PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışalım kaynaşalım

Sayfa : 1 [2]

FanOfJovi
12-12-2009, 11:17 AM
Hepiniz hoşgeldiniz!! hayranlığınızı anlayabilecek bir siteye...:)

Livinonthedge
12-14-2009, 04:55 AM
anne karnindan gelen bir tutku...Tipki pink floyd, led zeppelin, guns n' roses, Aerosmith, The Rolling Stones gibi...

ayse83
12-17-2009, 09:13 AM
Hoşgeldiniz siteye, merak ettimde Almansın, sanırım Almanya'da yaşıyorsun ve Türkçen oldukça iyi, anne ya da babandan biri Türk sanırım?

Almanım, Türkiye de yaşıyorum, bir az uzun olacak ama detaylı acıklayım.
Aslında babam türk fakat ben 6 yaşındayken vefat etti, o yüzden annem alman olmasından beni baya bir alman gibi büyütü, diliyle gelenekler ile vs..., sonra eşimle tanıştım, kendisi türk, ve onunla beraber içimdeki türklüğü, dili ve dini keşfettim yanı, :o ve aslında babam nereliysa bende öyle yanı aslında türküm, fakat türkçe 5 sene önce öğrenmeye başladığım için, almanya da ki yaşanyan türkler, dili, dini gelenek ve görenekler unutup ve türküm diye geçenlere karşıyım çünkü bir insan kesinikle kökünü unutmaması lazım, benim durum da farklı olduğu için aynı kaseye girmek istemiyorum, o yüzden önce benim alman olarak tanıtmam. :)

jovistesra
12-17-2009, 01:32 PM
Adın ayşe zaten olamaz alman olaman:)Ne mutlu türküm diyene şu an ihtiyacımız olan bi şey sanırım.hoşgeldin

ayse83
12-21-2009, 09:05 AM
Evet, ne mutlu Türküm diyene, ama bu arada ayşe benim ve eskiden babam benim için kullandığı bir adı, yoksa kayıtlarda yok yanı :)
Ama türk kanımız çok farklı, çok ağır basıyor :) çok şükür !!!

sunshine
03-27-2010, 08:47 PM
şöle bi baktım da millet bj dinlemeye çok küçük yaşlarda başlamış,hani bjli olunmaz bjli doğulur gibi bir şey ortaya çıkmış ki ben çok çok yeniyim bj'de.20 yaşındayım ,yaklaşık 1 aylık bi severim.ama içimde bi yerlerde hep bj'yi besliyormuşum heralde,şimdi doğdu;)hakketende ilk dinledim andan itibaren aslında müzik yelpazam baya bi geniş olmasına arşın ender sayıda farklı birşeyler hissettiğim bir grup bj,her şeyden önce bir 'jon bon jovi' dir.bunun dışında etnik müziği,balkan müziğini,abba'yı,country müziğini seviyorum.sevgiler herkese..

Mine
03-28-2010, 12:32 PM
şöle bi baktım da millet bj dinlemeye çok küçük yaşlarda başlamış,hani bjli olunmaz bjli doğulur gibi bir şey ortaya çıkmış ki ben çok çok yeniyim bj'de.20 yaşındayım ,yaklaşık 1 aylık bi severim.ama içimde bi yerlerde hep bj'yi besliyormuşum heralde,şimdi doğdu;)hakketende ilk dinledim andan itibaren aslında müzik yelpazam baya bi geniş olmasına arşın ender sayıda farklı birşeyler hissettiğim bir grup bj,her şeyden önce bir 'jon bon jovi' dir.bunun dışında etnik müziği,balkan müziğini,abba'yı,country müziğini seviyorum.sevgiler herkese..

Erken-geç farketmez, BJ'li oldun mu bi kere tamamdır işte! ;) Hayat boyu bizimlesin :)
Şaka bir yana, tekrar hoşgeldin aramıza.
Jon'un deyimiyle de: "welcome to Jonny's church of rock'n'roll"

Mamaluj
03-28-2010, 03:21 PM
Merhabalar sıkı bir Hard N' Heavy, Glam Metal, Hard Rock fanı olarak Bon Jovi'yi gerçekten sevenlerden biriyim. Günümüzde ne kadar popülerliğiyle herkes tarafından 1-2 parçası bilinse de, Bon Jovi görüldüğü gibi değildir diye düşünüyorum. Hatta şöyle anlatıyım bundan 1 hafta kadar önce Taksim'de bir disko tarzı ortamda bulunma zorunluluğunda kalmıştım. Gecenin ilerleyen saatlerinde It's My Life'ı duyunca gülümsedim sadece. Bizim ülkemiz işte. Techno/House tarzından bir anda Hard Rock'a geçiliyor bakıyorum herkesin eli havada bağırmaya başladı herkes. Tabi sadece nakaratını. Neyse demek istediğim popülerliğinin fazla olmasından dolayı yanlış bilinen gruplar arasında Bon Jovi. Ayrıca müzikal açıdan da büyük bir değişiklik yaşamamış bir gruptur bu yüzden şu konumda olmasının tek nedeni herkes tarafından en az bir kere de olsa duyulup bilinmesidir diye düşünüyorum. En azından bu site hayal kırıklığına uğratmadı beni. Gerçekten düzgün dinleyiciler ve takipçiler var. Umarım kısa zamanda kaynaşırız arkadaşlar.

sunshine
03-28-2010, 03:32 PM
Erken-geç farketmez, BJ'li oldun mu bi kere tamamdır işte! ;) Hayat boyu bizimlesin :)
Şaka bir yana, tekrar hoşgeldin aramıza.
Jon'un deyimiyle de: "welcome to Jonny's church of rock'n'roll"
teşekkür ederim.ben de öyle düşündüm zaten,iyi bir paylaşım ortamı yaratarılmış,az ve öz bi kitle var gibi geldi burda,ama böylesi daha iyi ,diğer forumlara nazaran atlayan zıplayan yok::) bu da bon jovi farkı heralde;)

sunshine
03-28-2010, 03:40 PM
Merhabalar sıkı bir Hard N' Heavy, Glam Metal, Hard Rock fanı olarak Bon Jovi'yi gerçekten sevenlerden biriyim. Günümüzde ne kadar popülerliğiyle herkes tarafından 1-2 parçası bilinse de, Bon Jovi görüldüğü gibi değildir diye düşünüyorum. Hatta şöyle anlatıyım bundan 1 hafta kadar önce Taksim'de bir disko tarzı ortamda bulunma zorunluluğunda kalmıştım. Gecenin ilerleyen saatlerinde It's My Life'ı duyunca gülümsedim sadece. Bizim ülkemiz işte. Techno/House tarzından bir anda Hard Rock'a geçiliyor bakıyorum herkesin eli havada bağırmaya başladı herkes. Tabi sadece nakaratını. Neyse demek istediğim popülerliğinin fazla olmasından dolayı yanlış bilinen gruplar arasında Bon Jovi. Ayrıca müzikal açıdan da büyük bir değişiklik yaşamamış bir gruptur bu yüzden şu konumda olmasının tek nedeni herkes tarafından en az bir kere de olsa duyulup bilinmesidir diye düşünüyorum. En azından bu site hayal kırıklığına uğratmadı beni. Gerçekten düzgün dinleyiciler ve takipçiler var. Umarım kısa zamanda kaynaşırız arkadaşlar.
bu kadar popularitenin yüksek olmasının sebebini iki nedene bağlıyorum ben.birincisi gerçekten kemik ve büyük bir hayran kitlesinin evrensel boyutta sadece genç kesime değil de hatta orta yaş kesim tarafından daha fazla dinlenmesi.ikincisi bir -iki şarkıyla duyulmamasına neden yoktu.o kadar klasik ve şaşalı eserler vermiş ki hit konumuna -her ne kadar kemik dinleyici sevmese de bu lafı-yükselmiş.yani bu kaçınılmaz bi son.çünkü bon-jovi;.

Judas Priest
03-29-2010, 05:17 PM
selam. 16 yaşındayım. antalya ikametgah. Judas Priest ve Rod Stewart hayranıyım. Bon jovi çok severim ama geçerken uğradım öyle :D

Mine
03-30-2010, 09:42 AM
selam. 16 yaşındayım. antalya ikametgah. Judas Priest ve Rod Stewart hayranıyım. Bon jovi çok severim ama geçerken uğradım öyle :D

Çok da iyi yaptın :) Tekrar hoşgeldin :)

jovistesra
03-30-2010, 02:39 PM
Şu aralar rod stewarttan i am sailing dinliyorum keşfedilmemiş bir adam sanki

TheSlashest
03-30-2010, 03:36 PM
Passion ve The First Cut is The Deepest'ı şiddetle öneririm. Ha tabi bir de Young Turks var.

Kendimden bahsetmedim daha önce. 92 doğumluyum. Siteyi google'da Bon Jovi Türkiye diye aratıp buldum :P Lise son sınıftayım, üniversiteye hazırlanıyorum. 5.5 yaşımdan beri müzikle ilgileniyorum. 5.5 yaşımdan 11 yaşıma kadar Ankara Çoksesli Müzik Derneği korosundaydım. Ardından salaklık yapıp sıkıldım ve bıraktım. 15 yaşımda da gitara başladım. Elektro gitar ve akustik gitar çalıyorum, aynı zamanda şarkı da söylerim. Dinlemek isteyen olursa video paylaşalım bölümünde bi kaç tane videom var.

Bon Jovi dışında GN'R, Bad Company, Journey, Scorpions ve Steve Perry'nin büyük bir hayranıyım. İlk dinlediğim ve sevdiğim rock şarkısı It's My Life idi. O zamanlar 8 - 9 yaşındaydım ve NR1'de hep klibi dönerdi. Yeni çıkmıştı.Teyzeme direk bir Crush kasedi aldırdığımı hatırlıyorum. Hala durur =)

Televizyonla çok aram yoktur. Ama LOST ve How i met your mother'ı kaçırmadan izlerim. Fanatik Fenerbahçeliyim =P

Tekrar tekrar söylüyorum site gerçekten çok güzel. Her geçen gün daha da büyüyor gibi. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Judas Priest
03-30-2010, 05:56 PM

öncellikle hoşbulduk.

jovistesra, haklı olabilirsin. Ama Rod Stewart şu anda 90'larda olduğundan daha iyi. son iki albüm 2006 tarihli still the same(ki bana göre en iyi rod stewart albümüdür) ve Soulbook amerika'da bir numara oldu. dikkat bu adam bir amerikan değil. karşı kıtadan bi "cesur yürek", iskoç.

Eskiden baya eski bi ford'umuz vardı.(çalışıyo mu hala bilmiyorum :D) Rod Stewart da bana hep o arabayı hatırlatır. Babamın çekme maxwell kasetlerinde çoğunda rod stewart şarkıları vardı.(hala açar dinlerim) Her bi şarkısı benim için ayrı güzeldir ama "Baby Jane"... aman tanrım ne şarkıdır öyle! En sevdiğim 10 şarkı arasına kafadan girer.

2006 Still the Same dünyanın bence en iyi "cover" rock albümüdür.

jovistesra
03-30-2010, 06:29 PM
öncellikle hoşbulduk.

jovistesra, haklı olabilirsin. Ama Rod Stewart şu anda 90'larda olduğundan daha iyi. son iki albüm 2006 tarihli still the same(ki bana göre en iyi rod stewart albümüdür) ve Soulbook amerika'da bir numara oldu. dikkat bu adam bir amerikan değil. karşı kıtadan bi "cesur yürek", iskoç.

