PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mart Ayında Türkiye'deki Müzik Dergilerinde Bon Jovi

Ozanisius
03-07-2008, 01:54 PM
Rolling Stone

(Konser Söylentileri ve Yaz Festivalleri Bölümü)

"Bon Jovi:Stadyum konseri konseptiyle tanıştığımız 90'ların ilk yarısında İstanbul'a ayak basan büyük isimlerden bazılarının bu yaz yeniden karşımıza çıkacağı söyleniyor.Söz konusu isimlerden biri de Bon Jovi.Her ne kadar taze indie'cilerin prim yaptığı bir dönemden geçiyor olsak da eski toprakların mekan doldurma potansiyeline her daim güvenmek lazım."

Billboard

Bu ayki Billboard dergsinde -1890 yılında kurulan listeleri en geçerli Amerikan Billboard'ın Türkiye versiyonu- Amerika'daki Billboard listelerini yayınlıyor.

"Billboard Albums Hot 200" listesinde Bon Jovi ve albümü Lost Highway 115. sırada.Listenin yan tarafında küçük bir kutucukta da şu not var:

"Bu sene ülkemize glmesi beklenen Bon Jovi'nin 10. stüdyo albümü olan Lost Highway grubub rock sounduna country müziği karıştırarak ortaya çıkardığı bir çalışma...Özetle country rock tarzında..."

Ozanisius
03-07-2008, 03:00 PM
Blue Jean'im kayıptı.Az önce onu da buldum.Ordakini de aktarayım.

Blue Jean

("En Sıcak Yaza Doğru" Başlıklı yazıda yer alıyor.)

"Neredeyse Kesinleşen En Büyük Kovboy : Bon Jovi

Kovboy dmişkenaklıma gedi.Bu yılın en sevindirici konser haberlerinden biri tabii ki Bon Jovi oldu.Bon Jovi Keep The Faith albümünün dünya turnesi kapsamında 13 Eylül 1993'te İnönü Stadyumu'nda unutulmaz bir konser vermişti,o günden beri hayranları tarafından ikinci bir konser için bekleniyordu.Bon Jovi geçen zaman zarfında beş albüm çıkardı.Bu albümler her ne kadar altın yıllarındaki başarılarının yanında biraz sönük kalıyorsa da,tam bir arena şarkısı olan It's My Life başta olmak üzere,These Days,Hey God,This Ain't A Love Song,One Wild Night,Everyday gibi vurucu hitlere sahipti.Grubun ikinci İstanbul ziyaretinde son albümü Lost Highway den de örnekler icra edeceğini tahmin ediyoruz.Ama ağırlık eski klasiklerde olacak.Bon Jovi halen daha tek başına stadyumlarda konser verebilen yegane topluluklardan biri ve arena rock olarak da tanımlanan grupların başında geliyor.Konserin İnönü Stadyumu'nda gerçekleşeceği ve Ahmet San'ın bu işin arkasında olduğu söyleniyor.Kısacası Bon Jovi tam on dört sene sonra yine -Are there any cowboys in İstanbul ?- diye soracak,yine on bine yakın Türk rocker yaahh diye bağıracak.Ama en çok Mazhar bağıracak ve bacağını kaldırarak kowboy çizmelerini gösterecek"

"En Gaz Videolar (Aynı Yazı Dizisi - Youtube Bölümü)

3 Bon Jovi Anı

1.) Livin On A Prayer - Live in London
2.) Keep the Faith - Live in Lpndon
3.) Bad Medicine & Shout - Live in London 95"

dn'z
03-07-2008, 08:56 PM
http://a204.ac-images.myspacecdn.com/images01/21/l_751d8db2f4f63fd236fd0500e60e5783.jpg

bu da Yüxexes'in bu ayki kapağı. İlk defa bu dergiyi alcam galiba, ilgimi çekti başlıklar.

Mine
03-08-2008, 02:45 PM
Blue Jean'im kayıptı.Az önce onu da buldum.Ordakini de aktarayım.

Blue Jean

("En Sıcak Yaza Doğru" Başlıklı yazıda yer alıyor.)

