Orijinalini görmek için tıklayınız : You Give Love A Bad Name Cover
TheSlashest
03-21-2010, 12:05 PM
Merhaba arkadaşlar:)
Çok sevdiğim Bon Jovi'nin çok sevdiğim şarkısını yorumlamaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz ! :D
http://www.youtube.com/watch?v=klAy3cNYzl4
Bu arada forum çok güzel, emeği geçenlerin eline sağlık =)
Gitar çalmayı bilmiyorum ama tebrik ederim, anladığım kadarıyla çok güzel çalmışsın. T-shirt de çok güzelmiş :)
Pek bi alakası olmayan not: Slash'in solo albümünden 2 şarkı internete düştü. Sende yoksa gönderebilirim.
TheSlashest
03-21-2010, 01:33 PM
Çok çok teşekkürler. Düşen şarkıları dinledim =) Çok güzel bir albüm olacak gibi.
Gerçekten çok güzel Batu! Ellerine sağlık!
Yeni Jovi neslini izlemek, dinlemek ne büyük bir keyiftir ya! :)
UgUrTaN
03-21-2010, 04:26 PM
tebrik ederim, çok güzel çalmışsın,
bir grupta çalıyormusun?
dangerous kid
03-21-2010, 06:48 PM
waow tek kelimeyle süperdi lütfen tebriklerimi kabul et bu arada başka çalışmalarını da bekliyoruz üstelik vibrato kullanılan yerlerde de son derece kıyak slaytlarla işi toparlamış hatta farklı bir tat vermişsin bu da çok hoşuma gitti eğer zaman ayırırısan benim de youtube da kendime ait çalışmalarım var ne yazık ki link vermeyi bilmediğimden örneğin ahmet güven kolay mı diye yazarsan youtube da ulaşabilirsin o sayfada diğer çalışmalarında pencereleri açılır fikirlerini öğrenmeyi isterim valla sayende siteye yeni bir soluk geldi bu tip paylaşımları senden ve herkesden bekliyor ve tekrar teşekkür ediyoruz
TheSlashest
03-21-2010, 10:13 PM
@Mine: Çok teşekkürler =) Milenyum çocukları Bon Jovi'yi tanıdığı için çok şanslı :)
@UgUrTaN: Teşşekkür ederim =) Şimdilik öyle ciddi bir grup yok, bi tane daha benim gibi gitar çalıp söyleyen Bon Jovi fanı bi dostum var, onunla bu yaz bişeyler yapmaya çalışacağız inşallah.. Bu sene ygs lys falan derken unuttuk zaten..
@dangerous kid: dostum ben teşekkür ederim, forumda çok sıcak güzel bi ortam var iyi ki kayıt olmuşum:) bu gece youtube'a gireyim hemen izleyip yorum yapacağım.
TheSlashest
03-22-2010, 07:01 PM
@dangerous kid: kolay mıyı dinledim, çok beğendim özellikle gitar kısımlarını. ama vokal biraz daha önde olsa daha iyi olacak sanki. sesine gitarına sağlık abi:)
dangerous kid
03-23-2010, 01:04 AM
@dangerous kid: kolay mıyı dinledim, çok beğendim özellikle gitar kısımlarını. ama vokal biraz daha önde olsa daha iyi olacak sanki. sesine gitarına sağlık abi:)
the slashest zaman ayırıp dinleme inceliği gösterdiğin için çok teşekkürler beğendiğine çok sevindim yorumun için çok teşekkür ederim http://www.bonjoviturkey.com/forum/images/icons/icon7.gif
vBulletin® v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.