PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 9 Şubat Canlı Yayın

Mine
02-03-2011, 05:02 PM
Turnenin 2011 ayağı ilk yarım saati internetten canlı yayınlacak olan 9 Şubat 2011 (Bryce Jordan Center - State College, PA) konseri ile devam ediyor.
Bilgilerinize...

http://www.bonjovi.com/story/news/bon_jovi_2011_tour_adds_new_concert_dates_by_overw helming_popular_demand

e.deniz
02-03-2011, 08:36 PM
Başlaması Türkiye saatine göre gece 2.30 'a denk geliyor.

Mine
02-08-2011, 05:29 PM
Hatırlatma:

TÜRKİYE SAATİYLE PERŞEMBE SABAHI saat 02:30'da Pennsylvania'da gerçekleşecek olan BON JOVI konseri (en az ilk yarım sati) internetten canlı yayınlanacaktır.

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/180501_10150097861329916_367818054915_6109543_5400 727_n.jpg

dangerous kid
02-09-2011, 09:32 PM
yani bu gece 2:30 değil mi ? ayrıca link verecek misiniz siteden vermeyecekseniz nereden izleyebilirim acep ?

dn'z
02-09-2011, 11:21 PM
bonjovi.com'da olcak. Evet bu gece.

e.deniz
02-10-2011, 02:11 AM
sitedeki geri sayım sayacında neredeyse 1.30 saat var mı diyor ben mi yanlıs görüyorum :S

dn'z
02-10-2011, 02:20 AM
3:30'da başlıcak herhalde :mad:

rezalet
02-10-2011, 02:21 AM
sitedeki geri sayım sayacında neredeyse 1.30 saat var mı diyor ben mi yanlıs görüyorum :S

bence yalan o 10dk ya başlar. :D

dangerous kid
02-10-2011, 02:26 AM
bu saat doğru değil mi yani bi buçuk sat mi var daha ????

rezalet
02-10-2011, 02:31 AM
geri sayım bitti.

dn'z
02-10-2011, 02:32 AM
Ses bi tek bende mi yok?

Edit: Neyse, geldi

e.deniz
02-10-2011, 02:34 AM
başta bende de yoktu ama simdide konser değil this is love this is life esliğinde görüntüler var

e.deniz
02-10-2011, 02:37 AM
hop! ekranın sağ tarafında 55 dakika kaldı seklinde bir geri sayım çıktı

dangerous kid
02-10-2011, 02:42 AM
şu anda sitede tanıtım videoları dönüyor acaba konser de bu pencereden mi yayınlanacak ? ekranın sağında elli dakikadan filan geri sayım yapan bi saat var acaba konser geri sayımı mı ?

dn'z
02-10-2011, 04:08 AM
1 saat 10 dk. süren yayın sırasında çalınan şarkılar;

- Blood On Blood
- We Weren't Born To Follow
- You Give Love A Bad Name
- Born To Be My Baby
- Lost Highway
- Whole Lotta Leavin'
- It's My Life
- Runaway
- We Got It Goin' On
- Bad Medicine ~ Pretty Woman
- Lay Your Hands On Me (vokalde Richie Sambora)
- Make A Memory
- What Do You Got

e.deniz
02-10-2011, 04:34 AM
sanırım bütün konseri vermeye karar verdiler :D

dangerous kid
02-10-2011, 04:40 AM
make a memory dinleyemedim ben üstelik lay your hands on me biter bitmez foruma döndüm ama sen mesajını yazmışsın bile bu yüzden çok şaşırdım benim izlediğim görüntüler richie'yle baraber sona erdi bu arada ben bu kadar uzun yayın yapacaklarını beklemiyordum bu da bana çok güzel bir sürpriz oldu şarkıları dinlemekten kamera açılarına filan pek takılmadım doğrusu her zaman ki gibi süper bir performanstı ama richie bon jovi konserlerinde sadece gitarda kalsa daha hayırlı olur gibime geliyor :) çok enteresan her zaman ki gibi bittiğini kabullenemeyip bir kere daha deneyim dedim ve what do you got'ın sonuna yetiştim demek ki benim bağlantıda bi sıkıntı oldu neyse zaten what do you got'tan sonra tanıtımlara geçtiler gerçekleri kabullenmeliyim artık gerçekten bitti ama süper bir olaydı düşünsenize bi 86 dan beri bon jovi dinleyen trt nin tek kanallı döneminde sadece bad name'in klibini seyredebilen birisi için amerika'dan canlı konseri izleyebilmek ne anlama gelir... :)

