PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Masstival 2008

salome
03-04-2008, 03:01 AM
Ülkemizde sağanak şekilde baslayan yıldız yağmurları hiç durmadan devam ediyor MASSTIVAL 08 kapsamında şuan için kesinleşmiş dev isimler WHITESNAKE ve DEF LEPPARD .
4_5_6 HAZİRAN 'da PARKORMAN da gerçekleşecek olan festival agır toplarını önden sundu,bakalım gerisinde kimler olacak,haberleri alır almaz burda sizinle paylaşıcam arkadaslar.
Coverdale amcamızı sizde benim gibi 28 TEMMUZ 2006 'da kacırmıs olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorsanız bırakın artık ,elleri cebe atmakta yok biriksin paralar.Bu arada biletler henüz satısta değil...KUTSAL TEMMUZ nimetlerini Haziran'a boyle sarkıtmaya devam eder...

salome
03-04-2008, 03:07 AM
Kendimi kınıyorum ,DEF LEPPARD ile ilgili hiç birsey demediğim için ...Onlarda göz nurumuz yanılmıyorsam ilk kez gelicekler ülkemize,onlara rock nasıl dinlenirmiş gösterelim millet,hep birlikte bagırıcaz....LET'S GET ROCKED...LET'S GET ROCKED....

Ozanisius
03-04-2008, 04:35 PM
İkisi de süper grup!!!!!!!!!!!!

salome
03-05-2008, 04:09 AM
MASSTIVAL 2008'e ,4 TEMMUZ a kesinleşen isim WHITE LION gercekten inanılmaz isimler bakalım daha ne bombalar patlıycak 5 TEMMUZ için gözler kocaman açıla ve beklene....(KUTSAL TEMMUZ...)

jbjey88
03-05-2008, 11:59 AM
bu yazı bayram ilan ediyorummm:D

in these arms
03-05-2008, 12:29 PM
DEF LEPPARD ı canlı dinlemeyı çok ısterim,umarım ona da fırsatım olur

Ozanisius
03-05-2008, 04:48 PM
MASSTIVAL 2008'e ,4 TEMMUZ a kesinleşen isim WHITE LION gercekten inanılmaz isimler bakalım daha ne bombalar patlıycak 5 TEMMUZ için gözler kocaman açıla ve beklene....(KUTSAL TEMMUZ...)

Anaaaaaaaaaa white lion da geliyo

salome
03-05-2008, 05:48 PM
WHITELION zaten bastan beri dillerde dolanan bir isimdi gelicek gelmiycek çok konuşuldu.Kesinleşince yazmak istedim...

JoviGirL!
03-05-2008, 10:45 PM
Def LEppard'a gitmek istiyorum ama
annem "ona ben gitcem"dedi..
uf yaa

bongiovanni
03-13-2008, 08:23 PM
Def Leppard kaçmaz. Hem de Türkiye'ye ilk gelişleri. Ben çok merak ediyorum canlı performanslarını açıkcası

county
05-26-2008, 02:38 AM
masstival'in biletleri çıktı, harbiden bu sene gidilir güzel gruplar geliyor, ben geçen sene sebastian bach için gitmiştim o süperdi de, daha erken saatlerde avril lavigne için gelen çocuklar festival konseptini batırmışlardı=)

dn'z
06-04-2008, 08:58 PM
Alanis Morissette de 5 Temmuz'da çıkacakmış. Belki Metallica'ya gidecektim ama bu son bilgiden sonra gidersem Masstival'e giderim.

Uff hiçbirşey Bon Jovi konserinin tesellisi olamıyor :(

Captain_Kidd
07-07-2008, 10:13 PM
6 Temmuz Pazar günü ordaydım beni ilgilendiren gruplar Şebnem Ferah,Whitesnake ve özellikle Def Leppard idi.

Konser alanına saat 11:30 da vardık 2 tane sahne vardı akşam 7 ye kadar bi o sahneye bi öbür sahneye koşturup durduk bütün grupları izledik nerdeyse hepsi rezalet idi :)

Şebnem Ferah 19 45 te sahne aldı onca rezalet gruptan sonra ilaç gibi geldi bütün sesimi tükettim Şebnem esnasında daha iki önemli grup olmasına rağmen.10-12 civarında şarkı çaldılar.İlk 4 şarkı Çakıl Taşları,Can Kırıkları,Delgeç,Perdeler geri kalanların sırasını hatırlamıyorum :) Ben Şarkımı Söylerken,Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler,Sigara,Mayın Tarlası,Yeniden Doğup Gelsem,Bu Aşk Falza Sana ve Fırtına.İlk defa izledim canlı olarak Şebnem Ferahı çok istiyodum performans kusursuzdu.

