Orijinalini görmek için tıklayınız : Her albümdeki en kötü parça
Bana ne zaman "en sevdiğin BJ şarkısı nedir?" veya "Sence hangisi en iyi albümleri?" gibi sorular gelse, seçim yapmakta ciddi zorluk çekerim. Bazen de cevaplayamam bu tip soruları. Şimdi gelin işe ters açıdan bakalım.
Her albümde en az beğendiğimiz parçaları yazalım. Varsa tabii...
Ben başlıyorum. Seçtiğim parçaları sevmiyorum demek değil bu, o albümde en az beğendiğimi yazıyorum.
Bon Jovi: She Don't Know Me
7800 Fahrenheit: Tokyo Road
SWW: -
NJ: -
KTF: Woman In Love
These Days: -
Crush: Say It Isn't So
Bounce: Joey
HAND: Wildflower
Lost Highwat: Till We Ain't Strangers Anymore
Kewser
03-30-2008, 04:21 PM
Evet benimde LH'deki en sevmedigim parça Till we ain't strangers anymore.Zevklerimiz aynıymış:D ..Onun dışında digerleni çok seviyorum!Ben bi de This left feels right daki bazı parçaların akustik yorumlarını begenmiyorum.
Captain_Kidd
03-30-2008, 05:04 PM
Bon Jovi: -
7800 Fahrenheit: -
KTF: -
Crush: She's A Mystery(İnsanlık tarihinin en gereksiz şarkısı)
Bounce: -
HAND: -
Lost Highway:-
misslakers28
03-30-2008, 05:06 PM
7800 Fahrenheit: Tokyo Road
hiiiiiii inanmıyorum:eek: mineeee she don't know me ,tokyo road nayırrr olmazzz:eek: :p
misslakers28
03-30-2008, 05:51 PM
bad of roses:(
99 ın the shade
lie to me,love for sale...:confused:
JoviGirL!
03-30-2008, 06:11 PM
Oha inanmıyorum..Til we aint en süper parça bnce..
Ben The last NightShe dont know me,Sante fe,
Captain Crush And The Beauty,In & out of love,Woman ın love,
She's A Mystery
king_o'swing
03-30-2008, 08:37 PM
She Is A Mystery!!!
santafe
03-30-2008, 09:57 PM
Mine aynı grupu sevipte müzik zevklerimiz nasıl bu kadar ters olabilir :) yazdığın şarkılar benim her albümde sevdiğim ilk 3 şarkı arasına girer :(
7800 Fahrenheit: -Silent night
SWW: - wild in the streets
NJ: -Living in sin
KTF: - Little bit of soul
These Days: - something for the pain
Crush: say isnt so
Bounce: - everyday
HAND: -welcome where ever you are
Lost Highway:- seat next to you
bu şarkılardan nefret etmiyorum ama benim için olmasa kayıp olmaz şarkılar
Hmmm.... cevaplar enteresan gerçekten. Demek ki Bon Jovi şarkıları farklı kişilerde farklı etkiler bırakıyor, eh, bu da yaptıkları müziğin zenginliğini gösteren kanıtlardan biri olsa gerek! :) Belli bir süre sonra bu başlık altında biriken mesajları topluca değerlebdireceğim, bakalım forum genelinde en az sevilen (olmasa da olurdu dediğimiz) şarkılar hangileri olacak... Merak ediyorum şimdiden :)
in these arms
04-01-2008, 01:57 PM
wildflower olmasada olurdu bence aklıma ilk gelen bu şarkı başka henüz gelmiyor aklıma
jbjkızı
04-04-2008, 05:25 PM
yahu en sevilen şarkıları sevmşyonuz
guano city,miracle bu kadar
wildflower olmasada olurdu bence aklıma ilk gelen bu şarkı başka henüz gelmiyor aklıma
Düşündüm de... Tüm zamanların en gereksiz Bon Jovi şarkısı ne deseler, Wildflower derim. Cidden sevemedim bu şarkıyı.
in these arms
04-05-2008, 01:21 PM
Düşündüm de... Tüm zamanların en gereksiz Bon Jovi şarkısı ne deseler, Wildflower derim. Cidden sevemedim bu şarkıyı.
bende hiç ısınmadım slow mu harketli mi ,çözemedim tam heralde ondan:(
JoviGirL!
04-05-2008, 01:35 PM
LH albümünün en güzel şarkısı "Till we aint strangers anymore":S
Nasıl beğenmediz o şarkıyı:S
Captain_Kidd
04-05-2008, 02:14 PM
Till We Ain't Strangers Anymore u LeAnn Rimes ile düet diyemi sevmiyorsunuz yoksa gerçekten kötü bir şarkı olduğu içinmi.
