık diye ödemek. Gerçi aramızda alanlar var ama, neyyyse :D :D :D
Bu arada ön grup pentagram olacak söylentleri de yalan oldu, kendileri 2 grup getiriyolar.

county
04-12-2008, 04:49 PM
ben çok hayranı değilim ama izledim demek için gidelebilecek bir konser açık tribün iyimiş =)

in these arms
04-12-2008, 05:38 PM
bende gidersem açığa yada saha içine arkalara biyere girerim artık ama konsere gideceğim arkadaşlarımı düşündüğümde hepsi en öne girmek için beni zorlıcaklar ,o zaman bende farkını ödeyin derim :D:D

JoviGirL!
04-12-2008, 09:19 PM
bn gitmem valla:D

Captain_Kidd
04-12-2008, 09:47 PM
Saha içi bilet var elimde şu an 2 tane, dünkü pre-sale'den. Ama saha içi istemiyorum ben. Tribün istiyorum. Bilmiyorum açık mı daha iyi olur, kapalı mı... Tamam, dinlerim Metallica ama fan değilim bu bir, belli bir süre dinleyince cidden fazla ağır geliyor bana soundları, onun için benim gibilerin yeri tribün bence. Haksız mıyım?

Bir konserin izlenebileceği en kötü yer açık tirbündür yani sahneyi tam karşıdan gören ve sahneye en uzak olan yer.Kapalı tirbünlerin sahneye yakın olan kısımları sahne önünden sonra en iyi yerlerdir ama biraz pahalı onlarda yine sen kararını ver ben kapalıyı öneririm.

Mine
04-12-2008, 11:02 PM
bende gidersem açığa yada saha içine arkalara biyere girerim artık ama konsere gideceğim arkadaşlarımı düşündüğümde hepsi en öne girmek için beni zorlıcaklar ,o zaman bende farkını ödeyin derim :D:D

Uyanık mısın nesin Jovidaşım? :D

İşin esası şu ki kankam 2 tane 350'lik aldı, birini bana öneriyor.
Ama ben hem maddi yönden hem de "Metallica konserinde en önde ne işim var len benim?" mantığıyla tribün istiyorum. Bu arada elimizde iki tane de saha içi var, isteyen haber versin...

ace
04-15-2008, 01:21 AM

benim golden cirlce molden circle alma sansım yok. konsere gitme iznim az once cıktı zaten. bırıne sordugumda tribunden hatta vip den hiç goremezsin saha içi al falan dedi. saha icinde de guzel bi yerde olabilmek için 239488gun onceden gidip sıraya girmek lazım heralde=P
tribun numaralı dimi ya. yanı vip almaktansa sahneye daha yakın bu kapalıdan almak daha mı mantıklı acaba? ali sami yen de gidip konser falan izleyenınız var mı?
son soru: bu biletleri saat kacta almaya baslayabilicez bilen var mı?!

rusedski
04-15-2008, 10:57 AM
benim golden cirlce molden circle alma sansım yok. konsere gitme iznim az once cıktı zaten. bırıne sordugumda tribunden hatta vip den hiç goremezsin saha içi al falan dedi. saha icinde de guzel bi yerde olabilmek için 239488gun onceden gidip sıraya girmek lazım heralde=P
tribun numaralı dimi ya. yanı vip almaktansa sahneye daha yakın bu kapalıdan almak daha mı mantıklı acaba? ali sami yen de gidip konser falan izleyenınız var mı?
son soru: bu biletleri saat kacta almaya baslayabilicez bilen var mı?!

daha önceki (1999) konseri numaralıda seyrettim.
inan bana hareket etmen imkansız. ama adam gibi oturup müzik dinliycem diyosan. staddaki en iyi yer.
en son alisamiyen konseri 46bin civarında yapmıştı. 30.000 i geçeceğini düşünmüyorum.

simorov riddle
04-15-2008, 06:58 PM
169du şafak saymaya başladığımda. 10 nisan 2008 21:15te öğrendiğimde ise 107 gün kalmıştı. dile kolay, tam 62 gün kesinleşmemiş bir konser için uyanmak her sabah! 10 nisan sabahını hatırlamıyorum! sadece 21:15ten sonrası var hafızamda! bugün itibariyle 102 gün..
tüm MetallicA fanlarına iyi şafaklar! 5 yıldır bekliyorum, 102 gün daha beklerim!
az kaldı.. hem de çok az..

simorov riddle
04-15-2008, 07:07 PM
(saha içi biletler başta olmak üzere, acele etmeyin çok çabuk tükenmez)
ha bi de konserin izleneceği yerle ilgili olarak,
bir MetallicA fanı değilseniz (aşağıda kafa sallamak yada sahneye yakın olmak gibi planlarınız yoksa yani) numaralıdan izlemek en mantıklısıdır. daha rahat girer çıkar ve durduğunuz yerde izlersiniz.
eğer bir MetallicA fanıysanız ve paranız varsa sizi sahne önüne davet edelim.
eğer bir MetallicA fanıysanız ve 350 ytl'niz yoksa, zaten sahne içi bilet almaya karar vermişsinizdir.
(son olarak eğer 'manyak' bir MetallicA fanıysanız, 26 temmuz günü çadırlarda, 'sahne'önü kesimin sağında-solunda ellerimizle sahneye vurarak ritim tutarken, yada 'sahne önü' kesimin bittiği noktada bağırırken görüşürüz. olmadı kafa sallarken çarpışırız.)
10 nisan 2008.. 21:30-02:00 arası ağlıyordum! çok az kaldı !!

ace
04-15-2008, 08:47 PM
daha önceki (1999) konseri numaralıda seyrettim.
inan bana hareket etmen imkansız. ama adam gibi oturup müzik dinliycem diyosan. staddaki en iyi yer.
en son alisamiyen konseri 46bin civarında yapmıştı. 30.000 i geçeceğini düşünmüyorum.

hımm tamam çok sagol. numaralıdan aldım bende. önden kafa sallamıstım bi kere bu sefer de adam gibi oturalım =P
heyecan yaptım.
ya bu kamera cart curt getirmeyin diyolar bi de; gotursek alırlar ve o arada karambole gider mi acaba? gerci o kadar uzaktan neyı çekebilirim o da ayrı tabi.

Stranger Than Love
04-15-2008, 11:10 PM
bu sene konser yılı zaten def leppard whitesnake bonjovi judast priest hangi birine gitcem yaaaa!!!

