PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Richie polis tarafından tutuklanmış

county
03-27-2008, 12:27 AM
Richie etki altında araba kullandığı için (Driving Under the Influence) polis tarafından tutuklanmış, arabada kızı da bulunduğu için onun hayatını tehlikeye atmaktan suçlanabilirmiş ama şuan serbest bırakılmış ama polisler uyuşturucu belirtisi görmediklerini söylemişler
Alkolü biraz fazla kaçırdı heralde=)

http://www. tmz. com/2008/03/26/richie-off-the-wagon-popped-for-dui/ (http://www. tmz. com/2008/03/26/richie-off-the-wagon-popped-for-dui/)

http://www. tmz. com/2008/03/26/sambora-could-be-charged-with-endangering-his-kid/ (http://www.msplinks.com/MDFodHRwOi8vd3d3LnRtei5jb20vMjAwOC8wMy8yNi9zYW1ib3 JhLWNvdWxkLWJlLWNoYXJnZWQtd2l0aC1lbmRhbmdlcmluZy1o aXMta2lkLw==)

JoviGirL!
03-27-2008, 04:04 PM
anaaaaaaaaaaaa:S

ekin&jbj
03-27-2008, 10:11 PM
üzüldüm yha..:s

Kewser
03-28-2008, 01:26 AM
Geçmiş olsun Richieciim..!

jbjey88
03-28-2008, 03:36 AM
ucuz kurtulmus arabada kızıda varmış iyiki bişey olamamış geçmiş olsun ne dıyelim üzüldüm.........

Captain_Kidd
03-28-2008, 04:33 AM
Richie cephesinde işler ısrarla yolunda gitmemeye devam ediyor.Bi ara rehab falan olaylarına girdiği dönem toparlar gibi olmuştu yine bouzuldu sonradan.Son konserlere bakıyorum hem isteksiz hemde zombi gibi görünüyor.Richie'nin bu dönemi atlatmasına yardımcı olmayacağını bile bile turneye karar verdiler.Richie'nin olmadığı Richie'nin iyi olmadığı Richie'nin neşeli yada istekli olmadığı bir Bon Jovi bana hiç bişey ifade etmiyor içim kan ağlıyo şu an.

Bi insan 2.5 senede bukadar değişemez.HAND turnesi başladığında herşey yolundaydı şimdi çok ciddi problemleri var 10 sene yaşlanmış gibi görünüyo.

Richienin polis merkezinde çekilen resmi
http://img340.imageshack.us/img340/3881/2803081gz0.jpg (http://imageshack.us)

Çok değil sadece 2 buçuk sene önceki Richie.
http://img166.imageshack.us/img166/9996/pdvd003fs8.png (http://imageshack.us)

SPAWN-TheUndead
03-28-2008, 04:54 AM
İnsan idöl olarak kendine örnek aldığı bir kişiyi bu halde görünce tabiki üzülüyor ve sinirleniyor.Tabiki temellimiz bildigimiz richie olması yönünde ama......????
Bazen yardım gördügünde ilk zamanlar kendini daha iyi hissedersin.Hatta tamam kurtuldum benden geçti sanırsın ama aradan 1 ay geçer.Bir gün gece ansızım geri döner sana.O zaman anlarsın geçmedigini sadece güç topladığını.
Fazla karamsar olmak istemiyorum.Bu çökmüş resmine bakıpda karamsar olmamak gerçi elde de degildir.
Ama tabiki işlerin yoluna girmesini temenni ediyorum ve tabiki ediyoruz.

king_o'swing
03-28-2008, 05:15 AM
Ya bu richie olamaz..olmamalı

Ağlamaklıyım!

in these arms
03-28-2008, 05:51 AM
gözlerime inanamadım,ama ona nasıl bakarsam bakıyım, ne halde görürsem göriyim,richie benim için hiç deişmez ,herkes gibi tabi ;)o bence gitarların ve gitaristlerin tanrısı........

Kewser
03-28-2008, 05:55 AM
O resme bakmamalıydım...!!!

JoviGirL!
03-28-2008, 06:03 AM
Richie naptın sen ya:(

jambco
03-28-2008, 07:22 AM
Bence o resmi siteden kaldıralım.Kötü bi günmüş.

