PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : şuan Okumakta Olduğunuz Kitap

misslakers28
03-15-2008, 12:20 PM
Arkadaşlar Okumakta Olduğunuz Kitabin Ismini Ve Konusunu Bizimle Paylaşin, ayrıca isterseniz kitap önerileri ve eleştirilerinde de bulunabilirsiniz

Ozanisius
03-16-2008, 10:36 AM
Gülünün Solduğu Akşam'ı okuyom şu ara

in these arms
05-30-2008, 01:32 PM
A dan Z ye Seri Katiller -2
1. Çok Zor Bitmişti :D ansiklopedi olduğu için . bu kitapta en ince ayrıntılar var gece okunmasını tavsiye ederim ;)

jbjkızı
05-30-2008, 05:43 PM
ayy evt bende gormustum o kitabı iğrenc ya neyse ben pembe seri aşk romanı okuyorum 1970 yıllarda ingiliz çok basarıı bir yazar barbara cartland serisinden altın halka kitabını okuyorum şu aralar çok güzel yalnız okudukça insanın aşık olsı geliyo ama süper okumaızı tavsye ederim

tuuuche
06-12-2008, 05:14 PM
Hmm hmm bir sıkıcı okul yılını ve kabus gibi final haftalarını geçirdikten sonra yeniden kitap okumaya başlayabildim nihayet.. :)
Adam Fawer'in "Olasılıksız"ını okuyorum şimdi. Teorik bilgilerin yanında aslında iyi bi kurgusu var. Olaylar epilepsi olan David Caine etrafında dönüp duruyo işte. Belki okuyanlarınız vardır. Bu bitince diğer kitabını da okuyacam neydi adı... "Empati"

misslakers28
06-12-2008, 11:31 PM
Yaşar Kemal:3 Anadolu Efsanesi
Gerçekten Okunmasi Gereken ölümsüz Bir Eser

jbjkızı
08-30-2008, 03:49 PM
bnm son okudugum kitap Canan TAN ın ''YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ'' diye bir roman isminden tam bir aşk romanı gibi gelebilir size ama içinde herşeyi barındırıyo yani 2 kahraman var Aslı ve Murat şimdi kitap aslı ile muratın istanbul-bursa-amerika üçgeninde yaşadıkları destansı aşk ama içinde herşey var egitim iş bulma olnakları GİBİ ÇOK GÜZEL BİR KİTAB OKUMANIZI TERCİH EDERİM :D

misslakers28
09-01-2008, 12:45 AM
YAŞAR KEMAL: kale kapısı(kimsecik2)

in these arms
09-01-2008, 11:09 AM
ayy evt bende gormustum o kitabı iğrenc ya neyse ben pembe seri aşk romanı okuyorum 1970 yıllarda ingiliz çok basarıı bir yazar barbara cartland serisinden altın halka kitabını okuyorum şu aralar çok güzel yalnız okudukça insanın aşık olsı geliyo ama süper okumaızı tavsye ederim

canım sana iğreç gelebilir,hatta kitabın içinde yazılanlarda iğrenç olabilir,ama bununda meraklıları var işte naparsın :) ,içindekiler bana hiç iğrenç gelmio yada ben öyle düşünerek okumuyorum,yaşanmış gerçek olaylar beni her zaman çeker,hele polisiye film manyağı olan ben için bu kitap biçilmiş kaftandı ve kaçırmadım,ama katillere ve cinayetlere olan hayranlığımdan değil,tamamen okurken korkmek istediğim ve gerçek olaylara ilgim olduğu içindir..
yinede tüm iğrençliğine rağmen tavsiye edebilirim :D
(içinde aklına hayran olduğum katillerde vardır ;) )

jbjkızı
09-01-2008, 02:27 PM
tamam anlıyorum ama ben oyle iğrenç dediysem bu sadece benm düşüncemdir yanlış anlama sana ve kitaba değil içindeki seri katillerin insanlara gostermiş oldugu iğrençliklerdir bu dediğim bu bana aykırı geldiği için soyledim yanlış anlamanı istemem sana veya kitaba hatta yazarına bişey demedim kırdıysam seni ozur dilerim ama sende yanlış anlama bu zamana kadar hiç kimseyi bu sitede kırmak istemem senide kırmamışımdır inşallah :D:D:D

in these arms
09-01-2008, 02:34 PM
tamam anlıyorum ama ben oyle iğrenç dediysem bu sadece benm düşüncemdir yanlış anlama sana ve kitaba değil içindeki seri katillerin insanlara gostermiş oldugu iğrençliklerdir bu dediğim bu bana aykırı geldiği için soyledim yanlış anlamanı istemem sana veya kitaba hatta yazarına bişey demedim kırdıysam seni ozur dilerim ama sende yanlış anlama bu zamana kadar hiç kimseyi bu sitede kırmak istemem senide kırmamışımdır inşallah :D:D:D
yok canım ne kırılması!!sana göre iğrenç gelen şeyin bendeki çekici taraflarını açıkladım sadece,ayrıca bu kitap biçoğuna iğrenç gelmiştir :)
sorun yok,ben öyle alınmam kolay kolay ;)