Eskiden baya eski bi ford'umuz vardı.(çalışıyo mu hala bilmiyorum :D) Rod Stewart da bana hep o arabayı hatırlatır. Babamın çekme maxwell kasetlerinde çoğunda rod stewart şarkıları vardı.(hala açar dinlerim) Her bi şarkısı benim için ayrı güzeldir ama "Baby Jane"... aman tanrım ne şarkıdır öyle! En sevdiğim 10 şarkı arasına kafadan girer.

2006 Still the Same dünyanın bence en iyi "cover" rock albümüdür.

İng öğrenmeye başladığım ilk zamanlarda ilk dinleidğim şarkıydı i am sailing...bugünlerde its a heartache adlı şarkısına taktım...Yani bizim fanların uzak kalmaması gereken bir sound keşif derken bizi kastettim çünkü bilen zaten bilir...

FanOfJovi
04-01-2010, 07:03 PM
Hepiniz hoşgeldiniz...

HasanSarıışık
04-16-2010, 12:43 AM
Herkese MERHABA! Bir ara siteyi unutmuştum sonra bu tanışma kaynaşma e-postası bana siteyi hatılattı. Çok da iyi oldu açıkçası. Ama Bon Jovi her zaman geçmişin değil geleceğin grubu olmuştur. Bu yüzden yeni albümü ve gelecek projeleri hakkında yorumlar ve değerlendirmelerde bulunulmasını isteyeceğim. The Circle beklediğim kadar hatta daha iyi bir albüm olduğundan bence benim gibi herkes heyecanlanmalı, rock müziğin gelecekteki kalitesi adına daha da ümitlenmeli. Rap saçmalığının küresel müzik kültürünü fakirleştirmeye başlamasının önünde kaya gibi sağlam sanatçılar varolmaya devam edecek sanırım ve bizler hayal dünyamızı Bon Jovi'yle derinleştirmeye devam edeceğiz. Tıpkı 20 yıldır yaptığım gibi...

summerwine
04-29-2010, 12:38 AM
selamlar... 22 yasındayım, ilk olarak its my life la tanıdım onları ve o zamandan beri de dinler dururum... 80ler asıgıyımdır... oyle iste...
:))

sevgiler...

MJ It's My Life
05-12-2010, 11:46 PM
Merhabalar 15 yaşındayım Livin On a Prayer çocukluğumun fon müzikleri arasındadır... Forum'da aranıza katılmak istememin en büyük nedenleri arasında ''yabancı gruplar'' bölümünde Michael Jackson için yapılan yorumlar herbiri çok hoş... Her biri için bir MJFan olarak Teşekkürler....

I <3 Bon Jovi!!
AnD
I <3 MJ!!

Mine
05-13-2010, 12:22 PM
Merhabalar 15 yaşındayım Livin On a Prayer çocukluğumun fon müzikleri arasındadır... Forum'da aranıza katılmak istememin en büyük nedenleri arasında ''yabancı gruplar'' bölümünde Michael Jackson için yapılan yorumlar herbiri çok hoş... Her biri için bir MJFan olarak Teşekkürler....

I <3 Bon Jovi!!
AnD
I <3 MJ!!

Aramıza hoşgeldin :)

rock'nrolla
07-13-2010, 03:03 PM
merhabalar bon jovi fanıyım bende ve türkiyede bir konser vermesini umuyorum..:)

Butterbeer
07-30-2010, 02:27 PM
Herkese merhaba,

Adım Deniz, on sekiz yaşındayım.

Aile büyüklerim sayesinde çok küçük yaşlarda rock müzik ve Bon Jovi ile tanıştım.O zamandan beri de asla sırtımı dönmediğim, dinlemeyi asla ihmal etmediğim bir müzik bağımlılığı oldu benim için.

Heyecanla Türkiye'de konser vermelerini bekliyorum. :)

Mine
07-30-2010, 06:03 PM
Tekrar hoşgeldin Deniz.
Vakit ayırıp buraya ve foruma nasıl ulaştınız anketine cevap yazdığın için sağol.

e.deniz
09-16-2010, 07:14 PM
17 yasındayım adım deniz ve kendimi bildim bileli bon jovi adlı bir grubun var oldugunu biliyordum yani kucuklugumde çok duydum sanırım o yuzden ilk ne zaman duydum bilmiyorum ama hiç özellikle açıp bakmadım nedir bu ne degildir diye :D annemlerle falan konusurkende bizim zamanımızda bon jovi vardı ne dinlerdik falan diye kendi döneminde dinlediklerini anlatırdı :d radyolarda da parçalarına mutlaka denk gelmişimdir ama o zamanlar hayranı olmadıgım için hatırlamıyorum tabiki :D
bon jovi ile bu kadar fanı olarak tanısmam çok uzun zaman önce değildi bir film vardı filmde i'll be there for you calıyordu ve ben sarkıyı çok begenip birkaç tane indirdim :D dinlerken vay be ben neler kaybetmişim diye dusundum ve bir anda tüm albumlerine çogu konser kaydına sahip oldum :D hatta bugun tişort ü ile su meshur bon jovi kitabına ulaştım çok mutluyum :D

dn'z
09-16-2010, 09:08 PM
Hoşgeldiniz adaşlar :) :P

NUR
09-19-2010, 01:13 AM
Herkeze kocaman ''HOŞ GELDİNİİİİZ'' diyorum. Siteye girmeyeli fan sayımız epey artmışa benziyor ne :) güzel

tolgabn
09-28-2010, 03:02 PM
selam, Tolga Zonguldak'tan....ihracatla uğraşıyorum.Bon Jovi'yi çok ama çoook sevdiğim için buradayım.sabırla Türkiye'de yeniden konser versin diye bekliyorum.

jambco
09-28-2010, 05:27 PM
Hoşgeldin aramıza Tolga.Bizler de sabırsızlıkla hep beraber Bon Jovi İstanbul konserine gideceğimiz günü bekliyoruz.

seldam
10-30-2010, 09:53 PM
Merhabalar adım Selda. Efsane grubun yıllardır hayranıyım. Bunu sizlerle de paylaşmak umarım keyif verir.
Gel 8 Temmuz Gell... :)

Mine
10-30-2010, 10:47 PM
Merhabalar adım Selda. Efsane grubun yıllardır hayranıyım. Bunu sizlerle de paylaşmak umarım keyif verir.
Gel 8 Temmuz Gell... :)

Tekrar hoşgeldin aramıza Selda

Mine
10-30-2010, 10:49 PM
Hoşgeldin aramıza Tolga.Bizler de sabırsızlıkla hep beraber Bon Jovi İstanbul konserine gideceğimiz günü bekliyoruz.

Önder,
Bu mesajını okuduğum gün kendimi çok zor tutmuştum konuyu zamansız açmamak için, yersiz bir pot kırmak istememiştim açıkçası (LH turnesinde başımıza gelenlerden sonra özellikle) artık herşey resmileştiğine göre o gün demek istediğimi söyleyebilirim:

"Pek de fazla beklemeyeceğiz" :D

jambco
10-31-2010, 10:02 AM
Önder,
Bu mesajını okuduğum gün kendimi çok zor tutmuştum konuyu zamansız açmamak için, yersiz bir pot kırmak istememiştim açıkçası (LH turnesinde başımıza gelenlerden sonra özellikle) artık herşey resmileştiğine göre o gün demek istediğimi söyleyebilirim:

"Pek de fazla beklemeyeceğiz" :D
Valla ben her ne kadar kendi uğursuzluğuma inansam da önümüzdeki yaz geleceklerinden garip şekilde çok emindim.Biliyorsunuz 2008'de yapılan anlaşmaların bi sonraki turnede geçerli olacağını sen söylüyordun yanılmıyorsam.Bu önemli bi referanstı benim için.Bir de 93'ten sonra ilk kez bu turnede gittikleri ülkeleri de görünce kesin dedim.Neyse bu konunun yeri sanırım başka bi başlık olmalı.Şöyle bağlayayım yeni üye olan arkadaşların ayağı uğurlu geldi.

rockygensoul
10-31-2010, 12:17 PM
Selam arkadaşlar;

Ben Masum...22 yaşındayım Bilkent Üni. İşletme öğrencisiyim..Ankaradayım. Foruma üyeydim zaten ama çok giremiyordum açıkcası. Çok farklı şeyler dinlerim normalde ama Bon Jovi'nin yeri ayrı tabi.

Haa bir de, yıllardır beklediğim Bon Jovi tam da benim doğum günümde, 8 Temmuz'da geliyor, düşünün artık nasıl bir ruh hali içinde olduğumu :)

jobojo
10-31-2010, 02:53 PM
herkese merhaba.ben melis.15 yaşındayım.yaklaşık 8 senedir Bon Jovi dinliyorum ve delisiyim :D abim sayesinde tanıştım ama ondan deli hayranı olup çıktım. önceden bu forum olaylarına pek girmiyordum zaman harcamamak için.ama bon jovi taa dünyanın öbür ucundan geliyor türkiyeye biraz fedakarlık yapmalı :) 60'ıma gelincede konserden konsere koşturan bi teyze olmak hayalim :) ayrıca bu kadar Bon Jovi hayranının arasında olmak da çok güzel :)

jambco
10-31-2010, 06:42 PM
Aramıza hoşgeldin Melis.

Judas Priest
10-31-2010, 08:48 PM
bütün buraya gelmiş ve gelecek olanlar;

hepiniz hoşgeldiniz. :)

dangerous kid
11-01-2010, 08:08 PM
epiniz oj geldiniz be yav

kalper
11-05-2010, 02:20 AM
hepinize merhaba arkadaşlar ;
ben korhan bursada yaşıyorum sıkı bon jovi hayranı olan iki kuzenin varlığı ile dünyaya geldiğim için kendimi çok şanslı sayııyorum , onlar sayesinde çok küçük yaşımdan beri bon jovi dinliyorum ve tbikide bende çok sıkı bir fanıyım :)

bonjovi61
11-05-2010, 10:45 AM
hoşgeldin korhan bu arada yaş kaç?

felicitym
11-16-2010, 02:16 PM
Merhaba ben Büşra, 19 yaşındayım ve Kocaeli Üniversitesi'nde Bilgisayar Programcılığı okuyorum. Bon Jovi ile tanışmam bir kitap sayesinde oldu ve iyiki olmuş diyorum. Çünkü harikalar. :)

FanOfJovi
11-16-2010, 02:33 PM
Merhaba ben Büşra, 19 yaşındayım ve Kocaeli Üniversitesi'nde Bilgisayar Programcılığı okuyorum. Bon Jovi ile tanışmam bir kitap sayesinde oldu ve iyiki olmuş diyorum. Çünkü harikalar. :)

Hoşgeldin aramıza...

dangerous kid
11-16-2010, 03:21 PM
hoşgeldiniz arkadaşlar :)

in these arms
11-17-2010, 12:40 PM
yillar gectikce daha da yogunlasmamiz ne kadar guzel'cok cok eskilere dayanmiyor belki burasi ama sanki burda buyumus gibiyim :)

fikibello
12-15-2010, 11:25 PM
herkese merhabalar. ben yeni üye oldum ve paylaşılanlara baktıkça heyecanım daha da arttı kesinlikle. yanlız şu bilet fiyatlarıyla ilgili net bir bilgiye hala ulaşamamak insanı çıldırtıyor. bir an önce biletimi alıp rahatlamak istiyorum açıkçası..

Mine
12-15-2010, 11:52 PM
herkese merhabalar. ben yeni üye oldum ve paylaşılanlara baktıkça heyecanım daha da arttı kesinlikle. yanlız şu bilet fiyatlarıyla ilgili net bir bilgiye hala ulaşamamak insanı çıldırtıyor. bir an önce biletimi alıp rahatlamak istiyorum açıkçası..

