PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışalım kaynaşalım

Sayfa : [1] 2

SPAWN-TheUndead
02-24-2008, 09:45 PM
Bu başlık altında kullanıcılar özgürce kendini anlatabilir diger kullanıcılara tanıtabilir.
Açılışda benden
İsmim Alper tabiki bir bj fanıyım 7 yaşında ilk kez dinledim o gündürde dinlerim diger gruplarla beraber.

in these arms
02-24-2008, 11:59 PM
bende barış bj den den başka kolya kolay kimseyi dinlemem,24 yaşındayım

misslakers28
02-25-2008, 12:12 AM
ismim ilkay 28 yaşındayım 93'den beri sıkı bir bon jovi hayranıyım . Fanatik olduğum çok sevdiğim yegane grup
only lonley bon jovi ... l

UgUrTaN
02-25-2008, 12:12 AM
Ben Uğurtan...
29 yaşındayım. Yaklaşık 15 yıldır BJ ile beraberim:)

dn'z
02-25-2008, 12:16 AM
Adım Deniz. İzmir'li ve 20 yaşındayım. BJ'yle 8 yıldır haşır neşirim.

SPAWN-TheUndead
02-25-2008, 12:55 AM
Tekrar hoş geldiniz gençler ;)

NUR
02-25-2008, 01:17 AM
Ben Nur, Bon Jovi'yi 94'ten beri dinliyorum. :)

jbjey88
02-25-2008, 11:27 AM
ben endam 9 yaşından beri bon jovi hayranıyım yaklaşık 10 yıldır bj dinliyorum

JoviGirL!
02-25-2008, 04:17 PM
Ben Damla..Yaklaşık 8 senedir BonJovi fanıyım
18 Yaşındaym

Kewser
02-25-2008, 07:20 PM
Ben kewser,4 yıldır Bon Jovi ye bayılıorum!

Mine
02-25-2008, 08:43 PM
Ben Mine (eski evdeki ipekmine yani. :) İpek mi? Mine mi? karışıklığına son verdim sanırım artık :D)

İstanbul'dayım, Cerrahpaşa Tıbbi Biyoloji-Genetik'te asistanım, ve master'a devam ediyorum.

83'lüyüm, 12 yıldır Bon Jovi dinliyorum ve başka hiçbir grubun veya sanatçının fan'ı değilim. Tabii ki bir sürü beğendiğim, takdir ettiğim işler ve kişiler var ama fan olmaya gelince, Jovi'yi tek geçerim!!

Die-hard fan denen kategoriye giriyorum galiba ;) :)

tuuuche
02-25-2008, 09:21 PM
Ben de Tuğçe. Gazi Üni. İngilizce Öğretm. okuyorum. 7 senecik olmuş Bonjovi ile tanışalı :)

Mete
02-25-2008, 09:37 PM
Selam! Ben Mete.

Mine'nin kardeşi yani :)
19 yaşındayım, kendimi bildim bileli Bon Jovi dinlenir bizim evde
(açıklaması üstteki cümlede var sanırım :D)

Bon Jovi dışında Metallica, Teoman, Şebnem Ferah, Green Day, HIM, Iron Maiden, Apocalyptica, Megadeth'i severim.
Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, yeni "ev" gerçekten çok güzel olmuş.

county
02-25-2008, 11:12 PM
Ben murat 90'ların ortasından beri Bon Jovi'yi bilirdim ama 6 yıl önce ciddi anlamda dinlemeye başladım

Ozanisius
03-01-2008, 07:54 PM
Selam millet ben Ozan...Ozanisius nickini kullanırım genelde...18'ime basıcam 15 gün sonra...Ankara'da yaşarım.İyi elektro çalarım.Sahip olduğum en değerli şey müzik aşkım,kaset,mp3 wb dinnenen,dvd wb izlenen,fanzin wb okunan müzik dökümanları...Sıkı rockerım.6 yaşından beri Bon Jovi dinnerim.Çekirdekten yetiştim yane:Pİlk göz ağrım Erkin Baba'dır.94'ten beri dinnerim.Bonjovi'nin çok sayıda orjinal albümüne sahibim.Yüzlerce de konser kaydı mevcut.Bon Jovi'den sonra en sewdiğim isim Iron Maiden.Steve,Bruce,Adrian özellikle mükemmeller...Hafif kiloluyum maalesef yaaa...Amaaan eskisi kadar çok tınmıyorum artık:D BonJovi için deliriyorum.Maalesef şu aralar başımda Öss War....İlerde dünyanın en büyük rock star ve gitaristlerinden biri olmak istiyorum.Wembley'de,New Jersey'de sold out konserler werebilmek istiyom...ÖSS'den sonra dewasa üniversite konserleri wermek istiyom.Hepinizi çok sefiom Bon Jovi Fans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ozanisius
03-01-2008, 08:39 PM
Ben Mine (eski evdeki ipekmine yani. :) İpek mi? Mine mi? karışıklığına son verdim sanırım artık :D)

İstanbul'dayım, Cerrahpaşa Tıbbi Biyoloji-Genetik'te asistanım, ve master'a devam ediyorum.

83'lüyüm, 12 yıldır Bon Jovi dinliyorum ve başka hiçbir grubun veya sanatçının fan'ı değilim. Tabii ki bir sürü beğendiğim, takdir ettiğim işler ve kişiler var ama fan olmaya gelince, Jovi'yi tek geçerim!!

Die-hard fan denen kategoriye giriyorum galiba ;) :)

Çok tatlı bi ablasın Mine:)

dr_felis
03-03-2008, 06:10 PM
Slm millet ben Emre... dr_felis nickini kullanırım Ankara'dayım Gazi Tıp'ta 4. sınıf öğrencisiyim 25 yaşındayım aslan burcuyum ilk stajları yapıyom şu ara...94'te BonJovi'nin CrossRoad albümünü aldım o günden beri bonjovi dinlerim Sitenin üyelerden Ozanisius'un (Ozan) abisiyim Ozan istedi diye siteye üye oldum.yazın konsere Ozanla gitcez herkese mrb...

Ozanisius
03-03-2008, 07:57 PM
İşteeee....Abim de geldi.Onu da siteye kattım.Obaaaa:D:D:D:D

salome
03-03-2008, 08:19 PM
Hoba tam aile ortamı olmuş,Ben Ekin İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme'deyim.senelerdir bulunduğum ortamlarda olsun Fakülte'de insanlara 80'ler Hard Rock ,Hard'N Heavy i aşılama misyonunu kendiliğimden üstlenmiş bulunmaktayım...Bonjovi'nin hayatımda nasıl bir yeri olduğunu cümlelerle anlatamam gibi ama hayatımda belki 10senedir varlar ve ilk göz ağrım onlar.Çok,çok özeller..Bu arada bende ablama bi çıtlatayım oda üye olsun yahu garip kalmayım...Nede olsa sayesınde tanıdık zamanında...

Ozanisius
03-03-2008, 08:23 PM
Hoba tam aile ortamı olmuş,Ben Ekin İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme'deyim.senelerdir bulunduğum ortamlarda olsun Fakülte'de insanlara 80'ler Hard Rock ,Hard'N Heavy i aşılama misyonunu kendiliğimden üstlenmiş bulunmaktayım...Bonjovi'nin hayatımda nasıl bir yeri olduğunu cümlelerle anlatamam gibi ama hayatımda belki 10senedir varlar ve ilk göz ağrım onlar.Çok,çok özeller..Bu arada bende ablama bi çıtlatayım oda üye olsun yahu garip kalmayım...Nede olsa sayesınde tanıdık zamanında...

Aynı kafadayız desene 80ler hard'n heavy:D:D:D

jbjkızı
03-04-2008, 09:26 PM
hepinize merhabalar öncelikle :D
ben arzu liseye gidiyorum 22 mayıs 1993 dogumluyum.eski forumda da vardım yeni evimizdede varım bnden kurtuluş yok :D
eski forumda kullanıcı adım a.r.z.u olarak geçiyodu belki beni tanımışsınızdır.bon jovi dinlemeye 6 yıl önce başladım ... hepinizle birlikte olmaktan çok mutluyum ayrıca :D:D:D

Mine
03-05-2008, 12:07 AM
Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara tekrar hoşgeldiniz diyorum! :)

Mine
03-14-2008, 12:04 AM

Demek zamanında ablan tanıştırdı seni Bon Jovi'yle...
Eee, o zaman ablana selamlar ;) Buyursun gelsin, aramıza katılsın :)

in these arms
03-14-2008, 12:10 AM
Aslında benden önce 93 te konere giden benimde bi ablam var,onunda payı yok deil bonjovi sevgisinde:rolleyes: aramız biraz bozuktu bu konser haberiyleyede eski günlerimize döndük,vay be bizi nerelere götürüyo bu bonjovi sevgisi:) neyse ondan öğreniceğim çok şey var hem konser için hem hayat için:)
bu arada bisürü üye var ama neden üye olan hiçkimse en azından bu başlıkta kendini tanıtmıyor?