Ozanisius
04-16-2008, 10:22 AM
Aşağıdaki metin biletixin sitesinden!!!!

"DÜNYANIN EN BÜYÜK ROCK GRUBU METALLICA TÜRKİYE’DE

Metallica Türkiye’de üçüncü stadyum konserini Akbank exi26 ana sponsorluğunda 27 Temmuz 2008 Pazar günü verecek !

1993 yılında İstanbul İnönü Stadı'nda verdiği ilk konserle 48.000, 1999 yılında Ali Sami Yen Stadyumu'nda verdiği ikinci konserle 46.350 kişiyle buluşan METALLICA, Türkiye'deki üçüncü stadyum konserini 27 Temmuz 2008 Pazar günü Ali Sami Yen Stadyumu'nda verecek. Konser, Akbank exi26 sponsorluğunda, Purple Concerts ve EPD Organizasyon işbirliğiyle gerçekleşecek.

METALLICA için şimdiye kadar Türkiye üzerinde kurulmuş en büyük sahneyi kuracak olan ekip, toplamda 800 metrekarelik bir sahne için çalışıyor. Ayrıca yurtdışından Dünya çapındaki büyük festivallerde kullanılan, çelik konstrüksiyon sahne sistemi getiriliyor.

1993 Bon Jovi konseri dışında, konser tarihinden bir gece önce, 8000 kişilik seyirci kuyruğu oluşturan tek grup olan METALLICA, bugüne kadar tüm Dünyada 120 milyon albüm sattı. Dünyanın gelmiş geçmiş en popüler kült grubu olan METALLICA, konser satışları açısından da Amerikan müzik tarihinin en büyük topluluklarından biridir.Şu sıralarda yeni albüm çalışmalarını sürdürmekte olan METALLICA'nın bu albümünün 2008 turne öncesi yayımlanması bekleniyor.

Akbank exi26, 16-26 yaş arasındaki gençlere özel hizmetler sunuyor ve onların dünyasında önemli noktalarda var olmayı hedefliyor. Bu amaçla ülkenin kültür hayatında önemli yer tutan, gençler için birinci derecede çekim alanı olan etklinliklerde bulunmayı, gençlerle iletişimi konusunda önemli bir platform olarak görüyor.

Gençlerin finansal ve finansal olmayan ihtiyaçlarına çözüm getiren ve “26 yaş altındaki ler için sıcak bankacılık ortamları” sloganıyla yola çıkan Akbank exi26, özel tasarımlı üniversite içindeki kampüs şubeleriyle, exi26.com gençlik portaliyle, üniversitelere özel akıllı kartlarıyla, Axess exi26, Neo exi26, Adrenalin Sigortası, Elektronik Cihaz Sigortası gibi özel ürünleriyle gençlerin dünyasında onlara özel bir bankacılık alanı oluşturuyor. Axess ve Axess exi26 sahipleri bu konserin biletlerini % 20 indirimli alma şansını yakalayacaklar. Ayrıca Neo exi26 sahipleri de, Biletix gişelerinden aldıkları biletler için bu indirimden faydalanacaklar.

Organizatörler, özlenen stadyum konserlerinin bu etkinlik ile geri döneceğini ve 27 Temmuz 2008 Pazar günü Ali Sami Yen Stadyumu’nda Metallica’dan önce Türkiye’nin en büyük heavy metal grubu PENTAGRAM’ın sahne alacağını açıkladılar. Pentagram, Türkiye ve Avrupa’da kapalı gişe verdiği konserler ve 1997 yılında 100.000’ü aşkın satış rakamlı albümleri ‘Anatolia’ ile Türk rock müzik tarihinin en önemli gruplarındandır. Konserde Pentagram’ın yanı sıra sahne alacak sürpriz isimler daha sonra açıklanacaktır."

Demekki ön grup Pentagram:D

rusedski
04-16-2008, 10:29 AM
hımm tamam çok sagol. numaralıdan aldım bende. önden kafa sallamıstım bi kere bu sefer de adam gibi oturalım =P
heyecan yaptım.
ya bu kamera cart curt getirmeyin diyolar bi de; gotursek alırlar ve o arada karambole gider mi acaba? gerci o kadar uzaktan neyı çekebilirim o da ayrı tabi.

valla bence sorun olmaz. tabii omuz üstü koca bir kamera değilse :)
ama sen bana güvenme yinede : )
ayrıca numaralı çekim yapmak için güzel bir yer. eğer yerin numaralı üst yeni açığa doğru ise.

ace
04-16-2008, 11:40 PM
valla bence sorun olmaz. tabii omuz üstü koca bir kamera değilse :)
ama sen bana güvenme yinede : )
ayrıca numaralı çekim yapmak için güzel bir yer. eğer yerin numaralı üst yeni açığa doğru ise.

ya ben de çok götürmek istiyorum da yemeyebilir=)) neyse artık ögreniriz o zamana kadar gerçekten alırlar mı falan diye. numaralı alttan aldım ben. D denilen kısım yanı. ama sag mı sol mu anlamadım. nedense sağ taraftan izlemek istiyorum ama anlayamadım bileti alırken neresi sağ neresi sol..

Mine
04-17-2008, 01:44 PM
Ben de D aldım. Alt taraftan. Önden 3. sıra.
Yanlış anlamadıysam sağ yani Robert'ın tarafında oluyor.

Mine
04-20-2008, 12:02 AM
VIP, saha içi ve Tribün-D biletleri tükenmiş diye bir duyum aldım (açıkçası sadece duyum), böyle birşeyden haberi olan var mı millet?
Bir de... Şu ön grup(lar) meselesi.. Pentagram ve The Down tamam da..... Hayko Cepkin nerden çıktı ya?

