Orijinalini görmek için tıklayınız : Şubat 2001 Blue Jean Dergsi Sinema Oyuncusu Müzisyenler Yazısından Jon Bon Jovi Kısmı
Ozanisius
03-07-2008, 02:02 PM
"'Senin artist olacağın belliydi' diye klişe bir moruk repliği vardır ya, aynen öyle. Jon Bon Jovi'nin artist olacağı daha ilk kliplerinde bile belli oluyordu. Ne zaman ki o saçlarını kestirdi, hah tamam dedik, kesin bir filmde oynayacak. Nitekim önce Young Guns 2: Blaze of Glory'nin soundtrack'ini yaptı kovboy rockçı, sonra da kamera karşısında rol kesmeye başladı. Şaka maka Jon'un oynadığı tüm filmler ya ortalama ya da ortalama üstünde filmler oldu. Edward Burns gibi bağımsız sinemacılara verdiği destekle beni de tavlayan Jon'un Leading Mani ilginç bir hikayeye sahip iyiy bir filmdi. Demi Moore'la kadraj paylaştığı Destination Anywhere ise bence epey sıkıcıydı. Denizaltı macerası U-571'de Harvey Keitel, Matthew McConaughey ve Bill Paxton gibi usta ouyncuların yanında kesinlikle sırıtmıyordu. Jon, sinemaya tam gaz devam etme niyetinde. Küçük ama dev aktör Haley Joel Osment ve Kevin Spacey ile oynadığı Pay ıt Forward çok yakında bizde de gösterime girecek. Bu arada farklı zamanlarda farklı arkadaş camialarında karşılaştığım geyiklere göre Jon Bon Jovi'nin gençken çektiği cinsel münasebet içeren filmleri de mevcut. Karşılaşırsanız dumur olmayın diye iletiyorum. "
Kewser
03-07-2008, 06:43 PM
Bu yazıyı kim yazmış Ozan???!!!
ekin&jbj
03-07-2008, 07:35 PM
evet bunu okumuştum ben...
king_o'swing
03-07-2008, 10:32 PM
Bu adamları gerçekten anlamak imkansız, müziğini eleştirme ihtiyacı hissediyorlar ama oyunculuğuna vasat ve üstü diyolar, aslına bakarsanız bi halttan anlamıyolar,,,şu ana kadar jon n oynadığı filmler değerli olduğu halde kıyıda köşede kalmış filmler değil, baya baya köşede kalmış filmler, sırf jon oynuyo diye de savunmak yapılası en mantıksız davranış!!!
ayrıca destination anywhere şimdiye kadar izlediğim en iyi Jon Bon Jovi filmi, u-571 sayılmaz jonun öldüğü bile anlaşılmıyor!!!
Hmm... Ben bu haberi zamanında kaçırmışım.
Aksi takdirde üşenmez, iki satır cevap yazardım.
İyi saçmalamış yazan, o da bir yetenek aslında. Tebrik etmek lazım.
Ozanisius
03-09-2008, 02:16 PM
Arkadaşlar eski arşivleri karıştırıyordum Blue Jean dergisinin internet sitesinde arşivde war ama yazarı bilmiyom Sinema oyuncusu ünlü müzisyenleri konu alan bi yazı whitney houston,elvis ws de wardı ben sitemizin içeriği diye sadece jon kısmını koydum
jbjkızı
04-02-2008, 11:06 PM
ben birşey demiyorum
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.