e.deniz
02-10-2011, 04:51 AM
ve bitti... Güzel bir konserdi ama bir kaç aksaklık vardı. Kamera başta pek iyi değildi ama daha sonradan düzeldi, seyirciyide katmaya başladı. Dinlediğimiz kadar kısımda en çok Lost Highway ve New Jersey'den şarkı vardı NJ tamamda LH ilginç geldi biraz, daha fazla Greatest Hits'e bağlı kalıcaklarını düşünüyordum yeni yılda.

Tico çok neşeliydi. Kamera -ısrarla- tek bir açıdan göstermesine rağmen neşesi belli oluyordu hatta born to be my baby'de artık döndü ve sırıttı :)

Jon'da dikkatimi çeken -eklenen resimlerde de görmüştüm bunu, Mine'ye kocamaaan teşekkürler! :) - saçları uzamış ve rengini koyulaştırmış biraz :D

Konser genel olarak güzeldi, herkes dinlenmiş ve enerjik bir şekilde sahnedeydi ama tabi başlamadan önce benim başıma felaketler geldi bilgisayar güncelleme falan yapıyormus -bula bula bu geceyi buldu ya!- tam konser başlıcak derken kapandı açılana kadar -bana göre yıllar- uzun zaman geçti, blood on blood'ın başını kaçırdım, sonuna yetiştim ve -sanırım benim bilgisayarımdan kaynaklanıyor sevgili gücelleştirmelere tesekkurum büyük- dondu sürekli seste sorun yoktu ama görüntüm iyi değildi.

off amma çok konuştum :) neyse sustum iyi geceler herkese...

cdemircan
02-10-2011, 04:55 AM
1 saat boyunca hayranlıkla izledim, performansları çok iyiydi.Umarım hiçbir aksilik çıkmazda 8 Temmuz'da İstanbul'da Bon Jovi müthiş performanslarından bizede sergiler.Bon Jovi Türkiye'ye en son benim doğduğum sene gelmiş :)

dangerous kid
02-11-2011, 12:15 AM
hala haç takıyorlar... benim jonlarım konser verirken tahminen sekiz çocuk tecavüze uğruyor tecavüz edenler fermuarlarını çekip cezalandırılacakları günü beklerken çocuk cennete kabul olunuyor ancak çocuk ölmeden önce ölene kadar ne kadar büyük işkencelerden geçiyor fakat bunların hepsini tanrı soğuk kanlılıkla izliyor o tecavüzü tesadüfen ben görseydim ölümüne hepsine dalardım ve ya ölürdüm ya da tecavüzü engellerdim benim gücüm buna yetiyor ama herşeye gücü yeten tanrının nedense buna gücü yetmiyor ve insanlar hala cennetin bedelini körlükle ödemeye çalışıyor müslümanlar kafası yerde secde ederken ve ya messi gol attıktan sonra haç çıkarırken aynı anda çocuklar ölüyor ve ye insafsızca öldürülüyor ama kimin umrunda madonna onu angelina bunu evlat ediniyor jon soul house kuruyor bunlar harika insana yakışır güzel şeyler yalnız tek bir eksik var haç namaz v.s v.s. yalan büyük yalan hepsi vicdan rahatlatmak adına büyük yalan ben böyle bir tanrıya güveneceğime ona inanmamayı tercih ederim hala haç takıyorlar sanki mecburlarmış gibi...

in these arms
02-11-2011, 01:25 AM
ahmet abi buna bu kadar takılma ya boşver,bu insanlar milyonlara mal olmuş,yani normal bunlar ,haç takar,şapka takar bilmem ne, dolmuşsun baya :) boşver abi

dangerous kid
02-11-2011, 06:38 AM
çok haklısın hakikaten aslında özümde yaratıcıya ve onun adaletine inanıyorum ama beynim mantığım hep terse işliyor ve ister istemez bazen böyle yazılar yazabiliyorum yoksa tabi ki isteyen namaz kılar isteyen haç takar buna karışmak ve ya eleştirmek benim ne haddime ama gel gör ki bu dünya bazen insanı çığlık attırabilecek kadar öfkelendiriyor