king_o'swing
03-06-2008, 01:36 AM
Filmin konusu şöyle: Liverpool’dan yola çıkıp kayıp babasını aramak üzere New York’a giden Jude, yolunun Lucy ile kesişmesi üzerine, kendini savaş karşıtı protestoların ve rock’n roll temelli bir hayatın ortasında bulur. Jude ve Lucy, 1960’larda, rehberleri “Dr. Robert” ve “Mr. Kite” eşliğinde, ilham perilerinin kol gezdiği Greenwich Village’dan, sokaklarında isyan bayrakları dalgalanan Detroit’e uzanan dönemin savaş karşıtı ruhunun parçası olurlar. Lucy’nin kardeşi Max’in Vietnam’a gitmesi çifti üzerinde dolaştıkları pembe buluttan indirip başka gerçekleri keşfetmeye zorlar.
Film buraya kadar sıradan gelebilir, ama bu filmde kullanılan şarkıların hepsi o dönemi tanımlayan The Beatles a ait...Gerçekten hoş bi filmdi, keyif vericiydi. benim için en büyük sürpriz de, neyse izleyen olur falan bozmak istemem =)
Aşağıya resmini koydum, bakalım sizde tanıyabilecekmisiniz? Bi de Johnny Depp e kılık değiştirme ustası derler :)
Film buraya kadar sıradan gelebilir, ama bu filmde kullanılan şarkıların hepsi o dönemi tanımlayan The Beatles a ait...Gerçekten hoş bi filmdi, keyif vericiydi. benim için en büyük sürpriz de, neyse izleyen olur falan bozmak istemem =)
Aşağıya resmini koydum, bakalım sizde tanıyabilecekmisiniz? Bi de Johnny Depp e kılık değiştirme ustası derler :)