Orijinalini görmek için tıklayınız : Helal olsun fenerbahçe
santafe
04-03-2008, 03:16 AM
Öncelikle şunu söyliyeyim futbolla ilgili bu köşeyi tartışma ortamı yaratılsın yada kim daha büyük kavgası başlasın diye açmıyorum zaten ben fenerbahçeli'de değilim fenerbahçede oturmama rağmen :) yinede mahalle takımım chelsea'yi yenmiş akıllı oynarlarsa yarı finalle çıkabilecekler tek söylencek şey helal olsundur.
in these arms
04-03-2008, 11:49 AM
evet bencede helal olsun fenerbahçeli olduğum için gurur duyuyorum,sesim zamanım ve daha nicelerim feda olsun,bu başarıları dier takımlarada örnek olmasını diliyorum ama chelsea yi çiçeklerle karşılayan bi takımın taraftarları kendi takımlarını nereye koyuyolar merak ediyorum,bu çok dokundu bana o yüzden yazdım kimse üstüne alınmasın maksadım tartışmak deil,zaten bu başlık başarıyı kutlamak için açılmış bende bi fenerli olarak yürekten kutluyorum işallah moıskova da bu takımı görüceğiz
JoviGirL!
04-03-2008, 02:19 PM
Helal olsn beeee..
Kewser
04-03-2008, 08:55 PM
Fenerbahçe en sevmedigim takımdır.Fenerbahçe'nin bütün kadrosundan nefret ediyorum..:D
Ancak bu Chelsea maçını yenmelerini hatta 2 de gol atmalarını çok tebrik ediyorum!!!Böyle bişeyi ilk kez yapıyorum..:D
Bir Gs'li olarak Chelsea'nin yencegini tahmin ediyodum ama yanılmışım.:cool:
Ne diyim açık olsun yolları.:cool:
Ben de bir Fenerbahçe'li olarak çok gurur duyuyorum! Çok çok mutluyum!!!
Gerçekten çok güzel bir sonuç aldık, bunun devamının gelmemesi için de bir sebep yok bence.
Yolumuz açık olsun!!! :D
misslakers28
04-05-2008, 04:48 PM
yanarım yanarım ahmet çakar'a bikini giydirmedik ona yanarım
yanarım yanarım ahmet çakar'a bikini giydirmedik ona yanarım
Evet ya!!! :D Fena kıvırdı "espri yapmıştım" diyerek.
Şimdi de "Fener Chelsea'yi elerse 100 bin dolar veririm ama o kadar param yok" diyor. Biliyor eleyebileceğimizi, o yüzden baştan kıvırıyor artık :D
in these arms
04-05-2008, 06:12 PM
ya ben bi fenerli olarak çok seviyorum amet çakarı ne derse desin çoook komik adam her hafta izliyorum ve çok ama çok gülüyorum,gerçekten iyi gıda oluyo ve adam resmen dalga geçiyo,zaten ben altıpas başladı demiyorum amet çakar show başladı diyorum :D
Şu anda oynanmakta olan maçta durum Chelsea:1 FB: 0, dakika 39.
FENERBAHÇEMİZ'E BOL ŞANS DİLİYORUZ!!! :)
rusedski
04-09-2008, 11:03 AM
Ben,
sporun hiçbir branşında şiddet, kin, nefret ırkçılık olmaması gerektiği gibi, milliyetçiliğinde olmaması gerektiğini düşünüyorum. Rakibimiz Fenerbahçe çeyrek finali bileğinin hakkı ile gelmiştir. Ama bu tüm ülkenin değil sadece fenerbahçelilerin meselesi ve başarısıdır. Her konuda olduğu gibi bunun da büyütülmemesi gerekmektedir. Toplum olarak her avrupa kupası maçını, Kurtuluş savaşında düşmanlara karşı verilmiş bir mücadele olarak görmeye devam ettikçe onlar bizden hep bir adım önde olacakdır.
Tebrikler Fenerbahçe.
in these arms
04-09-2008, 11:57 AM
iyi futbol oynadık ve biraz da şanssızdık,alman hakem fandel i ve alman ballack ı tebrik ediyorum ikiside gol için ellerindn geleni yaptılar,ama bunlara tabiki sığınacvak değiliz,yaşattıkları herşey için sağolsun fenerbahçem,buraya kadarmış ,sadece eleyebileceğimiz bi chelsea olduğu için ve eleyemediğimiz için üzgünüm,sağlık olsun
Kewser
04-09-2008, 06:25 PM
Ben Chelsea'nin taraftarlara koptum yaa!Adamlar ruh gibi..arasıra alkışlıyolar sadece:D
Hiç bir bağırış çağırış yok,gayet sakin..
king_o'swing
04-09-2008, 07:50 PM
belki de bu normal, biz türklerinki abartı, konvoy yapıp korna çalmak mesela gece yarısı, hem de ertesi günlerde sınavı olanlar için yeterli bi küfretme sebebi :)
rusedski
04-10-2008, 09:52 AM
daha öncede dediğim gibi.
bu bir spor müsabakası. milletler arası gövde gösterisi değil. korna davul zurna..: )
santafe
04-10-2008, 03:29 PM
bu görmemişin eğlencesidir bizde ingilizler ispanyollar italyanlar gibi sürekli avrupa futbolunda söz sahibi olsak kimse çeyrek veya yarı finale çıktık diye sokağa dökülmeyecek sadece şampiyonluklarda deliler gibi sevinecektir ama geometrik ortalaması 40 yılda bir standart sapması 5 olan bi başarı için :) bu kadar sevinilmesi doğaldır, umarım sevinmiyeceğimiz günlerde gelir
jbjey88
09-30-2008, 10:33 PM
İlk maçı kaybettik ama umarım bu ve bundan sonraki maçları alıp şampiyonlar ligine yakışır bir sekilde geri döncez.Adına yakışanı bekliypruz senden FENERBAHÇEM...
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.