PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bon Jovi ile tanışmanız

Mine
03-16-2008, 10:55 AM
Benim Bon Jovi'yle tanışmam 1996'nın Mart ayına denk geliyor.
Radyoda Always'i duyup bayılmıştım, ama ne grubun adını biliyorum ne de şarkının! Birkaç gün içinde okuldakiler sağolsun öğrendim, hatta bi arkadaş bana kasedi (O zaman CD olayına pek girmemişiz daha!) verdi, ne kapak var, ne birşey. Ben sadece Always'le ilgileniyorum ya, "Off" dedim, "nerden bilcem o şarkı kasedin hangi yüzünde, neresinde?"

Neyse.. aldım kasedi eve geldim. A yüzü. Livin' on a Prayer. KTF. Saturday Night. Ben koptum tabii!!! Bayıldım albüme ve tam 1 ay boyunca o kasedi dinledim, düşünün o parçalar nasıl tavlamış beni. O bir ay içinde bir gün bir dergide resimlerini gördüm, "Aaa, koskoca adamlar ya bunlar" gibi bir tepkim olmuştu.

Sonra These Days albümü, klipleri tv'de yakalama derken bir baktım yıllar geçmiş, grubun müziği ve felsefesi bana beni ben yapan bir sürü şey katmış. Özellikle de Jon.

Bir sürü ülkeden onlarca arkadaşım oldu grup sayesinde, Backstage with JBJ olsun, resmi site olsun, gerçekten çok güzel anılarım oldu... Ve Mayıs 2006'da kendimi ilk Bon Jovi konserimde buldum. Muhteşemdi tek kelimeyle!! Şimdi burada yepyeni sitemizde sizlerle olmak, yazın gerçekleşecek olan İstanbul konseri için organizasyonda görev almak... Hepsi rüya gibi! Çok güzel!!!
(ama rüya değil!! ;) :) )

Eeee... sizin Bon Jovi'yle tanışmanız nasıl oldu?

NUR
03-16-2008, 11:47 AM
Benim Bon Jovi ile tanışmam aslında yabancı müzik dinlemeye başlamamla hemen hemen aynı zamana denk geliyor. Bizim eve 90'larda müzik seti girmesiyle başlıyor:D. O zamanlar çok küçüğüm tabii 6-7 yaşlarında falan
radyo frekenslarını karıştırıyorum biran farklı dilde şarkı söylendiğini farkediyorum ve o frekansta kalıyorum. Nostaljiler diğe bir programmıydı neydi adı tam hatırlamıyorum. Çalan parçada Queen'den We Are The Champions. Sonrada arkasından Bon Jovi diye bir grubu anons ediyor spiker, şarkı Runaway.:) Ben tabi bilmiyorum kim bunlar falan diye:p
Şarkıyı dinliyorum çok hoşuma gidiyor. Tekrar çalsa keşke diyorum. Sonra aradan 1-2 gün geçiyor, yine aynı programı dinliyorum spiker yine Bon jovi diyor ben havalara uçuyorum. Şarkı She Don't Know Me.
Şimdi buraya dikkat; 2 hafta sonra İstanbul'da Bir akrabamızın sünnet düğününe davetliyiz. atlıyoruz arabaya gidiyoruz İstanbul'a.
Yalnız Sene 1993 :eek: :p
İstanbul'u geziyoruz bir yerden bangır bangır runaway'i ve keep the faith'i duyuyorum ama nerden bakınıyorum göremiyorum. Sonra bir afiş görüyorum veeee '' Bunlar Onlar Mııııııııı????'' diyorum ve yaşımın küçüklüğüne isyan ederek ve Bon Jovi ile aynı tarihlerde İstanbul'da bulunmanın şaşkınlığı içinde sünnet düğününe gidiyoruz:mad:
Biz sünnette, bütün İstanbul Bon Jovi Konserinde:D
Tanışmamız biraz acıklı oldu ama iyikide tanımışım.Böyle kaliteli müzik yapan insanlara hayranlık duyduğum için kendimle övünüyorum desem yeridir. Ve tabiki bu sitede bulunmaktanda:)
Anlıyacağınız arkadaşlar o günden beri dinliyorum Bon Jovi'yi.
Dinlediğim bütün diğer şarkıcıları yerli olsun yabancı olsun bırak deseler dinleme deseler bırakırım amaaa Bon Jovi'yi Assslaaaa :D

