PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Richie Sambora İle Özel

Ozanisius
03-21-2008, 12:06 PM
Hangi albümün kapağını annene göstermekten utanırsın?

Hiç Düşünmedim.Ben CD'lerimi büyük bir çantada taşırım.Ama kapları ve kapakları yok.Herhalde en kötü CD koleksiyoncusu benim.Ama Slippery When Wet'in ilk kapağı -kocaman göğüsler vardı- beni bile utandırdı.

Berbat bir baş ağrısı ile uyandın diyelim.Kendine gelmek için hangi plağı dinlersin?

Metal Church'ten, James Taylr'a kadar her şey olabilir.Hepsinden farklı tatlar alırım.Blues da olabilir.Örneğin Layla.Biliyorsunuz ben büyük bir Clapton hastasıyım.

Hiç bir dükkandan plak çaldın mı?Çaldınsa hangisi?

Arkadaşlarıma yardımcı olurdum bazen ama tek başıma hiç yapmadım.Sanırım bu açıdan suç takımının bir parçasıydım.

Cenazende hangi plağın çalınmasını istersin?

Bu zor bir soru.Sanırım solo albümümden The Answer'ı isterdim.Bu ruhani bir parça,tam bir cenaze için.

Koleksiyonundaki en sıkıcı parça hangisi?

Tony Bennett'in "16 Most Requested Songs" adlı albümü.Aslıda iyi bir plak.O da New Jersey'li ve İtalyan.Annemle babam onu ben çocukken çok severlerdi.

Çocukluğunda radyoda devamlı çalan ve dayanamadığın parça neydi?

Bazı disco şarkıları...Örneğin Bee Gees'in Stayin' Alive'ı...Aslında Bee Gees iyi albümler de yaptı.Örneğin "How Can You Mend A Broken Heart"mükeemel bir parça

Birilerini ayartmak veya azdırmak istesen hangi albümü dinletirsin?

AC/DC'nin "Back In Black"ini.Eğer sevişmek istiyorsan,bunu çalmalısın.Tüm zamanların en romantik albümü değil ama birisini otel odasına atmak için biçilmiş kaftan.Ama eğer birisiyle biraz daha romantik bir zaman geçirmek istersem Rod Stewart'tan herhangi bir şey dinletirim.Onun çoğu çalışması hoş bir romantizm içeriyor.

Hangi şarkının sözlerini sen yazmış olmak isterdin?

Bob Dylan'dan herhangi bir şeyler...Örneğin ilk şarkılarından "Masters Of War" olabilir.

Kimin teşekkür listesinde yer almak senin için bir onur olur?

Eric Clapton,Jimmy Page veya Beatles

Gitarda ilk çaldığın parça neydi?

Johhny Winter Band'ın "Alive"ı veya Jimi Hendrix'in "Band of Gypsies"i idi.

İlk aldığın albüm ne?

İlk aldığım albüm Beatles'in "Meet The Beatles" idi sanırım.

Dinlediğin en sert metal albümü neydi?

Kesinlikle Judas Priest'in "Priest Live" albümü.Onlar dinlemekten zevk aldığım en sert grup.Sanırım bir metal grubunda çalmamın nedeni de onlar.Bu sıkı bir tür.Yeni bir müzikle üstesinden gelmek çok zor.Eğer metalden ayrılıp yanlış yollara saparsan,eleştirilerle başa çıkamazsın ve sonun gelir.

Hangi parça kırık kalbini düzeltebilir?

Sanırım bazı blues parçaları.Tam olarak onaramaz amaen azından yalnız olmadığını,birilerinin de senin gibi üzgün olduğunu gösterir.Eric Clapton,Muddy Waters en iyi blues yorumcuları.Bu işi iyi yapıyorlar

Ozanisius
03-21-2008, 12:08 PM
Arkadaşlar bu röportaj Richie Sambora ile These Days albümünün çıkacağı günlerde yapılmıştır.Türkiye'de yayınlanan Bon Jovi kitabında yer almaktadır.Sene 1995.

SPAWN-TheUndead
03-21-2008, 04:02 PM

AC/DC'nin "Back In Black"ini.Eğer sevişmek istiyorsan,bunu çalmalısın.Tüm zamanların en romantik albümü değil ama birisini otel odasına atmak için biçilmiş kaftan.Ama eğer birisiyle biraz daha romantik bir zaman geçirmek istersem Rod Stewart'tan herhangi bir şey dinletirim.Onun çoğu çalışması hoş bir romantizm içeriyor.

Dinlediğin en sert metal albümü neydi?

Kesinlikle Judas Priest'in "Priest Live" albümü.Onlar dinlemekten zevk aldığım en sert grup.Sanırım bir metal grubunda çalmamın nedeni de onlar.Bu sıkı bir tür.Yeni bir müzikle üstesinden gelmek çok zor.Eğer metalden ayrılıp yanlış yollara saparsan,eleştirilerle başa çıkamazsın ve sonun gelir.

Katılıyorum Richie ye :D

Kewser
03-21-2008, 06:05 PM
Çok teşkkürler paylaşım için Ozan.:cool:
Böyle bi röprtaj oldugunu biliyodm,ama o kitabın içinde bununda oldugunu bilmiyodm:D ..

Ozanisius
03-22-2008, 05:33 PM
Katılıyorum Richie ye :D

Adam yolunu biliyo yaaa Nuri Alço'mu izlemiş nedir :D:D

Ozanisius
03-22-2008, 05:34 PM
Çok teşkkürler paylaşım için Ozan.:cool:
Böyle bi röprtaj oldugunu biliyodm,ama o kitabın içinde bununda oldugunu bilmiyodm:D ..

Ne demek herşey Bon Jovi için

Mr.Josambo
06-07-2008, 02:58 AM
ellerine sağlık çok güzeldi :)

jbjkızı
06-07-2008, 01:59 PM

((AC/DC'nin "Back In Black"ini.Eğer sevişmek istiyorsan,bunu çalmalısın.Tüm zamanların en romantik albümü değil ama birisini otel odasına atmak için biçilmiş kaftan.Ama eğer birisiyle biraz daha romantik bir zaman geçirmek istersem Rod Stewart'tan herhangi bir şey dinletirim.Onun çoğu çalışması hoş bir romantizm içeriyor.))

vayy richie neler biliyormus oyle neyse paylaşım süper sağol ozan

Ozanisius
06-08-2008, 01:14 PM
ellerine sağlık çok güzeldi :)

Haftaya ÖSS var ardından hem zamanım hem de evde adsl im olacak.O zaman pembe Bon Jovi kitapçığındaki ana röportajı (pembe kitapçığın 3te 1'i civarında 30 sayfa küsür) elde kitaptan pcye yazıp forumumuza koyacağım.O zamana kadar biraz beklememiz gerek...Zahmetli iş ÖSS öncesi olmaz maalesef...

Mr.Josambo
06-08-2008, 02:09 PM
Haftaya ÖSS var ardından hem zamanım hem de evde adsl im olacak.O zaman pembe Bon Jovi kitapçığındaki ana röportajı (pembe kitapçığın 3te 1'indin fazla 40 sayfa küsür) elde kitaptan pcye yazıp forumumuza koyacağım.O zamana kadar biraz beklememiz gerek...Zahmetli iş ÖSS öncesi olmaz maalesef...
şiddetle teşekkür edip ısrarla bekliyoruz :D :D
umarım sınavın çok iyi geçer :p valla yazacan die değil :D