Hoşgeldin :)
Maalesef beklemedeyiz....

tolgabn
12-16-2010, 09:49 AM
BON JOVI ruhu burada....hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar....kırmızıgül , ben de 37 yim.

darthpikachu
12-17-2010, 09:35 PM
1 haftadır burada sayılırım, buraya da yazalım.

Ben darthpikachu (evet isim vermiyorum) neyse ben 15 yaşındayım babam sayesinde 3 yaşımdan beri bon jovi dinliyorum okuldan 20 kişilik grup organize ettim konser için ve neden bunları anlattım bilmiyorum ^^

Captain Crash
03-01-2011, 09:34 PM
Merhaba, benim ismim Tunca. Forumdaki 2.mesajım olacak bu. 84'lüyüm, İzmirliyim, Ege'den İşletme lisans ve Uluslararası Pazarlama yüksek lisans mezunuyum. Ankara'da askerliğimi yapıyorum ve bitirmek üzereyim, sadece 10 günüm kaldı. Bugün teğmen oldum, mutluyum:) Sabah servisle mesaiye giderken yoldaki süre sadece 3 şarkı dinlemem için yeterli. Fakat ben hangi Jovi şarkısını dinlesem diye kararsız kaldığım için sadece 2 şarkı dinleyebiliyorum, işte Bon Jovi'yi bu kadar seviyorum.

dangerous kid
03-01-2011, 10:04 PM
Merhaba, benim ismim Tunca. Forumdaki 2.mesajım olacak bu. 84'lüyüm, İzmirliyim, Ege'den İşletme lisans ve Uluslararası Pazarlama yüksek lisans mezunuyum. Ankara'da askerliğimi yapıyorum ve bitirmek üzereyim, sadece 10 günüm kaldı. Bugün teğmen oldum, mutluyum:) Sabah servisle mesaiye giderken yoldaki süre sadece 3 şarkı dinlemem için yeterli. Fakat ben hangi Jovi şarkısını dinlesem diye kararsız kaldığım için sadece 2 şarkı dinleyebiliyorum, işte Bon Jovi'yi bu kadar seviyorum.
ailemize hoşgeldin crash :)

Captain Crash
03-01-2011, 10:31 PM
teşekkür ederim, hoşbuldum:)

Mine
03-02-2011, 10:50 AM
teşekkür ederim, hoşbuldum:)

Ne kadar güzel anlatmışsın.. 3 şarkılık yolda 2 şarkı dinleme durumu.. Budur işte! Tekrar hoşgeldin aramıza, iyi ki de geldin ;)

Captain Crash
03-03-2011, 12:10 AM
Ne kadar güzel anlatmışsın.. 3 şarkılık yolda 2 şarkı dinleme durumu.. Budur işte! Tekrar hoşgeldin aramıza, iyi ki de geldin ;)

Teşekkür ederim Mine, hoşbuldum! Bon Jovi sevgisi paylaştıkça artar siz de biliyorsunuz ki:)

zümrüt
03-03-2011, 10:07 AM
ben zümrüt 13 yaşındayım e haliyle de anne karnından beri bon jovi dinliyorum herhalde bnm böyle bon jovi manyağı olucağım ordan belliymiş :D bon joviyle ilgili yapmayı en çok sevdiğim şey arabayla yolda giderken "baba hız yap hız yappp !!!" deyip it's my life ı kulaklarım sağır olana kadar sesini açıp camdan başımı çıkarıp da " Bon Jovi FOREVERRRR !!!" diye bağırmak :))) insanların bana attıkları bakış öyle ölümcül ki :D :D bu arada facebook ta bon jovi love zümrüt diye bir sayfam var beğenirseniz çok sevinirim :) http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Bon-Jovi-love-Z%C3%BCmr%C3%BCt/112516545490199

tolgabn
03-03-2011, 03:18 PM
ben Tolga,uzun yıllardır Ankaradaydım.2 yıl önce memleketime Zonguldak'a geldim.uluslararası nakliye firmasında ihracat sorumlusuyum.1974 doğumluyum ve sanırım 16 / 17 yaşımdan beri Bon Jovi dinliyorum.herkese selam...

funnyrooster
03-17-2011, 09:26 AM
Merhaba ben Ufuk, 23 yaşındayım ve sigorta şirketinde IT - Sistem analiz kısmında çalışıyorum. Bon Jovi ile tanışmam kuzenimin bu adamları sevmediğini söylemesiyle başladı. İlk dinlediğim şarkı 'IN THESE ARMS' oldu ve bu şarkıdan sonraki tüm albümlerini indirdim :)

Mine
03-17-2011, 05:57 PM
Merhaba ben Ufuk, 23 yaşındayım ve sigorta şirketinde IT - Sistem analiz kısmında çalışıyorum. Bon Jovi ile tanışmam kuzenimin bu adamları sevmediğini söylemesiyle başladı. İlk dinlediğim şarkı 'IN THESE ARMS' oldu ve bu şarkıdan sonraki tüm albümlerini indirdim :)

Aramıza hoşgeldin Ufuk :)

http://www.youtube.com/watch?v=qieAoXDJjjs

in these arms
03-17-2011, 06:48 PM
ilk bu şarkıyla tanışanların hali bi başka olur kendine dikkat et ;)
hoşgeldiniz hepiniz

KurtCobain
03-17-2011, 10:53 PM
Selam arkadaşlar. Ben ankaradan utku. 17 yaşımdayım. Bon Joviyi A lot Like Love filminde ashton kutcherın I'll be there for you coverıyla tanıştım :D şarkının ufak bir kısmı bile olsa çok hoşuma gitti. Gerçek versiyonunu dinledim ve gruba hayran kaldım. Aynı zamanda çok sıkı bir nirvana ve pearl jam fanıyımdır.

Mine
03-17-2011, 11:13 PM
Hoşgeldin Utku :)

http://www.youtube.com/watch?v=k6yAzyU2sZI

dn'z
03-17-2011, 11:38 PM
Tekrar hoşgeldiniz arkadaşlar...

dangerous kid
03-18-2011, 12:27 AM
waowww bi sürü iğrenç girdi çıktıdan sonra sitemize yeni ve sağlam bon jovi severler dahil oluyor sanal sitenin sanal bloklarında kendilerine sanal daireler kiralıyorlar burada ev sahibi yok hepimiz kiracıyız ben bj 12 de oturuyorum ve kapım ziyaretçilere daima açık bu arada benim ne böyle bir filmden ne de böyle müthiş bir sahnede i'll be there for you'nun kullanıldığından haberim yoktu izlerken gözlerim doldu hepiniz iyi ki de geldiniz...

MeTaL JaN
03-22-2011, 01:52 AM
slm arkadaşlar ben can. 24 yasındayım izmirdenim ege üni. okuyorum uzun zamandır takip ediyorum forumunuzu üye olmak bugüne nasipmiş umarım ii anlaşırız :)

Mine
03-22-2011, 01:14 PM
slm arkadaşlar ben can. 24 yasındayım izmirdenim ege üni. okuyorum uzun zamandır takip ediyorum forumunuzu üye olmak bugüne nasipmiş umarım ii anlaşırız :)

:) Tekrar hoşgeldin Can!

Sena
03-22-2011, 05:02 PM
Meraba ben Sena, Ankaradanım :) 17 yasındayım 6 senedir Bon Jovi diniyorum Bon Jovi dısında Iron Maiden'a taparım acıkcası en sevdigim grup Maiden'dır ama Bon Jovi de gercekten cok zevk alarak dinledigim benim icin Maiden'dan hemen sonra gelen bir gruptur. :) Bunlar dısında da Scorpions, AC/DC, Megadeth, Van Halen, Paradise Lost gibi grupları severek dinlerim herkesle tanıstıgıma simdiden mutlu oldum burası gercekten cok guzel bir site olmus eminim uyeleri de o derece de iyidir :)

AlperDuran
03-22-2011, 11:42 PM
Selamlar. Ben Alper. 19 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. Bon Jovi'yi ailecek dinleriz. Kardeşiminde önümüzdeki konser ilk konseri olacak. Çok sık takip ederdim bu siteyi. Şimdi üye olmak kısmetmiş. :) :D

dangerous kid
03-22-2011, 11:57 PM
hepinize merhaba arkadaşlar :)

captainkidd
03-23-2011, 12:38 AM
Ben Fikret..36 yaşındayım..1985 ten beri Bon Jovi dinliyorum..Evet kabul ediyorum ben bir fanatiğim..Zamanında bir tek posteri için zehir gibi bir acıbiberi bile yemiştim..dedim ama benimle böyle iddaalara girmeyin :))
Herkese selamlar..

rezalet
03-24-2011, 04:04 PM
ben de bon jovi türkiye konseri olacağının açıklanmasından beri buradayım ama hiç bu sayfaya bir şey yazmamıştım şimdi yazayım dedim =D ben gökçen 17 yaşındayım 5 senedir bon jovi dinliyorum. itiraf edeyim bon joviyle tanışmam barış akarsunun söylediği it's my life'la oldu. =D daha sonra diğer şarkılarını da araştırıp "bunu bir yerden hatırlıyorum sanki", "oha bu şarkı çok güzelmiş" diye diye çokça bon jovi şarkısını öğrenmiş bulundum. sonra albüm almaya başladım falan filan. şimdi de bayram paraları vs. ile aldığım DC biletimle 8 temmuzu beklemekteyim hayırlısıyla =)

bonjovi61
03-25-2011, 02:17 PM
Ben Fikret..36 yaşındayım..1985 ten beri Bon Jovi dinliyorum..Evet kabul ediyorum ben bir fanatiğim..Zamanında bir tek posteri için zehir gibi bir acıbiberi bile yemiştim..dedim ama benimle böyle iddaalara girmeyin :))
Herkese selamlar..

tek kelimeyle mükemmelsiniz 1985ten beri süper o ateşli dönemleri birebir yaşamışsınız mesela bende 92den beri dinliyorum ama 80li yıllarda genç olmayıda çok isterdim ne büyük bir taddır

bonjovi61
03-25-2011, 02:18 PM
ben de bon jovi türkiye konseri olacağının açıklanmasından beri buradayım ama hiç bu sayfaya bir şey yazmamıştım şimdi yazayım dedim =D ben gökçen 17 yaşındayım 5 senedir bon jovi dinliyorum. itiraf edeyim bon joviyle tanışmam barış akarsunun söylediği it's my life'la oldu. =D daha sonra diğer şarkılarını da araştırıp "bunu bir yerden hatırlıyorum sanki", "oha bu şarkı çok güzelmiş" diye diye çokça bon jovi şarkısını öğrenmiş bulundum. sonra albüm almaya başladım falan filan. şimdi de bayram paraları vs. ile aldığım DC biletimle 8 temmuzu beklemekteyim hayırlısıyla =)

