Orijinalini görmek için tıklayınız : Judas Priest Istanbul Konseri
salome
03-03-2008, 08:42 PM
13 TEMMUZ 2008
YER:KURU ÇESME ARENA
METAL GODS İSTANBUL'DA...JUDAS PRIEST İSTANBUL KONSERİ
Bu yazı ilk haberleri alır almaz kutsal yaz ilan etmiştim kendi sitemizde(www.puratu.org)birbiri (http://www.puratu.org)birbiri) ardına gelen konser haberleri ne denli haklı olduğumu ispatlıyor....
biletler şuan için 65 ytl dir. ayrıntılar için http://www.biletix.com/event.htm?id=JJUD1&pr=BK
Ozanisius
03-03-2008, 08:44 PM
Ucuuuuuzzzz 1 marttaki Şebnem ferah ankara konseri 49 ytl'ydi yaaa ona göre gayet iyi
Kewser
03-03-2008, 08:52 PM
Gitmeyi gerçekten çok isterdim!
Ama onların bilet fiyatı açıklanmış,Bon Jovi biletleri niye daha söylenmedii!! :(
SPAWN-TheUndead
03-03-2008, 09:51 PM
O açıklandı diye tüm konserlerin açıklanması beklenmemelidir.Judas konseri BKM organizasyonudur bu arada.
Bende gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa arklarla orda olucagız.Kuru çeşme areneyı sevmesemde.
in these arms
03-03-2008, 11:36 PM
ben gidemicem o ay için sadece 1 konser hakkım ,bütçem ve zamanım olucak ,ee napalım 2 arkadaşım da o ay içinde evleniyo:)
Ozanisius
09-05-2008, 07:37 PM
Yahu millet bir Metallica geldi diye forumu yıktınız!!!Yok konseri,yok röportajı....Ya Judas????Adamlar ilk defa geldi.....Bu forumda benden başka hiç mi Judas seveni yok?????Konsere giden kimse olmadı mı????Nostradamus albümü bu yaz yayınlandı ve Judas'ın Amerika Billboard'da ilk 10'a giren ilk albümü oldu bu albüm....Metalliva metalken Billboard Singles Hot 100'de en büyük hiti 39 numara olabildi...And Justice For All dan One....ngiltere'de uzun süredir ilk 1 numara albüm oldu...."Judas rüzgarı" diye de konu açtım albümün başarısı için.....Oraya da kimse yorum yapmadı.....Metallica'nın albümü yayınlanmadan herkes yorum yaptı bile.....Judas'ın turnesi tarihlerinin en uzun bir kaç turundan biri olacak....Metal otoriteleri 21. yüzyılda metali diriltecek bir kaç albümden biri olduğunu söylüyor.....
Konsere giden,izleyen,yorumu olan yok mu yaaaa???? Milet, İstanbul'dan 35 yıldır ilk defa METAL GODS geçti!!!!!Resim çeken,video bulan,yorumu olan yok mu???
Çok şaşırdım!!!!!!!!!!!Hayretler içinde kaldım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Judas ülkemize ilk defa geldi ve yorum yapan yok.....İlginç....
ROCK HARD RIDE FREE
Ozanisius
09-06-2008, 05:01 PM
Bu konuyu okuyan olmadı mı daha????
Ozanisius
09-06-2008, 10:27 PM
Hala mı yok yaaaa???????
Hala mı yok yaaaa???????
Sence? .......................
Ozanisius
09-07-2008, 02:43 PM
Sence? .......................
Ayy saol Mine yaaa.....Ne kadar akıllısın....SEn olmasan valla hiç bişi anlamamıştım....Sen olmasan benim halim ne olurdu......Allah seni başımızdan eksik etmesin....
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.