UgUrTaN
03-14-2008, 12:18 AM
Herkes tanıtmış kendini... bende anlatayım bari biraz...
adım Uğurtan, 29 yaşındayım, Marmara Üni Spor Akademisi mezunuyum, son 3 yıldır Sabancı Üniversitesinde Spor Koordinatörü olarak çalışıyorum.
Lise zamanlarında yaklaşık 15 yıl önce başladım BJ dinlemeye... o gün bugündür hala kulağımda sadece BJ dolaşır.. özellikle son bi kaç yıldır başka müzik dinlemez oldum desem yeridir...:)
Hayırlısıyla hem haziranda hemde temmuzda canlı canlı dinleme şansımda olacak..e artık huzur içinde ölebilirim:D:D:D

Mine
03-14-2008, 12:18 AM
Aslında benden önce 93 te konere giden benimde bi ablam var,onunda payı yok deil bonjovi sevgisinde:rolleyes: aramız biraz bozuktu bu konser haberiyleyede eski günlerimize döndük,vay be bizi nerelere götürüyo bu bonjovi sevgisi:) neyse ondan öğreniceğim çok şey var hem konser için hem hayat için:)
bu arada bisürü üye var ama neden üye olan hiçkimse en azından bu başlıkta kendini tanıtmıyor?

iyi bir konuya değindin Jovidaşım :)
Yeni üye olan tüm arkadaşları bekliyoruz buraya!

Bu arada... ablalar sevilmeli, sayılmalı her zaman ;) :)

NUR
03-14-2008, 12:23 AM
adım Uğurtan, 29 yaşındayım, Marmara Üni Spor Akademisi mezunuyum, son 3 yıldır Sabancı Üniversitesinde Spor Koordinatörü olarak çalışıyorum.
Lise zamanlarında yaklaşık 15 yıl önce başladım BJ dinlemeye... o gün bugündür hala kulağımda sadece BJ dolaşır.. özellikle son bi kaç yıldır başka müzik dinlemez oldum desem yeridir...:)
Hayırlısıyla hem haziranda hemde temmuzda canlı canlı dinleme şansımda olacak..e artık huzur içinde ölebilirim:D:D:D

Allah korusun ne ölmesi:eek: Daha çoook Bon Jovi konseri izlicez hep beraber.
:rolleyes: Tabi bi 15 sene daha beklemek zorunda kalmazsak:D

Bon Jovi
03-14-2008, 12:33 AM
merhaba ben alihan 18 yaşındayım istanbuldan 5 sınıftan beri Bon Jovi yle bir ilişkimiz var

dn'z
03-14-2008, 12:55 AM
Yeni gelenlere selam

bu arada aramıza yeni Gunner'ların katılması güzel. Sayımız biraz daha artsın, bi ''Axl mı Jon mu daha yakışıklı'' anketi de burda yaparız :)

UgUrTaN
03-14-2008, 02:21 AM
Allah korusun ne ölmesi:eek: Daha çoook Bon Jovi konseri izlicez hep beraber.
:rolleyes: Tabi bi 15 sene daha beklemek zorunda kalmazsak:D

:)Benim artık o kadar beklemeye niyetim yok... hedef, her sene bi konser;) en yakın nereye geliyolarsa oraya

jbjkızı
03-14-2008, 04:45 PM
evet nur sana katılıyorum ölmek ne kelime ugurtan bunu duymamış olayım oraya eğlenmeye gidiyoruz olmeye değilll yaşasın ayrıca bütün yeni kaTtılan üyelerimize hoş geldin diyorum jovidaşlarım

Ozanisius
03-14-2008, 06:09 PM
Yeni gelenlere selam

bu arada aramıza yeni Gunner'ların katılması güzel. Sayımız biraz daha artsın, bi ''Axl mı Jon mu daha yakışıklı'' anketi de burda yaparız :)

Önce Jon sonra richie ardından sebastian bach,slash ws ws Axl'a gelene kadar çok adam war:D:D:D:D:D

ekin&jbj
03-14-2008, 08:42 PM

anaaa adaşım çıktı :D neyse ben ekin su..5 yıldır bon jovi dinliyorum ankarada yaşıyorum 16 yaşındayımm öyle işte :Dlise 2 'ye gidiyorum daha doğrusu gitmeye çalışıyorum da denilebilir

Mine
03-14-2008, 11:30 PM

Oooo buddycim benim hakikaten geç kalmışsın kendini tanıtmakta, ama olsun, geç olsun da güç olmasın demişler ;)
Ölmek nereden çıktı ya, yok ölmek mölmek aaaa duymamış olayım!!! :mad:

Mine
03-16-2008, 12:55 PM
Arkadaşlar, şu an 203 üyemiz var forumda. Ne güzel, ne güzel!!! :)

Site yönetimi adına aramıza yeni katılan tüm Bon Jovi fanlarına bir kez daha hoşgeldiniz diyorum, iyi ki geldiniz!

Bu "tanışalım kaynaşalım" başlığı altında tanışmayı bekliyoruz, arkadaşlar :)

Ozanisius
03-17-2008, 04:24 PM
anaaa adaşım çıktı :D neyse ben ekin su..5 yıldır bon jovi dinliyorum ankarada yaşıyorum 16 yaşındayımm öyle işte :Dlise 2 'ye gidiyorum daha doğrusu gitmeye çalışıyorum da denilebilir

Ankara'da çok fazla kafa dengi hele de bon jovi dinleyen kimse yok tanışalım senle site dışındada:)

ekin&jbj
03-17-2008, 04:47 PM
Ankara'da çok fazla kafa dengi hele de bon jovi dinleyen kimse yok tanışalım senle site dışındada:)
hislerime tercüman oldun :D

banu
03-19-2008, 11:14 AM
Herkese Merhaba Arkdaşlar Ben Bau Istanbul Dan,bu Forumu Ve Daha Doğrusu Bonjovi Yi Bariş Sayesinde Keşfettim,forumdaki Adi In These Arms :)ona Ve Size Ne Kadar Teşşekkür Etsem Azdir Bonjovi Için Ne Yapilmasi Gerekiyosa Hazirim Ben Sizleri Seviyorum :)

in these arms
03-19-2008, 06:24 PM
Herkese Merhaba Arkdaşlar Ben Bau Istanbul Dan,bu Forumu Ve Daha Doğrusu Bonjovi Yi Bariş Sayesinde Keşfettim,forumdaki Adi In These Arms :)ona Ve Size Ne Kadar Teşşekkür Etsem Azdir Bonjovi Için Ne Yapilmasi Gerekiyosa Hazirim Ben Sizleri Seviyorum :)
vaaay banu,, sen!! buralar!! arkadaşlar 1 sene bu kızın beyninin yedim anca düştü kıymetini bilin kolay kolay sebişey sevmez :D çok sevindim bravo
çoğalalımmmm:D çoğalalımm:D çoğalalımmmmmmmmmm:)

Mine
03-19-2008, 09:56 PM
:) Banu'ya hoşgeldin diyorum, Barış'a da kocaman bir alkış istiyorum tabii!!! ;)

in these arms
03-20-2008, 12:22 AM
:) Banu'ya hoşgeldin diyorum, Barış'a da kocaman bir alkış istiyorum tabii!!! ;)
jovidaşım ne demek görevimiz :rolleyes:

SPAWN-TheUndead
03-21-2008, 07:13 PM
Tüm yeni üyelerimize hoşgeldiniz diyorum tekrardan.;)

Mete
03-22-2008, 12:35 AM
vay! 224 kişi olmuş burda! harika!
herkese hoşgeldiniz diyorum ben de

NUR
03-22-2008, 12:48 AM
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza bendende kocamaan bir Hoş geldiin:)

salome
03-22-2008, 03:48 PM

Canımcım o artık bıraktı bu işleri jazz falan artızlık takılıyor ama konsere geliyorlar..Nede olsa içte bir yerlerde kalır bonjovi tükenmez bu sevgi FENERBAHCE aşkı gibi birşey...

in these arms
03-22-2008, 04:13 PM
Canımcım o artık bıraktı bu işleri jazz falan artızlık takılıyor ama konsere geliyorlar..Nede olsa içte bir yerlerde kalır bonjovi tükenmez bu sevgi FENERBAHCE aşkı gibi birşey...
ne kadar aynı özelliklere sahibiz benim ablamda bonjoviden sonra yani beni bonjovi ye emanet ettikten sonra jazz takılyıor,şu fenerbahçe mevzusundada sonuna kadar katılıyorum kardeşim sana ;)

Mine
03-24-2008, 11:40 PM

Doğru söze ne denir!!!
Bon Jovi aşkı tükenmez, öylece geçip gitmez, iz bırakır kesinlikle!

(aynen Fenerbahçemiz gibi :))

jovistesra
03-25-2008, 02:15 PM
Slm arkadaşlar,
Ben Esra 23 yaşındayım 2 yıldır eczacılık yapıyorum 93den beri bilirim Bon Joviyi ama kendimi bulup dinlemem 10yıl kadardır,yazın konser olursa hala inanamıyorum çünkü gideceğim aynı zamanda kısmetse uğurtan ve nazan diye bi arkadaşla da hollanda konserini düşünüyoruz sevgiler

ekin&jbj
03-25-2008, 02:47 PM
hoşgeldin esra...