çoğumuzun başlangıç hikayesi aynı harçlık biriktirip albümünü almak sonra parasız kalmak :)

bonjovi61
03-25-2011, 02:20 PM
ilk bu şarkıyla tanışanların hali bi başka olur kendine dikkat et ;)
hoşgeldiniz hepiniz
yorum güzel olmuş :)

atahan
03-27-2011, 10:47 AM
ben atahan 15 yaşında genç bir jovi hayranıyım 4 senedir dimliyorum

dangerous kid
03-27-2011, 01:10 PM
foruma hoşgeldin atahan :)

melissa
03-27-2011, 01:21 PM
ben de arzu 18 yaşındayım, -sanıyorum ki- bon jovi ile en geç ben tanışmış durumdayım bu sitede maalesef :( çünkü 2 sene önce it 's my life şarkısıyla tanıştım bon jovi ile. ama 'geç olsun güç olmasın demişler ' sözüne atıfla sıkı bir bon jovi hayranı olma yolunda hala umudumun olduğunu düşünüyorum =)

bonjovi61
03-27-2011, 01:56 PM
ben atahan 15 yaşında genç bir jovi hayranıyım 4 senedir dimliyorum
tebrikler erken yaşta doğru yolu bulmuşsun :=)

dangerous kid
03-27-2011, 05:05 PM
herkese merhaba arkadaşlar :)

may
03-28-2011, 01:08 PM
Merhaba,
evrim ben...ben oyle kucukten beri dinleyenlerden , yanıp ttusanlardan degilim..bişi oldu. dikkatimi cekti. arastırdıkca daha cok sevdim. profosyonel olarak bu işi yapmalarına , guncellenmelerine, kişisel gelisimlerine ve finansal zekalarına da hayran oldum. dusuncelerimde bir fark yarattılar.. sevdim abileri....konserde gorusmek uzere :)

Mine
03-28-2011, 03:14 PM

Demek Bon Jovi'yle tanışman rahmetli Barış'la oldu... bunu okumak gerçekten çok burktu içimi, çok hoş tabii, ama bir yandan da "insanın için cız ettiren" cinsten birşey. Huzur içinde uyusun, çok özlüyoruz onu...
Ve tekrar hoşgeldin aramıza Gökçen (gerçi çoktandır buralardasın ama olsun ;))

rezalet
03-28-2011, 08:58 PM
Demek Bon Jovi'yle tanışman rahmetli Barış'la oldu... bunu okumak gerçekten çok burktu içimi, çok hoş tabii, ama bir yandan da "insanın için cız ettiren" cinsten birşey. Huzur içinde uyusun, çok özlüyoruz onu...
Ve tekrar hoşgeldin aramıza Gökçen (gerçi çoktandır buralardasın ama olsun ;))

Evet zamanında çok ağlattı, huzur içinde yatsın...
O zaman tekrar hoşbulduk :) ve konserde tanışmak dileğiyle.. ;)

captainkidd
03-28-2011, 09:33 PM
Herkese merhaba,
İsmim Fikret,36 yaşındayım..37 ye yürüyorum..1985 yılından beri Bon Jovi fanatiği olarak faaliyet göstermekteyim..Benim gibi olan 3 kan kardeşe sahibim :)

dangerous kid
03-28-2011, 10:19 PM
merhaba fikret ben de '86 dan beri bon jovi fanim

kovarinko
03-29-2011, 12:45 AM
Babam’a …

1978 doğumlu Mustafa’yım ben …Televizyonun tek , radyonun 2-3 kanal olduğu zamanları bilirim.
Elime ilk Bon Jovi albümünün geçişi ve tanışmamız 1989.İlkokuldayım ve sınıf arkadaşım Serhat’ın evinde , abisinin dinlediği new jersey kasedini dinleyip akvaryumdaki balıkları oltayla yakalamaya uğraşıyoruz. O kadar aklımız başımızda.

Arkadaşım ve ben , abisinin video kasetlerini izleyip final countdown , yeke yeke ve like a prayer'in sözlerini fatih terim ingilizcesinden bile daha kötü bir şekilde manasız kelimeler uydurarak ezberliyor ama New Jersey'den bir şey anlamıyoruz.(sanırım video kasetlerden öğrenmek daha kolay).Bu arada video kaset televizyondaki yegane müzik programı pop saatinin kaydı.Kravatlı bir ağabeyimiz elindeki kağıttan TRT türkçesiyle anonsu yapar bilgilendirirdi bizi.

İlk okul biter , arkadaşımla bağlar kopar benim için Bon Jovi macerası da biraz sekteye uğrar ama nedense ortaokulda olmama ve ingilizce olarak Mr. and Mrs. Brown demekten başka birşey bilmiyor olmama rağmen İ.M.Ç.’deki kasetçileri gezerken Slippery When Wet albümünü görüyorum.Albüm hakkında hiç bir bilgim ve fikrim yok.Orada olmamın tek sebebi plakçılar çarşısında kasetlerin 2 milyon filan daha ucuz olması(o zamanlar parada çok sıfır vardı) o kadarcık para için 45 dakika yürürdük biz kaset almak için ne acılar çektik be...

Aklıma ilk okul arkadaşımın evindeki New Jersey kasedinin üzerindeki gri kağıt üzerindeki siyah Bon Jovi, New Jersey yazısı geliyor.(müzikle olan alakama bakın hele) Cebimdeki tüm parayla Slippery When Wet'i alıyorum.Eve gidiyorum , mevsim yaz , okul tatil...Yaz tatillerinde saçlar uzatılıyor.Uzatılıyor dediysek 3 ayda ne kadar uzarsa o kadar.Okul zamanı durmadan saçlarımızı parmağıyla ölçüp okula almayan din kültürü ve ahlak! bilgisi öğretmenine inat.

Saba marka müzik setine koyuyorum kaseti ,you give love ve livin on a prayer arka arkaya pek çok kez dinlenirken şanssızlığa bakar mısınız ? sıradaki şarkı social disease ! Bilen bilir introyu.Ses biraz fazla açıktır , o yaşta çocuk için çok falsodur durum.Daha eve magic box girmemiş , bırakınız gerçek hayatı tv’de bile bir çift göğüs görmemişiz.O intro ağır geldi , daha doğrusu sesleri duyan valideden yediğimiz tokat ağır geldi.(rocker olmak hiçbir zaman kolay olmadı ki memlekette)Samime Sanay veya Coşkun Sabah dinlediği için dayak yiyen birini tanıyor musunuz ?

“I’d die for you” ne kadar gaz , “Never say goodbye” ne kadar romantik… Romantik mi ? Sanki aşk nedir biliyorsun.Neyi , ne kadar bildiğimi tam kestiremesem de müzikten anlıyormuşum galiba.Daha o yaşta “living on a prayer” , you give love” , “ i’d die for you” keşfedilir , aşk henüz keşfedilmese de “never say goodbye” ‘ ın sonundaki Jon’un gırtlak oyunları ve Richie’nin gitar solosu keşfedilmiştir bile.

O saatlerde henüz internet olmadığından grup hakkında tek bildiğim kasetlerin kartonetinde yazan ;
 Jon Bon Jovi – Vokal
 Richie Sambora – Gitar
 Tico Torres – Davul
 David Bryan – Klavye
 Alec John Such – Bas Gitar
İbaresidir.Öyle şarkı sözü resim filan olmazdı , tek sayfa kartonet yaparlardı kasetlere.Bu kaset o kadar hoşuma gitmiştir ki eski anılar depreşir ve “New Jersey” alınır.İlk dinlediğim zamandan farkı benimdir.Kendime aittir.

Tüm arkadaşlarıma hava atar olmuştum. “oğlum bir grup keşfettim süper…(ne sandınız ? ben keşfettim bon jovi’yi  )acayip müzik yapıyorlar ben sizin dinlediğiniz şeyleri dinlemem” diyorum.
Sonraaa “keep the faith” çıkıyor…tüm kaynaklarda albümün 4 yıl aradan sonra çıktığı yazıyor ama benim kronolojimde 4 yıl ara yoktur.86’daki albümü yeni almışız biz…bana göre tam zamanında çıktı yani o albüm…
“Ne oldu ? Ne bitti ?” derken liseye çağı gelir , 92 yazında ve kışında her köşe başında “keep te faith” dinlenmiştir.1 sene öncesine kadar arabesk dinleyen arkadaşlar metalci olmuş , siyah t-shirt yaşları gelmiştir.”Bon Jovi diye bir grup keşfettim” diye dalga geçen benim ezilme zamanım gelmiştir.” Bon Jovi’mi dinliyorsun sen ? kız grubu o…ha ha ha…”. Arkadaşlarım Erol Taş modunda beni kafaya alırken ; ben , “nerde bu Bon Jovi dinleyen kızlar ?” diyerek arayışa başladım.Beni öylesine ezdiler ki ;ne dinlediğimi söylemeye utanır oldum (Kıvanç –Burak- Murat mikropsunuz hepiniz),.Soranlara metalciyim diyor , her boş gördüğüm yere kuru kafa çiziyordum.Derken sınıfımdan bir kız tenefüste geldi , yanında başka sınıftan bir kız “ aha bu X , bak bu da metal dinliyor haydin kaynaşın” dedi.Metal müzik dinleyince kafasına çivi saplanan ben “metalciyim” yalanıyla ilk kez bir kızın elini tutmuşum (Kıvanç-Burak-Murat iyi ki varsınız lan) X kızımız bana dinlediğim grupları sordukça Kıvanç-Burak-Murat üçlüsünden öğrendiğim grupları sayıyor , onlardan aldığım kasetleri X’e veriyorum , o da benim elimi daha sıkı tutuyor (kızlar yalan söyleyen erkeklere bayılır  ).

Derken bir yaz günü magic box inter star’da reklamlar…Bon Jovi ,İnönü Stadyumunda , 13 Eylül 1993 Pazartesi akşamı…Yaşım 15…Damarlarımdaki kan “delikan”...1 kasa meşrubat alana bilet veriyorlar filan , Şimdi düşünüyorum , gruba saygısızlık.Cikletten çıkarcasına bilet almak konsere gitmek…Kıvanç’ın babası toptancı , Hem de marketleri var , aldı bileti verdi bana…Kıvanç kanka büyüksün…(Burak –Murat kusura bakmayın sizin bir numaranızı göremedik daha , X’de benden ayrıldı zaten).Neyse biletimiz elimizde babamızın huzuruna çıktık…

- Baba , konsere gidebilir miyim ?
- Ne konseri ?
- Bon Jovi…
- Ne zaman ?
- 13 Eylül…
- Olmaz

-Neden ?

-Okulun ilk günü konser mi olur ?

(yanlış okumadınız böyle bir sebepten konsere gidemedim ben…okulu asmak için ilk günden daha iyisi olabilir mi ? ders yok , bir şey yok…)

İşte delikanlı böyle bitirilir…Ben bitik bir vaziyette arkadaşlarıma durumu anlatırken hepsi beni teselli etmek için şu cümleyi kurmaktan utanmadılar.”boş ver be oğlum , zaten kız grubu bon jovi , sana yakışmaz” (Kıvanç-Burak-Murat , maldınız siz küçükken haberiniz olsun)

İşte o konsere dünyanın en ofsayt mazeretiyle gönderilmeyen ben , o günden sonra okuldan da nefret ettim…Açılmasaydı o gün , başka bir gün açılsaydı severdim ben okulu , valla …(bu cümle bu kadar düşük olduysa 13 eylül’ün üzerimde yarattığı travma nedeniyledir)

Annem emekli oldu yaşlanıyor , benim kanım kaynıyor …Herker emekli ikramiyesi alınca ev filan alır …Anne’m bana CD çalan bir müzik seti aldı …Kocaman kolonları var …Öküz gibi ses çıkıyor.Kaba oldu biraz ama çok mutluyum anlayın be…Artık cd çalarımız var ama cd’miz yok…Acayip pahallı , alamıyorum ki…Cd çalar bozuk olsa haberim olmayacak daha denememişim bile.”1 tane cd alalım , deneyelim” diyorum babama , akşam eve Muazzez Abacı cd’si alarak geliyor babam…(sen de çok ezmişsin beni be baba).

