Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu gece LIVE stream
Arkadaşlar,
Bu gece saat CST 7 p.m. (bizim için sabah 03:00 oluyorum sanırım) hem bonjovi.com hem de grubun official facebook sayfasından bir linkle live-stream olacak. Dallas konserinden 4 şarkı canlı yayınlanacak yani.
İlgilenenlere duyurulur.
Arkadaşlar, sadece ben mi izledim forumdan bilmiyorum... ama bir ara "97795 viewers" gördüm (daha da artmış olabilir ben farketmemişimdir muhtemelen).
Bizim saatimizle 4:30 gibi başladı. 4 şarkı değil 10 şarkı boyunca sürdü live-stream. Gerçekten çok iyiydi!!!
Blood on Blood
We werent born to follow
Bad Name
Captain Crash
Sleep When I'm Dead
Born To Be My Baby
Superman Tonight
We got it goin' on
Bad Medicine ~ Hot Legs
It's My Life
(umarım setlisti doğru tutabilmişimdir aklımda)
Bu arada... yanlış anlamadıysam, yeni klip WWWB için çekiliyormuş, bu geceki konserden de görüntü olacakmış. Jon öyle dedi yani.
Uf ya unutmuşum dün gece olduğunu, keşke arkadaşlarda kalmasaydım :(
Youtube'dan birkaç parça izledim ama canlı canlı başka geliyo insana nedense.
WWWB'a klip çekileceği söylentileri dolaştığında sevinmiştim, birde konser ve backstage görüntülerinden bir klip olursa harika olur. Zaten uzun zamandır istemiyorum BJ'nin "ucuz" kliplerini. Hiç çekmeselerdi diyorum hep. Onun yerine keşke her klipte konser ve stüdyo footage'larını paylaşsalar.
dangerous kid
04-13-2010, 09:59 PM
arkadaşlar bir ricam olacak bu tip paylaşımlarda bugün yarın demenin yanında net bir tarihte verebilirsek çok sevinirim çünkü siteye giremediğimiz günlerde oluyor ister istemez
arkadaşlar bir ricam olacak bu tip paylaşımlarda bugün yarın demenin yanında net bir tarihte verebilirsek çok sevinirim çünkü siteye giremediğimiz günlerde oluyor ister istemez
Haberin girildiği tarihten zaten anlaşılıyor neyin ne zaman olduğu.
Ama haklısın, net tarih eklemek daha uygun olur tabii.
Bundan sonra öyle yaparız.
dangerous kid
04-16-2010, 09:51 PM
Haberin girildiği tarihten zaten anlaşılıyor neyin ne zaman olduğu.
Ama haklısın, net tarih eklemek daha uygun olur tabii.
Bundan sonra öyle yaparız.
çok teşekkürler mine
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.