Mine
03-28-2008, 07:23 AM
Gerçekten çok üzücü bir gelişme. Richie'nin 2006'dan beri süregelen sıkıntıları ve sorunları öyle pat diye çözümlenecek şeyler değil sonuçta. Herşey o kadar üst üste geldi ki... :( Yine de en kısa zamanda bunların altından kalkmasını, silkinip tam anlamıyla kendine gelmesini diliyorum. :(

king_o'swing
03-28-2008, 07:38 AM
Ya kötü bi günmüş tabi de resmin kaldırılması bi şeyi değiştirmeyecek, yani bende hoşlanmıyorum görmekten tabi de!

county
03-28-2008, 09:38 AM
o resme fazla aldanmamak gerek bence biraz fazla alkol almışsa ya da kötü bir gün geçirmişse tabiki kötü bir görüntü verebiliyor böyle, en kısa zamanda düzelir, grubun önünde daha uzun bir turne var, herşey yoluna girer bence

SPAWN-TheUndead
03-28-2008, 10:20 AM
Sabah yataktan kalktığımda bende öyle gözüküyorum :D

JoviGirL!
03-28-2008, 11:34 AM
Annem Richie'nin halini görünce ağlıycaktı nerdeyse:(

misslakers28
03-28-2008, 12:26 PM
Allah yardımcısı olsun nediyim...:(

in these arms
03-28-2008, 01:35 PM
seri katiller ansiklopedisinde var böyle bi resim ,allah korusun ama çok benziyo :(

king_o'swing
03-28-2008, 06:50 PM
Ama yine de hep destek, tam destek =)

Kewser
03-28-2008, 06:50 PM
Ayy ne seri katili yaa!!!:eek: ..Allah korusun!Kötü bi benzetme oldu bence..En kısa zamanda düzelceğine inanıyorum Richieciim,Bunu yapabilirsin!!

ekin&jbj
03-28-2008, 08:40 PM
evet bncede düzelmelisin

tuuuche
03-28-2008, 09:38 PM
seri katil falan nooluyo yaaa...
çok üzülüyorum yaşadıklarına... fotoğrafı görünce kendimi onun yerine koydum... gerçekten atlatılması kolay olaylar değil... hak verelim...
atlatacak atlatacak....
biz de Richie'yi tam formunda seyredeceğiz temmuzda... :D

Mine
03-28-2008, 10:09 PM
Ama yine de hep destek, tam destek =)

Kesinlikle katılıyorum, HEP DESTEK TAM DESTEK!
Bu zorlukları o veya bu şekilde atlatacaktır Richie.
Huzuruna, neşesin ve pozitif enerjisine kavuşacağından eminim ben.
Bon Jovi skandalların, magazin çöplüğünün bir parçası değildir, olmaz da. Richie'nin özel hayatındaki aksaklıklar grubu etkilemeyecektir, bu bir. Bizim çocuklar profesyoneldir. Richie kendini toplayıp kaldığı yerden yoluna devam edecektir, bu da iki.

jbjkızı
03-28-2008, 11:46 PM
yaa inşallah bişey olmadan atlatırsın bu olayı richie çok üzüldüm yaa hele oresmi görünce insanın ölesi geliyo yanii:( :(

ekin&jbj
04-02-2008, 05:33 PM
Richie kendini toplayıp kaldığı yerden yoluna devam edecektir, bu da iki. kısmına katılıyorum inşallah yani =) umarım

dn'z
04-02-2008, 10:32 PM
Benim için rock tarihinde birkaç tane tanrı vardır ve Richie kesinlike onlardan biri. Onu bu halde görmek çok üzücü, kızının hayatını tehlikeye sokmasının da meşrulaştırılabilecek bir tarafı yok.

Turnede olmak durumunu kötüleştiriyorsa turneyi iptal etmeliler. Bir hayran olarak bunu anlayışla karşılarım. Yalnız başka bir efsane gitarist Slash, otobiyorafisinde şöyle birşeyler der; ''Bizim için en tehlikeli zamanlar konser vermediğimiz, albüm için uğraşmadığımız zamanlardı. Çünkü o zaman bütün gün içki içip uyuşturucu kullanmaktan başka yapacak işimiz olmazdı.'' Yani belki Richie'nin kendini meşgul tutması pozitif bir etki yaratır. Kaptan Jon durumu iyi düşünüp, doğru kararı vermeli. En yakın dostlarından biri olarak da sanırım Richie için en iyisini o bilir.

Mine
04-02-2008, 10:40 PM
Benim için rock tarihinde birkaç tane tanrı vardır ve Richie kesinlike onlardan biri. Onu bu halde görmek çok üzücü, kızının hayatını tehlikeye sokmasının da meşrulaştırılabilecek bir tarafı yok.

