Orijinalini görmek için tıklayınız : sizce istanbul konserinin ön grubu kim olur ya da kim olsun?
jbjey88
03-01-2008, 10:02 PM
arkadaslar hadı yazalım bon jovi konserinin ön grubu kim olur?Hayal kuralım ya da gerçekten istedigimiz kişinin isminı yazalım.;) ;) :D
Hayal kurarsam, Yeni GN'R ya da Velvet Revolver derdim.
Pinhani, Bulutusuzluk Özlemi ya da eski kadro Mavi Sakal açarsa da iyi olurdu. Belki 93 konserini de o zamanki grubuyla açan Cenk ve grubu Malt gelir.
jbjey88
03-02-2008, 11:54 AM
sanırım cenklerin grubunun adı o zamanlar bad luck 'tı ...
tuuuche
03-02-2008, 11:55 AM
Bence de Malt olabilir çünkü geçenlerde Billboard'da yazıyodu Cenk'in o zamanki grubu için "bizimde bi bonJovi'miz oldu diye" :)
JoviGirL!
03-02-2008, 12:53 PM
Gripin olabilr:P
Ozanisius
03-02-2008, 01:02 PM
Bulutsuzluk özlemi,özlem tekin,aslı çok iyi olur
jbjey88
03-02-2008, 01:54 PM
bulutsuzluk özlemii gelse çok güzel olur malt'da olabilir tabi nede olsa tecrübeliler:cool: :rolleyes:
SPAWN-TheUndead
03-02-2008, 09:34 PM
Blutsuzluk özlemi olabilicegini sanmam.Belki BJ ile gelen bir alt grup vardır.
king_o'swing
03-03-2008, 12:23 AM
Herşeylerini getiriyolar bunu getirmesinler bari bea =)
Hayal kurarsam, Yeni GN'R ya da Velvet Revolver derdim.
Pinhani, Bulutusuzluk Özlemi ya da eski kadro Mavi Sakal açarsa da iyi olurdu. Belki 93 konserini de o zamanki grubuyla açan Cenk ve grubu Malt gelir.Gn'r mi ön grup olsun.???!!!!Bence DUMAN yada Mor Ve Ötesi olabilir..
Ozanisius
03-03-2008, 05:13 PM
Keşke Skid Row yada solo Sebastian Bach gelse...Bence süper olur nostaljik olur 80'li efsane yıllara döneriz:D:D:D
ekin&jbj
03-04-2008, 08:07 PM
bence duman yada mavi sakal olsun :D manyak olamazsın manyak diye başlarız artık bence çok iyi olur :D
king_o'swing
03-04-2008, 08:18 PM
Duman Bon Jovinin altında mı çıkıcak? SAnmam
ekin&jbj
03-04-2008, 08:34 PM
beLki..........
OrodrethAlcarin
03-04-2008, 08:59 PM
nesrin topkapıyı çıkarsak :D acayip nostalji olur :D:D
şaka bir yana öngrup çıkmasın bnce öngrup süresince yine bon jovi çıksın... :)
Captain_Kidd
03-04-2008, 09:02 PM
Alt grubu yanlarında getiriyolar gittikleri ülkeden bi grubun alt grup olması görülmemiş bişey şu ana kadar.Alt grubun Türk olma olasılığı çok düşük.
jbjkızı
03-04-2008, 09:06 PM
teoman derim bence tam konsere ayak uydurur
king_o'swing
03-04-2008, 10:36 PM
Bunu bir de TEoman için tekrarlayayım, Teoman Bon Jovinin alt grubu olarak mı çıkacak! SAnmam, hiiiiiçç sanmam
tuuuche
03-04-2008, 10:39 PM
tamammm kimse çıkmasın lazım değil zaten ..... :)
konsere erken başlasınlar çöyle 5-10 bis yapsınlar...
çok mu çoştum ne ???? :D
Duman olmasın bence.
Mor ve Ötesi?? Belki...
Açıkçası Türkiye'de stadyum konserine yatkın, öyle bir kalabalığı Bon Jovi'ye hazırlayacak bir grup var mıdır diye soruyorum kendime, "yok" diyesim geliyor.
Belki de en iyisi kendi alt gruplarını getirmeleri olur.
HAND turnesinde Avrupa konserlerine Nickelback gelmişti mesela, ve süperdi!!!
Ozanisius
03-05-2008, 03:45 PM
Duman olmasın bence.
Mor ve Ötesi?? Belki...
Açıkçası Türkiye'de stadyum konserine yatkın, öyle bir kalabalığı Bon Jovi'ye hazırlayacak bir grup var mıdır diye soruyorum kendime, "yok" diyesim geliyor.
Pentagram war ayrıca radical noise,UCK grind gibi tr'de pek populer olmayan ama dünyayı turnede sallayan çok ii metal gruplarımız war
jbjey88
03-06-2008, 08:49 PM
Duman olmasın bence.
Mor ve Ötesi?? Belki...
