PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bon Jovi 2008 Türkiye(?)

king_o'swing
03-21-2008, 08:13 PM
Başlık ortada, haklı olabilir Deniz bilgiler orada olmalı, orda şikayet edemiyosak burda edelim dedim, buranın tek müdavimi ben olacak olsam da =)

Kewser
03-21-2008, 08:27 PM
Süper bi başlık valla ne diyim!

JoviGirL!
03-21-2008, 08:30 PM
Evet haklısın..burdan bütün herşeyi diyebilirZ!

Kewser
03-21-2008, 08:53 PM
Yaa hakkaten şimdi ne güzel Ahmet san la bağlantı kurmuşken,böyle güzel güzel konsere 122 gün kalmışken,herşey yolundayken,hayaller kurarken..,pat diye konserin iptal olasılığından söz etmek çok üzücü!!!Off inanamıyorum..:( :( :(
Sadece bi olasılık olsa bile yine de moralim sıfır..:( :( :(

Mine
03-22-2008, 02:44 PM
Alıntı:
Mine´isimli üyeden Alıntı http://www.bonjoviturkey.com/forum/images/cerezstyle/buttons/viewpost.gif (http://www.bonjoviturkey.com/forum/showthread.php?p=2012#post2012)
Çok hoş arkadaşlar, zaten biz bu siteyi ve forumu hırgür olsun diye hazırlamıştık. Tebrikler, devam edelim yok yere birbirimize laf sokuşturmaya.... :rolleyes:

Herneyse...
Yaklaşık 10 dakika önce Ahmet San'dan direk olarak gelen bilgiyi aktarayım sizlere: Konser kesinlikle gerçekleşecek, iptali filan kesinlikle söz konusu değil.

İsteyen inanır, isteyen inanmaz,
Gelmek isteyen gelir, istemeyen gelmez.

Hiç hırgür çıkarmaya çalışmadım, bu sitenin varlığına en çok sevinenlerden biri de benim ben sadece hiç bi kanıt olmadan inanmaktan bıktım, sıkıldım, yoruldum, bu sitede de isyan edemeyeceksem nerde edicem şunu da ekleyeyim benim gibi paranoyanın doruklarında yaşayan biri için bile olağanüstü bişeydi bu kadar inanmam.. Hem ayrıca kendinizi benim yada sizden başka herangi biri yerine koyun bütün görüşmeleri zaten siz yapıyosunuz, yani en azından Ahmet San ın gözlerinin içine sadece siz bakıyosunuz ben sizi görmüş bile değilim, hatta tanıyo bile değilim buna rağmen bütün planlarımı ve hayallerimi erteledim,,o yüzden keep the faith şeylerini söyleme bi bon jovi fanı için kırıcı nitelikte onlar!!

ha bi da öyle bi yere geldi ki sanki bu adamların türkiyeye gelmelerini istemiyomuşum gibi oldu, tahmin edersiniz ki ÇOK İSTİYORUM!!! sadece I need SOMETHING TO BELIEVE IN, ahmet san şunu söyledi bunu söylediden fazlasını...

Swing,
"Ahmet San şunu söyledi bunu söylediden fazlasını" istiyorsan yapabileceğimiz birşey yok. Resmi sitedeki haberi bekleyeceksin adamakıllı inanmak için. O da yetmezse konser günü stada gelince rahatlar artık için.

Hırgür meselesine gelince, her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır, sen başka, ben başka, deniz başka... istediğini yaz, söyle tabii; burada kimse kimseye ne yapacağını söylemiyor, söylemez de.

Herşeyi de üstüne alınma, hiç gerek yok. KTF'de de kırıcı bir durum göremiyorum ayrıca. Ohooo, ona bakarsan millet özel mesajla, facebook'da filan neler diyor bana, ne kadar saçmalıyor, bir bilsen... Herkesin her dediğine takılsam dengem bozulurdu yani!

O yüzden "relax" biraz ;)
Çok kolay olmasa da, dene en azından.