JoviGirL!
04-05-2008, 02:38 PM
LeAnn Rimes çok güzel yorumlamış bence parçayı..
Yiğitn sorusuna bnde cvp bekliyorum..
hiç kötü bi parça değil..
aksine till we çok güzel bi parça..
Ve Everybodys Broken
JoviGirL!
04-05-2008, 02:41 PM
bad of roses:(
99 ın the shade
lie to me,love for sale...:confused:
Abi yanlış mı görüyorum :S
BED OF ROSES şarkısını beğenmiyomusun:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
JoviGirL!
04-05-2008, 02:42 PM
Mine aynı grupu sevipte müzik zevklerimiz nasıl bu kadar ters olabilir :) yazdığın şarkılar benim her albümde sevdiğim ilk 3 şarkı arasına girer :(
7800 Fahrenheit: -Silent night
SWW: - wild in the streets
NJ: -Living in sin
KTF: - Little bit of soul
These Days: - something for the pain
Crush: say isnt so
Bounce: - everyday
HAND: -welcome where ever you are
Lost Highway:- seat next to you
bu şarkılardan nefret etmiyorum ama benim için olmasa kayıp olmaz şarkılar
Living in sin:eek: Çok ilginçç..
Kewser
04-05-2008, 04:08 PM
LeAnn'le düet diye değil sevmemem sadece şarkının kendisinden kaynaklanıyo!!!ayrıca sevmemek de degil aslında.sadece LH'deki en gereksiz parça.olmasada olur yani..
JoviGirL!
04-05-2008, 08:39 PM
Lonely,One step Closer,I love tihs town bence bunlar olmasa olurdu..
Çok bayıcılar
santafe
04-05-2008, 11:30 PM
i love this town mu ?? o son albümdeki en güzel bir iki şarkısından birisi :) sanırım bu forumdan bi forum daha çıkıcak , ayrıca nobody's knows wildflower still grows demek istiyorum :D
king_o'swing
04-05-2008, 11:32 PM
i love this town mu ?? o son albümdeki en güzel bir iki şarkısından birisi :) sanırım bu forumdan bi forum daha çıkıcak , ayrıca nobody's knows wildflower still grows demek istiyorum :D
bende living in sin mi diyim de tam olsun =)
Biraz daha bekleyelim bakalım ne cevaplar gelecek... ama ben gerçekten merak ediyorum... Bu arada, ciddisiniz değil mi arkadaşlar? Livin' in Sin filan? Dalga geçmeyin bak! (inanamadığım belli oluyor galiba :p :D)
JoviGirL!
04-06-2008, 12:51 AM
eet bende ona inanamadm..I love this Town şarkısını sewiosıunda livin in sinimi sewmiosn yuh
Tabii ki birbirimizin fikrine, zevkine saygı duyuyoruz burada, herkes istediği şarkıyı beğenir, beğenmez, vasat bulur... Herneyse. Ama gerçekten ilginç, adamlarda o kadar geniş bir yelpaze, o kadar zengin bir müzik var ki, her zevke hitap ediyorlar. Ne muhteşem birşey bu ya!!!
santafe
04-06-2008, 01:56 AM
I love this town ile living in sin arasında ki bağlantıyı kuran arkadaşı tebrik ederim gerçekten aynı katagorideki şarkılar, kaldiki beğenip beğenmediğim şeylerin yuhlanması çok ta hoşuma gitmez bana new jersey albümünden bi şarkıyı çıkar deseler bu kesinlikle living in sin olur bu benim zevkim kimsenin yuhlamasıyla aaa ben ne eşeklik etmişimde yazmışım demiycem , şaşırabilirsin ama yuhlayamazsın canım arkadaşım
king_o'swing
04-06-2008, 03:53 AM
Yürekten tebriğini üstüme alınmıyorum ama açıklayım sen santafe =) bu konu hakkındaki ilk mesajını -NJ den living in sin i seçtiğin- görünce şaşırmıştım ama insandır farklı düşünür diye bişey yazmadım,sonra senin i love this town mı diye şaşırdığın mesajı görünce bende living in sin miiiii? diye şaşırdığım mesajı yolladım, sonrasında konu gelişti tabi yani burda kriter -benim yola çıktığım kriter- şarkıların kategorileri değil, hayranların beğenileri yani benim asla living in sin i çıkarmayacak olmam ve senin de i love this town ı çıkarmayacak olman, konunun geri kalanından mesul değilim =)
Captain_Kidd
04-06-2008, 12:17 PM
Bu başlıklar yani en iyi en kötü şarkı/albüm başlıkları genelde hep kaos ortamı yaratır forumlarda.Ama şunu unutmamak lazım her şarkı herkez için farklı şeyler ifade eder bi şarkıyı dinleyen farklı insanlar hiç bi zaman aynı şeyleri hissedemez ama ortak nokta zaten herkezin Bon Joviyi seviyo olması onun için ayrıntıların önemi yok ben Crush ın New Jersey den daha iyi olduğunu düşünen bir fan bile tanıyorum herşey mümkün yani
JoviGirL!