Bulutsuzluk Özlemi iyi olurdu ama eğer kendileri getirecekse ön grubunu sana katılıyorum Nickelback gelsın kesinlikle . Öyle birsey olursaa ne güzel olur...:rolleyes: :rolleyes:
Stranger Than Love
03-07-2008, 06:32 PM
sebastian bach konserinde bi grup çıkmıştı ismini bilmiyorum ama o olsa iyi olur
Kewser
03-07-2008, 08:06 PM
Bence Nickelback iidir!Çoşturur bizi!
jambco
03-07-2008, 09:27 PM
Malt olmasın.Cenk bi aralar pek atıp tutuyodu Bon Jovi hakkında.93'te onlar için açtığını unutup.Ben Mavi Sakal derim.
misslakers28
03-08-2008, 07:57 PM
yeni türkü düş sokağı sakinleri olabilir
ekin&jbj
03-08-2008, 08:53 PM
yeni türkü düş sokağı sakinleri olabilir
evet düş sokağı sakinleri de iyi olurr aslında ama ben hala mavi sakal diyorum
Nickelback olursa gerçekten harika olur.
santafe
03-29-2008, 01:52 AM
Nickelback bu saaten sonra kimsenin alt grubu olmaz (saat 00:50 oldu) yerlilerden en iyi alt grup bana göre Kargo olur benzerlik bakımından, yabancı bir grup olarakta the calling i isterim :D
JoviGirL!
03-29-2008, 09:09 PM
Kargo olmalı bncee
Evet, Kargo gerçekten uygun bence de! Santa Fe'nin dediği gib, benzerlik de var, Bon Jovi'nin dinleyici kitlesine hitap edebilir Kargo.
rusedski
04-01-2008, 06:36 PM
Kargo Yada Bulutsuzluk özlemi Diyorum.
Asl. Kim Gelirse Fark Etmez.
rockygensoul
04-02-2008, 07:15 PM
bence kesinlikle Mavi Sakal,Malt,Ogün Sanlısoy ya da Kurban olmalı..mor ve ötesiymiş dumanmış özlem tekinmiş bunlar cok alakasız bence...en uygunu ise Malt tır bana sorarsanız..
jovistesra
04-05-2008, 06:56 PM
kargo olabilir Türkiyede Bon Jovi fanı bi sanatçı biliyormsunuz?Ben bi ara çelikle bi ropörtajda okumuştum sting mi bryan adams mı bon jovi mi diye sormuşlardı tabiki de jovi tek gecerim demişti ha o mu gelsin tabiki HAYIRR...bi de tülin şahin seviyorum onları demişti
in these arms
04-05-2008, 07:13 PM
kargo olabilir Türkiyede Bon Jovi fanı bi sanatçı biliyormsunuz?Ben bi ara çelikle bi ropörtajda okumuştum sting mi bryan adams mı bon jovi mi diye sormuşlardı tabiki de jovi tek gecerim demişti ha o mu gelsin tabiki HAYIRR...bi de tülin şahin seviyorum onları demişti
çelik sahneye çıkmasada konsere gelir o zaman...ama tülin şahinde gelsin,hatta şöyle bi yürüsün sahnede ben okeyim yani :D:D
JoviGirL!
04-05-2008, 10:43 PM
Çeliğin evinde BONJOVİ arşivi varmışş
Acaip ötesi fanıyımış BJ'nin...
santafe
04-05-2008, 11:42 PM
sanırım artık çıksa çıksa Arçeliğin Çeliği çıkar :) o hala müzik yapıyor mu?
JoviGirL!
04-06-2008, 12:53 AM
Çeliğin sesi oldukça GÜZEL!
Birkaç sene önce (birkaç derken, 10 küsür) Çelik bir röportajında günün birinde bir bestesinin Bon Jovi tarafından çalınmasının O'nu çok mutlu edeceğini söylemişti. Bayağı sıkı bir BJ fanıdır O. Tülin Şahin'den haberim yoktu, birden kanım ısınıverdi kendisine (neden acaba? :p) Bir de... Kıraç'ın Bon Jovi'yi çok ciddi şekilde eleştirdiğini biliyorum, itiraf etmek gerekirse çok uzun süre acaip gıcık oldum kendisine bu yüzden.
santafe
04-06-2008, 01:47 AM
Pardon Kıraç rock mı yapıyormuş ? onun yaptığı rock müziği ise o zaman benim dinlediğim müzik türü başka birşey sanırım :) o gitsin ATV nin dizi müziklerini yapsın,
king_o'swing
04-06-2008, 03:41 AM
2 diziye müzik yaptım diye kendini yere göğe koyamayıp önüne geleni eleştirdiğini biliyodum da, bon jovi yi bilmiyodum,, sesine zaten illet olurum, üstüne bi de her yere laf yetiştirmesine daha da çok illet oluyorum..burdan demek istiyorum ki "senin üstüne vazife mi be adam"
Captain_Kidd
04-06-2008, 12:19 PM
Kıraç çok konuşuyo işine baksın biraz sadece BJ değil herkezi eleştiriyo ve kendini tanrı gibi görüyo buda insanlara antipatik görünmesine neden oluyor
JoviGirL!