Ozanisius
09-01-2008, 03:24 PM
Can Dündar - Bir Ecevit Belgeseli'ni okuyorum şu aralar.....Ondan önce de Ahmet Altan'ın Aldatmak'ını okuyodum:)

jbjkızı
09-02-2008, 02:39 PM
aman iyi, bende kimseyi kolay kolay kırmam hatta hiç kırmam :D:D

78cougar
09-20-2008, 12:45 AM
ne siz kitap mı okuyorsunuz ? allah bilir şiir de seviyorsunuzdur

jbjkızı
09-20-2008, 02:03 PM
evtr ben seviyorum özellikle nazım hikmet şiirlerini bak aklıma geldi harika bir şiir:
yumdum gözlerimi...
...yumulu göz kapaklarımın içindesin sevdiceğim
yumulu göz kapaklarımın içinde şarkılar
şimdi orada herşey seninle başlıyor
şimdi orada hiçbir şey yok senden önceme ait
ve sana ait olmayan.
N.HİKMET
neden ki niye sordun kitap okumak kötü birşey değildir. hiç unutmam şöyle bir söz vardır:Kitap okumayan kişinin,okuma bilmeyene karşı hiçbir lüksü yoktur.bence insanın gelişmasi için herkes kitap okumalı türü ne olursa olsun sadece okumalı...

misslakers28
09-21-2008, 12:08 AM
yaşar kemal kanın sesi

Mine
11-29-2008, 06:05 PM
Etrafımda Olasılıksız 'ı okumayan kalmadı galiba... neyse, ben de okudum. Beklediğim tarz bir kitap değilmiş, ama teorik bilgileri cidden kurguya çok güzel yerleştirilmiş, takdire değer yani. Gemel olarak da sıkılmadan okunan, sürükleyici bir kitap.

Sırada Twilight (Stephenie Meyer) var ama yakın bir zamanda okuyamayacakmışım gibime geliyor. Çünkü kitap yok elimde, orjinalini okumak istediğim için bir arkadaştan istedim, o da .pdf olarak yolladı ve ben bilgisayardan kitap okumayı hiiiiiiç sevmeyenlerdenim. Zevk almıyorum, kitabın büyüsü kaçıyor sanki. Eh, durum böyle olunca o kadar sayfayı printer'dan çıkaracağıma gidip kitabı alırım diye düşünüyorum.

Zaten tezime yoğunlaşmak zorundayken kitaplara biraz zor vakit ayırıyorum maalesef, o da ayrı konu....

king_o'swing
11-29-2008, 10:40 PM
Zaman Çarkı Kaos Lordu....çok mutluyum ya öyle böyle değil, dile kolay 4 aydır hasret çekiyordum =)

misslakers28
11-29-2008, 11:11 PM
maeve binchy aşıklar korosu

jovistesra
12-01-2008, 01:24 PM
Nick Hornby-Ölümüne Sadakat filmi de vardı Orjinali High Fidelity...İçinde çok güzel müziklerden bahsetmiş genel olarak erkeği anlatan bi kitap...

New Jersey
01-07-2009, 05:08 PM
Zülfü Livaneli - Son Ada,

Mutlu mesut yaşayan ada halkı, taa ki o gelinceye kadar...

tuuuche
01-07-2009, 11:42 PM
Boleyn Kızı ve Kraliçe'nin Soytarısı'dan sonra Bakire'nin Aşkı'na geldi sıra... İngilizceci olduğumdan tarihlerine de merak salmış durumdayım şu aralar... Keşke orijinallerini okuyabilseydim :(

lessien
01-08-2009, 01:10 AM
Boleyn Kızı ve Kraliçe'nin Soytarısı'dan sonra Bakire'nin Aşkı'na geldi sıra... İngilizceci olduğumdan tarihlerine de merak salmış durumdayım şu aralar... Keşke orijinallerini okuyabilseydim :(

ayni sekilde bende boleyn kizini bitirdim.simdi kralicenin soytarisini okuyorum:)

bloody_mary
02-03-2009, 03:37 PM
ERNST HANS GOMBRICH _Sanatın Öyküsü
1 senedir bitiremedim :D

jbjkızı
02-04-2009, 05:50 PM
Biz OSMANLIYIZ - Yavuz BAHADIROĞLU kitabını okuyorum

misslakers28
02-06-2009, 10:03 PM
Biz OSMANLIYIZ - Yavuz BAHADIROĞLU kitabını okuyorum
ben o kitabı geçensene okumuştum güzel sıcak bir anlatım,fakat kitabın sayfalar ilerledikçe kitabın samimiyeti ve sıcaklıığı azalıyor.(ilk sayfalarda hepimizin bildiği gerçeklerden kalan sayfalarda ise kendi bildiği gerçeklerden bahsetmiş )
örnek Çanakkale savaşını anlatırken , bu savaşın sadece ve sadece Allahın izniyle kazanıldığını anlatmış Atatürktten bahsetmemiş.
ve resmi belgelerle dayanılarak hain ilan ettiği padişah mehmet vahideddini zavallı ikiarada bir derede kalan bir padişah olarak anlatılmış

jbjkızı
02-06-2009, 10:33 PM
bence kitap bana sacma geldi bende kendi isteğimle okumuyorum zaten genelde boyle kitaplar okumam tarih öğretmenimiz dediği için okuyorum 15 tatil odevi yaniii =)=)

misslakers28
02-06-2009, 11:51 PM
sevgili tarih hocanada(!) aynen beğenmediğini söyle:)