"Neredeyse Kesinleşen En Büyük Kovboy : Bon Jovi

Kovboy dmişkenaklıma gedi.Bu yılın en sevindirici konser haberlerinden biri tabii ki Bon Jovi oldu.Bon Jovi Keep The Faith albümünün dünya turnesi kapsamında 13 Eylül 1993'te İnönü Stadyumu'nda unutulmaz bir konser vermişti,o günden beri hayranları tarafından ikinci bir konser için bekleniyordu.Bon Jovi geçen zaman zarfında beş albüm çıkardı.Bu albümler her ne kadar altın yıllarındaki başarılarının yanında biraz sönük kalıyorsa da,tam bir arena şarkısı olan It's My Life başta olmak üzere,These Days,Hey God,This Ain't A Love Song,One Wild Night,Everyday gibi vurucu hitlere sahipti.Grubun ikinci İstanbul ziyaretinde son albümü Lost Highway den de örnekler icra edeceğini tahmin ediyoruz.Ama ağırlık eski klasiklerde olacak.Bon Jovi halen daha tek başına stadyumlarda konser verebilen yegane topluluklardan biri ve arena rock olarak da tanımlanan grupların başında geliyor.Konserin İnönü Stadyumu'nda gerçekleşeceği ve Ahmet San'ın bu işin arkasında olduğu söyleniyor.Kısacası Bon Jovi tam on dört sene sonra yine -Are there any cowboys in İstanbul ?- diye soracak,yine on bine yakın Türk rocker yaahh diye bağıracak.Ama en çok Mazhar bağıracak ve bacağını kaldırarak kowboy çizmelerini gösterecek"

"En Gaz Videolar (Aynı Yazı Dizisi - Youtube Bölümü)

3 Bon Jovi Anı

1.) Livin On A Prayer - Live in London
2.) Keep the Faith - Live in Lpndon
3.) Bad Medicine & Shout - Live in London 95"

"Konserin İnönü Stadyumu'nda gerçekleşeceği ve Ahmet San'ın bu işin arkasında olduğu söyleniyor."

ÇOK yakında bunun söylenti değil % 100 gerçek olduğu ortaya çıkacak, ehh, o zaman daha net haberler yapıp bizimkilere geniş yer verilecek dergilerde. Ne de olsa devir tiraj devri, kalite değil. Maalesef.

in these arms
03-08-2008, 02:58 PM
aslında bizden de bahsetseler olur yani,internetten bakıp ub haberleri yapıyolarsa bizim de adımız geçiyor bonjovi fanları olarak ,ben öyle bişe bekliyorum açıkçası

Mine
03-08-2008, 03:05 PM
aslında bizden de bahsetseler olur yani,internetten bakıp ub haberleri yapıyolarsa bizim de adımız geçiyor bonjovi fanları olarak ,ben öyle bişe bekliyorum açıkçası

İş daha ciddiye dönüşünce her yerde adımızı göreceğiz Jovidaşım, hiç merak etme! ;) Dergileri, gazeteleri bilemiyorum ama organizasyon genelinde ismimiz olacak ;) :)

in these arms
03-08-2008, 03:07 PM
İş daha ciddiye dönüşünce her yerde adımızı göreceğiz Jovidaşım, hiç merak etme! ;) Dergileri, gazeteleri bilemiyorum ama organizasyon genelinde ismimiz olacak ;) :)
:D çok heycanlıyım:D

Ozanisius
03-09-2008, 02:13 PM
"Konserin İnönü Stadyumu'nda gerçekleşeceği ve Ahmet San'ın bu işin arkasında olduğu söyleniyor."

ÇOK yakında bunun söylenti değil % 100 gerçek olduğu ortaya çıkacak, ehh, o zaman daha net haberler yapıp bizimkilere geniş yer verilecek dergilerde.

İnşallah dediğin gibi olur

NUR
04-03-2008, 12:06 AM
Arkadaşlar ben Yüxexes dergisini almıştım ve içeriğini diğer dergilerdeki Bon Jovi haberlerine nazaran çok daha iyi buldum. Dergi, Bon Jovi'nin kuruluşundan günümüze kadar olan zaman zarfını 2 sayfa olarak aktarmış. Özelliklede Jon'dan çok bahsetmişler.Yazar Bayan olunca:D Bildiğimiz şeyler yani ama ben verilen haberi çok beğendim. 2 sayfalık haberi buraya eklemek doğru olmayabilir ama ben en sevdiğim kısmını sizlerle paylaşmak isterim. Tabiki konserle ilgiliydi:) Haberin son paragrafını ekliyorum ve Yüxexes Dergisine bu güzel yazısından dolayı Teşekkür ediyorum-ruuuz :D
''Son yıllarda her ne kadar çarpıcı bir biçimde ismini sürekli karşımızda göremesekte Bon Jovi yaptığını yine en iyi şekilde yapmayı sürdürüyor. son albümü Lost Highway kelimeleri kifayesiz kılıyor zaten.
''Hem kimin ihtiyacı var ki onlara zaten?'' ( burda anladığım kadarıyla İnönü S. yıkılmasına bir gönderme yapıyor yalnış anlamayın diye söyliyeyim dedim:D )
'' Bu yaz İnönü Stadyumu'nun (kesin olmasada gönlümüzden geçen) yıkılacağına kimsenin şüphesi olmasın. 20 Temmuz geldiğinde, zaman, bir insana dokunmadan geçebilir miymiş, göreceğiz...''