Turnede olmak durumunu kötüleştiriyorsa turneyi iptal etmeliler. Bir hayran olarak bunu anlayışla karşılarım. Yalnız başka bir efsane gitarist Slash, otobiyorafisinde şöyle birşeyler der; ''Bizim için en tehlikeli zamanlar konser vermediğimiz, albüm için uğraşmadığımız zamanlardı. Çünkü o zaman bütün gün içki içip uyuşturucu kullanmaktan başka yapacak işimiz olmazdı.'' Yani belki Richie'nin kendini meşgul tutması pozitif bir etki yaratır. Kaptan Jon durumu iyi düşünüp, doğru kararı vermeli. En yakın dostlarından biri olarak da sanırım Richie için en iyisini o bilir.

Katılıyorum Deniz, enine boyuna düşünüp durumu değerlendirmeleri gerekiyor. Richie'nin veya grup elemanlarından herhangi birinin iyi olması tabii ki de turneden önemli, gerçek bir fan bu tip durumlarda bencil davranmaz bence, anlayışla karşılar. Ki zaten insanlık da bunu gerektirir, öyle değil mi? Tamam, bu bir iş, bizimkiler profesyonel vs. vs.. ama sonuçta robot değiller.

Ama bu turnenin kesinlikle devam edeceğini düşünüyorum, çünkü gerek albümün oldukça hızlı yetiştirilmesi, gerekse turnenin (hem de böyle kapsamlı bir turnenin) gündeme gelmesinde Richie ve David'in, özellikle Richie'nin durumu etkili olmuştu. Jon birçok röportajda böyle anlattı, "benden çok onlara iyi gelecek bu albüm ve bu turne" şekline konuşmuştu. Tabii yine de değişebilir durum, ona da saygı duyar, anlayışla karşılarız. Şimdilik asayiş berkemal gibi, bekleyip göreceğiz gelişmeleri....

jbjkızı
04-02-2008, 10:56 PM
katılıyorum minecim richiennin hayatı turneden daha önemli ama ben şu anda richienin durumunu konserden daha çok düşünüyorum ayrıca konser olsa bile ve içinde richie yoksa ben o konsere gitmem bunun için konserin sağlıklı olması için richie iyi olması lazım ve inşallahda kendine gelir çünkü işin ucunda bon jovi grubu dağılcak diye korkuyorum sizce bir hastalık yüzünden bu grub kötü bir dağılma yaşamaz değilmi off yaa richie hep boyle giderse tabii

dn'z
04-02-2008, 11:09 PM
Richie'nin geçen günkü Thesedays performansı öncesi söyledikleriyle ilgili ufak bir haber: http://93x.com/blog.asp?id=641478&SBID=4444
Öyle çok önemli bir şey değil.

king_o'swing
04-02-2008, 11:42 PM
Şimdi hop oturup hop kalkıyorum, sonra aklıma SWW in sonlarındaki jon un sesi geliyo o dönem bon jovi hayranı olsaydım jonun sesini duydukça ölür ölür dirilirdim heralde, beni rahatlatan tek şey şu , o halden bu hale gelebildiyse bon jovi ben Richie bu dönemi de rahat göğüsler diyorum. Bilmiyorum, belki gençliğin verdiği ateş =), kanıtlayacak onca şey ve belkide jonun ısrarcılığı geçirdi o dönemi ama kendimden biliyorum =) kafa tutacak bişey lazım geçmesi için bu dönemin bu nedenle bende konserlerin faydası olacağına inanıyorum.

in these arms
04-03-2008, 11:55 AM
richie neleri atlattmış yahu,bunuda rahat geçer hiç şüphem yok,şu seri katil bemnzetmesine gelince;hiç iyi bi benzetme olmadığının farkındayım fakat resmi görünce ilk o geldi aklıma yoksa richie nin seri katil potansiyeli olduğundan deil,teşbih te hata yok zaten biliyoruz ki,neyse güçlü klarakteri yle bu günlerin üstesinden gelicektir richi ciğim :D