Kewser
03-25-2008, 07:06 PM
Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar,iyiki geldiniz!!!
250 üye!:eek:

Mine
03-25-2008, 07:47 PM
Slm arkadaşlar,
Ben Esra 23 yaşındayım 2 yıldır eczacılık yapıyorum 93den beri bilirim Bon Joviyi ama kendimi bulup dinlemem 10yıl kadardır,yazın konser olursa hala inanamıyorum çünkü gideceğim aynı zamanda kısmetse uğurtan ve nazan diye bi arkadaşla da hollanda konserini düşünüyoruz sevgiler

Oooo Esracım hoşgeldin!
iyi ki de geldin! :)

Sadece Esra'ya değil tabii, aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum!

santafe
03-26-2008, 01:36 AM
Merhaba arkadaşlar!
nerden başlasam bilemiyorumm. çok heyecanlıyım... adım ''Mert'' ''26 yaşında'' 1.20 boyunda 215 kiloyum ''endüstri mühendisliği yüksek lisansı yapıyorum'' ama evin kapısından çıkamadığım için derslere gidemiyorum :( atılıcam sanırım. internet ve bon jovi benim bütün hayatımm BJ ile 140 kilo iken tanıştım şimdiden temmuzdaki konser için inönü'ye ufak ufak yürümeye başladım burda olmaktan çok mutluyum saygılarımlaa (sadece tırnak içindeki bilgiler doğrudur. tırnağın dışını fecii salladım)

SPAWN-TheUndead
03-26-2008, 01:57 AM
Hehehehehehe lol ilahi sende varya :D Hoş geldin şişkooooo :D

king_o'swing
03-26-2008, 02:12 AM
Merhaba arkadaşlar!
nerden başlasam bilemiyorumm. çok heyecanlıyım... adım ''Mert'' ''26 yaşında'' 1.20 boyunda 215 kiloyum ''endüstri mühendisliği yüksek lisansı yapıyorum'' ama evin kapısından çıkamadığım için derslere gidemiyorum :( atılıcam sanırım. internet ve bon jovi benim bütün hayatımm BJ ile 140 kilo iken tanıştım şimdiden temmuzdaki konser için inönü'ye ufak ufak yürümeye başladım burda olmaktan çok mutluyum saygılarımlaa (sadece tırnak içindeki bilgiler doğrudur. tırnağın dışını fecii salladım)

Yıh yıh, hoşgeldin =)

salome
03-26-2008, 04:12 AM
sevdim burayı hemde cok FENERBAHCE aşkı heryerde patlak verir....Kaynasma sevme sebebidir hele ki bu eşsiz müzik duayenleride için içinde oldumu...Hos buldum tekrar yahu

UgUrTaN
03-26-2008, 03:46 PM
Slm arkadaşlar,

yeni nickine bayıldımm:)
neydi o eskisi öle...:mad::mad:

Kewser
03-26-2008, 06:28 PM
Hepize kocaman bi hoşgeldinizzz!!!

jovistesra
03-28-2008, 12:46 AM
eskisi neydi ki:)unuttum bi de minecim ben yeni üye olmadım daha forum açıkken kayıtlı olmuştum zaten takip ediyorumda her zaman yazacak vaktim olamıyo sevgilerrrrr....

Mine
03-30-2008, 03:29 PM

Neydi hakikaten ya? ben de hatırlamıyorum bak.... :confused:

jovistesra
04-05-2008, 06:52 PM
eczacı olmam hasetiyle plasebo koymultum grup plasebo ile alakası yok etkisiz ilaç anlamında bilmeyen arkadaslar için...ama jovist daha bi uydu sanki
Neydi hakikaten ya? ben de hatırlamıyorum bak.... :confused:

Mine
04-06-2008, 12:27 AM
Merhaba arkadaşlar!

:D :D :D ....................

Athelas
04-06-2008, 02:31 PM
Merhabalar arkadaşlar,
Ben Nilüfer, 25 yaşındayım, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünde Moleküler Biyoloji ve Genetik masterı yapmaktayım. 94 yılında MTV de Bon Jovi hafta sonunu izlediğim günden beri hayranlarıyım. İnşallah yıllardır beklediğim bu konseri izledikten sonra gözüm açık gitmeyecek. Selamlar....

Kewser
04-06-2008, 02:33 PM
Hoşgeldin Nilüfer!!!:cool:

meltem
04-06-2008, 02:55 PM
Ben Meltem bj ile ilk kez 6 yaşındayken tanıştım.18 yaşında ve gerçek bir bj fanıyım

Kewser
04-06-2008, 02:59 PM
Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar!260 kişi olmuşuz!..:eek:

Mine
04-06-2008, 03:31 PM
Merhabalar arkadaşlar,
Ben Nilüfer, 25 yaşındayım, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünde Moleküler Biyoloji ve Genetik masterı yapmaktayım. 94 yılında MTV de Bon Jovi hafta sonunu izlediğim günden beri hayranlarıyım. İnşallah yıllardır beklediğim bu konseri izledikten sonra gözüm açık gitmeyecek. Selamlar....

Hoşgeldin Nilüfer!
Hep birlikte izleyeceğiz bu konseri, gözümüz açık filan gitmeyeceğiz böylece ;)
Bu arada anlaşılan o ki hem yaşıt, hem meslektaş, hem de Bon Jovi fanıyız, ne güzel!!! :) Ben Cerrahpaşa Tıbbi Biyolojik Bilimler'den mezun oldum, şimdi de master yapıyorum. Sitogenetikteyim ben, tez dönemindeyim. Sen neler yapıyorsun?

in these arms
04-06-2008, 07:46 PM
bende sakarya turizm otelciliği bitirdim ve master ımı da tamamladım :D:D:Dya jovidaşım ne okuyosunuz ben yazamıyorum bile siz okuyosunuz yahu :D:D

Kewser
04-06-2008, 08:41 PM
Ahh darısı başıma!Bnde okulum bitti demek isterdim ama daha lise 3...
Olsun ama lise gibisi yok vallahi!!!:p

Stranger Than Love
04-06-2008, 11:22 PM
ben de aslıhan 9 yıldır bonjovi dinliorum.

White Lion
04-07-2008, 12:07 AM
Ben de ercan çeyrek yüzyıldır Bj ile tanışıorum.:D

Athelas
04-07-2008, 01:24 AM
Hoşgeldin Nilüfer!
Hep birlikte izleyeceğiz bu konseri, gözümüz açık filan gitmeyeceğiz böylece ;)
Bu arada anlaşılan o ki hem yaşıt, hem meslektaş, hem de Bon Jovi fanıyız, ne güzel!!! :) Ben Cerrahpaşa Tıbbi Biyolojik Bilimler'den mezun oldum, şimdi de master yapıyorum. Sitogenetikteyim ben, tez dönemindeyim. Sen neler yapıyorsun?

Bende Eskişehir Anadolu Biyolojiden mezun oldum, şimdi de İzmir'de bitki moleküler genetiğinde tezime yeni başladım. Daha ilk senem.
Uzun zamandır Bon Jovi hayranlığımı paylaşabileceğim kişileri ararken böyle bir ortamı bulmak, heleki meslektaşlarla tanışmak çok sevindirici oldu. :)

king_o'swing
04-07-2008, 01:46 AM
Vay be!! bende biyolojideyim 1.sınıf ama gelişmeleri heyecanla takip ediyorum =)

Mine
04-13-2008, 01:22 PM
Arkadaşlar, 195'i aktif 313 üyemiz var şu an.
Ben aramıza katılan tüm yeni arkadaşlara HOŞGELDİNİZ diyorum!
Buyrun, burada "tanışalım, kaynaşalım" :)

Zuhal
04-14-2008, 12:37 AM
Merhaba arkadaşlar,
ben Zuhal, 94 ten beri bonjovi dinlerim. Sevdiğim başka gruplarda var ama bonjovi nin yeri ayrıdır. Senelerdir bıkmadan dinlediğim tek şahsiyetlerdir kendileri. Senelerdir konsere gelirler diye ısrarla bekledim artık umudumu kaybetmiştim. Nihayet beklediğim gün çok yakında geliyor. Herkese selamlar

NUR
04-14-2008, 01:29 AM
Zuhal ve diğer tüüüüm arkadaşlar Aramıza Hoş Geldiniz :)

rusedski
04-14-2008, 10:51 AM
herkese bende hoşgeldik diyorum.

Gulcin
04-21-2008, 05:00 PM
selam arkadaslar ben gulcin daha once bon jovinun turkiye fan sitesi oldugunu bilmiyodum az once bi arkadasimdan ogrendim cok sevindim.10 yasimdan beri londrada yasiyorum bon joviyi ilk dinledigimde 12yasindaydim 1987den beri bon joviyi ciddi bir sekilde takip etmekteyim grubu ilk kez 1988 de londra wembley arenada canli olarak izledim o gunden bu gune 12si londrada olmak uzere toplam 21 kez kendilerini canli olarak izleme serefinde bulundum

in these arms
04-21-2008, 05:52 PM
selam arkadaslar ben gulcin daha once bon jovinun turkiye fan sitesi oldugunu bilmiyodum az once bi arkadasimdan ogrendim cok sevindim.10 yasimdan beri londrada yasiyorum bon joviyi ilk dinledigimde 12yasindaydim 1987den beri bon joviyi ciddi bir sekilde takip etmekteyim grubu ilk kez 1988 de londra wembley arenada canli olarak izledim o gunden bu gune 12si londrada olmak uzere toplam 21 kez kendilerini canli olarak izleme serefinde bulundum
çok hoşgeldiniz, :D 21 kez canlı izlemeyi ben şeref saymıyorum,bu başka bişey olmalı,dünyan ın en şanslı insanlarından biri olduğunuzun farkındasınızdır umarım tekrar hoşgeldiniz :D

jbjkızı
04-21-2008, 06:23 PM
slm arkadaşlar yeni gelenler için bnd kendimi tanıtayım ben arzu bu yeni sitemiz olmadan oncede vardım şimdide varım birdaha site olsa bilke ondada olucam heyooo herkese hoşgeldiniz diyorum ve keyfinize bakın canlarımmm

halloween
04-21-2008, 06:34 PM
-herkese selam!!! ben cansu. bon joviyle yeni tanıştım da diyebilirim. ama yine de konser için şimdiden sabırsızlanıyorum.