Mete
04-20-2008, 01:23 AM
Biletix'te şu an sadece VIP tükenmis gözüküyo. Normal zaten az sayıda var VİP vardı. Hepsi bitse bile saha içi bitmez bence.

ozlem
04-22-2008, 04:06 PM
2.Kategori: 150,00 YTL VIP - TÜKENDİ
3.Kategori: 90,00 YTL NUM./KAPALI TRB. (TÜKENDİ)

Biletixten alıntı ....

jbjkızı
04-22-2008, 09:04 PM
eyvah metallica bu kadarsa kimbilir bon jovi biletleri ne kadar bu yaz kesin çalışmam gerekicek şimdiden işbulayım olmadfı ek iş yaparım artık babam hayatta bu kadar konser parası vermez bide yol parası eeistanbula geldin tee stadyuma yürüyerekmi gitcen bide otobüstür metrodur derken eyvahhh yandık yani neyse ben bunları düşünürsem ölürüm birazdan off içim karardı byyy

simorov riddle
04-22-2008, 09:18 PM
Sahneye göre sağ-sol konusuna açıklık getirelim:
http://www.biletix.com/event.htm?id=JMET1 (http://www.biletix.com/event.htm?id=JMET1) linkine tıklayın, karşınıza oturma planı çıkacaktır.
bu planda ‘’sahne önü’’ yazılı sarı dikdörtgene bakın.
dikdörtgenin üzerindeki ‘’350 ytl’’ yazan yer, sahnenin SAĞıdır.
’’sahne’’ yazan yer sahnenin SOLudur.
genel düzene göre : robert sahnenin önünde sağında, kirk önünde solunda, james önünde ortasında, lars ise james ve kirk arasında arkada durur.

ön grup konusuna açıklık getirelim:

konser haberi bir söylenti olarak ortaya çıktığından beri müzik dergilerinden takip ettiğim üzere teklif pentagrama yapılmış ve pentagram da teklifi sıcak karşılamış. Bir ‘’olasılık’’ olarak söz ediliyor.
bundan sonra aldığım duyum ise hayko cepkinin resmi sitesinde (biraz tuhaf bir site, şahsen haberi sitede bulamadım siz de bir bakın isterseniz : www.haykocepkin.com (http://www.haykocepkin.com/)) kendisinin çıkacağının açıklandığıydı.

her neyse bu iki olasılık şuanda iptal gözüküyor. Çünkü MetallicAnın resmi sitesinde yapılan açıklamaya göre (http://www.metallica.com/index.asp?item=600778 (http://www.metallica.com/index.asp?item=600778) linkinden ulaşabilirsiniz) Down ve The Sword'un MetallicAya eşlik edeceği söyleniyor.

şahsi fikrimi soracak olursanız teklifin pentagrama yöneltilmesi ve kendilerinin sıcak bakması çok hoş. Ancak hayko cepkinin MetallicA konserinde ne işi olduğuna bir anlam verebilmiş diilim. Öyle bir ihtimal varsa da bir an önce yok olmasını temenni ediyorum.

bu arada, ben de bahsettiğim gibi konser biletimi saha içinden aldım geçtiğimiz CumaJ

konser veya MetallicA hakkında sorusu olan ve bilgi edinmek isteyen varsa foruma yazsın, yanıtlamaya çalışırım. Şimdilik hoşçakalın.

Stranger Than Love
04-22-2008, 09:35 PM
kesin gidiorum abi

simorov riddle
04-26-2008, 07:08 PM
kesin gel abi :D

simorov riddle
05-04-2008, 11:40 PM
eski arkadaşım marcel avram (efsanevi organizatör), cengizhan yeldanla birlikte purple concerts diye bir şirket kurdu. geçemerhabalar ! blue jean mayıs sayısından haber aktarıyorum :
blue jean : bu yaz MetallicA, Kylie Minogue, Bon Jovi ve Linki Park gibi konserleri gerçekleştireceğinizi görüyoruz...
ahmet san : geçen yaz, ortağım cüneyt ortanla maslakta istanbul arena adlı yazlık bir konser alanı yaptık. orada 30a yakın konser gerçekleştirdik. bu arada benim çok eski arkadaşım marcel avram (efsanevi organizatör), cengizhan yeldanla birlikte purple concerts diye bir şirket kurdu. geçen yaz ortak hareket edip büyük işler yapmaya karar verdik. 20 mayısta 17.000 - 18.000 kişinin izleyeceğine inandığımız Kylie Minogue konseriyle 2008 dev organizasyonlarının ilk adımını atıyoruz, MetallicA ile devam ediyoruz. BON JOVİYİ VE LİNKİN PARKI DA YAPIYORUZ. aslında Linkin Parkı yapıp yapmamakta tereddüt ettim, çünkü bu sene saçma sapan boyutta işler oluyor, bilen bilmeyen herkes sanatçılara yöneliyor, fiyatlar artıyor falan. ama ben yapmak istediğim şeye, karşımda kim olursa olsun, hangi sanatçı olursa olsun, karar verirsem yaparım. muhtemel sponsorlar konuşmalarında, yok o getiriyor Linkin Parkı yok bu getiriyor denince sinirlendim yapmaya karar verdim, yoksa yapmayabilirdim de. Linkin Parkı bir terslik olmazsa 24 haziranda yapıyorum. kuruçeşme arenada olacak. SIRASI GELDİĞİNDE BON JOVİYİ DE ANONS EDECEĞİZ.
imla hataları varsa özür dilerim, yazı uzun ve acelem vardı. n yaz ortak hareket edip büyük işler yapmaya karar verdik. 20 mayısta 17.000 - 18.000 kişinin izleyeceğine inandığımız Kylie Minogue konseriyle 2008 dev organizasyonlarının ilk adımını atıyoruz, MetallicA ile devam ediyoruz. BON JOVİYİ VE LİNKİN PARKI DA YAPIYORUZ. aslında Linkin Parkı yapıp yapmamakta tereddüt ettim, çünkü bu sene saçma sapan boyutta işler oluyor, bilen bilmeyen herkes sanatçılara yöneliyor, fiyatlar artıyor falan. ama ben yapmak istediğim şeye, karşımda kim olursa olsun, hangi sanatçı olursa olsun, karar verirsem yaparım. muhtemel sponsorlar konuşmalarında, yok o getiriyor Linkin Parkı yok bu getiriyor denince sinirlendim yapmaya karar verdim, yoksa yapmayabilirdim de. Linkin Parkı bir terslik olmazsa 24 haziranda yapıyorum. kuruçeşme arenada olacak. SIRASI GELDİĞİNDE BON JOVİYİ DE ANONS EDECEĞİZ.
imla hataları varsa özür dilerim, yazı uzun ve acelem vardı.

county
05-06-2008, 02:59 AM
Ahmet san'dan böyle çok net bir açıklama duymak güzel

Mine
05-24-2008, 05:07 PM
Evet arkadaşlar,
Aldığım duyumlara göre VIP ve kapalı tribünden sonra sahne önü (350 YTL'likler yani) de tükenmiş. Ciddi ciddi sold-out oluyor Metallica konseri.... Vay be!