Mete
02-07-2009, 03:55 PM
empati adam fawer okumayan kalmamalı.. ama önce olasılıksız'ı okuyup buna geçmek daha iyi bence

jbjey88
02-08-2009, 12:51 AM
empati adam fawer okumayan kalmamalı.. ama önce olasılıksız'ı okuyup buna geçmek daha iyi bence
evet ikisinide okudum güzel kitablar ama empati daha bi hoşuma gitti:)

lessien
02-09-2009, 01:38 PM
evet ikisinide okudum güzel kitablar ama empati daha bi hoşuma gitti:)

bende dun basladim empatiye. olasiliksizdan daha cabuk sardi beni(:

jbjkızı
02-09-2009, 06:04 PM
bunu ona yapamam hayatım zaten tarih berbat adam sınıfta bırakmasın bide =)=)=)

misslakers28
04-03-2009, 10:06 PM
Reşat nuri güntekin DAMGA.

jbjey88
04-03-2009, 11:25 PM
şuanda zar adam'la (Luke Rhinehart)beraber cahillikler kiitabı'nı(John Lloyd-John Mitchinson) beraber okumaya çalısıyorum

quietwall
04-04-2009, 02:21 PM
"Jean-Christophe Grange - Kızıl Nehirler" polisiye gerilim sevenlere tavsiye ederim elimden düşüremiyorum.

FanOfJovi
04-19-2009, 09:29 PM
The Beatles Anthology bol resimli bi otobiyografi beatles dinleyenlere tavsiye ederim- fakat antoloji olduğundan biraz büyük ve pahalı ama değer

lessien
04-19-2009, 10:04 PM
Elif Şafak- Aşk

çok ilginç bir kitap arkadaşları ilahi aşkla normal aşkı sentezlemiş diyebilirim. tavsiye ederim.

tuuuche
04-21-2009, 11:17 PM
Wuthering Heights - Emily Bronte ve bi de edebiyat dersi için zorunlu olan romanlar saymıyorum onları :) ( klasikler )

in these arms
04-23-2009, 03:36 PM
Sıcak Su Müziği - Charles Bukowski
bu gece başıyorum bakalım

misslakers28
04-24-2009, 10:02 PM
kutsal kemikler MİCHEAL BYRNES

quietwall
04-28-2009, 01:21 AM
"Jean-Christophe Grange - Siyah Kan" gerilim macera sevenlere yeni aldım ama yok böyle bişey çok sürükleyici :)

jovistesra
04-28-2009, 01:05 PM
Elif Şafak-aşk anlatılan mevlana aşkı

dangerous kid
07-30-2009, 12:57 AM
her gün istisnasız okuyorum burada böyle bir sayfanında yer alması çok hoşuma gitti son dönemlerde sürekli dünya klasiklerini okumaktayı tabi arada bazı değişikliklerde olmuyor değil şu sıra charles dickens büyük umutları okuyorum

misslakers28
07-30-2009, 02:09 AM
KUTSAL KEMİKLER.Eski bir eser Kutsal Tapınak'tan çalınır.13 İsrail askeri ölür ve Filistinliler bu kutsal yere yapılan saygısızlık karşısında çok öfkelenir. İki taraf arasındaki gerilim daha da yükselir.

Huzursuzluğun kanlı boyutlara ulaşmaması için dedektiflerin zamana karşı yarışmaları gerekmektedir.

Bu esnada Amerikan bilimci Charlotte Hennesey ve İtalyan antropolog Giovanni Bersei gizlice Vatikan Şehri'ne çağrılarak tarihin en karanlık sırrını açığa çıkarabilecek olan arkeolojik hazineyi incelemekle görevlendirilirler: Çarmıha gerilme izleri taşıyan yaklaşık 2000 yıllık bir insan iskeleti...

Vatikan güvenlik uzmanı Salvatore Conte'nin her hareketini izlediği Charlotte Hennesey, zamanla yarışarak insanoğlunun inancının temellerini tehdit etmekte olan şaşırtıcı gerçeği ortaya çıkarmak zorundadır. Karşı karşıya olduğu daha acil bir soru ise Vatikan'ın bu bilgilerin ve kendisinin serbest kalmasına izin verip vermeyeceğidir.

Kutsal Kemikler adlı romanında yazar Michael Byrnes efsanelerin, günümüz dünyasının tartışmalı entrika, komplo, cinayet ve modern teknolojisinin büyüleyici karışımını ve hatta mükemmel birleşimini sizlere bir çırpıda okuyacağınız şekilde sunuyor.

