Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaslar evleniyorum,size danışmam gereken bir durum var!?!
Mr.Josambo
05-24-2010, 04:38 PM
arkadslar kısmetse 5 yıllık llişkimi evlilikle sonsuzluğa eriştiricem :)foruma uzun zamandır takılamıyorum yiğit abiii buralardamısın :D
düğünde dans müziği olarak bonjoviden bir yada 2 parca önerebilirmisiniz önerileriniz arasından 1 parça seçicem pasta kesilirken falanda kullanılabilir bir parça yardımlarınızaı ihtiyacım var :D
TheSlashest
05-24-2010, 05:34 PM
Vaaay abicim mutluluklar çok sevindik. Ben olsam '' I'll be there for you'' derdim.
Mr.Josambo
05-24-2010, 05:55 PM
sen kac yasindasin yaw bn daha 23 e yeni girdim kendimi yasli hissettim abi diyince onerin icin saol varmi artiran daha romantik slow bisiler olmasi lazım :D
Captain_Kidd
05-24-2010, 06:08 PM
foruma uzun zamandır takılamıyorum yiğit abiii buralardamısın :D
Dostum burdayım hiç bi yere gitmedim yeryüzünde 1 tane bile Bon Jovi fanı kalmasa yine burda olacam :)
Şarkı için ben Bed Of Roses diyorum bu arada mutluluklar çok sevindim
Mr.Josambo
05-24-2010, 07:33 PM
saol abi sen biliyosun ne çileler çektimi gleip sana hasretinden ölüyorum diye yakındığımı
5 sene oldu yazdan yaza yazdan yaza bittim artık gerçi düğün işi zor su an altın almak icin cok para lazım 1 ay kaldı para yok o kadar allah yardım eder inşallah
çok zor durumdayım sunları bi atlatsam.haytımdaki en büyük sınavi veriyorum
TheSlashest
05-25-2010, 09:19 AM
sen kac yasindasin yaw bn daha 23 e yeni girdim kendimi yasli hissettim abi diyince onerin icin saol varmi artiran daha romantik slow bisiler olmasi lazım :D
18'im :D Bed of Roses o zaman.
Öncelikle tebrikler!!!
Ben de Thank You For Loving Me diyorum, Bed of Roses'a ek olarak... İkinci bir parça olarak filan yani ;)
Mutluluklar!
jovistesra
05-27-2010, 04:17 PM
always de olur:)bende düğünümde bon jovi istiyorum:)
dangerous kid
05-28-2010, 07:57 PM
tebrikler mutluluklar kim düğününde bon jovi istemez ben 1.sırada always diyorum alternatif olarakta diamond ring
Thesedays albümünden uzak dur da :)
Ben de Thank You For Loving Me diyorum.
Mr.Josambo
05-30-2010, 06:10 PM
cok tesekkürler arkadaslar darısı basınıza:D isin bi yani dugun hanımın koyunde olacak cok tuhaf kacıcak gibi bu parca koy icin usakta bir koyde olucak diger yanida koyun yarısı avrupada yasıyor gurbetci bu yonden artım var onerdiginiz sarkilari bnmkine bi dinletim bakalım ne olacak :D
Kewser
05-31-2010, 03:56 PM
Vaooov mutluluklaaaar!
I'll be there for you yada Thank you for loving me diyorum. Başlığı okuyunca aklıma direk Thank you for loving me geldi. :D Tam düğün şarkısı yani.
FanOfJovi
06-04-2010, 05:59 PM
Tebrikler... Bence All About Loving You'yu unutmayın...
biraz geç kalmışım ama:)
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.