PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumumuzun acemi müzisyeninden akustik bon jovi cover..

TheSlashest
12-09-2010, 01:36 PM
Daha önce de bu tarz bişey yapmıştım ama o biraz stüdyo versiyonu gibiydi :) bu kez sadece akustik gitarım ve ben varız. umarım beğenirsiniz, sizin yorumlarınız benim için çok önemli. olumlu, olumsuz eleştirileri lütfen sakınmayın.

http://www.youtube.com/watch?v=tgJezRDbONk

dangerous kid
12-09-2010, 03:13 PM
waow tek kelimeyle harikasın çok etkilendim herşeyden önce taklit yapmayıp kendi içinden geldiği gibi söylemişsin bu çok önemlidir ses tınından çözebildiğim kadarıyla sen müthiş tracy chapman'da söyleyebilirsin gibime geldi ayrıca pencereyi sayfaya yüklemende çok iyi olmuş takılmadan bi kere de dinleyebildim bu şarkıyı back vokal olmadan söylemek oldukça zordur bilhassa nakaratı çok iyi kotarmışsın coştuğun anlarda da karar seslerini iyi yakalayıp detonasyona uğramamışsın ve de tadında bırakmışsın sanırım bir iki saniye daha zorlasaydın problem olabilirdi tam tadında bırkamışsın yeni çalışmalarını da heyecanla bekliyorum (sadece b.j olması da şart değil) söylemiş olmak için tek bir ayrıntı son nakarata arpejle girip ikinci dönüşte ritme geçersen tansiyon daha etkileyici olabilir diye düşündüm çok tebrikler teşekkürler ve sevgiler

TheSlashest
12-09-2010, 03:53 PM
Çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim abicim :)

tolgabn
12-09-2010, 04:24 PM
sesin de yorumun da güzeldi sevgili kardeşim.seni kutluyorum.işi şakaya dökersek, Bon Jovi'nin alt gurubu olarak çıkarsın mesela.ama hep JOVI şarkılarını söylersen adamlar senden sonra sahneye çıkmaz hepsi söylendi diye...:) işin espirisi ama gerçekten beğendim,güzel söyledin.

TheSlashest
12-09-2010, 06:14 PM
Çok teşekkür ederim :)

Bon Jovi'nin alt grubu mu? Alt grupları olup bu şarkıyı çalsaydım yuhalanma ihtimalim çok yüksek olurdu :p

Kewser
12-09-2010, 07:29 PM
Ben de çok beğendim, kesinlikle süper.

TheSlashest
12-09-2010, 10:10 PM
Çok teşekkür ederim. İstek alabilirim, çok zor bişey istemeyin ama :p

dangerous kid
12-10-2010, 12:48 AM
evet o zaman varsa ben bir you had me from hello rica edebilir miyim :)

rezalet
12-10-2010, 12:59 AM
muhteşem söylemişsin çok beğendim =)

Mine
12-10-2010, 10:11 AM
Buradaki ve facebook'daki yorumlara baktım da...
Ekleyecek birşey bulamıyorum Batu, harikasın yine!

jambco
12-10-2010, 01:23 PM
wooow.Çok güzel yorumlamışsın tebrikler.Gerçekten çok beğendim.Ayrıca sesin de çok güzelmiş.

e.deniz
12-10-2010, 01:50 PM
Ba-yıl-dim! :)
cok guzel olmus tebrıkler bir çok yabancı bile kendı aksani olmasına rağmen bu kadar ıyı yorumlayamıyor hem gitarın hem sen harıka olmussunuz!
Bir grubun falan olmali yoksada cok sayida teklıf falan almalisın yani :D

SPAWN-TheUndead
12-10-2010, 06:57 PM
Akor'una sağlık son derece güzel olmuş ^_^

in these arms
12-10-2010, 08:46 PM
çok güzel,sen önümüzdeki buluşmalara mutlaka gel

TheSlashest
12-10-2010, 11:51 PM
Arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim. Dünden beri facebook, youtube ve buradaki yorumlara bakıyorum ve adeta havalara uçtum. Beğenmenize gerçekten çok sevindim :)

@in these arms (http://www.bonjoviturkey.com/forum/member.php?u=7): olur tabiki çok sevinirim ankarada buluşma oluyorsa :)
@e.deniz (http://www.bonjoviturkey.com/forum/member.php?u=907): valla grubum yok çünkü ortada ciddi şekilde bon jovi coverlamaya çalışan grup yok pek, en azından ankara piyasasında böyle. zaten ciddi şekilde iyi olan grupların yaş ortalaması genelde çok yüksek oluyor ve çok tecrübeli oluyorlar, yani oralarda yer almak için daha çok çalışmam gerek :)

Merlin
01-22-2011, 09:47 AM
Selam, birkaç gün önce izledim videonu ve o günden beri sık kullanılanlarımda ekli adresi :) Hastası oldum diyebilirim, yorumunu gerçekten çok beğendim. Diğer videolarını da izledim, aynı zamanda ben Guns N' Roses'ın da çok büyük bir hayranıyımdır, ve grubun şarkılarına yaptığın coverler, gerçekten mükemmel.

TheSlashest
01-22-2011, 02:25 PM
Selam, birkaç gün önce izledim videonu ve o günden beri sık kullanılanlarımda ekli adresi :) Hastası oldum diyebilirim, yorumunu gerçekten çok beğendim. Diğer videolarını da izledim, aynı zamanda ben Guns N' Roses'ın da çok büyük bir hayranıyımdır, ve grubun şarkılarına yaptığın coverler, gerçekten mükemmel.
Çok teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim :)

Merlin
02-05-2011, 10:40 PM
Ben teşekkür ederim bu kadar iyi bir çalışma için . :)