PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benden bir It's My Life Cover

TheSlashest
01-18-2012, 11:34 PM
http://www.youtube.com/watch?v=9SdIFAqlC-w

Buyurunuz, umarım beğenirsiniz :)

TheSlashest
01-18-2012, 11:34 PM
Edit: Thumbnail çok komik olmuştu onu şimdi düzelttim :)

Dilara JBJ
01-21-2012, 02:08 PM
Ağzına sağlık Batu çok beğendim tıpkı Hey God ve One Wild Night'ı beğendiğim gibi ;) Dinlerken senle beraber söyledim bende It's My Life'yi :D

TheSlashest
01-21-2012, 11:14 PM
:) Sağol Dilara..

shotthroughtheheart
01-27-2012, 01:49 PM
Tebrik ederim, harika olmuş.

TheSlashest
01-27-2012, 06:51 PM
Çok teşekkür ederim :)

BillyTheKid
02-29-2012, 11:44 PM
Batu maşallah aslan gibi derler ya,bir de nefis yakışıklı bir adamsın.Yaşını 20 falan tahmin ettim. Yani benden 16 yaş küçük bir kardeşimsin. Ukalalık olarak değil bir abin gibi oku lütfen. Bu kadar güzel bir sesle "its my life" ı söyleme:) karşı çıkan çok olacaktır ama benim tek sevmediğim bon jovi şarkısıdır. Ben de şarkı kötü olduğu için sevmiyor değilim,çok piyasa işi olduğu için, ne kadar "aşkitoaaaaam" diye konuşan yaratık varsa onlar ezbere bildiği için sevmiyorum :)) Senden bir "diamond ring" dinlemek lazım bence :)

shotthroughtheheart
03-01-2012, 09:12 AM
When We Were Beautiful da olabilir, ama Diamond Ring daha iyi gider.

TheSlashest
04-15-2012, 03:37 AM
Yav yorumları yeni gördüm, çok özür dilerim..

BillyTheKid: abi estafurullah ya, niye ukalalık olsun :D Çok teşekkür ederim düşüncen için. 19 yaşındayım :) İlk defa biri bana bakıp yaşımdan büyük bi sayı söyledi hep ufak gösterdiğim söylenir :D

Livin On A Prayer'ın akustik versiyonunu bu şekilde kaydetmeyi çok istiyorum, bir de güzel iki proje var yine.

Yine LOAP ve It's My Life ama stüdyo versiyonları, ve dünyanın çeşitli yerlerinden müzisyenlerle yapılacak.. Gitarda meksikalı bir abimiz var örneğin.. youtubeun birleştirici gücü sağolsun. Şu an o projenin sadece gitarları ve vokallerinin kaydedilmesi kaldı. Ben baya hastayım şu an sesim iyileşsin onu kaydedeceğim, güzel olacağını düşünüyorum davullar falan elektronik bateri tabi ama işin amacı eğlence sonuçta profesyonellik yok :)

Bir diğeri de youtube'da axl77 olarak bilinen Gareth ile Dead or Alive söyleyeceğiz.. Kendisi baya baya biliniyor artık 3 yıl önce tanışmıştık biz o zamanlar 100 200 takipçisi vardı şu an baktım 4 milyon kez izlenmiş güzel bir sayı bence..

Youtube benim hayatımın çok ciddi bi parçası oldu diyebilirim.. Tamamen eğlence için başladım ama insanlardan güzel tepkiler almak gerçekten çok motive edici.. Zaman buldukça yapıyorum böyle şeyler işte :)

Tekrar yorumlar için çok teşekkür ederim.. Görüşmek üzere..

Batu.