Orijinalini görmek için tıklayınız : Richie Sambora
SPAWN-TheUndead
02-24-2008, 09:31 PM
RICHIE SAMBORA
http://entimg.msn.com/img/prov_ap/200_80/pic200/drP100/P162/p16243m0ldb.jpg
Gerçek İsmi: Richard Stephen Sambora
Dogum Tarihi: 11 Temmuz 1959
Dogum Yeri: Perth Amboy,New Jersey
Ailesi: Karısı Heather Locklear'dan yeni boşandı ve bir kızı var adı da Ava
Etkileşimleri: Eric Clapton,Jimi Hendrix,Jeff Beck
Ozanisius
03-02-2008, 01:36 PM
Hayatımın anlamlarındandır kendileri Dünyadaki en büyük fanı benim
king_o'swing
03-02-2008, 09:27 PM
Hayatımın anlamlarındandır kendileri Dünyadaki en büyük fanı benim
Diyosun..
There is a hole in the world like a great black pit and it is filled with people who are filled with shit and the vermin of the world inhabit it!
SPAWN-TheUndead
03-02-2008, 09:29 PM
La ben bile digerkilerini kırmamak amacıyla böyle söylemiyorum.Biraz alçak gönüllü olur insan.:D
Ozanisius
03-03-2008, 05:29 PM
La ben bile digerkilerini kırmamak amacıyla böyle söylemiyorum.Biraz alçak gönüllü olur insan.:D
Bırak Richie'yi Bonjovi'nin bile Türkiye'de dooru düzgün t-shirti yok ama bende orjinal yurtdışı 3 tane özel Richie t-shirti war hepsini yurtdışından yüksek meblalara getirttim.Bu fanlık derecemi ortaya koymada bir derece olabilirmi??Daha lise öğrencisiyim ve babam bu tür şeylere para wermezken dişimden tırnağımdan artırdım !!!!!!
JoviGirL!
03-06-2008, 06:30 PM
Bırak Richie'yi Bonjovi'nin bile Türkiye'de dooru düzgün t-shirti yok ama bende orjinal yurtdışı 3 tane özel Richie t-shirti war hepsini yurtdışından yüksek meblalara getirttim.Bu fanlık derecemi ortaya koymada bir derece olabilirmi??Daha lise öğrencisiyim ve babam bu tür şeylere para wermezken dişimden tırnağımdan artırdım !!!!!!
E o zmnda bnde türkiyede en sıkı JON fanıym..
Yurtdışından JON tişörtü getirttim..Cüzdanı,kolyesine varana kadar var..Bende lise öğrencisiyim..
Okulda defalarca Jon'a laf atan kızları dövüp,disiplinlk oldum...
Herşeye katlandm..
in these arms
03-06-2008, 06:44 PM
E o zmnda bnde türkiyede en sıkı JON fanıym..
Yurtdışından JON tişörtü getirttim..Cüzdanı,kolyesine varana kadar var..Bende lise öğrencisiyim..
Okulda defalarca Jon'a laf atan kızları dövüp,disiplinlk oldum...
Herşeye katlandm..
:D :D :D en büyük damlaaa:D :D :D
hepimiz en derceliyiz hepimiz biriz arkadaşarlar .. bence..
JoviGirL!
03-06-2008, 07:35 PM
Ozan arkadaş öyle diyosa,
bende öyle derim abi:D
king_o'swing
03-06-2008, 08:18 PM
kusura bakma ama insana eee dedirtiyosun, bu senin sadece saplantılı yada takıntılı olduğunu gösterir...
SPAWN-TheUndead
03-06-2008, 09:12 PM
İstedigin kadar tişört bandanan olsun bu fanlıgın derecesi degildir.Fanlık bununla ölçülmez.
Bende(bizde) BJ konsere getirioz ozan.Gel geç bunu hadi de göreyim o zaman.:)
JoviGirL!
03-06-2008, 09:22 PM
Evet haklısın Alper
Ozanisius
03-07-2008, 01:15 PM
Anaaaa herkez bana taktı bırakın beni de Richie'ye bakın tamam geri aldım sözümü yoksa büyük polmik çıkar burdan
JoviGirL!