Kewser
03-16-2008, 12:58 PM
Ben BJ le VH1 daki so 80s programında Loap ın o süper klibi görünce tanıştım.3 sene evvel.O yzden loap a karşı bi zaafım var.İyiki tanışmışım.Şimdi burda olmak çok gzel bi duygu.. :cool:

Captain_Kidd
03-16-2008, 03:54 PM
Bon Jovi ile ilk tanışmam 18 Kasım 1992 tarihine denk geliyor.Bon Jovi adını hayatımda duyduğum ilk gündür.Nerden hatırlıyosun günü diyeceksiniz arkadaşımın doğum günüdür ve o gün arkadaşımın abisinin odasına girdiğimde omuzunda süpermen dövmesi olan bi adamın posteri vardı Arkadaşın abisine sorduğumda kim bu diye oda bana işte bu benim adamım demişti Keep The Faith albümü daha yeni çıktığı günlerdi.Daha sonra tv de klipleri listelerde falan görüyodum Keep The Faith Bon Jovi diye dergilerde falan ama ciddi bi takipçisi değildim.

Hatta o tv de günde 865 kez Alwaysin çalındığı zamanlarda kanalı değiştirdiğimi bilirim yeter artık diye.Ardından This Aint A Love Song çıktığı zaman dedim ulan bu adamlarda hep slow şarkılar yapıyo

İlk aldığımız cd These Days dir 1995 te.Babam tarafından alınmıştır.Hey God dışında bi şarkıyı dinlemeden albümü kestirip atmıştım.Hey God gerçekten çok sert gelmişti bana 96 ya kadar rock müzik dinlemezdim çünkü.

Resmi olarak fanlık kariyerim 1997 tarihli Jonun Destination Anywhere albümü ile başlamıştır.Bu albümle birlikte artık dönüşü olmayan bir yola girdik 10 seneyi geride bıraktık.

misslakers28
03-16-2008, 04:44 PM
cine5'in yayın hayatına atılmasıyla başladı hikayem...

Sene 1993 yaş 13 Ozamanlar CİNE5'in test yayını içerisinde sürekli yabancı klipler dönüyordu. bunların arasında beni direk etkiliyen büyüleyen bonjovi'nin BALZE OF GLORY klibi oldu . -"Allahım be ne ses bu ne karizma bu nasıl bir müzik"! dedim içimden ,zaten bir boşluktaydım o boşluğa BON JOVİ'yi yerleştirdim ve hiç çıkarmadım

O günden bugüne durmaksızın daima herzaman...

kimler geldi... kimler geçti hayatımdan hiç birini bonjovi kadar sevmedim

dünüm bugünüm yarınım...

Only lonley ... BONJOVİ

Ozanisius
03-17-2008, 07:12 AM
Dayım sürekli dinlerdi bende ondan duymuştum sürekli crossroad'ı dinlerdi ben de 4 yaşındayım sene 1994 always yırtıyodu ortamları o gün bu gündür dinlerim dayımdan da crossroad albümüne çöktüm ilk orj yabancı kasedim crossroad tu

banu
03-19-2008, 08:18 AM
Bundan Yaklaşik 1 Sene önce Bariş Tan Sürekli Duyuordum ,bliyiyodum Varliğini Fakat Dinlemiyordum ,en Son Geçen Akşam Zorla Kulakliği Kulağima Soktu :) ,lost Highway Idnledim Daha Sonrada Eski Bütün Hit Lerini Dinletti Bi Kaç Klibini Yolladi Saolsun:)ilk Tanişmami Hatirlamasamada Bi Müzik Kanalionda Aşik Olmuştum Ama Sonra Unuttum,tekrar Hatirlamak Ve Fan I Olmak çok çöok Güzel Teşşekürler Bariş Teşşekkürler Tüm Bonjovi Fanlari :)