Whitesnake 21 35 gibi sahneye çıktı son albümlerinin ilk şarkısı ile Best Years ile ardından Fool For Your Lovin geldi.Son albümden 1 yada 2 şarkı daha çalmış olabilirler tam bilmiyorum çok eskilerden bi şarkı çaldılar ilk albümlerinden geri kalan diğer şarkılar Give Me All Your Lovin,Love Aint No Strangers,Aint No Love In The Heart Of The City,Is This Love,Here I Go Again ve Still Of The Night ile konser sona erdi.En sevdiğim Whitesnake şarkılarından Bad Boys ve Cryin In The Rain ile Deep Purple klasiği Burn çalmamaları biraz canımı sıktı ama performans genel olarak iyiydi.David Coverdale in sesi hala çok iyi.

Def Leppard sahneye 23 45 gibi çıktı.Bizamanlar Bon Joviden sonra en sevdiğim grup dediğim Def Leppard ı sahnede tam kadro görünce(Steve hariç :( ) heyecanlanmadım değil.Daha önce Sebastian Bach ve Axl Rose u izlemiştim ama Def Leppardı sahnede tam kadro görmek Phil Collen,Joe Eliot,Rick Savage,Vivian Campbel,Rick Allen inanılmaz bişeydi Bon Joviyi görsem ne olur acaba :)

Def Leppard konsere Rocket ile başladı Rock Of Ages ile sahneden ayrıldılar ama tekrar geri dönüp Lets Get Rocked ile konseri bitirdiler.

Çaldıkları şarkılar;sırayı tam hatırlamıyorum Rocket,Make Love Like A Man,Nine Lives,Animal,Love Bites,Rock On,Hysteria,Armagedon It,Photograph,Pour Some Sugar On Me,Rock Of Ages,Lets Get Rocked

Grup üyeleri çok iyi görünüyodu gözümü kapatıtm Photograph in 25 sene önceki klibini düşündüm sonra açtım sahneye baktım karşımda duruyolardı süper bi andı benim için.Phil Collen özellikle hiç değişmemiş 20 sene öncede keldi hala kel :) Rick Savage grubun en karizma adamıydı.Rick Allen ı fazla göremedim davul setinin arkasından ancak konserin sonunda seyirciyi selamlarken görebildik tek kolu ile gayet iyiydi performansı.

Hayatım boyunca bi Def Leppard Hysteria tshirt üm olsun istemişimdir daha önce hayatımda bu kadar çok Def Leppard tshirt ü giyen insanı bi arada görmemiştim.Tshirt ler 40 ytl idi bide grubun albümleri satılıyodu şansım varken bende orjinal olarak kasetleri bulunan Pyromania ve Hysteria nın cd lerini almalıydım ama ne tshirt nede cd alabildim yiyip içmekten.

27 Temmuzda benim için çok önemli gruplardan biri olan Metallicayıda görücem ondan sonra geriye tek bi isim kalıyo :)

Talihsiz bi şekilde foroğraf makinesini götürme fırsatını son anda kaçırdığım için ressim çekemedim ama Metallica için şimdiden söz veriyorum

JoviGirL!
07-07-2008, 10:55 PM
O heycanı bende yaşadım valla..
yinede teşekkür ederim Yğit:)

jbjkızı
07-08-2008, 05:21 PM
bnce bu festival bnm için hiç önemli değil ama içinde bon jovi olsa tutmayın beni :D:D:D

JoviGirL!
07-11-2008, 12:54 PM
bnm içn oldukça önemliydi valla

Dede
12-16-2008, 10:36 PM
Ben de gittim Masstival'e.Def Leppard'ı sahne önünden izledim.Bağıra çağıra eşlik ettim şarkılara.Israrla tekrar tekrar çağırdık.Ancak festival gereği bir kez geldiler.Ama umarım kendi konserleri için gelecekler.Tadı damağımda kaldı.

Whitesnake.Ne denilebilirki başka?

Allaha çok şükür hayranı olduğum grupları dünya gözü ile görebildim.1993 Bon Jovi ve 1999 Metallica'ya da gittim.Bu yaz Masstivall ile seriyi tamamladım...