PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden BJ?

FanOfJovi
07-05-2010, 04:22 PM
Geçen gün The Last Night'ı dinliyorum, kendi kendime Bon Jovinin bana ne kadar da yakın bir grup olduğunu fark ettim. Acaba dedim herkes bu yakınlığa istinaden mi dinliyor BJ'i:)

Merak ediyorum burada kim bilir kaç yıldır Bj dinleyenler var aramızda, -ben daha BJle 2 yılımı doğru düzgün doldurmadım , çömezim aranızda:)- "neden" bunca senedir Bon Jovi fanlığı, nasıl hiç sönmeden ilerler bu aşk:D biraz da sizi dinlemek isterim...

Captain_Kidd
07-05-2010, 08:11 PM
13 yıldır hala sıkılmadan dinleyebildiğim için hala BJ diyorum. Poptan Heavy Metale kadar yüzlerce artist/gurup dinledim ama hiç biri için hala ilk günkü gibi düşünmüyorum. Müzikal zevklerim 15 senede çok değişti ama Bon Joviye olan sevgim hala aynı bende anlamıyorum tarifte edemiyorum açıkçası neden böyle olduğunu :)

Kewser
07-06-2010, 03:04 PM
Ben de çok uzun zamandır dinlemiyorum BJ i, malum yaştan dolayıdır. Doğru düzgün Bon Jovi dinleyeli 7 sene oluyo..
Dinlerken mutlu olduğum, her şarkıyı kaç kere dinlesemde hiç sıkılmadığım, her şarkıda sürekli yeni bişeyler öğrendiğim BJ i çok seviyorum. Ve tabikide 3 senedir Jovidaşlarımla tanıştığım bu ve bundan önceki forum sitemizde hiçbir zaman girdiğimde sıkılmadığım için...
İyki Jon var, iyki Richie var, iyki Dave var, iyki Tico var, ve iyki bu forum sitemiz var. Sayesinde çok fazla kaynaştık :D
Ay dinlerken insanın içi bişe oluyo yaa :D :D (güzel bişe oluyo)

Mine
07-06-2010, 09:08 PM
Benim 15 yıl olmuş durumda... "Neden" iyi bir soru.. da... anlatmak mümkün mü, işte ondan çok emin değilim.
Müzikten öte birşey, bir "felsefe" benim için, hayata bakış açısı. Seçim yapmak gibi birşey.
Sadece süper gitar sololar, harika şarkı sözleri veya kusursuz bir frontman değil bu grup benim için.
Onlar bir aile.. Daha doğrusu ÇOK büyük bir ailenin direği, merkezi onlar. Hani şu.. içine girmesi zor olup, çıkması daha da zor olan "circle" yani.
Bir parçası olmaktan gurur duyduğum birşey.
Herhangi bir müzik tarzının veya bir grubun bir insanın hayatına katabileceklerinin çok ötesinde şeler katan bir şey Bon Jovi. Benim için öyle yani. Dedim ya, anlatamayabilirim diye... Anlatamıyorum işte.

jambco
07-07-2010, 12:38 AM
rock müzik için biraz böyle düşünürdüm ama artık sadece Bon Jovi için hissediyorum.Bu ne sadece müzik, ne de sadece bir felsefe.bu adeta bir din benim için.

jovistesra
07-08-2010, 09:54 AM
Benim 15 yıl olmuş durumda... "Neden" iyi bir soru.. da... anlatmak mümkün mü, işte ondan çok emin değilim.
Müzikten öte birşey, bir "felsefe" benim için, hayata bakış açısı. Seçim yapmak gibi birşey.
Sadece süper gitar sololar, harika şarkı sözleri veya kusursuz bir frontman değil bu grup benim için.
Onlar bir aile.. Daha doğrusu ÇOK büyük bir ailenin direği, merkezi onlar. Hani şu.. içine girmesi zor olup, çıkması daha da zor olan "circle" yani.
Bir parçası olmaktan gurur duyduğum birşey.
Herhangi bir müzik tarzının veya bir grubun bir insanın hayatına katabileceklerinin çok ötesinde şeler katan bir şey Bon Jovi. Benim için öyle yani. Dedim ya, anlatamayabilirim diye... Anlatamıyorum işte.

Bence Mine çok iyi anlatmışsın,zaten anlatamam desende dediklerini hissedebiliyorum o yüzden anlıyorum belki de..Dediklerine aynen katılmakla birlikte hayatıma kattıkları şehirler,kişiler,duygular...olmadan eksiğim.