Orijinalini görmek için tıklayınız : Number One tv Efsaneler weekend
iki gündür hemen hemen tamamını izledim, Bon Jovi çıkmadı. Queen, Metallica, aerosmith, rolling stones, steve wonder, Micheal jackson, Nirvana, Elvis, Guns n roses, MAdonna, Red hot chili peppers, U2, REM, radiohead, daha kimler kimler çıktı ama her nedense Bon Jovi yoktu efsaneler içinde. Bana tuhaf geldi açıkçası, siz ne diyosunuz?
Captain_Kidd
03-09-2008, 01:28 PM
Bu olağan bişey şaşırmamak lazım genellikle böyle program yada listelerde Bon Jovi dışında akla gelebilecek bütün isimlere yer verilir.
jbjey88
03-09-2008, 01:39 PM
anlamıyorum ki bon jovi ile ne alıp veremedikleri var bütün kanallar aynısını yapıyor:mad:
Efsanelerin efsanesi olduğu içindir belki:D Bon Jovi o Listeye sığamaz ona ayrı özel bir program yapmaları lazım:D
jbjey88
03-09-2008, 02:08 PM
bon jovi için ayrı bir hafta sonu yapmaları lazım:)
bon jovi için ayrı bir hafta sonu yapmaları lazım:)
Konser yaklaşınca yaparlar öyle birşey muhtemelen, o zaman kıymete biner bizimkiler. Bu haftasonu yer vermemelerine gelince, HİÇ şaşırmadım...
Ozanisius
03-09-2008, 02:42 PM
O listede 45 yaşına kadar aptal publarda sürünen albümleri satmayan saçma bi californication ile parlayan dandik RHCP war we bon jovi yok...Yorumsuz....
calamıty jane
03-09-2008, 05:02 PM
ben dream tv dekı programlara hep mesaj yolladım bon jovı haftasonu ıle ılgılı okumadılar bıleee o aptal tokıo hotel ın fanlarının gonderdıgı mesajları saat bası ookuyolarr amaaa
Kewser
03-09-2008, 10:31 PM
Ben de farkettim sadece VH1 da yer veriyolar bazen.
Bi de şu tokio hotel de ne varsa bnde anlamadım!Bissürü hayranlar var kızlı erkekli!!! :D :D :D
county
03-09-2008, 10:57 PM
Konser yaklaşınca yaparlar öyle birşey muhtemelen, o zaman kıymete biner bizimkiler. Bu haftasonu yer vermemelerine gelince, HİÇ şaşırmadım...
Aynen iki yıl önce Depeche Mode konseri varken bütün gün Depeche videoları dönüyordu
Bu arada kanallara neden bu kadar bon jovi için yükleniyorsunuz gösterecekleri en fazla bir video hepsi elimizde var zaten
geçtiğimiz senelerde dream tv'de bon jovi hafta sonu vardı iki gün 1'er saatlik videolar içeren program yaptılar, programda anlattıkları her fanın bileceği grubun kariyeri ile ilgili şeyler çok bişey yok yani
jambco
03-09-2008, 11:18 PM
MTV de sabah Everyday çaldı.Kanal logosuna baktım yanlış mı diye.Rüya da değildi eminim.Artık bunlara takmıyorum.Kimse artık kip izlemek için müzik kanallarını izlemiyor.
in these arms
03-10-2008, 12:04 AM
:) haftasonu özelde bonjovi nin çıkmamasına bende şaşırmadım,tv de bonjovi izlemek istersem mutlaka vh1 i açıyorum,başka yerde bulmak çok zor oluyo çlünküü
jbjkızı
03-11-2008, 06:39 PM
oda birşey mi mtvfrance da 70li yılların güzel rock şarkılarını veriyorlardı top 100 mü ne hepsini izledim bon joviye ait hiçbir şarkı yoktu allahım şaştım kaldım salak mı bunlar yaa benim bilmediğim bile adını duymadığım rock şarkıcılar çıktı ama bon jovi yok :(
Kewser
03-11-2008, 06:45 PM
Anlamadım eger 70li yılların gzel şarkılarıysa Bon Jovi yi niye versinlerki??! :confused:
jbjkızı
03-11-2008, 06:45 PM
sadece 2 mart günü vh1 jonun şarkılarını yayımladı o günde zaten jonun doğum günüydü o kadar başka da yok göremiyoruz jon u okdar yeni kilp çıkardı ama ne lost highway nede till we ain't strangers anymore şarkısı yayımlandı bu ne yaaa rezillik
jbjkızı
03-11-2008, 06:46 PM
neden 70li yıllarda bon jovi vardı ayrıca rock şarkılar diyorum bence vermeleri lazım 100 klibin içine bon joviyi sığdıramamışlar
king_o'swing
03-11-2008, 07:11 PM
70Lİ yılların neresinde bon jovi vardı?
Kewser
03-11-2008, 07:20 PM
Bilmiyorum..!!!
in these arms
03-11-2008, 07:28 PM
bende bilmiyorum
MTV de sabah Everyday çaldı.Kanal logosuna baktım yanlış mı diye.Rüya da değildi eminim.Artık bunlara takmıyorum.Kimse artık kip izlemek için müzik kanallarını izlemiyor.
Yok Öndercim rüya değildi, ben de gördüm, aynı şaşkınlığı yaşadım :D
oda birşey mi mtvfrance da 70li yılların güzel rock şarkılarını veriyorlardı top 100 mü ne hepsini izledim bon joviye ait hiçbir şarkı yoktu allahım şaştım kaldım salak mı bunlar yaa benim bilmediğim bile adını duymadığım rock şarkıcılar çıktı ama bon jovi yok :(
Eh, 70'lerde olmaz tabii, malum o zaman bizimkiler resmen tıfıldılar. :D
Herhalde 80'ler yazacaktın, yanılıyor muyum? ;)
jbjkızı
03-11-2008, 09:35 PM
bilmiyorum ben 70 diye hatılıyorum valla bir sürü şarkılar izledim o zaman hatırlamıyorum ama 80 de olabilir tabii
in these arms
03-11-2008, 10:50 PM
80 lerdirr o kesinn :)
misslakers28
03-20-2008, 10:12 PM
numberone tv'i special weekend proğramında2 gün bonjovi'ye yer vermişti sene 1996...
daha ne istiyosunuz:)hatta ödüllü... ondan önce mtv sürekli verirdi special weekend adıyla yine hatta birde 5x 'gbi bir proğramı vardı yanlış hatırlamıyorsam hegün bir sanatçının veya grubun 5şarkısını ardarda yayınlarlardı her ay muhakkak bonjovi'de olurdu sonra trt 3'de rock markette'de çıkardı . pop saatinde falan (gerçi bu proğramlarda hala yer veriyorlar )arada rastlıyorum, ama artık mtv ve numberone tv eskisi kadar yayınlamıyorlar artık buda bir gerçek...
şimdi moda olan şarkılara ve müzik türlerine yer veriyorlar 1990'lı yıllarda rock ve grunge tarzı ağırlıktaydı tabi bunlar benim düşüncelerim...
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.