Orijinalini görmek için tıklayınız : Matt'e direk ulaşmak için
Bilet satışının tarihi ilk değiştiğinde Matt Bongiovi'den direk açıklama almıştık hatırlarsanız. Backstage with JBJ & turne organizasyonlarının büyük kısmı onun yönetiminde (MAALESEF).
O yüzden, backstage with JBJ üyesi olan herkesten ricam:
1. Jon Bon Jovi Live kısmındaki Upcoming Tour forumundaki
"No concert in Istanbul?!" başlıklı konuya iştirak etmeniz.
2. Daha önemlisi;
BackstageAdmin isimli kullanıcıya Private Message atıp durumu doprudan sormanız. (Evet, bu cidden Matt).
İster satış değişsin, ister iptal olsun, AÇIKLAMA istiyoruz.
Fanlara böyle muamele olmaz. Dalga geçer gibi 3 ay orada tut sonra hooop geri çek, tek kelime de açıklama! Oh ne ala!
nilgunc
01-31-2011, 03:50 PM
Ben backstage üyesi değilim ancak http://www.bonjovi.com/qas 'yan direk bedava üyeler için soru sor kısmı var ; ) Burdan şansımı deniyip soruyorum...
in these arms
01-31-2011, 07:40 PM
Matt ten cevap varrr
kendisi ''it s coming'' yazmış,
bu konser olacakkkkk!!
misslakers28
01-31-2011, 08:03 PM
beklemekten başka çare kalmadı öyle olsun bakalım
in these arms
01-31-2011, 08:09 PM
BackstageAdmin isimli kullanıcıya sabah Private Message attım,az önce de cevabı aldım yani artık matt de bunu diyosa bu konser olur,,
Matt ten cevap varrr
kendisi ''it s coming'' yazmış,
bu konser olacakkkkk!!
Ooooo zahmet edip "2 kelime" yazmış.
Resmi açıklama/düzeltme vs. gelene kadar temkinli olmakta fayda var yine de.
Ama iyi bir gelişme.
Sağol Barış.
tuuuche
01-31-2011, 08:59 PM
Ooooo zahmet edip "2 kelime" yazmış.
Resmi açıklama/düzeltme vs. gelene kadar temkinli olmakta fayda var yine de.
Ama iyi bir gelişme.
Sağol Barış.
:D Allah iyiliğini versin Mine.. Hakikatten "2 kelime" yazmış.. Durumumuz yetkili merciiilere ulaştığına göre biraz rahatlayabiliriz resmi açıklama gelene kadar..
Bu yeni festival işi ne acaba merak ettim :confused:
:D Allah iyiliğini versin Mine.. Hakikatten "2 kelime" yazmış.. Durumumuz yetkili merciiilere ulaştığına göre biraz rahatlayabiliriz resmi açıklama gelene kadar..
Bu yeni festival işi ne acaba merak ettim :confused:
Festival kapsamında olacağı taaa ekim ayından beri belli, isminden emin değilim, değişebilir ama TBA diye bir festival var, bugüne kadar Türkiye'de yapılmadı hiç. Bizimkisi o festival işte. Sonisphere'le karıştırıyor çoğunluk, halbuki o haziranda, bu temmuzda.
county
02-01-2011, 03:08 PM
bence TBA festivalin ismi değil, to be arranged anlamında kullanılmış bir kısaltma
bence TBA festivalin ismi değil, to be arranged anlamında kullanılmış bir kısaltma
Dediğim gibi, emin değilim.
Her iki taraftan yanıt almak istediğimiz başka sorular varken, açıkçası kısıtlı olan şansımızı bunun için harcamak istemedim şu ana kadar.
TBA şudur:
http://www.last.fm/festival/1725106+TBA+Festival
Burada BJ + Whitesnake var sadece ama....
Bekleyip göreceğiz herhalde bir kaç güne.
Eddie
02-01-2011, 08:03 PM
BackstageAdmin isimli kullanıcıya sabah Private Message attım,az önce de cevabı aldım yani artık matt de bunu diyosa bu konser olur,,
Sağol, mesajına sağlık! :D
dangerous kid
02-01-2011, 08:04 PM
Dediğim gibi, emin değilim.
Her iki taraftan yanıt almak istediğimiz başka sorular varken, açıkçası kısıtlı olan şansımızı bunun için harcamak istemedim şu ana kadar.
TBA şudur:
http://www.last.fm/festival/1725106+TBA+Festival
Burada BJ + Whitesnake var sadece ama....
Bekleyip göreceğiz herhalde bir kaç güne.
whitesnake mi dedin? waow eğer bj yanında whitesnake de geliyorsa uçarım ben sanırım :)
FanOfJovi
02-02-2011, 08:48 PM
hafifmuzik.org'a göz atıyordum, orada okuduğuma göre Whitesnake'in konseri 10 Temmuz, benim bunlardan çıkardığım olsa olsa birkaç gün sapmaya uğrar BJ... Sevindim bu Whitesnake'e ya:D:D
Eddie
02-02-2011, 09:50 PM
hafifmuzik.org'a göz atıyordum, orada okuduğuma göre Whitesnake'in konseri 10 Temmuz, benim bunlardan çıkardığım olsa olsa birkaç gün sapmaya uğrar BJ... Sevindim bu Whitesnake'e ya:D:D
E zaten bu tba festivali de 8-10 temmuz. Bizimkiler açacak, whitesnake kapatacak herhalde. Tarih değişmeyecek yer değişcek bence.
Matt'den (biraz geç de olsa) bana gelen yanıt:
It will happen. Will re-announce soon
yani:
(konser) gerçekleşecek. Yakında yeniden duyurulacak.
dangerous kid
02-03-2011, 02:05 PM
Matt'den (biraz geç de olsa) bana gelen yanıt:
It will happen. Will re-announce soon
yani:
(konser) gerçekleşecek. Yakında yeniden duyurulacak.
yaba daba duuuu
TBA: to be announced
TBD: to be determined
olmak suretiyle, festivalin adı ve yeri belirsiz olması en muhtemel durum gibi görünüyor.
Bu arada, Backstage with JBJ'deki en popüler konulardan biri de bizim Istanbul konseri; farklı ülkelerden gelecek olanlar da, gelmeyecek olanlar da, ilgiyle izliyorlar bu ilginç (!) organizasyona dair gelişmeleri....
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.