in these arms
03-19-2008, 03:21 PM
Bundan Yaklaşik 1 Sene önce Bariş Tan Sürekli Duyuordum ,bliyiyodum Varliğini Fakat Dinlemiyordum ,en Son Geçen Akşam Zorla Kulakliği Kulağima Soktu :) ,lost Highway Idnledim Daha Sonrada Eski Bütün Hit Lerini Dinletti Bi Kaç Klibini Yolladi Saolsun:)ilk Tanişmami Hatirlamasamada Bi Müzik Kanalionda Aşik Olmuştum Ama Sonra Unuttum,tekrar Hatirlamak Ve Fan I Olmak çok çöok Güzel Teşşekürler Bariş Teşşekkürler Tüm Bonjovi Fanlari :)
rica ederim benim için büyük zevk ti :D

santafe
03-31-2008, 01:19 PM
Bon Jovi ile ilk tanışmam 10 yaşındayken 92 senesinde keep the faith albümünün kolejde okuyan abim tarafında kasetçalara takılmasıyla gerçekleşti . Hala en iyi Bon Jovi albümü olan bir albümden dinlemeye başlayıncada haliyle sevdalısı olmamda çok vakit almadı

in these arms
03-31-2008, 02:08 PM
bonjoviy le ilk tanışmam 90 lı yılların başında blaze of glory ile başlar,trt de ablamlar rock marketi izliyolardı çok dikkjatli bi şekilde :D bende hugo için mi bişey için ağlıyodum yalan yok :(

simorov riddle
04-01-2008, 08:49 AM
keşke 90lı yıllarda BonJovi ile tanışabilecek kadar şanslı olsaymışım! hele ki o genç hallerine şahit olmak muazzam bişey olurdu.. ne var ki 91 doğumluyum! geçtiğimiz yaz tatilinin sonlarına doğruydu sanırım, kuzenimin bilgisayarındaydım ve ''dur sana müzik açayım'' diyerek tesadüfe BonJovi açmıştı! ama yaptığı asıl ''ani'' şey, direkt klip açmasıydı! ''I'll be there for you'', dinlediğim, izlediğim ilk BonJovi parçası oldu, üstüne onlarca parça dinledim ama hala da en sevdiğim çalışmalarıdır. geç tanışmış olsam bile, hem görüp hem dinleyerek tanıştığım için şanslı hissediyorum. 109 gün sonra! geliyorlaaar!!

jbjkızı
04-08-2008, 11:56 AM
anı anlatmış gibi olucam ama olsun birgün babamla beraber bilgisayarda takılıyoruz babamda gel sana harika bir müzik açayım dedi bnde tmm dedim ve bon jovide she don't know me şarkısını açtı şarkıyı işlk duyduğumda ' aa baba ben bu şarkıyı biliyorum gibi ama daha once dinlemedim ki allah allah dedim '' babam 'bilirsin ben sen küçükken sana hep bu şarkıları dinletirrim dedi '' bakın şu babama sonra bu şarkının kime ait olduğunu ogrendimsonra internetten araştırdım ve baktım ki BON JOVI yazıyo işte o an benim bon jovi dinleme kararım oldu ve o günden beri gerek kendim gerekse cnm babacığımla bon jovi dinliyoruzz işte boyle yani tm 6 yıldır bon jovi ile ugrasıyorum dinliyorum ve bayılıyorum yaa işte bu kadarr
sülalecek BON JOVI dinliyoruzz

rusedski
04-08-2008, 12:19 PM
Benimki biraz bilerek ve isteyerek.
Kadıköy Akmar Pasajı yıl 1991 yaş 13. dayım götürdü. özendim.
bende dinliycem dedim. o zamanlar Blaze Of Glory dönemi gerçi ama pasajda sürekli You give love a bad name çalıyordu.
güzel günlerdi.