1984 bon jovi
12-03-2009, 09:13 PM
orhan pamukun -yeni hayat- adlı kitabını okuyorum. diğer bazı eserleri kadar kaliteli olmazsa da ilginç olarak sıfatlanabilecek bir yapıt. ondan sonra ahmet altan ın tehlikeli masallar ve yine pamuk un cevdet bey ve oğulları isimli eserini okuyacağım. kitapları önceden okumuş olanların yazacağı değerlendirmeler varsa memnun olurum.
ceyhan

1984 bon jovi
12-03-2009, 09:14 PM
orhan pamuk okuyorum. ahmet altan ı da okuyacağım

dangerous kid
12-13-2009, 07:58 PM
orhan pamukun -yeni hayat- adlı kitabını okuyorum. diğer bazı eserleri kadar kaliteli olmazsa da ilginç olarak sıfatlanabilecek bir yapıt. ondan sonra ahmet altan ın tehlikeli masallar ve yine pamuk un cevdet bey ve oğulları isimli eserini okuyacağım. kitapları önceden okumuş olanların yazacağı değerlendirmeler varsa memnun olurum.
ceyhan
merhaba orhan pamuk'un yeni hayat'ını yayımlandıktan bi kaç sene sonra okumuş ve hem enteresan hem de etkileyici bulmuştum zaten o.pamuk'u nobele taşıyan yolun en başında bu kitap gelir cevdet bey ve oğulları bir ailenin üç kuşak boyunca yaşadığı dönemleri anlatır o.pamuk'un ilk romanıdır anlatımı naif ve akıcıdır benim fikrimce dünya klasikleri tadında yazılmıştır bir ikisi dışında hemen bütün o.pamuk'ları okuduğum için yazarın en kolay okunan kitabıdır diyebilirim ancak o.pamuk okumakta kararlıysan sana nacizane tavsiyem benim adım kırmızı isimli kitabıdır bence bu roman o.pamuk'un tartışmasız baş yapıtıdır son kitabı masumiyet müzesini kesinlikle tavsiye etmem o.pamuk'un kendi kalitesinin çok uzağındadır karışık karanlık atmosferik kurgusuyla kar isimli romanıda bence türkiye için üst bir romandır ancak kar aynı zamanda yutlması çok zor bir lokma gibidir öyle pat diye okunup anlaşılması pek kolay değildir uzunlafın kısası madem değerlendirme istedin (benim ki tavsiye oldu ya neyse) bence benim adım kırmızı ya zaman ayır hatta okuduktan sonra benimle aynı paralel de düşünüp düşünmediğinide yazarsan sevinirim ben şu sırada coelho portobello cadısı nı okuyorum herkese iyi okumalar sevgiler...

jovistesra
12-13-2009, 10:24 PM
Bende orhan pamuk Masumiyet Müzesini okuyorum,galiba bu forumdakilerin hayatta zevk aldığı herşey çok büyük benzerlikler gösteriyor...Güzel ve saplantılı bir aşk hikayesi,anlatımı sürükleyici,Jean cristophe grangeın son kitabı koloniyi bitirdim onu da tavsiye ederim özellikle Bercy konser salonun adı geçiyor haziranda konseri izleyeceğim yer olarak ayrıca sewdim:)

felicitym
11-19-2010, 02:40 PM
Anne Rice - Beden Hırsızı

dangerous kid
11-19-2010, 04:03 PM
Pinokyo - Carlo Collodi / Cezmi - Namık Kemal

dangerous kid
12-28-2010, 10:01 PM
seksen günde dünya gezisi - jules verne / gerçek - emile zola

misslakers28
12-29-2010, 10:43 AM
İskender Pala'nın BABİL'DE ÖLÜM İSTANBUL'DA AŞK

summerwine
01-03-2011, 07:27 PM
Ayaan Hirsi Ali / KAFİR

e.deniz
01-03-2011, 08:14 PM
the white queen - philippa gregory
Ayrıca sinavim icin madam bovary

dangerous kid
01-03-2011, 08:55 PM
iyi eşler - louisa may alcott / gerçek(cilt 2) - emile zola

fahrenheit
01-06-2011, 02:41 PM
anılarda gemiler oktay sönmez

FanOfJovi
01-07-2011, 09:07 PM
Kuzey Gözcüsü- Ola Bauer

dangerous kid
01-12-2011, 11:16 PM
jean paul sartre - akıl çağı

FanOfJovi
01-15-2011, 11:53 AM
Çoluk Çocuk- Patti Smith

e.deniz
01-23-2011, 01:34 AM
ateşböceği yolu - Kristin Hannah

dangerous kid
01-23-2011, 03:07 PM
jack london - demir ökçe / mark twain - çalınan taç

summerwine
01-24-2011, 03:15 AM
çoluk çocuk / patti smith
johnny depp kitap icin sunları demiş:bir başyapıt, daha önce hiç açılmamış bir hazine sandığının içini görmek için ayrıcalıklı bir davet

2010 national book award almış aynı zamanda

quietwall
01-30-2011, 08:39 PM
Dorian Gray'in Portresi - Oscar Wilde

dangerous kid
01-30-2011, 09:30 PM
Dorian Gray'in Portresi - Oscar Wilde
quietwall dikkat et elinde tuttuğun kitap çok tehlikeli bir kitaptır özellikle yaşlanmakla ilgili bir korkun ya da problemin varsa ve ya böyle bir probleme bulaşmak istemiyorsan kendini bu kitaptan uzak tutmalısın tabi bu herkese göre değişir ama ben bir kaç sene etkisinden kurtulamamıştım o hikayenin

dangerous kid
01-30-2011, 09:31 PM
jane eyre - charlotte bronte

SPAWN-TheUndead
01-31-2011, 02:23 PM
Harry Potter serisini bitirdim. Şimdi direk hız kesmeden şu ejderha döcmeli kız serisine başladım ^_^

quietwall
02-01-2011, 04:32 PM
@dangerous kid Haklısın etkileyici bir hikaye ama öyle bir korkum olmadığı için rahatım. Zaten bende kaptırmamak için ara vermiştim ama kısa zamanda bitirmeyi planlıyorum. :)

