PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ana Sayfa ve Davet :)

Mine
03-22-2011, 08:01 PM
Uğurtan,

Ana sayfadaki satış ilanı harika, ellerine sağlık.
Zamanlamamız zaten süper! :D

Var mı bizden daha günceli? Daha kalitelisi? Daha seviyelisi?
:rolleyes: Hmm... Yok... O halde, bunu kutlamalı!

Öneri: 8 Temmuz 2011, TT Arena, Istanbul.

Gelecek olanlar? :)

jambco
03-22-2011, 08:29 PM
İnanılır gibi değl sonunda gerçek oluyor galiba.Hani Dünyaya bilmem kaçyüzyılda bir yaklaşan bir yıldız,samanyolu kümesi gibi şeyler olur ya tıpkı öyle hissediyorum.Sanırım bu gece gerçekten aranızda uyuyamayacak olan tek kişi benim.Berbat bi espri aslında.Bu gece çalışacağımdam söyledim bunu.Artık 11'e kadar uyumadan doğru biletixe

Mine
03-22-2011, 08:38 PM
İnanılır gibi değl sonunda gerçek oluyor galiba.Hani Dünyaya bilmem kaçyüzyılda bir yaklaşan bir yıldız,samanyolu kümesi gibi şeyler olur ya tıpkı öyle hissediyorum.Sanırım bu gece gerçekten aranızda uyuyamayacak olan tek kişi benim.Berbat bi espri aslında.Bu gece çalışacağımdam söyledim bunu.Artık 11'e kadar uyumadan doğru biletixe

O his artarak yayılıyor, emin olabilirsin Önder. :)
Bugün ben de mesaideyim, işim sabaha karşı gibi biter gibi...
Barış da mesaide...
Patronlar uyuyamayacağımızı önceden bilip mi programladılar bunu acaba? :D

dangerous kid
03-22-2011, 08:54 PM
benim mesaim bon jovi olacak bu gece işim filan yok ama bu heyecanla uyumam mümkün değil all night long in my bon jovi dreams :)

misslakers28
03-22-2011, 09:53 PM
ben 12'ye kadar izın aldım umarm satıs 11de gercekleşir.

UgUrTaN
03-22-2011, 10:12 PM
3 yıl önce iyiki olmamış.. inönüde yada samiyende falan olurdu bir şeyede benzemezdi,
türk telekom arena da bu konseri izlemek harika olacak, hele de 3 yıl önce TR konseri iptal olunca Esra ile beraber amsterdam arena ya gitmiş biri olarak, aynı konseptteki bir statta yeniden izleyecek olmak süper..
amsterdam arenadan hemen sonraki gün bruksel olimpik stadında (atletizm pistli, tribunler uzak, her yer açık vs. ) izlediğimiz konser sonrası ikisi arasındaki atmosfer farkını Esra'da anlatacaktır.
ne de olsa mekan oynatıyor :)

Eddie
03-23-2011, 02:04 AM
ana sayfa çok fiyakalı olmuş ellerinize sağlık!
bon jovi türkiye hem burda hem facebook'da gerçekten mükemmel ötesi, hepinizin emeğine sağlık bi kez daha, ve Mine, bu kadar sabırlı bu kadar seviyeli yürütmen, bu kadar güncel tutman herşeyi takdire değer, cidden iyi ki varsın herşey için çok sağol. inanılmazsın (tanışmıyoruz ama bunda çok samimiyim.)

Mine
03-23-2011, 10:06 AM
Arkadaşlar,
Şunu da ekleyelim son haftalarda Purple Concerts çalışanları (konserden sorumlu en üst yetki/bilgi sahibi 2 kişi dahil olmak üzere) ve Biletix çalışanları sitemize, özellikle Facebook sayfamıza daha bir ilgi gösterir oldular :D
Telefonda "Bon Jovi Türkiye'den mi arıyorsunuz" soruları da ayrıca keyifli oluyor, hepiniz iyi ki varsınız, herşeyi bu kadar seviyeli, bu kadar güzel şekilde yürütüyor olmamız gerçekten harika.

ps: Eddie, çok sağol. :)

Mine
03-28-2011, 11:07 AM
Bu arada, an sayfamızdaki "Yeni sitemiz sizce nasıl olmuş?" kısmına oy verdi mi herkes? ;)