PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İmla Hataları

obsession
02-29-2008, 11:55 PM
Sitede gözüme çarpan bir kaç imla hatası oldu. Bence bunların düzeltilmesi ve bundan sonra da dikkat edilmesi sitemizin karizması açısından iyi olur diye düşünüyorum.

SPAWN-TheUndead
03-01-2008, 01:56 AM
İmla hatası forum tasarımındamı yer almaktadır.Yoksa üyelerin mesajlarındaki yazım hatalarınımı kastediyorsun?

obsession
03-01-2008, 10:29 PM
sitenin formatında yer alan hatalardan bahsediyorum.
örneğin şu anda msj kutusunun altında "linkleri otamatikmen" diye bir ibare görüyorum.

jbjey88
03-07-2008, 09:29 PM
Eski sitenin girişinde yazan herkez burayayı herkes buraya olarak dğiştirsek .Sanırım bu yazı eski üyeleri toplamak ve yeni üyeleri bu tarafa çekmek için yazılmıs yani eski sitede bile olsa hala bi işlevi var ve göze pek hoş gelmiyor tabi ben işinize karısmak istemem ama .....:o ;)

jbjey88
03-08-2008, 12:45 AM
evet şimdi gayet güzel olmuş sağolun...

Mine
03-08-2008, 02:39 PM
Eski sitenin girişinde yazan herkez burayayı herkes buraya olarak dğiştirsek .Sanırım bu yazı eski üyeleri toplamak ve yeni üyeleri bu tarafa çekmek için yazılmıs yani eski sitede bile olsa hala bi işlevi var ve göze pek hoş gelmiyor tabi ben işinize karısmak istemem ama .....:o ;)

"işinize karışmak istemem" ne demek? :eek:
Aşkolsun, burası hepimizin evi, fikir alışverişinde bulunmazsak olmaz ki!
Bir hata, problem veya yeni bir fikir olduğunda tabii ki paylaşmamız lazım, bu " Öneri, İstek ve Şikayet" (http://www.bonjoviturkey.com/forum/forumdisplay.php?f=5) kısmı sadece bu işi için burada ;)

Forumumuz yeni, sitemiz yolda, konsere kalmış şunun şurasında 4 buçuk ay!!! :eek: Yoğunuz, haliyle ufak tefek hatalar ve eksiklikler oluyor, zaman içinde hepsi düzelecek. Hep birlikte burayı yapacağız bunu. ;)