Megavizyon’da Murat’la birlikte geziyoruz bir gün…unutmam yağmur yağıyor dışarıda , megavizyon’a sığındık resmen…O ne ? Bon Jovi’nin Bon Jovi Albümü CD olarak çıkmış…Ben daha önce kaset olarak bile görmemişim o’nu…(Albümleri edinme zamanlarımda benim kabahatim olmayıp , yabancı albümlerin ülkemize gelişi ve eski albümlerin bizde basımı ve dağıtımının o yıllarda çok geç yapıldığını göz önünde bulundurmanızı rica ederim.) Bon Jovi albümü cd formatında çıkmış çıkmasına da fiyatı da çığırından çıkmış…Liseliyim , param yok , internet yok , mp3 yok…Sefalet diz boyu…Alamıyoruz , eve dönüyoruz…Bir gün eve Murat geliyor , gündüz vakti…Islanmış .Kapıdan girmeden bana Bon Jovi’nin Cd’sini uzatıyor…”Nerden buldun o kadar parayı ? “ diyorum , “çaldım…” diyor , “senin için çaldım…” . (Murat hırsızlık suçundan girdiği mahpushaneden , Rahşan Affı’yla çıktı  ) Tabi ki hapis filan işin şakası da bana konser bileti hediye eden Kıvanç’tan sonra , Murat’ta büyükler kategorisine girdi…(ne kadar çıkarcıyım ben yaw)

Bu albümde hayatımın şarkısı Runaway kazındı beynime…Klavyemde artık ilk çaldığım şey her zaman runaway’in çılgın klavye atraksyonlarıydı.Yaşım 33 oldu…Ne zaman klavye görsem bir yerde , hemen runaway’in girişini patlatır havamı basarım.(çevremdekiler bilmez ama olsun , bana havalı geliyor)

Yıllarca değişmeyen tek şey “ bon jovi kız grubu” diyen kankalarımın benimle dalga geçmesi oldu.Pardon…Değişmeyen bir diğer şey ise benim karşıma bon jovi dinleyen bir kız çıkmaması idi…

Lise bitti . Türk eğitim sisteminde lise ve üniversite arasında yer alan dershane sıralarındaki yerimizi aldık…Kaan diye bir arkadaş edindim , aynı sırada oturduk.Bon Jovi dinlermiş.Yıllarca dalga geçmişler onunla “lan Bon Jovi kız grubu. Utanmıyor musun ? “ diye ezmişler bunu…Acıdım yanıma aldım  . İstanbul’da okumaya tenezzül etmediğimizden şehir dışında , puanı düşük ama eğitim kalitesi daha yüksek ! tercihimizi yapıp okumaya ! gittik.Evimizi tuttuk .İlk iş duvara posterimizi astık…İstanbul’dan ilk misafirlerimiz Kıvanç-Murat-Burak üçlüsü oldu…Eve girdiklerinde ilk sözleri “ Bon Jovi’mi dinliyor sunuz hala? devri bitti , zaten kız grubuydu” oldu…

Üniversiteler bitti …Ben İstanbul’da , Kaan Ankara’da ,Murat Rusya’da ,Kıvanç orda-burda ,Burak Amerika’da yaşıyordu.Burak Amerika’dan her gelmesinde Bon Jovi’yle ilgili bir şeyler getirip benim büyükler kategorime girdi.Bana çok sevdiğim Bon Jovi cdlerini dinlemem için getirdiği diskman’i hediye ettiği kış aramızdan ayrıldı…Bedenen…

Ben üniversite bittikten sonra çalışmaya başladığım holdingde hayatımda ilk kez Bon Jovi dinleyen bir kızla tanıştım.Bilgisayarından yükselen müziği duyunca gözlerim parladı , yıllarca geçilen dalgalar aklıma geldi.Nihayet hep bahsedilen “bon jovi dinleyen bayan” karşımdaydı…Hayatımın kadınını bulmuş muydum ? Olabilirdi…Ancak ufak bir detay vardı…Karşımdaki insan hayatının erkeğini daha ben onu bulmadan bulmuştu…Kendisi evli ve hamileydi…Ben ona tüm bu başıma gelen muhabbetleri anlattım , kendisi bana 1993 konserini anlattı.Daha önce o konsere giden Kenan Doğulu dinleyen arkadaşlarımdan dinlemiştim ama ilk kez birisi bu kadar güzel anlattı.Çok iyi arkadaş olduk , kendisi daha sonra önce müdürüm sonra genel müdürüm oldu.

Ben ingilizce öğrenmeye Bon Jovi şarkı sözlerini çevirerek başladım , bu siteyi de şarkı sözlerine bakarken bulmuştum zaten.

Ben aradan geçen yıllar boyunca babama o konser için hep sitem ettim.Ailemizin en güzel şamata konusu olmuştu.Ve bir akşam internette gezerken ( yahu amma yazmışım tv’nin tek kanallı olduğu yıllardan internete geldik) uzun yıllardır turneye çıkmayan Bon Jovi’nin turneye çıktığını gördüm.(Circle Tour). İngiltere’ye gitsek izlesek diye kardeşimle şakalaşırken “git tabi niye gitmiyorsun ? ” dedi… Şakayla karışık yine babanın huzuruna çıktık “ okul bitti , yıllar oldu ben konsere gidiyorum ingiltere’ye ” dediğimde küfür eder sanıyordum ama bu kez “ git oğlum konser masrafları da benden” dedi…Vay anasını seyirciler…Otobüsle 20 dakika mesafedeki konsere gidemeyen ben , londra’ya gidiyordum.
Pasaport , vize derken , 26 haziran 2010 Bon Jovi London O2 arena konserine biletimi almıştım en önden.

Büyük güne birkaç gün kala babam da , canım arkadaşım Burak’ı görmeye gitti.Beni çok sevdiğinden şüphem yok ama sanırım Bon Jovi’ye garezi vardı…Canı sağ olsun , herkes herkesi sevmek zorunda değil ki…Yine gidemedik 

Biletim İngiltere’deki kuzenimdeydi , vize için davetiyemi gönderdiğinden konsere de benim yerime gidebilirdi , bu arada kendisi çok azılı bir hip hop’çudur.Sağ olsun telefonuyla tüm konseri benim için çekmiş…Bilet alıp gidemediğim 1993 konserini Kenan Doğulu seven insanlardan dinlediğim yetmezmiş gibi , bilet alıp gidemediğim 2010 Londra konserini de hip hop’çu kuzenimin çektiği videolardan izlemiştim.

Şimdi ise İstanbul’a geliyorlar yine yeniden.Bu kez biletimi Kaan aldı…Diamond Ring…kendisinin de These Days albümünde en sevdiği şarkıydı nedense.Kaan’da büyükler kategorisine girmişti…Üstelik yalnız da değilim…Kıvanç ve Murat’ta geliyor bizimle (kız grubu lan ne işiniz var diyorum ama biri rusya'dan diğeri ,manisa'dan katılacak) , müdürüm de…Burak bedenen yok ama hani şu her şeye sebep olan ilk paragraftaki Serhat var ya …O’da geliyor…Eğer babam bir şaka daha yapmazsa sizde gelin el sallayalım beraber.

Kızmayın, darılmayın.Biliyorum biraz uzun oldu.Ama kolay değil.Benim için anlamı çok büyük.Belki en güzel hikayemdir.Bu kadar şeyi onların etrafında çevimişim ben.Gerçi bunca şey derken…onca şey meğer 3-4 sayfaya sığarmış…Belki de hiç yaşamışım ben…

TheSlashest
03-29-2011, 01:55 AM
Hocam harika bir yazı olmuş. Zevkle okudum.

dangerous kid
03-29-2011, 02:05 AM
yazını okurken beni de kendinle beraber çocukluk yıllarıma lise yıllarıma sürükledin mustafa bon jovi için bende metalci (?!) arkadaşlarıma karşı yıllarca aynı savaşı vermiştim :) daha onaltı yaşımdayken jon gibi saçlarımı uzatmaya karar vermiş liseye her gün kontrolden kurtulmak için binaya paralel caminin duvarından atlayarak girmiştim kıl öğretmenlerden köşe bucak kaçarken babam çekti resti ya bu saçları kesersin ya da bi daha bu eve giremezsin diye kesmedim serdar ve uğraş vardı aynı sınıfta okuduğumuz istanbul'a okumak için geldiklerinden bekar evinde kalıyorlardı onlarda kaldım daha on altı yaşımda babamla özgürlüğüm ve benliğim uğruna savaşmaya başladım kazandım razı olmak zorunda kaldı zorla ve baskıyla bir yere varılamayacağını göremese de geri adım atmak zorunda kaldı yoksa eve bir daha asla dönmeyecektim vay be gerçekten zor yıllardı şimdi o yaşlandı ben büyüdüm ve uzun süredir sorunsuz yaşıyoruz...
93 konserinde ben senin gibi şanssız değildim ve konsere gidebildim ama özel olarak bon jovi'yi görmek için (değerlendiremesem de) ingiltere'ye gitme şansım hiç olmadı o da ayrı :)
gri etiketli siyah yazılı new jersey albümü benim de kendime ait olan kendi harçlığımla aldığım ilk albümdü hiç unutmuyorum o dönem kaset 5000 liraydı bende 2500 + 2500 ablamla ortak almıştım 88 yılında ondan sonra da macera tam anlamıyla başladı zaten
şarkı sözlerini çevirme sevdasına zamanında ben de kapılmıştım stüdyo imgenin yayımladığı efsane bon jovi kitabı çıkana kadar bütün sözleri kelime kelime çevirmiştim kendimce ama o çevirileri okuyunca bu konuda ne kadar başarısız olduğumu anladım :) olsun en azından tatlı tatlı zaman geçirdim ve kelime hazneme eklenen onlarca yeni kelime de yanıma kar kaldı :)
sanırım benim çenem de en az senin ki kadar düşük :) ya da bizim kuşak gerçekten çok dolu bazı konularda... aslında yazmaya kalksam anlatacak o kadar çok acı tatlı macera var ki ama melankoli kadar da hastalıklı bir duygu da yok her zaman günümüzü yaşamaya bakmalı geçmişi ardımızda yalnızca öğrendiğimiz bir ders olarak bırakmalıyız
foruma hoş geldin bu sitede bon jovi'ye gönlünü vermiş o kadar değerli insanlar o kadar harika arkadaşlar var ki tanıdıkça onları çok sevecek sitenin müdavimi olacaksın...
bu arada benim adım ahmet ayrıca pop saatini sunan kravatlı abimizde erhan konuk'tu :) az bon jovi dinlemedik zamanında sayesinde...

kovarinko
03-29-2011, 10:21 PM
Hocam harika bir yazı olmuş. Zevkle okudum.

teşekkürler ,

şarkı sözlerini çevirme sevdasına zamanında ben de kapılmıştım stüdyo imgenin yayımladığı efsane bon jovi kitabı çıkana kadar bütün sözleri kelime kelime çevirmiştim kendimce ama o çevirileri okuyunca bu konuda ne kadar başarısız olduğumu anladım :) olsun en azından tatlı tatlı zaman geçirdim ve kelime hazneme eklenen onlarca yeni kelime de yanıma kar kaldı :)

bu arada benim adım ahmet ayrıca pop saatini sunan kravatlı abimizde erhan konuk'tu :) az bon jovi dinlemedik zamanında sayesinde...

benim bir dry county çevirim vardı , akıllara zarar:) , jon bon jovi okusa türkiye'ye gelmez.

erhan abi eli öpülesi insandı...kravatla pet shop boys filan sunardı.yıllarca radyo , tv her yerde dinledik izledik.

dangerous kid
03-29-2011, 10:54 PM
teşekkürler ,

benim bir dry county çevirim vardı , akıllara zarar:) , jon bon jovi okusa türkiye'ye gelmez.

