Orijinalini görmek için tıklayınız : David Bryan Hakkında Az Bilinenler
SPAWN-TheUndead
02-25-2008, 12:20 AM
http://img238.imageshack.us/img238/7053/deyvidva7.jpg (http://imageshack.us)
Göz Rengi:Mavi
Saç Rengi:Açık kahve rengi
Annesi:Florence Rashbaum
Babası:Ed Rashbaum(Doktor)
Ablası:Michelle
Ailesi:25 Ağustos 1990'da 1981'den beri beraber olduğu April Mclean(Mücvher tasarımcısı) ile evlendi fakat 2005 yılında boşandılar.Şimdi yeni sevgilisi Alexandria Quaas ile birlikete yaşamakta.Çocukları Colton Moon-Gabriella Luna(İkizler 10 Mart 1994),Tiger Lily(2 Mayıs 2000)
Çaldığı Enstrumanlar:Piano,klavye,gitar,bass,davul ve akordiyon
Dövmeleri:Göğüsünde Joker dövmesi(Batman'den bir karakter),Omuzunda da Tazmanya canavarı dövmesi.
http://img521.imageshack.us/img521/8353/db15fj0.th.jpg (http://img521.imageshack.us/my.php?image=db15fj0.jpg)
Müzik Eğitimi:David küçük yaşlardan itibaren klasik müzik eğitimi almaya başlamış.Liseyi bitirdikten sonra ünlü müzik okulu Julliard a griş sınavlarını kazanarak okumaya hak kazanmış.
Solo Albümleri:
*Lunar Eclipse-1995
*On A Full Moon-2000
David Avrupanın en ünlü Rock müzik dergisi Metal Edge tarafından tam 7 kez yılın en iyi klavyecisi seçilmiş.
Ozanisius
02-25-2008, 04:23 PM
Çok Sempatik Birisi Yaaa:D
90'ların sonlarında, Bryan evde bir testere kazasında nerdeyse parmaklarını parçalıyordu. 1 yıl süren rehabilitasyon ve terapinin ardından, Bryan parmaklarını hareket ettirme yetisini geri kazandı ve org çalmaya devam etti.
90'ların sonlarında, Bryan evde bir testere kazasında nerdeyse parmaklarını parçalıyordu. 1 yıl süren rehabilitasyon ve terapinin ardından, Bryan parmaklarını hareket ettirme yetisini geri kazandı ve org çalmaya devam etti.
EDtv filmi için yapılan soundtrack (Real Life) klibinde filan yer almadığı dönem bu tedavi dönemine denk geliyor, değil mi?
EDtv filmi için yapılan soundtrack (Real Life) klibinde filan yer almadığı dönem bu tedavi dönemine denk geliyor, değil mi?
Crush albümünün çalışmalarına başlamadan kısa bir süre önce oluyor bu kaza, yani evet o döneme denk geliyor. Adamdaki azmi takdir ettim. Çalışmış, çabalamış Crush'a yetişmiş.
OrodrethAlcarin
02-26-2008, 04:32 PM
bu adamın albümlerini dinleyen varmı ya da elinde bulunduran???
jbjey88
02-26-2008, 04:47 PM
saçları permamı ya hep merak etmişimdirrr:rolleyes:
Ozanisius
02-26-2008, 04:50 PM
Evet dinledim ama format sonrası silindi kurtaramadım areste david bryan diye ara in these arms çıkar onu indir bon joviyi yorumlamış ayrı bi güzel
JoviGirL!
02-26-2008, 10:12 PM
Bnde David'in şarkısı var..sana atarm onu msnden barış:D
jbjkızı
04-04-2008, 05:39 PM
bayılıyorum nben u adama zaten bayılmadığım adam yok ki bu grub için yanlış anlamayın yani:D:D
santafe
04-04-2008, 05:48 PM
Grubtaki en silik eleman bana göre hiç merak etmedim kimdir nedir tek bildiğim jon'un çocukluktan beri kankası olması Richie gibi kendine has fanları varmı bilmiyorum Tico gibi bi Eva Hergizova geçmişide yok hiç sarmaz beni
Kewser
06-03-2008, 12:23 PM
saçları permamı ya hep merak etmişimdirrr:rolleyes:
Ben de hep merak etmişimdir,ama baksana gerçek gibi duruyo..Hep permayla ugraşılmazki yaa.Bence dogal halidir..Hiç kısa saçlı görmedim ben David'i mesela,nasıl olurdu acaba :p
Mr.Josambo
06-03-2008, 06:46 PM
david in luner eclipse ve on a full moon diye 2 tane albümü var
sadece vokal olarak in these arms parçasını seslendirmiş
diğer parçaları sadece müzik , şarkı sözü yok
bazen kafanızı dinlemek ve romantik anlar yaşamak istiyorsanız mutlaka dinlemelisiniz
beni çok sardı açıkcası albümleri
elifarwen
06-12-2008, 07:00 PM
Grubtaki en silik eleman bana göre hiç merak etmedim kimdir nedir tek bildiğim jon'un çocukluktan beri kankası olması Richie gibi kendine has fanları varmı bilmiyorum Tico gibi bi Eva Hergizova geçmişide yok hiç sarmaz beni
Bonjovi official message boardta hayranlarin yazdigina gore gecen yil bi konserde Jon hayranlardan birini opmek istemis kizda David hayrani oldugu icin izin vermemis, hatta Jon yerlere yatmis kiz onu opsin die,yani evet onun da fanlari var elbet..bunu bana Deniz anlatmisti, hatta linkini atmisti okumam icin...
jbjey88
06-12-2008, 09:08 PM
demekki jona kendimi öptürmem için baska bı grup uyesinin ismini soylemem lazım:D
Bonjovi official message boardta hayranlarin yazdigina gore gecen yil bi konserde Jon hayranlardan birini opmek istemis kizda David hayrani oldugu icin izin vermemis, hatta Jon yerlere yatmis kiz onu opsin die,yani evet onun da fanlari var elbet..bunu bana Deniz anlatmisti, hatta linkini atmisti okumam icin...
Evet sen söyleyince hatırladım, öyle bi şeyler olmuştu birkaç ay önce
Captain_Kidd
08-08-2008, 10:16 PM
O2 Arena konserinde olmuştu böyle bi olay
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.