Captain_Kidd
05-24-2008, 06:03 PM
Millet korkudan saha içinden almıyoki oram buram kırılmasın kendini kaybetmiş insanlarla muhattap olmayayım diye normal vip ve tirbünlerin bitmesi :)

Mine
05-24-2008, 06:06 PM
Millet korkudan saha içinden almıyoki oram buram kırılmasın kendini kaybetmiş insanlarla muhattap olmayayım diye normal vip ve tirbünlerin bitmesi :)

Ama sahne önü cidden şaşırtıcı bence!
350 YTL'lik 1000 bilet...:eek:

obsession
05-25-2008, 05:51 PM
Evet arkadaşlar,
Aldığım duyumlara göre VIP ve kapalı tribünden sonra sahne önü (350 YTL'likler yani) de tükenmiş. Ciddi ciddi sold-out oluyor Metallica konseri.... Vay be!
ehm. pardon da mine hanım ne sanmıştınız ki? tabiki sold out olacak. MetallicA bu...:cool:
Jon da bi açıklasa şu tarihi de onun biletlerini de bitirsek keşke...

Mine
05-25-2008, 08:05 PM
ehm. pardon da mine hanım ne sanmıştınız ki? tabiki sold out olacak. MetallicA bu...:cool:
Jon da bi açıklasa şu tarihi de onun biletlerini de bitirsek keşke...

Ya khanka konu Metallica değil ki burada. Malum, bizim memlekette iyi olana değer verme huyu yoktur, bilet fiyatları da hafif tepki toplamıştı, onçün sold-out olmayabilir diye düşünüyordum.
Ama neyse ki öyle olmadı ;)

Crow
05-26-2008, 01:43 AM
Çok normal arkadaşlar , 3 değil 13 kere gelse metallica herzaman full çeker..:)

Hiç bir grubun türkiyede bu kadar beğeneni yoktur.Özellikle 90lardaki gençlik ilk olarak metallica ile başlamış olması onu özel kılar.Mesala çok nadirdir,hem bon jovi ve hem gnr sewen.Ya gnr ya bonjovi diye ayrımlar olurdu.Ama herkesin dinlediği ortak bir grup metallica olarak geçer tarihe..

obsession
05-28-2008, 09:11 PM
Vee son olarak bugün birebir biletix'ten aldığım bilgiye göre sahne önü için +200 bilet daha satışa çıkarılmış. Buldular yağlı müşterileri vururlar dibine tabii.
Ki bu +200 kişi, sahne önünden bilet almış biri olarak benim hiiç hoşuma gitmedi arkadaşlar.

simorov riddle
06-03-2008, 12:22 PM
ne büyük gruplar gelmiş ve geçmiş müzik tarihinden, canlı dinleme fırsatını kaçırmışız, belki de bir kısmından haberimiz bile yok..
ama müzik tarihini böylesine değiştiren tek bir albüm yapıldı, o da MetallicA tarafından.
seven veya sevmeyen, arkasında olan yada karşısında olan, kim olursa olsun kimse inkar edemez bunu, bu albümün ''Master Of Puppets'' olduğunu ben söylemeden önce bilir.
Yıllar önce gelecekleri haberi duyulduğunda kimse inanmamış geleceklerine, yıllar sonra gene inanmadılar. şimdi ise hala inanmıyoruz. hiçbir resmi açıklama da inandıramıyor bizi, onları sahnede görmeden - illüzyon olma olasılıklarını da düşünmüyorum değil..
uğruna 5 yıl beklenecek, gelecekleri haberi duyulduğu gün - gerçekleşecek olsun veya olmasın - 169 gün kala şafak saymaya başlanacak, 55. gün hala aynı heyecanla sayılmaya devam edecek ve şafağın neden her gün 1 tane azaldığına tatmin edici bir açıklama bulunmaya çalışılacak bir konser.
VIP'den izlenecek para bulunmasa da, mutlaka ''orda'' yani ''saha içi''nde - evet konserin en ateşli yerinde - olunacak bir konser.
''o gün gelmeden, ölmeyeceğim'' dedirtecek konser..

03.06.08 şafak : 55

''livin' just for dyin', dyin' just for you''

jbjey88
06-04-2008, 08:30 PM
gidemiyenler için sevindirici bir haberde rock am ring ile bi konserı tv de canlı yayında olacak yanı benım reklamdan izledigim kadarıyla pazar günü yazıyordu saat 22 de ama malesef rekalamın sonuna yetisebildim tam olarak nerdekı konser bilmıyorum bu arada kanal ya mtv di ya da dream:rolleyes: ;)

Captain_Kidd
06-04-2008, 08:41 PM
Üzülerek söylüyorum 350 ytl lik biletlerden almış bulunmaktayım.VIP ve 90 ytl lik tirbün biletlerinin bitmesi beni buna zorladı ve tabikide Bon Jovinin gelmeeycek olmasınında etkisi var :)

dn'z
06-04-2008, 09:06 PM
gidemiyenler için sevindirici bir haberde rock am ring ile bi konserı tv de canlı yayında olacak yanı benım reklamdan izledigim kadarıyla pazar günü yazıyordu saat 22 de ama malesef rekalamın sonuna yetisebildim tam olarak nerdekı konser bilmıyorum bu arada kanal ya mtv di ya da dream:rolleyes: ;)

Evet, mtv'de olacak. Ayrıntılı bilgi sitelerinde var. http://www.mtv.com.tr/newsID.aspx?NewsId=3045

Ayrıca Yarın gece Rock In Rio Lisboa kapsamında Metallica'yı internetten canlı izleyebileceğiz (Geçen günkü BJ gibi)
audio: http://www.megafm.pt/ (çıkan sayfada Essimio'ya basın)
video: http://videos.sapo.pt/WR3vVy7NEhD7eridL81O

jbjey88
06-04-2008, 11:09 PM
sagol denız:)....