jbjkızı
04-21-2008, 06:43 PM
olsun onemli değil ayrıca hoşgeldin cansucumm

king_o'swing
04-21-2008, 09:54 PM
Kez 1988 de londra wembley arenada canli olarak izledim o gunden bu gune 12si londrada olmak uzere toplam 21 kez kendilerini canli olarak izleme serefinde bulundum

21....Allah gözünü doyursun baaa :D Ciddi bi eziklik hissediyorum :)

Kewser
04-21-2008, 10:41 PM
Hoşgeldiniz yeni üyeler!!!
Vayy be Gülçin,ne şansmış seninki!!!Bn de acaip ezik hissettim şimdi:D :D :D

jbjkızı
05-01-2008, 04:51 PM
hoşgeldiniz sevgili yeni uyeler ayrıca gülçincim çok şanslısın bende feci ezildim hatta yok oldum bile 21 kez ne demek yaa allahım bir insanda bon jovi gorme sansı olcak bizdede bu yaz olcak inşallah bizde ilk gerçek izleyeşimizi gerçekleştiricez evet neyse yeter bu kadar
HOŞGELDİNİZ BON JOVI TURKEY FAN CLUB SİTESİNE HEYOOO

Mine
05-01-2008, 09:09 PM

21 mi? Vayy... Eh, o halde hem hoşgeldin aramıza diyorum, hem de bu "21" için kocaman bir alkış istiyorum Gulcin'e! ;) :)

in these arms
05-01-2008, 10:39 PM
21 mi? Vayy... Eh, o halde hem hoşgeldin aramıza diyorum, hem de bu "21" için kocaman bir alkış istiyorum Gulcin'e! ;) :)
alkışş :cool:
21 ya 1 değil 2 değil yani :p

missing.spirit
05-02-2008, 02:00 PM
selam herkese bende yeni gedim ismim Püren MCR,KISS,G'NR,WASP,VR,Sebastian Bach,Poison falan dinlerim bon Jovi yazmadım yazmamada gerek yok zaten 1 haftalık olduğumdan beri dinlerim Bon Jovi(annem saolsun :D) şimdi sınavlar falan var oks malum yaz gelince aktif olcam inşallah:)

Kewser
05-02-2008, 06:28 PM
Hoşgeldin Püren!İyiki geldin!

jbjey88
05-02-2008, 09:26 PM
:) yeni gelen herkes hoşgelmiş:)

deathroom
05-04-2008, 03:37 PM
merhabe ben emre siteye henüz dün üye oldum bon jovi yi çok sewerim herkese slm

jbjkızı
05-04-2008, 04:29 PM
ooo hoşgeldin püren OKS haa iğrenç bir duygu seni bilirim neyse herkese ve yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum ayrıca gülçincim alkışını unutmadım ve seni aalkışladım heyooo

NUR
05-04-2008, 05:03 PM
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza Kocamaaaan Bir Hoş Geldiniiiiz diyorum;) :)

hilalll
05-04-2008, 05:11 PM
slm arkadaşlar hilall ben umarım iyi vakit geçiririz...

jbjkızı
05-04-2008, 05:39 PM
hoşgeldin hilalcim tabiikide iyi vakit geciricez hiç süphen olmasın cnm

jbjkızı
05-04-2008, 05:39 PM
bu arada ben arzu tanımış olanlara bişey demiyorum ama yeni gelenler için kendimi tanıtayım merhabalar arkadaşlar

şeyda
05-04-2008, 05:49 PM
merhaba arkadaşlar bende şeyda ! =)

likable33
05-04-2008, 05:54 PM
herkese mersinden selam.aysegul ben..

jbjkızı
05-04-2008, 05:57 PM
allahım bune yaa biz bir gunde kaç üye topluyoruz mine bunu yüzdeli oranını çıkarttırırmısın maşallah hoşgeldiniz yeni uyeler ooo süpersiniz valla doğru tercih ayy çok mutlu oluyorum ben yeni bon joviciler görüncee hehe :D:D:D

şeyda
05-04-2008, 07:24 PM
yok yavrucum
bu yeni olan üyeler,bi günde bisürü kullanıcı adı almışlar..
4 x 4 denen şu grubu meşhur etmek için.!ya arkadaşım siz misafir gelen üyeeleri böylemi karşılıyorsunuz , eğer böyle karşılanıyosa misafirler ya ben bilmiyorum bende bi sorun var yada snde !..
ayrı nickler almadık bu bir.. 2.si çoğumuz bonjovi dinliyorduk dört x dört fandan bikaç arkadaş geldik sadece!! reklama ihtiyacımız yok , ayrı nickler almadık

sinem
05-04-2008, 07:49 PM
arkadaşım birincisi 4x4 ün böyle bir reklama ihtiyacı yok onları tanıyan tanıyor ikincisi ayrı nickler falan almış değiliz hepimizin 4x4 ün sitesindeki nicklerimiz kimse değiştirmedi tekrar tekrar vermek istemezdim ama mecbur bırakıyorsunuz www.4x4online.net e girip kimlik bilgilerimize bakabilirsin bizim için sorun olmaz...

Captain_Kidd
05-04-2008, 07:49 PM
Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz kapımız herkeze açık kimseyi kovduğumuz yok bizim ama bizi 4x4 isimli grubun Bon Jovinin altında çıkmasını sağlamamız mümkün değil buna Bon Jovinin management ı karar verir isteğinizi organizatörler yolu ile ulaştırabilirsiniz uygun görülürse olur tabi.O yüzden bu tarz mesajların daha fazla yazılmasına gerek yok burası Bon Jovinin resmi sitesi değil yazılanlardan grubun ve etrafındakilerin haberi olmaz

bonjovi_34
05-05-2008, 12:19 PM
Arkadaşlar merhaba bende dün üye oldum! adım Onur :) öncelikle çok sıkı bir bon jovi hayranı olduğumu belirtmeliyim özellikle de Richie hayranıyım. Hep onların şarkılarıyla büyüdüm. Ayrıca okul okumuyorum. okulum bitti. Ticaret lisesi mezunuyum ! Muhasebe işiyle uğraşıyorum =P stajerlik dönemim bitti çok şükür =)) Benim söleyeceklerim bu kadar! Mine bu arada Memnun oldum ! ilk benimle tanışan sensin !

in these arms
05-05-2008, 12:23 PM
herkeslere hoş geldin diyorum
captain sanada ; That!s All demek istiyorum :D :D :D

Mine
05-05-2008, 11:52 PM
Arkadaşlar merhaba bende dün üye oldum! adım Onur :) öncelikle çok sıkı bir bon jovi hayranı olduğumu belirtmeliyim özellikle de Richie hayranıyım. Hep onların şarkılarıyla büyüdüm. Ayrıca okul okumuyorum. okulum bitti. Ticaret lisesi mezunuyum ! Muhasebe işiyle uğraşıyorum =P stajerlik dönemim bitti çok şükür =)) Benim söleyeceklerim bu kadar! Mine bu arada Memnun oldum ! ilk benimle tanışan sensin !

Tekrar hoşgeldin Onur :)

tuuuche
05-06-2008, 05:10 PM
ne zamandan beri hoşgeldiiiinnn mesajı yazmamıştım..
aramıza yeni katılan arkadaşlara:
HOŞGELDİİİİNNNNN :D
diyorum...

jbjkızı
05-10-2008, 01:20 PM
selamlar hoşgeldiniz sevgili arkadaşlar

Hysteria
05-13-2008, 02:25 PM
Merhaba Nihan ben eski forumda DirtyDiana'ydım (: Keyifli forumlar herkese..

jbjkızı
05-13-2008, 03:02 PM
ooo seni hatırlıyorum nihan evet eski forumdan tmm hoşgeldin yeni foruma cnm

Kewser
05-13-2008, 07:37 PM
Hoşgeldin Nihaaaaan!!!Bnde hatırladım seni.:)

kirmizigul
05-14-2008, 03:16 AM
35 bitmek uzere gordugum kadariyla cogunuz benden kucuksunuz.bon jovi benim dunyamda apayri yeri olan bir insan.her bilgisayar karsisina gecisimde sarkilarini defalarca bikmadan dinledigim konserine gidebilmek icin herseyi yapabilecegim benim icin tek esi benzeri olmayan biridir saygilarimi sunarim

in these arms
05-14-2008, 12:10 PM
Merhaba Nihan ben eski forumda DirtyDiana'ydım (: Keyifli forumlar herkese..
bende hatırladım m.jackson luk bi durumun vardı yanlış hatırlamıyosam :D hoşgeldin tekrar
ayrıca yeni gelen herkesede hoşgeldiniz diyorum

jbjey88
05-14-2008, 05:32 PM
hoşgeldiniz arkadaşlarrr

Kewser
05-15-2008, 05:57 PM
Arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz..!Tanışalım kaynaşalım!!!357 kişi olmuşuz ne güzel!!!

