PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pre-sale Bilet Almış Olanların Dikkatine

Mine
05-29-2011, 01:31 PM
Arkadaşlar,

Çoğumuzun iyi bildiği fan club girişi, biletlerin konser günü teslim alınması vb. için 10 küsür yıldır Avrupa konserlerinin tamamında uygulanan sistem geçerli olacak.

Backstage with JBJ üyesi olanların TT Arena'ya geldiklerinde yapmaları gereken tek şey, bu sistemi yürüten kişiyi bulup, ondan bir numara almak olacak.

Ayrıntıları bu başlık altından iletiyor olacağım
(backstage forumda da ilerleyecek konu eşzamanlı olarak)

Bulmanız gereken kişi benim, çok zor olmaz herhalde ;)
Tek başıma olmayacağım bu arada, sağolsun Esra'yla birlikte yürüteceğiz (muhtemelen backstage crew'dan bir iki kişi de olacak yanımızda)

Haber vereyim dedim, pre-sale bilet alanlar bir nebze rahatlayabilirler :)

Mine
06-20-2011, 02:33 PM
8 Temmuz Cuma günü biletlerin zamanında ve sorunsuz şekilde teslim edilmesi ve Backstage with JBJ üyelerinin diğer tüm konserlerde uygulanan sistemden faydalanabilmeleri için pre-sale bilet almış olanlardan bjturkeym@hotmail.com adresine mail atmalarını rica ediyoruz.

Backstage with JBJ, Temmuz'un ilk haftasında buradaki ilgiliye tam listeyi gönderecek, ayrıca konsere 2-3 gün kala pre-sale bilet almış olan her bir üyeye biletlerin teslimatıyla ilgili e-mail gönderilecek.

Diğer ülkelere oranla Türkiye'de Backstage with JBJ tecrübesinin zayıf olması ve kapıların erken açılacak olması nedeniyle mağduriyet yaşanmaması için lütfen en kısa zamanda bjturkeym@hotmail.com adresine pre-sale bilet aldığınızı belirten bir mail atın.

Önümüzdeki günlerde genel kuralları ve İstanbul konseriyle ilgili ayrıntıları her bir üyeye ileterek önlemimizi almak istiyoruz, zira son birkaç gün içinde bunu yapmak çok zor olabilir.

Bu turne Backstage with JBJ organizasyonu çok iyi işliyor, şu ana dek sorunlu tek konser Zagreb oldu (pre-sale alanlar ciddi anlamda mağdur oldular) ve bu tamamen yerel organizasyon & güvenlikle ilgili aksaklıklardan kaynaklandı. İstanbul'da böyle bir olumsuzluğun yaşanmaması için elimizden geleni yapıyoruz.

NOT: Organize olamazsak sayıca çok az olmamız büyük dezavantaj olur. Aksine, sistemi düzgün işletirsek bize eşit sayıda FC bilet satılmış olan Oslo Konseri örneğindeki gibi herşey sorunsuz & kusursuz olur.

Mine
07-03-2011, 05:46 PM
Bugün Türkçe bilen herkese Türkçe, bilmeyenlere İngilizce olmak üzere,
bjturkeym@hotmail.com adresine mail atarak pre-sale bilet aldığını bildirmiş olan herkese,
Bilet teslimatı ve giriş ile ilgili e-mail'i ilettim arkadaşlar.

Sparkart'a da durumu bildirdim, Matt'e de, ayrıca BSwJBJ forumda da var ilgili konu.

Sanırım sağır sultan duymuştur artık :)
Ama yine de buradan hatırlatmak istedim.

Umarım herşey yolunda gider ve hiçkimse mağdur olmaz.

*Mine*

Mine
07-06-2011, 12:23 PM
Pre-sale bilet almış olanların mümkün olduğunca erken (örneğin 12:00'den önce gelmeleri) organize olabilmemiz için önemli.

Nick gelir gelmez biletlerin teslimatını sağlayacağım.

Mekana vardığınızda hiç vakit kaybetmeden benden Diamond veya Golden numaranızı alın, listeden adınızı kontrol edeceğim o sırada, çıkabilecek her türlü aksiliğe karşı hazırlıklıyız, ÇOK AZ sayıdayız arkadaşlar.

Biletix'den bilet almış olanları endişeye düşürecek bir durum da yok, erken girip ön sırayı kapatmamız filan söz konusu değil, tekrar ediyorum sayımız az.

Ticket order çıktısı ve kimlik göstermeyene bilet teslimatı kesilikle yapılmayacak, sakın unutmayın.