bonjovi_34
05-05-2008, 09:42 AM
beni tamamen abilerim yönlendirdiler! 2-3 şarkı dinleyince mest oldum! sora bi tuttum bir daha bırakmadım :D Livin on a prayer şarkısıyla başladı ayrıca !! çok beğenmiştim !!

missing.spirit
05-07-2008, 10:49 AM
ben annem sayesinde dinledim bon jovi ondan büyükfan tanımam :D çook küçükken dinletmişti bana bi ara bıraktım dinlemeyi 3 yıldır sardım tekrar

Firuz
05-22-2008, 11:56 AM
Bu yazılanları okuyunca iyice yaşlı hissettim kendimi. Benim gibi 80 'lerde başlayan yok mu hiç? İlk dinlediğim şarkısı You Give Love a Bad Name idi. TV 'de ardarda çaldığını ve her tekrarını dinlediğimi hatırlıyorum.

jbjey88
05-22-2008, 03:55 PM
Bu yazılanları okuyunca iyice yaşlı hissettim kendimi. Benim gibi 80 'lerde başlayan yok mu hiç? İlk dinlediğim şarkısı You Give Love a Bad Name idi. TV 'de ardarda çaldığını ve her tekrarını dinlediğimi hatırlıyorum.
bence çok şanslısın 80lerde Bon Jovi dinlemeya başlamak harika bişey olmalı bır an düsündümde radyoda bır parça çalıyo dj yenı bon jovi albümünden bahsedıyo ve sen çalan parçaya bayılıyosun sonra öğreniyosunki şarkının ismi living on a player on an bon jovi hayatına giriyor offff çok güzelmiş ya :rolleyes: :rolleyes: :) çok şanlısın çok...

lessien
12-29-2008, 09:41 PM
benim tanismam 7 yasimdayken oldu. o yillara dair cok net hatirladigim tek sey hatta. ablamla odamizin heryerini bonjovi posterleriyle dolurmustu surekli dinlerdi.birgun tvde bir sarkiyi deliler gibi soyledigini gordum.Someday I'll be saturday night caliyordu.klipte gordugum sahne bonjovinin barmene kagt ister gibi yaptigi hareketti. nedense o anda vuruldum. bu sarkinin yeri cok ayridir. bircok insan bonjoviyi daha unlu sarkilariyla tanimistir sevmistir.ama benimkide boyle paylasmak istedim(:

UgUrTaN
12-29-2008, 10:34 PM
ben buraya nasıl yazmamışım.. hayret
sanırım eski forumda yazmıştım, hatırlıyorum çünkü benzer birşey yazdığımı :)

yılı tam hatırlamıyorum ama sanırım istanbul*93 konseri zamanlarıydı, ben o zamanlar sokakta top oynayan çocuk modundayım, müzikle falan pek ilgim yok.. teyzemin evinde orada ne aradığını hala merak ettiğim (ki hiç alakası yoktur) NJ kasedi geçti elime.. sonrasını anlatmama gerek yok herhalde :D

NJ albumu bende çok özeldir bu nedenle... favorimdir her şarkısıyla..

jovistesra
12-30-2008, 09:55 AM
İlk kez adlarını duymam 93 yılıydı..İstanbul Robert Kolejinden hiç de hazzetmediğim bir kız üstünde Bon Jovi tshirtüyle dolaşıyordu.Kim bunlar demiştim o zaman kısaca geçmişti,bizim okulda tüm kızlarda var bu tshirt ayrıca bu sene buraya geliyorlar demişti..Ahhh ahhh kıza uyuz olmasam daha önce başlardım:)Ama yaş 9du daha kıl oldum abi dönemleriyiz:)
Crush it's my life ı radyoda duymuştum,ses sadece görüntü yok ve sonra VH1 da it's my lifeın klibi dönmeye başlamıştı,açılışını hatırlarsanız o klibin Jonun dudaklar mikrofonu yer:)Tommy an Gina kim?Ne diyo bunlar derkennnn
bu sene 2 konseri Uğurtan'la izledikten sonra da pekiştirdim.