03-07-2008, 02:12 PM
Bi zmnlar herkes banada takıktı merak etme;)
Kewser
03-07-2008, 06:46 PM
Aşkolsun Damlacıım kim takmıştı ki sanaa!!!Hem sen koskoca Ahmet San ın mail adresini bulup Bon Jovi yi getirmeye vesile oldun!!!Bu arada Richie nin topic i de batırdık! :D
king_o'swing
03-07-2008, 10:53 PM
Benim kimseye taktığım falan yok, milletin kulağı ağzından çıkanı duysun yeter!
santafe
03-14-2008, 02:43 PM
Bu muhabbette daha ne kadar saçmalıyabilirsiniz merak etmeye başladım .. Çocuklaşmayalım tadımızı kaçırmayalım
king_o'swing
03-14-2008, 07:03 PM
Bu muhabbette daha ne kadar saçmalıyabilirsiniz merak etmeye başladım .. Çocuklaşmayalım tadımızı kaçırmayalım
Kim saçmalamış?
Captain_Kidd
03-14-2008, 07:44 PM
Herkezin saçmaladığı ortada lütfen artık Richie ile ilgili şeyler konuşulsun konuşulacaksa kişisel muhabbete dönmesin olay.
Ozanisius
03-16-2008, 11:10 AM
"Birini ayartmak istiyosan kesinlikle Ac Dc 'nin back in black'ini dinletcen romantik değil ama birini yatağa atmak için biçilmiş kaftan" der kendisi New Jersey turnesi sırasında bir röportajda övünerek şu ana kadar 150 grupie ile yattığını söylemiştir.:D:D:D 200'ü aşkın gitardan oluşan bir arşivi vardır Richie abimizi bu demeçlerle çok Nuri Alço gördüm :D:D:D
SPAWN-TheUndead
03-21-2008, 07:25 PM
Yılı hatırlamıyorum ama bi ara mtv gecesindemi bir gecede richie usherla beraber sahneye çıkmıştı youtubede videosu vardı.Usher orda gösterisini yaptı richie ortada küçük tek tel üzerinden öylesine bir solo girişi yaptı.Sonra ışıklar tabi gene R&B şarkıcısı Usher'a çevrildi.Şarkı bittiginde richie hala sahnedeydi ama ışıklar richie üzerinde kapalıydı.Usher ayakta alkışlanıyordu.
Bu olayda haftalarca sinir krizlerindeydim hayattan soğumuştum.Hatta richiye çok küfrettiğimdew oldu açıkca belirteyim.Niye böyle bir şey yaptı hala aklım almıyor.
Geldiğinde hesabını sorcam faturayı kescem gence :D
Ozanisius
03-22-2008, 05:30 PM
Yılı hatırlamıyorum ama bi ara mtv gecesindemi bir gecede richie usherla beraber sahneye çıkmıştı youtubede videosu vardı.Usher orda gösterisini yaptı richie ortada küçük tek tel üzerinden öylesine bir solo girişi yaptı.Sonra ışıklar tabi gene R&B şarkıcısı Usher'a çevrildi.Şarkı bittiginde richie hala sahnedeydi ama ışıklar richie üzerinde kapalıydı.Usher ayakta alkışlanıyordu.
Bu olayda haftalarca sinir krizlerindeydim hayattan soğumuştum.Hatta richiye çok küfrettiğimdew oldu açıkca belirteyim.Niye böyle bir şey yaptı hala aklım almıyor.
Geldiğinde hesabını sorcam faturayı kescem gence :D
Richie ve rap R&B özentileri bir arada....İğğğrennnnçççç ve ayıp Richie'yeeeeee
santafe
03-31-2008, 06:01 PM
Jon'un demesine göre grupta solistin Jon olmasının tek sebebi Richie nin daha iyi gitar çalmasıymış ve mikrofon Jon a kalmış :) ayrıca grubun adının Bon jovi olma sebebinide Richie ile tescil bürosuna kadar yaptıkları koşu yarışını Jon'un kazanmasıymış , şakaysa çok komik gerçekse hiç komik değil :)
jambco
04-01-2008, 01:37 AM
Bence şaka.Diğerini de Richie'yi onore etmek için söylemiştir sanırım.