Mr.Josambo
06-02-2008, 02:41 AM
ben fatih,21 yaşındayım,İstanbul Avcılarda ikamet ediyorum .
aranızdan tanıdıklarım var :)
7 yıldır bj dinliyorum, aranızda olmak güzel.
Umarım bj Türkiyeye gelirde banada güzel bir Nişan hediyesi olur, 3-4 hafta sonra nişanlanacağm çünkü :)

dn'z
06-02-2008, 03:48 AM
Yeni gelen herkese selam.

Umarım bj Türkiyeye gelirde banada güzel bir Nişan hediyesi olur, 3-4 hafta sonra nişanlanacağm çünki :)

Hoşgeldin Fatih, bu konser daha çok düğününe yetişecek gibi görünüyor :) Nişanınızı da kutlarım.

Mr.Josambo
06-02-2008, 03:50 AM
Yeni gelen herkese selam.

Hoşgeldin Fatih, bu konser daha çok düğününe yetişecek gibi görünüyor :) Nişanınızı da kutlarım.
umarım o kadar kötü olmaz, düğüne 2 yıl var :D

dn'z
06-02-2008, 03:57 AM
umarım o kadar kötü olmaz, düğüne 2 yıl var :D
:D:D

evet o kadar bekletemeyiz üyelerimizi, şimdiden gerildi ortam :)

jbjey88
06-02-2008, 11:33 AM
hoşgeldın fatih bu arada mutluluklar:)

Mr.Josambo
06-02-2008, 06:16 PM
hoşgeldın fatih bu arada mutluluklar:)
çok teşekkür ederim :) , gerçi beni gören napıyosun olm daha çok küçüksün diyor ama :D aşk bu buldunmu kaçırmıyacaksın, BJ gibi :rolleyes:
bir bj fanı ablamın bana tavsiyesi şuydu, hergün bj dinliyorsun,
3 ay ara ver
hiç bj dinleme dedi
bnde bunu uyguladım ve yine dinlemeye başlayınca çok ayrı bir tat veriyor,
(tabi hiç dinlenemediğim yalan :D )

jbjey88
06-02-2008, 10:02 PM
çok teşekkür ederim :) , gerçi beni gören napıyosun olm daha çok küçüksün diyor ama :D aşk bu buldunmu kaçırmıyacaksın, BJ gibi :rolleyes:
bir bj fanı ablamın bana tavsiyesi şuydu, hergün bj dinliyorsun,
3 ay ara ver
hiç bj dinleme dedi
bnde bunu uyguladım ve yine dinlemeye başlayınca çok ayrı bir tat veriyor,
(tabi hiç dinlenemediğim yalan :D )
güzel kaktıkmış ama ben de uyamam sanırım:)

santafe
06-03-2008, 02:15 AM
3 ay daha gel askerlik yap desinler yaparım ama 3 ay Bon Jovi'siz geçmez be kardeşim :D ( he bu arada denizciydim ondan böyle konuşuyor olabilirim) :)

jbjkızı
06-04-2008, 12:03 AM
vayy aman yarabbi bir süsü yeni üyeer hoşgediiz efendim sefaar getirdiniz önceke her zamanki gibi kendimi taıtayım ben arzu es sitedede vardım ve şmdde varım her zaman sizine tanıstıgıma memnun odum

Mr.Josambo
06-04-2008, 12:12 AM
memnun oldum arzu :D

jbjkızı
06-04-2008, 12:15 AM
bende memnun oldum cnm sizlerle burda olmak ian bana harika bir duygu

Melody=)
07-18-2008, 01:08 AM
merhabalar.herkese tekrardan ben"misafirlerimiz"bölümüne yazmıştım ama buraya yazılıyormuş.Oraya da yazdığım gibi ben Bon Jovi ile 6 yaşında tanıştım onun şarkılarıyla büyüdüm o zamandan beri bıkmadan dinliyorum.Bu siteyi de yeni farkettim(nasıl farkedemedim daha önceden kızıyorum kendime:)
Site gerçekten çok güze kuranların ve yönetenleri tebrik ederim ^_^

bonjovimania
07-18-2008, 01:05 PM
ben ece 29 yaşındayım 11 yaşından beri bon jovi dinliyorum etrafımdaki herkezin aklına bon jovi diyince ben geliyorum ........

Kewser
07-18-2008, 01:12 PM
Hoşgeldiniz hepiniz arkadaşlar!!!

Ozanisius
07-18-2008, 01:56 PM
Hepiniz hoşgeldiniz millet:D

jbjkızı
07-18-2008, 01:57 PM
heyy hoşgeldiniz hepiniz herşey harika olucak :D:D

cbeyazcam
08-03-2008, 06:00 PM
öncelikle adım ceyhun 99 ya da 2000 den beri bon jovi dinniorum ilk dinnediğim rock müzik şarkısı bon jovi - it's my life olduğundan bon jovi nn ve bu şarkının bnde yeri ayrıdır,ayrıca denizciyim(kaptanım)...

Mine
08-03-2008, 06:17 PM
Yeni gelen tüm arkadaşlara aramıza hoşgeldiniz diyorum. İyi ki geldiniz :)

jbjkızı
08-03-2008, 10:06 PM
vay sevgili kaptanım hoşgeldiniz her meslekten bir bon jovici olması süper bişey yaa ne kadar çeşitliyiz işte hehe :D:D

jbjey88
08-05-2008, 04:36 PM
hoşgeldiniz jovidaşlarrrr

elifarwen
08-08-2008, 07:32 PM
Merhabalar arkadaşlar,
Ben de Elif, 27 yasindayim,Uludag Universitesinde Molekuler biyoloji doktorasi yapmaktayim.ben de aynen o Bon Jovi weekend i izledigim andan beri fanlariyim ama 87 den beri dinlerim. Bu arada Nilufer Uludag Universitesinde duzenlenen Maya kongresi ne katildin mi? Katildiysan karsilasmisizdir muhakkak ben Sezai Turkel'in ogrencisiyim.

in these arms
08-09-2008, 12:33 PM
hoşgeldiniz diyorum ve çoğalalım ! çoğalalım ! diyorum

jbjkızı
08-13-2008, 01:15 AM
sana şidetli derecede katılıyorumm arkdasım :D

Ozanisius
08-13-2008, 06:13 PM
hoşgeldiniz diyorum ve çoğalalım ! çoğalalım ! diyorum
Ayneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D:D:D:D:D

dn'z
08-14-2008, 04:22 PM
Ben de Elif, 27 yasindayim,Uludag Universitesinde Molekuler biyoloji doktorasi yapmaktayim.ben de aynen o Bon Jovi weekend i izledigim andan beri fanlariyim ama 87 den beri dinlerim.

Hoşgeldin arkadaşım.

Not: Elif '93 İstanbul konseri fotoğraflarını bulup bizle paylaşan arkadaştır :cool:

JoviGirL!
08-14-2008, 08:21 PM
bigün bende size bj resimleri paylaşıcam:D

elifarwen
08-14-2008, 09:59 PM
Hoşgeldin arkadaşım.

Not: Elif '93 İstanbul konseri fotoğraflarını bulup bizle paylaşan arkadaştır :cool:

Hepinize de hoşbulduk, Deniz de benim bu siteye uye olmami saglayan arkadastir;)

in these arms
08-15-2008, 01:04 AM
hoşgeldiniz,bizde sahte bir istanbul konseri fotoğrafıyla idare ediyoduk. iyiki gelmişsin o zaman :D deniz sanada ayrı bi teşekkür ediyorum

elifarwen
08-15-2008, 03:29 PM
hoşgeldiniz,bizde sahte bir istanbul konseri fotoğrafıyla idare ediyoduk. iyiki gelmişsin o zaman :D deniz sanada ayrı bi teşekkür ediyorum
Tesekkur ederim:)

Tarneldor
08-23-2008, 03:18 PM
Ali. 22 yaşındayım Makine Mühendisliği okuyorum. Bon Jovi dahil bütün 70's,80's,90's Hair Metal camiasını seviyorum. Glam ruhu içimde yaşıyor. Herkese selam bu arada.

jbjey88
08-23-2008, 04:14 PM
hoşgeldiniz arkadaşlar

jbjkızı
08-23-2008, 06:05 PM
hoışgeldin ali:D

Ozanisius
08-23-2008, 08:22 PM
Hoşgeldiniz arkadaşlar:)

Tarneldor
08-23-2008, 08:33 PM
Hoş bulduk :) Sıcak karşılamanız için teşekkürler.

Mine
08-23-2008, 11:08 PM
Aramıza yeni gelen tüm arkadaşlara tekrar hoşgeldiniz diyorum :)

Bu arada... forumda git gide daha fazla sayıda biyolog/ genetikçi/ tıpçı mı oluyor, bana mı öyle geliyor? Özge, Elif, Esra, Sezgi, Nilüfer, ben... ilk aklıma gelenler bunlar... Vay be, cidden "Bad Medicine" çıkarabilir bu site yani! :)

Ozanisius
08-23-2008, 11:23 PM
Aramıza yeni gelen tüm arkadaşlara tekrar hoşgeldiniz diyorum :)

Bu arada... forumda git gide daha fazla sayıda biyolog/ genetikçi/ tıpçı mı oluyor, bana mı öyle geliyor? Özge, Elif, Esra, Sezgi, Nilüfer, ben... ilk aklıma gelenler bunlar... Vay be, cidden "Bad Medicine" çıkarabilir bu site yani! :)
Bu sene Ankara'da fizik tedavi,tıp,diş ws sağlık sektörü istiyordum.20 puan eksiğim var.SEneye bende sağlıkçıyım...

dn'z
08-24-2008, 03:24 AM
Hoşgeldin Ali, nerde kaldın ya :)

Tarneldor
08-24-2008, 12:05 PM
Festivaller anca bitti :) Yeni yeni kendime geldim. Yeni farkettim de yaşımı 18 yazmışım ahuahuhau. Düzelttim onu da.