Kewser
04-03-2008, 08:34 PM
Grup niye dağılsın yaa!Ne güzel güle oynaya gidiyoruz!Allah bozmasın:p ..Richie herşeyi atlatır,bunu da atlatıcaktır eminim!;)
Aman ağzımızı hayra açalım.:cool::D

ekin&jbj
04-04-2008, 03:48 PM
aynen bencede =)

jbjkızı
04-04-2008, 05:32 PM
ama insan tedirgin oluyo bir sizin soylediklirinize bakarsam doğru bu grub koılay kutulmadı ve bu kadar kolay şeyden dağılmaz katılıyorum inşallah richie düzelir bebişim benm

simorov riddle
04-08-2008, 12:07 PM
arkadaşlar şuanda youtube açamadığım için link yollayamıyorum ama ''bon jovi always live'' yazıp çıkan ilk videoyu izlemenizi öneririm. soloları duyduğunuzda moraliniz düzelecektir bence:)
en küçüğünden en büyüğüne kadar tüm müzik grupları ve tüm müzisyenlerin geçirdiği kötü evrelerle dolu müzik tarihi. ama bu adamlar profosyonel fark bu. richie son zamanlarda oldukça yaşlanmış gözükse de, eski günlerine geri döneceğine hiç şüphe yok. bu video, o solo bunu anlatıyor.
temmuzda görürüz hem :p hihihi :)

in these arms
04-08-2008, 12:59 PM
arkadaşlar şuanda youtube açamadığım için link yollayamıyorum ama ''bon jovi always live'' yazıp çıkan ilk videoyu izlemenizi öneririm. soloları duyduğunuzda moraliniz düzelecektir bence:)
en küçüğünden en büyüğüne kadar tüm müzik grupları ve tüm müzisyenlerin geçirdiği kötü evrelerle dolu müzik tarihi. ama bu adamlar profosyonel fark bu. richie son zamanlarda oldukça yaşlanmış gözükse de, eski günlerine geri döneceğine hiç şüphe yok. bu video, o solo bunu anlatıyor.
temmuzda görürüz hem :p hihihi :)
23562355456 . izleyişim falan olur heralde ama hiç sorun değil ;)

rusedski
04-08-2008, 03:13 PM
geçmiş olsun diyelim. olayı bence büyütmeyelim.

dn'z
04-20-2008, 01:39 AM
Law enforcement sources tell us there's a dogfight inside the Laguna Beach PD, where the brass has recommended that prosecutors file child endangerment charges against Sambora for his DUI bust March 26. We're told "a significant number of officers" inside the department feel there's no evidence of child endangerment. There was no smell of alcohol on his breath, and no evidence of dangerous or erratic driving.

Sambora's 10-year-old daughter Ava, along with Ava's 17-year-old cousin and Richie's GF, were also in the car when he was popped. Looks like Richie's blood alcohol level was over the legal limit. But that's not the end of the story.

In order to file child endangerment charges, prosecutors look to the actual behavior of the suspect. In this case, we're told Sambora exhibited no "dangerous conduct." The reason he was stopped in the first place was because his big-ass Hummer had crossed the line in which it was supposed to be traveling. We're told crossing the line was a function of how large the vehicle was, not evidence that Sambora was impaired.

Richie boy was cooperative and responsive at the scene, and many of the cops believe there was "no aggravated conduct to support child endangerment.

" Why would prosecutors risk losing a high-profile case on a charge where they just don't have the goods? That's what we're thinkin

Koyu yazdığım yerler:

-Bize söylenen şu ki; departmanın içindeki önemli sayıda polis memuru olayda bir çocuk suistimali olmadığını düşünüyor. Nefesinde alkol kokusu yoktu. Tehlikeli ya da düzensiz bir şekilde araba kullandığına dair bir kanıt da yoktu.

-Polisin arabayı durdurmasının sebebi de zaten Richie'nin Hummer'ının yol çizgilerini aşmasıymış.

Bilmiyorum haber ne kadar doğru (bir link bile veremiycem) ama doğruysa çok sevindim.

king_o'swing
04-20-2008, 02:50 AM
Evet, bende çok sevinirim doğruysa bu demek oluyo ki hapse girme olasılığı düşük =)

jbjkızı
04-21-2008, 06:26 PM
hadi inşallah richie bişey olmasın

dn'z
04-23-2008, 03:39 AM
http://www.usmagazine.com/richie-sambora-charged-with-dui

Richie Sambora 2 hafif suçtan suçlu bulundu. Bunlar; 0.8 ve üstü oranda alkollü araba kullanması ve madde etkisi altında araba kullanması.

Kanındaki alkol .13 çıkmış ve 6 ay hapis cezası alabilirmiş.

Sambora'nın mahkemesi 7 mayısta olacakmış.

Çevirmenin Notu: Alkol oranı konusunda haberde sayısal bir hata olabilir.

in these arms
04-23-2008, 10:26 AM
haydaaa.. al başına belayı ya!!