Mine
02-01-2011, 04:39 PM
Harry Potter serisini bitirdim. Şimdi direk hız kesmeden şu ejderha döcmeli kız serisine başladım ^_^

Alper aşkolsun nerden çıktı ya şimdi?!?!
ÇOK severim serinin tamamını... ve resmen canım çekti...
Bu kadar yoğun çalıştığım bir dönemde mümkün değil o seriyi tekrar okumam... Alacağın olsun!!! :p

Mine
02-01-2011, 04:42 PM
quietwall dikkat et elinde tuttuğun kitap çok tehlikeli bir kitaptır özellikle yaşlanmakla ilgili bir korkun ya da problemin varsa ve ya böyle bir probleme bulaşmak istemiyorsan kendini bu kitaptan uzak tutmalısın tabi bu herkese göre değişir ama ben bir kaç sene etkisinden kurtulamamıştım o hikayenin

Aynen katılıyorum.

FanOfJovi
02-01-2011, 06:33 PM
James Joyce- Ulysses

gerçektenden de "işi gücü bırakıp okuyacaklar için"

dangerous kid
02-15-2011, 08:28 PM
aşk ve gurur - jane austen / değirmenimden mektuplar - alfonse daudet

darthpikachu
02-16-2011, 12:42 AM
su anda jean-christophe grangé abimizin koloni isimli efsanevi kitabini okumaktayim.

cogunuz taniyorsunuzdur zaten ;)

bundan sonra turgut ozakmanin cumhuriyetine basliyorum, seriyi bitirmedim ama rahtca soyleyebilirim, herkes okumali.

modern cag destani gibi turkiyenin tarihi, sadece bu gercek.

lessien
02-16-2011, 10:32 AM
paulo coelho- simyacı

çok kitap okuduğum halde böyle bir kitabı atlamışım bunuda utanarak söylüyorum.

çok başarılı insana garip şekilde huzur veren bir kitap..

quietwall
02-16-2011, 08:13 PM
@darthpikachu, Grangé çok tehlikeli bi yazar. Herkese tavsiye ederim. Her kitabı bir başyapıt. Bütün kitaplarında öğretici aynı zamanda şok edeci bir çok detay var. :) Koloni de çok güzeldir. Bakın şimdi canım fena halde Grangé okumak çekti. :D

misslakers28
02-21-2011, 11:31 AM
hafta sonu tüm gün bon jovi izlediğimden olsa gerek stüdyo image yayınlarından çıkan 572 sayfalık bon jovi kitabını tekrar hatim indiriyorum:)

summerwine
02-21-2011, 06:30 PM
Jack Kerouac - Zen Kaçıkları
Allen Ginsberg/Lawrence Ferlinghetti - Amerika

beat kuşağı eserleri, baş yapıt derim ben:))
sevgiler...

county
02-21-2011, 07:15 PM
Jack Kerouac - Zen Kaçıkları
Allen Ginsberg/Lawrence Ferlinghetti - Amerika

beat kuşağı eserleri, baş yapıt derim ben:))
sevgiler...

jack kerouac'ın on the road (yolda) adlı kitabı da başyapıtlar arasında, 2011'de filmi de vizyona girecek filmden önce okunmalı bence, bu yaz askerdeyken okudum baya bi rahatlatmıştı beni=)

summerwine
02-21-2011, 08:25 PM
jack kerouac'ın on the road (yolda) adlı kitabı da başyapıtlar arasında, 2011'de filmi de vizyona girecek filmden önce okunmalı bence, bu yaz askerdeyken okudum baya bi rahatlatmıştı beni=)

bende sabırsızlıkla bekliyorum o filmi:)) gerci hep johnny depp projesi olsun diye hayal etmiştim ama...

in these arms
02-22-2011, 03:02 PM
başarının anatomisi JOSE MOURINHO

dangerous kid
02-22-2011, 10:06 PM
comtesse de segur - tatil

dangerous kid
03-09-2011, 07:19 PM
antonius ve kleopatra - shakespeare / balonla beş hafta - jules verne

jovistesra
03-10-2011, 07:21 PM
20 yıl iki insan

funnyrooster
03-21-2011, 01:02 PM
Steve Jobs - Apple

Konusu : Jobs'un aslında Steve Wozniak'ın hakkının ihlal edilerek nasıl yüksek yerlere gelindiğini. Kendisine kafa tutan insanları birbir düşürmesini anlatıyor. (Adamın tek önemli özelliği çok iyi pazarlamacı)

dangerous kid
03-21-2011, 09:18 PM
ahmet ümit - kavim / ayşe kulin - hayat

Sena
03-28-2011, 05:13 PM
tanrı yanılgısı( the god delusion )-richard dawkins

dangerous kid
03-28-2011, 09:08 PM
tanrı yanılgısı( the god delusion )-richard dawkins
geçen sene okumuştum bu kitabı adam insanları niye ateist olmaya zorluyor bilemiyorum yani o inanmazsa inanmaz ben de dinlere inanmıyorum başkası inanıyor kimisi müslüman kimi hıristiyan kimi teist kimi ateist ee ne yapalım yani birbirimizi mi öldürelim deliler gibi herkes aklına yatana veya kendisine doğru gelene inansın ya da inanmasın allah allah bıktım şu inanç meselelerinden :)

