PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ACİL logo

Mine
07-04-2011, 09:30 AM
Arkadaşlar,

Diamond bariyerine asacağımız büyük bez afiş için boyut & fiyatı buradan yazacağım, ilgilenenlere göre kişi başı 10-15 TL filan olacak gibime geliyor (7-8 kişi ilgilenir diye umuyorum).

Ama öncelikle ACİLEN yüksek çözünürlüklü bir Bon Jovi heart & dagger logosu gerekiyor.

Klasik logo da olabilir, Greatest Hits'deki siyah üzerine lame de olur.
Farketmez, yüksek çözünürlüklü olması yeter.

Bu arada,
Üzerinde:
(beyaz üzerine siyah yazıyla)

ONE FOR ALL & ALL FOR BON JOVI
www.bonjoviturkey.com

yazacak. İki yanda da BJ logo. İtirazı olan?

Not: Afişi yaptıracak arkadaş emek ve vakit ayırdığı için kişi başına düşen fiyatı O hariç hesaplayacağım, hak geçmesin.

Mine
07-04-2011, 09:32 AM
logoyu bjturkeym@hotmail.com'a iletirseniz (mümkün olan en kısa sürede) bu iş tamamdır.

Haydi beyler bayanlar bir HD jovi logosu lazımmm!!! :)

dangerous kid
07-04-2011, 01:03 PM
keşke yardımcı olabilsem ama benim hiç bilgim yok bu konularda artık becerebilecek bir arkadaş halledebilir umarım benim tek yapabileceğim payıma düşen maddi paylaşımı karşılamak olabilecek

jambco
07-04-2011, 09:46 PM
Arkadaşlar,

Diamond bariyerine asacağımız büyük bez afiş için boyut & fiyatı buradan yazacağım, ilgilenenlere göre kişi başı 10-15 TL filan olacak gibime geliyor (7-8 kişi ilgilenir diye umuyorum).

Ama öncelikle ACİLEN yüksek çözünürlüklü bir Bon Jovi heart & dagger logosu gerekiyor.

Klasik logo da olabilir, Greatest Hits'deki siyah üzerine lame de olur.
Farketmez, yüksek çözünürlüklü olması yeter.

Bu arada,
Üzerinde:
(beyaz üzerine siyah yazıyla)

ONE FOR ALL & ALL FOR BON JOVI
www.bonjoviturkey.com (http://www.bonjoviturkey.com)

yazacak. İki yanda da BJ logo. İtirazı olan?

Not: Afişi yaptıracak arkadaş emek ve vakit ayırdığı için kişi başına düşen fiyatı O hariç hesaplayacağım, hak geçmesin.
Baskıları yapamlar internetten-dijital ortamdan gayet kaliteli baskılar alıyorlar diye biliyorum ama?Ben payıma düşeni vermeye hazırım.Yarın İstanbul'dayım.Koşuşturmaca işlerinde de elimden geleni yapmaya hazırım.

Mine
07-05-2011, 10:38 AM
Logo(lar) için teşekkürler arkadaşlar.

Afişin bir örneği elime ulaşınca buraya ekleyeceğim.
Fiyatı boyutuna göre netleşince onu da yazacağım.
İlgilenmek isteyenlere hallederiz.

lessien
07-05-2011, 11:33 AM
minecim ben diamondda değilim ve maalesef bu konular hakkında hiç bir fikrim yok ancak parayı konser günü sana iletirim :)