NUR
08-26-2008, 04:22 PM
Aramıza yeni katılan bütüüün arkadaşlarımız Hoş Geldininiz :)
Her gün biraz daha çoğalıyoruz ne güzel.
Bu arada Üye olan ama varlığından bir haber olduğumuz diğer arkadaşlarımızda kendilerini buradan tanıtırlarsa çok seviniriz.

Bon Jovi*m
08-30-2008, 12:08 AM
merhaba ben yeni üye oldum sizler gibi bende BON JOVİ'YE bayılıyorum .kısacası hastayım onlara. Odamın heryeri BON JOVİ' YLE doldu taştıı :) Siteniz bi harika çok süper bayıldım

Ozanisius
08-30-2008, 04:17 AM
merhaba ben yeni üye oldum sizler gibi bende BON JOVİ'YE bayılıyorum .kısacası hastayım onlara. Odamın heryeri BON JOVİ' YLE doldu taştıı :) Siteniz bi harika çok süper bayıldım

Hoşgeldin arkadaşım.....Çevrendekileri de davet edersen sevinirim.....Sayımız artsın....Herkes çevresindekiler davet etsin arkadaşlar....407 kişi olmuşuz ilk hedefte bir 500 üyeyi geçelim...Sonra diğer türkçe fan siteler gibi binli rakamları buluruz zamanla.....

brtu_9
09-06-2008, 01:03 AM
ben bartu 15 yaşındaım bon joviyi 2 3 aydır dinliorum ve hayranı oldum heralde funın en genç üyesiyim

jbjey88
09-06-2008, 01:06 AM
hoşgeldin o zaman sende aramıza bartu genç jovidaşım:)

Mine
09-06-2008, 01:07 AM
ben bartu 15 yaşındaım bon joviyi 2 3 aydır dinliorum ve hayranı oldum heralde funın en genç üyesiyim

Yok, en genç değilsin. Ama gençlerden olduğun kesin. ;)
Hoşgeldin, iyi ki katıldın aramıza. :)

Ozanisius
09-06-2008, 11:13 AM

hoşgeldin...Yoo en genç değilsin...Jbjkızı nickli arzu var mesela....10 yaşında abisi....:D:D:D

Arzu duyarsa beni keser galiba:D:D:DKız lisede:D:D:D

Mete
09-06-2008, 02:02 PM
Siteye yeni gelen herkese HOŞGELDİNİZ diyorum! :)

brtu_9
09-06-2008, 02:32 PM
hoşbulduk msjlarınızdan dolayı teşekkür ederim

Ozanisius
09-06-2008, 02:36 PM
hoşbulduk msjlarınızdan dolayı teşekkür ederim

Tekrar hoşgeldin :):) Arkadaşlarını da çağır onları da aramızda görmekten mutluluk duyarız :):):)

brtu_9
09-06-2008, 02:41 PM
tabi bon jovi seven arkadaşlarım var onlarıda çağırırım

jbjkızı
09-06-2008, 03:10 PM
brtu_9 hoşgeldin cnm sefalar getirdin :D:D

brtu_9
09-06-2008, 03:22 PM
hoşbulduk jbjkızı:):)

jbjkızı
09-06-2008, 07:22 PM
jbjkızı değil bana arzu diyebilirsinnnn :D:D:D

brtu_9
09-06-2008, 07:31 PM
tmm arzu sende bana bartu diyebilirsin:):):)

jbjkızı
09-06-2008, 07:33 PM
tamm bundan sonra bartu diycem :D:D tekrar hoşgeldin cnm :D

brtu_9
09-06-2008, 07:39 PM
tekraar hoşbulduk:)

dravenbach
09-29-2008, 08:22 PM
merhaba arkadaslar ben kocaeliden volkan , yas 30 , evli - cocuksuz ,
meslek hayatım ve muzik zevkim heavy metal dan ibaret

Mine
09-29-2008, 08:24 PM
merhaba arkadaslar ben kocaeliden volkan , yas 30 , evli - cocuksuz ,
meslek hayatım ve muzik zevkim heavy metal dan ibaret

Aramıza hoşgeldin Volkan! :)

Bon Jovi*m
09-29-2008, 10:39 PM
hepiciğiniz hoşgeldiniz diyorum BON JOVİ diyorum başka bişi demiyorum;)

jbjkızı
10-01-2008, 01:03 PM
hoışgeldin volkan sefalar getirdin :D

in these arms
10-02-2008, 01:06 PM
volkan bende izmit ;) sevindim buna :)

dravenbach
10-04-2008, 01:12 AM
volkan bende izmit ;) sevindim buna :)

eyvallah hocam , tsekkurler

Macbeth
10-22-2008, 02:32 AM
merhabalar ben berkay dünyanıza adım atalı henuz iki gün oldu :) Ankara'da yaşayan bir İzmir'liyim. Bon Jovi'yi kaliteli müzik yaptığı için seviyorum. Kendileriyle tanışıklığımız yaklaşık 10 yıla dayanır. O zamandan beri her gün sık sık görüştüğüm nadide bir dosttur..

bengonat
10-23-2008, 05:42 PM
merhabalar ben de bengü 14 yaşındayım daha yeni yeni dinliyorum bj'yi
onun dışında guns n roses ac dc skid row fln dinliyorum
herkese selamlar :)

tuuuche
10-23-2008, 08:20 PM
Hmmm ne zamandan beri hoşgeldiniz mesajı yazmamışım...
HOŞGELDİNİZ ARAMIZA.... :)

Ozanisius
10-23-2008, 11:27 PM
merhabalar ben berkay dünyanıza adım atalı henuz iki gün oldu :) Ankara'da yaşayan bir İzmir'liyim. Bon Jovi'yi kaliteli müzik yaptığı için seviyorum. Kendileriyle tanışıklığımız yaklaşık 10 yıla dayanır. O zamandan beri her gün sık sık görüştüğüm nadide bir dosttur..

Bende Ankaradayım...Üni içinmi geldin Ankaraya???

jbjkızı
10-24-2008, 10:32 PM
vayy berkay sende benim gibi izmirli ama başka yerde yaşıyorsun haa valla ne diyim aynı derdi paylaşıyoruz hoşgeldin diyorum sana ayrıca bengücüm sende hoşgeldin ne kadar güzel bir şey yaptıgınızı unutmayınnnn :D:D:D bende arzuuuu memnun oldummmm :D

Macbeth
10-25-2008, 11:52 PM
@ozanisius Evet ankara'ya dört sene önce üniversite için geldim. Yakında görevimi tamamlayıp terk-i diyar eyleyecem...
@jbjkızı demek sen de aynı dertten muzdaripsin izmir'li olup başka yerde yaşamak zor zanaat.

döndü
10-29-2008, 10:06 PM
ismim döndü çukurova ünüversitesi beden eğitimi spor yüksek okulu spor yöneticiliği bölümünde okuyorum.bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 2 yıldır bon jovi dinliyorum .ve gerçekten çok hoşuma gitti.

NUR
10-30-2008, 03:38 PM
ismim döndü çukurova ünüversitesi beden eğitimi spor yüksek okulu spor yöneticiliği bölümünde okuyorum.bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 2 yıldır bon jovi dinliyorum .ve gerçekten çok hoşuma gitti.

Çokta iyi yapmışsın BJ dinleyerek, böyle devam et. Hoşgeldin Döndü. :) Buarada bünyemize bir çok arkadaş katılmış onlarada Hoşgeldiniz diyorum ve diyer üye olupta kendilerini tanıtmayan arkadaşlarıda aramıza bekliyoruz diyorum;)

İlknur
11-01-2008, 02:29 AM
Merhabalar ..

Ben İlknur .. 7 yıldır BonJovi Fun*yım ..

Burda olmak güzell.. Hoş paylaşımlar ..

HasanSarıışık
11-01-2008, 03:04 AM
Ben Hasan Sarıışık. 1992'den beri bonjovi dinliyorum. O zamanlar 11 yaşımdaydım ve 1 yıldır bryan adams dinliyor, everything I do ile kendimden geçiyordum. sonra bj beni tamaiyle bir rocker haline getirdi. o gün bu gündür tabiiki en sevdiğim şarkılar onlara ait. bj bambaşka bişey. son zamanlarda iyi olmadıkları söylense de bence daha olgun müzik yapıyorlar. bj benim dünyamda her zaman özel bir yer de ve tabii o köşe başköşe. beni tanıyan herkes bjyi de tanırdı. zaten eski dostlar varsa sitede beni hemen bulsunlar diye adımı tam olarak belirtiyorum. z.a. eğer beni bulduysan buradan da görüşelim sayın abim.