dangerous kid
03-28-2011, 09:09 PM
jack london - bir alkoliğin anıları

Sena
03-29-2011, 07:21 PM
geçen sene okumuştum bu kitabı adam insanları niye ateist olmaya zorluyor bilemiyorum yani o inanmazsa inanmaz ben de dinlere inanmıyorum başkası inanıyor kimisi müslüman kimi hıristiyan kimi teist kimi ateist ee ne yapalım yani birbirimizi mi öldürelim deliler gibi herkes aklına yatana veya kendisine doğru gelene inansın ya da inanmasın allah allah bıktım şu inanç meselelerinden :)
ahaha haklısın ama ben richard dawkins i gercekten cok begeniyorum ne bileyim kitapları ve biyolojik kisiligi durusu cok hos tanrı yanılgısını birutrlu okuyamamıstım yeni okuyabildim zaten daha cok didaktik bir eser ama ben begendim acıkcası belki adamı sevdigimdendir :)

dangerous kid
04-01-2011, 10:34 PM
kadın budalası - dostoyevski

Dilara JBJ
04-07-2011, 07:03 PM
Stephan King-üçün çizgileri

dangerous kid
04-07-2011, 11:14 PM
mehmet rauf - kan damlası

peacefulmind
04-10-2011, 01:20 AM
Lemurya Yolu - Lauren O.Thyme

dangerous kid
04-10-2011, 01:59 AM
üç hikaye - gustave flaubert

dangerous kid
04-12-2011, 10:58 PM
goethe ---- faust

misslakers28
04-14-2011, 10:55 PM
goethe ---- faust
dangerous_kid dikkat ettimde hemen hemen herhafta kitap okuyosun.bon jovi alışkanlığının yanısıra kitap okuma alışkanlığında var , gerçekten kutlarım seni

Sena
04-14-2011, 11:28 PM
The Dice Man-Luke Rhinehart (Zar Adam)

dangerous kid
04-15-2011, 04:58 AM
dangerous_kid dikkat ettimde hemen hemen herhafta kitap okuyosun.bon jovi alışkanlığının yanısıra kitap okuma alışkanlığında var , gerçekten kutlarım seni
çok teşekkür ederim misslakers kitap okumak benim için büyük bir mutluluk dükkanda gündüz ayrı gece yatağımda ayrı yani eş zamanlı iki kitap okuyorum sürekli kitaplar sayesinde daha iyi daha anlayışlı daha zeki olma yolunda ilerleyebiliyorum bu herkese sunulmuş müthiş bir fırsat ben nacizane değerlendirmeye çalışanlardan biriyim...

dangerous kid
04-15-2011, 04:59 AM
bir idam mahkumunun son günü - victor hugo

kovarinko
04-15-2011, 01:01 PM
bir idam mahkumunun son günü - victor hugo

sonunu sölim mi ?:)

dangerous kid
04-15-2011, 09:03 PM
sonunu sölim mi ?:)
hayııırrrr bunu bana yapamazsın mustafa :)

peacefulmind
04-15-2011, 11:29 PM
Kendime Doğuşumun Güncesi - Erkan Sarıyıldız

kovarinko
04-15-2011, 11:37 PM
hayııırrrr bunu bana yapamazsın mustafa :)

katil uşak...:)

dangerous kid
04-15-2011, 11:45 PM
katil uşak...:)
http://www.bonjoviturkey.com/forum/images/icons/icon10.gif

jovistesra
04-16-2011, 07:21 PM
Hugh Lurie-Silah Tüccarı

dangerous kid
04-18-2011, 09:01 PM
çanlar kimin için çalıyor - hemingway

kovarinko
04-19-2011, 12:15 AM
çanlar kimin için çalıyor - hemingway

filmini izleseydin :)

Sena
04-20-2011, 05:57 PM
the selfish gene-richard dawkins :)

dangerous kid
04-20-2011, 07:47 PM
filmini izleseydin :)
önce orijinalini okumayı tercih ediyorum :)

dangerous kid
05-09-2011, 02:15 AM
bir eşeğin anıları - comtesse de segur / manzaradan parçalar - orhan pamuk

Gina's Tommy
05-09-2011, 06:26 PM
Thomas Greanias - Atlantis Yükseliyor

may
05-09-2011, 07:41 PM
Çek elini cebimden- Tom Parker-Ron Lambert
e zam zamanı yaklasıyor...

jbjkızı
05-12-2011, 11:27 PM
paulo coelho - kazanan yalnızdır !