erhan abi eli öpülesi insandı...kravatla pet shop boys filan sunardı.yıllarca radyo , tv her yerde dinledik izledik.
ha ha ha jon okusa türkiye'ye gelmezdi esprine çok güldüm ama bende bu konuda en az senin kadar iddialıyım güçlerimizi birleştirip bi tercüme ofisi mi açsak ne :)

kovarinko
03-29-2011, 11:28 PM
ha ha ha jon okusa türkiye'ye gelmezdi esprine çok güldüm ama bende bu konuda en az senin kadar iddialıyım güçlerimizi birleştirip bi tercüme ofisi mi açsak ne :)

:) maksat iş kurup batırmaksa olabilir ben varım.yarım sayfa şiirden 2 sayfa tercüme çıkartırdım ben.türkçe zengin dil ya , o sebepten ;)

ekleme yapayım , şirketteki stajyerlerden biri bir kaç ay önce ingilizce öğrenmesine yardım etmemi istemişti , altyapısı da fena değildi.aklıma ilk gelen şey "dry county" oldu hemen çıktısını aldım kıza verdim.kız ertesi gün bir çeviri getirdi ben dumur oldum.onun yaşında yapmaya çalıştığım çeviri geldi aklıma.stajyerden bana ingilizce öğretmesini isteyecektim.hatta bazı yerlerde benim şu anki halimden daha iyi.(yeni nesil felaket)

dangerous kid
03-30-2011, 12:47 AM
:) maksat iş kurup batırmaksa olabilir ben varım.yarım sayfa şiirden 2 sayfa tercüme çıkartırdım ben.türkçe zengin dil ya , o sebepten ;)

ekleme yapayım , şirketteki stajyerlerden biri bir kaç ay önce ingilizce öğrenmesine yardım etmemi istemişti , altyapısı da fena değildi.aklıma ilk gelen şey "dry county" oldu hemen çıktısını aldım kıza verdim.kız ertesi gün bir çeviri getirdi ben dumur oldum.onun yaşında yapmaya çalıştığım çeviri geldi aklıma.stajyerden bana ingilizce öğretmesini isteyecektim.hatta bazı yerlerde benim şu anki halimden daha iyi.(yeni nesil felaket)
unutmalıyız tanrım unutmalıyız o çeviri yaptığımız günleri http://www.bonjoviturkey.com/forum/images/icons/icon10.gif

Captain_Kidd
03-30-2011, 12:11 PM
Bundan yaklaşık 5-6 sene önceki ilk Bon Jovi forumunda her zaman 80li 90lı yıllarda fan olan kişilere ulaşmamız gerektiğini söylemiştim o forumdaki kişilerin yaşları 13-20 arasındaydı :). Sizler gibi eski fanları aramızda görmekten mutululuk duyuyoruz yazılarınızı okuyunca duygulanmamak elde değil.

frozen
03-30-2011, 06:54 PM
Herkese selamlar , ben Özlem , burada olmak , gerçek Bon Jovi fanlarını bulmak çok mutlu edici , bende eski kuşak fanlardanım ve yukarıdaki yazı hepimizin duygularını ve paylaşımlarını çok güzel vermiş , elinize emeğinize sağlık...

dangerous kid
03-30-2011, 09:28 PM
foruma hoşgeldin özlem seni de aramızda görmek büyük bir mutluluk :)

Gina
03-31-2011, 11:47 AM
merhaba, ismim Nihan. buradaki herkes gibi benim de hayatımda Bon Jovi'nin özel bir yeri var. harçlıklarımla aldığım ilk albüm Slippery When Wet'ti. onların şarkılarıyla büyüdüm... iyi ki varlar :)

dangerous kid
03-31-2011, 01:20 PM
merhaba nihan bizler de belirtmeye bile gerek yok aynı senin gibi bon jovi fanlariz umarım sitede beraberce çok iyi vakit geçiririz BON JOVI FOREVER !

Mine
04-02-2011, 02:49 PM
Aramıza yeni katılan tüm "JOVI ARKADAŞLAR"a tekrar hoşgeldiniz diyorum ben de :) iyi ki geldiniz, iyi ki varsınız, ailenin böyle büyümesi çok güzel...

Başta nam-ı diğer kovarinko olmak üzere (okurken gerçekten insanın içi bir tuhaf oluyor, çok içten, çok çok güzel bir yazı, bu paylaşım için ayrıca teşekkür ediyorum) herkesin ayrı bir jovi hikayesi var. Bunları herkesin anlayacağı hissedeceği bir ortamda, "aynı dili konuşanlarla" paylaşmak harika :cool:

Hep birlikte 8 temmuzda çok güzel bir anıyı jovi hikaylerimize eklemek dileğiyle...

kovarinko
04-02-2011, 08:26 PM
merhaba, ismim Nihan. buradaki herkes gibi benim de hayatımda Bon Jovi'nin özel bir yeri var. harçlıklarımla aldığım ilk albüm Slippery When Wet'ti. onların şarkılarıyla büyüdüm... iyi ki varlar :)

Herkese selamlar , ben Özlem , burada olmak , gerçek Bon Jovi fanlarını bulmak çok mutlu edici , bende eski kuşak fanlardanım ve yukarıdaki yazı hepimizin duygularını ve paylaşımlarını çok güzel vermiş , elinize emeğinize sağlık...

Hoşgeldiniz ,

Aramıza yeni katılan tüm "JOVI ARKADAŞLAR"a tekrar hoşgeldiniz diyorum ben de :) iyi ki geldiniz, iyi ki varsınız, ailenin böyle büyümesi çok güzel...

Başta nam-ı diğer kovarinko olmak üzere (okurken gerçekten insanın içi bir tuhaf oluyor, çok içten, çok çok güzel bir yazı, bu paylaşım için ayrıca teşekkür ediyorum) herkesin ayrı bir jovi hikayesi var. Bunları herkesin anlayacağı hissedeceği bir ortamda, "aynı dili konuşanlarla" paylaşmak harika :cool:

Hep birlikte 8 temmuzda çok güzel bir anıyı jovi hikaylerimize eklemek dileğiyle...

Teşekkürler ,

Dilara JBJ
04-05-2011, 06:04 PM
Merhabalar adım Dilara.Hepimizin ortak noktası olan Bon Jovi hayranlarıyla aynı ortamda bulunmak mutluluk verici:)İlk harçlıklarımla yemeyip içmeyip para biriktirip küçüklüğümden beri sevdiğim bu grubun konserine bu yaz gidecek olmak ayrıca heyecan verici:)Takdir ederseniz ki 18 yıldır bu konseri bekleyen hayranlarla benim daha bu genç yaşımda bu güzel duyguyu yaşamak mutluluk verici buluyorum:)evet kesinlikle şanslıyım.. :D

Ms. Brownstone
04-05-2011, 08:15 PM
Adım Ayşegül,İzmirliyim ,19 yaşındayım,nickim guns n' roses'ın mr. brownstone adlı parçasının kız halidir . Bon jovi grubunu son 4 yıldr çok dinler oldum .Şimdi konser nedeni ile İzmirden bi' gidiş organizasyonu var mı diye araştırıyordm bu siteye rastladım gerçekten çok güzel bir forum ve site yaratmışsınız ellerinize sağlık.Adminlerden çok memnunum çok kibar ve çabuklar :) herşey için teşekkürler keep rockin' !

peacefulmind
04-05-2011, 08:25 PM
Merhaba,ismim Melike.Eski fanlardanım.Slippery When Wet'le başlayan yolculuğumda sizlerle de karşılaştığım için mutluyum.

frozen
04-05-2011, 11:56 PM
Ben dahil yeni gelenlere kucak açıp , hoşgeldiniz diyen herkese teşekkür ederim.
Bu koca sitede Antalya'dan Bon Jovi konserine gidecek olan (1 kişi dahi olsa) birisi varmı diye sorarım , merak ederim :)

Mine
04-06-2011, 09:51 AM
Hepiniz tekrar hoşgeldiniz arkadaşlar, iyi ki de geldiniz.
Siteyi/forumu beğendiğinizi duymak çok güzel :)

İstanbul dışından gelecek çok kişi var (özellikle facebook sayfamızdan takip ettiğimiz kadarıyla) ama çekirdek ailemiz burada olduğundan, önceliğimiz her zaman burasıdır. O yüzden şehir dışından gelenleri bir başlık altında toplayalım, pratik olur ;)

frozen
04-06-2011, 11:31 AM
Çok teşekkürler , güzel bir fikir :)

dangerous kid
04-06-2011, 07:22 PM
hepinize merhaba arkadaşlar :)

Harpy
04-09-2011, 01:43 AM
Merhaba arkadaşlar ben İstanbul'dan Efsun çok küçük yaştan beri BonJovi'nin hayranıyım hatta ilk adımlarımı bile Jon'un Cross Road albümündeki Always parçası eşliğinde atmışım. Ailem saolsun beni çok derin bi Bon Jovi aşkıyla büyüttü. Ve son olarak bu kadar Bon Jovi Fanıyla bir arada olmak çok harika bir duygu hepiniz süpersiniz. :D

dangerous kid
04-09-2011, 08:12 PM
merhaba efsun sen de süpersin :)

bonjovi61
04-09-2011, 09:54 PM
Merhaba arkadaşlar ben İstanbul'dan Efsun çok küçük yaştan beri BonJovi'nin hayranıyım hatta ilk adımlarımı bile Jon'un Cross Road albümündeki Always parçası eşliğinde atmışım. Ailem saolsun beni çok derin bi Bon Jovi aşkıyla büyüttü. Ve son olarak bu kadar Bon Jovi Fanıyla bir arada olmak çok harika bir duygu hepiniz süpersiniz. :D
always le attıysan ilk adımlarını yavaş ve sağlam atmışsındır demektir :)

Dilara JBJ
04-10-2011, 11:11 AM
O zaman hoşgeldin Efsun:)

rezalet
04-10-2011, 01:18 PM
93'lü biri daha.. :) hoşgeldin efsun! =)

Harpy
04-10-2011, 02:13 PM
Teşekkür ederim :)

comandante1212
04-11-2011, 08:27 PM
Bende benden 4 yaş büyük olan kuzenimin vasıtasıyla 12 yaşında bon joviyle tanıştım.Kuzenimin odasında gördüğüm posterleri hala gözümün önünde :)

homemadetravels
04-12-2011, 10:39 AM
merhabalar, ben istanbul'dan dilek..
istanbul konseri ile ilgili, belirsizlik üzerine belirsizlik yaşandığı dönemde, google da arama yaparken buldum forumu.. o günden beri devamlı takipteyim, en dogru ve guncel bilgileri veren herkese teşekkürü bir borç bilirim :) foruma üye olmak ise bugüne kısmetmiş..
94 yılından beri Bon Jovi dinliyorum, ve kendime bir sözüm var: ortaokul yıllarımın anısına, kaç yaşında olursam olayım Bon Jovi Türkiye'ye gelince konserine gideceğim !
işte şimdi bu sözüm daha doğrusu hayalim gerçek olacak !
herkese sevgiler !

frozen
04-12-2011, 11:21 AM
Hoşgeldiiin Dilek . :) Benimde aynı dileğim vardı .Bon Jovi Türkiye'ye gelirse ve hatta Yurt dışında onları canlı olarak dinlemek . Ne mutluki bize , bu büyük dileğimiz gerçek oluyor artık....

dangerous kid
04-12-2011, 09:56 PM
hoşgeldiniz comandente ve de dilek...

selamicumbus
04-19-2011, 06:37 PM
Merhabalar,

Öncelikle aranıza katılmaktan çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Adım Selami. Ankarada ikamet etmekteyim. Bon Jovi hayranı olduğum takdir edersiniz ki muhakkak :)
Yıllar önce internette gezinirken foruma uğramıştım. bayağı göz atmış fakat o zaman üye olamamıştım. Kısmet Bon Jovi'nin ülkemize gelmeye sonunda karar verdiği bu güzel günlereymiş.
Herkese tekrardan selamlar.