obsession
06-05-2008, 12:34 AM
ne büyük gruplar gelmiş ve geçmiş müzik tarihinden, canlı dinleme fırsatını kaçırmışız, belki de bir kısmından haberimiz bile yok..
ama müzik tarihini böylesine değiştiren tek bir albüm yapıldı, o da MetallicA tarafından.
seven veya sevmeyen, arkasında olan yada karşısında olan, kim olursa olsun kimse inkar edemez bunu, bu albümün ''Master Of Puppets'' olduğunu ben söylemeden önce bilir.
Yıllar önce gelecekleri haberi duyulduğunda kimse inanmamış geleceklerine, yıllar sonra gene inanmadılar. şimdi ise hala inanmıyoruz. hiçbir resmi açıklama da inandıramıyor bizi, onları sahnede görmeden - illüzyon olma olasılıklarını da düşünmüyorum değil..
uğruna 5 yıl beklenecek, gelecekleri haberi duyulduğu gün - gerçekleşecek olsun veya olmasın - 169 gün kala şafak saymaya başlanacak, 55. gün hala aynı heyecanla sayılmaya devam edecek ve şafağın neden her gün 1 tane azaldığına tatmin edici bir açıklama bulunmaya çalışılacak bir konser.
VIP'den izlenecek para bulunmasa da, mutlaka ''orda'' yani ''saha içi''nde - evet konserin en ateşli yerinde - olunacak bir konser.
''o gün gelmeden, ölmeyeceğim'' dedirtecek konser..

03.06.08 şafak : 55

''livin' just for dyin', dyin' just for you''

Çok teşekkürler bu yazdıkların için dostum. Bir kez daha MetallicA'mla gurur duymamı sağladın. Uzun zamandır MetClub dahil hiçbir yerde böyle içten ve güzel düşünceler okumamıştım.
Ama biliyoruz ki bu yazdıklarımızdan çok çok daha fazla övgüyü hakediyolar yaptıkları şeyler yüzünden. İşte bu yüzden, 27 Temmuz gecesi ASY sallanmalı, yıkılmalı ki onlar da bir kez daha anlasınlar yaptıklarının gerçekten ne kadar muhteşem şeyler olduklarını...

obsession
06-05-2008, 12:36 AM
Linkler için saol dn'z

dn'z
06-05-2008, 04:25 AM
Linkler için saol dn'z

Bişey değil, ilk başta linkleri Bon Jovi konseri için bize ulaştıran Mine'ye de teşekkürler...

Kewser
06-05-2008, 12:31 PM
Oo o zaman ben de mtv den izlicem,canlı canlı,süper!Sagolun arkadaşlar..

simorov riddle
06-05-2008, 06:30 PM
Çok teşekkürler bu yazdıkların için dostum. Bir kez daha MetallicA'mla gurur duymamı sağladın. Uzun zamandır MetClub dahil hiçbir yerde böyle içten ve güzel düşünceler okumamıştım.
Ama biliyoruz ki bu yazdıklarımızdan çok çok daha fazla övgüyü hakediyolar yaptıkları şeyler yüzünden. İşte bu yüzden, 27 Temmuz gecesi ASY sallanmalı, yıkılmalı ki onlar da bir kez daha anlasınlar yaptıklarının gerçekten ne kadar muhteşem şeyler olduklarını...

yönetim Ali Sami Yen'i yıkacaktı galiba yeni stad olayları falan. hazır yıkacaklar bari konser de burda olsun demişlerdir, biz o gece yıkarız, masraf olmaz.

simorov riddle
06-05-2008, 06:59 PM
10 Nisan 2008 Perşembe günü, www.metallica.com’da (http://www.metallica.com'da/) resmi açıklama yapılmadan 2 gün önce, konserin gerçekleşmeyeceği fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyordum – bu alıştırmayı da Rock Am Ring’e gitme fikriyle yapıyordum xD

2 gün sonra konser resmileşince topladığım bilgiler de elimde kaldı, buyurun paylaşayım J

Rock Am Ring festivali her yıl haziran ayında 3 gün süren ‘’aşmış’’ bir festival.
genel olarak iki ayaktan oluşuyor. Bir ayağı asıl adı Nürnberg olan <İngilizcesi ‘’nuremberg’’> Almanya’nın bir şehrinde yapılan ‘’Rock Am Ring’’<Nürnberg Eifel>, diğer ayağı da Nürnberg Frankenstadion’da yapılan Rock Im Park. Bu yıl 6-8 haziran arası yapılacak ve biletler 135 euro. İsterseniz intro izleyebilirsiniz siteden : http://www.rock-am-ring.com/
araştırmanın diğer kısmı gereksiz <almanyada oturan tanıdıkların yer planı, Hamburg Havalimanı’nın kuşbakışı görünüşü vs. xD>

böyle sırıtıyorsam Türkiye konseri gerçekleşeceği içindir.. yoksa Rock Am Ring bu sene kaçacak gibi dildi da.. Motörhead de vardı hatta..

neyse ağlamayalım. Televizyondan izleyelim (Y)

Mine
06-06-2008, 10:24 PM
Eee, dün gece Rock In Rio'da izleyen oldu mu Metallica'yı?
Nasıldı konser?
Bir de şu festivalin en iyi performansı ödülünden haberi olan var mı?

Öff amma çok soru sordum birden ya! :D

dn'z
06-06-2008, 10:49 PM
Eee, dün gece Rock In Rio'da izleyen oldu mu Metallica'yı?
Nasıldı konser?
Bir de şu festivalin en iyi performansı ödülünden haberi olan var mı?

Öff amma çok soru sordum birden ya! :D

Dün ben 1 saatini falan izledim, bir taraftan da orionturk'ü takip ettim. Hemen her şarkıyı normalden daha hızlı çaldıklar ve hayranları bu durumdan gayet mutuluydu. Performansları benim için fazla tek düze gidiyordu, ondan kapatıp bi BJ konseri açtım :).

Festival devam ettiği için o ödül (ki hala veriliyor mu bilmiyorum), daha açıklanmamıştır. Gördüğüm kadarıyla Metallica'nın orda Portallica adında küçük bir ordusu var. BJ'nin işi zor.

simorov riddle
06-07-2008, 01:43 AM
konseri izlemedim ama konser sırasında çekilmiş birkaç hayran videosu izledim. Portallica kitlesi tam bir yapım harikası, çok hoşuma gitti xD

MetallicA, her konserinde stüdyo kaydında çaldığından daha hızlı çalar. bunun nedeni sorulduğunda Jaymz şöyle cevap vermiştir : ''ilk konserimizden itibaren Lars stüdyo kaydında yaptığından daha hızlı bir ritim tutuyordu, biz de gitaristler olarak aramızda konuştuk ve Lars'a ritmi düşürmesini söylemektense ona ayak uydurmaya karar verdik.'' yeni albüm hakkında albümü dinleyen müzisyenlerden gelen yorumsa ''her zamankinden daha hızlı'' çaldıkları, e bunun canlı performansını düşünemiyorum! :)

gitaristler doğru bir karar vermiş bence!