04-06-2008, 12:38 PM
Kıraçı dövelimmmmmmmmmmm:D
in these arms
04-06-2008, 01:03 PM
kıraç mı?? kıraç kim :D sadece fb marşını dinlerim o kadar :D
Ya arkadaşlar, amacım anti-Kıraç bir ortam yaratmak değildi, kimbilir belki de yazdıkları saptırılmıştı zamanında, malum, magazine güven olmaz. Ama bir de şöyle birşey var ki; ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Vakt-i zamanında Bon Jovi'yi sadece aşk şarkıları yaptıkları için eleştirip, şarkı sözlerinin hep aynı ve biraz da boş olduğunu, ayrıca grubun aslen Jon'un dış görünüşünden geçindiğini söylemişti Kıraç adlı antipatik kişilik. Uzun lafın kısası son derece sığ ve gerçeklikten uzak bir yaklaşım onunki. En azından bence öyle. Şimdi bir laf edeceğim, ayıp olacak (eşşek hoşaftan ne anlar diye :p) ama neyse... Ne diyelim, herkesin fikrine, zevkine saygı göstermek lazım. "Have A Nice Day!" diyelim Kıraç'a, olsun bitsin :D
in these arms
04-06-2008, 07:43 PM
have a nice day kıraç!! (richie nin have a nice day derken yaptığı el hareketiyle birlikte ) :D:D
santafe
04-07-2008, 12:15 AM
Yok bence ucu gaz bezli meşalelerimizi yakıp Bon Jovi tişörtlerimizi giyip kıraç'ın kapısına dayanalım :) veya kapısının altından bi kaç tane bon jovi cd si bırakalımda rock müziğin ne olduğunu öğrensin , gerçi o zamanda rus marşından aşırdığı FB marşı gibi Bj den bişiler aşırıp ben yaptım demesin :)
2 diziye müzik yaptım diye kendini yere göğe koyamayıp önüne geleni eleştirdiğini biliyodum da, bon jovi yi bilmiyodum,, sesine zaten illet olurum, üstüne bi de her yere laf yetiştirmesine daha da çok illet oluyorum..burdan demek istiyorum ki "senin üstüne vazife mi be adam"
şiddetle katılıyorum swing gitsin dizi müziği yapsın :D
rusedski
04-07-2008, 04:01 PM
neyse konudan sapıyoruz.
ön grup kim olmalı diye soruyorduk.
boşverin kıraç ı zaten o isimle bile rock çı olunmaz.
theironist
04-08-2008, 03:30 AM
şebnem ferah olmalı bence kesinlkle hem şarkılarında ki anlam yükü de aynı!!
SPAWN-TheUndead
04-08-2008, 03:54 AM
Birde ön grup olmuyormuş direk çıkıyorlarmış :D
king_o'swing
04-08-2008, 10:23 AM
Ön gruba verilmesi düşünülen zamanı da kullansınlar ama =)
rusedski
04-08-2008, 06:19 PM
bence de ön grup falan olmasına gerek yok.
mevzu ortamı ısıtmak ise biz ısıtırız.
: )
Kewser
04-08-2008, 06:22 PM
Ayy gerçekten direk çıkarlar belki!Çok süper olur eger öyle olursa!
king_o'swing
04-08-2008, 07:05 PM
bence de ön grup falan olmasına gerek yok.
mevzu ortamı ısıtmak ise biz ısıtırız.
: )
Zaten sıcak olacak yahu, yazın ortası =)
şişt istanbullu çok yıkanmayın da bize de su kalsın :)
rusedski
04-08-2008, 07:07 PM
Zaten sıcak olacak yahu, yazın ortası =)
şişt istanbullu çok yıkanmayın da bize de su kalsın :)
haklısın galiba temmuz ortası yanacağıııızzzz. :D
Kewser
04-08-2008, 07:48 PM
Yancaksak BJ için yancaz,bişecik olmaz!:D :D :D
Birde ön grup olmuyormuş direk çıkıyorlarmış :D
En güzeli bencede :D :D :D
nilgunc
04-12-2008, 02:26 AM
Bon Jovi konserinde ne alt grubu ya...Şiddetle kınıyorumm...Adam yıllar sonra sahne alacak biz de Turk usulü assolist muamelisi yapıcaz..Böyle bişey warsa rezalet...Derhal mudahele edelim..
Bon Jovi ön grupsuz çıkmıyor konserlere.
Dolayısıyla burada da elbet bir ön grup olacaktır.
Bana öyle geliyor ki öngrubu kendileri getirecek. Geçen turne Nickelback gibi.
Veya Metallica Istanbul konserine The Sword ve Down'ın geliyor olması gibi.
ozgul
05-04-2008, 04:50 PM
DÖRT X DÖRT olmalı. çünkü badluck grubundan arbak ve burak şu an Dört X Dört te çalıyorlar ve gerçekten başarılı müzisyenler ve şu anda başarılı son albümleriyle de kanıtlamış durumdalar. Sadece tarihi geriye alalım ve inönü stadındaki konseri hatırlayalım. Kesinlikle Dört x Dört olmalı derim ben.
şeyda
05-04-2008, 04:51 PM
bence ön grup DÖRT X DÖRT olmalı..Müzikal anlamda gerçekten sahneye hakim , ve sağlam müzik yapan adamların oluşturduğu bir grup olarak DÖRT X DÖRT olmalı !!=)..