Dilara JBJ
04-20-2011, 12:18 AM
Yeni gelen arkadaşlar dilek,selami ve comandante hoşgeldiniz:)

serin
04-21-2011, 12:39 AM
merhaba :)
adana dayım
40 yaşındayım herhalde :)
80 lerden beri BJ dinliyorum
sevyorum ;)
ara verdiğim olmuştur tabii
ama farketmiyor
çok mutluyum :p

Mine
04-21-2011, 01:28 PM
Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara tekrar hoşgeldiniz diyorum ben de :)
İyi ki de geldiniz!

JR. TiDa
04-27-2011, 01:24 AM
Selamlar arkadaşlar!
Semih ben, Ankara'dan, 24 yaşındayım, evim arabam var, 3bin tl maaşım, sarışın 1.65-1.70 boylarında öğretmen adaylarımı.. =)) Semih Ankaradan falan girince öyle devam edesim geldi =) Semih Ankara 24 dogrudur geriside öğrenciyim, Polonya dili okuyorum daha dogrusu okudum bitti aynı bölümde y.lisans yapıyorum. Sorular gelmeden ben hemen cevaplıyayım 'neden Polonyaca??' Turizmci bir geçmişim var, Polonyalılarla çalışmıştım, üniversiteye gelmeden biliyordum dili zaten.İşte burdan Polonyaca..Ha bide o var lütfen Polonyaca, lehçe denilmesinden nefret ediyorum, Lehistan demiyoruz dimi dimi?? =) Üniversiteye gelen 3 ögrenciden birinde oldugu gibi bende Ankara'ya gelince gitara başladım =) Saç uzatma küpe takmaya kadar gitmedim ama =) Yani an itibariyle 5 senedir gitar çalmaktayım. Bu 5 senenin tamamında klasik caldım-tarz ayırt etmeden- artık baktım ki gitar 'bırak beniii' diye bagırıyor, akustk arayısına gectim, halende aramaktayım, bu da ilan olsun =) Deli basket oynarım =) 10 senemi verdim.. Ve de her aklı selim insanın olması gerektigi gibi FENERBAHCE liyim =)
Gelelim Bon Jovi ile tanışmama.. Aslında hatırlamıyorum.. =) Hani su yargı vardır ya 'kulagıma hos gelen herseyi dinlerim' diye aha işte ben gercekten oyum. =) Cünkü telefonumdaki müzikleri karıstıranlar Deep purple da görür orhan gencebay da, black sabbath da görür sabahat akkiraz da =) Bunun da nedeni sanırım abimin baglama calması, anneminde zamanından kaynaklı O.Gencebay ve sanat müziği aşıgı olması =) Ama her zaman Rock farklı bir yerde olmustur. Son zamanların amerikan rock ınıda dinlesemde orjinal rock olan 80ler hep ayrıdır, tadı hiçbirseye benzemez. İşte bu dinlediğim 80lerin rock parcalarında mutlaka vardı B.J. ama fan olarak tek ona bağlı değildim. Taa ki youtube da bir arkadaşı dinleyene kadar. Evet kendisi aramızda; 'The slashest' olması lazım nicki. Hem vokalini yaptığı hem de gitarını caldıgı 'Wanted dead or alive' ı bir dinledim, bi daha dinledim sonra bi da bi da.. =) Baktım ki o 80lerin hiçbirseyine benzetemediğim güzel tadı damarlarımda hissetmişim.=) Sonra yine baktım ki bu arkadas, [arkadasta demeyelim artık ayıp oluyo; BATU ismi =)] B. Jovi'nin parcalarını döktürüyor resmen, bastım subscribe'ı =) Sonra gördüm ki ben içimde B.Jovi'yi hiç unutamamışım, içimde bir fan varmış benden habersiz büyüyen. =) Onunda(Batu) teşvikiyle burada buldum kendimi. Ha birde su Ankara bulusmasını kacırdım buradan ilan edilmiş onunda acısı farklı içimde.. =(
Cok uzun yazdım, buralara kadar okuyan olurmu bilmiyorum ama benim için felaket olan sunu da bu yazımın sonuna sıkıstırmak istiyorum ki kimse görmesin cunku utanıyorum resmen.. =( Temmuzdaki konsere gelemiyorm...... Yazın Polonya'da stajım var ve hayatım bu staja bağlı... Ne yaptımsa değiştiremedim tarihi. Polonyadaki staj yapacagım şirkete konseri bile söyledim değiştirelim nolur B.J geliyor diye, O da fanı cıktı B.J.'nin, 'iyi işte ben göremedim hiç, sende görme' dedi ya......
İşte böyle günlük... =) Tamam bu mesaj bana bir ay yeter bi daha yazmam rahat olun :D
Sevgiler..

frozen
04-27-2011, 11:49 AM
:D hoşgeldiiin Semih.... Çok çok tatlı bir yazı olmuş bu , 1 ay falan beklemeden , tekrar yaz lütfen .. Konsere gelememene üzüldüm ama canını çok fazla sıkmamaya çalış. Son olarak forever 80's diyim gideyim bende :)

TheSlashest
04-29-2011, 12:13 AM
Selamlar arkadaşlar!
Semih ben, Ankara'dan, 24 yaşındayım, evim arabam var, 3bin tl maaşım, sarışın 1.65-1.70 boylarında öğretmen adaylarımı.. =)) Semih Ankaradan falan girince öyle devam edesim geldi =) Semih Ankara 24 dogrudur geriside öğrenciyim, Polonya dili okuyorum daha dogrusu okudum bitti aynı bölümde y.lisans yapıyorum. Sorular gelmeden ben hemen cevaplıyayım 'neden Polonyaca??' Turizmci bir geçmişim var, Polonyalılarla çalışmıştım, üniversiteye gelmeden biliyordum dili zaten.İşte burdan Polonyaca..Ha bide o var lütfen Polonyaca, lehçe denilmesinden nefret ediyorum, Lehistan demiyoruz dimi dimi?? =) Üniversiteye gelen 3 ögrenciden birinde oldugu gibi bende Ankara'ya gelince gitara başladım =) Saç uzatma küpe takmaya kadar gitmedim ama =) Yani an itibariyle 5 senedir gitar çalmaktayım. Bu 5 senenin tamamında klasik caldım-tarz ayırt etmeden- artık baktım ki gitar 'bırak beniii' diye bagırıyor, akustk arayısına gectim, halende aramaktayım, bu da ilan olsun =) Deli basket oynarım =) 10 senemi verdim.. Ve de her aklı selim insanın olması gerektigi gibi FENERBAHCE liyim =)
Gelelim Bon Jovi ile tanışmama.. Aslında hatırlamıyorum.. =) Hani su yargı vardır ya 'kulagıma hos gelen herseyi dinlerim' diye aha işte ben gercekten oyum. =) Cünkü telefonumdaki müzikleri karıstıranlar Deep purple da görür orhan gencebay da, black sabbath da görür sabahat akkiraz da =) Bunun da nedeni sanırım abimin baglama calması, anneminde zamanından kaynaklı O.Gencebay ve sanat müziği aşıgı olması =) Ama her zaman Rock farklı bir yerde olmustur. Son zamanların amerikan rock ınıda dinlesemde orjinal rock olan 80ler hep ayrıdır, tadı hiçbirseye benzemez. İşte bu dinlediğim 80lerin rock parcalarında mutlaka vardı B.J. ama fan olarak tek ona bağlı değildim. Taa ki youtube da bir arkadaşı dinleyene kadar. Evet kendisi aramızda; 'The slashest' olması lazım nicki. Hem vokalini yaptığı hem de gitarını caldıgı 'Wanted dead or alive' ı bir dinledim, bi daha dinledim sonra bi da bi da.. =) Baktım ki o 80lerin hiçbirseyine benzetemediğim güzel tadı damarlarımda hissetmişim.=) Sonra yine baktım ki bu arkadas, [arkadasta demeyelim artık ayıp oluyo; BATU ismi =)] B. Jovi'nin parcalarını döktürüyor resmen, bastım subscribe'ı =) Sonra gördüm ki ben içimde B.Jovi'yi hiç unutamamışım, içimde bir fan varmış benden habersiz büyüyen. =) Onunda(Batu) teşvikiyle burada buldum kendimi. Ha birde su Ankara bulusmasını kacırdım buradan ilan edilmiş onunda acısı farklı içimde.. =(
Cok uzun yazdım, buralara kadar okuyan olurmu bilmiyorum ama benim için felaket olan sunu da bu yazımın sonuna sıkıstırmak istiyorum ki kimse görmesin cunku utanıyorum resmen.. =( Temmuzdaki konsere gelemiyorm...... Yazın Polonya'da stajım var ve hayatım bu staja bağlı... Ne yaptımsa değiştiremedim tarihi. Polonyadaki staj yapacagım şirkete konseri bile söyledim değiştirelim nolur B.J geliyor diye, O da fanı cıktı B.J.'nin, 'iyi işte ben göremedim hiç, sende görme' dedi ya......
İşte böyle günlük... =) Tamam bu mesaj bana bir ay yeter bi daha yazmam rahat olun :D
Sevgiler..

Abi sen fenerbahçeli miydin :D Bak bu daha da iyi oldu, bi dahaki buluşmayı şampiyonluk haftamıza denk getirelim daha anlamlı olur :)

JR. TiDa
04-30-2011, 12:32 AM
Tabi ya ;) tamamdır abi BJ buluşması yapamazsak da FB buluşması yaparız;)

Gina's Tommy
05-04-2011, 05:19 PM
Selam ben Edirne'den Uğur :) Bon Jovi ile Its My Life sayesinde tanıştım ve sonra bütün şarkılarını dinlemeye başladım. 8 Temmuzda TT Arenada olacağım. Kategori 2den aldım biletimi :)

Dilara JBJ
05-04-2011, 05:37 PM
Hoşgeldin o zaman Uğur:)

Newjersey35
05-05-2011, 12:29 AM
Merhaba arkadaşlar...İzmir'den Levent ben.
1987 yılının ilk günleri. 13 yaşındayım. Artık 'yabancı' müzik dinlemeye başlamışım. Odamın tüm duvarları Modern Talking ve Duran Duran posterleriyle kaplı.O zamanlar televizyonda müzik kanalları yok. Güncel klipleri Trt'de haftada bir geç saatlerde yayınlanan müzik programıyla takip etmeye çalışıyorum. İşte yine böyle gecelerden birinde bir klip izliyorum. Şarkı beni adeta büyülüyor. Klip de öyle...Bir yanda patlayan fişekler, bir yanda insanın kanına işleyen bir gitar ritmi...Harika bi sahne şovu, elinde ayaklı mikrofonla seyircileri coşturan bir solist...Vay be! diyorum kendi kendime. Bu şarkı, bu grup bambaşka, öncekilere hiç benzemiyor. İşte böyle kapıyorum Bon Jovi virüsünü. O gün bugündür de You Give Love a Bad Name hayatımda dinlediğim en güzel ve en özel şarkı oldu benim için.
2009 yılının sıcak bir Temmuz akşamı. Fonda Always çalmaya başlar başlamaz gelin ve damat yüzlerce kişinin alkışları arasında salona girip ilk danslarını yapmak üzere elele sahneye ilerliyorlar. Yine içimde müthiş bir coşku var. Jon sanki benim yerime tüm hislerimi haykırıyor. Seneler evvel kendi kendime verdiğim sözü tutmanın gururunu yaşıyorum. Bir gün düğünümde mutlaka Bon Jovi çalacak demiştim. İşte çalıyor!...
Foruma katılma sebebim, benim gibi senelerdir aynı gruba bağlanıp içindeki heyecanı hep yaşatan arkadaşlarla bir arada olmak. Kısmetse 18 yıl sonra onları yeniden göreceğim. Şimdiden sabırsızlanıyorum. Forumda ve konserde buluşmak üzere...

dangerous kid
05-05-2011, 01:08 AM
merhaba levent hemen hemen aynı dönemlerde aynı şekillerde tanışmışız bon jovi'yle ben de 18 yıl sonra onları tekrar göreceğim için sabırsızlanıyorum aynı senin gibi ah bi de şu richie iyileşse...

saidouuu
05-19-2011, 08:51 PM
Merhaba arkadaşlar ben Hasan doğrusunu söylemek gerekirse ben bu tarzda müzik dinlemiyordum queen grubu sayesinde bu tarz müzikle ilgilenmeye basladım ve Bon Joviyle tanıştım benımde böyle bir hikayem var işte :DKonserede biletimi aldım saha içinden inşallah cok eglenicez.