öncesinde yaşanan ne olursa olsun <yaşananların ne olduğunu yazmıyorum çünkü aklıma getirmek istemiyorum> her zaman olduğu gibi beni ve yüzbinlerce hayranlarını etkileyecek bir performans sergilediklerine eminim..

S&M'i hatırlıyorum.. o konseri en önden izleme şansını yakalamış ''insanlar''a her defasında bir kere daha özenerek izlediğimi, Rock Am Ring'i tabiki.. oraya sadece MetallicA için gelmemiş olan yüzlerce insanı bile sahneye odaklayan One performansını.. çok daha öncesinde ise gene şuanda hatırlamak istemediğim onlarca konser anı canlanıyor gözümde..

neyse, asıl izlenmesi gereken, 8 haziran 2008 pazar gecesi, 22:00-00:00 saatleri arası MTV Turkiye'de tamamı canlı gösterilecek olan <başka bir grubun tüm performansı gösterilmeyecek> Rock Am Ring performansı. tarif edecek kelime bulamayacağız gene lügatta, orda olmayı dilemekten başka hiçbir şey de yapamayacağız. 1 gün sonra :)

esra_jbj
06-13-2008, 09:45 PM
ayy metallica mı geliyor onu da seviyorum ama bon jovi daha özel

Captain_Kidd
06-13-2008, 10:37 PM
Konsere daha 1 aydan fazla olmasına rağmen ben moda girmiş durmdayım son 1 haftadır sürekli Metallica dinliyorum ve iş yerimin tam karşısında olması nedeni ile her gün Ali Sami Yen in önünden geçerken konseri hayal ediyorum ve heyecanım artıyo.Bu arada en az 4 senedir Metallica dinlemiyodum eski günlerede geri gitmiş oldum

Kewser
06-13-2008, 10:45 PM
Rolling Stone'da bu ay James Hetfield ropörtajı vardı arkadaşlar, bi de şuanki konuyla alakasız ama Ahmet San'la da bi ropörtaj yapılmış.Bu yazki konserler üzerine.
Bi de ön grup Pentagram'mı olcak?Yoksa Hayko'mu bilen varmı? :D

simorov riddle
06-14-2008, 10:57 PM
Rolling Stone'da bu ay James Hetfield ropörtajı vardı arkadaşlar, bi de şuanki konuyla alakasız ama Ahmet San'la da bi ropörtaj yapılmış.Bu yazki konserler üzerine.
Bi de ön grup Pentagram'mı olcak?Yoksa Hayko'mu bilen varmı? :D

hem pentagram hem hayko çıkacak. ayrıca bizimkiler yanlarında The Down ve Sword'u getiriyorlardı; ancak son açıklamaya göre The Down gelmeyecekmiş.

Kewser
06-15-2008, 12:13 AM
hem pentagram hem hayko çıkacak. ayrıca bizimkiler yanlarında The Down ve Sword'u getiriyorlardı; ancak son açıklamaya göre The Down gelmeyecekmiş.

Ooo büyük bi şenlik,herkes müzige doycak desene!!!

Mete
06-15-2008, 10:05 PM
Ooo büyük bi şenlik,herkes müzige doycak desene!!!

Şenlik olmasına şenlik ama haykoya ne gerek vardı ki, pentagram yetmiomuydu yahu

simorov riddle
06-21-2008, 12:13 AM
Şenlik olmasına şenlik ama haykoya ne gerek vardı ki, pentagram yetmiomuydu yahu

daha önce bu konuda yorum yaptığım için tekrar yazmak istememiştim ama madem sözü geçti, yazayım.
bizimkilerin yanlarında getirecekleri gruplar bir yana, türkiye'den çıkacak olanlar için pentagrama teklif götürüldüğünde çok sıcak karşılamış ve ''bir şeyi 40 defa söylerseniz olur'' diye çok tatlı cevaplar vermişlerdi. hem teklife hem olumlu cevaplarına çok sevinmiştim. ama hayko cepkin'in ne alaka olduğunu hala anlamış değilim. hayko cepkinle ilgili pozitif yada negatif bir görüşü olan bir insan değilim, ama MetallicA konserinde ön grup olarak çıkmak için çok saçma bir tercih, bence olmamalıydı..
her neyse, dostumuzun da dediği gibi, ''müzik ziyafeti''! hayko olsun olmasın etkilemeyecektir=)
(kapı açılışı 15:00, bizimkiler 20:00den önce sahneye çıkmazlar bence. organizatörler de haklı, pentagram yetmeyebilir. ama sadece zaman açısından yetmeyebilir. yoksa MetallicA konserine ön grup olarak çıkmayı hak ediyorlar, evet =)

simorov riddle
06-25-2008, 02:16 PM
bu kadar şikayet edersek olacağı buydu..
son dakka : hayko cepkin çıkmıyor..
neyse şimdi.. :D

obsession
06-25-2008, 06:25 PM
saha içi biletler de tükenmiş. sadece sahne önü ve yeni açık kaldı bitmeyen. onların bitmesi de yakındır herhalde. :D

Mine
06-25-2008, 09:21 PM
saha içi biletler de tükenmiş. sadece sahne önü ve yeni açık kaldı bitmeyen. onların bitmesi de yakındır herhalde. :D

Ooohhh maaşallah ne diyeyim!!! ;)

misslakers28
07-06-2008, 11:59 PM
bugün yeni açık 'tan bilet aldım bu yeni açık dediği yer nasıl bir yer acaba Alisamiyen stadına daha önce hiç gitmedimde :o biri beni bilgilendirse kapılar kaçta kapanıcak.ben muhtemelen konser başladığında orda olacağım .yani ...