SPAWN-TheUndead
04-01-2008, 01:44 AM
Richie'nin sesi harika.Gerçektende ender seslerden.Tam bir BluesRock soundunda.Ama grupda tabiki jon2un sesi 1. dir.Buda normal yani.Jon'un sesi richiden daha güçlü.Richinin sesi karttır arkadaşlar tabi yumuşakda yapabilir ama nasıl desem orjinalligi gider.Ama jon yani biliyorsunuz dememe gerek yok.
simorov riddle
04-01-2008, 12:00 PM
BonJovi dinlemeye başladığım ilk günler, grup üyeleri hakkında hiçbir bilgim yoktu. yaptıkları müzik bile 2. planda kalmıştı. çünkü bu grubun bir solisti vardı ve direkt ''o''nu dinliyordum.. sonra aynı hafta içinde, ''wanted, dead or alive''ın bir canlı performansını dinledim ve back vokalde duyduğum sese inanamadım. kuzenime dönüp ''Bon Jovi kazayla sussa bile şu back vokaldeki adam her kimse, bilemiyorum yani:D'' dediğimi hatırlıyorum. sonradan Richieyi tanıyıp solo albümlerinin de olduğunu öğrenince anlam verebilmiştim. ardından da Bon Jovinin ''solistin ben olmamın nedeni, richienin daha iyi gitar çalıyor olması'' dediğini de okuyunca, herşey netleşti:D (richienin solo albümlerini hiçbiryerde bulamadım, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.)
şimdi bu yaz, ustayı izleyip, o ''inanamadığım'' sesi işiterek, harika bir gün yaşamak var ufukta! ahh be.. :)
simorov riddle
04-01-2008, 12:03 PM
Jon'un demesine göre grupta solistin Jon olmasının tek sebebi Richie nin daha iyi gitar çalmasıymış ve mikrofon Jon a kalmış :) ayrıca grubun adının Bon jovi olma sebebinide Richie ile tescil bürosuna kadar yaptıkları koşu yarışını Jon'un kazanmasıymış , şakaysa çok komik gerçekse hiç komik değil :)
yoruma bittim yalnız: ''şakaysa çok komik, gerçekse hiç komik değil'' :D
tamamen katılıyorum:D
richie alırdı gerçi o yarışı ya:P
JoviGirL!
04-05-2008, 10:47 PM
Ben hep sölüyorum..Grupta David'in sesi bile güzel..
Annem hep Richie kendi grupta yazık ediyo gitar çalarak demişti..
Artık olmuş bitmiş bişe..Jon mikrafonda,Richie'de gitarda..
Jonun sesi asla kıyaslanamaz bi ses..
Ha ama Richie'nin sesinide çok beğenirim..
simorov riddle
04-08-2008, 12:13 PM
Ben hep sölüyorum..Grupta David'in sesi bile güzel..
Annem hep Richie kendi grupta yazık ediyo gitar çalarak demişti..
Artık olmuş bitmiş bişe..Jon mikrafonda,Richie'de gitarda..
Jonun sesi asla kıyaslanamaz bi ses..
Ha ama Richie'nin sesinide çok beğenirim..
cidden öyle ya, millet solist arar kendine, grupta herkes ayrı solist! bi de bi şarkı söyleme merakıdır almış gidiyor:p izlediğim her videoda biri jonu zapt ederken (ağzını kapatmak suretiyle) diğeri mikrofona yapışıyor! komedi ya:D bayılıyorum !!! (''you give love a bad name''in videosunda david'in klavyeyi bırakıp bizimkilerin yanında dans ettiğini hatırlıyorum:D)
alirifat
04-15-2008, 01:04 PM
BonJovi dinlemeye başladığım ilk günler, grup üyeleri hakkında hiçbir bilgim yoktu. yaptıkları müzik bile 2. planda kalmıştı. çünkü bu grubun bir solisti vardı ve direkt ''o''nu dinliyordum.. sonra aynı hafta içinde, ''wanted, dead or alive''ın bir canlı performansını dinledim ve back vokalde duyduğum sese inanamadım. kuzenime dönüp ''Bon Jovi kazayla sussa bile şu back vokaldeki adam her kimse, bilemiyorum yani:D'' dediğimi hatırlıyorum. sonradan Richieyi tanıyıp solo albümlerinin de olduğunu öğrenince anlam verebilmiştim. ardından da Bon Jovinin ''solistin ben olmamın nedeni, richienin daha iyi gitar çalıyor olması'' dediğini de okuyunca, herşey netleşti:D (richienin solo albümlerini hiçbiryerde bulamadım, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.)