1993 de bonjovi ilk geldiğinde şuan dört x dört 'de olan o zamanki BADLUCK grubunun elemanlarıdan burak ve arbak bonjoviye ön grup olarak çalmıştı !! .. bence şimdide dört x dört olmalı , üstelik dört x dört HAYIR adlı albümleriyle de başarılarını ve müziklerini ortaya koymuş durumdalar.... gerçekten çok sağlam müzik yapıyorlar.. !!
hilalll
05-04-2008, 04:57 PM
bencede DÖRT X DÖRT olmalı... sahne performansları sağlam . albüm süper şarkılar süper dinleyin sizde DÖRT X DÖRT diceksiniz .. bence DÖRT X DÖRT olmalı diyorum başka bişi demiyorum
Daha öncede dediğim gibi Israrla Nickelback olsun diyorum:D
günebakan
05-04-2008, 05:06 PM
Haberi duyunca çok heycanlandım , tabiki DÖRT X DÖRT olmalı ; BONJOVİ ve DÖRT X DÖRT İstanbul sallanıcak !!! =)) Onları aynı sahnede görmek için sabırsızlanıyorum...
nevin
05-04-2008, 05:09 PM
gerçekten habei alır almaz koştum geldim foruma :D Bencede kesinlikle ön grup dört x dört olmalı .. =)) Konseri sabırsızlıkla bekliyorum ..!! =)
sinem
05-04-2008, 05:15 PM
DÖRTXDÖRT olmalı diyorum 1993 teki konserde olduğu gibi süper bir konser olacak o zaman sadece ARBAK ve BURAK'ın olduğu BADLUCK şimdi DENİZ ve GÖKTUĞ'un eklenmesiyle DÖRTXDÖRT olarak karşımızda başarılarını kanıtlamış bu 4 adamı destekliyorum...sizdende aynı desteği bekliyoruz pişman olmayacaksınız...
terb4a
05-04-2008, 05:20 PM
dört x dört olsunn ama badlucktan da çalsın lar...hotlıps gonna tell jenny...!!!
damned1993
05-04-2008, 05:39 PM
bnce 4x4 olsun super grublar
şeyda
05-04-2008, 05:47 PM
Gerçekten sahneyi doldurup , sert müzik yapacaklarına ve dinleyenlerin , izleyenlerin hafızalarından silinmiycek dakikalar yaşatıcaklarına eminim !! =) ön grup dört x dört olsun istiyoruz ..
likable33
05-04-2008, 05:52 PM
tabiki de dört x dört....!!!
ozgul
05-04-2008, 06:37 PM
o kim beee...:S
www.4x4online.net (http://www.4x4online.net) grup hakkındaki bilgilere ulaşabilirsin :)
JoviGirL!
05-04-2008, 06:40 PM
yoo gerek yok..
bana bonjovi yeter
ozgul
05-04-2008, 06:40 PM
abi hastamsnız bee?
bu ne..
bissürü üyelikten isim alıp dandik grup 4 x 4 diyip durmayın..
adamın asabını bozmayın...
nerde reklam yapcaksnz gidin başka yere yapın..
allamm yarabbmmm..
reklama ihtiyacımız yok. herkes istediği grubu söyleme yetkisine sahip. bu yetkimizi kullanıyoruz sadece.
ozgul
05-04-2008, 06:52 PM
he bissürü yere 4 x 4 yazarak yani?
bikere yazsanız anlarız..
9847476456 kere yazmışsnz..
ayıca tanınmamış bi grup
dünyalarca ünlü bi grubun
alt grubu olarakda çalamaz güzelim
zamanında BADLUCK grubunda BURAK KULAKSIZOĞLU ve ARBAK REFİK DAL inönü stadında BONJOVİ'nin öngrubu olarak çalmışlardı. çok seveni var tabikide her yere yazarlar ben ne yapabilirim.:D
JoviGirL!
05-04-2008, 06:54 PM
O dediğin şahıslar,o zmn tanınıyolardı..
Şimdi 4 x 4 nerde bulutsuzluk özlemi yada gripin nerde.......
ozgul
05-04-2008, 07:00 PM
O dediğin şahıslar,o zmn tanınıyolardı..
Şimdi 4 x 4 nerde bulutsuzluk özlemi yada gripin nerde.......
yanılıyor olabilirsin bir araştır bakalım ondan sonra gel buraya yaz. tabiki bulutsuzluk ozlemi ve gripin' de tanınmış gruplar ama. tanınmak önemli değil bence kalıcı ve kaliteli müzik yapabilmek önemli. Badluck ta kalıcı müzik yaptı hala dinliyorum ki Dört X Dört te aynı kategoride.
şeyda
05-04-2008, 07:02 PM
he bissürü yere 4 x 4 yazarak yani?
bikere yazsanız anlarız..
9847476456 kere yazmışsnz..
ayıca tanınmamış bi grup
dünyalarca ünlü bi grubun
alt grubu olarakda çalamaz güzelim
arkadaşım öncelikle şunu söylemek isterim ki reklam yapmıyoruz.. bizim fanımız bize yetiyor !!
birincisi ;tanınmamış bir grup demişsin ; grup tanınmamış değil ; gruptaki insanlar bu işe nerden baksan 15 yıllarını vermişler ..grup elemanlarından ARBAK ; teomanla , haluk leventle , demir demirkanla ve daha ismini sayamadığım bir çok ünlü isim ile çalıştı yıllardır..ayrıca 92 de , yani 1992 gibi bi dönemde BADLUCK adlı grubun bateristliğini yaptı ve bu grup öyle bir dönemde albüm satışlarıyla ve başarısıyla ülkeyi sarstı !!!
ikincisi ; grup üyelerinden Burak kulaksızoğlu ; o da 14 yıldr bu işin içersinde , bass ta usta olmuş isimlerden , o da yıllarca teomanla , haluk leventle , dönem dönem şebo - özlem vs gibi türkiye rock'ının önde gelen isimleriyle çalıştı ve yine burak kulaksızoğlu BADLUCK grubunun bass gitaristliğini yaptı ve o dönemde yani bonjovinin türkiyeye ilk geldiği konserde badluck alt grup olarak çıktı.Ayrıca ALMORA nın son albümünde burak kulaksızoğlu ve arbak dal eşlik edip , albümde bateri ve bass onlara aittir.. !!