Newjersey35
05-13-2011, 12:20 AM
Mustaine: A Heavy Metal Memoir

summerwine
05-13-2011, 06:47 PM
greil marcus - ruj lekesi (lakin bir turlu sonuna ulasamıyorum :D) onu okurken aynı zamanda faust a baslamıs bulundum o da halen beklemede :S daraldım kurt vonnegut un mezbaha no:5 ile aldous huxley - cesur yeni dunya yı okudum :D araya bi de kucuk kara balık ı sıkıstırmıstım :P
simdi neye baslasam :D
cok istikrarsızım evet :D

dangerous kid
05-13-2011, 09:36 PM
anneciğim!!!! faust'u yeni okudum çevirisi rezaletti benim okuduğum basımının ipin ucunu elimde tutmakta çok zorlandım :) şimdi dostoyevski - öteki ben ve ibanez - mahşerin dört atlısı'na başladım öteki beni okurken çok gülüyorum bu arada dostoyevski inanılmaz bir mizah zekasına sahip :)

summerwine
05-14-2011, 12:35 AM
anneciğim!!!! faust'u yeni okudum çevirisi rezaletti benim okuduğum basımının ipin ucunu elimde tutmakta çok zorlandım :) şimdi dostoyevski - öteki ben ve ibanez - mahşerin dört atlısı'na başladım öteki beni okurken çok gülüyorum bu arada dostoyevski inanılmaz bir mizah zekasına sahip :)

hangi yayınevi senin okudugun faust :D cevirmen kim?
pff... ben de bir ara bitirsem... :P

dangerous kid
05-14-2011, 11:34 AM
hangi yayınevi senin okudugun faust :D cevirmen kim?
pff... ben de bir ara bitirsem... :P
"kitap zamanı" yayın evi çok fena adamlar karakterleri bile tanıtmayıp bodoslama girmişler kitaba bayağı bir acı çekerek okudum çevirilerini :) umarım senin ki başka bir yayınevinin basımıdır :)

summerwine
05-15-2011, 03:05 AM
"kitap zamanı" yayın evi çok fena adamlar karakterleri bile tanıtmayıp bodoslama girmişler kitaba bayağı bir acı çekerek okudum çevirilerini :) umarım senin ki başka bir yayınevinin basımıdır :)

sosyal yayınlar :) ceviri iyi benim de, ben tez canlıyım :P

peacefulmind
05-23-2011, 09:37 PM
Excido''Unutulan Basit Gerçek''-Aysun Bitir

dangerous kid
05-23-2011, 11:01 PM
luke davies - candy

saidouuu
05-24-2011, 02:40 PM
Yüzüklerin efendisi kralın dönüşünü okuyorum.
Tavsiye edebileceğim kitaplar;
Olasılıksız,Empati, Ejderha dövmeli kız serisi :D gibi :D

dangerous kid
05-27-2011, 08:58 PM
salkım hanımın taneleri - yılmaz karakoyunlu / foto sabah resimleri - ayşe kulin

Dilara JBJ
05-27-2011, 09:02 PM
Yüzüklerin efendisi kralın dönüşünü okuyorum.
Tavsiye edebileceğim kitaplar;
Olasılıksız,Empati, Ejderha dövmeli kız serisi :D gibi :D

Ejderha Dövmeli Kız gerçekten güzeldir;) Bende Douglas Coupland-X Kuşağı'nı okuyorum.

rezalet
05-27-2011, 09:57 PM
ahmet ümit - patasana'ya başladım hadi hayırlısı...

ace
05-28-2011, 12:38 AM
aslında okuyalı bi kaç ay oldu da yazmak şimdi aklıma geldi;

Patti Smith- Çoluk Çocuk.

baya etkilenmiştim. hem anlatılan zamanın müziği hakkında bi çok yeni şey öğrenmiştim hem de patti smith'in anlattığı hayatlardan ve olaylardan etkilendim sanırım.

summerwine
05-31-2011, 06:08 PM
Edgar Allan Poe - Bütün Hikayeleri/Şiirleri

saidouuu
06-02-2011, 07:33 PM
Ejderha Dövmeli Kız gerçekten güzeldir;) Bende Douglas Coupland-X Kuşağı'nı okuyorum.

Evet ejderha dövmeli kız sağlam kitap :)) Şimdi birde aklından bir sayı tut diye bi kitap var moda o nasıl okuyan varmı ?

dangerous kid
06-03-2011, 12:04 AM
taş bina ve diğerleri - aslı erdoğan / büyük gözaltı - çetin altan

summerwine
06-06-2011, 05:04 PM
Tanrılar Yeni Yaratıklar / Jim Morrison
Dorian Gray'in Portresi / Oscar Wilde

dangerous kid
06-06-2011, 08:32 PM
unutma bahçesi - latife tekin

dangerous kid
06-11-2011, 11:58 PM
dostlukların son günü - selim ileri / bir kedi, bir adam, bir ölüm - zülfü livaneli

summerwine
06-12-2011, 12:44 AM
Kızılderili Mitolojisi / Alice Marriott ve Carol Rachlin

Dilara JBJ
06-12-2011, 12:26 PM
Paulo Coelho-Elif Stephan King-Üçün Çizgileri

dangerous kid
06-22-2011, 01:38 AM
akıl ve tutku - jane austen / prenses ile goblin - george macdonald

Samantha
06-22-2011, 01:52 PM
Dan Brown - İhanet Noktası

dangerous kid
07-14-2011, 09:14 PM
ev sahibesi - dostoyevski / ay'ın çevresinde - jules verne

SPAWN-TheUndead
07-15-2011, 02:00 AM
Zaman Çarkının 13. kitabını aldım, 300 sayfa bitti kaldı 650 sayfası ^_^

C'est la vie!
07-15-2011, 12:18 PM
Kendi aramızda kitap değişimi, takas, ödünç vs olayına da girsek ya? sadece okuduğumuzu söylemekle yetinmeyip paylaşsak? sizce işler mi böyle bir sistem?