Ozanisius
07-16-2008, 12:47 PM
http://i288.photobucket.com/albums/ll180/karadergi/TEMMUZkapakorjinaKcopy.jpg

YÜXEXES DERGİSİNİN TEMMUZ 2008 SAYISI - METALLICA TURKİYE ANISI
KAPAK : APTÜLİKA

Ozanisius
07-16-2008, 12:49 PM
BUDA YAZISIZ REKLAMSIZI...

http://i288.photobucket.com/albums/ll180/karadergi/metallica.jpg

Mete
07-30-2008, 06:11 PM
Konser harbiden muhteşemdi. Bu kadar iyi bir kalabalığın toplanacağını, böyle kaliteli bir konser seyircileri olacağını tahmin etmiyodum. Çok görkemli bi konser oldu, ön gruplar gayet iyiydi, Hayko Cepkin çıkacak söylentileri boşmuş, çok iyi oldu. Özellikle Pentagram ve Down çok iyiydi. Metallica zaten anlatılmaz yaşanır bi performans sergiledi. Setlistteki şarkı seçimleri süperdi, seyircinin birlikte söylemesi, coşması daha da iyi yaptı ortamı. Muazzam bi enerji vardı stadda! James acaip memnun oldu konserden, defalarca belli etti bunu. Bir dahaki sefere en az bunun kadar iyi bir konser olur diye düşünüyorum.

Ne diyeyim, bir kez daha kanıtladılar: Metallica = Kings of Metal :)

Mine
07-30-2008, 07:04 PM
http://img373.imageshack.us/img373/7962/metallica270708ist05sx5.jpg

Ozanisius
07-30-2008, 07:08 PM
Allahım James'in haline bak:D:D:D

Kewser
07-30-2008, 09:58 PM
O fesi kim vermiş yaa??

ace
07-31-2008, 07:20 PM
konser cok guzeldi ya. metallicanın ve seyircinin performansı gercekten cok guzeldı.keske daha uzun surseydı. keske grup uyelerinin mimiklerini ekrana bakmadan gorebilecek kadar yakında olsaydım.

eylulde bi daha gelıcekler diye duydum. oyle bişey olmaz dimi? burda daha once konusuldu mu bilmiyorum da cok garip olur eger gelırlerse harbiden.
yanı tamam seyırcıyı sevdıler falan da şöyle onlar yerine "Bon Jovi" gelse 203948203984 kat daha fantastik olmaz mı=)

Mine
07-31-2008, 07:40 PM
konser cok guzeldi ya. metallicanın ve seyircinin performansı gercekten cok guzeldı.keske daha uzun surseydı. keske grup uyelerinin mimiklerini ekrana bakmadan gorebilecek kadar yakında olsaydım.

eylulde bi daha gelıcekler diye duydum. oyle bişey olmaz dimi? burda daha once konusuldu mu bilmiyorum da cok garip olur eger gelırlerse harbiden.
yanı tamam seyırcıyı sevdıler falan da şöyle onlar yerine "Bon Jovi" gelse 203948203984 kat daha fantastik olmaz mı=)

Tabii ki çok daha fantastik olur, 203948203984 kat hatta 203948203985 kat! :D

Metallica'yı bilmem (Eylül'de Berline & Londra'da çıkacaklar, tek onu biliyorum şu an) ama Bon Jovi 2008 yılı içinde gelmeyecek arkadaşlar.

ace
07-31-2008, 07:45 PM
yok yani gelmiyceklerini biliyorum o konuyu aşabildim sanırım artık ama oyle bi hayal işte.

Captain_Kidd
08-01-2008, 12:10 AM
Metallica Eylülde gelmeyecek Eylülde yeni albümleri çıkacak yeni albümlerinin turnesi esnasında Türkiyeye gelme olasılıkları var tabiki okudum bende bi yerde bunu.

Gelsinler yine giderim ama bu sefer tirbünde olacam bundan sonra saha içinden izleyeceğim tek konser Bon Jovi konseri olur.Sahneyi gerektiği kadar yükseğe kurmamışlardı 1.85 lik boyuma rağmen tüm konseri neredeyse parmak uçlarımda ve kafam havada bi şekilde izledim boynumun ağrısı daha dün geçti o yüzden bidaha tövbe saha içi maha içi yok gece uykumda hala itilip kakılıyomuş gibi hissediyorum :)

JoviGirL!
08-01-2008, 02:25 PM
Ya ne Metallicası yaa :D
Bon Jovi gelsin..YETER!!!

NUR
08-01-2008, 07:58 PM
yok yani gelmiyceklerini biliyorum o konuyu aşabildim sanırım artık ama oyle bi hayal işte.

:D İyi bari sen gelemiyecekleri konusunu aşabilme çabasındasın, ben hala kendi kendime söyleniyorum ''bu sene gelicekler gelicekleeerr'' diye:D

misslakers28
08-02-2008, 12:04 AM
1.85 lik boyuma rağmen tüm konseri neredeyse parmak uçlarımda ve kafam havada bi şekilde izledim boynumun ağrısı daha dün geçti o yüzden bidaha tövbe saha içi maha içi yok gece uykumda hala itilip kakılıyomuş gibi hissediyorum :)

:D :D oy oy oy ...

ace
08-02-2008, 12:27 AM
ya evet ama kabullenmekten baska bişey kalmadı. hayal kurmaya devam edıyorum o yuzden. o konuda cok iyiyim sanırım=)

UgUrTaN
08-02-2008, 12:30 AM
Gelsinler yine giderim ama bu sefer tirbünde olacam bundan sonra saha içinden izleyeceğim tek konser Bon Jovi konseri olur.Sahneyi gerektiği kadar yükseğe kurmamışlardı 1.85 lik boyuma rağmen tüm konseri neredeyse parmak uçlarımda ve kafam havada bi şekilde izledim boynumun ağrısı daha dün geçti o yüzden bidaha tövbe saha içi maha içi yok gece uykumda hala itilip kakılıyomuş gibi hissediyorum :)

kardeş sana amsterdam arenada saha içinde BJ konseri izlemeni tavsiye ediyorum:):)
sahnenin her ayrıntısını net olarak görebiliyorsun, üstelik o kalabalıkta kimse kimseye dokunmuyor bile...

Captain_Kidd
08-05-2008, 02:11 AM
www.livemetallica.com (http://www.livemetallica.com) sitesinden 27 Temmuz İstanbul Ali Sami Yen konseri offical kayıt kalitesi ile mp3 formatında $9.95 flac formatında ise $12.95 karşılığında olmak üzere indirilebilmektedir.

Ele geçirmiş bulunmaktayım şu an bu kaydı :)

Ozanisius
08-05-2008, 02:20 AM
www.livemetallica.com (http://www.livemetallica.com) sitesinden 27 Temmuz İstanbul Ali Sami Yen konseri offical kayıt kalitesi ile mp3 formatında $9.95 flac formatında ise $12.95 karşılığında olmak üzere indirilebilmektedir.