Üçüncüsü göktuğ şenkal ; o da türkiyede isim yapmış , haluk levent , demir demirkan ve daha bir çok ünlü isimle yıllar boyu çalmış , en güzel projelere imza atmış bir isimdir..
Deniz tuzuoğlu ise ; sizin bilmediğiniz , belkide severk söylediğiniz fakat bunu kim yazmış , alt yapısında kim çalışmış diye önemsemeyip es geçtiğiniz bir çok projede yer almış , ünlü sanatçılara beste vermiş , söz yazarı , aynı zamanda yıllarca çeşitli tv programlarında çalışmış , dünyaca başarılara imza atmış bir müzisyendir..
bu insanlar bu saydıklarımın dışında çok şey yaptılar..bana kaçç müzisyen sayabilirisiniz sanat danışmanlığı yapan , aranjörlük yapan , söz yazan , beste yapan...
ama bu insanlar yapabiliyor işte.. !!
bu insanların hiç biri kim o denecek insanlar değli , önce araştırın sonra konuşun lütfen..
yeni olan ne biliyor musun ; yeni olan sadece grubun ismi..eski olan ise yılların tecrübesi !!! hiç bir müzisynin bu kdr ün yapmışken , bu kdr kitleye sahipken göze alamayacağı bireyi yaptılar ; sıfırdan başlayıp kendi müziğini yapmak çin yeni bir isim ve yeni bir grupla herşeye sıfırdan başladılar NEDEN ; kendi mziklerini yapmak için , sanki çok mu ihtiyaçları vardı buna HAYIR tabiki ; istedikleri kendi müziklerini yapmaktı..yıllar oldu bu adamlar bu piyasaya gireli..en güzel işlere imza attılar, en kaliteli kişilere müzik yaptılar , dünya çapında çaldılar.. SENCE REKLAMA İHTİYAÇ VAR MI ?
hazır kitlemiz var zaten , o yetiyor bize ,..
EMEĞE DEĞER VERİP , YA BU PARÇANIN ALT YAPISINDA KİM VAR , BU MÜZİĞİ BANA KİM SUNUYOR DEYİP İNCELEYEN İNSANLAR KARŞILARINDA BU ADAMLARI BULUYOR VE BİLEN BİLİYOR ARKADAŞIM..!!
sadece bonjovinin ön grubu olarak yıllar öncesinde çalmış insanların yine bonjovinin alt grubu olarak çalmasını istiyorum , bu yüzdn bu foruma geldim ve yorumumu yazdım sadece bu kadar , olay yapılacak birşey yok yani !!
şeyda
05-04-2008, 07:15 PM
ayrıca gripin , emre aydın , yüksek sadakat , 110 vs gibi gruplarda var tabiki ama bu gruplar yeni sayılır , onu da şu şekilde açıklayım ; o insanlarda başarılı müzisyenler , KISA ZAMANDA büyük başarılar elde ettiler , güzel söz yazıyorlar , besteler güzel , müzik güzel ancak daha çok pişmeleri lazım , daha çok müzisyenle çalışmaları lazım , daha farklı müziklere , daha farklı soundlara kulaklarnın alışması lazım , daha çok yeni sayılırlar eskilerin yanında.ben bu gruplarn yaptıkları müzikleri tabiki dinliyorum ancak 15 YIL İLE 5-6 yıl bir değil , görmüş geçirmişlik lazım , daha öğrenecek çok şeyleri var ,daha pişmeleri lazım..onlarında başarılarının devamını diliyorum kısa zamanda çok yol aldılar..
HİÇ BİLENLE BİLMEYEN BİR OLUR MU !!!
sinem
05-04-2008, 07:33 PM
arkadaşım onlar bu işe senelerini vermiş insanlar belkide bu ülkenin en iyilerinden ama siz kendinizi öyle bir kapatmışsınız ki yenilikleri algılayamıyorsunuz onlardan birşey değişmiş değil yine aynı kaliteli müziği yapan insanlar ama artık 4 kişi olarak yollarına devam edecekler lütfen yeniliklere açık olalım tamam sevmiyor olabilirsin ama saygı duyman gerekiyor bu kadar insan onların arkasındaysa vardır birşey arkadaşımında dediği gibi onlar hakkında bilgi edinmek isteyenler www.4x4online.net adresini kullanabilirler...
Arkadaşlar,
Görülüyor ki bu konu başlığından sapmış, alakasız gereksiz ve nahoş yerlere gitmiş. Lütfen fikirlerimizi paylaşırken saygı çerçevesinden çıkmayalım ve anlamsız gerginlikler yaratmayalım.
Şu andan itibaren kurallara ve seviyeyi bozmamaya daha dikkat edelim lütfen.
Şimdilik konuyu kilitliyorum, daha sonra da söz konusu rahatsızlığı yaratan mesajları silip konuyu tekrar aktif hale getireceğim.
