Orijinalini görmek için tıklayınız : dolu dolu bir bon jovi sitesi
misslakers28
03-18-2008, 09:23 PM
Arkadaşlarım bugün bon jovi ile ilgili güzel bir sitenin varlığını keşfettim.(mine benden önce keşfetmiş) BON JOVİ'nin dünden bugüne tüm şarkı sözleri ,albümleri( solo ,demo,cover,düet) harika duvarkağıtları, konser haberleri,güncel haberler...vs
bizim sitemiz kadar güzel olmasada idare eder işte bir inceleyin derim ben
http://drycounty.com/downloads/wallpapers.html
UgUrTaN
03-18-2008, 10:38 PM
ya ben bu siteye 98 yılından beri giriyorum siz daha yenimi gördünüz :D:D
Ne tesadüf bende :D:D Bizim sitemiz daha güzeeeelll:D
misslakers28
03-19-2008, 09:13 AM
:(:(::(:( bişey değil ...
SPAWN-TheUndead
03-19-2008, 12:20 PM
drycounty en saglam fan sitesidir bana göre.
Ozanisius
03-19-2008, 02:05 PM
Ben bu siteye biliyomduki
Captain_Kidd
03-19-2008, 02:24 PM
Gelmiş geçmiş en eski Bon Jovi fan sitesi 1995 yılında kurulmuş.Bende evimde internet olduğu günden beri girerim bu siteye 99-2000 yıllarından beri.
JoviGirL!
03-19-2008, 02:42 PM
biliorm bu siteyi
in these arms
03-19-2008, 03:20 PM
:) bende biliyorum bilmeyen yokmuş deme ki :)
misslakers28
03-19-2008, 04:57 PM
evt bir bilmeyen benmişim... bizim köye internet 2007 'de girdi ancak keşfettim:(
tuuuche
03-19-2008, 06:20 PM
evt bir bilmeyen benmişim... bizim köye internet 2007 'de girdi ancak keşfettim:(
ne güzel ... açığını kapatıyosun işte .... ;)
Aman canım, boşver, geç olsun da güç olmasın ;) :)
ekin&jbj
03-20-2008, 12:55 PM
bende biliyordum bu siteyi çok güzel wallpaperLar varr..:) yine de paylaştığın için saol ;)
misslakers28
03-20-2008, 03:40 PM
bende biliyordum bu siteyi çok güzel wallpaperLar varr..:) yine de paylaştığın için saol ;)
evet bende bu sözü beklerdim arkadaşlarımdan :(
Captain_Kidd
06-08-2008, 04:01 PM
Bir zamanlar her allahın günü girdiğim bu siteden şu an artık tiksiniyorum.Siteye girdiğim zaman içime bi karamsarlık çöküyo binlerce olumsuz düşünceli insan onca ettikleri laflardan sonra nasıl 150. kez Bon Joviyi izlemeye gidiyo anlamış değilim tabi onca parayı verdikten sonra ilk bikaç gün konsere süperdi falan diyolar bikaç ay geçince berbat en kötü konser diyolar.Bunu albümler içinde yapıyolar ilk bikaç hafta süper albüm son 15 yıldaki en iyi albüm abartısız Crush tan beri her albümde bu yorumu yapıyolar ama 2-3 ay geçince üzerinden albümün rezalet falan diyolar.Birinin HAND çıktığında albümün efsane olduğunu ama 8 ay sonra BJ tarihinin en kötü albümü olduğunu yazdığını yakaladım.Kendisine sordum bu saçmalığı cevap vermedi.
Şu an siteye girmemdeki tek sebep konser ile aynı anda hangi şarkıların çalındığının yazılması ve konser biter bitmez setliste ulaşabilmem turne bittikten sonra üyeliğimide iptal ettirip sonsuza dek girmyecem.
Kusura bakmasınlar ama o muhteşem setlistli konserlerin hiç birini haketmiyo Avrupalılar.Bütün bir yıl boyunca grubu yerin dibine sok sonra 250 Euro verip konsere git bu ne yüzssüzlük.İnşallah bundan sonra sadece TLFR albümünü çalarlar geri kalan konserlerde nasıl olsa ben orda olmayacam.
:eek: Bukadar karamsar olma lütfen. Tamam konser olacakmı yoksa olmayacakmı karmaşası içinde olduğumuz için sıkıntı basıyor ama bence bu siteden üyeliğini iptal ettirmek ve birdaha hiç girmemek için bir neden değil. Tabiiki seçim senin, ama bizler yani tahmin ediyorumki bu sitede bulunan bütün arkadaşlar iki günlük Bon Jovi dinleyicisi değil, gerçek fanlarız. Ve sende onlardan birisin. Bence bu konuyu birdaha düşün. Avrupalıların o muhteşem setlistli konserlerin hiç birini haketmiyor düşüncenede sonuna kadar katılıyorum.Çok nankörler.
:eek: Bukadar karamsar olma lütfen. Tamam konser olacakmı yoksa olmayacakmı karmaşası içinde olduğumuz için sıkıntı basıyor ama bence bu siteden üyeliğini iptal ettirmek ve birdaha hiç girmemek için bir neden değil. Tabiiki seçim senin, ama bizler yani tahmin ediyorumki bu sitede bulunan bütün arkadaşlar iki günlük Bon Jovi dinleyicisi değil, gerçek fanlarız. Ve sende onlardan birisin. Bence bu konuyu birdaha düşün. Avrupalıların o muhteşem setlistli konserlerin hiç birini haketmiyor düşüncenede sonuna kadar katılıyorum.Çok nankörler.
Yiğit bu siteden bahsetmiyor herhalde, drycounty.com'dan bahsediyor, öyle değil mi?
Ben yanlış anladım sanırım Minecim :D Kusura bakma Yiğit, Bu günlerde pek iyi değilim:D
Kewser
06-08-2008, 05:28 PM
İlahi Nur, yanlış anlamışın sen! Yigit öyle şey yaparmı hiç! :D
jbjkızı
06-17-2008, 02:23 PM
bnmde biliyorum bu siteyi zamanında harika duvar kagıtları almıştım hepsini somurdum heralde hepsi var cunku hehe:D:D
Captain_Kidd
06-17-2008, 06:19 PM
evet drycounty.com için diyorum bizim sitemizden ayrılmam söz konusu olamaz bana bi görev verildi beklentileri boşa çıkaramam site varolduğu sürece burdayım :)
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.