#stowaway#
11-11-2008, 10:29 PM
slm arkaslr bn de ipek 2 yıldr fln bon jovi dinliorm daha yeniym anlıcağnz..

in these arms
11-12-2008, 12:20 PM
herkese hoşgeldin ddiyorum iyi eğlenceler diliyorum

Hallelujah
11-21-2008, 06:26 PM
Öncelikle merhaba diyeyim (:

Adım Aysun. İstanbul'da oturuyorum. Sitenin genel yaş ortalamasına göre biraz küçük (16) sayılırım ama anlaşabileceğimizi umuyorum sonuçta ortak noktamız BJ (: 4 -5 aydır Bon Jovi dinliyorum daha yeniyim yani. Ama tanıdıkça daha da seveceğime inanıyorum. Normalde fan sitelerine pek takılmam ancak söz konusu BJ Fan olunca takılmamak hata olurdu (:

jbjey88
11-21-2008, 08:30 PM
çok iyi yapmıssın aysun buraya katılmakla hosgeldin ailemize ....gittikçe genişliyoruz ne güzel...

ßLuewis€acRe
11-25-2008, 11:24 PM
slm arkadaşlar...
Fatoş ben,adanadan
BJ özellikle dinlediklerim arasında yoktu bu yaza kadar , artık listemde ilk sırayı alıyor :)
özelliklede şarkı sözlerini okuyunca dinlememekte mümkün olmuyor zaten,,,
beni BJ' yle tanıştıran arkadaşıma çok teşekkür ederimm ;)))

UgUrTaN
11-26-2008, 05:14 PM
Aramıza hoşgeldin Fatoş,

arkadaşın çok iyi yapmış seni BJ ile tanıştırmakla...
sana çok şey katacak ;)

ßLuewis€acRe
11-29-2008, 01:24 AM
teşekkür ederim hoşbulduk ...
eminim zaten BJ nin bana çok şey katacağından,hatta başladı bile ;)

Mine
11-29-2008, 03:55 PM
Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara tekrar hoşgeldiniz diyorum. Buradaki ailemizin böyle genişleyip büyümesi gerçekten çok hoş. Ayrıca yeni fan olmuş arkadaşların sayısının hızla artması da çok güzel, öyle değil mi? :)

king_o'swing
11-29-2008, 10:38 PM
Birden misyoner gibi hissettirdin kendini bana mine =)

Mine
11-30-2008, 12:42 PM
Birden misyoner gibi hissettirdin kendini bana mine =)

:D :D :D Eee, gerekirse BJ için onu da yaparız yav :D :D :D

lessien
12-28-2008, 03:27 PM
ben Elif, 22 yasindayim. ablam sayesinde 7 yasimdan beri BJ hayraniyim.

jbjey88
12-28-2008, 03:56 PM
hoşgeldın elif aramıza:)
ablanda bu sitede mi?

lessien
12-28-2008, 04:13 PM
hosbulduuk(: maalesef ablam yok is hayati cok yogun onun birde eskisi kadar saplanitli degil Bonjoviye ama ben tam gaz devam(:

Mine
12-28-2008, 04:33 PM
Tekrar hoşgeldin aramıza Elif. :)

lessien
12-28-2008, 04:44 PM
tekrar tesekkur ederim(: kendimi inanilmaz huzurlu hissediyorum suanda cunku beni anlayan benimle ayni duygulari paylasan insanlarla beraberim(:

Dede
12-28-2008, 10:34 PM
Merhaba,ben de yaklaşık 20 gün önce üye oldum.Rumuzdan da anlaşılacağı gibi epey yaşlıyım.36.Hacettepe Üni Sosyoloji mezunuyum.Fanatik Fenerbahçeliyim.Ticaret ile uğraşıyorum.Lastik bayiliğim ve sigorta acenteliğim var.1986'dan beri Bon Jovi dinliyorum.93 İstanbul konserine gittim.Liseyi İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nde yatılı olarak okudum.O zamanlar favori grubum Europe idi.Hatta Bon Jovi'ye kızardım.Europe'dan daha fazla albüm sattı diye.Sonradan anladım neden daha çok sattığını:)

Özellikle konserine gittikten sonra daha fazla dinlemeye başladım.Konser dvdlerini kaç kez izlediğimi hatırlamıyorum.Rüyamda birkaç kez onlarla konser verdim.Benim için özel olarak yaşadığım yere gelip konser verdiler.(rüyamda)Def Leppard ve Whitesnake diğer favori gruplarımdır.Onları da bu sene Park Orman'da dünya gözü ile gördüğüm için çok mutluyum.

Geçen hafta Ankara'daki tribute grubu dinlemeye gittim.Esra ve Tuğçe ile tanıştım.Grubu hiç beğenmedim.

jbjey88
12-28-2008, 11:53 PM
dede hoşgeldın valla şu yazdıkların acayip hosuma gitti fanatik fbli:D 93 konseri falan ...süpermişşin keske ankaradakı konsere gelebilseydim tanısırdım seninle:D

in these arms
12-29-2008, 12:25 AM
herkese hoşgeldin diyorum ,ablaların bonjovi sevgisi aşılaması ve onların yol göstermeleride ne kadar yoğun bi durumda ,benimde bu yüzden bonjovi den haberim olmuştu taaa 90 yılıydı,ne günlerdi be :))

jbjkızı
12-31-2008, 04:38 PM
yeni katılan herkese hoş geldiniz diyorum =)=) ben arzuuu

New Jersey
01-07-2009, 04:37 PM
Herkese merhaba. Adım Kemal, 20 yaşındayım, Yozgat/çayıralan'da yaşıyorum. Bon Jovi ile tanışmam 3-4 sene öncesine dayanıyor. Ama önceden çok dinlemezdim, sonra yaklaşık 1.5 sene önce yurtta bir arkadaşım bana Bon Jovi albümlerini verdi dinlemem için. Have A Nice Day'de vardı albümlerin arasında. Dİnledikçe bağlanmıştım Bon Jovi'ye... Sonra 80'lerdeki albümlerini dinleyince hepten bağlandım ve bir türlü kopamadım Bon Jovi'den. Grubun en sevdiğim elemanıda Tico Torres'tir. Babamla yaşıt olduğunu öğrenince şok olmuştum. :D

NUR
01-07-2009, 05:11 PM
Aramıza hoş geldin Kemal. Arkadaşına sana Bon Jovi'yi tanıttığı ve sevdirdiğinden dolayıda çok teşekkürler. Bon Jovi dinlemeye devam :cool:

Mine
01-07-2009, 09:56 PM
Tekrar hoşgeldin Kemal :)

tuuuche
01-07-2009, 11:36 PM
Seviyorum ben bu yurt ortamını yahu.. ben de bikaç kişiye aşıladım sayılır bj sevgisini.. :D.... bu arada hoş geldin aramıza...

New Jersey
01-08-2009, 12:07 PM
Hoşbulduk arkadaşlar. :) Bon Jovi sevenler ile bir arada olmak güzel bir olay. Zira bizim ilçede kimse Bon Jovi'yi bilmiyor. Daha doğrusu rock metal, dinleyen yok.

jbjey88
01-08-2009, 04:20 PM
sen zamanla oralarada aşılarsın:Dhoşgeldin aramıza kemal

Kewser
01-08-2009, 09:09 PM
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz,iyiki geldiniz!!

İlknur
01-14-2009, 09:43 PM
Ben İlknur... Yaklasık 6 yıldır Bj dinliyorumm .. 17 yasındayımm ..

bloody_mary
02-02-2009, 02:07 PM
Mrb ben merve BJF.ailesine hoşgeldim :)

jbjey88
02-02-2009, 05:28 PM
Mrb ben merve BJF.ailesine hoşgeldim :)
kesinlikle hem sen hem diğer arkadşlar hosgeldiniz:)

yaprakgil
02-02-2009, 07:33 PM
dun evden cikarken siteye uye oldum bunu gormeyip bosuna baslik actim:S ben erkin herkeze merhabalar

jbjkızı
02-02-2009, 11:59 PM
bütün yeni katılanlara hoşgeldin diyorummmm =) aramıza iyiki katıldınız =)=)

in these arms
02-03-2009, 01:03 AM
herkese hoşgeldiniz diyorum
yakında hoşçakalın diyeceğim maalesef bir süre için :S

bloody_mary
02-03-2009, 02:10 PM
teşekkürler hoşbulduk :)

jbjkızı
02-04-2009, 05:53 PM
olurmu öyle şey barış alt tarafı askere gidiceksin galiba bildigim kadarıyla yani geri donusu var kendi kendini telaşa sokma =)=)

BLUE_TEAR
03-26-2009, 12:27 AM
Selam, Ben Damla
13 yaşımdan beri BONJOVI dinliyorum.
22 yaşındayım

UgUrTaN
03-26-2009, 12:32 AM
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar..:cool:

quietwall
04-04-2009, 02:50 PM
Merhaba,
Ben HasanBurak. 17 yaşındayım. Denizyıldızları Atl de radyo-tv bölümü lise 3. sınıf öğrencisiyim. Bon Jovi hayatıma hiç çıkmamak üzere gireli 3 yıl oldu çok memnunum bu durumdan sanki gözlerimi onunla açmış gibi hissediyorum onu dinledikçe kendimi onun yanında hissediyorum. Deli gibi bütün dergilere Bon Jovi posteri ve röportajı versinler diye mesaj atıyorum onun posterini albümünü yada ona ait herhangi bişeyleri gördüğüm yerde tutulup kalıyorum. Ona hayranlığım günden güne katlanarak devam ediyor. Bir gün onunla tanışıcam hatta onunla röportaj yapıcam okuduğum bölüm buna iyiki çok müsait. Umudum tükenmek bilmiyor katlanarak artıyor günden güne hep o ölümsüz anı bekliyorum umarım en yakın zamanda gerçekleşir. Ona olan hayranlıktan öte bu duygu hiç bitmiycek bende.