Rainmaker©
05-18-2008, 12:36 AM
Bence kesinlikle mahsun kırmızıgül olmalı :P
O olmazsa da yurtdışından sağlam bi grup getirmeliler, çünkü bizim grupların bahsi geçen kişilkten pek farkı yok kanımca :)
santafe
05-18-2008, 04:22 PM
Sanırım bu 4 x 4 'ünüzü ilk defa bu sitede duydum bu benim cahilliğim olabilir badluck'ın cenk'in eski grubu olduğunuda biliyorum ''yenisi malt'' . Benim kafama takılan soru şu 4x4 gerçekten çok iyi bir grup ise niye en azından malt veya yakup kadar dream de , nr1 veya mtv turkiyede kliplerini görmediğimi radyoda şarkılarını dinleyemedim merak ediyorum, sanırım forumda ki bazı arkadaşlar bu gruba çok yakından baktıkları için resmin bütününü göremiyorlar veya bir ölçek hatası yapıyolar gibi geldi, bir şarkıları radyo ve tv de patlayana ve benim gibi sıradan bir dinleyiciye ''aaa bunlar malt '' yada ''aaa bunlar yakup'' gibi aaa bunlar 4 x 4'' dedirtene kadar şimdilik en azından driveshaft kadar farazi bir gruptur .umarım dediğiniz gibi süperlerdir ve kısa sürede isimlerini duyar kendilerini görürüz . yoksa benim algımda zorlu arazi şartlarında muzik yapan ve dinlenilen bir gruptan ileri gidemiyecektir bu 4 x 4 = 16
quietwall
04-03-2009, 09:32 PM
bence Cem Adiran çok yakışırdı o sahneye hatta birlikte söyleseler Bon Jovi ile çok daha güzel olurdu
rock'nrolla
07-04-2010, 02:21 AM
bence sakin gider mor ve ötesi uyar yüksek sadakat olabilir,bulutsuzluk özlemide fena olmayabilir...
bon jovi den ötesinin yalan olduğu ben ve benzeri bünyeler için önemsiz kalacak bir ön gruptur efendim =D. zaten muhtemelen hepimiz için o heyecanla ajdar da çıksa ne söylendiği ne çaldığı bünyede herhangi bir etki göstermiycektir:D işin esprsi biyana BON JOVI sahneye çıkmadan o heyecanı bizle paylaşmak isteyen bi ön grup bizimle olmalıdır.
FanOfJovi
07-05-2010, 03:56 PM
bon jovi den ötesinin yalan olduğu ben ve benzeri bünyeler için önemsiz kalacak bir ön gruptur efendim =D. zaten muhtemelen hepimiz için o heyecanla ajdar da çıksa ne söylendiği ne çaldığı bünyede herhangi bir etki göstermiycektir:D işin esprsi biyana BON JOVI sahneye çıkmadan o heyecanı bizle paylaşmak isteyen bi ön grup bizimle olmalıdır.
Bence de ön grubu dinlemeye halimiz olmaz heralde:D Zaten böyle büyük gruplara ön grup olarak çıkanlar hep bozulurlar sahnede, kimse eşlik etmez edemez:) REM konseinde hatırlıyorum, Mor ve Ötesi bile "Tamam REM'i bekliyorsunuz farkındayız ama..." havasındalardı..
dangerous kid
07-06-2010, 09:59 PM
ya anlayamıyorum bon jovi mi geliyor nedir
bon_jovi_robin
09-10-2010, 03:04 AM
Duman süper olabilir.Yani ii bi hava katar oraya. Ama mvö ayrı bi yere koyarım her zaman.Tamam son alternatif MaLT . Enerjiyi üst seviye taşır bence =)
'93 konserinde Jon da MaLt'da karar kılmıştı zaten... o zaman Bad Luck idi grup ismi yanılmıyorsam.. öyle değil mi?
aynen öyle minecm. 92 de ilk albümlerini çıkarıp 93 te bon jovi ye ön grup olabilecek kadar da başarılı bir grup olmuştur. orda olmak off offf neyse günümüze dönelim.. bi gün gelicek ve ve veee =))
e.deniz
09-14-2010, 02:25 PM
bence turk bir grup olmalı ki ortamı ısıtsın turkleri canlandırsın ama öyle bizden sonra bon jovi geliyor kaprislerinde olmasınlar yani =D mvö olabilir ama onlarda var biraz kapris :D aklıma su an gelmiyor ama böyle neşesi yerinde surekli gulen hoplayan bir grup çıkmalı bon jovi den once sahneye insanları costurmalı ki bon jovi cıktıgında insanlar eglencenin dorugunda olmalı :D
insangörünümlügül
11-18-2010, 04:17 AM
mavi sakal derim ben!!
dangerous kid
11-18-2010, 01:49 PM
bence alt grubun hiç bir önemi yok kim çıkarsa çıksın herkes bir an önce bitiripte gitseler diye düşünecek bon jovi sabırsızlığıyla kimse sallamaz yani ön grubu o atmosferde bon jovi ye çeyrek kala
in these arms
11-18-2010, 05:53 PM
bir bon jovi hayranı olan şebnem çıksa ne güzel olurdu !