Ele geçirmiş bulunmaktayım şu an bu kaydı :)

Yiğit bizimle de paylaş paylaşmak güzeldir:D:D:D:D

dn'z
08-05-2008, 06:22 PM
http://img122.imageshack.us/img122/9753/metallicaatistanbullh7wu9.jpg
Quality : 128kbps CBR
Source : livemetallica.com

Setlist
1) Creeping Death
2) For Whom The Bell Tolls
3) Ride The Lightning
4) Harvester Of Sorrow
5) Kirk Solo 01
6) Welcome Home Sanitarium
7) Leper Messiah
8 ) And Justice For All
9) No Remorse
10) Fade To Black
11) Master Of Puppets
12) Whiplash
13) Kirk Solo 02
14) Nothing Else Matters
15) Sad But True
16) One
17) Enter Sandman
18) Last Caress
19) Motorbreath
20) Seek And Destroy

(yeni) link: http://rapidshare.com/files/135547930/konser.rar.html

Lars kapıma dayanıyormuş :D
(http://rapidshare.com/files/134560275/Metallica-Live_at_Istanbul__27-07-2007_-sOoT.part2.rar)

Ozanisius
08-05-2008, 06:42 PM
http://img122.imageshack.us/img122/9753/metallicaatistanbullh7wu9.jpg
Quality : 128kbps CBR
Source : livemetallica.com

Setlist
1) Creeping Death
2) For Whom The Bell Tolls
3) Ride The Lightning
4) Harvester Of Sorrow
5) Kirk Solo 01
6) Welcome Home Sanitarium
7) Leper Messiah
8 ) And Justice For All
9) No Remorse
10) Fade To Black
11) Master Of Puppets
12) Whiplash
13) Kirk Solo 02
14) Nothing Else Matters
15) Sad But True
16) One
17) Enter Sandman
18) Last Caress
19) Motorbreath
20) Seek And Destroy

Part 1 :
http://rapidshare.com/files/134546158/Meta...-sOoT.part1.rar (http://rapidshare.com/files/134546158/Metallica-Live_at_Istanbul__27-07-2007_-sOoT.part1.rar)

Part 2:
http://rapidshare.com/files/134560275/Meta...-sOoT.part2.rar (http://rapidshare.com/files/134560275/Metallica-Live_at_Istanbul__27-07-2007_-sOoT.part2.rar)

(http://rapidshare.com/files/134560275/Metallica-Live_at_Istanbul__27-07-2007_-sOoT.part2.rar)Rar Şifresi: bunalti.com

Lars kapıma dayanıyormuş :D
(http://rapidshare.com/files/134560275/Metallica-Live_at_Istanbul__27-07-2007_-sOoT.part2.rar)

Deniz hocam mükemmelsin :D:D

Ozanisius
09-03-2008, 12:56 PM
Geçen ay ki Yüxexes de ilginç şeyler vardı.Kirk Hammett ile röportaj yapacaklarmış...O gelene kadar etrafa bakınıyor muhabir otelde....Ne var ne yok merak ediyor.Lars Ulrich yazan bir dolap görüyor.Merakını yenemiyor ve karıştırıyor bakıyor Lars'ın kişisel eşyalarının olduğu dolaba Kirk gelmeden....Bir sürü saçma ot (kekik,nane ws),kirli diş fırçası,pasaklı bir dolap.....En önemlisi dolabın içinde kocaman "KİLL BON JOVİ" yazıyor....Allahım yıllardır bu ne kin yaaaa........Manyak Lars :D:D:D

Mine
09-03-2008, 09:08 PM
Geçen ay ki Yüxexes de ilginç şeyler vardı.Kirk Hammett ile röportaj yapacaklarmış...O gelene kadar etrafa bakınıyor muhabir otelde....Ne var ne yok merak ediyor.Lars Ulrich yazan bir dolap görüyor.Merakını yenemiyor ve karıştırıyor bakıyor Lars'ın kişisel eşyalarının olduğu dolaba Kirk gelmeden....Bir sürü saçma ot (kekik,nane ws),kirli diş fırçası,pasaklı bir dolap.....En önemlisi dolabın içinde kocaman "KİLL BON JOVİ" yazıyor....Allahım yıllardır bu ne kin yaaaa........Manyak Lars :D:D:D

Bir saniye... Bu olay ne zaman olmuş? Bu yılki gelişlerinde mi??
Ayrıca James'i biliyoruz da, Lars da mı gıcık bize?

Ozanisius
09-03-2008, 09:14 PM
Bir saniye... Bu olay ne zaman olmuş? Bu yılki gelişlerinde mi??
Ayrıca James'i biliyoruz da, Lars da mı gıcık bize?

27 Temmuz 2008 konseri öncesi....Ağustos yüxexes sayısında vardı....Lars,James ve Axl Rose, Bon Jovi'den nefret eder biliyordum....Onları bırak Bon Jovi mp3 leri konusunda Yiğit dedi ki: benim en sevdiğim 3 vokalden biri olan Bruce Dickinson da Bon Jovi'den nefret ediyormuş.....Iron Maiden da bizi sevmiyormuş yani....
Mine...O değil de Lars pasaklının tekiymiş....Dolabı kokuyormuş.....Dağınıkmış....Ayrıca o kocakarı ilacı otlarını napicaksa:D:D:D

Mine
09-03-2008, 09:56 PM
Pasaklı ve pis bir tip olduğunu James de söylüyor zaten. De, orası beni hiç ilgilendirmez. Kendi özel otobüsünün torpido gözünde de kill Bon Jovi yazısı varmış Lars'ın. Çok enteresan ya... adamların işi gücü yok herhalde, bizimkilerle uğraşıyorlar. İşin komiği, durum tam bir "tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış" durumu ya :D :D Jon'un ve bizim gruptakilerin böyle şeylerle uğraşmıyor olmaları şahsen beni çok memnun ediyor. Ehh, malum, işi gücü var bizimkilerin. Çocuk da değiller. Kompleks yapacak bir durumları yok ve hiç olmadı. Onun için isteyen istediği yere kill Bon Jovi yazsın. Biz de onlara topluca bir Clint Eastwood tarzı HAVE A NICE DAY deriz olur biter :p :p :D :D

Ozanisius
09-04-2008, 12:17 AM
Lars takıntılı birine benziyor :p:p:p:p