04-06-2008, 12:35 PM
I love this town ile living in sin arasında ki bağlantıyı kuran arkadaşı tebrik ederim gerçekten aynı katagorideki şarkılar, kaldiki beğenip beğenmediğim şeylerin yuhlanması çok ta hoşuma gitmez bana new jersey albümünden bi şarkıyı çıkar deseler bu kesinlikle living in sin olur bu benim zevkim kimsenin yuhlamasıyla aaa ben ne eşeklik etmişimde yazmışım demiycem , şaşırabilirsin ama yuhlayamazsın canım arkadaşım
Sen benim demek istedğimi anlamadğın içn şuan böle konuşuyosun..
Livin in sin şarkısıyla I love This town şrkısını kıyaslamak gibi bi amacım oladı..
Ama nasıl Livin in sin şarkısını beğenmedn ona şaşırdım..
Ayırca " YUH"lamadımda!..Onu başka anlamda söyledm..
Senin düşüncen saygıım var ama bana göre I love this town şarkısı ona göre oldukça iğrenç..
in these arms
04-06-2008, 01:09 PM
:D karışıyo ortalık yine,ya arkdaşla herkesin şarkısı kendine işte ,vallahi livin in sin bana göre harika bi şarkı ;ı love is town a göre ve dier bi sürrü şarkıya göre,böyle bi gündem oluştu diye bi yorum yaptım yanlış anlamayın.bende şaşırdım livin in sin beğenilmeyince ama olabilir tabi ki ,captain da dediği gibi ortak noktamız bonjovi yi çok sevmemiz,ben wildfolwer dan başka bulamıyorum yada kıyamıyorum başka şarkılarıa ,sadece wildflower diyim
rusedski
04-08-2008, 10:48 AM
arkadaşlar konuya yardımcı olmak maksatı ile bir anket açtım.
tüm konuyu okudum. en çok tercih edilmeyen parçaları şıklara koydum. belki bir faydası olabilir.
Benim oyum She is A Mystery
jbjkızı
04-08-2008, 03:04 PM
arkadaşlar silkilin ve kendinize gelin bakıyorumda en güzel şarkıları begenmiyorsunuz vayy be
king_o'swing
04-08-2008, 07:02 PM
arkadaşlar silkilin ve kendinize gelin bakıyorumda en güzel şarkıları begenmiyorsunuz vayy be
bu ne demek şimdi silkinin ve kendinize gelin, valla bıktım bu başlıktan sayın adminim ve moderatörlerim. kapayın gitsin yahu
rusedski
04-08-2008, 07:05 PM
bu ne demek şimdi silkinin ve kendinize gelin, valla bıktım bu başlıktan sayın adminim ve moderatörlerim. kapayın gitsin yahu
zaten bu konuda bir anket açıldı. bence daha fazla polemiğe gerek yok.
: )
yine de saygı duyalım birbirimize.
Kewser
04-08-2008, 07:45 PM
Yaa bu konuyu açmaktaki amaç olay yaratmak değildi eminim!Ama şimdi bakıyorum olay çıkmış,hiç gerek yoktu..Herkes kendine göre en kötü parçayı söyledi ne var bunda?Kapatılmasın başlık bnce.Tabi siz bilirsiniz.
BJ tarihindeki olmasaydı da olurdu'yu öğrencez işte.!!
Captain_Kidd
04-08-2008, 08:39 PM
Bundan sonra herkez sadece kendisine göre albümlerdeki en kötü şarkıyı belirtip diğer kişilerin düşünceleri hakkında yorumlar yapmaz ise olay büyümeyecektir
Arkadaşlar, bu konuyu kilitlemiyorum. Çünkü her köşeye sıkıştığımızda konu kapatmak çözüm değil. En ufak bir konuda herkes kendi fikrini belirtip, diğerlerine saygı göstermeyi beceremeyecekse, oldu olacak toptan forumu kapatalım, olacak iş mi bu yani? Konu gayet net, lütfen fikrimizi belirtip, başkalarının fikirlerine yorum yaparken de saygı çerçevesinden çıkmadan yapalım bunu.
Bon Jovi: yok
7800 Fahrenheit: silent night
SWW: yok
NJ: yok
KTF: yok
These Days: tabiiki yok!