şimdi bu yaz, ustayı izleyip, o ''inanamadığım'' sesi işiterek, harika bir gün yaşamak var ufukta! ahh be.. :)
benim benzer ama tam olarak aynı olmayan bi anım var. grup hakkında bu kadar bilgim yokken ve her bilgiye ulaşmak bu kadar kolay değilkenlerden. çok sevdiğim bon jovi nin jon bon jovisini 1997de tek başına midnight in chelsea klibinde gördüm yıllar sonra. koştum destination anywhere albumünü aldım. dinlemesi çok zevkliydi ama jon bon jovinin sesine bişeyler olmuştu. şarkıları çok sevsem de keep the faithin tadını vermiyordu. daha hiç bon jovi canlı performansı izlememiştim.
2000li yıllarda ise internet üzerinden paylaşımlar artmıştı. herşeye ulaşabilir hale geldiğimde bon joviyi ilk kez canlı performansta izledim. ve anladım ki yıllarca bon jovi diye dinlediğim o mükemmel nakaratlar iki insan sesinin mükemmel uyumu ve tam anlamda karışımımıymış. richie and jon
terb4a
05-04-2008, 10:37 PM
sesi bonjoviden daha guzel gelmıstır bana herzaman..!!
bonjovi_34
05-05-2008, 11:54 AM
o gerçek bir idol benim için! hayatımda da en çok tanışmak istediğim insanlardan bi tanesi! çok iyi bir gitarist ve tapılası bi adam =))
Ozanisius
08-30-2008, 03:51 PM
Merak ediyorum bazen....Richie neden daha önceden birileriyle evlenmiş yada çok uzun süre birlikte olmuş bayanlarla birlikte olur diye....İlk göz ağrısı Cher kendinden 20 yaş büyük ve kocası ölmüş dul bir bayandı....1960'larda kocası Sonny ile Sonny & Cher diye bir müzik ikilisi kurdular....Kızı Ava'nın annesi ilk eşi Hearther 1980lerin ortasından 92'ye kadar Tommy Lee ile beraber....Bir dönem onla anılıyordu....2007'de birlikte olduğu uğruna boşandığı Denise Richards ise yine Tommy Lee'nin eski karısı....Acaba Richie'ye Tommy Lee'nin eski birlikte olduğu kişiler cazip mi geliyor....Tommy Lee ayrıldıktan sonra Richie giriyor kadınların hayatına:D
Macbeth
10-25-2008, 11:48 PM
Richie Sambora tam gönül adamıdır bence :) Gitarı efendi gibi yumuşak çalar. Hız yapacağım diye şarkının trafiğini bozan gitaristlerden değildir. Ve daha önce de dendiği gibi bana göre de Jon Bon Jovi'den daha naif bir sesi vardır. Ballad of youth, stranger in this town gibi şaheserlerin de babasıdır. Velhasıl bayılırım...
bad medicine daki yuz ifadesi hic aklımdan cıkmaz bir de roportajdaki o kucuk komik demeci :)
Juvixted
07-12-2011, 12:35 AM
İdolümdür kendisi.Bana elektro gitar aldırtan ve öğrenmeye çalışmamı sağlayan kişidir.Sesi de hemen hemen gitardaki yeteneği kadar muhteşemdir.Bu konuda özellikle Rosie, Ballad of Youth ve Stranger in This Town şarkılarında beni benden almıştır.If God Was a Woman, Hard Times Comes Easy, Undiscovered Soul ve Mr.Bluesman şarkılarıda en sevdiğim şarkıları arasındadır.
Ayrıca Talkbox'ına hastayım resmen.Özellikle We Got it Going On şarkısındaki o Talkbox kısmı yok mu, işte orada bitiyorum. :)
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.