Newjersey35
05-19-2011, 09:35 PM
Aramıza hoşgeldin Hasan. Bence çok iyi bir tercih yaptın. Hem foruma katılmakla, hem de Bon Jovi konserine bilet almakla. Emin ol pişman olmayacaksın. Şimdiden eski albümleri bol bol dinleyip pratik yap, konserde susmak yok çünkü..:)

saidouuu
05-20-2011, 08:08 PM
Aramıza hoşgeldin Hasan. Bence çok iyi bir tercih yaptın. Hem foruma katılmakla, hem de Bon Jovi konserine bilet almakla. Emin ol pişman olmayacaksın. Şimdiden eski albümleri bol bol dinleyip pratik yap, konserde susmak yok çünkü..:)

Tamam şu sınavlarımı atlatıyım şarkıları ezberlicem :D:D:D

HND.BonJ.
06-28-2011, 03:16 PM
Merhabaaa. :D
Merve ben. istanbul da yaşıyorum. Grafik/fotoğraf okuyorum. Yaklaşık 5 yıldır Bon Jovi dinliyorum. İlk başlarda gerçekten sadece dinliyordum.İlerledikçe onlarla yaşamaya başladım. Şimdi 8 temmuz'u bekliyorum. Daha konserlerini dinlerken bitiyorum. O gün bir de görünce ne yapıcam bilmiyorum :)
Konserde eğlenmek,bağırmak,görüşmek üzere :)

Newjersey35
06-28-2011, 04:46 PM
Aramıza hoş geldin Merve...Bu grubun en güzel yanı yıllar geçse de hiç eskimemesi, fan kitlesine devamlı yenileri eklemesi. Sana ve yeni katılan arkadaşlara tavsiyem, Slippery When Wet ve New Jersey albümlerine iyi çalışın, oradan çok soru (pardon şarkı!) çıkıyor :) Konserde görüşmek üzere!!

Dilara JBJ
06-28-2011, 05:58 PM
O zaman aramıza Hoşgeldin Merve!
Eh sadece dinlemek olmaz değil mi istesende istemesende sonra yaşamaya başlıyorsun ki buda sende varmış zaten :)8 Temmuz'da hepimizin kalbimizin duracağı o birkaç dakikalar olacaktır onda hiç şüphen olmasın ;)

dangerous kid
06-28-2011, 07:37 PM
merve oj geldin be ya :)

HND.BonJ.
06-28-2011, 08:09 PM
aha oj bulduk be ya :D

doganhayrullah
06-30-2011, 12:19 PM
selam...

Bende uzun zamandır bon jovi hayranıyım , onu ilk always şarkısı iletanımıştım... rock jon ile farklı bir anlam ve boyut kasanıyor... always çok güzel sözleri ve müziği..tutku dolu..özgür.....budan bonjovi tümhayranlarına selam...

8 Temmuzda Arenada görüşmek dileğiyle...

http://www.facebook.com/doganhayrullah (http://www.facebook.com/doganhayrullah)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150107899672690&set=a.428104537689.203684.537562689&type=1&theater

dangerous kid
06-30-2011, 02:25 PM
selam doğan ailemize hoşgeldin...

watersome
07-02-2011, 02:08 PM
Selam BJ Türkiye ailesi. Ben henüz iki yıllık bir Bon Jovi hayranıyım. İlk Bad Name'i dinlemiştim. Aynı zamanda çok sıkı bir Michael Jackson hayranıyım. Şanssız bir nesil olarak malesef '93 te henüz doğmamıştım. Yani ne MJ'in ne de BJ'nin konserine gidemedim. Ama 8 Temmuz'da orda olacağım inşallah :)

Newjersey35
07-02-2011, 09:07 PM
Sen de hoşgeldin aramıza sevgili Watersome. Ne demişler; geç olsun güç olmasın. Bak işte şans tekrar güldü sana. Bu sefer kaçırmaman dileğiyle...

burcudemircan
07-07-2011, 11:56 AM
Merhaba ben Burcu. 1977 Ankara doğumluyum, evliyim. Bursa'da yaşıyorum, çalışıyorum. İlkokul dönemimden beri JBJ hayranıyım. Onunla büyüdük denilebilir:)
Üyeliğimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
8 Temmuz.da (yarın) Bursa'dan konsere katılacağız. Çok heyecanlıyız:) Biletlerimizi aylar öncesinden aldık. Konseri bekliyoruz:)
Gelecek olanlara iyi eğlenceler diliyorum, orada görüşmek üzere...

jambco
07-07-2011, 12:04 PM
Aramıza hoşgeldin Burcu.Bir Bursa'lı daha ne mutlu.

burcudemircan
07-07-2011, 12:06 PM
Memleket Bursa olmasa da:) yaşadığım yer olarak doğrudur:)
Hoşbuldum, teşekkür ederim.

Suzz
07-07-2011, 12:53 PM
Selamlar, ben baya bir önce üye olmuştum ama, ofisteki işlerin yoğunluğundan dolayı pek girmeye fırsat bulamadım. Dolayısı ile tekrar merhabalar diyorum herkese :) Ben İstanbul'da yaşıyorum, 90'lardan beri Bon Jovi'yi taparaktan dinliyorum. 93 konserine de gidebilen şanslı insanlardan biriyim :) TT Arena'da görüşmek üzere diyorum :)

dangerous kid
07-07-2011, 11:33 PM
tekrar hoşgeldin suzz konserde görüşmek üzere...

Suzz
07-08-2011, 09:50 AM
Teşekkürler, hoşbulduk :)

Diggiz
07-09-2011, 11:26 PM
Merhaba,

Ben Deniz. Küçüklüğümden beri Bon Jovi dinliyorum. Ben 2 yaşıma geldiğimde, Bon Jovi ile tanıştım. Anlayacağınız küçüklüğümden beri Bon Jovi dinlerim. :) Bebeklik, dostluğu işte. :)

dangerous kid
07-10-2011, 12:29 AM
merhaba deniz foruma hoşgeldin :)

Diggiz
07-10-2011, 12:31 AM
Teşekkür ederim, hoşbulduk. :)

JamBon Cumali
07-12-2011, 11:58 AM
Merhabalar herkese, ben Alp.Aranıza katıldığım için çok memnunum.1987'den beri Bon Jovi hayranıyım.Burada güzel vakitler geçireceğime inanıyorum.

Diggiz
07-12-2011, 01:13 PM
Hoşgeldiniz... :)

C'est la vie!
07-12-2011, 02:23 PM
Merhaba! Ben de istanbuldayım. Bon Jovi'yi ilk Always klibiyle tanıdım ve aşık oldum. Sanırım 11-12 yaşlarındaydım o zaman. Uzun dönem posterleri duvarımı süsledi, albümleri ezbere bilir, ölesiye takip ederdim... O zamanlar Tarsusta olduğumdan İstanbula gelirse de gidemem herhalde diye üzülürdüm. :) Sonra bir dönem ara verdim, takip edemedim. Sonra İstanbul'a geleceğini duydum, çocukluk hayallerim gerçekleşiyordu! Bu konsere mutlaka gitmeliydim, hem de artık İstanbuldaydım! Konserde de anladım ki, aslında AŞK hiç bitmezmiş! VIP'den almıştıım biletimi ama DR'ten almadığıma çok pişman oldum. Kral her zaman kralmış, bu kural hiç değişmezmiş... Ahım var bir sonraki konser için ama :)

Kasva
07-12-2011, 10:00 PM
Merhabalar. İsmim Berkay. Yeni katıldım ben de aranıza. Bon Jovi'yi birçoğunuz gibi çok küçük yaşlarda dinlemeye başlamasam da en az sizler kadar bağlandığımı söyleyebilirim. 2000lerin başlarında İt's my life ile bir titreşim yarattı bende ancak ne grubun adından ne de diğer şarkılarından bihaberdim. Ancak 4-5 sene evvel bir oyun vasıtasıyla iki adet şarkısı kulağıma çalındı ve bundan sonra herşey değişti... O gün bugündür Bon Jovi'den başka hiçbir şey dinlemez oldum. Hayatımın bir parçası oldu kısacası...

Ve bugün benle aynı hisleri paylaşan insanların arasına katılmış olmaktan dolayı çok mutluyum... :)

Juvixted
07-12-2011, 10:38 PM
Selamlar, ismim Okan, İzmir'de yaşıyorum.Aranıza katıldığım için çok mutluyum. :)

Dilara JBJ
07-12-2011, 11:29 PM
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz! :)

Newjersey35
07-12-2011, 11:37 PM
Aramıza yeni katılan arkadaşlar arasında grubu 80'lerden beri tanıyıp seven "eski kuşak" ve 2000'lerdeen sonra seven "yeni kuşak" arkadaşlar var, ne güzel. Demek ki her dönem çok geniş bir kitleye hitap etmiş Bon Jovi'miz. Aileye hoşgeldiniz arkadaşlar!...

shotthroughtheheart
02-12-2012, 08:41 PM
Ben Çınar, 13 yaşındayım, 12 yaşımda başladım BJ'ye. Sadece BJ dinlerimi BJyi ailem kadar severim, bu da Jon'u babam kadar sevmeme eşit.

dangerous kid
02-14-2012, 12:15 AM
Süpersin Çınar sevgiler :)

shotthroughtheheart
02-21-2012, 11:19 AM
Teşekkürler dangerous kid, daha BJ yolculuğumun başlangıcındayı diye kabul ediyorum kendimi. BJ gelince Ankara'dan İstanbul'a beklemeden direk gideceğimize ve Diamond Ring bilet alacağına annem söz verdi. Onun sevincini yaşıyorum bu zamanlar.

strangerintheworld
03-17-2012, 05:42 PM
Merhabalar ben Nihan. Bon Jovi'yle çok geç tanıştım maalesef. Daha 6-7 ay oldu ama sanki hayatım boyunca onları dinlemişim gibi hissediyorum. Kısa zamanda bir sürü şarkılarını ezberledim ve tüm gün Bon Jovi söyleyerek dolaşıyorum. Dinlemeye başladığımdan beri bu forumu takip ediyorum sonunda ben de aranıza katıldığım için mutluyum :)

dangerous kid
03-17-2012, 07:46 PM
aramıza katıldığın için bizde mutluyuz Nihan benim adım da Ahmet :)