Ozanisius
11-18-2010, 11:30 PM
Bu forumda bir günde bir başlığa 40 50 mesaj yazılmazdı.Bir günde bu kadar çok mesaj atılmış.Hepsinin içeriği de aynı.Bu tesadüf olamaz...Galiba 4*4 üyeleri farklı hesaplarla ve çevrelerini yönlendirerek mesaj bombardımanı yapmış:P Bu hesapların nerdeyse hepsi fake...Eğer 4*4 bu kadar çok istiyorsa ön grup olmayı Purple Concerts ile konuşsunlar...Bizim açımızdan Bon Jovi'ye daha iyi daha ünlü alt gruplar yakışır :D
Ozanisius
11-18-2010, 11:32 PM
Ayrıca arkadaşlar MFö diyen pek çok ark var.93'teki konserin ön grubu olmaları için ilk MFÖ'ye teklif gitti.Ama MFÖ kariyerlerinin daha eski ve köklü olduğunu söyledi ve reddetti.Bunun üzerine badluck vs gündeme geldi...MFÖ Bon Jovi'den daha köklü daha karizma olduğunu düşünüyordu hala da benzer düşünüyordur.MFÖ hayal...
olsun ya bak bon jovi miz bile aylar sonra karşımızda olacak ben MFÖ hayaliyle yaşamaya devam etsem =) ki bu başlıkta bu kadar ciddi ön grup konuşulduğuna bile inanamamaktayım evet ben hala şaşkınım sanırsam evet iy değilim :D son söz redd??
Ön grup konusunda son söz Bon Jovi'nin olur muhtemelen.
"Muhtemelen" dememin sebebi organizasyonun festival olması, yoksa "kesin" olurdu tabii ki. Festival işi herşeyi değiştiriyor maalesef.
Grup adayları belirleyip oylama yaptırabilir dinleyenlere, ya da contest olup grup beğendiğini içlerinden seçebilir. Bu durumda yerli grup/sanatçı ihtimali yüksek yani.
Bunlar olmazsa turnenin o ayağı için bir grup belirlenmiş olur, her yere onlar gider, ama bu çok çok daha zayıf bir olasılık. Purple Concerts'ın önerdiği ve grubun onayladığı isim(ler)in olması daha kuvvetli bir ihtimal buna nazaran.
Örnek olarak turnenin Avustralya ayağına bakabiliriz:
http://www.triplem.com.au/sydney/music/news//blog/bon-jovi-need-a-support-band/20101118-alq2.html
fahrenheit
01-06-2011, 02:40 PM
tarz olarak biraz sert kaçabilir ama türkiyede en rock müziği en iyi icra eden ve sahne duruşu ile saints n sinners .
umarım bon jovi öncesi sahne alırlar.
tolgabn
01-07-2011, 04:19 PM
Whisky gurubu vardı bir dönemler...solistleri askerken çatışmada şehit oldu ve gurubun dağılmasına sebep oldu bu.(yanlış hatırlamıyorsam)...o gurubun yaptığı müziği severek dinlerdim,hatta erdekte konserlerini izlemiştim. Whisky'nin müzik hayatına devam etmesini isterdim.Bon Jovi konserine yakışırdı.
dangerous kid
01-07-2011, 07:38 PM
Whisky gurubu vardı bir dönemler...solistleri askerken çatışmada şehit oldu ve gurubun dağılmasına sebep oldu bu.(yanlış hatırlamıyorsam)...o gurubun yaptığı müziği severek dinlerdim,hatta erdekte konserlerini izlemiştim. Whisky'nin müzik hayatına devam etmesini isterdim.Bon Jovi konserine yakışırdı.
whisky'i ben de çok severdim ama artık bildiğim kadarıyla dağıldılar yalnız whisky'nin kurucusu ve ilk solisti kamil özaydın askerde değil kendi eceliyle can verdi grup o bu dünyaya veda ettikten sonra serdar çokuslu solistliğiyle üç dört albüm daha yapmayı başarabildi askerde ölen kişi ise gitarist ümit yılbar'dı yanılmıyorsam o zaman pentagram kadrosundaydı ama burda da grubu ben karıştırıyor olabilirim her neyse bence de whisky çok güzel olurdu ama ne yapalım artık yapacak bişey yok...
tolgabn
01-09-2011, 06:30 PM
düzeltmen için teşekkürler...yanlış hatırladığım bilgiyi güncellemiş oldum.Whisky yok artık , ama Bon Jovi gibi bir deve alt gurup olabilecek bir Rock gurubu da pek yok benim için.olanların birçoğu çok ama çok bayat kalır gibi...
tolgabn
01-10-2011, 04:45 PM
HAYKO CEPKİN... bence Bon Jovi sahneye çıkmadan önce seyirciyi havaya sokabilecek tek isim şu anda .
darthpikachu
03-28-2011, 09:53 PM
malt olabilir bence, ilk albümleri muhteşemdi
cenk durmazel zaten havaya fena sokar, cover da yapıyor bazen; bir bon jovi coverı yapsa çok fantazmik olurdu bence
TheSlashest
03-29-2011, 12:26 AM
Bilmiyorum açıkcası, oraya insanlar Bon Jovi izlemek için geliyorlar, muhtemelen de o şarkıları Bon Jovi'den dinlemek için gelirler. Ön grup olarak ana gruptan bi şarkının coverını yapmak bence pek hoş tepkiler almaz o anki atmosfer dolayısıyla.
