PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Olmasada Olur Bon Jovi Parçası

rusedski
04-08-2008, 10:38 AM
Arkadaşlar, forumda açık olan " En sevmediğiniz Bon Jovi Parçası" konusuna yardımcı olmak amacı ile açılan bu anketin tüm şıkları oradaki cevaplar doğrultusunda oluşturulmuştur. konuyu açan Mine'ye teşekkür.

Hadi Seçelim

Mete
04-12-2008, 01:46 PM
Joey de She is a mystery de uyutuyo beni, wildflower da öyle

JoviGirL!
04-13-2008, 12:01 PM
Ya nie Till we aint şarkısını koyuyolar anlamıyorum:S
ama saygım var..

rusedski
04-14-2008, 11:11 AM
Ya nie Till we aint şarkısını koyuyolar anlamıyorum:S
ama saygım var..

bahsettiğim gibi. daha önce açılan konuda en çok yazılan şarkılar konuldu.
bence de Till we aint Strangers şarkısı güzel bir şarkı. zaten hiç oy almamış

deathroom
05-03-2008, 03:08 PM
bence wild flower pek olmamış

elifarwen
06-14-2008, 01:32 AM
Ben She don't know me yi cok severim ilk albumu en guzel sarkilarindan biri bence

It's Just Me
07-06-2008, 03:07 PM
ben tokyo road dedim ne bileyim parçayı sevmediğimden deil olmasa da olur cinsinden düşündüm

misslakers28
07-07-2008, 04:39 PM
she is a mystery

78cougar
07-30-2008, 09:16 PM
its my life tabikiiiiiii

Kewser
07-30-2008, 09:48 PM
its my life tabikiiiiiii

Bence it's my life olmasa olmazdı yaa.Yani dünyaya onun gibi şarkılar lazım!!

JoviGirL!
07-30-2008, 10:17 PM
oha ıts my life demiş ya:D

ayçadinç
02-05-2009, 08:58 PM
ben bunu cevaplandırmadım tüm şarkılar olmalı böyle bi ayrım yapamam hepsini çok seviyorum :)

dangerous kid
07-29-2009, 10:07 PM
bence tokyo road o şarkı bayağı bir japonlara yaltaklanma kokuyor biliyorsunuz ilk albüm orada çok tutmuştu grup japon fanlara bir hediye vermek istedik falan demişti ama yemezler

darthpikachu
07-14-2011, 02:19 AM
ben joey dedim sahsen ama tokyo road da cok gereksizdir bence

bu arada it's my life bence de zayif bir sarki, o albumde one wild night varken bunun lafi bile gecmemeli. ama pozitif bakarsak bon jovi'nin "biz hala en yukaridayiz" mesaji verdigi sarkidir.

silent night ve in and out of love'in orada olmasi ise rock tanrilarina ihanettir bence, yazik. benim buraya onerim ise i'd die for you olacak; aslinda ortalama bir sarki ama runaway'in tutan formulunun kopyalanmasi ve "olmamis" dedirten nakarati beni bu secime itti diyebilirim.

Sekotti
07-14-2011, 02:33 AM
Ben She don't know me yi cok severim ilk albumu en guzel sarkilarindan biri bence

katılıyorum She don't know me candır...

JamBon Cumali
07-14-2011, 01:36 PM
benim buraya onerim ise i'd die for you olacak; aslinda ortalama bir sarki ama runaway'in tutan formulunun kopyalanmasi ve "olmamis" dedirten nakarati beni bu secime itti diyebilirim.

Aynen katılıyorum.Aslında Runaway ve I'd die for you için söylenecek söz, ikiside güzel şarkı olduğu,yanlız formun kopya yada birbirinden esinlenme olayıda o derece doğru.

FanOfJovi
07-14-2011, 08:42 PM
Seat Next To You'yu seçeneklerde görünce bile çok üzüldüm...