Crush: She is a mystery
Lost Highway: one step closer
Evet arkadaşlar, bu başlık altında cevap yazmak isteyen yok mu başka?
Bu hafta içinde konuyu kilitleyip sayacağım hangi şarkıyı kaç kişi "ne gereksiz/en kötü" seçmiş diye. Sonucu da yazacağım tabii ki buraya. Onun için cevapları
Bon Jovi:
7800 Fahrenheit:
SWW:
NJ:
KTF:
These Days:
Crush:
Bounce:
HAND:
Lost Highway:
formatında albüm albüm yazarsak sayması daha kolay olur ;) :)
rusedski
04-14-2008, 03:47 PM
Bon Jovi: Breakout
7800 Fahrenheit: Always run to you
SWW: Social Disease
NJ: Homebound Train
KTF: Yok
These Days: Yok
Crush: She is a Mystery
Bounce: Hook me up
HAND: Wild Flower
Lost Highway: Yok
tuuuche
04-14-2008, 11:00 PM
Aslında yazasım yoktu ama....
Bon Jovi: yok
7800 Fahrenheit: king of the mountain
SWW: yok
NJ: love for sale
KTF: ıf I was your mother
These Days: yok
Crush: she is a mystery
Bounce: joey
HAND: wild flower
Lost Highway: yok
hemen hemen her albümden hoşlaşmadıklarım varmış ...
king_o'swing
04-15-2008, 11:24 AM
Bu başlıkla şunu farkettim, allahtan şarkıları biz seçmemişiz burda söylenen şarkılardan bazıları olmasaydı bon jovi hakkında şimdi hissettiğim gibi hissetmezdim :D
in these arms
04-15-2008, 01:14 PM
ben sade de HAND den Wildflower diyorum :(
Evet arkadaşlar, var mı fikrini eklemek isteyen?
Önümüzdeki hafta artık kapatıyorum bu konuyu, sayıp yazacağım sonucu ve göreceğiz bu başlığa cevap yazanlara göre her albümdeki en kötü/en az beğenilen parça neymiş...
deathroom
05-03-2008, 02:57 PM
benim henüz beenmediim ya da az beendiim bi şarkısı bulunmuo:D
bonjovi_34
05-05-2008, 12:01 PM
bilmiyorum çok sempati duyduğumdan mı kaynaklanıyor ama benim "ıyyy iğrenç" dediğim bi parça yok! Sıkıldığım bi kaç tane parça var tabi ki! ama kötü değiller!!
Arkadaşlar, bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Ben her albümdeki en kötü parçayı seçelim derken "ıyyy iğrenç - tü kaka" şarkı filan demedim (Haşa!!!)
Sadece her albümdeki en az beğendiğimiz veya "eh, olmasa da olurdu bu" dediğimiz parçaları belirleyelim dedim.
Tamam? ;)
Bu başlık altındaki cevapları toplayıp oylara bakınca ortaya çıkan sonuca bakalım...
En beğenilmeyen (olmasa da olurdu denen) parçalar:
7800 Fahrenheit: Silent Night
SWW: Wild In The Streets
New Jersey: Love For Sale
These Days: Something For The Pain, Lie To Me
Crush: She Is A Mystery
Lost Highway: Till We Ain't Strangers Anymore, One Step Closer
in these arms
05-09-2008, 11:08 AM
sadece wildflower demiştimm ama bi sürrü olmasada oluır çıkmış :D
JoviGirL!
05-09-2008, 12:00 PM
Herkesin zevki farklı tabi..
LH albümünde benmde en sewdiğim parçalardan biri
Till we şarkısı..
78cougar
07-30-2008, 09:20 PM
hey god hariç hepsini salla gitsin
bonjovi61
08-03-2008, 09:14 PM
Bon Jovi: she dont know me
7800 Fahrenheit: -
KTF: woman in love
These Days: this aint a love song,lie to me,hearts breaking even,better wine
Crush: i got the girl,save the world,two story town
Bounce: -
HAND: wild flower,i am,story of my life
Lost Highway:i love this town
bongiovanni
09-17-2008, 02:49 AM
Bon Jovi: come back
Fahreneit: in and out of love
SWW:-
NJ:-
Keep The Faith:-
These Days:-
Crush: -
Bounce: Hook Me UP
HAND: Complicated
Lost Highway:We Got IT Goin On
dangerous kid
10-24-2009, 10:40 PM
bon jovi61 son anda beni yalnızlığımdan kurtardın abi bütün bj albümleri arasında olmasada olur hatta olmasa daha da iyi olur tek geçerim dediğim şarkı I GOT THE GIRL o nasıl bi şarkı ya nasıl bi bj albümüne girmiş şarkıyı duyduğumdan beri kulaklarıma inanamıyorum :)
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.