Bence ülkede ciddi saygı gören büyük bir grup olmalı bu. Ben en çok hatta bir tek Redd'i çok sever sayarım Türk gruplardan, bence hoş olurdu gayet.
rezalet
04-04-2011, 05:33 PM
düşündüm de Cingi de olabilir aslında...
kovarinko
04-09-2011, 02:42 PM
Malt (Cenk alışıktır Bon Jovi sahnesine) veya Zakkum ...
jambco
04-09-2011, 05:50 PM
Ben kim çıkarsa dinlerim alkışlarım ama Malt'ın olmasını istemem.Bounce çıktığında tv programlarında Cenk ve Erdem,Bon Jovi için dahası Bon Jovi dinleyenler için (yani bizler için)pek atıp tutuyorlardı.Zamanında ön grupları olup reklamını yapmışsın.İnsanda biraz saygı olur.
kovarinko
04-09-2011, 06:25 PM
Malt grubu çok iyi müzisyenlerden kurulu bir gruptur.Ayrıca soundları , canlı performansları stadyum konserine yakışır.Bir mizah programındaki sözlere alınganlık yapmayın.Bir grup elemanının kişisel görüşü grubu bağlamaz da diyebilirim ama cenk durmazel tüm sahne programlarında bon jovi şarkıları söyler.Eğer bir grup üyesinin söyledikleri neticesinde o grubun müziği dinlenmeyecekse U2 konserinde binlerce Türk'ün ne işi vardı.
misslakers28
04-10-2011, 08:00 PM
dağılasalardı DİKEN derdim :( ama açıkcası ön grubu sallamam ben aklım B.J 'de olacağı için offlaya puflaya saatime bakarım.artı enerjim full olarak B.J'ye saklıyacağım o yüzden gereksiz efor sarfetmek istemem :D uslu uslu sakin sakin dinlerim:D
rezalet
04-10-2011, 10:26 PM
evet Malt olursa süper olur. Badluck'ı biliyordum biraz ama solistin cenk durmazel olduğunu ve önceki bj konserinin ön grubu olduğunu bilmiyordum. Malt'a olan sevgim arttı. =)
Mamaluj
04-12-2011, 10:52 PM
İlla Türk bir grup olucaksa bu ya Saint N' Sinners ya da Voodoo Medicine olması lazım kalite ve uyum açısından. Tabiki mükemmel organizatörler elbet tanınmış, popülaritesi tavanda olan gereksiz gruplardan seçmek isteyeceklerdir. Sonra da şu bitse de Bon Jovi'yi izlesek artık dedirtirler herkese. Bu seneki Judas Priest ve Whitesnake konserinin alt grubu da Pentagram'mış. Tam olarak bundan bahsediyordum ben de. :)
8 temmuz TT Arean line-up belli oldu arkadaşlar:
Redd... Şebnem Ferah...... BON JOVI!
jambco
05-23-2011, 02:23 PM
[quote=Mine;16526]8 temmuz TT Arean line-up belli oldu arkadaşlar:
Redd... Şebnem Ferah...... BON JOVI!O kadar konuştuk nasıl aklımıza gelmedi.Bence ikisi de isabetli ve de kaliteli isimler.Yerli grupların içinde en iyilerinden ikisi.Şebo "Durma"yı söyler umarım.
Newjersey35
05-23-2011, 05:19 PM
Özellikle Şebnem Ferah isminin konsere daha fazla seyirci çekmek konusunda olumlu bir katkısı olacaktır diye düşünüyorum... Ben şahsen ön gruplardan gayet memnun oldum..
dangerous kid
05-23-2011, 11:07 PM
redd mi ? hayır ya uff kasar onlar beni hiç eğlenceli değiller :(
SPAWN-TheUndead
05-24-2011, 12:35 AM
Şebo olması çok güzel oldu benim adıma. ^_^
Dilara JBJ
05-24-2011, 01:15 AM
Redd'in performanslarını bilmediğim için ve dinlemediğim için yorum yapamıcam ama Şebonun olması iyi olmuş gerçekten;)
Harpy
05-24-2011, 03:21 PM
Şebo cidden iyi olmuş ama Redd nedir ya :/
in these arms
05-25-2011, 07:22 PM
aynı başlıkta '' bir bonjovi hayranı olan şebnem çıksa ne güzel olurdu'' demiştim öyle de oldu redd adına da çok sevindim ve gayet memnunum ,bence daha iyisi olamazdı,
ramcho
06-20-2011, 04:00 PM
İlla Türk bir grup olucaksa bu ya Saint N' Sinners ya da Voodoo Medicine olması lazım kalite ve uyum açısından. Tabiki mükemmel organizatörler elbet tanınmış, popülaritesi tavanda olan gereksiz gruplardan seçmek isteyeceklerdir. Sonra da şu bitse de Bon Jovi'yi izlesek artık dedirtirler herkese. Bu seneki Judas Priest ve Whitesnake konserinin alt grubu da Pentagram'mış. Tam olarak bundan bahsediyordum ben de. :)
ne güzel olurdu saints n sinners
watersome
07-02-2011, 08:03 PM
Şebnem Ferah'ın annesi vefat etmiş bugün :/
Bursa'da bugün konseri vardı. ertelemiş haliyle. Bizim konseri etkiler mi acaba..
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.