PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzak Dogu Sineması

SPAWN-TheUndead
03-07-2008, 01:08 PM
Uzak Dogu sineması dendiginde benim aklıma genelde kung fu filimleri geliyor.Ülkemizden jackie chan ve jet lie en çok tanınanlardan tabi bruce abiyi unutmayalım.Ama sadece kung fu degil her konuyu kendi tarzlarıyla işleyen bir sinema.En rahabet gören filimleri The dolls,seven samurai,Hero,Old Boy,Ichi the Killer,The Eye,The Crouching Tiger and Hidden Dragon,Shaolin Soccer,Crayz kung fu serisi vs.

Kewser
03-07-2008, 08:03 PM
Uzakdogu sineması diyince benimde aklıma direk Jackie Chan gelio nedense. :D
Gerçekten çok seviyorum uzakdogu dövüş filmlerini!!

fathertime
07-17-2008, 06:18 PM
Benim aklıma direk anne-kız temalı gerilim filmi geliyo, Ring serisinden tutun da ne biliyim One Missed Call gibi böyle sürüyle film var.

Ozanisius
07-17-2008, 07:18 PM
Pek sevemedim ben...Action,korku,gerilim,savaş filmi severim ama döğüş kungfu filmi ws sewmem:D

ace
07-17-2008, 11:12 PM
uzakdogu dövüş filmlerini izlemekten hoslanmam ve uzak dogu filmlerinin bunlardan ibaret olmadıgını ogrenmek beni gercekten cok mutlu etmişti.
uzak dogu sineması deyince aklıma artık kim ki duk gelıyor.
yeni kim ki duk hatta imdb de kim ki duk II olarak gecer
bin-jip hoş filmdir.sanırım bu kişinin tum filmlerini tavsiye edebilirim tamamını izlememiş olmama ragmen.

jbjkızı
07-18-2008, 02:05 PM
jackie chan in bir filmi vardı kung fu yaparken oyle bi yapıyodu ki allahım uçuyo herif resmen :D

maxiko
03-03-2009, 12:42 PM
Oldboy ve 13 Game Sayawng müthiştir. Uzakdoğu sineması denince karate kung-fu filmlerinden çok bu tip psikolojik türde filmler geliyor aklıma nedense :)

SPAWN-TheUndead
03-04-2009, 01:09 AM
Son dönemlerde kore sinemasına ağırlık verdim.Dram ve polisiyede çok iyiler.Yavaş yavaş çevrilmemiş uzakdoğu filmlerine altyazı yapmayı arttıracağım :D