Juvixted
07-14-2011, 08:50 PM
Seat Next To You, She Dont Know Me, In And Out of Love şarkıları bana göre o listede olmayı hak etmiyorlar. :)

kovarinko
07-15-2011, 02:01 PM
seçeneklerde yok ama ben köyümüze dönelim temalı who says you can't go home şarkısını çok kötü buluyorum.sıkılıyorum.

Mine
07-16-2011, 12:10 AM
Wildflower... sevemedim. sevemiyorum bu şarkıyı.

Newjersey35
07-16-2011, 12:22 AM
Oyumu "Wild Flower" dan yana kullandım. 2. adayım da She's a Mystery. Bu şarkıların o albümde ne işi var hala da anlamış değilim. Bir de "Last Cigarette"e de hiç alışamadım. (Belirtmeden geçemeyeceğim, I'd die for you bence çok baba şarkıdır, çok severim...)

jovistesra
07-16-2011, 01:28 PM
Benim için "ride cowboy ride":)Yani new jersey gibi muhteşem albümün ne manasız şarkısıdır yaw

Captain Crash
07-18-2011, 03:46 PM
"She's anything in the world that you can not explain, when she throws you a smile it's like !fire in the rain!" Hiç mi mysterious bir insana aşık olmadınız?

SNTY da süper bir şarkı bence, sözlerine bitikim. Jon'un içli vokalleri de sözleri birebir tarif ediyor. "On an old park bench in the mid of December, cold hard rain fallin', can't find no cover. That'd be alright with me!"

Bir de Esra'nın Ride Cowboy Ride'a olan antipatisi beni şaşırttı:)

Bu yorumların yanında oyumu Wildflower'a verdim. Çıkınca dinlerim ama, en gereksizi o geldi bana.

jovistesra
07-19-2011, 03:09 PM
"She's anything in the world that you can not explain, when she throws you a smile it's like !fire in the rain!" Hiç mi mysterious bir insana aşık olmadınız?

SNTY da süper bir şarkı bence, sözlerine bitikim. Jon'un içli vokalleri de sözleri birebir tarif ediyor. "On an old park bench in the mid of December, cold hard rain fallin', can't find no cover. That'd be alright with me!"

Bir de Esra'nın Ride Cowboy Ride'a olan antipatisi beni şaşırttı:)

Bu yorumların yanında oyumu Wildflower'a verdim. Çıkınca dinlerim ama, en gereksizi o geldi bana.

yani "new jersey" BJi rock grubu saymayıp,"hari band " diye niteleyen adamların dahi arşivine girmiş,ki çok umrumuzda değil tabi de,bir albüm ya "ride cowboy ride"sanki bozuk plaktan çalınır gibidir ya,,o albüm içinde timing sorunu yüzünden gümlemiştir,belki yılar sonra cıksa sevicez

Captain Crash
07-20-2011, 03:09 AM
Hayret...Demek ki kişisel algıyla alakalı bu. Ben de çok yakıştırırım o şarkıyı NJ'e... Richie'nin en yoğun biçimde akustik çalıp üzerine düştüğü yıllar diye olsa gerek herhalde. Love For Sale gibi nitelikli bir akustik gitar şarkısı olmasa da, bir anlamı var demek ki de koymuşlar. Bunun yanında ben Ride Cowboy Ride'ı hep Stick To Your Guns'a bir intro olarak düşünürüm, o da ayrı

jovistesra
07-20-2011, 01:51 PM
Tokyo konseri versiyonunu severim aslında,hatta bu şarkıyı sadece Richie söylese de olur yani...

Captain_Kidd
07-20-2011, 05:16 PM
Bundan yaklaşık 7 sene evvel bi arkadaşım çok sevdiğim Janie Dont You Take Your Love To Town'ın nekadar berbat bi şarkı olduğunu söylediği günden beri o şarkı iyi bu şarkı gereksiz gibi muhabbetlere bulaşmıyorum. Şarkılar konusunda hepimizin beğenisi farklı olabilir yadırgamamak laızm ama hepimizin tek bi ortak noktası var oda Bon Jovi :)