Juvixted
07-15-2011, 07:48 PM
Taht Oyunları(Game of Thrones) / George R. R. Martin

Dilara JBJ
07-15-2011, 08:07 PM

O kitap çoook güzeel dizisi de var çok doğru bir seçim olmuş :)

Juvixted
07-15-2011, 08:33 PM
O kitap çoook güzeel dizisi de var çok doğru bir seçim olmuş :)

Dizisi çok sardığı için kitabına başlamaya karar verdim ben de. :) Yeni çevirisinin yapılmasını bekliyordum yapıldı, 12 Temmuz'da satışa sunuldu.Okumaya başladım ben de. :)

darthpikachu
07-16-2011, 03:55 PM
sabahattin ali - kürk mantolu madonna

dangerous kid
07-23-2011, 02:26 AM
gizli bahçe - f.h.burnett / andersen masalları - h.c.andersen

summerwine
07-24-2011, 04:53 PM
erasmus - deliliğe övgü

dangerous kid
07-25-2011, 12:36 AM
erasmus - deliliğe övgü
okumuştum o kitabı rare bi kitaptır iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum nacizane

dangerous kid
08-06-2011, 12:53 AM
Mozart'ın Kız Kardeşi - Nancy Moser / A Listesi - Zoey Dean

in these arms
08-08-2011, 01:45 PM
Suç - Ferdinand von Schirach

bir savunma avukatının geçek ve acaip ilginç :D hikayelerden oluşan kitabı,
gerilim ve korku sevenlere duyurulur..

Dilara JBJ
08-10-2011, 03:31 PM
Stephen King-Hayaletler Beldesi
Bu kitap Stephen King'in Kara Kule serisinin 3.kitapı.Kara Kule'ye ulaşmaya çalışan silahşör ve arkadaşların her bir kitabında başlarına değişik olaylar geliyor.Seri halinde kitap okumayı seven ve betimlemelerden sıkılmazsanız(çünkü Stephen olayı anlatmaktan daha çok betimleme yapıyor) kitapı tavsiye ederim.Kara Kule'de ne var ve orada ne olacak bende bilmiyorum diğer 4 serisini bitirmem lazım bunu anlamak için :D

dangerous kid
09-04-2011, 12:11 AM
kumarbaz ve ahlaksız - gianrico carofiagaro - söğüklükte rüzgar - kenneth grahame

misslakers28
09-07-2011, 12:49 PM
http://www.dr.com.tr/DNR_Folders/00000002096/0000000209680_5_1.jpgTapınak şovalyelerinin gizli tarihi(Lynn Picknett Clive Prince)
son akşam yemeği,kutsal kan kutsal kase,masonluk,hz İsa'nın kefeni,maria magdalena.. bu tarz konulara ilginiz varsa okumanız gereken geleneksel anlatımlardan uzak sürükleyici bir kitap

peacefulmind
09-18-2011, 03:02 PM
Köpeğinize Kuantum Fiziğini Nasıl Öğretirsiniz? - Chad Orzel

dangerous kid
09-19-2011, 12:13 AM
asılacak kadın - pınar kür / gündüz düşleri - arielle ford

summerwine
09-22-2011, 03:56 AM
richard dawkins - tanrı yanılgısı

Dilara JBJ
09-22-2011, 11:52 PM

jovistesra
10-07-2011, 02:58 PM
Elif Şafak/Siyah Süt

misslakers28
10-08-2011, 12:18 AM
Elif Şafak/Siyah Süt
Annelik kavramını bolca irdeleyen,güzel renkli bir çırpıda okunacak farklı bir anlatıma sahip guzel bir kitap.özellikle iç sesler korusu:)

dangerous kid
10-09-2011, 03:55 PM
kukla ustası - jan coffey / hollywood kızları - zoey dean

jovistesra
10-14-2011, 06:39 PM
Annelik kavramını bolca irdeleyen,güzel renkli bir çırpıda okunacak farklı bir anlatıma sahip guzel bir kitap.özellikle iç sesler korusu:)

Yani fena değildi diyeyim...annelik yaşanmadıkça anlaşılmayan bi kavram olacak sanırm

dangerous kid
11-22-2011, 12:31 AM
serge bramly - sade (yatak odasında terör) / 1001 gece masalları

dangerous kid
12-20-2011, 10:12 PM
yaşamın ötesinde - richard matheson / dar ağacında üç fidan - nihat behram

Dilara JBJ
12-29-2011, 11:02 PM
İki Kasım Bin Dokuz Yüz Kırk Üç - Halimat Bayramuk Tarih içerikli kitap sevenlere tavsiye ederim ;)

summerwine
12-30-2011, 12:35 AM
Roald Dahl - Matilda

misslakers28
01-04-2012, 12:12 AM
İKİ ESİR (Lajos zlahy)1965 yılında yayınlanmış .1910'lu yıllarda,Budapeşte'de rusların elinde esir düşmùş bir komutanı ve aşk hayatını konu alıyor.

dangerous kid
01-05-2012, 02:11 PM
felsefenin başlangıç ilkeleri - georges politzer / geleceği gören - marilyn kaye

dangerous kid
01-11-2012, 02:02 AM
ölülerle konuşan - marilyn kaye / terk edilişim - peter rock

dangerous kid
01-19-2012, 12:15 AM
yukarı mahalle - john steinbeck / benim cennetim - robert hillman