BON JOVİ SENİ ÇOK SEVİYORUM...

Mine
04-04-2009, 06:05 PM
Foruma hoşgeldin diyorum tekrar :)

quietwall
04-05-2009, 01:15 PM
teşekkürler hoşbulduk : )

NUR
04-05-2009, 05:42 PM
Aramıza birçok yeni Bj Fan katılmış ne güzel, hepinize Hoşgeldiniz diyorum. Uzun zamandır siteye girip bişeyler yazmamıştım özlemişim valla hepinizi:D Herkeze Selamlar:)

Romina
04-07-2009, 07:26 PM
slm 27 yasindayim..bon jovi hayraniyim..50 bin kisilik konserindeydim ve hayatimdaki en guzel gundu..

Mine
04-07-2009, 08:23 PM
slm 27 yasindayim..bon jovi hayraniyim..50 bin kisilik konserindeydim ve hayatimdaki en guzel gundu..

Hangi konserdeydin? Bu kadarcıkla bırakma lütfen, anlat aydınlat bizi :D

NUR
04-08-2009, 11:20 PM
:eek: Ne mutlu sana ve aramıza hoşgeldin tabiki:)

Bon Jovi*m
04-09-2009, 01:11 AM
aramıza hoş geldiniz

Romina
04-10-2009, 05:38 PM
frankfurt commerzbank arenada gectigimiz haziranda konserivardi bon jovinin..
okuldan ciktim yaklasik 5 saatlik bir yolculuktan sonra direk konser alanindaki yerimi aldim:-)
bu yazta turneye gelir mi bilmiyorum..simdiden biletleri kollamaya basladim..
en kötü tarafi bu konserin..artik hicbir konsere gidemiyorum:-((
kesmiyor yani..artik nasil bir eglence turu bunu asabilir ustu yok..hala o gunun fotograflarina bakiyorum:-)
cogu kez konserini kacirdim maalesef ya sinav oluyordu ya okul oluyordu yada biletleri kaciriyordum..

Kewser
04-13-2009, 10:03 PM
Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar..Romina,ne kadr güzel,canlı canlı Bon Jovi..Ahh.. :o

FanOfJovi
04-19-2009, 06:00 PM
ben bon jovi dinlemeye başlayalı daha 1 yıl bile olmadı ama fanatic olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum:) umarım ömür boyu bi bj hayranı olarak kalırım. Böyle bir forum için herkese teşekkürler

in these arms
04-23-2009, 03:41 PM
hoşgeldiniz hepiniz,taze fanları görmek güzel eskiden çok seven şimdilerde sitenin farkına varmış olanlar var,ne güzeliz ,hepiniz hoşgeldiniz,hepimize bravo..

elifjovi
05-16-2009, 04:34 PM
Ben de aranıza katıldım sadece bir jovi fanı değilim ama kesinlikle çok iyiler,aranızda bulunmaktan mutlyuum

FanOfJovi
05-16-2009, 04:37 PM
Ben de aranıza katıldım sadece bir jovi fanı değilim ama kesinlikle çok iyiler,aranızda bulunmaktan mutlyuum

Hoşgeldin! Umarım seversin forumu. Ben de yeni sayılırım ama çok sıcak çok hoş bir forum. Tekrar hoşgeldin...

Kewser
05-16-2009, 10:32 PM
Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar! :)

jonny_amy
09-19-2009, 04:30 PM
ben sena bon joviyle barış'ın ıt's my life ı söylemesiyle tanıstım 2 sinide cok cok cok sewiorm+evanescence...

Mine
09-19-2009, 05:10 PM
Aramıza tekrar hoşgeldin Sena... Bon Jovi & Evanescence dinliyorsun, hımm demek nick'deki amy o Amy ;)
Bu arada, Barış derken, Barış Akarsu'dan bahsediyorsun sanırım, öyle değil mi?

peace_rock_29
09-19-2009, 06:30 PM
evet o barıstan bahsedıor =) sınıf arkadasım =) bırlıkte hocaya ıt's my lıfe ı dınletmeye gıttık bkac arkadasla demıstım =) bu arkadas da onlardan nursena =) zaten 3 kısı gıtmıstık =)

jonny_amy
09-19-2009, 06:36 PM
eed sonra siz söylemistinis bn nezleydm soyleyememstm...:( xD

peace_rock_29
09-19-2009, 07:03 PM
evet oyle olmusttuu vayy bee ne gunlerdı hea... ozlıcem sızıı :(

jonny_amy
09-20-2009, 10:59 AM
eed yha o sesle soleseydım hoca hayatta kabul etmesdi...:D gerçi zaten yonetım yusunden soleyemedık ama...:S:@

elaneor
10-04-2009, 11:40 PM
ben müge 18 yaşımdayım. abim ve ablam sayesinde çocukluğumdan beri bon jovi dinliyorum ve sahnede izleyeceğim günü dört gözle bekliyorum :)

FanOfJovi
10-06-2009, 11:10 AM
Hoşgeldin!! Ben de o günü aynı özlemle bekliyorum :)

tanem
11-01-2009, 05:18 PM
merhaba..adım tanem efsun 22yaşındayım..stilisttim,şimdi güzel sanatlar moda tasarımına gitmek için hazırlanıyorum...benim jon ve bon jovi hayranlığım bebeklilten gelme..nasıl yani? diyenler için; benim doğduğum yıl-ay ve gün bon jovi slippery when wet olan 3cü albümünü çıkarmıştır ve bu albüm yılın en çok satan,ölmeden önce dinlemeniz gereken 1001 albüm arasında yer almıştır ve babam bana bu albümü ağladığım zaman dinletir,sakinleşirmişim...işte bu yüzden jon ve bon jovi manyaklığım doğuştan :D

1984 bon jovi
12-03-2009, 09:44 PM
ben ceyhan 8 yıldır dinliyorum. 1984 ve 1985 yıllarındaki albümlerde kaliteli parçalar var. bon jovi nin ihmal edilen albümleridir zaten biraz bu albümler. always ru to you, silent night gibi parçalar kalitelidir.

dn'z
12-04-2009, 01:48 AM
Hoşgeldiniz arkadaşlar...

Bu arada Tanem ne kadar da şanslısın. Sanırım aynı sene doğduk ama ben doğduğum sıralarda dünyada Rick Astley fırtınası esiyormuş :D

dangerous kid
12-04-2009, 02:36 AM
ben ahmet b.j yi tüm kalbimle seviyorum ve bunu kanıtlamak için ölmek bana komik gelir ayrıntı isteyenler muhabbet bölümünde "nihayet buldum" başlığında beni tanıyabilirler b.j için kendimi satarım hadi eyvallah

mericege
12-06-2009, 12:49 PM
Merhaba,ben Meriç 33 yaşındayım sanırım sitedeki en olgunlardan biriyim.İlk Bon Jovi albümümü 1986 yılında Slippery When Wet'in kasedini alarak edindim.Tam 23 yıldır da hep zirvede sevdiğim gruplardan biri olarak kaldı.Özellikle son albüm The Circle'a tapıyorum.
Kendinize iyi bakın.

ayse83
12-07-2009, 11:00 AM
Ben Saskia, isteyene Ayşe, almanım ve ben 1983 doğumluyum, yanı şanslıyım, Dünya 1983 Runaway Parçasıyla Bon Jovi tanışırken bende dünyayla tanıştım, ve 9 sene sonra bende Bon jovi keşfettim.
Tanem kadar şanslı olmak isterdim, ama maalesef benim ailemde halen Rock ile kimse ilgi duymuyor.:( Hayranlığım da pek anlayan olmuyor.
Bon Jovi'nin Müziği benim için ilaç, ama Forum içeresinde "santafe" adlı bir üye çok güzel açıklamış, (http://www.bonjoviturkey.com/forum/showthread.php?t=205) (http://www.bonjoviturkey.com/forum/showthread.php?t=205), daha iyi duyguları anlatılmazdı.
Çok koyu bir Fan'ım ve ondan gurur duyuyorum.

BON JOVİ FOREVER

UgUrTaN
12-08-2009, 06:25 PM
Ben Saskia, isteyene Ayşe, almanım ve ben 1983 doğumluyum, yanı şanslıyım, Dünya 1983 Runaway Parçasıyla Bon Jovi tanışırken bende dünyayla tanıştım, ve 9 sene sonra bende Bon jovi keşfettim.
Tanem kadar şanslı olmak isterdim, ama maalesef benim ailemde halen Rock ile kimse ilgi duymuyor.:( Hayranlığım da pek anlayan olmuyor.
Bon Jovi'nin Müziği benim için ilaç, ama Forum içeresinde "santafe" adlı bir üye çok güzel açıklamış, (http://www.bonjoviturkey.com/forum/showthread.php?t=205) (http://www.bonjoviturkey.com/forum/showthread.php?t=205), daha iyi duyguları anlatılmazdı.
Çok koyu bir Fan'ım ve ondan gurur duyuyorum.

BON JOVİ FOREVER

Hoşgeldiniz siteye, merak ettimde Almansın, sanırım Almanya'da yaşıyorsun ve Türkçen oldukça iyi, anne ya da babandan biri Türk sanırım?